Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ,Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ,ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ

στις

Είδαμε τις τελευταίες ημέρες, τον θυμό του Αρη να φιλτράρεται μέσα από τα νερά του Σκορπιού, και σίγουρα η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρετε κρύο. Ο Αρης διένυσε ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στον Σκορπιό, πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο, ενώ βρισκόταν σε ανάδρομη πορεία. Στα τέλη Ιουνίου ο Αρης άρχισε και πάλι να κινείται μπροστά, σε ορθή πορεία, και είχα γράψει τότε ένα κείμενο με παραδείγματα  για την ανάδρομη πορεία του, και ήξερα που θα ξεσπούσε.

  
Και μόνο αυτά που έγιναν στις ΗΠΑ , στην Τουρκία και στην Γαλλία με τις όψεις που σχηματίστηκαν το τελευταίο δίμηνο τουλάχιστον, φτάνουν.

6 Ιουλίου @ 12:35 μμ. στο Baton Rouge – Στη Λουϊζιάνα είχαμε τη δολοφονία του Alton Sterling από πυροβολισμούς της αστυνομίας.
6 Ιουλίου @ 21.06 στο Falcon Heights – Η δολοφονία του Philando Castile στη Μινεσότα των ΗΠΑ  μεταδόθηκε ζωντανά στο Facebook.
7 Ιουλίου @ 20.58 στο Ντάλας – οι πυροβολισμοί εκδίκησης  των δώδεκα αστυνομικών και δύο πολιτών, με πέντε αξιωματικούς που σκοτώθηκαν.
14 Ιουλίου στις 23:01. Ημέρα της Βαστίλης, επίθεση στην Νίκαια.
15 Ιουλίου, πραξικόπημα στην Τουρκία.
Αυτά τα γεγονότα έχουν φέρει το φυλετικό στις ΗΠΑ στην κόψη του ξυραφιού, κάτι που έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό. Όλο αυτό έρχεται από την επιρροή του Άρη και του Ερμή να επαναλαμβάνει ακριβώς τον ίδιο κύκλο όπως και το 1858 και το 1937. Ο Κρόνος πλησιάζει ώστε να σχηματίσει μια αντίθεση με τον Ουρανό στον γενέθλιο χάρτη των ΗΠΑ, που γίνεται σχεδόν ακριβώς στις 27 Ιουλίου 2016-στο τέλος του Αυγούστου. 
Ο άξονας Κρόνου / Ουρανού συνήθως αφορά αναταραχές, εξέγερση κατά της αρχής, και βίαια / απρόσμενα γεγονότα, δείχνουν ξαφνικό περιορισμό, δυσάρεστη ξαφνική ένταση. Η πανσέληνος στον Αιγόκερω, σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα των ΗΠΑ και την αντίθεση Ηλίου-Πλούτωνα. Αυτή η Σελήνη τετραγωνίζει τον Ουρανό στις 24 μοίρες του Κριού και ο Ουρανός τετραγωνίζει συνεχώς τον Ερμή (επικοινωνία, νέοι) στον 8ο οίκο του χάρτη των ΗΠΑ, (οίκος θανάτου και του μετασχηματισμού / φόρρολογιας), αυτή η πανσέληνος είναι αρκετά δύσκολη λόγω του Τ-τετραγώνου που περιλαμβάνει τον Πλούτωνα (διαμάχες για την εξουσία, ωμή δύναμη, κατάχρηση εξουσίας, μετατροπή), τον Ουρανό (ξαφνικά απροσδόκητα γεγονότα, εξεγέρσεις και εκρήξεις), και ο Ερμής (επικοινωνία, μεταφορές, οι νέοι).
Αυτή είναι μια σημαντική διέλευση και θα γράψει ιστορία. Ο Πλούτωνας αντιπροσωπεύει όλα τα πράγματα που είναι κρυμμένα σε μια κοινωνία όπως η μυστική αστυνομία, οι παράνομοι εργαζόμενοι, το οργανωμένο έγκλημα και οι αυτοκαταστροφικές παρορμήσεις. Αναφέρεται από τον Jung ως ψυχωτικά ξεσπάσματα στις συλλογικές συνειδήσεις-και από τα γραπτά του Nicholas Champion .Στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να αντιπροσωπεύουν μια διαδικασία αναγέννησης. Σαφώς ,εννοείται ότι η αντιπαράθεση Ηλίου-Πλούτωνα 180 μοιρών στο χάρτη των ΗΠΑ δείχνει αρκετά επικίνδυνες συνθήκες και διαμάχες για την εξουσία, που αυτές οι εκλογές θα ειναι όντως αρκετά περίεργες.
Με τον Ουρανό μπορούμε να αναμένουμε μεγάλη αναταραχή μεταξύ του πληθυσμού, κυρίως ότι αφορά τους νέους και τις πληροφορίες που θα ρέουν με ταχύ ρυθμό. Μια αναταραχή τέτοια θα μπορούσε να είναι  πολιτικής ή στρατιωτικής φύσεως που θα έχει τη δυνατότητα να μετατραπεί σε κάτι πολύ άσχημο.
Ακριβώς οκτώ μήνες και μία ημέρα από τη σφαγή, στο όνομα του ISIS, με τους 130 νεκρούς στο Παρίσι, ο τρόμος επέστρεψε στη Γαλλία. Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο ενός «μοναχικού λύκου» -απ’ ότι όλα δείχνουν- της τζιχαντιστικής τρομοκρατίας βρέθηκε η Νίκαια. Οδηγώντας μια νταλίκα 25 τόνων φορτωμένη με όπλα και χειροβομβίδες, ο δράστης έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο συγκεντρωμένο πλήθος που αμέριμνο παρακολουθούσε υπερθέαμα πυροτεχνημάτων -εθνική επέτειος, γαρ, της Ημέρας της Βαστίλης- στη διάσημη παραλιακή ‘Promenade des Anglais’ της Κυανής Ακτής. Με πατημένο το γκάζι διήνυσε μια απόσταση πάνω από 100 μέτρα, λιώνοντας και παρασέρνοντας αθώους ανθρώπους. Τουλάχιστον 80 σκοτώθηκαν -ανάμεσά τους πολλά παιδιά- δεκάδες τραυματίστηκαν, πάνω από 40 παραδουλεύουν
.
Το γεγονός αυτό γεννήθηκε την παραμονή του τετραγώνου Ηλίου-Ουρανού και έγινε ενώ η Σελήνη ήταν σε σύνοδο με τον Αρη, που δείχνει βια.
Αυτό μας φέρνει στο βράδυ της 15ης Ιουλίου, όταν η ξαφνική αναγγελία ενός άλλου στρατιωτικού πραξικοπήματος συγκλόνισε την Τουρκία. Είκοσι έξι λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ο πρόεδρος Ρετζέπ Ερντογάν εμφανίστηκε μέσω Facetime προτρέποντας τους ανθρώπους να βγουν στους δρόμους, προκειμένου να αντιταχθούν στο στρατιωτικό πραξικόπημα.Το τουρκικό κοινοβούλιο βομβαρδίστηκε. Χάος επικρατούσε όλη νύχτα, αλλά από τις 6.32 π.μ. ο Ερντογάν δημοσίως ανακοίνωσε ότι το πραξικόπημα είχε ηττηθεί.
Οι λόγοι πίσω από το πραξικόπημα είναι εξίσου μυστηριώδες όπως και η απότομη ήττα του. Έγινε για να εξαγνίσει το στρατό των αντιφρονούντων ή ήταν απλά καλά προγραμματισμένο.Υπήρχαν εξωτερικές επιρροές ώστε να βγάλουν τον Ερντογάν από την εξουσία υποτιμώντας την επιρροή του; είχε προειδοποιηθεί; Είτε έτσι είτε αλλιώς, ο Ερντογάν μπορεί να το χρησιμοποιήσει αυτό πολύ αποτελεσματικά όπως ο Χίτλερ χρησιμοποίησε το κάψιμο του Ράιχσταγκ, για να ενισχύσει την εξουσία του. Αυτό όμως μας οδηγεί σε άλλες αναλύσεις, που κάποια στιγμή θα τις γράψω.
Αλλά το ωροσκόπιο του (26 Φεβ, 1954 @ 04:25 π.μ. Κωνσταντινούπολη) μας δείχνει ότι δεν είναι τελείως εκτός κινδύνου. Ο προοδευμένος Ήλιος του είναι ακόμα σε αντίθεση με τον γενέθλιο Κρόνο του (θάνατος; περιορισμός;). Την τελευταία φορά που ο δευτερεύων προοδευμένος Ήλιος του ήταν σε αντίθεση με τον προοδευμένο Κρόνο του ήταν και το 2013. Εκείνη τη χρονιά οι τουρκικές διαδηλώσεις ταρακούνησαν όλο τον κόσμο. Ήταν η εξέγερση ενός λαού ενάντια στον αυταρχισμό του Ερντογάν, ο οποίος αναγκάστηκε να τροποποιήσει την προσέγγισή του.
Πάνω από τρεισήμισι εκατομμύρια άνθρωποι συμμετείχαν σε πάνω από 5.000 διαδηλώσεις που διήρκησαν για μήνες.Ταραχές ακολούθησαν.Από το 2011 είχα σημειώσει και γράψει ότι στην Τουρκία θα ακολουθήσει πολιτική αστάθεια, εξέγερση και έπονται τα γνωστά που ολοι γνωρίζουμε. Αυτές ήταν και οι πιο δύσκολες ημέρες της δεκαετούς πολιτικής θητείας του. Η ίδια γωνία του Κρόνου τώρα επιστρέφει το 2016, αλλα θα είναι πιο ενισχυμένη απο νωρίς του 2017.
Στα τέλη του Αυγούστου του τρέχοντος έτους, ο Ερντογάν θα βιώσει για τρίτη φορα την επιστροφή του Άρη. Ο Άρης είναι ο πλανήτης του πολέμου, της αστυνομίας και των ενόπλων δυνάμεων. Ενισχύει την αυξημένη συμμετοχή του σε τέτοια θέματα. Η ηλιακή έκλειψη της 1ης Σεπτεμβρίου είναι σε αντίθεση με τους Ιχθύς και επομένως με τον γενέθλιο Ηλιο του.
Σε κοσμικό επίπεδο ο Σεπτέμβριος του 2016 θα δοκιμάσει στα άκρα πολλές χώρες. Είναι η στιγμή που το τετράγωνο του συντηρητικού Κρόνου και του σοσιαλιστή Ποσειδώνα θα γίνει ακριβέστατο, και οι δυο τους θα σχηματίσουν σκληρή γωνία με τον επαναστατικό Ουρανό.
Το τελευταίο τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα είχε παράγει την Ιρανική επανάσταση και τη Σοβιετική εισβολή στο Αφγανιστάν αλλά και τον Θατσερισμο στην Αγγλία ( η επιλογή βεβαια της Τερεζα Μει δεν ειναι τυχαία). Η Παγκόσμια ενότητα αυτή έσπασε, με πολλές χώρες να μποϊκοτάρουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μόσχας. Και ήταν επίσης η χρονιά που η Τουρκία γνώρισε ένα ακόμη στρατιωτικό πραξικόπημα, που υποστηριζόταν από ξένα συμφέροντα.
Ένα τρίτο πραξικόπημα είχε προγραμματιστεί προσεκτικά το 1980. Έλαβε χώρα στις 12 Σεπτεμβρίου. Ο στρατιωτικός νόμος καθιερώθηκε, το σύνταγμα καταργήθηκε και τα πολιτικά κόμματα και συνδικάτα απαγορεύτηκαν. Το πραξικόπημα αυτό καλωσόρισε επίσης το ΔΝΤ , τους διεθνείς τραπεζίτες στην Τουρκία και οι ξένες επενδύσεις ενθαρρύνθηκαν. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι βασανίστηκαν σε αυτή την βίαιη καταστολή με πάνω από ενάμισι εκατομμύριο Τούρκους στη μαύρη λίστα.
Το πραξικόπημα της 12ης Σεπτεμβρίου ήρθε με τις ευλογίες των ΗΠΑ, μετά την Ιρανική επανάσταση του 1979. Ο επικεφαλής της CIA των ΗΠΑ δήλωσε, «τα αγόρια μας στην Άγκυρα το έκαναν». Ο επικεφαλής της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας είχε ταξιδέψει στις ΗΠΑ λίγο πριν από το πραξικόπημα. Η πρεσβεία προειδοποιήθηκε μια ημέρα πριν και την ίδια ημέρα 3000 στρατεύματα των ΗΠΑ διεξήγαγαν ελιγμούς μέσα στην Τουρκία.
Το επόμενο πραξικόπημα της Τουρκίας έλαβε χώρα χωρίς να ανοίξει ρουθούνι, στις 28 Φεβρουαρίου, 1997. Ο ισλαμιστής Πρωθυπουργός, Ερμπακάν, έπεσε από την εξουσία με την αιτιολογία της παραβίασης του διαχωρισμού θρησκείας και κράτους. Ο Ερμπακάν χρεώθηκε την απομάκρυνση της Τουρκίας μακριά από τις δυτικές αξίες, προς στενότερη σύνδεση με τις μουσουλμανικές χώρες, ενώ ήταν αντίθετος με τον Σιωνισμό. Απαγορεύτηκε από την πολιτική. Η απαγόρευση αυτή επικυρώθηκε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Η Τουρκία δεν είναι ξένη προς τα πολιτικά πραξικοπήματα. Η χώρα έχει τέσσερα, τουλάχιστον στη σύγχρονη ιστορία της. Αυτό άφησε να εννοηθεί, όταν η Εθνοσυνέλευση της Τουρκίας για πρώτη φορά σχηματίστηκε στις 23 Απρίλιου του 1920. Την ημέρα εκείνη ο Ήλιος ήταν σε στενή αντίθεση με τον Άρη (στρατος).Η Δημοκρατία της Τουρκίας τέθηκε σε λειτουργία στην Άγκυρα, στις 29 Οκτωβρίου του 1923 στις 20.30. Στο εθνικο κοσμόγραμμα της, ο Άρης είναι σε τετράγωνο με τον Ωροσκόπο και τοποθετημένος στον Ζυγό – διαμάχες, βια, επιθετικότητα, συγκρούσεις. Ο Άρης βρίσκεται στο κέντρο του ωροσκοπίου και οι ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται στο επίκεντρο του εθνικού της χαρακτήρα. Ο χάρτης της Τουρκικής Δημοκρατίας διαθέτει επίσης ένα ασταθή Ουρανό που διέπει το Μεσουράνημα.
Το πρώτο πραξικόπημα της Τουρκίας ήρθε στις 3 π.μ., στις 27 Μαΐου 1960, ενώ ο Ποσειδώνας κινούταν παράλληλα με τον Ήλιο στον χάρτη της Δημοκρατίας. Ο πρωθυπουργός Αντνάν Μεντερές, δέκα ετών βασιλείας, έφερε την αυξημένη εκβιομηχάνιση και οικονομική ανάπτυξη, αλλά και μεγαλύτερο αυταρχισμό. Η Αμερικανική οικονομική βοήθεια ήταν στεγνή και ο Πρωθυπουργός σχεδίαζε την επίσκεψη του στη Μόσχα. Ποτέ δεν το έκανε.
Το πραξικόπημα, διοργανώθηκε από 38 νέους υπαλλήλους, ώστε να επιτευχθεί χωρίς καμία απώλεια ζωής. Ωστόσο, ο Μεντερές εκτελέστηκε από τη στρατιωτική χούντα στις 17 Σεπτεμβρίου 1961 παρά τις διαμαρτυρίες από τους διεθνείς ηγέτες. Μια δεκαετία αργότερα, στις 12 Μαρτίου 1971, μια δεύτερη στρατιωτική επέμβαση πραγματοποιήθηκε. Η συνεχιζόμενη βία μεταξύ της ριζοσπαστικής Αριστεράς και ακροδεξιών ομάδων βύθισαν την Τουρκία σε μια κατάσταση αναρχίας. Αυτό το πραξικόπημα επέβαλε τον στρατιωτικό νόμο και την πάταξη της, αντιγνωμίας, έκανε λίγα ωστόσο για να αποτρέψει την πόλωση της τουρκικής κοινωνίας.
2016:Καλώς ήρθατε στον απόηχο των τετραγώνων Ουρανού-Πλούτωνα. Η διέλευση Ουρανού (αναρχία, επανάσταση, χάος) είναι σε αντίθεση με τον (αντιμετώπιση) Ερμή και τον Κρόνο στον χάρτη του έθνους. Ο Ερμής είναι σημαντικός εδώ γιατί κυβερνά τον 4ο οίκο (οι μάζες), καθώς και τον 12ο οίκο της (μυστικές ομάδες). 
Ο Κρόνος κυβερνά τον 7ο οίκο (εθνικές διαφωνίες που επηρεάζουν το δημόσιο) και τον 8ο οίκο (δημόσια θνησιμότητα). 
Ουρανος και Πλουτωνας πανω απο την Τουρκια την ωρα του πραξικοπηματος
Όταν τα βάλετε μαζί, ο πλανήτης της αναρχίας, επανάστασης και του χάους αποτελεί πρόκληση για τις μάζες στο πλαίσιο εθνικής διαφωνίας που επηρεάζει τον λαό. Τα σχέδια για την εξέγερση είχαν διεξαχθεί εν κρυπτώ,και καθώς η μάχη μαίνεται στους δρόμους, η δημόσια θνησιμότητα είναι σε κίνδυνο.Ο Ουρανός κυβερνά επίσης το Διαδίκτυο, τα αεροδρόμια και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ο Ερμής κυβερνά επικοινωνίες, δρόμους και γέφυρες. Ο Ουρανός θεωρείται πλανήτης της διάλυσης, δεδομένου ότι προσέβαλλε και τον Ερμή, τα μεγάλα αεροδρόμια, γέφυρες και δρόμοι έκλεισαν, και το κοινό είχε αποκοπεί από την πρόσβαση στο Διαδίκτυο και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Άρης (ο πλανήτης της δράσης) χρησιμεύει συχνά ως έναυσμα που θέτει άλλες όψεις σε κίνηση. Στις 24 ° μοίρες του Σκορπιού,ο Άρης (στρατιωτικοί ηγέτες) κάνει μια χιαστί όψη με τον διελαυνων Ουρανό. Αν και χιαστί είναι μια όψη που υποβόσκει την ένταση όπως έχω ξαναεξηγησει, και αρκεί για να “ανάψει” τον Ουρανό (αναρχία). Ταυτόχρονα, ο Άρης (στρατιωτικοί ηγέτες) είχε σχηματίσει σύνοδο ( ενεργοποίηση) με τον γενέθλιο Δίας της. Στον χάρτη της Τουρκίας, ο Δίας κυβερνά τον 6ο οικο, το οποίο περιλαμβάνει όσους καταταγούν και υπηρετούν τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας. Με άλλα λόγια, ο Άρης (στρατιωτικοί ηγέτες) φώναξαν “αλλαγή!” “εξέγερση” , “πραξικόπημα ”και ο Δίας (οι στρατιώτες) συντάχθηκαν.
Η αλήθεια είναι ότι ο Ιούλιος είναι ενας μήνας με πολλά σημαντικά γεγονότα στην ιστορία και ο συγκεκριμένος του 2016, είναι αρκετά φορτωμένος .Το ισχυρό τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού έγινε επίσης ακριβής, (15 Ιουλίου) αλλα και η πανσέληνος στον Αιγόκερω (ηγέτες) μπροστά, δημιούργησαν την πόλωση αυτή ,φέρνοντας ένα στρατιωτικό πραξικόπημα που προσπάθησε να αναλάβει την κυβέρνηση της Τουρκίας.
Η Σελήνη στον Τοξότη, εκείνη την ημέρα σχημάτιζε ένα Τ-τετράγωνο με τον Κρόνο, τον Ποσειδώνα και τον Δία. Τα T-τετράγωνα είναι ένα σύμπλεγμα δύσκολων όψεων και με τον  Ποσειδώνα και τον Κρόνο να εμπλέκονται, η κατάσταση τείνει να είναι ασαφής και με τις δύο πλευρές να είναι σε ισχύ πολύ καιρό τώρα. Το αιφνίδιο πραξικόπημα, και ειδήσεις ακούστηκαν όταν το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού έχτιζε μια όψη ακριβείας, μαζί με την Πανσέληνο που τετραγώνιζε τον Ουρανό, και αυτές οι κλασσικές όψεις δίνουν γεγονότα όπως ένα πραξικόπημα, ταραχές, φυλακίσεις, περιπτώσεις επιστράτευσης κ.α. 
Αλλά, ενώ η Σελήνη στον Τοξότη σχημάτιζε σύνοδο με τον Κρόνο (ο Κρόνος κυβερνά δομές- κατεστημένο) κατά τις βραδινές ώρες, ακούσαμε την είδηση ότι η υπάρχουσα κυβέρνηση είχε τον έλεγχο και το πραξικόπημα ήταν προφανώς σχεδιασμένο.
Σχεδόν κάθε πραξικόπημα περιλαμβάνει τον Ουρανό, καθώς είναι ο πλανήτης της ελευθερίας, εξεγέρσεων και πραξικοπημάτων. Πιστεύω να θυμάστε όταν έγραφα για τα φεγγάρια του Ιουλίου και του Ιουνίου αλλά και του Μάιου, και τότε ακριβώς αυτό που σκεφτόμουν ήταν η Τουρκία λόγω του Αρη στον Σκορπιό αλλα και θέματα που αφορούν την ανατροπή των κυβερνήσεων, απροσδόκητα και ξαφνικά γεγονότα και εκρήξεις (οποιαδήποτε είδος έκρηξης).
Η Αραβική Άνοιξη, για παράδειγμα, ξεκίνησε 18 Δεκεμβρίου, 2010, στην Τυνησία, ενώ ο Ουρανός τετραγώνιζε τον  Ήλιο και σχημάτιζε σύνοδο με τον Δία. Η πανσέληνος στις 18 Δεκεμβρίου, θα εξάγωνιζε τον Ουρανό, και αυτό ήταν ένας ισχυρός συνδυασμός για όσους ήθελαν πραγματικα να απελευθερωθούν και να ανατρέψουν την υπάρχουσα τάξη.
Η απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, ήταν σαν ένα καζάνι που έβραζε για να υπερχειλίσει με τις διελεύσεις των ημερών ενώ η Αφροδίτη και ο Ερμής τετραγώνιζαν τον Ουρανό τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και η ισχυρή αντίθεση Ηλίου-Πλούτωνα ,την οποία ανέλυσαν στην νέα σελήνη στον Καρκίνο, στις 4 Ιουλίου.
Η Τουρκία έχει μια πλούσια πολυπολιτισμική ιστορία. Κωνσταντινούπολη, η Τουρκία είναι όπου η Ασία συνδέεται με την Ευρώπη. Είναι εδώ οπου οι Βυζαντινοί ηγεμόνες ακολούθησαν μετά την Οθωμανική Αυτοκρατορία και τόσα αλλα.
Κοιτάζοντας το γενέθλιο χάρτη της Τουρκίας, ο διελαυνων Ουρανός αντιτίθεται στον γενέθλιο Ερμή και Κρόνο στον 5ο οίκο (νέοι) και το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, οπου μαζί με την Πανσέληνο ενεργοποιεί αυτόν τον σχηματισμό. Καθώς η πανσέληνος γίνεται ακριβής θα υπάρξουν μεγαλύτερες αναταραχές η ειδήσεις που θα μας σοκάρουν σύντομα.
Οι εκκαθαρίσεις σε στρατό και Δικαιοσύνη, οι διαδηλώσεις, η επαναφορά (;) της θανατικής ποινής και το «δώρο Θεού» στον «σουλτάνο»
Από την οργάνωσή του ως την ώρα της εκδήλωσής του και από το αποτέλεσμά του ως την επόμενη ημέρα, το πραξικόπημα της νύχτας της Παρασκευής στην Τουρκία θυμίζει «οπερέτα», που παίχτηκε έτσι ώστε η δημοκρατία να θυσιαστεί στον βωμό του «σουλτάνου» Ερντογάν.
Θέλοντας να σταθεροποιήσει την εξουσία του, όχι μόνο απαίτησε από την Ουάσινγκτον να εκδώσει τον εξόριστο ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, τον ορκισμένο εχθρό του, τον οποίο κατηγορεί ότι υπέθαλψε το πραξικόπημα, αλλά άφησε και ανοιχτό το ενδεχόμενο επαναφοράς της θανατικής ποινής στη χώρα. 
Είπε πως η έρευνα θα συνεχιστεί σε όλο τον δημόσιο τομέα, ώστε να «θεραπευτεί ο ιός» που προκάλεσε το πραξικόπημα, και φυσικά απέδωσε για πολλοστή φορά τα πάντα στον Γκιουλέν, ο οποίος βεβαίως το διαψεύδει. Με «όχημα» την απαίτησή του για έκδοση του Φετουλάχ Γκιουλέν από τις ΗΠΑ, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κλιμακώνει την αντιπαράθεσή του με την Ουάσινγκτον στρεφόμενος στη Μόσχα.
Εκτός της δημόσιας απαίτησης -και μάλιστα σε προσωπικό τόνο- προς τον Μπαράκ Ομπάμα για παράδοση του Γκιουλέν, η Ουάσινγκτον είναι ενοχλημένη επίσης για όσα υπονόησε η Άγκυρα περί εμπλοκής των ΗΠΑ στο πραξικόπημα. Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κερί δήλωσε στον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου ότι τέτοιοι ισχυρισμοί ζημιώνουν τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες. Την ίδια στιγμή το καθεστώς Ερντογάν προσπαθεί να προσεγγίσει τη Μόσχα αποδίδοντας στους πραξικοπηματίες την επιδείνωση που υπήρξε στις διμερείς σχέσεις.Την συνέχεια θα την διαβάζετε καθημερινά από τις ειδήσεις..
Η όψη Ερμή-Κρόνου περιλαμβάνει εκδόσεις, ομιλίες και ο Ερμής δίπλα στον Κρόνο στο γενέθλιο χάρτη της Τουρκίας δείχνει τους περιορισμούς όσον αφορά την ομιλία. Η Τουρκία έχει τη συνήθεια να φυλακίζει και να διώκει συγγραφείς και δημοσιογράφους.
Ο Ερμής κυβερνά επίσης τους νέους ανθρώπους, και ο Κρόνος παγιωμένες και τις κατεστημένες δομές. Ο Ουρανός θα αντιταχθεί στο γενέθλιο Κρόνο-Ερμή της Τουρκίας αρκετές φορές πριν από την ολοκλήρωση το 2017. Αν η κυβέρνηση αυτή παραμείνει τώρα, ο Ουρανός θα ταρακουνήσει τα πράγματα και πάλι το 2017, αν όχι αυτό το καλοκαίρι, σίγουρα οι αναταραχές δεν τελειώνουν εδώ αντιθέτως τώρα θα αρχίσουν όλα, φέρνοντας ισως τον διαμελισμό της Τουρκίας αλλά και εμφύλιες καταστάσεις. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει εδώ και πολύ καιρό που οφείλονται σε μια σειρά αστρολογικών φαινομένων, όπως οι ματωμένη σεληνη ,οι περυσινές εκλειψεις, οι ευθυγραμμισεις,τα Yod.
Ο γενέθλιος Ουρανός βρίσκεται στις 13 μοίρες των Ιχθύων στον γενέθλιο 9ο οίκο της Τουρκίας στον οίκο της εξωτερικής πολιτικής, των νόμων. Όπως η Σελήνη στον Τοξότη τετραγώνιζε τον Ουρανό της στις 15 Ιουλίου, (όπου επίσης σχηματίζει όψεις από το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα) οπου κι αυτό συνέβαλε στην απόπειρα πραξικοπήματος. Ο Ουρανός στις 13 μοίρες των Ιχθύων στον 9ο οίκο της Τουρκίας δείχνει μια μεταβλητή άποψη για τον κόσμο, και τις εξωτερικές σχέσεις, και αυτό επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τη θρησκεία και ιδεολογίες. 
Το διελαυνων τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα στον Ουρανό της Τουρκίας, δείχνει τον κίνδυνο συγκεχυμένων συστημάτων πεποιθήσεων, σύγχυση και αβεβαιότητα που συνδέεται με τις εξωτερικές σχέσεις και τους εταίρους, συγκρούσεις πάνω από ιδεολογίες, τα ψέματα και η έλλειψη σαφήνειας σε εθνικό επίπεδο, και πιθανή αλλαγή στη τους όρους των νόμων και του νομικού συστήματος. Καθώς το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα σχετίζεται με την τρομοκρατία, η χώρα είναι σε κίνδυνο, όπως είναι συνολικά ολόκληρο το σύστημα πεποιθήσεων και θρησκευτικών της ιδεολογιών. Δείχνει, επίσης, θέματα με τους ξένους εταίρους ή εκείνους που είναι στο εξωτερικό.
Κοιτάζοντας τον χάρτη μπορούμε να δούμε ότι η ώρα προχωρά σε πλήρη αστάθεια και θα μπορούσε κάλλιστα να υπάρχουν περισσότερες δυνατότητες απόπειρες πραξικοπήματος, ή αλλαγές στην κυβέρνηση και τους νόμους της. Θα μπορούσαν να υπάρχουν θέματα πάνω από τη φιλοσοφία ή τη θρησκεία που εμπλέκονται ξένοι που σχετίζονται με καταστάσεις. Η Τουρκία είναι ένας σημαντικός σύμμαχος, λόγω της στρατηγικής της θέσης, μεταξύ άλλων. 
Το αν το πραξικόπημα ήταν ψεύτικο η αληθινό αυτό θα το δούμε το επόμενο χρονικό διάστημα, που δεν αποκλείεται με την αντίθεση Δια-Ποσειδώνα (άπατη) που πολύ φοβάμαι όμως ότι θα δει και το αληθινό…Η εκλειψη στην Παρθενο θα φέρει πολλά ακομη. Η αναταραχή αυτή στοχεύει και προς τη χωρα μας (με συνοδο Αρη-Κρονου απο τον Φλεβάρη,οπου ενεργοποιείτε και παλι ειδικα μεσα στον Αυγουστο), που όπως είχα γράψει, στην σελιδα μου στο φεηςμπουκ,το βράδυ του Τουρκικου πραξικοπηματος, και ότι θα πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεχτική σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, άμυνας με ανοιχτους εχθρούς (εδαφικά, κυβέρνηση, κατασκοπεία). 
Ο Ερντογαν είναι πολιτική προσωπικότητα που θέλει να επιβάλλεται και να καθορίζει ενα συγκεκριμένο πρότυπο της Τουρκίας στο εξωτερικό και είχα επισημάνει οτι το ωροσκόπιο του, αλλα και της Τουρκίας δεν προϋποθέτουν σε καμία περίπτωση ηρεμία και σταθερότητα. Η Τουρκία θα πρέπει να ισορροπήσει ανάμεσα στον εκσυγχρονισμό της και την εγκαθίδρυση της ως μια ανερχομένη οικονομική δύναμη και γέφυρα Ανατολής και αγορών της Ευρώπης καί απο την αλλη η εμμονή της σε ενα παραδοσιακό  μουσουλμανικό προφίλ, ώστε να καταφέρει να ηγηθεί του αραβικού κόσμου που βρίσκεται σε αναταραχή.
Είχα γράψει οτι οι όποιες προσπάθειες δεν θα έχουν επιτυχία. Είναι μια κατάσταση που δεν μπορεί κάποιος να διαχειριστεί με ψυχραιμία, οπότε οι σκληρές συγκρούσεις θα είναι αναπόφευκτες. Η Τουρκία φλερτάρει με τον απομονωτισμό, σύμφωνα και με τα δυο ωροσκόπια.
Ο Γκιουλέν, είναι ενας πολύ πλούσιος ιμάμης, αυτοεξόριστος στις ΗΠΑ, που στήριζε το κόμμα του Ερντογαν και μίλαγε για μια μετριοπαθή ισλαμική Τουρκία. Όμως, εξοργίστηκε με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας για την προσπάθεια βίαιης ισλαμοποίησης της και απομάκρυνσης της απο την επιρροή των ΗΠΑ. Το κίνημα του Γκιουλέν, που βρισκόταν στο πλευρό του εξεγερμένου λαού, σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να το αποκλείσουμε πως ο Ιμάμης έχει την στήριξη των ΗΠΑ, οπου οι άνθρωποι του έχουν καταφέρει να διεισδύσουν στον κρατικό μηχανισμό, οπου δεν είναι τυχαίοι. Ο Γκιουλέν γεννήθηκε στις 27 Απριλίου, 1941 και έχει εξι πλανήτες στο ζώδιο του Ταυρου, και συνεπώς υποστηρίζει τις ιδέες του με φανατισμό. Ο Δίας-Ουρανος του Γκιουλέν βρίσκεται σε ακριβές τετράγωνο με τον Πλούτωνα του Ερντογαν. Ο δε Κρόνος του Ερντογαν σε ακριβές τετράγωνο με το τετράγωνο Ηλιου-Πλούτωνα του Γκιουλέν. Και μονο αυτές οι αστρολογικές όψεις δείχνουν οτι οι δυο τους θα κονταροχτυπηθούν, ενώ το τετράγωνο Αρη-Πλούτωνα στο ωροσκόπιο της Τουρκίας δείχνει κάποια τάση αυτοκαταστροφής.
Θα μπορέσει το τετράγωνο Αρη -Πλούτωνα (στρατιωτική παράδοση και πολεμοχαρής δράση) που υπάρχει στο ωροσκόπιο της Τουρκίας να της επιτρέψει την πρόοδο; πολύ αμφιβάλλω,…Όταν ο Κεμάλ Ατατούρκ ίδρυσε το σύγχρονο τουρκικό κράτος, ο Ήλιος, η Αφροδίτη, ο Δίας βρίσκονται στο ζώδιο του Σκορπιού. Ο Ουρανος της στους Ιχθύς σε σύνοδο με τον 10ο οίκο και τον Νότιο δεσμό. Κατά αυτόν τον τρόπο, αντιλαμβανόμαστε ότι η τουρκική δημοκρατία είναι καταδικασμένη να μεταλλάσσεται συνεχώς με εσωτερικές επαναστάσεις η να βρίσκεται σε διαρκής διαμάχες με κράτη, ομάδες που καταπιέζονται, σε συνεχής εντάσεις και θα κινητοποιεί βίαιους μηχανισμούς άμυνας και απρόσμενες ανατροπές.
Με το άρθρο αφού ετοιμάζομαι και εγώ να φύγω λίγες ημέρες. Μεχρι να φύγω την άλλη βδομάδα και να επιστρέψω βέβαια, στα τέλη Αυγούστου, ώστε να προετοιμάσω και τις εκλείψεις, θα έχουν συμβεί πολλά ακόμα κια στην Αγγλια και αλλου…που με βλεπω να επιστρεφω με την ψυχη στο στομα, αφου ελεγα σε μια συναδελφο οτι φετος θα γραφουμε μεχρι την τελευταια στιγμη, το καλοκαιρι θα γινουν πολλα..ακομα και στις διακοπες.