Η ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017


Η ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ 2017 ΤΟΥ 2017
Το 2017 βγάζει τον αριθμό 1. 2 + 0 + 1 + 7 = 10.
1 + 0 = 1

το 1 είναι ο αριθμός της εκκίνησης. Το 2017 μας προτρέπει όλους μας να ξεκινήσουμε κάτι νέο, κάτι που εκφράζει τη μοναδικότητά μας, όπου θα χρησιμοποιήσουμε τις ηγετικές ικανότητες μας, και θα μας ανοίξει νέες προοπτικές. Το 2017 είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκεφτούμε και να δράσουμε ανεξάρτητα.

Είναι επίσης μια χρονική στιγμή ώστε να βάλουμε και να χρησιμοποιήσουμε τις ηγετικές ικανότητες μας και το μοναδικό ταλέντο μας ώστε να εκφραστεί στον έξω στον κόσμο, να προχωρήσουμε σε συνεργασίες χωρίς να χάνουμε την ατομικότητα μας.
Ο αριθμός 1 είναι ο μαέστρος, ο διευθυντής/χειριστής των δραστηριοτήτων και των γεγονότων.Το 1 είναι ένας αριθμός για νέα ξεκινήματα και νέες πρωτοβουλίες όλων των ειδών. Στην καλύτερη περίπτωση, το 1 συμβολίζει την ηγεσία και μπορεί να κάνει πολλά. Στη χειρότερη περίπτωση, ο αριθμός 1 σαν ενέργεια από μόνη της μπορεί να είναι επιθετική, σκληρή, ακόμα και βίαιη.Η κατανόηση αυτών των βασικών δονήσεων μπορεί να βοηθήσουν ώστε να φανερώσουν τα θετικά χαρακτηριστικά να τα αναγνωρίσουμε και να ξεπεράσουμε τα αρνητικά.

Ο Αριθμός «1» είναι η δημιουργία του αριθμού, του Θεού,του μεγάλου παντοδύναμου πνεύματος της ζωής.Το Yang.Ο αριθμός της συνείδησης,το φως, η Γένεσις, το εγώ. Είναι η αρχή, από την οποία δημιουργούνται όλοι οι άλλοι αριθμοί.Κάποιος μπορεί να χωριστεί σε οποιοδήποτε αριθμό αφήνοντας το αναλλοίωτο και έτσι αντιπροσωπεύει το πνεύμα που μπορούν να εισέλθουν όλα τα πράγματα, χωρίς να αλλάξει.Είναι ακίνητο επειδή αν πολλαπλασιαστεί ή  διαιρεθεί από μόνο του παραμένει το ίδιο.Αυτό δεν συμβαίνει με κανένα άλλο αριθμό. Είναι ο αριθμός του στόχου, της φιλοδοξίας και της δράσης.


Η Αριθμολογία του 2017 δείχνει ότι η χρονιά αυτή θα φέρει νέα ξεκινήματα και πολύ δράση. Το πρωτοποριακό πνεύμα ανοίγει τον δρόμο για νέες εφευρέσεις, νέες ανακαλύψεις, ή νέες δημιουργίες. Είναι η ενέργεια που θα φέρει πρωτοτυπία, νέες ιδέες. Νέοι ηγέτες (επιτροπές, προέδρους, κλπ.), νέες ιδέες ή νέες προσθήκες για να δημιουργηθούν νεα πράγματα. Οι ευρύτερες επιπτώσεις της είναι ότι θα μπορούσε αυτή η ενέργεια να περιλαμβάνει πόλεις, κωμοπόλεις, νομούς, κλπ.
Τονίζονται τα νέα ξεκινήματα, αλλαγής και της προόδου, όπως:
  • ·         Ανάπτυξη νέων ιδεών.
  • ·         Επέκταση των υφιστάμενων συμφερόντων.
  • ·         Αύξηση του status quo ή / και της αναγνώρισης.
  • ·         Συνάντηση με νέους φίλους ή συνεργάτες.
  • ·         Μετατρέποντας μια ενασχόληση σε επάγγελμα.

Μερικές φορές, μια ισχυρή αλλαγή πυροδοτεί μια αλληλουχία γεγονότων που αναγκάζει σημαντικές αλλαγές σχεδόν σε κάθε πτυχή της ζωής. Εν συντομία, η ατομικότητα, η φιλοδοξία, η πρωτοβουλία, οι νέες κατευθύνσεις, ή μια προσθήκη η προσθέτοντας ένα νέο στοιχείο σε εγκατεστημένες επιχειρήσεις. Εκφράστε και αφήστε τις ηγετικές σας ικανότητες να λάμψουν.
Ο αριθμός 1 λοιπόν συνδέεται με την δραστηριοποίηση. Το 1 είναι ο σπόρος, η αρχή, όταν η δύναμη της ζωής αναγκάζετε να κινηθεί προς τα έξω, να εξερευνήσει και να αντιμετωπίσει το καινούργιο. Είναι πρωτότυπος και ατομικιστικός γιατί δεν επηρεάζεται από προηγούμενες εμπειρίες. Επειδή, δε γνωρίζει ότι τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν, προχωρεί με πλήρη πίστη ότι θα τα φτιάξει.

Το 1 είναι πρωτοπόρος που αντιμετωπίζει το άγνωστο με θάρρος πρωτόβγαλτου. Βασίζεται στη δημιουργική πηγή του για να λύσει όποιο πρόβλημα προκύπτει. Είναι η ανάγκη για ελευθερία και ανεξαρτησία. Εκφράζει τις ηγετικές ικανότητες και δεν ανέχεται να έχει δεύτερη θέση. Δεν μας αρέσουν οι συμβουλές, μαθαίνουμε περισσότερα με τις εμπειρίες μας, η για παράδειγμα αναλαμβάνουμε μια επιχείρηση και αφήνουμε τις λεπτομέρειες στους άλλους.

Το 1, μας λέει ότι είναι η αρχή ενός καινούργιου 9χρονου κύκλου στη ζωή μας. Μείζονες αλλαγές έχουν ήδη συμβεί και βρισκόμαστε ακόμα στην διαδικασία στο να κάνουμε ξεκαθαρίσματα, από συναισθηματική και φυσική σκοπιά. Αισθανόμαστε την ανάγκη να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας, και οι αποφάσεις που παίρνουμε κατά την διάρκεια αυτού του κύκλου επηρεάζουν την ζωή μας για τα επόμενα 4 η 9 χρόνια. 

Ακόμα και αν υπάρχουν άνθρωποι γύρω σας μάλλον θα αισθάνεστε μοναξιά η απομόνωση. Αισθανόμαστε όμως και περισσότερο θετικοί και έχουμε την θέληση να δοκιμάσουμε νέες εμπειρίες και να αρπάξουμε νέες ευκαιρίες.Είναι η χρονιά που θα εκφράσουμε την ατομικότητα μας, να δοκιμάσουμε αυτά που είχαμε μόνο ονειρευτεί ως αυτή τη στιγμή. Ίσως στην ζωή κάποιων εμφανιστεί ένα νέο πρόσωπο, δείχνοντας να έλκετε από την στάση σας. Νομίζω ότι ταιριάζει απόλυτα και με το κείμενο για τον Πύρινο Κόκορα.

Πολλοί θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε παιδιά, να αλλάξετε σπίτι, εργασία, να μετακομίσετε, να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο, να κυνηγήσετε τους προσωπικούς σας στόχους, κάποιοι  θα πρέπει να σταθείτε στα πόδια σας, και να παραμείνετε πιστοί στις ιδέες σας.To 2017 φαίνεται ότι θα προσφέρει πολλά και δεν θα πρέπει να μείνουμε ακίνητοι, αυτό είναι το μόνο βέβαιο.

~ Like  Share  Tag  Comment  ~  ~

 Email: astro.ephimerides@gmail.com


Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.