ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ- 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016


Καλως ήρθες Φθινόπωρο! Αν και μας ήρθαν τα πρωτοβρόχια νωρίτερα, έχει ένα περίεργο συνδυασμό βροχοπτώσεων- εμπρησμών, επίσημα θα καλωσορίσουμε το φθινόπωρο στις 22 Σεπτεμβρίου, όπως κάθε χρόνο, οπου ο Ήλιος διασχίζει από Βορρά προς Νότο. Την ημέρα εκείνη ο Ερμής θα επανέλθει στην ευθεία πορεία του στις 7:21  το πρωί, και τον Ηλιο να εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγου στις 4:22 το απόγευμα. 

Στην αστρονομία ισημερία καλείται η αστρική ημέρα κατά την οποία το κέντρο του ηλιακού δίσκου βρίσκεται ίσο χρονικό διάστημα πάνω και κάτω από τον ορίζοντα, διαγράφει δηλαδή ίσα τόξα (ημερήσιο και νυκτερινό), και κατά τη διάρκεια της οποίας οι ακτίνες του ηλίου πέφτουν με γωνία 90 μοιρών (κάθετα) στον ισημερινό, παρουσιάζοντας έτσι μηδενική απόκλιση.
Στις ισημερίες η μέρα και η νύχτα έχουν περίπου την ίδια διάρκεια (και όχι ακριβώς την ίδια), ενώ στον Ισημερινό το μεσημέρι ο ήλιος βρίσκεται κατακόρυφα ακριβώς από πάνω του. Τη στιγμή ακριβώς που το κέντρο του ήλιου περνάει πάνω από τον Ισημερινό (ο επίσημος ορισμός της ισημερίας), η μέρα θα είναι οριακά μεγαλύτερη από τη νύχτα οπουδήποτε στον κόσμο. Αν ο ήλιος δεν ήταν παρά ένα φωτεινό σημείο στον ουρανό και η Γη δεν είχε ατμόσφαιρα (η οποία καμπυλώνει ελαφρά τις ηλιακές ακτίνες), τότε μόνο, κατά τη στιγμή της ισημερίας, η μέρα και η νύχτα θα ήσαν ακριβώς ίσες (12 ώρες η κάθε μια). Το φαινόμενο της ισημερίας παρουσιάζεται σε όλους τους πλανήτες κάθε ηλιακού συστήματος οι οποίοι παρουσιάζουν κλίση του άξονα περιστροφής ως προς το επίπεδο περιφοράς. Εμείς βλέπουμε μονο της Γης, που είναι ο δικός μας πλανήτης.
Εμείς θα εξετάσουμε την πρώτη μερα του Φθινοπώρου να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα μέσα στο ηλιοστάσιο για μας τους ανθρώπους, στην προσωπική μας ζωή, να ερευνήσουμε τις ενέργειες και να πούμε κάποια πράγματα γι αυτό το Φθινόπωρο και να δούμε τι γίνετε και σε κοσμικο επίπεδο.
Ο ωροσκόπος αποκαλύπτει το μονοπάτι της ζωής, βρίσκεται στην 15η μοιρα του Υδροχόουκαι περιγράφετε ως ”ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΟΡΑΜΑ”. Η επιχειρηματικότητα και η φιλοδοξία θα είναι τα έντονα στοιχεία που θα χαρακτηρίσει τους ανθρώπους. Σιγουρα, θα θέλουμε επιτυχία, φήμη, πλούτο και μπορούν επίσης να επιτευχθούν εξερευνήσεις που συνδέονται με άγνωστες περιοχές και όλων των ειδών τα ταξίδια. 
Ωστόσο, κάποιος θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός κατά την επιλογή των επιχειρηματικών του εταίρων. Αυτός ο βαθμός του Υδροχόου προειδοποιεί για πιθανές απάτες και βία τόσο σε κοσμικο αλλα και προσωπικο επίπεδο . Έτσι λόιπον το όραμα για το μέλλον θα υπάρχει έντονα μέσα μας και ολοι θα αφοσιωθούμε σε αυτο. Από την άλλη θα είναι και δύσκολο να ικανοποιηθούμε διότι οι επιλογές μας μπορεί να είναι βαρετές χωρίς κανένα ενδιαφέρον, ειδικά σε αυτήν την εποχή που τα πράγματα είναι δύσκολα και δεν υπάρχει η πολυτέλεια να κάνουμε πάντα αυτό που θέλουμε. Είναι πολύ σημαντικο ο κόσμος να μοιράζετε τα οράματα του και τις ιδέες που πιστεύει, η κοινωνικότητα θα είναι έντονη και θα μας αρέσει η συνεργασία με τους αλλους η και να βρισκόμαστε γενικότερα μέσα σε ομάδες η με τους φίλους μας που μας συνδέουν κοινές δραστηριότητες. 
Εργασίες και θέματα που συνδέονται με την Νεα Εποχή ευνοούνται, όπως επίσης και οι επαφές με ανθρώπους από διαφορετικές κουλτούρες και μέρη. Ο ανθρωπισμός και οι ηθικές αρχές θα επηρεαστούν όπως και οι πολιτικές μας πεποιθήσεις. Κάποιοι, θα ψάξουν νέες ομάδες για να ενταχθούν, οι δεσμοί φιλίας θα είναι σημαντικοί, ισως κάποιες από αυτές αντικατασταθούν με νέες λόγω του ότι δεν μας εκφράζουν πλέον, και ο καθένας μας θα θέλει να χαράξει το δικο του μοναδικο μονοπάτι.
Ο Ηλιος μέσα από το ζώδιο του Ζυγου, στον 7οοικο, θέλει να διατηρήσουμε τις ισσοροπιες, να δημιουργήσουμε ισορροπία γύρω μας αλλα και να μάθουμε να βλέπουμε τα πράγματα μέσα από πολλές οπτικές γωνίες. 
Η αναποφασιστικότητα είναι αυτή που κάνει ένα Ζυγο, να ανισσοροπει και να χάνετε αλλα στην πραγματικότητα αυτό που χρειάζεστε είναι χρόνος για να εξετάσει ότι σας απασχολεί. Πρέπει όμως να μάθουμε αυτό το χρονικό διάστημα που ακολουθεί, να ζούμε/συνεργαζόμαστε αρμονικά με τους αλλους. Ισως κάποιοι να υποστούν αλλαγές στις σχέσεις τους και οδηγηθούν σε μια επανεκτίμηση των πραγματων. Θα πρέπει να μάθουμε κυρίως να είμαστε ειλικρινής με τον εαυτο μας και να συμβιβαζόμαστε με τους αλλους όταν πρέπει, και αυτό αναγκαστικά δεν σημαίνει ότι κάποιοι μας λένε και ψέματα, απαραίτητα. Οι όποιοι συμβιβασμοί από κάποιους μπορεί να σημαίνει ότι εκμεταλλευόμαστε τους αλλους. 

Λάθος επίσης είναι να δείχνουμε η να εχουμε την απαίτηση οι αλλοι να ενδιαφέρονται μονο για μας, επίσης δεν μπορούμε να δεχτούμε μια σχέση αν το συναίσθημα έχει κάνει φτερά, η να αναπλάθουμε καταστάσεις. 

Ο Ηλιος στον 7ο οικο, μας καλεί να βρούμε τον εαυτό μας μέσα από τους αλλους, και την πραγματική μας ταυτότητα και αυτό συμβαίνει όταν οι ανάγκες εναρμονίζονται με αυτές των αλλων. Στα επαγγελματικά μας, ισως να έχετε την ευκαιρία να αναδειχθείτε μέσα από μια συνεργασία αλλα καλο θα ήταν να μην αφήσετε εγωισμούς και μικρότητες να σας σταθούν εμπόδιο αυτήν την δύσκολη περίοδο η στις όποιες επιλογές σας. Ισως κάποιοι έχετε την τάση να ταυτίζεστε με συνεργάτες η  συντρόφους η να γίνεστε πηγή έμπνευσης για τους αλλους. Αυτοι που δουλεύουν ως σύμβουλοι, θεραπευτές η ότι έχει σχέση με την δημόσιες σχέσεις και την τέχνη ευνοούνται. Η διπλωματία και ο σεβασμός συμφερόντων επίσης είναι πολύ σημαντικο.

Ο Ηλιος τετραγωνίζει τον Αρη και οι εντάσεις, η επιθετικότητα και ο ανταγωνισμός δεν θα λείπουν. Είναι πολύ σημαντικο να γνωρίζετε ότι τα προβλήματα λύνονται με το να μαθαίνεις πώς να επιβάλλεις τον εαυτο σου με περισσότερη ψυχραιμία κι αυτοπεποίθηση στους αλλους. Προκλήσεις σίγουρα θα υπάρχουν στις σχέσεις –συνεργασίες μας και εσεις θα πρέπει να δώσετε τις απαραίτητες μάχες για να προχωρήσετε. Επίσης, μπορεί να βαριόμαστε γρήγορα μέσα σε αυτές. Όταν υπάρχουν εμπόδια μπροστά μας, δεν κουτουλάμε πάνω σε αυτά μεχρι να υποχωρήσουν. Καλο θα ήταν να σχεδιάζουμε τις κινήσεις μας, και να μην είμαστε παρορμητικοί. Αποφύγετε την υπερβολική ταύτιση με τους αλλους και προσπαθήστε να είστε ο εαυτός σας. Διατηρήστε τις ισσοροπιες, βαλτε ένα καλο πρόγραμμα για να αποφύγετε την υπερκόπωση, την υπερένταση και πιθανά προβλήματα υγείας ώστε να αποφύγετε τις περιπέτειες.
Σε κοσμικο επίπεδο η οψη συνδέεται με ισχυρές φωτιές, βίαια περιστατικά και τους τρομοκράτες.

Η σύνοδος Ηλιου-Δια θα απαιτήσει να είστε διορατικοί, και να αποκτάτε περισσότερη γνώση για τον εαυτο σας και τους αλλους. Αυτοι που έχουν ανοιχτο μυαλό, είναι κοσμοπολίτες, δεν διστάζουν να ζητήσουν βοήθεια η συμβουλή, και να εκφράσουν τα χαρίσματα τους, παραδέχονται τα λάθη τους αυτοι είναι που θα πέτυχουν τους στόχους τους, είναι ρεαλιστές και κάνουν υπομονή ώστε να εδραιωθεί η θέση τους. Οι ισχυρές αντιπαραθέσεις δεν θα βγάλουν πουθενά. Καλο θα ήταν οι άνθρωποι να καλλιεργήσουν και μια ευαισθησία προς τις ιδέες και απόψεις των αλλων αντί να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν η να ταυτίζονται με τις ιδέες των αλλων.
Η Σελήνη θα βρίσκεται σε ζώδιο του αερα και αυτή, στο ζώδιο των Διδύμων, που θα βοηθήσει στις μετακινήσεις μας, στο να κάνουμε μικρά ταξίδια, θα βοηθήσει στην δημιουργία επαφών αλλα και στην αφομοίωση γνώσεων. Είναι ωρα να αναδείξετε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, αν η δουλειά σας σχετίζετε με τις πωλήσεις, αν είστε φοιτητές η κάνετε έρευνα, αν μαθαίνετε κατι καινούργιο όπως ξένες γλώσσες, αν έχει σχέση με υπολογιστές, την γραφή, της τηλεφωνικές επαφές. 

Επίσης, βοηθά στο να μαθαίνουμε γρήγορα καινούργια πράγματα. Παρόλα ταύτα, η οικογένεια, το σπίτι και γενικά ότι αφορά θέματά σπιτιού, όπως θέματα ιδιοκτησίας, οι γονείς, ο γάμος σας, μπορεί να απορροφήσουν αρκετή από την ενέργεια σας και μπορεί να νιώσετε ότι περιορίζουν τις δυνατότητες σας στην επαγγελματική εξέλιξη. Κάποιοι από σας ισως αναγκαστείτε να εργάζεστε από το σπίτι, η ακόμα και κοντά σε αυτο η να ασχολείστε με αυτό οπότε θα πρέπει να βρείτε τις σχετικές ισσοροπιες. Δεν σημαίνει όμως ότι οι αλλοι δεν εκτιμούν αυτό που κάνετε, τις ικανότητες σας και ότι δεν ενδιαφέρονται.

Η Σελήνη τετραγωνίζει τον Ερμή και τον Αρη και αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει η τάση να θέλουμε να κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονά, να υπάρχει ποικιλία στη ζωή μας, μπορεί να βρείτε τον εαυτο σας  ξαφνικά να ασχολείται με πολλά πράγματα ,εκεί που ισως δεν κάνατε τίποτα. Έτσι, ας πούμε για παράδειγμα αν μετα τη δουλειά πηγαίνατε σπίτι σας και πέφτατε για ύπνο, ξαφνικά θα θέλετε να γίνετε πιο εξωστρεφής και να αρχίσετε να ασχολείστε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν  η είχατε ενδεχομένως ξεχάσει. 
Η Σελήνη στους Διδύμους θα βοηθήσει την επιχειρηματικότητα, θα είμαστε πιο εφευρετικοί, θα φέρει στην επιφάνεια τα ταλέντα σας, τομείς που συνδέονται με την επικοινωνία, θα εχουμε καλύτερη επαφή με τους ανθρώπους και θα μας βοηθήσει να συντονιστείτε με το υπόλοιπο πλήθος. Θα υπάρχει τάση για ανάλυση και τα συναισθήματα θα επηρεάζονται εύκολα, αν  δουλεύετε με το κοινο. Ωστόσο, το τετράγωνο αυτό δίνει άστατη και ευμετάβλητη σκέψη. 

Οι απόψεις μας, τα σχέδια μας και οι επιδιώξεις μας είναι ευμετάβλητα. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει αστάθεια σε σχέση με τους αλλους γύρω μας , η στη δουλειά μας, φέρνοντας προβλήματα στην επιφάνεια. Η έκθεση μας στην κριτική μας επηρεάζει, γινόμαστε οξύθυμοι και ευερέθιστοι, μπορεί να λέμε ψέματα, να φανταζόμαστε ότι οι αλλοι μας επιτίθονται η να είμαστε αμυντικοί, αλλα σίγουρα θέλουμε αυτα να τα αποφύγουμε, οπότε θα πρέπει να μελετήσετε τον εαυτό σας, να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας, και να αναπτύξετε μια μεγαλύτερη ευαισθησία και ψυχραιμία ώστε να κερδίσετε την εύνοια των αλλων, που μπορεί να είναι φιλοι, συγγενείς, οι δικοί σας άνθρωποι η συνεργάτες.

Σε κοσμικο επίπεδο, που βρίσκεται στον 4ο οικο, αφορά στη δομή της εξουσίας, τις φυσικές καταστροφές – σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαγιές- και την αγροτική παραγωγή, δημόσια κτήρια. Το κόμμα  αντιπολίτευσης. Συνδέεται με τις φωτιές, την ροπή προς το ψεύδος, την μεταβολή σχεδίων αλλα και τις συκοφαντίες. Σαφώς βέβαια θα υπάρχει βια και εντάσεις αλλα και συγκρούσεις σε κομματικό/πολιτικο επίπεδο.
Ο Ερμής στην Παρθένο (σκοπός είναι να βάλει τάξη), και αυτος στον 7οοικο (Αναφέρεται στις διπλωματικές σχέσεις ενός κράτους, τις συμμαχίες, τους φανερούς εχθρούς και τη λαϊκή αντίδραση στις αποφάσεις μίας κυβέρνησης. Υπουργείο εξωτερικών, Διεθνείς Συνθήκες, Πόλεμοι ) στο ωροσκόπιο της φθινοπωρινής ισημερίας φορτίζει την εικόνα σε κοσμικο επίπεδο οσο και σε προσωπικο. Ο Ερμής τετραγωνίζει τον Κρόνο ( τι είδους τάξη αναρωτιέμαι), και σχηματίζει αντίθεση με τον Πωσειδωνα. 

Το τετράγωνο Ερμή -Κρόνου έχει να κάνει με το γεγονός ότι τελικά η έλλειψη εμπιστοσύνης, η ισχυρογνωμοσύνη, η δυσπιστία και η επιφυλακτική διάθεση δεν οδηγεί σε επιθυμητά αποτελέσματα αλλά σε ρήξεις, χάσιμο ευκαιριών και αποξένωση. 

Σε κοσμικο επίπεδο, δημιουργεί τα ανάλογα προβλήματα ανάμεσα σε ηγέτες και γενικότερα σε πολιτικό επίπεδο, επίσης συνδέεται και με – μπλοκ εθνικής οδού ή σιδηροδρομικής, απεργίες κτλ. Η αντίθεση Ερμή-Πωσειδωνα, μας λέει ότι πρέπει να αλλάξουμε τρόπο σκέψης, ότι υπάρχει ανειλικρίνεια, αντιστοιχεί στους απατεώνες, ψεύτες και υποκριτές ανθρώπους που πρέπει να προσέξουμε και μας κυβερνούν, να αναλύσουμε το αν κατά ποσο οι υποσχέσεις των αλλων είναι ειλικρινής, που δεν είναι. Δημιουργεί χάος σε κοσμικο επίπεδο, σύγχυση αλλα και αποτυχίες και την χρήση χημικών. Οι όψεις αυτές δεν βοηθούν την συνεννόηση και την διπλωματία.
Η θέση της Αφροδίτης δεν φαινετε να είναι και τόσο ευνοικη για τις ερωτικές σχέσεις, διότι μπορεί να δίνουμε αγάπη και να μην παίρνουμε εξίσου το ιδιο. Η ευχαρίστηση μέσα από το εξάγωνο της με τον Αρη, μπορεί να είναι περιστασιακή, τα συναισθήματα έντονα, και συνήθως δημιουργούνται σχέσεις με βάση το σεξ. Η αντίθεση της με τον Ουρανο, είναι δείκτης εντάσεων, και ερωτικών περιπετειών αλλα στη συνέχεια με προβλήματα, διότι υπάρχει έντονα το στοιχείο της ανεξαρτησίας σε αυτή την οψη, και αστάθεια. Στις όποιες σχέσεις δεν θα πρέπει κατά την διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου να υπάρχει πίεση ενώ παράξενες κλίσεις, συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια, τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπιστούν, διότι δημιουργούν αναστατώσεις.
Ωστόσο, σε κοσμικο επίπεδο δημιουργούνται ανατροπές στην οικονομία και σκάνδαλα η καθυστερήσεις αλλα και φυσικές καταστροφές θα έχουν επιπτώσεις, και σε θέματα του 8ου οίκου, και θα βιώσουμε μεγάλους σεισμούς. Είναι οι οικονομικές δοσοληψίες με ξένες χωρες. Αναφέρεται στα δημόσια χρέη, τα χρήματα των ασφαλιστικών φορέων και τις εισπράξεις της εφορίας και η διαχείριση αυτών.
Σημαντικές είναι και οι όψεις του Αρη από τον 11ο οικο, (Αφορά στο μακροπρόθεσμο σχεδιασμό οικονομικών και πολιτικών στόχων και όλους τους οργανισμούς δημοσίου δικαίου. Κοινοβούλιο , Υπουργείο δικαιοσύνης. Οι ελπίδες μας, οι στόχοι μας, το μέλλον.) Ο Αρης τετραγωνίζει τον Ηλιο, σχηματίζει αντίθεση με την Σελήνη δημιουργώντας εντάσεις αλλα και το τετράγωνο με τον Δια που συνδέεται με την μαζική δράση, ανταρσία, με την αντιστασιακή διάθεση σε κανόνες και αποφάσεις της κυβέρνησης αλλα και εντός του κοινοβουλίου. Καυγάδες και διαπληκτισμοί δεν θα λείψουν, προστριβές και επεισόδια θα είναι παρόν σε θέματα όπως η δικαιοσύνη, η παιδεία, η οικονομία κτλ. Ο Αρης στο μεσοδιάστημα Ηλιου-Ουρανού, συνδέεται με τους τραυματισμούς, την έντονη δράση, τα ατυχήματα και τις καταστροφές όπως μαζικές πυρκαγιές, εκρήξεις ηλιακές η μηχανικές έκρηξεις γενικότερα.
Ο Κρόνος στον 10οοικο, θα τετραγωνίζει τον Πωσειδωνα και τον βόρειο δεσμο, δείχνει το χάος και την αδυναμία να συνεχίζετε σε πολιτικό επίπεδο αλλα και με πολλές απώλειες της κυβέρνησης. Ωστόσο, αν και υπάρχει σύνοδος μεταξύ MC-Κρονου σε απόκλιση, αυτό σημαίνει καθυστερημένη η εμποδισμένη ανάπτυξη και πρόοδος. Εσείς το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι συνεχίσετε τις προσπάθειες σε επαγγελματικό επίπεδο διότι η σκληρή δουλειά θα ανταμείψει, να οργανώνετε τα σχέδια σας και αν προετοιμάζεστε.
Ο Ουρανος στον 2ο οικο θα φέρει ανατροπές και αναταράξεις στα χρηματιστήρια και την οικονομία, μέσα από την αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη. 
Τέλος, ο Πλουτωνας στον 11ο οικο θα συνεχίσει τις κοινωνικές μεταρρυθμίσεις, και να τοποθετεί νεα θεμέλια και αυτό σε συλλογικο επίπεδο δεν βιώνετε με τον καλύτερο τρόπο, δημιουργώντας απώλειες, τραυματισμούς σε κοινωνίες ολόκληρες, αλλαγές και αναστατώσεις. Έτσι, θα εχουμε σταδιακά την πλήρη μεταμόρφωση του πολιτικού συστήματος καθώς βαδίζουμε στο μέλλον, δημιουργώντας κατάρρευση των παλιών παρακμιακών πολιτικών καθεστώτων, ενώ στον κόσμο της οικονομίας, θα συμβαίνουν αναταραχές δημιουργώντας νέες μεθόδους και απόψεις.

Για την χωρα μας, η Σελήνη θα σχηματίζει αντίθεση με τον Αρη και θα τετραγώνιζει την Αφροδίτη υποδηλώνοντας φασαρίες και προβλήματα για θέματα οικονομικής φύσεως.
Ο Ηλιος θα τετραγωνίζει τον Δια  δείχνει αλαζονεία των κυβερνόντων, συγκρούσεις με τον νομο, υπερβολές, απαιτητική συμπεριφορά και φιλοδοξία αλλα και επίδειξη και η αντίθεση με τον Πλούτωνα ,κατι που είχα επισημάνει στα γραπτά μου και τον Γενάρη, αυτοι που κυβερνούν θα αλλάξουν πρόσωπο, η οψη αυτή ισούνται με την επιβολή της εξουσίας, με οποιοδήποτε κόστος, αλαζονεία, υπερεκτίμηση, έπαρση, υποδηλώνει ταλαιπωρίες, δοκιμασίες, και συνδέεται με την δικτατορική συμπεριφορά.
Ο Ερμής και ότι συνδέεται με αυτόν (Κυβερνά τον κόσμο των γραμμάτων: τις εκδόσεις, τη λογοτεχνία, τα γραπτά και τα γράμματα. Κυβερνά τις συμφωνίες, το εμπόριο και τις συναλλαγές. Την παιδεία, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ) θα σχηματίζει αρνητικές όψεις με την Σελήνη, Αφροδίτη, και Αρη οπου  προβλήματα θα δημιουργηθούν στον χώρο τον μιντια, με τον ελεύθερο λογο, και οι επικοινωνίες θα έχουν τάση προς μεταβολή. 
Θα εχουμε τετράγωνο Αφροδίτης/Αρη οπου συνδέεται με εκρήξεις και εντάσεις, αντίθεση Δια /Πλούτωνα υποδεικνύει προφυλακίσεις, προβλήματα με τις αρχές του τόπου, εκμετάλλευση των μαζών και πολλοί θα χάσουν τις περιουσίες τους λόγω χρεών που εύχομαι να μην συμβεί, ωστόσο προσθέτει μια μανία για δυναμη για εξουσία στην κυβέρνηση και η σύνοδος Κρονου/Αρη μια ενέργεια ολέθρια και καταστρεπτική για την χωρα επηρεάζοντας τον 7ο οικο της.

Οι χωρες που θα επηρεαστούν περισσότερο από τις όψεις που περιγράψαμε παραπάνω είναι η Τουρκία, η Ευρώπη, η ΗΠΑ, Μέση Ανατολή.

Ευχες για ενα Καλο Φθινοπωρο σε ολους!!!!

ღ~ Like Share Tag Comment ~ ღ ~
 
Ιστοσελίδα:http://eastroephimerides.blogspot.gr/
Email: astro.ephimerides@gmail.com
Like on Facebook: https://www.facebook.com/astroephimerides/
                         Follow on Twitter:https://twitter.com/astroephimeris

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.