ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ- 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

στις

Η Νεα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 7η μοιρα του Τοξότη και θα επηρεάσει τα ζώδια των Ιχθύων, Διδύμους, Παρθένους και Τοξότες στους βασικούς τομείς της ζωής τους. Η νεα σελήνη στον Τοξότη θα πραγματοποιηθεί στις 29 Νοεμβρίου, ωρα 14:18:10 μμ. στον 8ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου. Εχουμε επίσης την δημιουργία και επιρροή ενός στελλιουμ στον Τοξότη, μεταξύ Ερμή, Κρόνου, Ηλιου και Σελήνης, Juno που επηρεάζει τον 8ο και 9ο οικο του χάρτη της νέας σελήνης.

Ο 8ος οίκος αναφέρετε και θα επηρεάσει τη θνησιμότητα, στα δημόσια χρέη, τα χρήματα των ασφαλιστικών φορέων και τις εισπράξεις της εφορίας, την φορολογική πολιτική, το συμβούλιο Επικρατείας, το χρέος ενός έθνους προς αλλα έθνη, είναι τα κεφάλαια του κράτους, το αποταμιευτικό σύστημα, οι καταθέσεις εννοείται ότι συμπεριλαμβάνονται σε αυτόν τον άξονα, όπως και στον άξονα Ταυρου/Σκορπιού στα προηγούμενα σεληνιακά φαινόμενα. Είναι το ανώτατο υπουργικό συμβούλιο. Είναι η θνησιμότητα και οι αυτοκτονίες σε ένα κράτος, οι συντάξεις, το ασφαλιστικό σύστημα, τα ασφαλιστικά ιδρύματα. Είναι ακόμα το χρηματιστήριο απέναντι από τον 2ο οικο, και τα εισοδήματα των άλλων κρατών.
Ενώ ο 9ος συνδέεται με τη διεθνή διπλωματία, τις συμβάσεις με το εξωτερικό, οι διεθνής συνθήκες και εμπορικές συμφωνίες που υπογράφονται, η νομοθεσία, τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και τη λειτουργία της δικαιοσύνης, τη θρησκεία .Είναι τα νομικά θέματα, τα δικαστήρια, οι δικαστές, ο κλήρος, η θρησκεία, η ηθική, η επιστήμη, οι πανεπιστημιακές σχολές και γενικά η ανώτερη και ανώτατη μόρφωση. Είναι η θρησκευτική στάση του λαού. Είναι η ναυτιλία, οι σχέσεις, το εμπόριο και οι συναλλαγές του κράτους με μακρινές χώρες, η εξωτερική πολιτική.
Η Νεα σελήνη μας ωθεί να κάνουμε νεα αρχή, νέα ξεκινήματα, νεα σχέδια, στο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη, ο οποίος συνδέεται με μακρινά ταξίδια, δικαστικές και νομικές υποθέσεις, πνευματικές εργασίες, αλλα και θέματα παιδείας. Η δυσαρμονία όμως Κρονου-Πωσειδωνα, φέρνει το συναίσθημα του φόβου και ανασφάλειας και παλι στο προσκήνιο σε σχέση και με το προσφυγικό και την τρομοκρατία, όπως εχουμε αναλύσει τους προηγουμένους μήνες, θέματα που συνδέονται με το υγρό στοιχείο της φυσης, τους μετανάστες, τα τρομοκρατικά χτυπήματα, τις λαθεμένες πράξεις και αποφάσεις αλλα και τις εκρήξεις θυμού και πάσης φύσεως εκρήξεις, όταν συνοδεύεται και από άλλες όψεις τέτοιου είδους.
Από τις στάχτες στο φως, αυτή η Νέα Σελήνη πρόκειται να μας βοηθήσει να σκεφτούμε την μεγαλύτερη εικόνα των πραγματων και να ανοίξουμε τις καρδιές μας σε ένα νέο κύμα θετικής και άφθονης ενέργειας. Η Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει την έναρξη ενός νέου κύκλου. Η τελευταία Νέα Σελήνη έπεσε στο υδαρές, διαισθητικό ζώδιο του Σκορπιού. Σε αυτόν τον κύκλο όλοι ενθαρρυνθήκαμε από το Σύμπαν να σκάψουμε βαθιά μέσα μας και να αποκαλύψουμε τα κρυμμένα συναισθήματα που υπήρχαν, προκειμένου να απελευθερωθούμε. Αν η Σκορπισια ενέργεια μας προσκαλούσε να γλιστρήσουμε μέσα στο σκοτάδι, η ενέργεια του Τοξότη μας προσκαλεί να βγούμε έξω στο φως. 
Η Νέα Σελήνη στέλνει κύματα ενέργειας που θα μας επιτρέψουν να δούμε τα πράγματα από μια υψηλότερη προοπτική και θα ευαισθητοποιήσει νέες σφαίρες και νέα κύματα σκέψης. Η ενέργεια του Τοξότη είναι ηλεκτρική, θετική και το σημαντικότερο, έχει ανοιχτό μυαλό.
Η Νέα Σελήνη πρόκειται επίσης να πυροδοτήσει ένα νέο κύκλο αφύπνισης. Με πολλούς τρόπους, πολλοί θα αισθάνονται οτι ξαναγεννιούνται και μετά από μια μακρά και δύσκολη χρονιά. Η Νέα Σελήνη θα δώσει νέες και συναρπαστικές ευκαιρίες αυτό το χρονικό διάστημα, και αυτό είναι ένα δώρο που μας προσφέρει το Σύμπαν. Η Νέα Σελήνη πρόκειται να προβάλλει το δημιουργικό δυναμικό μας ώστε να πραγματοποιήσουμε αυτό που πραγματικά επιθυμούμε. Αν υπάρχει κάτι που θέλετε να επιτύχετε, αν υπάρχει κάτι που θέλετε να αλλάξετε στη ζωή σας, αυτή η Νέα Σελήνη είναι η τέλεια στιγμή.
Θα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και να εστιάσουμε την προσοχή μας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Βαλτε Υψηλούς στόχους και κάντε μεγάλα όνειρα με την Νέα Σελήνη, γιατί αυτό το βέλος του Τοξότη πρόκειται να βοηθήσει στο να πετύχετε τον στόχο σας.
Στην Νεα Σελήνη εχουμε την συμμετοχή του Κρονου από το ζώδιο του Τοξότη οπότε θα κάνει τα πράγματα πιο άσχημα σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Κρόνος επίσης θα επιβάλει σε ηγέτες και πολιτικούς να λογοδοτήσουν για την διεθνή οικονομία, θέματα εκπαίδευσης, θρησκείας ωστόσο μην ξεχνάμε ότι το τετράγωνο Κρόνου-Πωσειδωνα κυρίως δημιουργεί θρησκευτικό φανατισμό και διαμάχες, τρομοκρατικά χτυπήματα, την φτώχεια, συνδέεται με τα βάσανα, τις δυσκολίες, την κατάπιεση, την προκατάληψη, είναι και ο άξονας ασθενειών. Όμως, σε προσωπικο επίπεδο, ο καθένας από μας έχει την δικη του πραγματικότητα.
Το τετράγωνο Κρόνου-Πωσειδωνα επανέρχεται και παλι στο προσκήνιο το οποίο τους προηγουμένους μήνες επηρέασε σε τεράστιο βαθμό τις παγκόσμιες εξελίξεις. Ας θυμηθούμε όπως κατά την διάρκεια αυτού του τετραγώνου στο παρελθόν πολύ σύντομα τι είχε συμβεί, τα πιο σημαντικά, όπως την Κουβανική κριση με πυραύλους στην σοβιετική ένωση και τον κίνδυνο ενός πυρηνικού πολέμου, το 1998-99 εχουμε την πτώση του αργού πετρελαίου και την κριση στην Ρωσια, την διάλυση του κεφαλαίου LTCM, έντονες συγκρούσεις ανάμεσα σε θρησκευτικά δόγματα και συστήματα, τώρα το ισχυρο μεταναστευτικό ρεύμα προς τη Δύση εξαιτίας των σφοδρών συγκρούσεων Συρίας και Ιράκ με τους τζιχαντιστές να προχωρούν σε γενοκτονίες και τις δυτικές δυνάμεις με την Ρωσια να προσπαθούν να εδραιώσουν τα συμφέροντα τους στην περιοχή, φέρνοντας τις εξελίξεις σε οριακο σημείο. 
Κατά την διάρκεια αυτού είχαμε και θα εχουμε ξανά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Νότιο μέρος της Γαλλίας, Γερμάνια, Βέλγιο, Κωνσταντινούπολη αλλα και στο Λονδίνο, με πολλές ζωές να χάνονται. Τρομοκρατικά χτυπήματα θα ξανασυμβούν δηλαδή στις ιδιες περιοχές. Η απόφαση της Μ Βρετανίας να αποχωρήσει από την ΕΕ ελήφθη υπο την επιρροή του τετραγώνου Κρονου-Πωσειδωνα, όπως είχα αναλύσει σε ξεχωριστό κείμενο αναμένουμε και την Ιταλία να αποχωρήσει και βέβαια είναι αυτό που θα διαλύσει την ΕΕ, όπως και άλλες χωρες σταδιακά. 
Η Νέα Σελήνη ευθυγραμμίζεται με την Juno (Ηρα), και δέχεται ταυτόχρονα σκληρές όψεις απο τον Ποσειδώνα. Αυτό θα ξυπνήσει τις υποψίες σε προσωπικο επίπεδο και κατά αυτόν τον τρόπο είναι πιθανόν, κάποιοι από σας, να τοποθετήστε μια σχέση σας, τον γάμο σας σας η συνεργασία, κάτω από μεγάλη πίεση. Άλλοι παράγοντες αυξάνουν το επίπεδο αστάθειας στις ερωτικές σχέσεις, αλλά παρέχει τρόπους για να τις διατηρήσει αλλά και να αυξήσει το επίπεδο δέσμευσης στην σχέση σας σε προσωπικο επίπεδο μιας  και μιλάμε για τον 8ο οικο. Με αυτή την επιρροή  υπάρχει υπονόμευση, ιδιοτροπίες και παραξενιές η καλύτερα ας πούμε ότι δημιουργούνται κρίσεις στις σχέσεις. Η αστρολογική οψη αυτή συνδέεται επίσης με την ροπή προς το ψέμα και την ψευδαίσθηση.
Η Juno δεν συνδέεται μονο με τον γάμο, τα συζυγικά/συνεταιριστικά προβλήματα αλλα επίσης με την ιθαγένεια, την υπηκοότητα, τις εταιρικές σχέσεις, τα νομικά συνδικάτα. Θέματα ισότητας συνδέονται με αυτόν αστεροειδή, θέματα χρημάτων και κατανομής πόρων, και με τα δυνατά συναισθήματα στον οικο που βρίσκετε, δηλαδή στον 8ο.
Η ενέργεια της Juno μπορεί επίσης να εκδηλωθεί με τη βία, και φαίνεται να σχετίζετε με την έννοια της αρχέγονης θηλυκής ποιότητας της εξουσίας, προκειμένου ο κόσμος να συνεχίσει να υπάρχει. Ίσως το πιο σημαντικό πράγμα για την Juno είναι ότι δείχνει που τα άτομα μπορούν να αντλήσουν την προσωπική τους δύναμη, αν και αυτή η διαδικασία η πραγματικότητα ενός γεγονότος, μπορεί να είναι διαστρεβλωμένη, να  καθυστερήσει ή να μην αρχίσει ποτε.Αυτό σημαίνει ότι η θέση της Juno μπορεί να είναι τόσο δύσκολη όσο αυτή του Κρόνου, που σημαίνει ,ότι και μαθήματα να εχουμε πάρει στην ζωή, μεχρι στιγμής, αυτό συμπεριλαμβάνει τον θανάτο του εγώ. Υπάρχει κάτι εδώ σχετικά με τη διαχείριση των πόρων, διότι η ενέργεια της Juno είναι πολύ παθιασμένη και μπορεί να είναι πολύ μεγάλη και δραματική. Ολο αυτό σε σχέση με την οικονομία θα έχει δραματικές εξελίξεις τους επόμενους μήνες και αυτά θα τα δούμε βήμα-βήμα μέσα στο 2017. 
Όταν σχηματίζει θετικές όψεις, η Juno έχει να κάνει με την αναζήτηση για την ειρήνη, την αρμονία, τον σεβασμό, και τη συναισθηματική ενδυνάμωση στην πρωτογενείς συνεργασίες. Επίσης, συνδέεται στενά με την κομψότητα, την ομορφιά, το στυλ, και τη βιομηχανία της μόδας. Στη Κοσμική Αστρολογία όμως, η Juno έχει δικαιοδοσία επί της διαμεσολάβησης και της διαιτησίας, τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των κοινωνικών εταίρων, τη διπλωματία και τις συνθήκες ειρήνης.
Ωστόσο, ο 8ος οίκος συνδέεται και με τον θάνατο, όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά και σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις … η Juno μπορεί να γίνει η Μεγαλη τρομοκράτης, όπως την είδαν οι αρχαίοι Έλληνες. Η τρομοκρατία είναι το όπλο των αδύναμων, και η τρομερή οργή της, μπορεί να οδηγήσει σε εξωφρενικές παραβιάσεις. Εχουμε το κακοποιημένο παιδί για παράδειγμα, που μεγαλώνει να είναι ένα παιδί θύτης, ο άνθρωπος που αισθάνεται αδύναμος μέσα στον εαυτό του και γίνεται ο βιαστής, ή μια κακη σύζυγος, οι ανίκανες και αδύναμες χώρες καταφεύγουν στην χρήση τρομοκρατίας. Η Juno (Ηρα) είναι η μητέρα του Άρη.
Όταν οι δυνάμεις δεν ακούνε τα παράπονα των ανίσχυρων, όταν υπάρχει αδικία – τότε το μοναδικο όπλο είναι η τρομοκρατία, που είναι το όπλο των ανίσχυρων. Έπειτα, υπάρχουν και οι αεροπειρατείες, απαγωγές, ομηρίες οπου οι αθώοι, γίνονται θύματα. Η Juno ήταν παρών σε μεγάλα τρομοκρατικά χτυπήματα που έγιναν πρόσφατα και όχι μονο. 
Ολες οι κυβερνήσεις θα ήταν σοφότερο αν προσπαθούσαν πραγματικά να ξεριζώσουν την αιτία της τρομοκρατίας, και όχι απλώς να προσπαθήσουν να την συνθλίψουν ή να την περιορίσουν. Η Juno είναι μια θυελλώδης θεά οπου οι άνεμοι την υπακούν. Οι βίαιες καταιγίδες, τυφώνες, ανεμοστρόβιλοι συμβολίζουν επίσης την οργής της, όταν είναι σε αδυναμία …
Η Juno βρίσκετε στο ζώδιο του Τοξότη οπου έχει κυβερνήτη τον Δια, που σχετίζετε με γεγονότα μεγάλης κλίμακας – συμπεριλαμβανομένων και τις καταστροφές, για παράδειγμα, βρισκόταν και στο ναυάγιο του Τιτανικού στον 8ο οικο όπως και τώρα. Αυτο βέβαια είναι σημαντικο και για το ελληνικό χρέος, όταν ο διελαύνων Πλουτωνας στον Αιγόκερω στις 5 μοίρες ήταν σε αντίθεση με τον Καρκινο στις 5 μοίρες, βύθισε την Ευρώπη  στην οικονομική κριση, με επίκεντρο το ελληνικό χρέος. 
H Juno τετραγωνίζει τον Πωσειδωνα, μια οψη αρκετά σκληρή και τονίζει το γεγονός ότι έχουμε αυταπάτες σχετικά με την πραγματικότητα της συγκεκριμένης κατάστασης. Οι προσδοκίες μας είναι τόσο υψηλά – συχνά, αστρονομικά, εξωπραγματικά υψηλές που θα οδηγήσει σε πλήρη απογοήτευση σε σχέση με θέματα του 8ουοίκου, το μεταναστευτικό, την φορολογία, το χρέος κτλ. Δημιουργούνται σοβαρά διλήμματα, δύσκολες επιλογές, υπάρχουν ζητήματα θυσίας, μορφές στέρησης που έχουν αρνητικό αντίκτυπο. Αυτό βέβαια μου θυμίζει ένα άρθρο για στις αρχές του χρόνου, για την ηλιακή επιστροφή της Ελλάδος, οπου ο Ηλιος έπεφτε στον 8οοικο. Αυτο προφανώς έγραφα τότε σήμανε ότι θέματα 8ου οίκου θα απασχολούσαν την κυβέρνηση αλλα θα ήταν και ο “θάνατος” της.
Μια νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός νέου κύκλου 28 ημερών. Με την σύνοδο Ηλιου-Σελήνης όλες οι δυνατότητες είναι πάνω στο τραπέζι. Οι παλιές συνήθειες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις μπορεί να αμφισβητηθούν, αλλά μπορείτε να κάνετε αναζήτηση για νέους και εφευρετικούς τρόπους για να σημειώσετε πρόοδο στην ζωή σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα.
Η επιρροή της νέας σελήνης θα έχει διάρκεια για τέσσερις εβδομάδες μέχρι την επόμενη νέα σελήνη, σε αυτή την περίπτωση, μέχρι της 29 Δεκεμβρίου. Ο καλύτερος χρόνος για την πραγματοποίηση μιας νέας αρχής και για την έναρξη νέων εργασιών είναι κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων εβδομάδων, δηλαδή μεχρι την πανσέληνο της 14ης Δεκεμβρίου.
Ο αστεροειδής Juno είναι τόσο κοντά στη νεα σελήνη, που θα έχει σημαντική επιρροή στη ζωή σας τις επόμενες εβδομάδες. Η Juno είναι η σύζυγος του Δία και θεά του γάμου, αντιπροσωπεύει τα συνδικάτα και κάθε είδους ενώσεις, και τη χρηματοδότηση. Είναι επίσης πολύ ζηλιάρα και επιθετική.
Στην αστρολογία, ο αστεροειδής Juno είναι η αδελφή ψυχή σας, ένας αφοσιωμένος συνεταιρισμός ή ιερός γάμος. Οι όψεις της επηρεάσουν την αγάπη και το ρομαντισμό σε ένα γάμο και δείχνει κατά πόσο επιτυχής και ικανοποιητικός μπορεί να είναι.
Η Νέα Σελήνη σε σύνοδο με την Juno μπορεί να προκαλέσει αρραβώνες, γάμους, χωρισμούς και διαζύγια κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου, ανάλογα με τις όψεις που έχετε στον χάρτη σας. Ωστόσο, τα νέα ξεκινήματα, γίνονται από κοινού και είναι πιο πιθανό να συμβεί τις πρώτες 14 ημέρες.
Ο σταθερός αστέρας Antares με την Juno και τη νεα σελήνη όμως προσθέτει θερμότητα και ένταση στις ερωτικές σχέσεις αλλα και στην διεθνή πολιτική σκηνή οπου το θερμόμετρο θα ανέβει αρκετά. Μπορεί να υπάρχει έντονη παρορμητικότητα και αυτό μας κάνει στο να σπεύσουμε σε δέσμευση ή χωρισμό. Το σεξ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διεκδικήσουμε τον σύντροφο ή να ασκήσουμε εξουσία στον σύντροφο και υπάρχει αυξημένος κίνδυνος ανειλικρίνειας, και εχουμε επίσης και γεγονότα που συνδέονται με βιασμούς, κακοποίηση και γενικότερα την σεξουαλική βια.
Σε αυτό το σεληνιακό φαινόμενο, θα εχουμε την συμμετοχή του Κρονου και Πωσειδωνα με δυσαρμονικές αστρολογικές όψεις να σχηματίζονται μεταξύ τους, δηλαδή την επαναφορά του τετραγώνου Κρονου-Πωσειδωνα. Το χρονικό διάστημα αυτό θα είναι εξαιρετικά δύσκολο όχι τόσο για τα παγκόσμια γεγονότα αλλα για τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν.
Ωστόσο, οι εκπρόσωποι των ζωδίων που αναφέραμε θα πρέπει να είναι προσεκτικοί με τις ενέργειες τους και να μην αφήνουν τίποτα στην τύχη. Γενικότερα, ο αναβρασμός στην διεθνή πολιτική θα συνεχιστεί και θα εχουμε επίσης και αιφνίδιες γεωλογικές αναταραχές και ακραία καιρικά φαινόμενα.
Το τετράγωνο Ηλιου- Ποσειδώνα στον χάρτη, αποδυναμώνει τη δύναμη της θέλησης. Φέρνει περισσότερη σύγχυση, ενοχή και απογοήτευση. Εκτός από την εξιδανίκευση και την ευπιστία μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια, σκάνδαλα ή συκοφαντίες. Συνδέεται με τις συνθήκες χάους και την εξαπάτηση οσο αφορά θέματα 8ου οίκου (διαχείριση του χρέους όπως είχα αναφέρει ξανά με αυτές τις όψεις στο παρελθόν οπου δεν θα έβγαινε σε καλο). Οι σχέσεις μπορεί να υπόκειται σε ανειλικρίνεια και την εξαπάτηση. Μυστικά θα είναι πιο δύσκολο να κρατήσουν αλλα και πιο δύσκολο να αποκαλυφτούν. Επίσης, θα είναι εύκολο κάποιοι να μας εκμεταλλευτούν. Επίσης συνδέεται και με την χρήση χημικών η εκρήξεις με χημικά.
Το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα διαστρεβλώνει τη διαίσθησή σας. Μπορείτε να τρέφετε τον εαυτό σας με ψευδαισθήσεις ή να εξαπατηθείτε από εχθρούς. Είναι πιο εύκολο να σας βλάψουν τώρα οι αλλοι, γιατί μπορεί αν είστε εξαιρετικά συναισθηματικά ευαίσθητοι. Είστε επίσης πιο ευάλωτοι στην εξαπάτηση και να σας εκμεταλλευθούν λόγω μιας συγκεχυμένης κατάστασης από δόλιους ανθρώπους.
Η Juno τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα μπορεί να αποδυναμώσει το επίπεδο δέσμευσης στις σχέσεις σας. Ψέματα και σαμποτάζ μπορεί να δικαιολογήσουν την αύξηση υποψιών. Ένας σύντροφος για παράδειγμα, μπορεί να παίξει το θύμα και θυσιάσει την ευτυχία τους για να διατηρήσει απλα μια σχέση. Τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, η ασθένεια ή η θρησκεία μπορεί να αυξήσει την ένταση σε μια σχέση.
Η νεα σελήνη τετραγώνιζε τον Βόρειο Δεσμό και την 1η Σεπτεμβρίου στην ηλιακή έκλειψη στις 09 ° 21 ‘ της Παρθένου. Αυτό δείχνει μια σημαντική καμπή στις σχέσεις, ιδιαίτερα εκείνες που έχουν αρχίσει κατά τους τρεις τελευταίους μήνες. Μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με μια επιλογή ανάμεσα σε δύο αλλες επιλογές.
Ακόμη και οι πιο παλιές σχέσεις μπορούν να επηρεαστούν αν υπάρξει μια νέα εξέλιξη ή αλλαγή στις συνθήκες ,λόγω των εκλείψεων του Σεπτεμβρίου. Η καταπολέμηση του φόβου και της παράνοιας ήταν ένα σημαντικό θέμα στην ηλιακή έκλειψη. Ο Ποσειδώνας σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό ενισχύει την ανησυχία και το φόβο.
Η διατήρηση υψηλών ηθικών προτύπων είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση μιας υγιούς σχέσης. Η προσευχή ή η διαμεσολάβηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί εάν αισθάνεστε την δηλητηριώδη επιρροή του Ποσειδώνα να κατατρώει την αφοσιωμένη συνεργασία η σχέση σας.
Το τετράγωνο Αφροδίτης- Ουρανού είναι η επόμενη ισχυρότερη επιρροή στον χάρτη της Νέας Σελήνης. Δυστυχώς, αυτό μπορεί να προκαλέσει αστάθεια στις σχέσεις μας μέσα από απρόσμενες παρορμήσεις ή γεγονότα. Η αυξημένη ανάγκη για ελευθερία και ο ενθουσιασμός μπορεί να δοκιμάσουν την υπομονή σας με τον σύντροφο σας ή να οδηγήσει σε απιστία. Αστάθεια μπορεί να προκαλέσει στην οικονομία, στην κυβέρνηση (αναξιοπιστία) και οσο αφορά θέματα του 8ου οίκου αλλά και συνδέεται με ισχυρές σεισμικές δονήσεις, και αναταράξεις αλλα και τον πόλεμο .
Το εξάγωνο Άρη-Δία είναι οψη μικρής επιρροής αλλα μπορεί να δώσει την απαραίτητη δύναμη και το κουράγιο συν έξτρα πρωτοβουλία και προθυμία να παίρνετε ρίσκα. Υπάρχει αυξημένη σεξουαλική έλξη ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας και έτσι να μπορέσετε να κρατήσετε τη σχέση σας σε καλό δρόμο.
Το εξάγωνο Δία-Κρόνου και αυτό μικρής επιρροής, όπως εχουμε εξηγήσει και στο προηγούμενο άρθρο θα είναι μια μικρή ευκαιρία για σταθερή ανάπτυξη. Η αυξημένη αφοσίωση και δέσμευση θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη ικανοποίηση και ευχαρίστηση. Αυτή η μακροπρόθεσμη επιρροή αυξάνει την πιθανότητα να βγούμε από αυτή την εμπειρία πολύ σοφότεροι, πιο πλούσιοι και πιο ευτυχισμένοι.
Στον χάρτη υπάρχει το τετράγωνο Αφροδίτης -Δια, που δείχνει οικονομικές απώλειες και υπερβολές ,η αντίθεση Δια-Ουρανού, που έχει αρχίσει από τον Σεπτέμβριο με την είσοδο του Δια στον Ζυγο και θα είναι ακριβείας τον Δεκέμβριο αλλα και το 2017 θα είναι η σημαντικότερη αστρολογική οψη. Αυτή συνδέεται με τις μαζικές εξεγέρσεις, ξαφνικές ανατροπές αλλα αργότερα και με τα Ταυ-τετράγωνα και το τετράγωνο Ουρανου-Πλουτωνα θα κάνει τα πράγματα πιο περίπλοκα φέρνοντας στο προσκήνιο μεγάλης κλίμακας γεγονότα. Μπορεί να έχει να κάνει και με τις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο και αυτό θα το παρατηρήσουμε στη συνέχεια. Στην εξωτερική πολιτική τα πράγματα επίσης θα είναι δύσκολα χωρίς να υπάρξει υποχωρητικότητα.
Ο Ηλιος τετραγωνίζει τον Αρη και αυτό θα αποβεί καταστροφικό για θέματα του 8ου οίκου, δημιουργώντας περαιτέρω σοβαρά προβλήματα και αναστάτωση ,οπου βασική αίτια είναι οι υπερβολικές απαιτήσεις που έχουν οι αλλοι από μας. Σε αυτό συμβάλλει και το τετράγωνο Σελήνης-Αρη, που όλα αυτά θα έχουν και αντίκτυπο στον 6ο οικο (εργασιακά, στρατος), τον 4ο (κατοικία, εδαφη)και τον 5ο (παιδιά, διασκέδαση), επιχειρηματικοτητα ως κυβερνήτες των οίκων αυτών. Ο Ουρανος επίσης στον 1ο οικο πλέον σηματοδοτεί ξαφνικές αλλαγές οσο αφορά την ηγεσία και το κοινοβούλιο αλλα και θα δημιουργήσει σφοδρές αντιδράσεις και ξεσηκωμούς όπως εχω ξαναεξηγησει. 

Ο Πλούτωνας που πέφτει σε ένα σημαντικο μεσοδιαστημα, εκείνο του Αρη-Κρονου, που είναι ο άξονας θανάτου, συνδέεται με την αδυναμία και την μπλοκαρισμένη ενέργεια. Το μεσοδιαστημα αυτό είναι ιδιαίτερα σκληρό, σημαίνει μια καταστροφή, πράξεις και αποφάσεις της κυβέρνησης με καταστρεπτικές συνέπειες και επηρεάζει τον 8ο οικο, βια, πένθος, σκληρές δοκιμασίες, ενας σημαντικος θάνατος ,κάποιος που θέλει να πάρει την εξουσία με την βια. Το μεσοδιαστημα αυτό επηρεάζει ιδιαίτερα την άλλη πλευρά του Ατλαντικού αλλα και την Τουρκία, και γενικότερα η νεα σελήνη τις ΗΠΑ προς την μερια της Ν.Υ αλλα και τις πολιτειες κοντα σε αυτη (ενα μεγαλο τρομοκρατικο χτυπημα ετοπιμαζετε εκει). Οι όψεις Κρονου-Πωσειδωνα θα επηρεάσουν την Νότια Γαλλία, την κεντρική Ευρώπη και Γερμανία. Ο Ουρανος την Κωνσταντινούπολη αλλα και ο Δίας τα παράλια της Τουρκίας προς Ελλάδα, όπου θα υπάρξουν ανατροπές, αυτό έχει να κάνει με το μεταναστευτικό αλλα και τις συμφωνίες.Το τελευταιο δεν μου αρεσει καθολου.Αλλα ομως να επισημανω οτι ενα τετοιο αναλογο συνδυασμο οπως της σημερινης Νεας Σεληνης ειχαμε και στην κριση των Ιμιων.

Η νεα σελήνη θα επηρεάσει τον 7ο οικο της χωρας μας, που συνδέεται με το Υπουργείο εξωτερικών, Διεθνείς Συνθήκες, τον πόλεμο και τις εχθρικές χωρες, τις διπλωματικές σχέσεις ενός κράτους, τις συμμαχίες, τους φανερούς εχθρούς και τη λαϊκή αντίδραση στις αποφάσεις μίας κυβέρνησης. Η αντίθεση Αρη-Κρονου και το τετράγωνο Πλούτωνα-MC,επηρεάζει τον χάρτη της Ελλάδος, αρκετά έντονα που συνδέεται με καταστρεπτικές ενέργειες,επιθεση,πολεμο, και αποφάσεις που επηρεάζουν σοβαρά και τον 4ο οικο της (εδαφικά θέματα, κατοικία, και γενικότερα για ότι συμβαίνει στα νησιά με τους μετανάστες). Αφορά στη δομή της εξουσίας, τις φυσικές καταστροφές – σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαγιές- και την αγροτική παραγωγή. Το κόμμα  αντιπολίτευσης.
εξισώσεις
Αποξένωση σχετικά με τους εταίρους – Ψυχρότητα– υπερβολικές απαιτήσεις η συντριπτικές καταστάσεις-σοβαρά προβλήματα ή ελλείψεις που σχετίζονται με ξένους (μετανάστες) -Σύγχυση ή δυσφορία-θλίψη-Ζημίες , τραυματισμούς ή βλάβες που επηρεάζουν τους άλλους –
Ισχυρή αντίσταση- Η ενδελεχής προσπάθειες – Ισχυρή αντίσταση — απαιτητικές δραστηριότητες -Μειώσεις που αφορούν τη δημόσια εξουσία – Σημαντικές δονήσεις έξω στο κοινό – Καταστροφή
Ενέργειες που συμβάλλουν στη διαφάνεια σχετικά με τις δραστηριότητές – Δύναμη που σχετίζονται με την ανακάλυψη των πραγματικών περιστατικών-Η ζήτηση για την ηθική στον αθλητισμό-εξαναγκασμός σχετικά με ιδεολογικές συγκρούσεις – Μάχες σχετικά με πεποιθήσεις
* σχεδιασμός μεγάλης κλίμακας — υψηλής αντοχής ουσιαστικές αλλαγές – Εντατική αναδιάρθρωση, μετατροπές – Νέα αποθέματα ισχύος – αυθόρμητες ενέργειες – συγκρούσεις όσον αφορά τις αυξήσεις στην εργασία
Κέρδη που σχετίζονται με την εξουσία – Σχέσεις με τη θρησκεία –διευκρινίσεις σχετικά με τα οικονομικά — Ενέργειες που συμβάλλουν σε πολιτιστικές επιτυχίες – Τα πραγματικά περιστατικά σχετικά με νομικά θέματα — Μάχες πάνω από πληροφορίες σχετικά με τα οικονομικά
Εργασία με άρρωστα ή άτομα με ειδικές ανάγκες – Ενέργειες που σχετίζονται με τραυματισμούς ή βλάβες – θέματα ποιότητας στην εργασία – κούραση ή εξάντληση – Αδράνεια – Έλλειψη ενέργειας – ανεργία – βρώμικα κόλπα – Χειραγώγηση-Εκτεταμένες μεταρρυθμίσεις-αύξηση εντάσεων
ρυθμίσεις υψηλής τεχνολογίας – Πραξικόπημα – Μεγάλη ένταση έξω στον κόσμο – Οι δικτατορίες
Επίσημες συγκρούσεις – Πόλεμοι-ανεπαρκή αυτοδυναμία σε κυβερνήσεις – Σημαντικές απώλειες – Σημαντικά δυσμενείς καταστάσεις που επηρεάζουν τις αλλαγές ή την ανάπτυξη – Σημαντική παρακμή – Αναλύσεις που αφορούν την ηγεσία – ανικανότητα που σχετίζετε με την ηγεσία – Αυξήσεις που αφορούν την κυβερνητική διαφθορά – Σημαντικές πτώσεις
Ανάπτυξη για μυστικά ή πονηρά σχέδια – Εκτεταμένες ασθένειες – διάδοση λοιμωδών νοσημάτων – Ελονοσία / λοιμώξεις / Βαθιά ενοχλητικά γεγονότα που δημιουργούν αναστάτωση – Απροσδόκητη καταστροφή
μεγάλες καθυστερήσεις στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων / Ζημιές σχετικά με την ξαφνική θραύση – Σεισμοί
μεταρρυθμίσεις – Πολιτικά γεγονότα – αιφνίδιες ενέργειες – έκτακτα μέτρα – Μεγάλη ένταση σχετικά με τα επίσημα θέματα – Καταιγίδες
Ξαφνική αβεβαιότητα ή αστάθεια – Απροσδόκητη δημόσια εξαπάτηση – Αιφνίδια απογοήτευση – Έκπληξη απώλειες — Απογοητευτικές εμπειρίες – κρίσεις σε δημόσιους χώρους-Δημόσιες γκάφες
μεγάλες αδικίες – Μεγάλη ατυχία – αποτυχία σχετικά με χρήματα– τυφώνες ή ισχυρές καταιγίδες
Ατυχήματα ή καταστροφές που αφορούν τον κόσμο / Ενέργειες που συμβάλλουν σε ζημιές η απώλειες- Κίνδυνοι που σχετίζονται με λοιμώξεις – Ατυχήματα – Επιθέσεις –  αντίσταση ή εμπόδια στην εργασία – Κινήσεις που σχετίζονται με εκτεταμένους περιορισμούς
Εμπόδια που σχετίζονται με προβλήματα ή καθυστερήσεις – Μεγάλες περιόδους κατάθλιψης-Ξαφνικές διακοπές που σχετίζονται με δραστηριότητες – Περιορισμοί σχετικά με την εργασία – αναταραχές που σχετίζονται με τους περιορισμούς ή κρατήσεις– Ξαφνικοί ή αναπάντεχοι θάνατοι – Αυτοκτονικές τάσεις από σοβαρή κατάθλιψη
Σοβαρή στέρηση – βαθιά απελπισία-Ουσιαστικές αλλαγές ή ψηφίσματα σχετικά με λάθη ή αναλήθειες – ασάφεια σχετικά με τις σημαντικές αλλαγές – Καλλιέργεια ιδεολογικής αβεβαιότητας – Αύξηση της σύγχυσης-Πνευματικοί πολεμιστές – Ιδεολογικός πόλεμος
Η επιτυχία με την τεχνολογία θερμότητας – Συγκρούσεις επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών-Κινδύνος για διακρίσεις σε αθλητικές δραστηριότητες-Απώλειες που σχετίζονται με τις δυνάμεις της φύσης – Πρόκληση ζημιών μεγάλο αντίκτυπο – Τα βίαια εγκλήματα
Η εμπειρία με οικονομικά θέματα – Κέρδη ή εισόδημα που αφορούν τη δικαιοσύνη ή προνόμιο
Παράνοια που σχετίζετε με τα οικονομικά
Επιτυχία μετά αναχωρήσεις ή καθυστερήσεις — Ενέργειες που σχετίζονται με οικονομικά ή νομικά προβλήματα — Δυσκολίες που αφορούν γεννήσεις.

~ Like Share Tag Comment ~ ~
 Ιστοσελίδα:http://eastroephimerides.blogspot.gr/
 Email: astro.ephimerides@gmail.com