ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ-1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

στις

Καλως ήλθατε και παλι στις Αστροεφημεριδες, συνεχίζουμε δυναμικά, μετα από τρεις εβδομάδες χαλάρωσης, με τις εκλείψεις του δευτέρου εξαμήνου, και πρώτα με αυτήν ηλιακή του Σεπτεμβρίου!
 Η Ηλιακή Έκλειψη στην Παρθένο θα πραγματοποιηθεί στις 11:03:02 π.μ. Πρόκειται για μια δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλιου στον σχηματισμό της Νέας σελήνης σε ζώδιο της γης που είναι η Παρθένος. θα επηρεάσει περισσότερο τα ζώδια των Ιχθύων, τους Διδύμους, Παρθένους και Τοξότες με πολύ δυσάρεστο τρόπο. Θα πραγματοποιηθεί στον 10ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου στην 9η μοιρα της Παρθένου.

Θα επηρεάσει τον 4ο / 10ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου. Η 9η μοιρα της Παρθένου (μοιρα της επανάληψης γεγονότων, φονικές τάσεις, κακές συνέπειες, στασιμότητα, αμφίβολα γεγονότα και πολλές αδικίες).
Από αστρολογικής άποψης, στο φαινόμενο αυτό θα συμμετέχουν ο Κρόνος από τον Τοξότη και ο Πωσειδωνας από τους Ιχθύς καθώς οι δυο τους θα εξακολουθούν να διατηρούν σε πολύ επικίνδυνο βαθμό της αρνητική τους οψη. Πολλές προσπάθειες που γίνονται τώρα θα πανε χαμένες και οι ψυχολογικές δοκιμασίες θα είναι δραματικές. Θα συμβούν παγκόσμια δυσάρεστα γεγονότα, και μέσα σε αυτά, θα υπάρξει αύξηση της ανεργίας και της φτώχειας, έξαρση των ασθενειών και μοιραίες συγκρούσεις κρατων.
Ο 4ο οίκος αντιπροσωπεύει τη γεωργία, την κτηνοτροφία, τις καλλιέργειες, τη γη, τα σπίτια, την ακίνητη περιουσία , μεταλλεία, ορυχεία άνθρακα, τα ανόργανα άλατα, τα λατομεία, ο καιρός, το κόμμα της αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση.
Αυτός ο οίκος επηρεάζει τη γη, τις αξίες του, όπως τα ακίνητα και τη γεωργία, τη στέγαση και τις συνθήκες διαβίωσης. Είναι το θεμέλιο ή τη βάση της κοινωνίας και τις παραδόσεις του. Είναι ένας χώρος που αντανακλά τον εθνικισμό και τον πατριωτισμό, είναι η λαϊκή-ψυχή του έθνους. Τα υπόγεια αποθέματα νερού, και υποδεικνύει τις καιρικές συνθήκες. Δηλώνει τους ανθρώπους σε σχέση με την κυβέρνηση, και σηματοδοτεί το κόμμα που δεν είναι στην εξουσία. 
Ο 10ος οίκος είναι ο πρόεδρος, ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση, το κύρος της χώρας, το κοινοβούλιο, η αριστοκρατία. Αυτό είναι το σπίτι που κυβερνά την κυβέρνηση, την ηγεσία ή την άρχουσα τάξη. Στον χάρτη ενός έθνους κυβερνά την εθνική φήμη και το κύρος, την παγκόσμια κοινή γνώμη, το κόμμα στην εξουσία, ο διευθύνων σύμβουλος, πως τα έθνη επηρεάζουν τον κόσμο, καθώς και τα ιδεώδη που η κοινωνία προσπαθεί να επιτύχει.
Η δακτυλιοειδής έκλειψη ηλίου θα είναι ορατή από τη Μαδαγασκάρη και την Κεντρική Αφρική. Η σκιά της Σελήνης θα βρίσκεται επίσης πάνω από τον Ατλαντικό και το Ινδικό Ωκεανό. Για τους περισσότερους θεατές στην Αφρική,η έκλειψη θα είναι μερική ηλιακή έκλειψη. Η έκλειψη θα αρχίσει στις 6:13 UTC την 1η Σεπτεμβρίου, 2016.Το ανώτατο σημείο θα λάβει χώρα στις 9:01 UTC,και το δακτυλιωτό θα διαρκέσει για 3 λεπτά και 6 δευτερόλεπτα.

Περιφέρειες που θα δουν, τουλάχιστον, την μερική έκλειψη είναι οι εξής: Νότια Ασία, Δυτική Αυστραλία, ενα μεγάλο μέρος της Αφρικής, του Ατλαντικού και του Ινδικού Ωκεανού, η Ανταρκτική.
·         Franceville, Γκαμπόν
·         Mahajanga, Μαδαγασκάρη
·         Toamasina, Μαδαγασκάρη
·         Saint-Paul, Ρεουνιόν (Γαλλική)
·         Saint-Pierre, Ρεϊνιόν (γαλλική)
·         Άκρα, Γκάνα
·         Λάγος της Νιγηρίας
·         Σάο Τομέ, Σάο Τομέ και Πρίνσιπε
·         Μαλάμπο, Ισημερινή Γουινέα
·         Λιμπρεβίλ, Γκαμπόν
·         Γιαουντέ, Καμερούν
·         Μπραζαβίλ, Κονγκό
·         Κινσάσα, Κονγκό.
·         Κιγκάλι, Ρουάντα
·         Μπουζουμπούρα, Μπουρούντι
·         Ναϊρόμπι, Κένυα
·         Dodoma, Τανζανία
·         Λιλόνγκουε, Μαλάουι
·         Dar es Salaam, Τανζανία
·         Πέμπα, Μοζαμβίκη
·         Μορόνι, Κομόρες
·         Mamoutzou, Μαγιότ
·         Ανταναναρίβο, Μαδαγασκάρη
·         Saint-Denis, Ρεϊνιόν
·         Port Louis, Μαυρίκιος
Η Παρθένος είναι το ζώδιο της ειλικρίνειας, είναι η καθαρότητα στην υγεία, φέρνει τη κάθαρση σε όλα τα επίπεδα, συνδέεται με την παραγωγή τροφίμων, τους αγρότες, την σοδειά, την παραγωγική εργασία και το εργατικό δυναμικό, τα εργατικά συνδικάτα αλλα και το ζωικό βασίλειο. 
Η Παρθένος είναι ο κριτικός, ο αναλυτής, ο υπάλληλος, αυτος που δίνει της υπηρεσίες του, είναι το ζώδιο που κυβερνά τα στατιστικά στοιχεία, την έρευνα, τα μαθηματικά και τις λεπτομέρειες. Η Παρθένος είναι η μικροαστική πλευρά της ζωής και είναι η κινητήριος δύναμη του ζωδιακού κύκλου. 
Πλανήτης της είναι ο Ερμής οπου φιλοξενεί και τους Διδύμους οπου βρίσκεται στον 11οοικο και είναι σημαντικο αλλα και τον 6ο οικο που είναι το φυσικό σπίτι της Παρθένου. Στην κοσμική αστρολογία, που μας ενδιαφέρει, η Παρθένος κυβερνά τη συγκομιδή, τα λαϊκά στρώματα, τις ένοπλες δυνάμεις, τους στρατούς, τα οπλα, τα ζώα, τη παγκόσμια υγεία, την οικολογία, μαζί με τον Ταύρο είναι εγγενώς συνδεδεμένη με το ακαθάριστο εθνικό προϊόν της χώρας, τα εργατικά συνδικάτα, τις αριστερές οργανώσεις-πτέρυγες, τα ακραία κόμματα, τη δημόσια διοίκηση. Ο ωροσκόπος της έκλειψης βρίσκεται στην 10η μοιρα του Σκορπιού (ανασφάλεια).
Έκλειψη σε ζώδιο της Γης , και ποσο μάλλον στην Παρθένο που συνδέεται με τα παραπάνω θέματα που ανέφερα, σημαίνει μια περαιτέρω δεύτερη οικονομική ύφεση, σοβαρά οικονομικά προβλήματα, το εμπόριο και γεωργικές διαρθρωτικές διαταραχές, ξηρασία, συνδέεται με την πείνα, τις καλλιέργειες ή καρπούς της γης που απειλούνται, σεισμοί, ηφαιστειακές εκρήξεις, ή χιονοστιβάδες. Τα ζώδια της Γης υποκινούνται από πρακτικές ανησυχίες.
Η ηλιακή έκλειψη γίνεται στον πρώτο δεκανό της Παρθένου και προλέγει, μια τεράστια καταστροφή αλλα και τον θάνατο ενός βασιλιά η μιας αυτοκρατορίας. Ενώ ο Σκορπιός ως ωροσκόπος, προκαλεί πόλεμο, σάλο, σφαγή, αιχμαλωσία και την προδοσία.
Η ηλιακή έκλειψη Σεπτέμβριου του 2016 αστρολογικά αναδεικνύει τη μεγάλη πλανητική διάσταση του έτους και αλλα και το πολύ δύσκολο τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα. Στις μοίρες που γίνετε το δυνατότερο τετράγωνο μεταξύ αυτών των δυο συνιστά γνώση, σύνεση, προνοητικότητα αλλα και οι άνθρωποι θα δοκιμαστούν αρκετά.
Η ηλιακή έκλειψη εξατομικεύει το φόβο και την παράνοια οπου έχετε εξοικειωθεί μεχρι τώρα με τις ειδήσεις που βλέπετε και ακούτε ολο αυτό το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Οι πολιτικοί θα κατευθύνουν την κινδυνολογίας τους προς εσάς και όλο αυτή την ανακατωσούρα που γίνετε παγκοσμίως, θα είναι παρα πολύ εύκολο πραγματικά ολο αυτό να σας πάρει κάτω. Ο φόβος και ο κίνδυνος της κατάθλιψης θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Ωστόσο, αυτή η ηλιακή έκλειψη σηματοδοτεί επίσης την αρχή του τέλους για αυτό την αρκετά δηλητηριώδες ανησυχία και φόβο που πλανάται στην ατμόσφαιρα, μέσω του τετραγώνου Κρόνου-Πωσειδωνα. Στο πλαίσιο αυτής της έκλειψης έρχεται, οπου είναι ένα είδος μετάβασης, θα οδηγηθούμε σε μια πιο φωτεινή και ασφαλέστερη περίοδο για το επόμενο έτος, με την άποψη ότι θα ξέρουμε οριστικά που βρισκόμαστε.
Αναλύοντας το κοσμόγραμμα της ηλιακής έκλειψης για την 1 Σεπτέμβρη δείχνει ένα πολύ σαφές σχέδιο όψεων να σχηματίζετε, το γνωστό σε ολους Τ-τετράγωνο οπου θα δείξει την σκληρή πραγματικότητα, τις σκληρές δοκιμασίες που θα περάσουμε, τις προκλήσεις και τις συγκρούσεις. Η ηλιακή έκλειψη ενισχύει την ενέργεια του τετραγώνου Κρόνου-Πωσειδωνα, το οποίο θα κορυφωθεί προς την τελική φάση του, πλέον, στις 10 Σεπτεμβρίου 2016, οπότε θα κορυφωθούν και όλα αυτά που το συνοδεύουν. Για να ξαναθυμίσω, το εν λόγω τετράγωνο συνδέεται, όπως έχουμε πει τους προηγουμένους μήνες, με τα βάσανα, την ταλαιπωρία, την παραίτηση, είναι ο άξονας ασθενειών, η σύγχυση, η ανασφάλεια, η δυσαρέσκεια, έλλειψη εμπιστοσύνης, η εναλλαγή διαθέσεων,  απώλεια σταθερότητας του μεταβολισμού, η φτώχεια, η κατάπιεση, οι υπονομευμένες καταστάσεις, οι επιδημίες.
Η κανονική δράση του Τ-τετράγωνου, είναι η αποθηκευμένη ένταση της αντίθεσης (η ηλιακή έκλειψη απέναντι από τον Ποσειδώνα), που θα απελευθερωθεί μέσα από σκληρή δουλειά στο εστιακό σημείο (Κρόνος). Σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο, η απόσταση μεταξύ Κρόνου και Ποσειδώνα σε σχέση με το επίκεντρο του Ήλιου και της Σελήνης υποδηλώνει έντονα ότι η ίδια η έκλειψη είναι το σημείο εστίασης.
Οι παγκόσμιες επιπτώσεις της αυξημένης τρομοκρατίας, προπαγάνδας και κινδυνολογίας κατά το προηγούμενο έτος και μήνες θα σας επηρεάσουν περισσότερο προσωπικά, θα επηρεάζουν τις σχέσεις σας και τα μελλοντικά σας σχέδια. Τέτοιου είδους παρατεταμένο ψυχολογικό φόβο ή παράνοια μπορεί να σας αιχμαλωτίσει, γεγονός που καθιστά όλο και πιο δύσκολο στο να δούμε ένα λαμπρό μέλλον για μας και τους αγαπημένους ολων μας.
Για να ελευθερώσετε τον εαυτό σας από το φόβο, την ενοχή και την ανησυχία θα πρέπει να επιστρέψουμε στα βασικά. Το νέο ξεκίνημα ή νέοι στόχοι που αντιπροσωπεύεται από αυτή την έκλειψη ηλίου θα πρέπει να είναι πρακτικοί, απλοί και αμυντικοί. Επειδή το τετράγωνο Κρονου-Πωσειδωνα μας κάνει εύκολα να παραιτηθούμε από τα σχέδια μας ωστόσο  η επίμονη πνευματική εργασία εγκρίνετε. Υπάρχει ένα λαμπρότερο μέλλον μπροστά με το τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού το οποίο θα αρχίσει φέτος.
Αυτή η πιο θετική επιρροή δεν θα τεθεί σε πλήρη ισχύ μέχρι αυτή η τελείως απαισιόδοξη και δύσκολη ηλιακή έκλειψη να ξεθωριάσει εντελώς μεχρι τις αρχές του επόμενου έτους. Υπάρχουν βέβαια και θετικά στοιχεία στην ηλιακή έκλειψη Σεπτέμβριου του 2016, αλλά είναι αδύναμα σε σύγκριση με όλα αυτά τα ζοφερά που βλέπουμε στο κοσμόγραμμα αλλα και γύρω μας να συμβαίνουν. Η σεληνιακή έκλειψη επίσης στις 16 Σεπτέμβριου θα τετραγωνίζει τον Άρη οπου θα προσθέσει μια αρκετά αυξημένη αίσθηση του κινδύνου και απειλής για τον κόσμο, και αυτή η φάση των εκλείψεων θα είναι αρκετά τρομακτική.
Έτσι λοιπόν, ας πάμε στην ανάλυση των όψεων, η ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο  από τον 10ο οικο, σχηματίζει αντίθεση με τον Πωσειδωνα στους Ιχθύς στον 4ο οικο. Η αστρολογική οψη αυτή θα σας κάνει πιο επιρρεπείς στην σύγχυση και την εξαπάτηση, που μπορεί να οδηγήσει σε ανασφάλεια και αποθάρρυνση. Αν δεν μπορείτε να αποφύγετε με το να ασχοληθείτε με τη σκληρή πραγματικότητα της ζωής, τότε θα πρέπει να λάβετε οπωσδήποτε κάποια προληπτικά μέτρα για να αποφευχθεί η όποια απώλεια και η απογοήτευση. Αν ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, τότε είναι. Μάθετε να λέτε όχι, καλο κάνει καμιά φορά. Ο Πωσειδωνας σε ανάδρομη πορεία, που βρίσκετε στην παρούσα φάση, μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε θύματα και αδύναμοι.
Ο άξονας αυτος συνδέεται με τις όποιες ευαισθησίες εχουμε, την ψυχή του ανθρώπου, την αβεβαιότητα, αλλα και την δημιουργία του ιδανικού στο μυαλό μας. Ωστόσο έχει να κάνει με την σωματική αδυναμία, αλλα και την υγεια του συντρόφου μας η ανθρώπων που είναι σημαντικοί για μας, και ζούμε μαζί τους, όπως οι γονείς μας, η αλλα μέλη της οικογένειας μας. Η οψη αυτή καλλιεργεί τον εύκολο ενθουσιασμό και γι’ αυτό την απερισκεψία και την εξαπάτηση απο τους αλλους. 
Και επειδή μιλάμε για την αρνητική της μορφή, δείχνει παράξενες διαθέσεις, ανικανότητα κατάστρωσης σχεδίων αλλα και πραγματοποίησης αυτών, επιθυμία και κλίση προς τα χάπια, ναρκωτικά και άλλες εθιστικές ουσίες. Είναι οι αυταπάτες. Υπάρχει τάση για αιμορραγίες, λιποθυμίες, αδυναμία στα κύτταρα, οιδήματα. Συνδέεται με τους ψυχίατρους και τους φαρμακοποιούς, τους ψυχολόγους. Είναι οι συνθήκες χάους που θα βιώσουμε, τα σκάνδαλα που θα ακούσουμε, είναι η πλάνη. Οπότε προσοχή και φιλτράρετε ότι ακούτε και βλέπετε από πολιτικούς κτλ..
Η ηλιακή έκλειψη τετραγωνίζει τον Κρονο στον Τοξότη, στον 2ο οικο, οπότε παρουσιάζονται δοκιμές και προκλήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε απαισιοδοξία, ακόμα και κατάθλιψη αλλα και σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Μπορεί να αισθανθείτε περιορισμένοι για παράδειγμα, από συγκεκριμένα καθήκοντα και ευθύνες και αυτό  άμεσα συνδέεται με θέματα οικονομικής φύσεως επι το πλείστον. 

Θα δοκιμαστείτε και εσεις θα πρέπει να προσπαθήσετε, να ανταποκριθείτε στις ευθύνες σας, αλλα και να καλύψετε τις ανάγκες σας η ότι όποιο άλλο κενό. Με την οψη αυτή συνήθως η θέληση μας περιορίζετε αλλα και η ζωτικότητα μας ( συνήθως φέρνει θανάτους συγγενών, σοβαρές ασθένειες η ριζική αλλαγή λόγω μετανάστευσης για παράδειγμα η αλλους λογους), η οψη αυτή “φωνάζει” κατά κάποιο τρόπο ότι θα πρέπει να είμαστε πιο πειθαρχημένοι και να δείξουμε σύνεση, για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες. Υπάρχει τάση προς την απομόνωση και την αρνητικότητα ως προς τον τρόπο που βλέπουμε την ζωή, που δουλεύουμε κτλ.. αλλα  δείχνει και αναστολές. Αυτό επίσης αντιστοιχεί στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, συνδέεται με τους πολύ ηλικιωμένους ανθρώπους.
Επίσης, ο Ηλιος τετραγωνίζει τον Αρη , στον 2ο οικο (λόγω συνόδου μεταξύ αυτών των δυο ο οικονομικος πόλεμος, η τρομοκρατία, η βια και ο στρατιωτικός νομός θα συνεχιστούν οπου θα δημιουργήσει ύφεση και αναταράξεις στα χρηματιστήρια). Αποτυχίες, υπερένταση, αφόρητος εκνευρισμός, και καρδιακά  προβλήματα θα δημιουργηθούν. Προσοχή στις αποφάσεις που θα πάρετε σε σχέση με τραπεζικούς λογαριασμούς και θέματα οικονομικής φύσεως και σωματικής ευεξίας, αν πρέπει να το κάνετε…ειδάλλως μην κάνετε τίποτα γύρω από αυτές τις ημέρες.
Η Σελήνη τετραγωνίζει τον Αρη, τον Κρονο, σε αντίθεση με τον Πωσειδωνα οπου θα δημιουργηθούν προβλήματα στις ανθρώπινες σχέσεις, αλλα και στην επιχειρηματικότητα.
Το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα αυξάνει την κακη συμπεριφορά και επιθετικότητα ενώ ταυτόχρονα θα σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο. Είναι επίσης σημαντικό να εξεταστεί η επικίνδυνη επίδραση του τετραγώνου Ήλιου-Άρη και το τετράγωνο Σελήνης- Άρη. Παρά το γεγονός ότι είναι πάνω από τέσσερις μοίρες για την ηλιακή έκλειψη, αυτές οι όψεις θα γίνουν στενότερες με απόσταση 1 μοίρας μεταξύ τους για την σεληνιακή έκλειψη της 16η Σεπτεμβρίου. 
Το τετράγωνο Αρη-Πωσειδωνα μοιάζει πολύ με εκείνο του Ηλιου-Πωσειδωνα και αυξάνει τις αλλεργίες, την αδυναμία,  συμβάλλει στην αποτυχία σχεδίων μας, καθότι υπάρχει έλλειψη σκοπού , αποφασιστικότητας και προσαρμοστικότητας αλλα και διστακτικότητα. Ατυχίες η βλάβες θα είναι μέσα στο πρόγραμμα ενώ η έλλειψη προγραμματισμού, το πείσμα και η ισχυρογνωμοσύνη σε κάθε περίπτωση θα συμβάλλει περισσότερο στα παραπάνω.
Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία, τρίτη κατά σειρά, για το 2016, μέσα από το ζώδιο της Παρθένου, σε σύνοδο με τον Δία ισως είναι μια αχτίδα ελπίδας σε μια πολύ ζοφερή περίοδο. Η θετική σκέψη και ο προγραμματισμός αλλα και η σωστή οργάνωση -αναθεώρηση τον στοχων μας, κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου επιβάλλεται, ώστε να ξεπεράσουμε τους φόβους και τις ανασφάλειες. 
Αυτό φέρνει την ελπίδα και αυτοπεποίθηση, προετοιμάζοντας το έδαφος για το τρίγωνο Κρόνου Κρονου-Ουρανού. Ο ανάδρομος Ερμής υποστηρίζει απλά το γεγονός δεν είναι εκεί ακόμα. Είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε συγκεκριμένα σχέδια, αλλά μπορείτε να αρχίσετε να φαντάζεστε τι μπορεί να είναι αυτα και τι θέλετε να κάνετε.
Η ηλιακή έκλειψη είναι ακριβώς σε σύνοδο με το αστέρι Zosma πάνω από τη συνιστώμενη ‘σφαίρα 2 ° 00  για το αστέρι Zosma, επί του παρόντος στην 11 ° 32′ της Παρθένου. Αφού, οι ηλιακές εκλείψεις είναι η πιο ισχυρές ενεργειακά στην αστρολογία, και με το Βόρειο Δεσμό να βρίσκεται επίσης στις 11 ° 32’ της Παρθένου, ο Zosma θα πρέπει να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό αυτή την έκλειψη.
Ο σταθερός αστέρας Zosma συνδέεται κυρίως με την κατάθλιψη. Πρέπει να αντιμετωπιστούν με άσκηση, καλή διατροφή και ισως φαρμακευτική αγωγή αν έχετε έναν πλανήτη στο ωροσκόπιο σας σε σύνοδο με τον Zosma. Μπορεί να είστε επιρρεπής στην συσσώρευση τοξινών. Η προφητική ιδιότητα που συνδέεται με τον Zosma μπορεί να είναι μια ενέργεια πολύ ισχυρή και επίμονη, αλλά και εξαπατά όταν αυτή διαστρεβλώνεται επανειλημμένως αφού επηρεάζετε από το τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα στον χάρτη της έκλειψης.
Ο Κρονος σε σύνοδο με τον Αντάρη, στο μεσοδιαστημα Ηλιου-Πωσειδωνα- Αναστολές λόγω ασθένειας ή σωματικής αδυναμίας, συναισθηματική κατάθλιψη. Ασθένεια μέσω πνευματικής ή ψυχική οδύνη, κυκλοφορία του αίματος εμποδίζετε. Είδαμε πολλές τρομοκρατικές επιθέσεις κατά την διάρκεια του καλοκαιριού με αυτόν τον συνδυασμό.
* Ο Κρόνος στο μεσοδιαστημα Σελήνης / Ποσειδώνα
Απαισιοδοξία, απελπισία και απόγνωση, την τάση να επηρεαζόμαστε έντονα από τις επικρατούσες και προσωρινές συνθήκες. Σκληρή δουλειά για αναδιάρθρωση, αποτίναξη, ραθυμία, αποχαύνωση.
Ο Ουρανος στον 6οοικο-απεργίες, αλλαγές στις συνθήκες διαβίωσης και εργασιακά αλλα και την υγεια όχι θετικές.
* Ο Ουρανός στο μεσοδιαστημα  Ήλιου / Κρόνου
Διακυμάνσεις στη ζωή, συναισθηματική ένταση, ξαφνικές αναστολές, νευρικότητα. Η σύγκρουση αναμεσά στους νέους τρόπους να κάνουμε πράγματα και τους καθιερωμένους τρόπους. Ασυνήθιστες συγκυρίες, κρίσεις, διαίρεση, χωρισμός, πένθος, απομόνωση, φυλάκιση.
* Ο Ουρανός στο μεσοδιαστημα Σελήνης / Κρόνου
επιθυμώντας συναισθηματική ελευθερία, εκρηξη από την απογοήτευση ή αναστολές η εμπόδια. Νευρική ένταση, ξαφνική ψυχική και οδύνη, διαχωρισμός.
Πωσειδωνας στον 4οοικο
* Ο Ποσειδώνας στο μεσοδιαστημα Ήλιου / Δεσμού
Η αδυναμία να προσαρμοστεί εύκολα, η τάση να είναι εύκολα ενοχλημένος και απογοητευμένος από τους άλλους. Απογοήτευση σε ομάδες.
* Ο Ποσειδώνας στο μεσοδιαστημα Σελήνης / Δεσμού
υπονόμευση των ενώσεων ή συνδικάτων, σωματεία ή ενώσεις καμίας υπόσχεσης. Απογοήτευση μέσω άλλων.
Σε σύγκριση με τον χάρτη της Ελλάδος  η έκλειψη θα επηρεάσει τον 5-11ο οικο της. Θα επηρεάσει αλλα και θα πληγούν οι νέοι κυρίως, τα κέντρα διασκέδασης, η ψυχαγωγία, τα τυχερά παιχνίδια, η κερδοσκοπία και το χρηματιστήριο, το θέατρο, κυρίως η επιχειρηματικότητα,οι επαγγελματικοι και επιχειρηματικοι πόροι,οι ερωτικές μας σχέσεις, οι κοινωνικές σχέσεις, οι πρέσβεις και οι διπλωμάτες, τα σχολεία, το κοινοβούλιο, οι δήμοι, οι φιλίες, οι συμμαχίες, οι οργανισμοί οπου εντάσσεται η Ελλάδα ,οι εθνικοί μας στόχοι και ελπίδες, τα εισοδήματα από την ακίνητη περιουσία, ο κόσμος του θεάματος γενικότερα, η δημιουργικότητα, τα κομματικά μας πιστεύω. 
Ενώ η σύνοδος Αρη-Κρονου θα επηρεάσει τον 7ο οικο της, που συνδέεται με τις συνεργασίες σε πολιτικο επίπεδο, τους εχθρούς της χωρας μας, και τις δικαστικές υποθέσεις.
μια ματιά στις εξισώσεις που ειναι σημαντικες…
Σοβαρές ή κρίσιμες ανησυχίες- ζημιές, τραυματισμοί, βλάβες ή απώλειες- σοβαρά θέματα Υγείας- ελλείψεις- στέρηση- θέματα εσωτερικής ισορροπίας
ημέρες ή έτη που αφορούν διαιρέσεις ή αναχωρήσεις -αναστολές – εμπόδια – Παραίτηση ή εγκατάλειψη – ερήμωση, μοναξιά.
Αποδυναμωμένη ζωτικότητα – αυταπάτη – Διάχυση της ενέργειας – Αβεβαιότητα, ανασφάλεια, ή αστάθεια – ζημιές που αφορούν άνδρες – Ημέρες ή χρόνια απογοήτευσης- Ανησυχίες ή φόβοι – Θλίψη ή κατάθλιψη
Αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση από ή με συνεργάτες – Αναβολές σχετικά με επαφές – – Προβλήματα – Πραγματοποίηση επαφών υπό προβληματικές συνθήκες
Σκέψεις σχετικά με θέματα υγείας – κρυφές σκέψεις – Ανεπάρκεια ιδεών – συζητήσεις σχετικά με απώλειες  – Αρνητική σκέψη – τάση για άγχος
Συννεφιασμένη ευτυχία – έλλειψη χρημάτων- Οικονομικές απώλειες – Αδικία
απομόνωση – περιορισμοί – Επαγγελματικές καθυστερήσεις – Πένθος – Παραίτηση
Απροσδόκητα εμπόδια – Συνεχής ένταση – Εξέγερση – Συγκρούσεις – Διλήμματα
Ξαφνική σύγχυση – Ξαφνική απόρριψη — Εσωτερικο χάος
το κέντρο της προσοχής η χωρα μας.
απόρριψη – Προβλήματα που σχετίζονται με τους εταίρους
Ανατρεπτικές ή σοκαριστικες καταστάσεις
Οι διαπραγματεύσεις με τους άλλους – Καυστική ομιλία- Επιχειρήματα ή διαφωνίες- ανειλικρίνεια των εταίρων
Προβλήματα που σχετίζονται με σχέσεις αγάπης – ανειλικρίνεια των εταίρων
δραστηριότητες σχετικά με πλούσιους εταίρους – Οικονομικούς Διευθυντές – Προμήθεια κερδών – Εξαγορά χρημάτων 
Γονιμοποίηση ενός αγοριού – Ξαφνική εντολή για δράση – Ενέργειες που συμβάλλουν σε εντάσεις στα εργασιακά – Ζημιές που αφορούν πυρκαγιές- Επαναστατικές ή καταστροφικές ενέργειες
τεχνικές βλάβες – Ξαφνική έλλειψη χρημάτων
Γεγονότα που σχετίζονται με το παρελθοντικούς παράγοντες- Αιφνίδια ή αναπάντεχη αναχώρηση ή αποστασιοποίησηΠροβληματικές μεταρρυθμίσεις- Περιορισμοί σχετικά με εκκεντρικότητες – Συνεχής ένταση – διαταραχές που σχετίζονται με καθυστερήσεις – εμπόδια – άγχος – κρίσεις – Αιφνίδια ψυχρότητα
Περιορισμός της ελευθερίας – φόβοι ή την κατάθλιψη που σχετίζονται με απρόβλεπτα γεγονότα
Απροσδόκητη κατάχρηση της εξουσίας Πυροδότηση των εντάσεων στην εργασία – Ατομική ενέργεια- 
Κρούσματα οργανικών ή ολιστικών ασθενειών
Θυελλώδης εξελίξεις σε δημόσιες τοποθεσίες- Νέα σχετικά με εντολές για αναγκαστικά μέτρα –Επιβολή οριων που αφορούν επικοινωνίες– Οι προσπάθειες σχετικά με τα εμπόδια στην επικοινωνία – καταλήξεις σχετικά με τις συζητήσεις της εξουσίας ή δύναμης- Ειδήσεις σχετικά με την μεγάλη καταστροφή
Συγκρούσεις που σχετίζονται με την ελευθερία στην εργασία
Αθλητικές νίκες –Η επιτυχής άσκηση της εξουσίας – Στιγμιαίες οικονομικές μάχες
Καταλήξεις σχετικά με την επικερδή επαγγέλματα – Καταλήξεις σχετικά με επικερδή επαγγέλματα – Σημαντικοί περιορισμοί σχετικά με το εισόδημα – Εμπόδια που σχετίζονται με νομικά μέτρα – ισχυρή καταστροφή – αφανισμός της καλής τύχης
Καταπολέμηση του κακού – Μεγάλος κίνδυνος; σημαντικος κινδύνος – – Ποινικές πράξεις – Κακόβουλες δυνάμεις –ενέργειες πισω από την κουρτίνα- έντονο παρασκήνιο- επέκταση της βίας
Συνάντηση μεγάλου κινδύνου – μεγάλης κλίμακας βλάβες, ζημιές ή τραυματισμοί που σχετίζονται με τους άλλους – Καταστροφή
Σημαντικές πυρκαγιές
Σημαντικά έθνη σε πόλεμο
Οι απώλειες σε πολεμικές ενέργειες
Εναέριες μάχες ή ναυμαχίες – χαμένες μάχες -Πολεμική Αεροπορία – Ναυτικό  – Μεγάλη ανασφάλεια και αστάθεια
Ζημίες που σχετίζονται με τις δυνάμεις της φύσης – Πρόκληση ζημιών με μεγάλο αντίκτυπο – Τα βίαια εγκλήματα
Απρόβλεπτες εξελίξεις σχετικά με ιατρικά προβλήματα Αρνητικές μεταλλάξεις
-ένταση που αφορούν χρήματα του δημοσίου
 πολιτιστικές εκδηλώσεις – Θεία έμπνευση – Έκτακτη διακοπή που σχετίζονται με τεχνικά θέματα και γεγονότα ή την αλήθεια
 Διαλύσεις σεβαστών επιχειρήσεων – γάμοι ή ενώσεις η συνεργασιες διαλύονται από το κράτος – Διαζύγια
Αναλήθειες σχετικά με την άνοδο ή κυριαρχία – μεγάλες ψευδαισθήσεις
Σημαντική φθορά ή παρακμή – Αναλύσεις που αφορούν την ηγεσία – ανικανότητα που αφορούν την ηγεσία – Αυξήσεις που αφορούν την κυβερνητική διαφθορά – Σημαντικές πτώσεις
Ανάπτυξη μυστικοπαθής ή πονηρών σχεδίων- Περαιτέρω εξέλιξη των παρανοήσεων
Μειώσεις στην παραγωγικότητα – Εκτεταμένες βλάβες, ζημιές ή τραυματισμοί – Εκτεταμένη χειραγώγηση – Εκμετάλλευση – Πολλές αγενείς πράξεις – Διάδοση της κακίας
Εκτεταμένη ασθένεια – διάδοση μολυσματικών ασθενειών – Ελονοσία
εμπόδια που αφορούν την ιδεολογική μομφή – μη εποικοδομητική κριτική
Κάψιμο ή πύρινη ενέργεια (πυρινικη καταστροφη)– η μηχανική παραγωγή – Υπερδέσμευση – φλογοβόλα – Πόλεμος- όπλα
Καταστολή ή καταπίεση – Τρομοκρατία – Ανθρωποκτονία
Ανάπτυξη του δυναμικού ή μεταμορφώσεις που αφορούν την επιστήμη ή ακαδημαϊκούς –
Οι συζητήσεις που αφορούν την πίστη – Νέα που αφορούν στις θρησκείες
Ειδήσεις που αφορούν την διακοπή ή αναστολή των εργασιών – Έξωση ή εξορία
Περιορισμοί εμποδίων σχετίζονται με μυστική καταδίκη – διακοπές που αφορούν τις συζητήσεις και το μέλλον – Κρύα ρίγη
 
Έντονη κοινωνική στέρηση – Οργανωμένο έγκλημα
Λίγα χρήματα από την εργασία – Δραστηριότητες υπο περιορισμό ή περιορίζεται από το νόμο – Νομικές οριοθετήσεις – Ελαχιστοποίηση ποσοστού γεννητικότητας – Αποβολές – Άγονες σοδειές
Ξέσπασμα καταιγίδων
Ψυχολογική σύγχυση ή διαταραχή
Πολλά ένοπλα άτομα ή έθνη
Συνηγορία για την ελευθερία των λαών ή εθνών –
Τελματικες καταστάσεις – υποτίμηση της γης ή ακίνητης περιουσίας
Αδιέξοδα ή ατυχή γεγονότα – Ζημιές σχετίζονται με ξαφνική ρήξη – Σεισμοί
Ειδήσεις σχετίζονται με μεγάλη καταστροφή
Θάνατοι που σχετίζονται με στέρηση – Κίνδυνοι που σχετίζονται με πάγωμα
 Συνεχής ή μόνιμες υποχρεωτικές αλλαγές – Ενεργός αντίσταση σε  αλλαγές.