ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ- 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

στις
 Η Πανσέληνος Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου, ώρα 2:05:29, 2016, στο ζώδιο των Διδύμων στον άξονα δηλαδή, Διδύμων/Τοξότη και θα επηρεάσει τους Δίδυμους, Τοξότες, Ιχθύς και Παρθένους σε βασικούς τομείς της ζωής τους. Σε αυτό το φαινόμενο, θα εχουμε την δυσαρμονική συμμέτοχή Κρόνου/Πωσειδωνα αλλα σε αυτό προστίθεται και η δυσαρμονία με τον Ουρανο. Οι όποιες αποφάσεις και συμφωνίες θα επηρεάσουν σε βάθος χρόνου. Ετοιμάζονται νέες αλλαγές στη διεθνή πολιτική καθώς ανακατατάξεις και γεγονότα που θα επηρεάσουν αναγκαστικά την τοποθέτηση μας σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, πράγμα που θα δυσαρεστήσει αρκετούς. Αυτό θα είναι και το τελευταίο σεληνιακό φαινόμενο που αναλύουμε για το έτος 2016.

Η πανσέληνος στις 14 Δεκεμβρίου θα φωτίσει τον κρύο χειμωνιάτικο νυχτερινό ουρανο, οπου οι κοσμικές ενέργειες θα αλλάξουν και θα υπάρξει αλλαγή ταχυτήτων. Θα υπάρξει μια ποικιλία από ενδιαφέρουσες αλλαγές που θα λάβουν χώρα και ο καθένας από μας θα επηρεαστεί με διαφορετικό τρόπο, κυρίως αυτοι που έχουν ωροσκόπο η σελήνη στους Διδύμους. Η ενέργεια του Διδύμου είναι πολύ δραστήρια και εκφραστική και οι δύο διαφορετικές πλευρές της προσωπικότητας που αντιπροσωπεύει ο Δίδυμος θα προκαλέσει έκρηξη και αλλαγή.


Στην πραγματικότητα πρόκειται για το τρίτο Supermoon κατά σειρά από τον Οκτώβριο και το τελευταίο του 2016 σύμφωνα με πληροφορίες της NASA οπου συμπίπτει με τις Διδυμίδες,που είναι βροχή μετεωριτών.Σαφώς βέβαια αυτό είναι σημαντικο αν κατανοήσουμε γιατί οι κομήτες, και όλα αυτά τα φαινόμενα ήταν σημαντικά στην αρχαιότητα. Σύμφωνα με τους αρχαίους Έλληνες και αλλους πολιτισμούς αυτά σηματοδοτούσαν σημαντικές κλιματικές αλλαγές η και ακραία καιρικά φαινόμενα.

Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στον 9ο οικο ,στην 22η μοιρα των Διδύμων (Μοίρα της Εγκατάλειψης αλλα και συνδέεται με απόπειρες δολοφονιών). Οι άνθρωποι δεν θα πρέπει βέβαια να διστάσουν να αγωνίζονται για τις αδικίες που γίνονται. Λόγω δυσαρμονίας ο Δίδυμος συνδέεται με την διάσπαση, την διαίρεση, το ψέμα, τους απατεώνες, και σκάνδαλα τα οποία θα αποκαλυφθούν, ειδικά τώρα που ο Πωσειδωνας είναι σε ορθή πορεία.

Ο 9οςοίκος συνδέεται και πρόκειται να επηρεάσει το δικαστικό σύστημα, την ηθική, την θρησκεία, τους διπλωμάτες, τις ξένες αποστολές, την πρόοδο και την ανάπτυξη. Συνδέεται με τα ξένα εδάφη, τις ανοικτές θάλασσες, τους ναυτικούς, τα εκκλησιαστικά και τα νομικά επαγγέλματα, την εκκλησία, τη δικαιοσύνη, τη τριτοβάθμια εκπαίδευση, το εξωτερικό, τις εκδόσεις. Οι εξαγωγές, το εμπόριο και οι συναλλαγές του κράτους με μακρινές χώρες, τους εξερευνητές, τη διεθνή διπλωματία, τις συμβάσεις με το εξωτερικό. Επίσης συνδέεται με τις εξωτερικές σχέσεις και υποθέσεις ενός κράτους και τα μακρινά ταξίδια. Η επιστήμη και οι δορυφορικές μεταδόσεις. Ο θρησκευτικος ηγέτης. Επηρεάζει τον άξονα επικοινωνίας/διπλωματίας οπου και τα πράγματα θα χειροτερέψουν.

Η πανσέληνος δεν είναι τόσο απλη, διότι ασφαλώς κυβερνάται από τον Ερμή (Δίδυμοι), και επίσης κυβερνάει τον 9, 10ο οικο και 3ο, δεδομένου ότι σχηματίζει και αντίθεση με τον Κρόνο στον Τοξότη στις 19 μοίρες (αιχμαλωσία, δυσάρεστα γεγονότα), όπως επίσης σχηματίζει τετράγωνο και με τον Πωσειδωνα. Αυτή η σελήνη δηλαδή δημιουργεί ένα Ταυ-τετράγωνο ανάμεσα στον εαυτό της (πανσέληνος), τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα. Οπως εχω εξηγήσει ξανά, τα Ταυ-τετράγωνα είναι δύσκολες όψεις που συχνά μας σπρώχνουν σε περισσότερες από μια κατευθύνσεις.

Η αντίθεση Σελήνης-Κρόνου συνδέεται με τη σκληρή δουλειά, την κατάθλιψη (κατά καιρούς) ,την πραγματικότητα μιας προσωπικής κατάστασης. Αυτή η «πραγματικότητα» μπορεί να έρθει μέσα από την επικοινωνία με κάποιο άλλο άτομο αλλα αυτό ισχύει και στην πολιτική μιας και μιλάμε για τον άξονα επικοινωνίας/διπλωματίας. Συνδέεται με το ψύχος (καιρικές συνθήκες), το πάγωμα η τον περιορισμό διπλωματικών σχέσεων αλλα και τις δυσκολίες σε επικοινωνιακο επίπεδο, την έλλειψη επικοινωνίας, τον περιορισμό, τον φόβο, την αγωνία, είναι οι απερίσκεπτες ενέργειες, οι ζημιές, τα βάσανα, ο λυπημένος λαός, η μοναχικότητα, η απομόνωση. Η πανσέληνος αυτή όμως θα ενισχύσει την διάσπαση της Ευρώπης, και επηρεάζει, ειδικά την Αγγλία και την Ισπανία.

Το τετράγωνο Σελήνης/Πωσειδωνα, θα φέρει στην επιφάνεια νέες πληροφορίες, ή άγνωστες πληροφορίες, έτσι κατά αυτόν τον τρόπο το πέπλο της μυστικότητας μπορεί να μειωθεί. Συνδέεται με το ψέμα, τους απατεώνες, με την εκμετάλλευση, την υπονόμευση, την αδυναμία οπου θα προκαλέσει αστάθεια, στην οικονομία, σε διπλωματικό επίπεδο αλλα και στα κοινοβούλια. Εχουμε μια σύγκρουση ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα, το φως και το σκοτάδι. Η αλήθεια οσο και να πονάει, ελευθερώνει. Η πανσέληνος αυτή, συντρίβει τις ψευδαισθήσεις, τις αυταπάτες που δεν βασίζονται στην αλήθεια ή την πραγματικότητα, η οποία είναι το μόνο πράγμα που θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου και να οδηγήσει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Έτσι λοιπόν θα έχουμε νέες πληροφορίες σε σχέση με θέματα του 9ου οίκου. Το σημαντικότερο θα είναι ότι οι λαοί, θα έχουν την ευκαιρία να ενωθούν ,μπροστά στις κοσμοϊστορικές αλλαγές που έρχονται σύντομα.

Ο Πωσειδωνας στους Ιχθύς είναι στο σπίτι του και εκεί είναι πολύ δυνατος όπως καταλαβαίνουμε. Το τετράγωνο Κρονου/Πωσειδωνα τους προηγούμενους μήνες και τώρα, εφερε την ψευδαίσθηση, τα ψέματα, την θλίψη, την σύγχυση, την προπαγάνδα, και την μισή αλήθεια, την απώλεια, την ένδεια, την ανασφάλεια, την δυσαρέσκεια, τα βάσανα, τις δυσκολίες σίγουρα είναι ενας κύκλος που θα θυμόμαστε για πολλά χρονια. Ένα δημόσιο πρόσωπο η πολιτικός που διαδίδει η προωθεί θεωρίες συνωμοσίας που δεν είναι αληθινές. Τα άτομα που διαδίδουν αυτές τις ιστορίες συχνά έχουν τη δική τους προσωπική ατζέντα. Αμφισβητούν κάθε πολιτικό ή δημόσιο πρόσωπο που διαδίδει αβάσιμες θεωρίες συνωμοσίας και σίγουρα εσεις θα πρέπει να τσεκάρετε αυτές τις ειδήσεις. Δεν είμαστε σε μια εποχή, αστρολογικά μιλώντας, όπου έχουμε την πολυτέλεια να ακολουθούμε τυφλά κάποιον. Και να θυμάστε, ότι την τελευταία φορά που είχαμε ένα μεταβλητό Ταυ-τετράγωνο, (όπως αυτό το καλοκαίρι) ο Χίτλερ παραπλάνησέ τους Γερμανούς (και τον κόσμο) και ανήλθε στην εξουσία στα μέσα της δεκαετίας του 1930, όπως έχω γράψει παρα πολλές φορές.

Μην γίνεστε μέρος του προβλήματος με τη διάδοση ψεμάτων ή αναληθειών, ή αβάσιμων ιστοριών στο Facebook ή από οποιαδήποτε άλλη πηγή. Ελέγξτε τα γεγονότα και στη συνέχεια διπλό-ελέγξτε και τις πληροφορίες. Πάνω από όλα ζήστε μια έντιμη και ειλικρινή ζωή. Αρκετά ψέματα, προπαγάνδα και λανθασμένη πληροφόρηση μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την ίδια την δημοκρατία αλλα και τις τύχες των λαων.

Η Πανσέληνος βρίσκετε στον τρίτο δεκανό των Δίδυμων, και όλα τα παραπάνω που αναφέραμε έχει μεγαλη δυναμη εδώ. Ταυτόχρονα η πανσέληνος όμως είναι ιδιαίτερα ισχυρή έτσι ώστε οι όποιες επιλογές μας είναι πιθανο να επιφέρουν αναστάτωση η σύγχυση στους αλλους. Η Πανσέληνος στους Διδύμους σε ψυχικο επίπεδο, θα είναι καλά εναρμονισμένη με τη συλλογική συνείδηση ​​και γρήγορα θα μπορούμε να προσαρμοστούμε στις αλλαγές. Η πανσέληνος έτσι όπως είναι εδώ, συνδέεται και με τους κλέφτες, τους απατεώνες, την διαβολικότητα, την θρασύτητα ώστε να μπορούν να ξεφύγουν απο οποιαδήποτε παρατυπία. Το ενεργειακο δυναμικο που κρύβετε μέσα στον Δίδυμο, είναι ότι το αρχέτυπο του απατεώνα που ζωντανεύει, και η πανσέληνος θα μπορούσε να φέρει στο φως, αρκετά σε σχέση με αυτό το θέμα.

ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΟ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ Η’ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ


Το Μυστικιστικό ορθογώνιο ή μυστικό τετράγωνο αποτελείται από δύο εξάγωνα, δύο τρίγωνα και δύο αντιθέσεις. Ο σχηματισμός αυτός βοηθάει το άτομο να ανακαλύπτει τις κρυμμένες πτυχές των άλλων, να αναγνωρίζει πράγματα εκεί που οι άλλοι δεν βλέπουν, να καταλαβαίνει πότε οι άλλοι μιλούν ή κρύβουν κάτι από εκείνο, και το κυριότερο, να αναζητά την αλήθεια με κάθε κόστος.

Οι Hubers αποκαλούν αυτό το αστρολογικο σχέδιο ως «Δίκαιο ορθογώνιο». Οι αρμονικές όψεις στο εξωτερικό κρύβουν την ένταση που δημιουργείτε μέσα από τις αντιθέσεις. Οι πιο δυναμικές, ενέργειες είναι η αντίθεση Σελήνης/Κρόνου και η αντίθεση Δία/Ουρανού ( αμφιλεγόμενη, είναι το ξύπνημα σαν κεραυνός) «Τα κίνητρα του ορθογωνίου είναι σαφής: (αυτό) … θέλει να διαδώσει την αρμονία και να αποκτήσει ασφάλεια. Αυτό σίγουρα, δεν είναι εύκολο όμως σε έναν κόσμο γεμάτο συστολές και πολικότητες. “


Η εσωτερική πίεση που προκαλείται από τις αντιθέσεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε κατάρρευση. Εάν η εσωτερική ένταση δεν διαχέεται, η ουσία χάνεται. Μερικές φορές  η συσσωρευμένη πίεση οδηγεί σε διανοητική σύγχυση, γίνονται μετατροπές, μια μεταμόρφωση. Έτσι κατά αυτόν τον τρόπο εγκαταλείπουμε ότι ήταν σημαντικο πριν, επιτρέποντας μια πνευματική αναγέννηση. »

Η αντίθεση Σελήνης/Κρονου είναι σοβαρή και ενεργοποιεί την φιλοδοξία. Εκείνοι που πλήττονται από αυτήν την Πανσέληνο είναι αυτοι που έχουν πολύ υψηλά πρότυπα. Αυτό είναι που μας κάνει να προσπαθούμε για την βελτίωση του εαυτού μας. Η Σελήνη κυβερνά τις συνήθειες, ενώ ο Κρόνος τη δομή και την οργάνωση, ως εκ τούτου, αυτή η πανσέληνος μας μαθαίνει την αντοχή και αυτοπειθαρχία. Η οικογένεια είναι πολύ σημαντική και θα εργαστούμε σκληρότερα, θυσιάζοντας τις εγωιστικές επιθυμίες μας. Οι ευθύνες και το καθήκον λαμβάνονται σοβαρά. Με αυτήν την πανσέληνο θα υπερασπιστούμε το σπίτι, την πατρίδα μας και την οικογένειά μας με σφοδρότητα.

Το εξάγωνο Σελήνης/Ουρανού φέρνει μια πληθώρα από ριζοσπαστικές και καινοτόμες ενέργειες στην δημοσιότητα. Αν και το εξάγωνο αυτό δείχνει να είναι αρμονικό ωστόσο, είναι προκλητικό οπου καρποφορεί η προσωπική ελευθερία, η επανάσταση και η ιδιοφυΐα. Όταν εχουμε για παράδειγμα το θάρρος να πούμε την γνώμη μας αυτό  μπορεί να προκαλέσει κριτική, φόβο, ακόμη και φθόνο από τους κομφορμιστές. Συχνά, οι κριτικοί είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι που θα ήθελαν να ζήσουν ενα πιο αυθεντικό τρόπο ζωής, αλλά περιορίζονται από το φόβο της απόρριψης και τους πιο μοντέρνους φίλους τους. Ένα τέτοιο εξάγωνο καλλιεργεί το έδαφος στην μεταφυσική, την αντίληψη, την φιλοδοξία, αποφασιστικότητα, θυσίες για επίτευξη σκοπών, ευνοεί τις μεταβολές, τις μεταρρυθμίσεις. Ωστόσο αυτό οδηγεί σε υπερένταση γύρω μας.
Το εξάγωνο Σελήνης/Ceres ενώνει μαζί δύο θηλυκά αρχέτυπα με έναν τρόπο που είναι εξαιρετικά εύφορος οπου σίγουρα συνδέεται με την φροντίδα και τη μητρότητα, αλλά φέρνει και μια ελαφρά απογοήτευση. Εκείνοι που πλήττονται από αυτήν πανσέληνο θα πρέπει να προφυλαχθούν από την συναισθηματική υπερφόρτωση οπου μπορεί να τους «πνίξει». Ο λόγος για αυτή την υπερβολή μπορεί να οφείλεται στο ότι κάποιος υπέστη μεγάλες απώλειες ή φτώχεια.

Όμως αυτό έχει ως  αποτέλεσμα να είναι κάποιος πρόθυμος να διορθώσει αυτές τις απώλειες στον μέλλον. Η πανσέληνος αυτή είναι θετική για τους φιλάνθρωπους και μπορεί να προσελκύσουν μεγάλο πλούτο. Ωστόσο, υπάρχει μια μεγάλη αντίθεση ανάμεσα στους νικητές και ηττημένους. Εκείνοι που πλήττονται από αυτήν Σελήνη θα χρειαστεί ισως για παράδειγμα σπαταλήσουν πολύ χρήμα έτσι ώστε να έλξουν την αγάπη και την προσοχή εκείνων που αγαπούν.
Το εξάγωνο Σελήνης/Δια στον χάρτη της πανσελήνου, είναι μια όμορφη ενέργεια που θα ωφελήσει τους συγγραφείς και γενικότερα ανθρώπους της διανόησης, δεδομένου ότι ο Δίας κυβερνά τις εκδόσεις. Συνδέεται με την δημοσιότητα, την καλοσύνη, την γενναιότητα,  την θρησκευτικότητα και την φιλανθρωπία. Η φαντασία είναι επεκτατική και πρωτοποριακή, εμπνευσμένοι από ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή ενα εσωτερικό ταξίδι. Δείχνει επαφές με ξένες χωρες, αισθήματα ευτυχίας, επιχειρήματα και τολμήματα σε μεγαλη κλίμακα, κοινωνική επιτυχία. Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να φέρει την επιτυχία κατά τύχη, με το να είναι κάποιος στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Ωστόσο υπάρχει και η σκοτεινή πλευρά, όταν η ακολασία του Δία και οι σεληνιακές κακές συνήθειες μπορεί να οδηγήσουν στην χρήση ναρκωτικών ουσιών ή τη σεξουαλική κακοποίηση.

Συνοδος Ερμή/Πλούτωνα, στην 3οοικο είναι μια στενή ευθυγράμμιση Ερμη-Πλουτωνα  θα δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία με τα όμορα κράτη, οπου οι διαμάχες για την εξουσία και τον έλεγχο αναμένονται να ενταθούν περαιτέρω από το εγωκεντρικό σταθερό άστρο Vega (Πλουτωνας σε σύνοδο με Vega). Τέτοιου είδους όψεις συνήθως συνδέονται με απειλές, πισώπλατα μαχαιρώματα και την χειραγώγηση. Η συνοδος Ηλιου/Κρονου, στον ιδιο οικο, είναι και αυτή μια σκληρή οψη, οπου κάνει την επικοινωνία πιο εύθραυστη και δύσκολη.

Αυτή η Πανσέληνος είναι πολύπλευρη και πολυδιάστατη και με πολλές όψεις όπως και η προσωπικότητα των Διδύμων. Αλλά μια Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να χειριστεί ολα αυτά τα στοιχεία με ένα τρόπο πολύ μαγικό και πολύ ευκολά. Το μυστικιστικο ορθογώνιο περιέχει το στελλιουμ της Περσεφόνης που θα μπορούσε να φέρει τη δικαιοσύνη για αυτούς που έχουν λάβει για παράδειγμα, κακοποίηση από παιδόφιλους.

Οι αποκαλύψεις παιδοφιλίας καίνε τον Μπιλ Κλίντον για παράδειγμα. Αυτή η Πανσέληνος επίσης συμπίπτει με τον Ήλιο του εκλεγμένου Πρόεδρου των ΗΠΑ, Donald Trump που είναι Δίδυμος. Όλα τα μάτια του κόσμου θα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ κατά την περίοδο μέχρι την ορκωμοσία του. Σε γενικές γραμμές όμως, αυτό το μυστικιστικό ορθογώνιο μοιάζει ακριβώς όπως ένα ωραίο δώρο, με την ελπίδα ότι το περιεχόμενο δεν θα απογοητεύσει! Στην προσωπική μας ζωή πιθανότατα θα αρχίσουμε να βλέπουμε μια σχέση, ενα φίλο, μια νέα θέση εργασίας ή συμφωνία πολύ σοβαρά τις επόμενες δυο εβδομάδες.

Οσο αφορά τους σταθερούς αστέρες στην πανσέληνο εχουμε τα εξής. Ο σταθερός αστέρας Capella έχει την  επιρροή του Ερμή και σχηματίζει σύνοδο με την πανσέληνο . Αυτό το ισχυρο αστέρι ο Robson λέει οτι «Δίνει τιμή, τον πλούτο, υπεροχή, φήμη, μια δημόσια θέση εμπιστοσύνης και επιφανείς φίλους, και μας κάνει προσεκτικούς, δειλός, περίεργους, μας αρέσει η γνώση και ιδιαίτερα οι καινοτομίες.”

Επίσης η πανσέληνος σχηματίζει σύνοδο με τον Phact, που είναι φύσεως Ερμή/Αφροδίτης με μια πινελιά Ουρανού. Είναι ένα θετικο αστέρι οπου φέρνει ευγένεια και έχει μια ευγενή φύση, οπου μπορεί να καταπραΰνει τις πιο ριψοκίνδυνες διαθέσεις στον δεκανό της πανσελήνου αυτής. Το περιστέρι είναι άτολμη, αλλά κάτω έχει ένα ισχυρό πνεύμα. Διαθέτει καλλιτεχνικά ταλέντα και μια μεγάλη αίσθηση του ρυθμού και του χρόνου. Είναι ένα αστέρι στο σώμα ενός περιστεριού. Και τα δύο αυτά άστρα θεωρούνται πολύ τυχερά. Επίσης δίνει μεγάλο ενδιαφέρον για τις επιστήμες και με τον Ηλιο, υπήρξε στο κοσμόγραμμα του Richard Strauss και του Newton, σε άλλες ιδιοφυείς προσωπικότητες και μαθηματικούς. Υποτίθεται και λέγετε ότι αυτό το σταθερό αστέρι θα αποκτήσει σημασία με την αρχή της “Εποχής του Υδροχόου”.

Mintaka.. είναι το τρίτο αστέρι στη ζώνη του Ωρίωνα. Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα αξιοθέατα στον νυχτερινό ουρανό. Αυτά τα τρία αστέρια λέγεται ότι αντικατοπτρίζουν τις θέσεις των πυραμίδων της Γκίζας. Ο Mintaka είναι το πρώτο από τα τρία που ανατέλλουν πάνω από τον ορίζοντα στο βόρειο ημισφαίριο και προλέγει επίσης καλή τύχη αν και είναι δύσκολο να εργαστεί κάνεις με αυτα τα αστέρια στην πανσέληνο των Διδύμων, στον 3ο δεκανό, αλλά σε συλλογικο επίπεδο, αυτά τα αστέρια φαινετε να φέρνουν υπεροχή. Ίσως να σημαίνει ότι πολλά εξαρτώνται από την ψυχολογία του κόσμου, από το πώς λειτουργεί ο κόσμος ως σύνολο στην τρέχουσα χρονική στιγμή.

Εχουμε τα εξής μεσοδιαστήματα

*Η σελήνη στο μεσοδιαστημα Ηλιου/Κρονου, φόβοι, απώλειες, στέρηση, ηγέτης.
*Ερμής στο μεσοδιαστημα Αφροδίτης/Κρονου στεναχώρια, ψυχρότητα, στέρηση, περιορισμός
* Συνοδος Sirius /Αφροδίτης/ Φιλοδοξία, υπερηφάνεια, συναίσθημα, τη φήμη, την ηγεσία, τον     πλούτο, πυρκαγιές, ξηρασία, κίνδυνος μέσω ορμητικότητας.
* Αρης στο μεσοδιαστημα Κρονου/Ουρανού
 δυνατή εξέγερση η τεράστια αναταραχή, μέσα από  μια συμφορά, προκλήσεις που οδηγούν σε         έναν αγώνα. Βία, τραυματισμοί, ατύχημα, συλλήψεις. Ξαφνικος περιορισμός, δυσάρεστη ένταση.
* Κρονος στο μεσοδιαστημα Αρη/Δια δύσκολες αποφάσεις, αφήνω τις ευκαιρίες να χαθούν.
Για την Ελλάδα εχουμε τα εξής


H αντίθεση σελήνης/Ηλίου αλλά και το τετράγωνο σελήνης- Αφροδίτης κορυφώνει θέματα που συνδέονται με την οικονομία ενώ συνδέεται με την δυσαρέσκεια και δημιουργεί εντάσεις και δυσκολίες για συνεννόηση και συμφωνία.
Η αντίθεση σελήνης –Ερμή δείχνει τις ευμετάβλητες απόψεις και τις δυσκολίες για προσαρμογή καθώς και η σύνοδος Ερμή -Πλούτωνα επηρεάζουν τον 9ο οίκο της. Ο Αρης της Ελλάδος εξακολουθεί να βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Κρόνο στον 7ο οίκο της, εδώ και αρκετούς μήνες πυροδοτώντας συγκρούσεις, εμπόλεμες καταστάσεις και δυσκολίες με εχθρικές χώρες, όπως έχω αναλύσει πολλές φορές, αλλά και ο Αρης στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Ερμή στην κορυφή του ωροσκοπίου της, σίγουρα πρόκειται για επαναστατικές-ριψοκίνδυνες τύπου κινήσεις και χαοτική επιρροή από πλευρά κυβέρνησης.Η πανσέληνος στους Διδύμους επηρεάζει την Σελήνη στον χάρτη της χώρας μας που είναι στο ίδιο ζώδιο.


Άλλωστε,η πανσέληνος θα επηρεάσει τον πρωθυπουργό της χωρας μας, καθώς είναι σε σύνοδο με τον ωροσκόπο του στους Διδύμους, ο Αρης τον 10ο οικο του, δημιουργώντας προβλήματα οσο αφορά θέματα 8ουοίκου, αλλα και με τους δανειστές (συντάξεις, χρέος, ασφάλεια κτλ). Ο Δίδυμος είναι ένα ζώδιο, επικοινωνιακό, με ευφυΐα αλλα εφευρίσκει πολλούς τρόπους στρατηγικής και ισως αυτό είναι το θετικο στην προκειμένη περίπτωση ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσει κάποια ευνοϊκή συγκυρία που ερχετε, δοκιμάζοντας εναλλακτικές λύσεις, ενώ σαφώς αυτό θα μας πάει σε αντίθεση κατεύθυνση από αυτήν που μας υπαγορεύουν οι αλλοι.


Η σελήνη του τετραγωνίζει τον Αρη της πανσελήνου, που συνδέεται με τις αυθόρμητες ενέργειες, την απερισκεψία, την τόλμη και την βιασύνη, αλλα συνδέεται με την ανταρσία εναντίον περιορισμών και εξαναγκασμών δημιουργώντας εντάσεις και φασαρίες, καθώς αυτή επηρεάζει τον 1ο του οικο.

Η αντίθεση Ερμή-Κρονου , Ερμη-Πλουτωνα, τετράγωνο Ερμή -ωροσκόπου δημιουργεί ρήξεις σε επίπεδο επικοινωνίας και αυτό είναι που σκέφτεται την περίοδο αυτή οσο αφορά το χρέος της Ελλάδος. Αυτό θα μπορούσε να έχει κάποια επιτυχία (Δίας τρίγωνο MC) AN το διαχειριστεί σωστά.


Επειδή όπως λέει ο ιδιος οι κάλπες, θα στηθούν το φθινόπωρο του 2019, και αυτό είναι δεκτό από κάποια άποψη, γιατί οι εκλογές είναι δίκοπο μαχαίρι με την εννοια τι να ψηφίσει ο κόσμος. Ολοι τα ιδια θα κάνουν. Ουτωσι άλλος το αποτέλεσμα θα είναι ένα, η Ελλάδα να βγει από την ΕΕ και το εύρω, το θέμα είναι ποιος θα σηκώσει την ευθύνη.

Και εκλογές να γίνουν τώρα, αυτοδυναμία δεν θα υπάρξει και αυτό έχει καταντήσει κουραστικό. Από την άλλη, όμως ότι και να κάνει, θα χρειαστεί την βοήθεια και την συναίνεση των άλλων.Με πιθανή ημερομηνία εκλογών,τις 22 Ιανουαρίου,με τον Ήλιο στον Υδροχόο, όπως οι εκλογές του 2015, όμως όπως ήδη διαδίδεται, η σελήνη στους Ιχθύς στηρίζει τον κύριο Μητσοτάκη αλλά όχι αυτοδυναμία σε διπλό ζώδιο.Αν ισχύσει αυτό, τότε θα τα πούμε αναλυτικότερα. Όμως τότε και κάτι άλλο αναδύεται ,ως δεύτερο κόμμα.Η Πανσέληνος με τις όψεις θα επηρεάσει ιδιαίτερα την Ευρώπη,και την Αμερική.
Εξισώσεις
Όρια –Σύνορα- περιορισμός – Πείσμα – Αντίσταση ή εμπόδια που σχετίζονται με συνεργασίες – Αποξένωση σχετικά με τους εταίρους – Ψυχρότητα στις σχέσεις – υπερβολικές επιβαρύνσεις ή συντριπτικές καταστάσεις.

Απόρριψη μεταξύ των συνεργατών – Θλίψη – Ζημία, τραυματισμούς ή βλάβες που επηρεάζουν τους άλλους – Οι ζημίες εταίρους η συνεργάτες

Εκτεταμένες μεταρρυθμίσεις – Τεχνικά κλιμάκια – Αύξηση εντάσεων
Εκτεταμένη ανάφλεξη – Εκτεταμένη ανταλλαγή πυρών – Διάδοση της φωτιάς
Καταιγίδες – Ώρες διακοπές ρεύματος
Μάχες πάνω από πληροφορίες σχετικά με τα οικονομικά- Αβεβαιότητα, ανασφάλεια ή αστάθεια που σχετίζετε με την εποπτεία – Επίσημες διενέξεις – Ανεπαρκής προστασία ή άμυνα-πολεμοι

Νέα σχετικά με μεγάλη στέρηση – Επίσημη εξαπάτηση – αμηχανία σχετικά με επίσημες ανακοινώσεις

περιορισμοί ή απαιτητικά καθήκοντα – Σημαντικοί περιορισμοί που σχετίζονται με τον αθλητισμό – Υποχρεωτικές αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση σχετικά με τις αρχές – Κυβέρνηση επίβλεψη – οριοθετήσεις που αφορούν τις πολιτικές αρχές
Ατυχήματα ή καταστροφές συμμετοχή του κοινού

Εν καιρώ πολέμου – εμπόλεμοι πληθυσμοί ή έθνη – Εμπρησμός
αντίσταση στην αλλαγή – αναδιάρθρωση, μετατροπές- Περιορισμοί σχετικά με τις αναπτυσσόμενες χώρες
Σεισμοί- Υπερένταση – διαταραχές ή αναταραχές που σχετίζονται με οικονομικά ή νομικά θέματα

Ξαφνικές πυρκαγιές – εκπλήξεις σχετικά με τα όπλα
Χρηματοοικονομική εξαπάτηση έξω στον κόσμο – Απώλειες που σχετίζονται με τα χρήματα -Αδικίες – Ελλείψεις έξω στον κόσμο – Απάτη
μυστικότητα σχετικά με συνεχή καθυστέρηση – θάνατοι από κρύο
Τυφώνες ή ισχυρές καταιγίδες

Αύξηση των απωλειών που αφορούν την ελευθερία – Ανασφάλεια ή αστάθεια που σχετίζετε με εκτεταμένη απάτη – Εκτεταμένη αποσύνθεση
 Αβεβαιότητα ή αστάθεια οφείλεται σε δόλο – Σοβαρή σύγχυση – άστοχες πεποιθήσεις
Χειραγώγηση στις επαφές – Απειλές

κινδύνος ή επικίνδυνες καταστάσεις
Ικανοποίηση σχετικά με την πίστη – θρησκευτική ευλάβεια
Αυξήσεις που αφορούν πυρκαγιές

– Βαθιά επιθυμία για την ανάπτυξη της ειρήνης και της συνεργασίας
Νέα σχετικά με αλλαγές και τα επίσημα θέματα – Ουσιαστικές αλλαγές της γνώμης – ανακοινώσεις σχετικά με σημαντικές αναπροσαρμογές ή μεταβάσεις ή μεταμορφώσεις
 Έντονες πολιτικές συζητήσεις – Επιθέσεις

Συγκρούσεις επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών
 Αιφνίδιες πυρκαγιές – εκπλήξεις σχετικά με τα όπλα
Συνεχώς δόλιες δράσεις – εκρήξεις αερίου


Ζημίες που σχετίζονται με τις δυνάμεις της φύσης – Πρόκληση ζημιών με μεγάλο αντίκτυπο – Τα βίαια εγκλήματα

Οι μεταρρυθμίσεις στις ανθρωπιστικές επιστήμες ή θεωρητικές επιστήμες
Εξαπάτηση σχετικά με οικονομικές μειώσεις

Σημαντικές οικονομικές απώλειες – εξουσία που πλήττονται από έλλειψη χρημάτων ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!


~ Like  Share  Tag  Comment  ~  ~

Email: astro.ephimerides@gmail.com