ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ- ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016

στις

Η Νεα Σελήνη Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στις 1 Οκτωβρίου 2016, 2:11:18 στο ζώδιο του Ζυγου και πρόκειται να ενεργοποιήσει το περιβόητο τετράγωνο Ουρανού/Πλούτωνα για αλλη μια φορά οπου θα επηρεαστούν τα ζώδια του Κριου, Καρκίνοι, Ζυγος και Αιγόκερως. Ωστόσο, θα δώσει ευκαιρίες για ανασυγκρότηση στην προσωπική μας ζωή και θα ευνοήσει την ανάκτηση δυνάμεων μετα από ολες τις δυσκολίες που δημιουργήθηκαν. Θα βοηθήσει τους ανθρώπους και κυρίως τους εκπροσώπους των παραπάνω ζωδίων να διατηρήσουν τις ισσοροπιες τους σε σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές αλλα και οικονομικής φύσεως, που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη. Πρέπει όμως να αποφευχθούν οι όποιες ριψοκίνδυνες, επιπόλαιες ενέργειες και επιλογές.

Η Νεα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 8 μοίρες του Ζυγου, στον 3ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου, στις 1 Οκτωβρίου 2016 και έχει ωροσκόπο στην 16η του Λεοντα. Και οι δυο μοίρες , ειδικά η 8η του Ζυγου συνδέεται με εντάσεις, δράση, διαμάχες, πρόκειται για την μοίρα της μάχης. Θα δοθούν πολλές μάχες σε κάθε επίπεδο, ποσο μάλλον σε πολιτικό επίπεδο, αλλωστε η ίντριγκα συνδέεται με τον Ζυγο.
Ο 3οςοίκος, σας είναι γνωστός ως άξονας της επικοινωνίας. Προσδιορίζει τις σχέσεις που διατηρούμε με τον κοντινό μας περίγυρο. Είναι η μέση εκπαίδευση, τα μικρά ταξίδια, η επικοινωνία, η γνώση, η μάθηση, οι βιβλιοθήκες, οι γειτονικές χωρες, τα νεα, οι φήμες, οι πληροφορίες, η διαφήμιση, τα μηνύματα, ο περιοδικός τύπος, τα βιβλία, οι δημοσιογράφοι, τα ΜΜΕ ,τα μεταφορικά μέσα, δημόσιες συζητήσεις, τηλέφωνα, και κάθε είδους επικοινωνίες, εφημερίδες, ταχυδρομεία. Οι μετοχές και τα ομόλογα. 
Απέναντι του έχει τον 9ο οικο, που συνδέεται με τις θαλάσσιες μεταφορές, την βιομηχανία, την θρησκεία, τα ανωτέρα εκπαιδευτικά ιδρύματα και σπουδές, τα μακρινά ταξίδια, το εξωτερικο, οι θρησκευτικές μας αντιλήψεις. Σοφία, φιλοσοφία, επιστήμες, θρησκεία, πιστη, προσευχή, προσκυνήματα, τελετουργίες, οράματα. Εκδόσεις. Ο κλήρος, ο πατριάρχης. ΟΙ ανώτεροι κληρικοί. Τα νομικά θέματα, τα δικαστήρια, οι δικαστές, είναι η ναυτιλία (όχι η πολεμική, το εμπόριο και οι συναλλαγές του κράτους με μακρινές χώρες. Αφορά στη διεθνή διπλωματία, τις συμβάσεις με το εξωτερικό, τη νομοθεσία και τη λειτουργία της δικαιοσύνης.
Όπως εχουμε δει, ήδη αυτος ο άξονας έχει επηρεαστεί κατά πολύ, σύμφωνα με τις πρόσφατες  εξελίξεις στην χωρα μας με τα μιντια, είδαμε και μεγάλα βιβλιοπωλεία να κλείνουν αλλα και τραγικές αλλαγές στην παιδεία, σε θέματα θρησκείας και στα ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα, αφού στον άξονα αυτόν είχαμε μη ευνοϊκές όψεις κυρίως με τον Ερμή και αλλους πλανήτες τους προηγουμένους μήνες. Οπως είχα σημειώσει και στις εξισώσεις, αυτό αφορά όχι ένα ξεκαθάρισμα όπως νομίζουν πολλοί αλλα πρόκειται για την καταπάτηση ελευθεριών εν μέρει. Λογικο βέβαια είναι κάποιοι να σχηματίζουν λάθος άποψη, αφού το τετράγωνο Κρόνου/Πωσειδωνα θολώνει, εξαπατά, χειραγωγεί και παραπλανά. Οι εξελίξεις παγκοσμίως είναι πολλές όπως είχαμε περιγράψει το προηγούμενο χρονικό διάστημα..
Ας αρχίσουμε από τα προσωπικά μας, η νέα σελήνη, δείχνει ένα φρέσκο ​​νέο ξεκίνημα η και ένα μικρο διάλλειμα θα μπορούσε να πει κάποιος μετά την δυσάρεστη ενέργεια που ξεχύθηκε από τις πρόσφατες εκλείψεις του Σεπτεμβρίου ,οι οποίες βέβαια θα συνεχίσουν να μας επηρεάζουν φέρνοντας τα ανάλογα γεγονότα και εξελίξεις τους επόμενους μήνες. Προς το παρόν η νέα σελήνη στον Ζυγο φαινετε να είναι καπως αισιόδοξη, δημιουργώντας μια ασφαλής ατμόσφαιρα γύρω μας. Η Νεα Σελήνη, σχηματίζει όψεις με τέσσερις πλανήτες. Το πιο σημαντικο είναι ότι οι θετικές όψεις με τον Κρονο και τον Πωσειδωνα θα μας επιτρέψουν επιτέλους να βγούμε από τον φόβο το άγχος που μας κατακυρίευαν για μεγάλο χρονικό διάστημα. 
Το τελευταίο τετράγωνο Κρόνου/Πωσειδωνα θα αρχίσει σταδιακά να εξασθενεί και έτσι θα είμαστε πιο αισιόδοξοι, θα εχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα των πραγματων. Η επιρροή της νεα σελήνης θα διαρκέσει από την 1 Οκτωβρίου μεχρι την πανσέληνο ,στις 16/10. Η νεα σελήνη σχηματίζει όψεις με τέσσερις πλανήτες αλλα ευτυχώς δεν σχηματίζει σύνοδο με σημαντικούς σταθερούς αστέρες. Υπάρχουν σημαντικές όψεις μεταξύ Δια και Κρονου αλλα και όψεις ελάσσονος σημασίας μεταξύ Αφροδίτης και Πωσειδωνα. Έτσι, αυτή η νεα σελήνη επιτρέπει την ανάπτυξη και την απόλαυση μέσα σε ασφαλή όρια.
Πολλοί θα ελπίζουν για διαρκή ευτυχία ισως δημιουργώντας για παράδειγμα, μια σχέση με τον ιδανικό ρομαντικό σύντροφο. Θα χρειαστούν προσαρμογές στη ζωή σας πριν προχωρήσετε στην υλοποίηση μιας σχέσης ή οικονομικού όνειρού/προόδου η άνοιγμα. Εννοείτε βέβαια ότι ανάλογα με το όνειρο σας και τα σχέδια σας, είτε πρόκειται για την προσωπική και επαγγελματική σας ευτυχία, θα πρέπει να κάνετε και τις ανάλογες προσαρμογές για να υλοποιηθούν κάποια πράγματα με τον σωστο τρόπο.
Ο Ηλιος θα σχηματίζει σύνοδο με τον Δια στο ζώδιο του Ζυγου, δίνει μια γενική αίσθηση ευημερίας, ευτυχίας και αισιοδοξίας. Καλή τύχη αυτή τη στιγμή μπορεί να θεωρηθεί ως μια ευκαιρία για ανάπτυξη, είτε προσωπική, επαγγελματική και πνευματική. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσει κάποιος νέες μελέτες ή να κάνει ταξίδια μεγάλης απόστασης. Οι νέες σχέσεις, επενδύσεις, ή η αφετηρία τυχόν νέων έργων ευνοούνται. Σε γενικές γραμμές, ότι αρχίζει τώρα αποδειχθεί θετικο μακροπρόθεσμα. Ο Δίας είναι ιδανικός για την ανάπτυξη και την επιτυχία σε συνδυασμό με την νεα σελήνη ώστε να μπορέσετε να βάλετε νέους στόχους η να κάνετε μια νεα αρχή. Θέλει όμως περισσότερη προσοχή οσο αφορά των σχεδιασμό αυτών, περισσότερος ρεαλισμός, και υπομονή.
 Η δεύτερη οψη είναι το εξάγωνο Δια/Κρονου, που είναι αδύναμο, ακόμη, δηλαδή δεν είναι ακριβείας, και δεν θα είναι μεχρι της 17 Αυγούστου του 2017. Θα είναι πιο δυνατό περίπου από τις 11 Νοεμβρίου του 2016 μέχρι τις 24 Ιανουαρίου 2017, οπότε αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε και καπως προσεχτικοί με τις επενδύσεις, τα επαγγελματικά, τις συμφωνίες που κάνουμε, την προσωπική μας ζωή, τα υλικά αγαθά ή τις επιλογές στις σχέσεις μας. 
Οι δυο πλανήτες αυτοι μπορούν να συνεργαστούν σε οποιοδήποτε επίπεδο και να φέρουν ικανοποιητικά αποτελέσματα. Μην ακούτε Κρόνο και ανατριχιάζετε! Η σοφία, και η πρακτικότητα του Κρονου συνδυάζονται αρμονικά με τον ενθουσιασμό, την αισιοδοξία και την επιθυμία του Δια για επέκταση. Μπορούν να καταφέρουν μαζί πολλά. Ως ομάδα, διαθέτουν μεγαλη δυναμη, και βάζουν στόχους οπου μπορούν να τους πετύχουν με υπομονή και δουλειά. Η οψη αυτή μπορεί να υποσχεθεί σταθερότητα, οικονομικά οφέλη, ένα σταθερο γάμο και υγεια.
Ο ενας πλανήτης διαθέτει ότι λείπει από τον άλλο. Ο Κρονος μπορεί να καθοδηγήσει τον Δια και να δώσει πρακτικές συμβουλές. Μπορεί να είναι συντηρητικός ως προς τον χειρισμό ενός προβλήματος αλλα ο Δίας με το ανοιχτο μυαλό που διαθέτει μπορεί να βοηθήσει με πιο ευχάριστο τρόπο. Το εξάγωνο Δια/Κρονου φέρνει μια περίοδο συγκρατημένης ανάπτυξης, σε συλλογικο επίπεδο αλλα και σε προσωπικο θα φέρει ευκαιρίες για ανάπτυξη, επέκταση, αλλα και για να αποδείξετε τις ικανότητες σας.
Το τετράγωνο Κρόνου/Ποσειδώνα μετα την κορύφωση του στις 10 Σεπτεμβρίου, θα αρχίζει να χάνει δυναμη και να ξεθωριάζει και έτσι το εξάγωνο Δια/Κρόνου σταδιακά θα αντικαταστήσει τον φόβο και την ενοχή, με την σταδιακή ανάπτυξη της εμπιστοσύνης και την αυτό-πεποίθηση.
Από την άλλη μεριά, το τρίγωνο Αφροδίτης/Πωσειδωνα, θα αντικαταστήσει την απογοήτευση με την αγάπη αλλα και εδώ θέλει προσοχή, ειδικά οπου ανακατεύετε ο τελευταίος. Οι θετικές όψεις αυτές μπορούν ωστόσο να ανατρέψουν τα πάντα, να διώξουν τον φόβο και το άγχος και να δώσουν την θέση τους στο όραμα ,την θετική σκέψη και τα συναισθήματα. 
Το τρίγωνο Αφροδίτης/Πωσειδωνα, συνδέεται με τις ερωτικές φαντασιώσεις, δημιουργεί πλατωνικούς έρωτες, δίνει ρομαντική ευαισθησία, καλλιεργεί τον ερωτα και την αγάπη, οι αλλοι επηρεάζονται εύκολα σε συναισθηματικο επίπεδο, δείχνει το ωραίο, την ομορφιά, την τέχνη και την μουσική, δίνει υψηλά ιδεώδη/ιδανικά.
Η οψη αυτή ανήκει στους οραματιστές, μυστικιστές και καλλιτέχνες, ειδικά τους μουσικούς. Οι δεσμοί που αναπτύσσονται τώρα μπορεί να είναι διασκεδαστικοί, να υπάρχει πάθος ωστόσο υπάρχει και το στοιχείο της ευμετάβλητης φυσης, οι αλλαγές μπορεί να είναι συχνές αλλα, όχι ενοχλητικές. Το τρίγωνο αυτό μπορεί να εξαλείψει αρνητικά στοιχεία, υπάρχει γενναιοδωρία και ευγένεια με τους γύρω σας. Η εθελοντική εργασία και οι φιλανθρωπικές οργανώσεις ανθίζουν αλλα και η προσφορά προς τους φτωχούς και η εθελοντική εργασία ευνοείται. Τα ενδιαφέροντα κινούνται γύρω από την μεταφυσική και τις τέχνες, την οικολογία. Η οψη αυτή δίνει επίσης ανάμεσα στους ανθρώπους αλληλοκατανόηση και εμπιστοσύνη, ηρεμία και ισορροπία.
Οι μικρότερες όψεις τώρα, υπάρχει ένα ημι-εξαγωνο μεταξύ Ηλιου/Αφροδίτης. Αυτό μπορεί αντιπροσωπεύει μια θετική σχέση μεταξύ των στόχων σας και την ερωτική σας ζωή ή τα οικονομικά. Μπορείτε να αναμένετε κάποιες θετικές εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα.
Από μόνη της αυτή η οψη δείχνει μόνο μικρές εξελίξεις, αλλά πρέπει να εξετάσουμε το τρίγωνο Αφροδίτης/Ποσειδώνα και κατά ποσο «σφιχτές» είναι αυτές οι μικρές όψεις μεταξύ τους. Οι όψεις της νέας σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα είναι περίπου εντός της σφαίρας του 1 βαθμού, σε σύγκριση με τις μεγάλες όψεις που σχηματίζονται μεταξύ Δία και Κρόνου περίπου με τρεις μοίρες διαφορά.
Η οψη χιαστί μεταξύ Ηλιου/Ποσειδώνα είναι προκλητική που σχηματίζετε άμεσα από τα τη νεα σελήνη. Αυτό δείχνει μια εξισορρόπηση που απαιτείται στον τρόπο που εκφράζετε το εγώ και τα είδη των στόχων που έχετε ορίσει για τον εαυτό σας. Το τετράγωνο Κρόνου/Πωσειδωνα μπορεί να έχει σφυροκοπήσει την αισιοδοξία σας, αρα αυτό σημαίνει οτι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά και να είστε πιο αισιόδοξοι τώρα. Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει και κατι άλλο, δηλαδή να σταματήσουμε να φαντασιωνόμαστε σχετικά με το τι είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί ή να ξεκινήσει. Μικρές αλλαγές μπορούν να αντιστρέψουν τα πράγματα και όλα να έρθουν όπως τα θέλετε και να ευνοηθείτε.
Το τρίγωνο Αφροδίτης/Ποσειδώνα είναι απλά τέλειο για χαλάρωση αλλα και για αφηρημάδα. Εκτός από τις φαντασιώσεις για τον ιδανικό εραστή σας, μπορείτε να αρχίσετε να αναπτύσσετε τα δημιουργικά σχέδια σας στο πλαίσιο αυτής της επιρροής και ευνοεί όλα τα παραπάνω που αναφέραμε για την συγκεκριμένη αστρολογική οψη. Η οψη αυτή δεν είναι δείκτης για στιγμιαίο αυθόρμητο σεξ αλλα περισσότερο συνδέεται με τον ρομαντισμό, τα φιλιά, το άγγιγμα, την αγκαλιά, και την επαφή με τους αλλους. Η σύνδεση με έναν σύντροφο σε πνευματικό επίπεδο, είναι πιο σημαντικη και αυτό είναι κατι που θα σας ευχαριστήσει αλλά και να χαρείτε στις σχέσεις σας.
Το τετράγωνο Κρόνου/Πωσειδωνα, θα παραμείνει για λίγο καιρό ακόμα αν και εξασθενισμενο και αυτό διότι θα ευθυγραμμιστεί με την ηλιακή έκλειψη της 1ηςΣεπτεμβρίου, στις αρχές του 2017.
 Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις θετικές όψεις πλανητών κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι συνθήκες θα είναι ιδανικές για την έξοδο από μια περίοδο αδρανοποίησης που υπήρχε και τώρα θα γίνουν τα πρώτα βήματα για ένα φρέσκο νέο ξεκίνημα.
Ωστόσο, θα αρχίσουν σταδιακά να αναπτύσσονται όψεις περίεργες στο αστρολογικο πεδίο, όπως η σύνοδος Σελήνης/Δια ,το τετράγωνο Σελήνης/Αρη/Πλούτωνα, και το τετράγωνο Αρη/Δια. Οι όψεις αυτές θα δημιουργήσουν αντιθέσεις, αντιδημοτικότητα στους πολιτικούς κόλπους, συγκρούσεις, βίαια γεγονότα, σπατάλες, σκάνδαλα κυρίως σε θρησκευτικό και νομικό επίπεδο αλλα επηρεάζοντας και την οικονομία, τα χρηματιστήρια με αρνητικο τρόπο. Θα ξεσηκώσει δράση και θύελλα, από τον επιχειρηματικό κόσμο, την νεολαία, επηρεάζοντας θέματα 3/5ου οίκου (διασκέδαση, δημιουργικότητα, πρέσβεις, επικοινωνία, διπλωματία. Οι σχέσεις του κράτους με τα παιδιά.) αλλα θα επηρεάσει τις σχέσεις ενός κράτους με τις γειτονικές του χωρες.
Το τετράγωνο Ουρανού/Πλούτωνα δεν αποκλείεται να δώσει άλλο ένα τρομοκρατικό χτύπημα, για άλλη μια φορά εκεί που μαζεύετε πολύς κόσμος, όπως είδατε, νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, γιορτές κτλ.
Εξαιρετικά σημαντικο είναι το τετράγωνο μεταξύ Ηλιου/Πλούτωνα, οπου οι δυο πλανήτες αυτοι ξανασυναντιούνται από το καλοκαιρι (σε αντίθεση) και που συνδέονται με το μαρτύριο, την έπαρση, την αλαζονεία, τον φανατισμό, τον κίνδυνο, την δοκιμασία, την υπερένταση και την επιβολή της εξουσίας με μεγάλο κόστος. Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Χείρωνα δείχνει την πληγή που έχει αλλα και θα δημιουργηθεί περαιτέρω, σε θέματα που συνδέονται μεταξύ τους, εκδόσεις, και των κόσμο των γραμμάτων. Κυβερνά τις συμφωνίες, το εμπόριο και τις συναλλαγές. Την παιδεία, και κυρίως τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. 
Το τρίγωνο Ερμή/Πλούτωνα ωστόσο μπορεί να επιδείξει διπλωματία στα προβλήματα αυτά αλλα και πανουργία η πονηριά από την πλευρά κυβέρνησης. Το τετράγωνο Ουρανού/Πλούτωνα θα δημιουργήσει εντάσεις, εκρήξεις και αντιδράσεις λόγω μνημονικών μέτρων είτε και μεταρρυθμίσεων και προσφυγικών ροών, μεταξύ 5/9ουοίκου αλλα και τρομοκρατικά χτυπήματα, αλλά και ρήξεις με εταίρους στο εξωτερικο, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με το προσφυγικό. Αυτο δεν αφορά την χωρα μας μονο αλλα και άλλες χωρες.
Στη χωρα μας η νεα σελήνη Οκτωβρίου, θα επηρεάσει τον 5οοικο (Εκπαίδευση, Νεολαία, Ηθικές αξίες, πρέσβεις, επιχειρηματικότητα )ενώ το τετράγωνο μεταξύ Ουρανού/Πλούτωνα τον 9/12ο οικο φέρνοντας σοβαρές εντάσεις, χτυπήματα και προβλήματα λόγω των μεταρρυθμίσεων και του προσφυγικού που θα γίνονται (ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα, θρησκεία, εξωτερική πολιτική, δικαστήρια, δικαιοσύνη, Κατασκοπία, εγκληματικότητα, Νοσοκομεία, Φυλακές, προδοσίες, το μεταναστευτικό βέβαια που μας ταλαιπωρεί). 

***Η σύνοδος Αρη/Πλούτωνα (ενώ εχουμε και Ηλιο/Πλούτωνα) στον Αιγόκερω θα αρχίσει να επηρεάζει τον 8ο -9ο οικο της (χρεωκοπίες, Ιατρική περίθαλψη και ασφαλιστικό, δικαστικές υποθέσεις, είναι οι οικονομικές δοσοληψίες με ξένες χωρες, τα κεφάλαια του κράτους, το αποταμιευτικό σύστημα, το ανώτατο υπουργικό συμβούλιο, το συμβούλιο επικρατείας, θρησκεία ,παιδεία και τις αποφάσεις τους. Είναι η θνησιμότητα και οι αυτοκτονίες σε ένα κράτος, είναι οι συντάξεις, το ασφαλιστικό σύστημα, τα ασφαλιστικά ιδρύματα. Είναι ακόμα το χρηματιστήριο, τα χρέη του κράτους προς τα άλλα κράτη και τα εισοδήματα των άλλων κρατών) της Ελλάδος, ενώ θα είναι πολύ πιο στενότερη κατά τις ημέρες της πανσελήνου στις 16 Οκτωβρίου.
Ο Αρης στον Αιγόκερω, σημαίνει πολέμους και λεηλασίες, ταλαιπωρίες, ο θάνατος σε νέους άνδρες. Ομοίως, οι σεισμικές δονήσεις θα έρθουν στα ανατολικά τμήματα. Στο παρελθόν υπήρξαν δολοφονίες πολιτικών. Συνδέεται με τις πολεμικές συγκρούσεις, την επέμβαση και τον πόλεμο, με την βαρβαρότητα, την κτηνωδία, την βια και τον εξαναγκασμό, τις βίαιες επιθέσεις, είναι επίσης η ατομική ενέργεια, δηλαδή τα πυρηνικά όπως και η οψη Ηλιου/Πλούτωνα. 
Δημιουργεί επαναστάσεις, ξεσηκωμούς, εκρήξεις και αλλα γεγονότα που έχουν μαζική επιρροή. Αναμένεται ο Οκτώβριος να είναι μήνας απρόβλεπτος και εκρηκτικός με συμμαχίες- συμφωνίες να ανατρέπονται σε πολιτικο επίπεδο. με τον Δια στον Ζυγο, όπως είπαμε δεν αφορά μονο τις προσωπικές μας σχέσεις αλλα και αυτές μεταξύ κρατων. Το πλανητικο σκηνικο αλλάζει και θα κορυφωθεί με την πανσέληνο και θα αρχίσουν να παίρνουν σημαντικές αποφάσεις όταν θα συνειδητοποιήσουν την πραγματικότητα. Η σύνοδος Ηλιου/Δια θα ανοίξει ένα καινούργιο κεφάλαιο στις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις.

Ο άξονας Αρη/Πλουτωνας είναι της σύγκρουσης, της επέμβασης και του πολέμου, της βίας και της βαρβαρότητας ,έτσι θα είμαστε μάρτυρες πολλων τέτοιων περιστατικών. Η Κίνα είναι αυτή που επηρεάζετε για παράδειγμα παρα πολύ με Ηλιο/Ερμή/Πωσειδωνα οπου θα περάσει σε μια φάση ανάπτυξης αργότερα, εκμεταλλευόμενη με σωστο τρόπο τις συγκυρίες. Ηγέτες θα επηρεασθούν όπως η πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας, που είναι Ζυγος, ο Δίας θα ενισχυθεί την θέση της, ο Πούτιν, ο Αναστασιάδης της Κύπρου.
Η Νεα Σελήνη στον Ζυγο θα μπορούσε να επηρεάσει θετικά την Ελλάδα, αλλά υπάρχουν σοβαρά εμπόδια που θα δυσχεράνουν την θέση της. Ο Δίας στον Ζυγό λογικά, τετραγωνίζει τον Δια της χωρας μας στον Αιγόκερω που βρίσκεται στον 8ο οικο της,o Ηλιος επίσης τετραγωνίζει τον Δια της οπου θα επιφέρει συγκρούσεις με τον νομο, δικαστικές υποθέσεις, διαμάχες χωρίς να οδηγούνται σε αίσιο αποτέλεσμα προς το παρόν και θα δημιουργήσουν εντάσεις. 
Ο Ηλιος θα σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα της Ελλάδος στον Κριο, φέρνοντας εντάσεις, δυσκολίες, απώλειες, αλλα και υπερβολικές απαιτήσεις από την εξουσία, ανατροπές, το τετράγωνο Αφροδίτης/Ουρανού θα φέρει ανατροπές και δυσάρεστες/ανεξέλεγκτες εξελίξεις στην οικονομία αλλα και σε θέματα του  6/10ου οίκου, που συνδέεται με την κυβέρνηση, την νοσοκομειακή περίθαλψη, τη λειτουργία του Δημοσίου, τη γραφειοκρατία, όλες τις δημόσιες υπηρεσίες και τις συνδικαλιστικές ενώσεις, τα εργασιακά, συνθήκες διαβίωσης και στρατο. Η χωρα μας θα μαστίζετε από τις φωτιές και τις πλημμύρες, θα δέχεται απειλές και επιθέσεις σε επίπεδο εξωτερικής πολιτικής και σε ότι αφορά το οικονομικο και το προσφυγικό.
Στο παρελθόν οι όψεις μεταξύ Αρη/Πλούτωνα, από το 1967-1968, έφεραν την δολοφονία του JFK, του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, μεγάλες απώλειες στον πόλεμο του Βιετνάμ, εκδηλώθηκε η έναρξη του Α ‘Παγκοσμίου Πολέμου – οπου η Γερμανία χάνει έδαφος σε όλα τα πεδία των μαχών.
Τον Αύγουστο του 1916 η Ρουμανία επιτέθηκε στην Αυστρο-ουγγρική αυτοκρατορία. Αλλά μετά την πρώτη επιτυχία, το Δεκέμβριο του ίδιου έτους, ο γερμανικός στρατός κατέλαβε τα δύο τρίτα του ρουμανικού εδάφους, αναγκάζοντας τις αρχές να καταφύγουν στη Μολδαβία, που αντιπροσωπεύαν την πιο κρίσιμη περίοδο της ύπαρξης ρουμανικής πολιτείας. Όταν η επιρροή της διέλευσης πέρασε, η Ρουμανία χτύπησε πίσω, για την ανάκτηση του εδάφους της. 
Το 2003-2004, Ιράκ – ΗΠΑ και οι σύμμαχοί επιτέθηκαν και κατέλαβαν το Ιράκ, αντιμετωπίζοντας σθεναρή αντίσταση από τον τοπικό πληθυσμό. Οι όψεις των δυο πλανητών έφεραν και την χρεωκοπία της Ελλάδος. 
Σκοτάδι και υποκρυπτόμενη απειλή από τη μία, δίνει μια αρκετά δυνατή αίσθηση του κινδύνου, υπάρχει πολύ έντονα η αίσθηση της άμεσης αλλά άγνωστης απειλής. Υπάρχει “εκρηξη αδρεναλίνης”, ενίσχυση των αισθήσεων, χαλύβδωση της ψυχής και επιστράτευση όλων των δυνάμεων επιβίωσης. Ας ελπίσουμε στην συνεργασία μεταξύ κρατων για το ξεπέρασμα της βίας. Η οψη αυτή δίνει αρκετά περιστατικά κακοποίησης, προδοσίας ,επιθέσεις (ή φόβος μιας επίθεσης) μες το σκοτάδι.
Ο Πλούτωνας τετραγώνιζε τον γενέθλιο Αρη της Αιγύπτου το 1973,μια χωρα που θα επηρεαστεί αρκετά από τις εκλείψεις, του Σεπτεμβρίου, Αίγυπτος και Συρία, υποστηριζόμενοι από αραβικούς συμμάχους επιτέθηκαν κατα του Ισραήλ κατά την ημέρα Yom Kippur, η οποία αποδείχθηκε δύσκολο για τους επιτιθέμενους.
Ισραήλ-τετράγωνο Αρη/Πλούτωνα στις 4 Νοεμβρίου 1995 – Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Ράμπιν δολοφονήθηκε.
Σουηδία -18, Σεπτεμβρίου, 1961 – Σουηδία-θάνατος του διπλωμάτη Dag Hammarskjold, και γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, σε αεροπορικό δυστύχημα ενώ ήταν σε μια ειρηνευτική αποστολή στο Κονγκό, ενδεχομένως δολοφονία.
Κίνα- Ιούνιος του 1989 – Σφαγή στην πλατεία Tien-ένα-Men – εκατοντάδες διαδηλωτές σκοτώθηκαν, πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν ή συνελήφθησαν μετά από μαζικές διαδηλώσεις
Ηνωμένο Βασίλειο – στα τέλη του 1945 – μεταπολεμική περίοδος, η Ινδία κέρδισε την ανεξαρτησία της από το Ηνωμένο Βασίλειο τον Αύγουστο του 1947.
Ιαπωνία -1908-1910 -άνοδος της εθνικιστικής υπερηφάνειας στην Ιαπωνία, προσάρτηση της Κορέας
Βόρεια Ιρλανδία – 1994-η επιρροή του τετραγώνου Αρη- Πλούτωνα-οπου κόπασε για λίγο τον Αύγουστο-το Σεπτέμβριο του 1994, ο Ιρλανδικός Δημοκρατικός Στρατός ανακοίνωσε κατάπαυση του πυρός.
Άνοιξη του 2008 και 2009 – Παλαιστίνη-συνεχιζόμενη αραβο-ισραηλινή σύγκρουση που αυξανόταν σε ένα εντελώς νέο επίπεδο
Ουκρανία -Δεκέμβριος 2005 -2006-ο Πλούτωνας, κυβερνήτης του 10ου οίκου, οι διελεύσεις επηρέαζαν τον 12ο οικο και τετραγώνιζε τον γενέθλιο Άρη, αυτό είναι πιθανό να αναφέρετε σε μια κρίσιμη, βίαιη κατάσταση που θα περιλαμβάνει το σύνολο της χώρας, μεγάλες μάζες των ανθρώπων, και οφείλεται σε πολιτικούς λόγους.
2004 -2005 – Εσθονία- Ο Πλούτωνας διέρχεται το 7ο οίκο, οπότε είναι πιθανό ότι αυτή η έντονη, δραματική επιρροή θα επηρεάσει τις συνεργασίες/συμμαχίες της Εσθονίας (η Εσθονία εντάχθηκε πρόσφατα στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ).
Καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής βρίσκονται στον Ζυγό αυτό το μήνα και ο Άρης θα κινείται μέσα από τον Αιγόκερω κατά το μήνα Οκτώβριο έχουμε τρεις πλανήτες στον σταυρο των παρορμητικών ζωδίων.
***Ο Πλούτωνας είναι στον Αιγόκερω στις 14-15 μοίρες, και ο Ουρανός είναι στον Κριό στις 23-21 μοίρες, και ο Δίας στον Ζυγό στις 4-10 μοίρες κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου. ΟΙ πλανήτες θα έρθουν σε σύγκρουση τόσο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, καθώς και με τον Δία, δημιουργώντας τριβή και άγχος αυτό το μήνα. Όλες αυτές οι διελεύσεις θα εκδηλωθούν στον κόσμο με πολύ σημαντικά γεγονότα. 
Στις 5 Οκτωβρίου, το τετράγωνο Άρη-Δια –με το τετράγωνο αυτο τα πράγματα μπορεί να διογκωθούν. Αυτό θα μπορούσε σίγουρα να περιλαμβάνει και τα πολιτικά ντιμπειτ. Η αλήθεια μπορεί να εξαπλωθεί σε μεγάλο βαθμό. Βέβαια το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα προσθέτει μια μικρή ευχάριστη πλανητική βοήθεια.
7 Οκτωβρίου το τετράγωνο Ηλιου-Πλούτωνα- φέρνει τάση για για εμμονές και διαμάχες για την εξουσία. Ο Πλούτωνας κυβερνά το bulling. Στην καλύτερη περίπτωση αυτό μπορεί να αντιπροσωπεύει ένα συνολικό μετασχηματισμό. Αυτό θα εκφρασθούν έξω στον κόσμο ως διαμάχες για την εξουσία, την αλλαγή και απειλές.
Στις 13 Οκτωβρίου, το τετράγωνο Ερμή-Αρη- έξω στον κόσμο θα εκφραστεί, ως διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις. Ο Ερμής κυβερνά τους νέους, ο Άρης τους νέους άνδρες. 
Στις 15 Οκτωβρίου το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα-είναι μια βασανιστική ενέργεια, επιρρεπείς σε επιχειρήματα. Την ίδια ημέρα, ο Ήλιος θα σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό. Ο Ουρανός φέρνει αιφνίδια και απροσδόκητα γεγονότα, και συχνά την ελευθερία. Κάποια πράγματα μπορεί ξαφνικά να τελειώσουν, και να δούμε ασυνήθιστα γεγονότα. Ο Ουρανός σχετίζεται με εκρήξεις και πραξικοπήματα.
Στις 20 Οκτώβριου, η αντίθεση Ερμή-Ουρανού-φέρνει ξαφνικές και απρόσμενες ειδήσεις. Τίποτα δεν μπορεί να είναι μόνιμο. Ο Ουρανός κυβερνά τις εκρήξεις αεροσκαφών και την επιθυμία για ελευθερία και αλλαγή. 
Πιο σημαντικη είναι η πανσέληνος και εκεί θα τα πούμε αναλυτικά.. οι χωρες που θα επηρεασθούν περισσότερο από την Νεα Σελήνη είναι οι ΗΠΑ, Κίνα, Ινδία, ενώ από τον Ουρανο η Γερμανια.
Ας πάμε στις εξισώσεις της Ουράνιαν…
Εμπόδια που σχετίζονται με συνεργασίες – Απώλειες- Αβεβαιότητα ή αστάθεια στα εργασιακά – παράλογη συμπεριφορά -λάθη – χειραγώγηση – εξαπάτηση – Απογοητευτικές ενέργειες – Λοιμώξεις
Διαδηλώσεις-συνεχής διάλογος-συζητήσεις σχετικά με παρακμή ή  μειώσεις
περιορισμοί ή όρια-περιορισμός η τέλος σε ότι αφορά την επικοινωνία η τα μέσα επικοινωνίας (ΜΜΕ)– προβλήματα σχετικά με την Προστασία προσωπικών δεδομένων -αβεβαιότητα ή αστάθεια –Ανεπαρκής σταθερότητα – Χρόνιες παθήσεις – Ασθένειες
* Αιφνιδιαστική δυναμη εξουσίας – γεγονότα με ισχυρό αντίκτυπο – Ισχυρή ένταση – Ξαφνικές καταναγκαστικές ενέργειες
Εξάπλωση ή επέκταση της βίας
Πραξικόπημα – Μεγάλη ένταση έξω στον κόσμο – δικτατορίες
Επίσημα νομικά μέτρα – ενέργειες Δικαστηρίου
ανικανότητα που σχετίζετε με την ηγεσία – Αυξήσεις που αφορούν την κυβερνητική διαφθορά – Σημαντικές πτώσεις
Ελαχιστοποίηση των χρημάτων – Μεταρρυθμίσεις που αφορούν σοβαρά ή κρίσιμα προβλήματα – – Αιφνίδια κριση – Άγχος σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις
Εξαιρετικά χυδαίες δραστηριότητες ή ενέργειες – μίσος που σχετίζονται με επίσημα θέματα – Μεγάλη μιζέρια
Έντονη απελπισία – Διαρκής εχθρότητα – ανεπαρκής φάρμακα
Έντονη αντίδραση του κόσμου- όρια , περιορισμοί –  ατυχής γεγονότα – Σεισμοί
Απαίτηση για επίσημα μετρα η περιορισμούς -μειώσεις – Παρεμπόδιση σχετικά με επίσημες εντολές – τέλος η κατάληξη που αφορούν διάσημο έργο-Αναγκαστικές αλλαγές
Ενέργειες που αφορούν οικονομικές απώλειες- Ενέργειες που σχετίζονται με νομικά προβλήματα ή συγκρούσεις – αθέμιτες ή παράνομες ενέργειες
Εκτεταμένες οικονομικές απώλειες – εκτεταμένη αδικία- Αναθεωρήσεις που αφορούν τοπικά σύνορα και ξαφνικές εξόδους – απρόβλεπτα προβλήματα- Συνεχής ένταση με τους εταίρους – Διαφορές – Κρίσεις- απαιτητικές συνθήκες – Απροσδόκητη αποστασιοποίηση ή χωρισμός- Ξαφνικες αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση.

~ Like Share Tag Comment ~ ~
 Email: astro.ephimerides@gmail.com