ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ -16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Η Σεληνιακή έκλειψη -πανσέληνος στους Ιχθύς θα πραγματοποιηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου,2016, ωρα 21:05:02 το βράδυ. Είναι παρασκιωδης σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ιχθύων -Παρθένου οπου θα επιβαρύνει τα ζώδια της Παρθένου, Ιχθύς, Διδύμους και Τοξοτες. Οι μέρες που θα ακολουθήσουν προβλέπονται αρκετά δύσκολες, επεισοδιακές με χαρακτηριστικές απώλειες η σοβαρές δοκιμασίες τόσο σε πρακτικο αλλα και σε ψυχολογικο επίπεδο. Τα μεταβλητά ζώδια περνούν ακόμη μια φάση δοκιμασίας. Θα υπάρξει αύξηση των ατυχημάτων, κακές ατμοσφαιρικές συνθήκες, νέες οικονομικες δυσκολίες και γεωλογικές αναταραχές.
Η σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθύς θα πραγματοποιηθεί στην 24η μοιρα των Ιχθύων, : “Ένα στέμμα και μια σπίθα. Μοίρα της Νίκης”—  Απ’ την δύναμη και την πεποίθηση μπορεί να περιμένουμε κατι μεγάλο. Η μοιρα αυτή έχει διορατικό, και δίκαιο χαρακτήρα προικισμένο με εξαιρετικές στρατηγικές ικανότητες και ακλόνητο ήθος. Θρίαμβος πάνω από τις σφοδρότερες έχθρες χρησιμοποιώντας έξυπνη στρατηγική, σε διαπραγματεύσεις, είναι η καθαρή δύναμη, ανάλογα με τις ανάγκες της κατάστασης. Παρά την όποια κρίση, τους αγώνες και τους κινδύνους, αυτή η μοιρα υπόσχεται νίκη στο τέλος. 
Θα πραγματοποιηθεί στον 3ο δεκανό των Ιχθύων με κυβερνήτη τον επιθετικό Αρη ,που αποτελεί σοβαρή απειλή για λεηλασίες και επιθέσεις στην ξηρά και στην θάλασσα αλλά και για μεγάλες καταστροφές που συνδέονται με το νερό. Η σεληνιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στον 11ο οικο, του ηλιακού ωροσκοπίου. Ο ωροσκόπος βρίσκεται στην 23η μοιρα του Ταυρου, οπου οδηγεί σε βάσανα και απογοητεύσεις. Οι πόροι μας βρίσκονται σε κίνδυνο, οπου οδηγεί στην απολυτη φτώχεια και η αλήθεια αυτή είναι.
Ο 11ος οίκος ξαναθυμίζω, θα επηρεάσει τις εξελίξεις οπου συνδέονται με τις τοπικές κυβερνήσεις και τα κοινοβούλια, τους εθνικούς στόχους, είναι οι οργανισμοί οπου ένα κράτος είναι μέλος όπως ο ΟΗΕ η το ΝΑΤΟ κ.α. είναι η αεροπορία, δημόσιες γιορτές και επίσημες τελετές. Το φιλικό μας περιβάλλον. Οι παρέες μας ,οι στόχοι και οι ελπίδες μας καθώς και η ικανότητά μας για την επίτευξή τους. Συμβολίζει και τις συνδικαλιστικές μας πεποιθήσεις όπως και τα κομματικά μας πιστεύω. Οι ελεύθερες σκέψεις μας και οι αδέσμευτες σχέσεις μας .Τα οικονομικά μιας επιχείρησης και τα έσοδα της. Σύλλογοι, οι επιχειρήσεις, τα σωματεία. Υπουργείο δικαιοσύνης. Το νομοθετικό έργο. Είναι φιλικές σχέσεις του κράτους με άλλα κράτη. Είναι τα τεχνολογικά επιτεύγματα του κράτους.
           
Ο 5οςοίκος συνδέεται με τον τρόπο που διασκεδάζουμε και τι θεωρούμε διασκέδαση. Ο τρόπος που φλερτάρουμε και ερωτευόμαστε. Ο τρόπος που δημιουργούμε και τα δημιουργήματά μας. Τα παιδιά μας και πώς θα τα διαχειριστούμε. Οι καλλιτεχνικές μας τάσεις ,οι ικανότητες που έχουμε να εκφραστούμε μέσα από μία τέχνη. Η σχέση μας με το τζόγο και πόσο ρισκάρουμε. Οι επιχειρήσεις μας και το δημιουργικό μέρος της δουλειάς μας. Οι αθλητικές μας ικανότητες. Διακοπές, χώροι αναψυχής, εκδρομές, συναυλίες. Οι χαρές και οι απολαύσεις της ζωής. Στοιχήματα και τυχερά παιχνίδια. Εισοδήματα από την ακίνητη περιουσία. Ο κόσμος του θεάματος. Είναι η διασκέδαση, η δημιουργικότητα, η τύχη, ο τζόγος, τα καζίνο, τα θέατρα, οι ταβέρνες. Είναι οι πρέσβεις, και οι εκπρόσωποι σε άλλα μέρη. Οι σχέσεις του κράτους με τα παιδιά.Θα επηρεαστει η επιχειρηματικοτητα.

Η σεληνιακή έκλειψη θα είναι ορατή από την Ευρώπη, πολλές περιοχές της Ασίας, την Αυστραλία και την ανατολική Αφρική. Περιοχές που θα δουν, την έκλειψη είναι οι εξής: Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία, Αφρική, Δυτική και Νότια Αμερική, Ειρηνικός, Ατλαντικός, Ινδικός Ωκεανός, Αρκτική, Ανταρκτική. Θα την δούμε και εμείς από την Ελλάδα οπου θα είναι ορατή. Αρα σκιάζει το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη οπου και θα επηρεαστεί. Η έκλειψη θα αρχίσει στις 7:54 μ.μ. και θα τελειώσει στις 11:53 μμ. ωρα Ελλάδος. Το μάξιμουμ σημείο της θα είναι στις 9:54 μμ. Η ολική της διάρκεια 3 ωρες και 59 λεπτά.

 • ·         Σίδνεϋ, Νέα Νότια Ουαλία, Αυστραλία
 • ·         Γιοχάνεσμπουργκ, Νότια Αφρική
 • ·         Μαδρίτη, Ισπανία
 • ·         Δελχί, Ινδία
 • ·         Βρυξέλλες, Βέλγιο
 • ·         Μελβούρνη, Βικτώρια, Αυστραλία
 • ·         Λισαβόνα, Πορτογαλία
 • ·         Πεκίνο, Κίνα
 • ·         Βουδαπέστη, Ουγγαρία
 • ·         Paris, Ile-de-France, France
 • ·         Άγκυρα, Τουρκία
 • ·         Μόσχα, Ρωσία
 • ·         Αθήνα, Ελλάδα
 • ·         Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο
 • ·         Γιανγκόν, Μιανμάρ
 • ·         Τζακάρτα, Ινδονησία
 • ·         Καλκούτα, Δυτική Βεγγάλη, Ινδία
 • ·         Τόκιο, Ιαπωνία
 • ·         Κάιρο, Αίγυπτος
 • ·         Ρώμη, Ιταλία
Η σεληνιακή έκλειψη Σεπτεμβρίου είναι αρκετά θυμωμένη θα λέγαμε βιαιη και περίπλοκη, αλλά με επιλογές για να διοχετεύσουμε την ενέργειά μας προς την αγάπη και τη δημιουργικότητα σε προσωπικό επίπεδο διότι σε κοσμικο επίπεδο πλέον δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Η προθυμία το να είμαστε τολμηροί και να κάνουμε αλλαγές θα μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε πέρα από την οργή και να ανακαλύψουμε νέες συναρπαστικές δυνατότητες. Το ανοιχτο μυαλό και πνεύμα και η επιθυμία να αγαπάμε διαφορετικά πράγματα μπορεί να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε την ενοχή και το φόβο που προκαλείται στην προσωπική μας ζωή από το τετράγωνο Κρόνου/Ποσειδώνα.
Η έκλειψη σελήνης προσθέτει μια φιλοπόλεμη ατμόσφαιρα στην κινδυνολογία της ηλιακής έκλειψης της 1ης Σεπτέμβριου. Η ηλιακή έκλειψη της 1ης Σεπτεμβρίου ήταν αρκετά δυνατή ενώ οι επιστήμονες είπαν ότι ήταν διπλή κι αυτό διότι ταυτόχρονα η Γη και η Σελήνη πέρασαν μπροστά από τον Ηλιο.

Επίσης, κάποιες μικρές αναπροσαρμογές, όπως η ανοχή και εμπάθεια μπορεί να οδηγήσουν σε εκπληκτικά γρήγορες αποφάσεις και συγκρούσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.H σεληνιακή έκλειψη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και θα δείτε νέους πολέμους, την επιδείνωση πολέμων που ήδη έχουν αρχίσει εδώ και χρονια όπως Συρία, Ουκρανία, αλλα και πολέμους στο εσωτερικό των πολέμων. 

Το τετράγωνο αυτό θα φέρει στην επιφάνεια αρκετά βίαια και ακραία περιστατικά, συνδέεται με την ανυπακοή/ μαζική εξέγερση του λαού ενάντια στην επιβολή οριων και περιορισμών η και τον εξαναγκασμό και εξελίσσεται ανάμεσα στον 11/8οοικο, με αιτία τις συντάξεις, το ασφαλιστικό, τους φόρους για κάποιες χωρες αλλα και με πολλά θύματα για κάποιους που ήδη βρίσκονται σε πόλεμο οι χωρες τους κτλ. 

Η υπερδιέγερση είναι ισχυρή και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα και συγκρούσεις. Ας μην ξεχνάμε ότι η ηλιακή έκλειψη είχε στελλιουμ στην Παρθένο/Ιχθύς, κατι που επαναλαμβάνεται για δεύτερη φορά και είναι η συνέχεια της πρώτης έκλειψης του 2015.

Δεδομένου ότι ο Ηλιος είναι σε αντίθεση με την Σελήνη συναισθήματα και ένστικτα φτάνουν στο αποκορύφωμά τους, σε μια σεληνιακή έκλειψη, έτσι θα πρέπει να προσπαθήσουμε αρκετά να είμαστε δυνατοί και αντικειμενικοί ώστε να διατηρήσουμε τις ισσοροπιες και στις προσωπικές μας σχέσεις. Όντας σε επαφή με τις δικές σας ανάγκες και προθέσεις, και εκείνων των άλλων, μπορείτε να δείτε καθαρά τυχόν ανισορροπίες που προκαλούν δυσαρμονία. Με μια σεληνιακή έκλειψη, ιδίως, η Σελήνη αντιπροσωπεύει την συναισθηματική φόρτωση και αυτό ισχύει και σε κοσμικο επίπεδο.
Η σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθύς, λειτουργεί ως σύντροφος ή αντίβαρο στην ηλιακή έκλειψη της 1ης Σεπτεμβρίου. Μαζί συνθέτουν μια φάση έκλειψης, η οποία θα έχει διάρκεια ως το Φεβρουάριο 2017, οσο και οι ωρες που θα διαρκέσει σε μήνες ( 4 ωρες περίπου ).Η Σεληνιακή έκλειψη τετραγωνίζει τον Άρη στον Τοξότη, σημαίνει ότι έχετε βαρεθεί τα περι κινδυνολογίας, τα ψέματα και τη προπαγάνδα τα οποία τονίζονται ιδιαίτερα στην  ηλιακή έκλειψη της 1ης Σεπτεμβρίου. Θα αισθανθείτε ότι ήρθε η ώρα να περάσετε στην αντεπίθεση μετα από μήνες ανησυχίας, ενοχής και κατάθλιψης που προκλήθηκε από το τετράγωνο Κρόνου/Ποσειδώνα και τα γεγονότα που συμβαίνουν με το προσφυγικό και τόσα αλλα.
Η συνδυασμένη επιρροή του τετραγώνου Ήλιου/ Άρη και το τετράγωνο Σελήνης /Άρη αναφέρετε στον θυμο  που σιγοβράζει και πρόκειται να έρθει προς την επιφάνεια, έτσι απαιτείται προσοχή για να αποφύγουμε να βλάψουμε τους αλλους ή να προκαλέσουμε βλάβη, σε προσωπικο επίπεδο, αλλα θα δούμε και πολλά εγκλήματα σεξουαλικής φύσεως. Τόσο ο θυμός και ο συναισθηματικός πόνος, μπορεί επίσης να γίνει αισθητός φυσικά από εσάς ή τον άλλο τρόπο. Οι δοκιμές του χαρακτήρα μπορεί να προέλθουν από τους ανταγωνιστές ή τους εχθρούς σας, στο σπίτι και στην εργασία. Θα χρειαστείτε θάρρος για να αντιμετωπίσετε ό, τι σας κάνει να αισθάνεστε ότι απειλήστε. Η οψη Σελήνης/Αρη και Ηλιου/Αρη δείχνει τις ισχυρές φωτιές να συνεχίζονται εντός της χωρας και εκτός αλλα και οι πολεμικές συγκρούσεις όπως αναφέραμε είναι αναπόφευκτες.
Η ενέργεια όμως της σεληνιακής έκλειψης και του Άρη θα σας κάνει να επιτεθείτε εναντίον του συστήματος. Αλλωστε ο Ηλιος και η Σελήνη δεν έχουν επιλογές εδώ ουτε σχηματίζουν θετικές όψεις με κάποιο άλλο σώμα. Επίσης, εχουμε την αντίθεση Αφροδίτης/Ουρανού. Αν και αυτή η αντίθεση είναι μια άλλη πηγή στρες και έντασης που συνδέεται με τα οικονομικά. Η οψη προειδοποιεί για μεγάλους σεισμούς.
Σε προσωπικο επίπεδο ναι αλλα σε παγκόσμιο επίπεδο η κοσμικο όπως λέμε, υπογραμμίζει σοβαρές αναταραχές και εντάσεις που πηγάζουν από το τετράγωνο σεληνιακής έκλειψης/Αρη. Αυτό το εκρηκτικό μείγμα μπορεί να εκτονωθεί επιδιώκοντας την αλλαγή ή τον ενθουσιασμό στην κρεβατοκάμαρα σας σε πιο προσωπικο επίπεδο βέβαια, στο διαδίκτυο ή μέσα από κάποιο είδος διασκέδασης, ψυχαγωγίας ή αλλα και να φέρει την απολυτη εκτροπή σε κοσμικο επίπεδο. Μιλάμε για μαζικές κινητοποιήσεις και επιθέσεις στις χωρες που θα δουν την έκλειψη, με αιτία τα οσα συμβαίνουν στην οικονομία, πολέμους, πολιτική κτλ.
Το τρίγωνο Αρη/Ουρανού θα προσθέσει την ευκαιρία να βιώσετε τα όποια έντονα συναισθήματα η εμπειρίες, το ένστικτό σας θα είναι ισχυρο και ακριβέστατο, αλλα θα προσθέσει και επιπλέον κινδύνους. Η σεξουαλική ορμή σας και η φυσική ελκυστικότητα θα αυξηθούν αν ενδιαφέρεστε η θα δώσει μια ώθηση. Η αυξημένη επιθυμία θα φέρει ενθουσιασμό στο σεξ, έτσι η εύρεση ενός πρόθυμου συντρόφου θα είναι πιο εύκολη από ό, τι σε άλλες περιόδους.
Το εξάγωνο Αφροδίτης/ Άρη είναι το τέλειο μίγμα της σεξουαλικότητας και αγάπης και θα σας κάνει να φαίνεστε και να αισθάνεστε πιο σέξι. Ωστόσο, δεν χεριάζετε να φαίνεστε απειλητικοί προς τους αλλους .Αυτή είναι μια ιδανική στιγμή για sex, θα είναι πιθανό να προσελκύσετε κάποιον που να αισθάνεται όπως εσεις. Τα δημιουργικά ταλέντα σας θα είναι πιο έντονα, η γοητεία σας αλλα θα υπάρξει και αύξηση της δημοτικότητας για να μπορούμε να κερδίσουμε την υποστήριξη πολύ πιο εύκολα από ό, τι σε άλλες περιόδους. Υποβοηθητικές όψεις αλλα δεν κάνουν τίποτα το ιδιαίτερο απλα προσφέρετε ως γνώση. Θα δούμε σεισμούς, τυφώνες, καταστροφικούς ανέμους, με πολλά θύματα.
Ο Ηλιος σχηματίζει μια οψη χιαστί με τον Ουρανο αλλα και η Σελήνη με την Αφροδίτη που αντιπροσωπεύουν τις ανεπαίσθητες αλλαγές ή εναλλαγές. Η ενέργεια είναι αυθόρμητη στην έκλειψη σελήνης και η απογοήτευση, ο θυμός και η ένταση που υποβόσκουν θα εκραγούν φέρνοντας τα πράγματα εκτός ελέγχου. Συνδέεται με μαζικές πυρκαγιές και εκρήξεις αλλα και ηλιακές εκρήξεις.
Η σελήνη σε αντίθεση με τον Δια καθιστά δύσκολο το γεγονός να πάρουμε υποστήριξη από τους αλλους. Η οψη αυτή ενισχύει τις αντιθέσεις και επιθέσεις αλλα θα υπάρξουν και νομικές αλλα και θρησκευτικές συγκρούσεις.
Το σταθερό αστέρι Markeb στους 23 ° 43 ‘Ιχθείς σε σύνοδο με την σεληνιακή έκλειψη δίνει πλούτη και τιμή, αλλά και επικίνδυνες δραστηριότητες και τραυματισμούς από κοψίματα, χτυπήματα, μαχαιριές και φωτιά. Το κλειδί για την αντιμετώπιση αυτής της ενέργειας του σταθερού αστέρα Markeb είναι η αυτοκυριαρχία και να είστε ευχαριστημένοι με αυτό που έχετε.
Ο Markeb τετραγωνίζει τον Άρη που σημαίνει ότι δεν πρέπει να επιθυμείτε ό, τι έχουν οι άλλοι. Αν οι επιθυμίες σας είναι απλές και έντιμες τότε μπορείτε να εκπλαγείτε με την αληθινή αγάπη. Επιπλέον, ο Αρης σε σύνοδο με τον Ras Alhague προμηνύει σοβαρά προβλήματα με τα γραπτά, είναι η δημόσια μομφή σε σχέση με τη θρησκεία, την επιστήμη ή τη φιλοσοφία. Και τα δυο συνδέονται με τρομοκρατικά χτυπήματα. Πρόβλημα με τις γυναίκες, διαστροφή, φάρμακα, δηλητηρίαση, παραισθήσεις, λοιμώξεις.
Η έκλειψη θα επηρεάσει την χωρα μας καθώς θα είναι ορατή και από εδώ, ενώ θα επηρεάσει τον 11-5ο οικο της.  

Αντίθεση σελήνης -βορείου δεσμού διασπάσεις κομμάτων

τετράγωνο σελήνης –ηλίου εντάσεις και δυσαρέσκεια 
αντίθεση Ηλιου –Αφροδίτης επιβλαβή επακόλουθα σε επίπεδο υγείας η εξαιτίας καλοπέρασης και μαλθακότητας, αναζήτηση της χλιδής και της πολυτέλειας 
σύνοδος Ηλιου -βορείου δεσμού νέες συνεργασίες και νεα κόμματα 
τετράγωνο Ερμή –σελήνης ψέματα, αστάθεια, ευμετάβλητες απόψεις συκοφαντία, έκθεση και εγκατάλειψη σε κριτική, πολυλογία, φλυαρία
αντίθεση Ερμή –Αφροδίτης έπαρση, ξιπασιά, μικρή δυναμη για πραγματοποίηση των στοχων, σπατάλη και ανεμελιά
τετράγωνο Ερμή –Αρη γκρίνια, απερισκεψία, διενέξεις, φιλονικίες, λογομαχίες, δίκες η δικαστικές υποθέσεις
τετράγωνο Αφροδίτης –Πωσειδωνα πλάνη, τρέλα, μανία, απογοήτευση, διαταραχή, ψευδαίσθηση, παραλογισμός 
αντίθεση σελήνης –Αρη οξυθυμία, μισαλλοδοξία, αδιαλλαξία, προβλήματα, έλλειψη ανεκτικότητας
τετράγωνο Αφροδίτης –Αρη εκρήξεις, ξεσπάσματα, αντιπαραγωγική ενέργεια
ημιτετράγωνο Αρη –Ουρανού βια, ένταση, αγώνας για επιβίωση, πίεση, ξαφνικά γεγονότα, ανατροπη.
τετράγωνο Αρη -βορείου δεσμού σύγκρουση, δυσαρμονία 
αντίθεση Δια-Πλούτωνα υπερβολική και αλόγιστη σπατάλη, επιδίωξη φαντασμένων στοχων  η σκοπών, εκμετάλλευση μαζών, απώλειες, σοβαρά προβλήματα, συλλήψεις, προφυλακίσεις, χάνω τα πάντα.
σύνοδος Αρη-Κρονου αδυναμία, καταστροφή, ασφυξία, βια, δοκιμασίες, ανικανότητα, ασθένειες
τετράγωνο Ουρανού –Πωσειδωνα αστάθεια, απώλειες, ο αποκλεισμός στην αφύπνιση της συνείδησης 
τετράγωνο Αρη -Πωσειδωνα, παράλυση, ασθένεια, δυσαρέσκεια, εγκληματικότητα, καταστρεπτικές δυνάμεις.
εξισώσεις
* Έναρξη των συνεργασιών – Δημιουργία με τους άλλους – στόχοι – ομαδική εργασία – Συνεταιρισμός προσπάθειες – Παραγωγή – Ισχυρή θέληση των εταίρων – Επιτεύγματα του / με άλλους -Αλλαγή  ηγεσίας – Εδώ και τώρα – εξαναγκασμός – πίεση ή στρες 
* Σκέψεις σχετικά με συνεργασίες – συζητήσεις σχετικά με συνεργασίες – Κοινωνικοί διάλογοι – Σκέψεις σχετικά με επιχειρηματικές υποθέσεις – Μέτριες περιστάσεις ή προϋποθέσεις/ Κατανομή των οικονομικών προβλημάτων- Οι μεταβολές σε θέματα κατοικίας/ Νομικές παραβάσεις/αστάθεια/ανασφάλεια.
Ισχυρή αντίσταση- Έντονη αντίθεσή για μειώσεις / Σημαντικές δονήσεις/ μεγαλη Καταστροφή
* Διαρκής καλή τύχη – Η συνεχής κερδοφόρα εργασία – Εργασία για την χρηματοπιστωτική σταθερότητα ή ασφάλεια – προστασία της περιουσίας  – Εργασίες που συνεπάγονται με τους θησαυρούς της γης- αντίθεση σε σχέση με σε ορισμένες νομοθεσίες στα εργασιακά – Σημαντικά εμπόδια σχετικά με το εισόδημα – Εμπόδια που σχετίζονται με νομικά μέτρα – ισχυρή καταστροφή
Ιδεολογικές συγκρούσεις/ Διάδοση ή επέκταση της βίας/ ξαφνικές ανατροπές/ Απροσδόκητη αντίσταση που αφορούν επικοινωνίες/ Ειδήσεις σχετικά με την ξαφνική διακοπή/ περιορισμοί/ Ανακοίνωση σχετικά με διαταραχές / Νέα που αφορούν την καταπίεση – καταστροφές/ Ειδήσεις σχετικά με την διακοπή ή αναστολή εργασιών – Έξωση ή εκδίωξη.