ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ-16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

στις


Η πανσέληνος Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στις 6:23:02, στο ζώδιο του Κριου στον άξονα Κριου-Ζυγου και θα επηρεάσει για άλλη μια φορά τα ζώδια του Ζυγου, Κριούς, Αιγόκερους και Καρκίνους. Στο φαινόμενο αυτό θα εχουμε την συμμέτοχή του Ουρανού, Αρη και Πλούτωνα και η επίδραση τους θα φέρει “θύελλες”, βια και εκρηκτικές καταστάσεις. Θα επηρεάσει την διεθνή οικονομία, θα αυξήσει ακόμη περισσότερο τα δυσάρεστα περιστατικά, τα ατυχήματα, τις ασθένειες και την εγκληματικότητα. Αυτό γίνεται εξαιτίας της άμεσης επιρροής του Αρη που βρίσκεται πλέον στο ζώδιο του Αιγόκερω και σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα στο ιδιο ζώδιο. Συνίσταται απολυτη ψυχραιμία, αποφυγή αντεκδίκησης και βιαστικές αποφάσεις, κυρίως όταν η διάθεση είναι κακη η ακόμα και όταν τα εχουμε χαμένα.

Η Πανσέληνος αυτή είναι εξαιρετικά βίαιη και θα πραγματοποιηθεί στον 7ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου. Ο 7ος οίκος αναφέρεται στις διπλωματικές σχέσεις ενός κράτους, τις συμμαχίες, τους φανερούς εχθρούς ενός κράτους και τη λαϊκή αντίδραση στις αποφάσεις μίας κυβέρνησης. Είναι το υπουργείο εξωτερικών, Διεθνείς Συνθήκες, Πόλεμοι και εδώ θα έχουμε σοβαρές εξελίξεις .
Η Σελήνη στην κοσμική αστρολογία είναι ο λαός και η ψυχολογική του κατάσταση. Ο Αρης συνδέεται (απο τον 3ο οικο της διπλωματίας/επικοινωνίας μαζί με την σύνοδο Αρη/Πλούτωνα που είχαμε εξηγήσει στο κείμενο της νέας σελήνης) με τα βίαια γεγονότα, τα ατυχήματα και το στρατό. Ο Πλουτωνας είναι η ατομική ενέργεια και τα μοιραία γεγονότα. Εδώ, η Σελήνη στον Κριο κυβερνάται από τον Αρη γιατί ο Κριος έχει ως κυβερνήτη τον ιδιο τον Αρη. Θα μας θυμίζει την Ματωμένη σεληνιακή έκλειψη στον Κριο που έγινε πέρυσι το Φθινόπωρο, οπου συνδέονται μεταξύ τους οπότε μπορείτε να διαβάστε εδώ http://eastroephimerides.blogspot.gr/2015/09/28-2015.html
Εμείς τότε είχαμε κάνει εκλογές στην Ελλάδα ανάμεσα στις δυο αυτές εκλείψεις. Ο Κριός και με τον κυβερνήτη του, τον Άρη, σχετίζονται με τη θερμότητα, τη φωτιά, πόλεμο, πυρετούς, λοιμό, ασθένειες, ατυχήματα, όπλα, εγκληματικότητα, συγκρούσεις και αναταραχές. Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στην 23η μοιρα του Κριου (Μοίρα της Ανοησίας) και ο ωροσκόπος θα βρίσκεται στην 20η μοιρα του Ζυγου ( Μοίρα της Κατάρρευσης ).

Η πανσέληνος Οκτώβριου δείχνει τις χαοτικές αλλαγές να συνεχίζονται σε θέματα του 7ου οίκου όπως εξηγήσαμε πιο πάνω, ισως με ανόητο τρόπο η κινήσεις, σε πολιτικο επίπεδο όπως διαφαίνεται. Ο Ουρανός, αλλα και η Έρις στο ζώδιο του Κριου και οι δυο, που είναι ένα δυσάρεστο σταθερό αστέρι ευθυγραμμίζονται με την πανσέληνο στο ζώδιο του Κριου και το καθήκον σας αλλα και ολων θα είναι να «φτάσουμε στον Ηλιο» που βρίσκετε απέναντι στον 1οοικο.
Σε προσωπικο επίπεδο είτε σε κοσμικο, αντιπροσωπεύει το δικό σας προσωπικό αγώνα ή ταξίδι που μπορούμε να το παρομοιάσουμε, σε ένα μικρό βαθμό, με την απελπιστική κατάσταση των προσφύγων της Συρίας που εγκαταλείπουν την χωρα τους και πρέπει να διασχίσουν  τα επικίνδυνα νερά και να φτάσουν απέναντι σε κατι πιο ασφαλές, είναι ο αγώνας ο δικός μας ώστε να σταθεροποιηθούμε και να είμαστε σε μια πιο ασφαλή κατάσταση. Ενώ η αλλαγή είναι συχνά αναγκαστική η αναγκαζόμαστε να κάνουμε αλλαγές λόγω μιας κατάστασης, το θέμα είναι πως θα τα βγάλουμε περα με αυτή την αλλαγή διότι η πίεση είναι μεγαλύτερη αλλα επίσης και η ελεύθερη βούληση, έτσι συχνά κάνουμε ανόητες κινήσεις, χάνουμε την ψυχραιμία μας, με αυτή την μοιρα του Κριου, οπου βρίσκεται η πανσέληνος.
Η επιρροή της πανσελήνου θα διαρκέσει για δύο εβδομάδες μέχρι την επόμενη νέα σελήνη, σε αυτή την περίπτωση μεχρι την νέα σελήνη στις 30 Οκτωβρίου.
Η πανσέληνος της 16ης Οκτωβρίου στις 23 ° 14 ‘Κριού ευθυγραμμίζεται με έναν νάνο πλανήτη, και δύο σταθερά αστέρια, όπως αναφέρονται παρακάτω. Στο τέλος αυτού του άρθρου θα αναφέρω την επιρροή των σταθερών άστρων και της Έριδος. Η πανσέληνος φαινετε να είναι αρκετά απότομη, και βίαιη ενώ σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Ήλιο, στον 1οοικο. Η λέξη-κλειδί για αυτό το φεγγάρι είναι η αλλαγή, που έχει βίαιο και απότομο χαρακτήρα, δηλαδή οι αλλαγές θα γίνουν με βίαιο και απότομο τρόπο και αυτές έχουν σχέση με θέματα 7ου οίκου.
Στο ωροσκόπιο ενός κράτους, ο πρώτος οίκος περιγράφει τον πληθυσμό, τη γενική ψυχολογική κατάσταση του κοινού και γενικά ότι θα μπορούσε να αφορά στο Υπουργείο Εσωτερικών. Ο Ηλιος, αφορά την κυβέρνηση και κυρίως τον ηγέτη της. Ο Ουρανος είναι υπεύθυνος για  εκρήξεις,  εξεγέρσεις, απεργίες, την αναρχία, τον μηδενισμό. Η θέση του Ουρανού προμηνύει σοβαρές αναταράξεις και απώλειες σε θέματα του 7ου οίκου, μεταξύ εταίρων , πολιτικών κομμάτων, κρατων, συνθήκες που έχουν υπογραφτεί ακόμα και βίαιες επιθέσεις εχθρικών κρατων. Ενα θέμα που άνοιξε, από τις αρχές του μηνα, είναι η αναθεώρηση της συνθήκης της Λωζάνης.
Ο Ήλιος είστε εσεις, ακολουθώντας τους στόχους που θέσατε με την νεα σελήνη Οκτωβρίου, που σίγουρα πολλοί από σας κάνατε ένα φρέσκο ​​νέο ξεκίνημα με ελπίδες και αισιοδοξία, είτε πρόκειται για θέματα προσωπικά ,επαγγελματικά η οικονομικά. Υπάρχει η υπόσχεση του πλούτου, της ευημερίας με ένα αρκετά τυχερο αστέρι στον ουρανό. Το πώς θα φτάσετε εκεί βέβαια  είναι ένα άλλο θέμα. 
Η αντίθεση Ηλιου- Ουρανού και Έρις αντιπροσωπεύει τα χαοτικά συναισθήματα και αντιδράσεις που αισθάνεστε οτι πρέπει να επαναστατήσετε ενάντια στην οικογένειά σας για παράδειγμα η ότι άλλο σας περιορίζει, όπως οι αποφάσεις και κινήσεις της κυβέρνησης η αλλα θέματα που σχετίζονται με τον 7ο οικο και εξελίσσονται εκεί.
Το αστέρι που είναι πάνω την πανσέληνο είναι συνδεδεμένο με την υποχρεωτική αλλαγή και τη δυστυχία. Αυτή η πανσέληνος κάνει λογο για ένα επικίνδυνο ταξίδι πάνω από “θυελλώδη νερά” και εχθρικά εδάφη. Ο προφανής παραλληλισμός προς το παρόν, είναι αυτό που δώσαμε πιο πάνω ως παράδειγμα, που είναι το δράμα των προσφύγων με το συναίσθημα του πολέμου και του εξτρεμισμού, η αναθεώρηση της Λωζάνης με το να ξεσπάσει σε μια εχθρική κίνηση των Τούρκων εναντίον της Ελλάδος, οι εξώσεις που γίνονται από τα σπίτια των Ελλήνων (είχα προειδοποιήσει καιρο και ειδικά από τον Αύγουστο αλλα και στην φθινοπωρινή ισημερία) και οι αιματηρές περικοπές συντάξεών. Η σύνοδος της Σελήνης με αυτό το δυσοίωνο σταθερο αστέρι σας καλεί επίσης σε προσωπικό επίπεδο, να αγωνιστείτε στον δρόμο σας για να φτάσετε προς τον Ήλιο και αυτό ισχύει σε κάθε επίπεδο, πολιτικο, συλλογικο είτε προσωπικό.
Η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού, φέρνει από το υποσυνείδητο την παρορμητικότητα. Αιφνίδια γεγονότα μπορεί να οδηγήσουν στην ανατροπή μιας σχέσης, οικογενειακές διαφορές να οδηγήσουν σε αλλαγές στην ζωή σας ή το ιδιο μπορεί να συμβεί και σε μια εταιρική –επαγγελματικής φύσεως σχέση η ακόμη και σε πολιτικο επίπεδο, οπου αιφνίδια γεγονότα να οδηγήσουν σε ανατρεπτικές καταστάσεις. 
Άλλες δευτερεύουσες αλλαγές μπορεί να περιλαμβάνουν πρότυπα συμπεριφοράς η και ύπνου. Μπορεί γενικά, τώρα να βρίσκεστε σε μια περίοδο εγρήγορσης, ενώ αντίθετα πριν ήσασταν βυθισμένοι στο λήθαργο. Εκκεντρικές ή περίεργες ενέργειες, μπορεί να μην έχουν τόσο καλά αποτελέσματα, αλλά κάποια από αυτα μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικά πολύτιμα, και αυτό εξαρτάται από το ωροσκόπιο του καθενός, ξεχωριστά.
Σε κοσμικο επίπεδο, η σύνοδος Σελήνης -Ουρανού συνδέεται, με την έντονη ανάγκη για ελευθερία, με αναταραχές, με κοινωνικές μεταβολές, αναστατώσεις σε πολιτικές συνεργασίες, διασπάσεις, καταστάσεις φόβου και ανησυχίας σε σχέση με εχθρικές ενέργειες κρατων που μπορεί να οδηγήσουν σε πολεμικές συρράξεις. Υπάρχει τεράστια ένταση και νευρικότητα, προβλήματα, εκνευρισμός και ιδιορρυθμίες, που θα εκδηλωθούν στον 7ο οικο. Αυτο θα επηρεάσει και με απώλειες τα χρηματιστήρια. Οι αλλαγές και αποφάσεις σε πολιτικό επίπεδο δεν θα είναι θετικές με αποτέλεσμά να υπάρξει εκρηξη κοινωνική και αντίδραση.
Η αντίθεση Ηλιου- Ουρανού, στο ωροσκόπιο επίσης της πανσελήνου είναι ο αγώνας για να ενσωματώσετε τις απροσδόκητες και συναρπαστικές συναντήσεις ή εκδηλώσεις στην κανονική ζωή σας. Η προσαρμογή σε τυχόν νέες αλλαγές απαιτεί επιπλέον προσπάθεια, αλλα αυτό μπορεί να κάνει και τα νεύρα σας κουρέλια στην κυριολεξία. Αυτές οι απρόσμενες και πολύ πιθανόν ανεπιθύμητες αλλαγές μπορεί να εκδηλωθούν μέσα στον εαυτό σας, μέσα από έναν εταίρο η συνεργάτη, ή μέσω ενός εξωτερικού γεγονότος. Αν και αρχικά, μπορεί να υπάρχει αντίσταση στην όποια ανατροπή και αλλαγή, κατι από αυτά, αν όχι σε όλα, μπορεί να σας προσφέρει ένα καλύτερο δρόμο η τρόπο ζωής, να σας βοηθήσει να προχωρήσετε προς τα εμπρός εάν είστε ανοιχτόμυαλοι.
Σε κοσμικο επίπεδο, η αντίθεση Ηλιου-Ουρανού, μεταξύ 1-7ου οίκου, συνδέεται με τις ταραχές, τους επαναστάτες, τις καταστάσεις έντασης, τις ξαφνικές ανατροπές, αναστατώσεις, εχθροπραξίες, αλλα και την ξαφνική προσαρμογή μας σε νέες δυσάρεστες συνθήκες και περιστάσεις. Επίσης, συνδέεται και με τις περιπτώσεις επιστράτευσης σε περίοδο πολέμου η φυλάκισης, με ατυχήματα και καταστροφές. Επιπλέον, με έκρηξεις και  μαζικές πυρκαγιές, αεροπορικά δυστυχήματα και άλλες καταστροφές στον αερα αλλα και με τις ηλιακές εκρήξεις που θα είναι αρκετές και μεγάλου βαθμού όπως είχα αναφέρει και στην σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθύς στα τέλη Σεπτεμβρίου. Η οψη αυτή έχει παρατηρήθει σε σοβαρά προβλήματα καρδιάς, διότι συνδέεται με τις διαταραχές του καρδιακού παλμού και τα εμφράγματα. Ωστόσο, συνδέεται και με την τεχνολογία, τους μεταρρυθμιστές, τους εφευρέτες και τους νεωτεριστές.
Αυτό που πρέπει να καταπολεμήσετε είναι μια σύγκρουση με το τετράγωνο  Ερμή-Αρη-Πλούτωνα. 
Ο Άρης σε σύνοδο με τον Πλούτωνα αφορά κάθε είδους απειλές ειδικά σε πολιτικό/συλλογικο επίπεδο, τελεσίγραφα, τον κίνδυνο, βία ή πόλεμο που φέρνουν αναγκαστικές αλλαγές, μπορεί να φέρει τα πάνω κατω και να ανακόψει την πορεία του προσωπικού ταξιδιού καθενός από εμάς. Μπορεί να φέρει μια απίστευτη αύξηση των φιλοδοξιών σας σε προσωπικο επίπεδο, να αυξήσει την σεξουαλική ορμή αλλα και να αυξήσει την δίψα για εξουσία, στους πολιτικούς. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για αυτούς που εργάζονται ανεξάρτητα η μονοι τους και που είναι παθιασμένοι με κατι συγκεκριμένο, με το αντικείμενο που ασχολούνται. Θα έχετε την αντοχή και τη δύναμη για να πετύχετε και να ανταπεξέλθετε στα όποια δύσκολα καθήκοντα η συγκυρίες.
Σε κοσμικο επίπεδο η σύνοδος Αρη-Πλούτωνα, κατι που είχα εξηγήσει στο κείμενο της νέας σελήνης, συνδέεται με ένα μικρό γεγονός που οδηγεί σε ένα μαζικό αποτέλεσμα, με την εκρηξη και την ανάφλεξη μιας πολεμικής σύρραξης η ενός γεγονότος. Είναι ο άξονας της επέμβασης, της σύγκρουσης ,του πολέμου, της βίας. http://eastroephimerides.blogspot.gr/2016/09/2016_29.html
Το τετράγωνο Ερμή- Πλούτωνα συνδέεται με την μισαλλοδοξία και τη βία που πρέπει να ξεπεράσουμε σαν άνθρωποι. Μπορεί να οδηγήσει σε βαθιά σκέψη και έντονη αλληλεπίδραση με άλλους ανθρώπους, που προκύπτουν από ή που οδηγούν σε, κάποια κρίση ή να εχουμε εμπειρία με τη σκοτεινή πλευρά της ανθρωπότητας. Η αποκάλυψη μυστικών και τα μυστήριων, θα εμβαθύνει την κατανόησή σας και αυτό είναι θέμα της δικής σας ψυχολογίας.
Σε κοσμικο επίπεδο συνδέεται με την καταστροφή γραμμών επικοινωνίας ή μεταφοράς, είναι η δυναμη η εξουσία που επηρεάζει τις μάζες. Ενδυναμώνει επίσης τις εμφύλιες καταστάσεις/ συγκρούσεις, συμβάλλει στην αύξηση ατυχημάτων.
Το τετράγωνο Ερμή- Άρη αφορά επικίνδυνες σύντομες περικοπές η περιορισμούς, που πρέπει να αποφεύγονται, και νομίζω είναι κατανοητό, αλλα από πολιτικής πλευράς γίνετε το αντίθετο, η αν βγάζετε εύκολα και γρήγορα συμπεράσματα μπορεί να σας κάνει ευέξαπτους και επιθετικούς. Μπορεί με αυτή την οψη, να βγάλουμε γρήγορα συμπεράσματα, και αποφάσεις και να τα λέμε όλα λάθος η να κάνουμε λάθος ενέργειες. Με δεδομένη την απρόβλεπτη φύση της πανσελήνου με τον Ουρανο και την Έρις, πρέπει να είστε επιπλέον προσεκτικοί σχετικά με τη λήψη τελικών αποφάσεων ή την υπογραφή των συμβάσεων- συμφωνιών –συμβολαίων και με τα θέματα που προέκυψαν από την νεα σελήνη ,σε πολιτικό επίπεδο. Συνεπειες θα υποστουν και τα ΜΜΕ,οπως το ραδιοφωνο, ιντερνετ κτλ.
Σε κοσμικο επίπεδο συνδέεται με την επέμβαση στην επικοινωνία, την κακη κριτική, τις δικαστικές υποθέσεις, τις διενέξεις. Οι όψεις Ερμή, οπου είχαμε δει και πριν το καλοκαιρι, θα φέρει προβλήματα σε θέματα που συνδέεται ο πλανήτης αυτος, όπως στα μέσα μαζικής μεταφοράς, σχολεία και επικοινωνία, κυβερνά τον κόσμο των γραμμάτων: τις εκδόσεις, τη λογοτεχνία, τα γραπτά και τα γράμματα. Κυβερνά τις συμφωνίες, το εμπόριο και τις συναλλαγές. Την παιδεία, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Την ελευθερία του λογου. Ο Ερμής επιπλέον, σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανο, και οι όποιοι περιορισμοί θα επιβληθούν και στο ιντερνετ και  τα τηλέφωνα η όποιο άλλο μεσο επικοινωνίας, στην επικοινωνία με τους υπολογιστές, κατά κάποιο τρόπο.
Ο Ερμής επίσης εξαγωνιζει τον Κρόνο, δίνοντας σχετικά κάποια υπομονή και καλή κρίση για να σας βοηθήσει να συνεχίσετε αυτό που έχετε αρχίσει μέσα από τις μεταβαλλόμενες συνθήκες. Είτε σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, οι συζητήσεις κατά πάσα πιθανότητα θα έχουν πολύ σοβαρό χαρακτήρα. Αυτή η περίοδος είναι πολύ καλή στιγμή για μελέτη, και για τη διδασκαλία. Μπορείτε να συνδεθείτε με ανθρώπους που είναι σε ηλικία πολύ μεγαλύτερα ή μικρότερα από σας.
Το σταθερο αστέρι Baten Kaitos και αυτό μας λέει οτι οι αλλαγές θα είναι αναγκαστικές επάνω σας. Δεν υπάρχει ελευθερία επιλογής εδώ, διότι έχει υποχρεωτικό χαρακτήρα. Αλλά το πώς θα μπορείτε να τις διαχειριστείτε εναπόκειται στην ανοικτή ελεύθερη βούληση. Σε προηγούμενα άρθρα μου είχε εξεταστεί η επιρροή του Ουρανού σε σύνοδο με το σταθερό αστέρι Baten Kaitos. Είχα προβλέψει ότι η άνευ προηγουμένου ροή των προσφύγων και των πνιγμών θα υποχωρήσουν όταν η εν λόγω σύνοδος θα έχει επιρροή μέχρι τον Μάρτιο του 2017.Τώρα συνειδητοποιώ ότι ο πλανήτης νάνος Έρις σε ευθυγράμμιση με τον Baten Kaitos έχει επίσης αυτή την επιρροή της φυγής από τη Μέση Ανατολή, λόγω της σύνδεσής του με την εξέγερση. Ενώ θα πρέπει να υπάρχει μια χαλάρωση της κατάστασης, καθώς ο Ουρανός κινείται εκτός εμβέλειας του Baten Kaitos, η επιρροή  της Έρις σημαίνει ότι η προσφυγική ροη και θυμάτων θα κρατήσει ακόμα περισσότερο, μέχρι τις αρχές του 2021. 
Θα πρέπει, ωστόσο, να παρατηρήσουμε τότε στο μέλλον, ένα μεγαλύτερο ποσοστό των προσφύγων οι οποίοι προφανώς θα έχουν εκτοπιστεί λόγω της δήθεν κλιματικής αλλαγής, αλλα όχι προς την υπερθέρμανση του πλανήτη που τόσο προπαγανδίζετε, και είχα γράψει πέρυσι γι αυτό, τόσο τι θα συμβεί κατά το 2018/19 περίπου, μεχρι τότε, θα εχουμε βέβαια την ευκαιρία να τα ξαναπούμε.
Η αστρολογική φυση της Έρις, στην μυθολογία αναφέρετε ως θεά της διαμάχης και της διχόνοιας, και είχα γράψει πριν λίγο καιρό ότι αναμένετε να φέρει κύματα διχόνοιας και διαμάχης πάνω από τον πλανήτη. Η Έρις περιέχει στοιχεία και χαρακτηριστικά όπως αυτά της Μαύρης Σελήνης Λιλιθ, αλλα μέσα από παρατηρήσεις φαινετε να  συνδέεται με τον αγώνα για επιβίωση που είναι θεμελιώδης και ως φυσική διαδικασία, είναι επίσης η στάση που κρατάμε για το τι πιστεύει κανείς σε θέματα θρησκείας, πολιτικής κτλ, και σαφώς βέβαια η βία εμπλέκεται  όταν υπάρχει η Έρις.
Ο Ηλιος  είναι σε σύνοδο με την Spica, λέει οτι οδηγεί στην υπόσχεση του πλούτου και της πλούσιας συγκομιδής στις 24 ° 04 ‘του Ζυγου και σ αυτό το σημείο είναι που πρέπει να φτάσουμε. Αυτό το αστέρι δίνει επιτυχία, φήμη, πλούτο και έχει μια γλυκιά διάθεση. Έχει πνευματικές και θρησκευτικές ιδιότητες. Πάνω απ ‘όλα, η καλοσύνη είναι η πλούσια συγκομιδή. Με τον Ήλιο, η Spica προσφέρει μεγάλη και διαρκή προαγωγή, επιφανείς αξιοπρέπεια, τεράστιο πλούτο και μεγάλη ευτυχία σε εσάς, τους γονείς σας και τα παιδιά. Αυτό όμως είναι δύσκολο να επιτευχθεί, με την Έρις, και τον Ουρανο να βρίσκονται απέναντι. Χωρίς αγώνα δεν γίνεται τίποτα.
Ο βόρειος δεσμός με τον Zosma ,αναφέρετέ στον κίνδυνο από δηλητήριο και ασθένειες. Αυτές οι ερμηνείες πρέπει να εξεταστούν με μεγάλη προσοχή και αυτοσυγκράτηση. Το MC με την Pollux, σημαίνει τύφλωση, τραυματισμούς στο πρόσωπο, ασθένειες, πληγές, φυλάκιση, εφήμερη τύχη προαγωγή.
* Η σύνοδος Propus /Αρη δείχνει Υπεραυτοεκτίμηση, υπερηφάνεια, τη βία και την ξεδιαντροπιά
***** Η σύνοδος Scheat / Δια είναι μια σημαντικη συνάντηση αυτών των δυο ενώ ο Scheat κυριαρχούσε στην πρώτη έκλειψη των Ιχθύων , δείχνει Φυλακίσεις, ενα φόνο, αυτοκτονίες, πνιγμούς και ακραία δυστυχία.
* Η συνοδος Alphard/Πωσειδωνα αναφέρετε σε αιφνίδιο θάνατο από δηλητήριο ή πνιγμό. Προβλήματα με το νόμο, έρωτες, τα ναρκωτικά
Έτσι λοιπόν, η συνάντησή του Πλούτωνα με τον Αρη στο ιδιο ζώδιο, θα πυροδοτήσει μια σειρά από γεγονότα τα οποία θα αλλάξουν τις ισσοροπιες στην παγκόσμια πολιτική σκηνή. Η συνοδος αυτή οσο πιο στενότερη θα γίνεται τόσο θα βλέπουμε τα αποτελέσματα της.
Ο Ουρανος από τον Κριο, συμβάλλει και αυτος με δυσαρμονικό αλλα και τραγικό τρόπο στα γεγονότα, οπου θα δοκιμάσει τις κοινωνίες, θα αυξήσει την σκληρότητα των ηγετών, και η περίοδος που θα ακολουθήσει θα είναι αρκετά ακραία. Η συνοδος Αρη/Πλούτωνα θα κάνει την ατμόσφαιρα αρκετά εκρηκτική τόσο στην Ελλάδα αλλα και σε παγκόσμιο επίπεδο, βαζωντας φωτιά και στα χρηματιστήρια, άσχετα αν οι ίδιοι ισχυρίζονται η προτείνουν ένα σχέδιο αναθέρμανσης της οικονομίας. 
Ο Αρης στον Αιγόκερω είναι σε έξαρση, και ο Πλουτωνας είναι η ανώτερη οκτάβα του. Η συνοδος θα επηρεάσει αρκετά τους ηγέτες και αυτούς που βρίσκονται σε αρχηγικές θέσεις αλλα θα αυξήσει και την αίσθηση του καθήκοντος στους υπόλοιπους από μας, προκειμένου να κάνουμε κατι χρήσιμο η να αγωνιστούμε ώστε να δικαιωθούν τα αιτήματα μας .
Η ιδια όμως συνοδος δίνει αντοχή αλλα και περιορισμούς ενώ έχει και εποικοδομητικές ιδιότητες που μπορεί να μας κάνουν πιο αποτελεσματικούς. Ωστόσο βέβαια, οι ισχυροί τους πλανήτη αυτού, θα ξεπεράσουν τα ορια τους. 
Η συνοδος με την παρέμβαση του Ουρανού αναπόφευκτα σηματοδοτεί ένα νέο πόλεμο που θα ξεκινήσει  μεταξύ κρατών και οι αστρολογικές αντιθέσεις που σχηματίζονται σημαίνουν οτι θα είναι δύσκολο να ξεπεραστούν, οπου οι προθεσεις κάποιων θα είναι αρκετά προκλητικές με μία νεα έξαρση νέων φαινομένων θρησκευτικού φονταμενταλισμού. Από την άλλη με τον Κρόνο στον Τοξότη θα πρέπει να περιμένουμε την επέμβαση της δικαιοσύνης σε θέματα θρησκευτικών διαμαχών, δημιουργώντας μια σχετική νομολογία μέσα από δικαστικές αποφάσεις. Το τελευταίο τρίμηνο καθορίζεται από τις όψεις Οκτωβρίου, που αρχίζει πλέον να διαφαίνεται η αποτυχία του σχεδίου της παγκοσμιοποίησης. Η περίοδος αυτή θα είναι αρκετά δύσκολη καθώς οι ιθύνοντες δεν θα θελήσουν με τίποτα να εγκαταλείψουν τα κεκτημένα τους.

Η Ελλάδα επηρεάζεται και κινδυνεύει πλέον άμεσα από την σύνοδο Αρη/Πλούτωνα, σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, οικονομίας, νομοθεσίας, παιδείας και θρησκείας αλλα και ο Κρόνος σε σύνοδο με τον Αρη της χωρας μας, καιρο τώρα, επηρεάζει άμεσα τις διπλωματικές τις σχέσεις με αλλα κράτη αλλα και εχθρικά, αλλα και βεβαίως τη Τουρκία. Είναι μια περίοδος έντονη που μπορεί να φέρει πολλές ξαφνικές ανατροπές αν δεν υπάρξουν οι κατάλληλοι χειρισμοί από την κυβέρνηση. Όπως θα δείτε και στον χάρτη της πανσελήνου, αυτή και οι όψεις τις επηρεάζουν πολύ έντονα και άμεσα  τα νησιά του Αιγαίου, εκεί οπου το πρόβλημα είναι έντονο με τους πρόσφυγες, και όπως είπα και στο twitter, μοιάζει με αλλον χάρτη που δημοσιεύτηκε στο ιντερνετ πρόσφατα.

Οι χωρες που κινδυνεύουν άμεσα από αυτή την απειλή Αρη/Πλούτωνα είναι οι ΗΠΑ, η Ρωσια, το ωροσκόπιο του Πούτιν βάλλεται άμεσα σύμφωνα με τον χάρτη της ηλιακής του επιστροφής, δείχνει οτι θα διανύσει την δυσκολότερη και προκλητικότερη περίοδο της πολιτικής του καριέρας με κίνδυνο την σωματική του ακεραιότητα. Επίσης, η Κορέα/Ιαπωνία και την Νότια Αμερική. Η συνοδος αυτή θα ανάψει φωτιές. 
Η συνοδος Αρη/Πλούτωνα αλλα και το τετράγωνο Ηλιου/Πλούτωνα που υπάρχει προλέγει και μεγάλους σεισμούς, ηφαιστειακες εκρηξεις και καταστροφές όπως για παράδειγμα αυτή τη στιγμή, είμαστε μόλις λίγες ωρες πριν χτυπήσει ο φονικός τυφώνας Matτhew τις ΗΠΑ οπου θα είναι αρκετά καταστροφικός. Ο Πλουτωνας συνδέεται και με τα πυρηνικά και είχα εκφράσει τους φόβους μου για αυτό από την αρχή της χρονιάς.Δεν μενει παρα να δουμε τι θα αποφασισουν οι επικυριαρχοι του πλανητη διοτι και οι επομενες σεληνιακες φασεις θα ειναι δυσκολες.
ας δούμε λίγο τις εξισώσεις αν υπάρχει κατι καινούργιο, αλλα βέβαια ισχύουν και τα προηγούμενα όλα οσα εχω δώσει..
Δημόσιες ταραχές – ταραγμένοι πληθυσμοί ή έθνη
Πραξικόπημα – Μεγάλη ένταση έξω στον κόσμο – δικτατορίες
Εξαπάτηση σχετικά με επίσημα μέτρα – χυδαίες δραστηριότητες ή ενέργειες – κακία που σχετίζονται με επίσημα θέματα – Μεγάλη ευτέλεια
Φθορές που αφορούν συνεργασίες –  Σημαντικές οικονομικές ελλείψεις – Σημαντικές αδικίες – μεγάλες συμφορές – Απώλειες σχετικά με το νομικό καθεστώς
Δημιουργία εντάσεων- πίεση/ άγχος – Εμπρησμός – διαταραχές που σχετίζονται με τη φωτιά ή πυροβολισμούς – Εκρήξεις
Η συνεχής απογοήτευση σχετικά με τους εταίρους – Ανατροπή συνεργασιών –
Αναστολές που αφορούν την πνευματική ανάπτυξη- Προβληματικές αλλαγές που σχετίζονται με πνευματικά ή ιδεολογικά ζητήματα π.χ. θρησκεία ,παιδεία κτλ.
Κυβερνητικός σχεδιασμός – εμπόδια που σχετίζονται με την εργασία και τις επίσημες υποθέσεις – Ουσιαστικές αλλαγές που αφορούν τις αστυνομικές ενέργειες
Ανακατατάξεις – Κατάχρηση εμπιστοσύνης – Ανατροπές
Τυφώνες ή ισχυρές καταιγίδες
Κοινωνική δυσφορία

~ Like Share Tag Comment ~ ~

 Email: astro.ephimerides@gmail.com