ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ- 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

στις


Η Νεα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 30 Οκτωβρίου 2016, στις 19:38:07 μμ. στο ζώδιο του Σκορπιού, και θα επηρεάσει τους Σκορπιούς, Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους. Η Νεα Σελήνη, έχει τον χαρακτήρα της διόρθωσης και της αποκατάστασης, της μεταμόρφωσης και της βελτίωσης. Σε γενικότερες γραμμές, θα δοθεί η ευκαιρία ώστε πολλοί άνθρωποι να μπορέσουν να ανασυγκροτήσουν τις δυνάμεις τους και να δώσουν μια νεα, πιο σωστή κατεύθυνση στις υποθέσεις και τους σκοπούς τους.Χρειάζεται να γίνει μια καλύτερη εκτίμηση και σωστός υπολογισμός των στοχων και των σχεδίων μας προκειμένου τα πράγματα να μην πάρουν λάθος κατεύθυνση οπου θα φέρουν άσχημες συνέπειες. Το ιδιο ισχύει και για τους ηγέτες.

Η Νεα Σελήνη θα  πραγματοποιηθεί στην 7ημοιρα του Σκορπιού (Μοίρα τις Ασυνέπειας, ασυμφωνίας ,αντίφασης), στον 6οοικο του ηλιακού ωροσκοπίου. Ο 6οςοίκος συνδέεται με την κατάσταση και την ποιότητα της παροχής νοσοκομειακής περίθαλψης, τη λειτουργία του Δημοσίου, τη γραφειοκρατία, όλες τις δημόσιες υπηρεσίες και τις συνδικαλιστικές ενώσεις. Είναι οι καθημερινές συνθήκες διαβίωσης, οι εργαζόμενοι, η δημόσια υγεία. Είναι ο στρατός, το πολεμικό ναυτικό, τα σώματα ασφαλείας. Οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι αγρότες. Στρατιωτική θητεία. Ο Θερισμός. Κέρδη από τυχερά παιχνίδια. Τα κέντρα υγείας, η προσωπική μας υγεια. Ασθένειες που αφορούν το σύνολο των πολιτών, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η εργατική τάξη.
Η νέα σελήνη αναμένεται να είναι καπως ονειρική και αισιόδοξη. Σε αυτή τη νεα σελήνη φαινετε ότι η ανακούφιση θα είναι πιο ευπρόσδεκτη και επιθυμητή μετά την βαριά φύση που κουβαλούσαν οι προηγούμενες φάσεις σελήνης του Οκτωβρίου, για να πούμε το λιγότερο, μαζί με τις  σημαντικές πλανητικές τους όψεις. Βέβαια τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο εύκολα, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιο ευθυγραμμίζεται με τον Ερμή , και έτσι το κομμάτι της επικοινωνίας είναι πολύ σημαντικό θέμα. 
Το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα φέρνει πνευματική επικοινωνία, αισιοδοξία και φιλανθρωπία. Αυτή πρέπει να είναι σίγουρα η καλύτερη φάση της σελήνης που  μπορώ να θυμηθώ μετα απο κάποιο χρονικό διάστημα, και θα ήθελα να ελπίζω απλώς ότι θα μπορούσε να φέρει καλύτερες μέρες στο μέλλον. Βέβαια για την πολιτική δεν είναι το ιδιο και αυτό είναι το πρόβλημα. Ο Σκορπιός συνδέεται με την εθνική φορολογική δομή, τους φόρους και την οικονομία, τις Ασφάλειες, τον Θάνατο, την εκδίκηση, την ρύπανση, την ανακύκλωση, το παρασκήνιο και ότι συμβαίνει πισω από την κουρτίνα, αλλα βέβαια έχει την ικανότητα της αναγέννησης. 
Ο Σκορπιός εδώ, κυβερνάει τον 2οκαι 8ο οικο και ο δεύτερος είναι το φυσικο του σπίτι που συνδέεται με τα χρέη, φόρους κτλ.. , στον χάρτη της νέας σελήνης, δηλαδή τον άξονα οικονομίας. Οπότε θα αρχίζει ο άξονας αυτος να επηρεάζετε μεχρι την πανσέληνο ,που εχουμε το μεγαλύτερο super moon του Νοεμβρίου στον Ταυρο οπου είναι και αυτό αρκετά επικίνδυνο.
Η επιρροή της νέας σελήνης θα έχει διάρκεια για τέσσερις εβδομάδες μέχρι την επόμενη νέα σελήνη, σε αυτή την περίπτωση, μεχρι της νεα σελήνη της 29ης Νοεμβρίου.
Η νεα σελήνη της 30ης του Οκτώβριου στους 07 ° 43 ” του Σκορπιού είναι η πρώτη καπως σχετικά νορμάλ, φάση της σελήνης σε ένα νέο κύκλο έκλειψης. Οι εκλείψεις Σεπτέμβριου είχαν πολύ αρνητική επιρροή με το να σχηματίζουν προκλητικές αστρολογικές όψεις  μαζί με τους παραδοσιακά επιβλαβής πλανήτες όπως ο  Άρης και ο Κρόνος. Ως εκ τούτου, αυτό είναι τόσο σημαντικό να κάνουμε μια καλή και σωστή αρχή με την νεα σελήνη της 30ης Οκτωβρίου.
Η νέα σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή φαινετε να είναι ουδέτερη για καλό ή για κακό, αλλά η αρμονική όψη ,που σχηματίζει σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα φαινετε να γέρνει τη ζυγαριά προς το καλό. Υπάρχουν επίσης ορισμένοι απλανείς αστέρες που εμπλέκονται και βοηθούν τον Ποσειδώνα ώστε αυτή η νέα σελήνη να είναι μια θετική πνευματική εμπειρία, τουλάχιστον.
Η συνοδος Ηλιου/Ερμή  που σχηματίζεται στον 6ο οικο, δίνει έμφαση στον τρόπο σκέψης και το πώς επικοινωνείτε, κανωντας αυτή την χρονική περίοδο πολύ απασχολημένη σε διανοητικό επίπεδο. Ευνοεί βέβαια την εκκαθάριση σε θέματα γραφειοκρατίας και λογαριασμούς, στην λήψη και την αποστολή επιστολών και μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και τα σύντομα ταξίδια γύρω από την πόλη. Θα πρέπει να σκέφτεστε και να εκφράζετε τον εαυτό σας με σαφήνεια, διότι αυτή είναι μια ιδανική στιγμή για να κάνετε σχέδια και να ξεκινήσετε τις επιχειρηματικές συμφωνίες, το παζάρι, θα ευνοηθούν οι αγοραπωλησίες και οι πωλήσεις. Η σκέψη μας είναι καθαρή και υπάρχει πρακτικότητα, συνηδητοποιουμε καλύτερα τους στόχους μας, υπάρχει οργάνωση, σύνεση και δραστηριότητα.
Η Σελήνη ,δίπλα στον ιδιο οικο, σε σύνοδο με τον Ερμή προσθέτει συναισθηματική ευαισθησία και ευμετάβλητη διάθεση. Μπορείτε πιο εύκολα να συνδεθείτε συναισθηματικά με άλλους ανθρώπους στην καθημερινή σας ζωή, ή να απολαύσετε με το να αναπολείτε το παρελθόν με τα μέλη της οικογένειας σας. Η συνομιλία με τις γυναίκες και τα μέλη της οικογένειας, ειδικότερα, θα είναι συναισθηματικά αρκετά θετική και αναζωογονητική. Βέβαια αυτή η οψη μας κάνει και πιο επιφυλακτικούς, αλλωστε αυτό είναι ένα στοιχείο που υπάρχει στον Σκορπιο. Συναισθηματικά η ευαισθησία σας μπορεί να οδηγήσει στο να είναι αναπτυγμένη εκείνη την περίοδο, η ισχυρή διαίσθηση και ακόμη οι ψυχικές ικανότητες, είναι ένα ακόμη στοιχείο του ζωδίου αυτού. Μερικές φορές, αυτή η οψη μόνη της, μπορεί να οδηγήσει σε μεροληπτικές εντυπώσεις, αλλά το τρίγωνο Ηλιου/Ποσειδώνα εξασφαλίζει ψυχικές εντυπώσεις με ακρίβεια, διαυγή όνειρα, και σαφές όραμα για το μέλλον για την πραγματοποίηση των σχεδίων.
Τα όνειρα, πάντα σχετίζονται με τη Σελήνη γιατί κυβερνά τον ύπνο, τη διαίσθηση και το υποσυνείδητο μυαλό. Στη σύγχρονη αστρολογία, τα όνειρα κυβερνούνται από τον Ποσειδώνα, επειδή η ανακάλυψή του συνέπεσε με εκείνη των αναισθητικών και τον υπνωτισμό. Μερικοί αστρολόγοι, εξετάζουν επίσης τον Ερμή για τα όνειρα, γιατί αυτός είναι ο αγγελιοφόρος των θεών. Με τη νέα Σελήνη να σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή και να τριγωνίζει τον Ποσειδώνα έχουμε και τους τρεις κυβερνήτες των ονείρων αρμονικά συνδεδεμένους μεταξύ τους.
Η σύνοδος Σελήνης/Ερμή συνδέεται επίσης με την μεταβολή συναισθημάτων, την φαντασία, την μνήμη και δίνει μέριμνα, πρόνοια, καλή κριση, προσεκτικότητα, προσαρμογή.
Το τρίγωνο Ηλιου/Ποσειδώνα αυξάνει την ευαισθησία σας για το περιβάλλον σας και χαρίζει συμπάθεια για τους άλλους. Μπορείτε να αποκτήσετε μια βαθύτερη και ευρύτερη κατανόηση της θέση σας στον κόσμο. Αυτό θα σας βοηθήσει να θέσετε τους στόχους και να εκφράσετε τις ελπίδες και τα όνειρά σας για το μέλλον. Το εγώ σας, θα ωφεληθεί , απο πνευματικής άποψης, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να εργαστείτε σκληρά για την επίτευξη της επιτυχίας. Η πορεία σας προς την επιτυχία μπορεί να βοηθηθεί από την ισχυρή αυτο πεποίθηση και τις ψυχικές εντυπώσεις η απόψεις.
Η Σελήνη τριγωνίζει τον Ποσειδώνα ευαισθητοποιεί τα συναισθήματά σας, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα. Μπορείτε να ονειρεύεστε ή να φαντασιώνεστε έναν ιδανικό συνεργάτη, αλλά είναι εξίσου πιθανό να συναντήσετε κάποιον τώρα. Οι σχέσεις που διαμορφώνονται στο πλαίσιο αυτό, μπορεί να έχουν την μορφή και την αίσθηση μιας αδελφής ψυχής. Η διαίσθησή σας θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα ισχυρή τώρα, έτσι θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε τυχόν ψυχικές εντυπώσεις. Αυτό θα ήταν μια καλή στιγμή για να προγραμματίσετε επίσης μια επίσκεψη σε έναν ψυχολόγο η ότι έχει σχέση με την πνευματικότητα.
Ο Ερμής θα τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στον χάρτη της νέας σελήνης, επίσης θα διεγείρει τη δημιουργικότητά σας, τη φαντασία, την ευαισθησία και την πνευματικότητα. Όλες οι επικοινωνιακές σας ικανότητες θα επωφεληθούν από μια μη απειλητική, φροντίδα και απαλή επιρροή. Οι άνθρωποι θα θέλουν να ακούσουν τη γνώμη σας, ειδικά σε προσωπικο επίπεδο, λόγω μιας αισθησιακής τύπου ελκυστικότητα που θα υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Όλες τις αισθήσεις σας θα είναι σωστά ρυθμισμένες, ώστε να μπορούν να επικοινωνούν αποτελεσματικά σε μη λεκτικό επίπεδο, μέσα από χειρονομίες, τα μάτια σας, και τηλεπαθητικά. Τυχόν ψυχικές ικανότητες θα ενισχυθούν και η διαίσθηση σας θα είναι ισχυρή και πιο ακριβής. Δεν έχετε παρα να προσέξετε την περίοδο αυτή τα μηνύματα που περνετε μέσα από τον κόσμο των ονείρων, να προσέξετε την διαίσθηση σας  και να εκμεταλλευτείτε αυτές τις πολύ θετικές όψεις ώστε να εκφραστείτε κατάλληλα.
Από αρνητικές όψεις εχουμε το τετράγωνο Ηλιου/Αρη που δεν είναι καθόλου θετικο οσο αφορά τις αποφάσεις και ενέργειες της κυβέρνησης για θέματα οικονομικής φύσεως καθώς χτυπάει τον 6/8ο οικο στον χάρτη της νέας σελήνης, οπου συνδέεται με την αποτυχία, την βιασύνη, την απερισκεψία δημιουργώντας ολο και περισσότερη αναστάτωση και προβλήματα, όπως επίσης συνδέεται με ισχυρές φωτιές αλλα και με εντάσεις και προβλήματα.
Η συνοδος Αφροδίτης/Κρονου δημιουργεί καθυστερήσεις, εμπόδια και δυσκολίες στον τρόπο διαβίωσης και θέματα υγείας αλλα κρούει και τα τύμπανα πολέμου ενεργοποιώντας τον στρατο, και δημιουργεί διάφορους περιορισμούς στην οικονομία.
Το τετράγωνο Αρη/Ουρανού μεταξύ 6/11ου οίκου κάνει λογο για ξαφνικά γεγονότα, επέμβαση, έλλειψη ισορροπίας, εντάσεις και βια επηρεάζοντας τους στόχους, τα κοινοβούλια αλλα και επηρεάζει το θέμα διάσπασης της Ευρώπης ολο και περισσότερο. Επίσης συνδέεται με μαζικές εξεγέρσεις και την βια. Επίσης με τυφώνες και ανεμοστροβίλους και καταστροφικούς ανέμους.
Ο Αρης στο μεσοδιαστημα Ηλιου/Ουρανού συνδέεται με ατυχήματα, με βιαστικές ενέργειες και παράτολμες δράσεις αλλα και για ατυχήματα κυρίως με αεροπλάνα, τυφώνες ή ανεμοστρόβιλους, καταστροφικούς άνεμους αλλα και γενικότερα τα ακραία καιρικά φαινόμενα.
Ο Αρης στο μεσοδιαστημα Αφροδίτης/Πωσειδωνα, προκαλεί την αύξηση διαστροφών.

Ο Αρης στο μεσοδιαστημα Κρονου/Πωσειδωνα προκαλεί  ασθένειες.
Το τετράγωνο Δια/Πλούτωνα προξενεί μεγάλες πλημμύρες; μεγάλο τσουνάμι; θανατηφόρα πυρκαγιά. Επίθεση από θρησκευτικούς εξτρεμιστές. Υπάρχει συνεχής εκμετάλλευση των μαζών και σοβαρά προβλήματα.
Ο Κρονος στο μεσοδιαστημα Αρη/Δια, προκαλεί σοβαρές δυσκολίες
Η Νεα Σελήνη στον Σκορπιο έχει περισσότερο μυστικιστικο χαρακτήρα. Το σταθερο αστέρι Khambalia στον Σκορπιο είναι μόλις μισό βαθμό μακριά από τη νεα σελήνη, οπου συμβολίζει την αρχαία γνώση και μπορούμε να εχουμε πρόσβαση σε αυτή, κατά την διάρκεια φάσης αλλαγής κατάστασης της συνείδησης. Είναι ένα εξαιρετικό αστέρι για να κάνουμε βαθιά έρευνα, μελέτη και εξερεύνηση, ευνοεί όμως και την κατασκοπεία, και είναι κατάλληλο για εσωτερική ή απόκρυφη εργασία όπως η αστρολογία. Ο αστερισμός αυτος επίσης συνδέεται με την διείσδυση σε μυστικά. Είναι από τη φύση του Ερμή και Άρη. Προκαλεί ταχεία βία, αναξιοπιστία, εναλλαγές, και διχογνωμίες.
Το όνομα έχει τις ρίζες της στην παλιά Κοπτική και σημαίνει «Στραβο Νύχι», ας πούμε για παράδειγμα, όπως επίσης ονομάζουμε την Σβάστικα, οπου ο αρχαίος συμβολισμός της περιείχε μυστική γνώση, αλλά μόνο αν κάποιος γνωρίζει τον τρόπο ώστε να μπει σε αυτή τη γνώση, όπως διαπιστώνουμε, επίσης, και με τόσους αλλους συμβολισμούς σε άλλους πολιτισμούς. Να εκφράσω βέβαια την ελπίδα ότι οι αναγνώστες έχουν πλέον πάψει να συνδέουν τη σβάστικα με το περιβόητο καθεστώς του 1933-1945.
Η λέξη «Shambala» για παράδειγμα, έχει μια παρόμοια ρίζα και νόημα, οπως έχει και το πεντάγραμμο, έτσι ώστε η αραβική λέξη Πέντε, Khamsa, μπορεί επίσης να προέρχεται από το ίδιο κομμάτι μυστικισμού. Το Khamr, το κρασί, που είναι συχνά ένα σύμβολο για το «μυστικό της ζωής», «το Πνεύμα», καθώς και τα μέσα που τόσο συχνά χρησιμοποιούνται για να μπουμε σε μια πιο υπερβατική (ή απλα μέθη) κατάσταση της συνείδησης. Τόσο το Σούφι και η Αλχημική βιβλιογραφία είναι φυσικά πλούσια σε αυτή την αλληγορική μορφή.
Η Khambalia κυβερνά το εσωτερικό της σπονδυλικής στήλης στο ανθρώπινο σώμα. Το σταθερο αστέρι Khambalia, Lambda Virginis, είναι ένα αστέρι 4.5 μεγέθους κοντά στο αριστερό πόδι του αστερισμού της Παρθένου. Αυτός ο αστερισμός είναι ένδειξη αφθονίας στη συγκομιδή και την καρποφορία της γεωργίας εν γένει. Αλλά σε χάρτες εκλείψεων, οπου του Σεπτεμβρίου είχα αναφέρει ότι  προμηνύει γεγονότα που αφορούν βασιλείς (αρχηγούς κρατών) και είναι ένας κακός οιωνός, όπως με πραξικοπήματα και δολοφονίες.
Το σταθερο αστέρι Acrux στις 12 05 του Σκορπιού, επίσης, κάθεται μόλις εντός της εμβέλειας του Ερμή. Περιμένουμε η επιρροή του να είναι ισχυρή σε τόση κοντινή απόσταση με την νεα σελήνη. Θα διαπιστώσετε ότι οι σύνοδοι των πλανητών, ή τα stellium, τείνουν να αυξήσουν τη σφαίρα επιρροής των εκάστοτε απλανών αστέρων. Ο Elsbeth Ebertin είπε ότι ο Acrux δίνει τα εξής:
Διαίσθηση, αντίληψη για την εσωτερική φύση του συνανθρώπου, μια προτίμηση για τις  απόκρυφες μελέτες, το δώρο της επιτυχημένης διερεύνησης της κρυφής πλευράς των πραγμάτων, ένα εφευρετικό μυαλό, και μια βαθιά θρησκευτική φύση που συνδέεται με τα μυστικιστικά και θεοσοφικά ενδιαφέροντα.
Η μυστική φύση των σταθερών αστεριών με τη Νέα Σελήνη και τον Ερμή είναι ενισχυμένη από το τρίγωνο που σχηματίζεται με τον Ποσειδώνα. Τώρα ο Ποσειδώνας βρίσκεται κοντά στο  σταθερό αστέρι Skat στις 09 06 των Ιχθύων, οπου συνδέεται με τον ιδεαλισμό και ψυχικές ικανότητες. Σημαίνει «η επιθυμία», αυτό το αστέρι δίνει καλή τύχη, διαρκή ευτυχία και την ασφάλεια σε έναν κατακλυσμό η βορβαδισμο για παράδειγμα η μια καταστροφή.
Η Νέα Σελήνη, ο Ερμής και ο Ποσειδώνας είναι ευθυγραμμισμένοι με ένα σταθερό αστέρι που έχει εσωτερικό ή μυστικιστικό χαρακτήρα και είναι γενικά επωφελής. Μαζί δίνουν μια ονειρική και αισιόδοξη προοπτική με τις  πλανητικές όψεις που σχηματίζουν. Θα οδηγήσει σε πνευματική φώτιση και ελπίδα για το μέλλον. Ανάλογα με τον τρόπο που αυτές συνδέονται στον προσωπικό σας χάρτη, θα μπορούσατε να κάνετε μια νέα αρχή προς μια πνευματική κατεύθυνση, σε κάθε τομέα της ζωής.
Για τους πολιτικούς, μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι η νέα σελήνη Οκτώβριου στον Σκορπιό, θα φέρει μεγαλύτερη ευσπλαχνία και κατανόηση για τα δεινά του κόσμου σε αυτή την τόσο δυνατή και δύσκολη περίοδο. Μια νέα σελήνη θα πρέπει να προωθήσει νέους στόχους που καθορίζονται για τη μετανάστευση γενικότερα, που αυξάνετε σε επικίνδυνους ρυθμούς αλλά και η εξωτερική βοήθεια και η συνδρομή στις καταστροφές. 
Ο Ερμής δείχνει επι του παρόντος ότι θα γίνουν συναντήσεις και ίσως λέω.. να γίνει μια ακόμη προσπάθεια ώστε οι συμφωνίες να τηρηθούν που δεν είναι σίγουρο.Βάζοντας τα σε ισχύ μπορεί να είναι ένα άλλο θέμα διότι η όψη τριγώνου και λίγη βοήθεια από τον Άρη δίνει περισσότερη πρωτοβουλία.. Οσο για μας τους ανθρώπους, τα Όνειρα είναι ένα μεγάλο πρώτο βήμα, αλλά κάνοντας τα όνειρά σας πραγματικότητα απαιτεί κάποια προσπάθεια.
Ο ουρανός είναι πάντα σε κίνηση, δεν σταματά ποτέ. Ό, τι συμβαίνει πάνω από τα κεφάλια μας, είναι επίσης προφανές ότι συμβαίνει το ιδιο γύρω μας και μέσα μας. Τις τελευταίες εβδομάδες, και ιδιαίτερα σε αυτές τις ημέρες, οι πλανητικές επιρροές είναι πραγματικά ισχυρες. Ο Άρης, ο πλανήτης της επιθετικότητας, της δύναμης, θέλησης και επιθυμίας βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω οπου τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα. Ένα πραγματικά ενας εκρηκτικός συνδυασμός. 
Όχι μόνο ως ένα συγκεκριμένο και ορατό αποτέλεσμα σε εμάς, αλλά ακόμη και σε πρακτικό επίπεδο. Αυτοί οι δύο πλανήτες συναντιούνται κάθε δύο χρόνια, και όταν αυτό γίνεται πάντα κάτι συμβαίνει.Το να πούμε ότι υπάρχει απλά μια σύγκρουση είναι κατι το οποίο δεν πρέπει να υποτιμάμε.Υπάρχει ένας πραγματικός πόλεμος μέσα μας και γύρω μας. Τώρα είμαστε σε μια εποχή ριζικών αλλαγών, ισχυρών πολιτικών αναταραχών, αλλά και την οικονομία και, πάνω απ ‘όλα, σε πνευματικό επίπεδο .

Ο ουρανός, οι πλανήτες, που μας ζητούν να απελευθερωθούμε από όλα αυτά που μας περιορίζουν, τα οποία που δεν μας επιτρέπουν να εκφράσουμε την αληθινή φύση μας.

Σε σύγκριση με το ωροσκόπιο της Ελλάδος η σελήνη τετραγωνίζει τον Ουρανο, δημιουργώντας υπερένταση και αναστάτωση αλλα και περισσότερο θυμο, σε ότι αφορά κυρίως τους μετανάστες στην χωρα μας αλλα και σε θεματα γενικοτερα του 6ου οικου (υγεια, περίθαλψη, εργατική τάξη κτλ). Το ημιτετράγωνο Σελήνης/Πλούτωνα μιλάει για τον θυμο που ολο και συσσωρεύεται και είναι έτοιμος να ξεσπάσει ανα πασα στιγμή. Η συνοδος Αφροδιτης/Κρονου επηρεαζει τον 7ο οικο της χωρας που φερνει αλλαγες και διασπασεις στα κομματα ενω ταυτοχρονα εχουμε να αντιμετωπισουμε δυσκολιες με εχθρικες χωρες (συνθηκιες, πολεμοι, συνεργασιες, εχθρικες χωρες). 
Η συνοδος Αρη/Πλουτωνα,συμφωνα με τα παραπανω που αναφεραμε αλλα και στο προηγουμενο αρθρο, για την φυση της συνοδου, επηρεαζει τον 9ο οικο της Ελλαδος,ενας δεικτης για το τι συμβαινει στο εξωτερικο, που εννοειται οτι θα επηρεασει την εξωτερικη πολιτικη της χωρας, την διπλωματια, την νομοθεσια, τα δικαστηρια, το εκπαιδευτικο συστημα αλλα και την λειτοιυργια της δικαιοσυνης και την εκκλησια.

Ενας νεος κυκλος “εκρηξεων” σημειωνεται στο ωροσκοπιο της χωρας αλλα και οχι μονο.Θα επηρεασει την Αμερικη,την Μεση ανατολη, και την Ευρωπη.Η οψη αυτη δηλωνει εκρηκτικα γεγενοτα και αλλαγες, πολεμο,δολοφονιες ,βια, εξαναγκασμους, τελεσιγραφα, την χρηση πυρηνικων. Ο σκορπιος βεβαια συνδεεται εντονα και με την παρασκηνιακη δραση, τα μυστικα που μπορει να ειναι σκανδαλα.

 εξισώσεις..
Αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση που σχετίζονται με τους εταίρους – Προβλήματα  – Εκτέλεση απαιτητικών καθηκόντων – απομόνωση – Εμπόδια που σχετίζονται με συνεργασίες – Αποξένωση
Ιδεολογικές ή πνευματικές επιτυχίες – Η ηθική σε νομικά θέματα –  Εκτεταμένες μεταρρυθμίσεις – Τεχνικά κλιμάκια  – Αύξηση εντάσεων
Εκτεταμένη ανάφλεξη  – Εξάπλωση φωτιάς
απώλειες με μεγάλο αντίκτυπο — αποτυχίες της εξουσίας – Πρόκληση ζημιάς – Έντονος κίνδυνος
Αθλητικά δρώμενα – ξαφνικές εκρήξεις – Ενέργειες που συμβάλλουν σε ένταση ή άγχος – Η ενεργοποίηση γεγονότων- 
Εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων – επιτάχυνση ενεργειών – Ξαφνική βία ή εξαναγκασμός που αφορούν τους πληθυσμούς ή τα έθνη
Υπολογιστές — Συζήτηση σχετικά με ανατρεπτικές ενέργειες – Ξαφνικος εξαναγκασμός/περιορισμός που αφορούν επικοινωνίες – Απροσδόκητες βίαιες κινήσεις

Παραίτηση-εγκατάλειψη

Κακή χρήση ή κατάχρηση – ύπουλη πλοκή ή ραδιουργίες – Μυστικές ίντριγκες
Αύξηση των οικονομικών και νομικών πιέσεων – Εξάπλωση της φωτιάς
Αγώνας για την ελευθερία
Διατάραξη της αρμονίας
Αυξανόμενη ιδεολογική αβεβαιότητα – Αύξηση της σύγχυσης
προβλήματα με το νόμο – Κατανόηση σχετικά με τους περιορισμούς και το δίκαιο
Ζημίες που σχετίζονται με εξαθλιωμένους πληθυσμούς ή έθνη – Ατμοσφαιρική ρύπανση – – ζημιές από πλημμύρες
Στρατιωτικός σχεδιασμός — Υποχρεωτικές αλλαγές που επηρεάζουν τα εργασιακά
Ζημίες που σχετίζονται με τις δυνάμεις της φύσης – Πρόκληση ζημιών με μεγάλο αντίκτυπο – βίαια εγκλήματα
Αναμόχλευση των εντάσεων στις σχέσεις – Σημαντικές παράνοιες που σχετίζονται με οργανώσεις – βίαιη επανάσταση που σχετίζονται με τους άλλους
Αιφνίδιες απώλειες – Αδιέξοδα που σχετίζονται με ατυχή γεγονότα – Ζημιές που σχετίζονται με ξαφνικούς Σεισμούς
Ημέρες ή χρόνια τελεσίγραφων ή τυραννίας
Σοβαρή στέρηση – τέλμα ή βαθιά ανησυχητική κατάσταση – σοβαρές ή χρόνιες ασθένειες Προβλήματα σοβαρά με τις κατοικίες

~ Like Share Tag Comment ~ ~
 Email: astro.ephimerides@gmail.com