ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ-28 IANOYAΡIOY 2017

στις


Η Νεα Σελήνη Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί στην 8ημοιρα του Υδροχόου, στον 3ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου, στις 28 Ιανουαρίου, 2017,ωρα 2:06:57 π.μ.Θα επηρεάσει τα σταθερά ζώδια του Ταυρου, Υδροχόου, Λέοντες και Σκορπιούς.

Η Νεα Σελήνη έχει χαρακτήρα προειδοποιητικό για την Σεληνιακή Έκλειψη (πανσέληνο) που θα ακολουθήσει στις 11 Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Λεοντα. Αυτά τα ζώδια πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τις συναισθηματικές τους σχέσεις αλλά και τα επαγγελματικά τους ζητήματα. Η Νεα Σελήνη θα αναζωπυρώσει τις διαφορές και τις εντάσεις μεταξύ ανθρώπων αλλα και μεταξύ κρατων και διαφορετικών κέντρων εξουσίας στο πλαίσιο γεωπολιτικών εξελίξεων. Η Νεα Σελήνη ορίζει ένα αρκετά δύσκολο χρονικό διάστημα από οικονομικής άποψης, θα αυξήσει τα ατυχήματα, την θνησιμότητα και τα προβλήματα υγείας. Να υπενθυμίσω ότι στις 27 Ιανουαρίουέχει αρχίσει ήδη το Κινεζικο ετος του Πύρινου Κόκορα, οπότε οι εξελίξεις θα τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα.

Η Νεα Σελήνη θα επηρεάσει τις γεωπολιτικές εξελίξεις με τις γείτονες χωρες, και τις όποιες  διαπραγματεύσεις αφού θα επηρεάσει τον 3ο και 9ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου, που ξαναέγινε και στην πανσέληνο με τον Καρκίνο. Θα επηρεάσει εν ολίγοις, τις μετακινήσεις, τις μεταφορές, τις συμφωνίες, την εξωτερική πολιτική, την θρησκεία, την δικαιοσύνη, τα ΜΜΕ, την παιδεία. Όπως η Νεα Σελήνη  κυβερνά και τον 5ο οικο, που συνδέεται με τους πρέσβεις και διάφορους εκπροσώπους σε ξένα κράτη, την νεολαία, τα παιδιά, την δημιουργία, τον τρόπο διασκέδασης του λαού, τον τζόγο, θα έχει επιπτώσεις στον κόσμο του θεάματος, τα εισοδήματα, το χρηματιστήριο.
Η 8η μοιρα του Υδροχόου προκαλεί εντάσεις ,προβλήματα κυρίως ψυχολογικά, οι αποφάσεις οδηγούν σε λανθασμένα μονοπάτια. Είναι η μοίρα της Μεταστροφής, έχει χαρακτήρα ισχυρό, επιθετικό, σφοδρό και ορμητικό* (έχει ο καιρός γυρίσματα που λέμε) και μεγάλη δύναμη. «Ένας μεγάλος βράχος που τον σχίζει μια αστραπή».Η Νέα Σελήνη κυριαρχείται από το τετράγωνο Αφροδίτης/Κρόνου. Αυτό εστιάζει την προσοχή σας σε τυχόν δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στην ερωτική σας ζωή ή την οικονομική σας κατάσταση. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχοο, θα αυξήσει την γκρίνια και τις διαμάχες πράγμα που θα κάνει τα πράγματα αρκετά δύσκολα τόσο στις προσωπικές μας σχέσεις αλλά και σε οικονομικο επίπεδο αλλα και οσο αφορά τις διεκδικήσεις για εδάφη, στις διαπραγματεύσεις, και σε συλλογικο επίπεδο.
Αυτή είναι η τελική φάση της σεληνιακής έκλειψης η οποία ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2016. Έτσι η γκρίνια, η διχόνοια και οι όποιες διαφορές και δυσκολίες με τους άλλους θα συνεχίσουν να αυξάνονται μέχρι να γίνουν κάποιου είδους αποφασιστικές ενέργειες για να διορθώσετε το πρόβλημα, αν και στην πολιτική τα πράγματα ήδη έχουν πάρει το δρόμο τους. Σιγουρα, όμως η υπομονή και η αποφασιστικότητα είναι απαραίτητα στοιχεία μεχρι να αρχίσει ο επόμενος κύκλος εκλείψεων στις 11 Φεβρουαρίου.


Η επιρροή της Νέας Σελήνης συνήθως διαρκεί για τέσσερις εβδομάδες μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη, στην περίπτωση αυτή, της 26ης, Φεβρουαρίου ,που είναι η ηλιακή έκλειψη. Ωστόσο, είναι πιθανό ότι η επιρροή αυτής της Νέας Σελήνης θα τελειώσει με την Σεληνιακή έκλειψη της 11 Φλεβάρη.

Ανεξάρτητα από το πόσο καιρό διαρκεί, η καλύτερη στιγμή για την πραγματοποίηση μια νέας αρχής και για την έναρξη νέων έργων είναι κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων εβδομάδων του κύκλου Νέας Σελήνης.
Ο πρώτος δεκανος του Υδροχόου, συνδέεται με την ασθένεια ενός Βασιλιά η ηγέτη. Μας λέει επίσης, ότι η κοπή του ομφάλιου λώρου, προς την ελευθερία είναι δύσκολη(αν και ο ωροσκόπος της νέας σελήνης είναι στην 20ημοιρα του Σκορπιού, μοιρα της ανεξαρτησίας). Ποιος είναι αυτος που θα επαναστατήσει πρώτος ενάντια της μητέρας-χώρας; αλλα και σε προσωπικο επίπεδο μπορεί να υπάρχει η αίσθηση η να βρούμε τον εαυτο μας σε αντίθεση με τους αλλους. Εδώ η Σελήνη συνεχώς ψάχνει για τη «Γη της Επαγγελίας», αλλά σπάνια τη βρίσκει. Αυτή η Νέα Σελήνη στον πρώτο δεκανό του Υδροχόου είναι τόσο ιδεαλιστική, ώστε βρίσκει τον εαυτο της να τετραγωνίζει τις υψηλές προσδοκίες της με την επίγεια εγχώρια πραγματικότητα που είναι εξαιρετικά σκληρή.


Η Νέα Σελήνη στις 8 ° 15 ” μοίρες του Υδροχόου συνδέεται με ενα μικρό σταθερό αστέρι στον αστερισμό του Αιγόκερω. Ο Omega Capricornus, έχει την παραδοσιακή ονομασία Baten Algiedi που σημαίνει κοιλιά της αίγας. Ο Πτολεμαίος είπε ότι τα αστέρια στην κοιλιά της αίγας, δρουν όπως ο Άρης και ο Ερμής. Αυτό δίνει στην Νέα Σελήνη ένα μαχητικό, δυσάρεστο, περιπετειώδη, αποφασιστικό αλλα και επιχειρηματικό χαρακτήρα.
Το τετράγωνο Αφροδίτης/ Κρόνου είναι η ισχυρότερη επιρροή στον χάρτη της Νέας Σελήνης. Αυτή η αρκετά μεγαλη προκλητική αστρολογική οψη συνδέεται με τη Νέα Σελήνη μέσω δύο ημιτετράγωνων  (45 °). Αυτές οι δευτερεύουσες όψεις αποκαλύπτουν μια ενοχλητική και ερεθιστική ενέργεια που παράγεται. Το ημιτετράγωνο μπορεί να είναι μια μικρή οψη, αλλά δύο μαζί είναι πολύ σημαντικο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Νέα Σελήνη βρίσκεται στο μεσοδιάστημα του τετραγώνου Αφροδίτης/Κρόνου.
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο μπορεί να προσθέσει άγχος και πίεση στις στενές σχέσεις λόγω των αρνητικών συναισθημάτων, την απόσταση ή άλλα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις πάσης φύσεως. Τα περισσότερα από αυτά τα εμπόδια είναι πιθανόν να προέλθουν από το δικο σας φόβο ή επικρίσεις, αλλά θα μπορεί να αντιμετωπίσετε το ίδιο επίσης και από τους άλλους.
Είναι πολύ συχνό το φαινόμενο, κατω από αυτήν την παρούσα επιρροή να αισθάνεστε μοναξιά και κατάθλιψη. Μπορεί να είμαστε αρκετά σφιχτοί με τα χρήματα η να υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες, αλλα και να συμβεί και το αντίθετο, δηλαδή, να σπαταλάμε πολλά χρήματα, αλλα για να αποφευχθεί μια τάση προς τη σπατάλη χρημάτων και άλλων πόρων, μάλλον θα πρέπει να σφιχτούμε κι άλλο στην χωρα αυτή που ζούμε, και θα σφιχτούμε αρκετά. Αν και τα κίνητρα μπορεί να μην υπάρχουν θα προτιμούσαμε η μάλλον υπάρχει μια τάση για τεμπελιά, ενώ αντίθετα η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητη ώστε να διατηρήσουμε την παρούσα σχέση μας με τον αλλον, την καριέρα σας ή να κρατήσετε σε ισορροπία τα οικονομικά σας, τουλάχιστον σε προσωπικο επίπεδο.
Δεν είναι ώρα να ώστε να αγνοούμε τις ευθύνες μας, ειδικά όσο αφορά τους αγαπημένους μας και τις σχέσεις μας. Παρά το γεγονός ότι θα εχουμε λιγότερη ανάγκη για αγάπη, κάποιος μπορεί να τρέξει να μας υποστηρίξει και εμείς να αρνηθούμε για παράδειγμα, και αυτό να φέρει κάποια απογοήτευση, αν φερθούμε ψυχρα σίγουρα αυτό θα φέρει περαιτέρω σύγκρουση η ψυχρότητα.
Τα ημιτετραγωνα στη Νέα Σελήνη είναι μια πρόκληση για το πώς εσεις αντιμετωπίζετε τον ερωτα η τον τρόπο που αγαπάτε στη ζωή ή θα πρέπει να ελεγχξτε τα οικονομικά σας και να δείτε σε πιο στάδιο βρίσκετε η οικονομική σας κατάσταση ώστε να αναλάβετε δράση. Οπωσδήποτε, αυτό το πρόβλημα κατατρώει αρκετο κόσμο πολύ καιρό τώρα. Αν μείνει άλυτο, οσο αφορά τουλάχιστον την προσωπική μας ζωή, μπορεί να προκαλέσει την διάλυση σχέσης ή ένα άλλο σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Υπάρχει η αίσθηση της γκρίνιας στην ατμόσφαιρα σε αυτή τη Νέα Σελήνη. Προέρχεται από το σταθερό αστέρα που βρίσκεται στην κοιλιά της αίγας, και προκύπτει από το τετράγωνο Αφροδίτης/ Κρόνου και τις όψεις των δυο ημιτετράγωνων. Ένα τρίτο θέμα που ισως να προκύψει σε μια σχέση ανθρώπων είναι η απόσταση, για παράδειγμα, μπορεί να υπάρχει συναισθηματική  απόσταση η χιλιομετρική, δηλαδή να ζείτε σε διαφορετικές χωρες η πόλεις και θα πρέπει αυτό να επιλυθεί η επίσης και η επίλυση μιας κατάστασης να είναι χρονοβόρα.
Βέβαια ο Κρονος σε τετράγωνο με την Αφροδίτη είναι περιοριστικός παράγοντας και προκαλεί τριβή η ενόχληση. Ωστόσο, γρήγορες λύσεις δεν υπάρχουν, διότι όλες αυτές οι όψεις απαιτούν υπομονή, αποφασιστικότητα και αντοχή.
Η εξεύρεση μιας λύσης δεν είναι εύκολο, αλλά πιθανώς να έχετε ήδη μια καλή ιδέα για τις δύσκολες επιλογές που πρέπει να γίνουν. Πρέπει να πάρετε την απόφαση ,χρειάζεται να δράσετε με τολμηρό τρόπο ώστε να υπάρξει ανακούφιση από την ένταση. Πάντως, πιστεύω τουλάχιστον στην προσωπική μας ζωή ότι το εξάγωνο Δια/Κρόνου θα προσφέρει την απαιτούμενη υπομονή και αποφασιστικότητα.
Αποδεικνύεται, επίσης, ότι ένα μεγάλο μέρος της αρνητικότητας του τετραγώνου Αφροδίτης/ Κρόνου μπορεί να φέρει αισιοδοξία και καλή τύχη. Σηματοδοτεί μια εποχή όμως συγκρατημένης επέκτασης οσο αφορά την επιχειρηματικότητα αλλα και θα πρέπει να προσέξετε ώστε να γίνουν οι σωστές επιλογές.
Εκείνοι που πλήττονται από αυτήν τη Νέα Σελήνη θα αναπτύξουν μια απατηλή, απροσδιόριστη αυτοπεποίθηση, ακριβώς όπως το κλασικό άσχημο παπάκι-που μετατράπηκε σε κύκνο. Η επώδυνη εσωτερική εργασία κεκλεισμένων των θυρών είναι ζωτικής σημασίας, αλλά θα αξίζει να δαπανήσετε χρόνο. Να έχετε υπομονή, γιατί και αυτό θα πάρει χρόνο για να χτίσετε ότι έχει σχέση με σημαντικές επαγγελματικές δραστηριότητες. Το τετράγωνο Αφροδίτης/ Κρόνου μπορεί να σας κάνει σχολαστικούς στην εργασία αλλα δίνει και διαρκή ποιότητα.
Η πιο αρνητική εκδήλωση της Αφροδίτης / Κρόνου θα μπορούσε να φέρει το συναίσθημα ότι είμαστε ανάξιοι να αγαπηθούμε από τους αλλους η να πάρουμε υποστήριξη η ότι είμαστε ανάξιοι για τις ικανότητες μας. Αυτή η αρνητική σκέψη όμως, μπορεί να προκαλέσει μεγάλα προβλήματα σε όλες τις μορφές των σχέσεων ακόμα και στα επαγγελματικά.
Προσπαθήστε να μην διώχνετε μακριά ασυνείδητα τους αλλους, και να εργαστείτε περισσότερο για να ρίξετε τα τείχη ανάμεσα σε σας και τους αλλους η να περιορίσετε την δυσπιστία που έχει δημιουργηθεί. Σε επαγγελματικο επίπεδο μπορεί να υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός η να φέρει δοκιμασίες. Σιγουρα, αυτοι που την έχουν αυτήν την οψη θα αντιμετωπίσουν πολύ σκληρά τις επιπτώσεις τις.
Σε κοσμικο επίπεδο το τετράγωνο Αφροδίτης- Κρόνου συνδέεται με οικονομικούς περιορισμούς, με τις δυσκολίες στο να διατηρηθεί η ειρήνη και αρμονία μεταξύ κρατων, αλλα σίγουρα θα συμβούν γεγονότα που θα μας προσγειώσουν απότομα στην πραγματικότητα. Συνδέεται με την ταλαιπωρία, τα εμπόδια και τον έλεγχο σε οικονομικο επίπεδο αλλα και την επιβολή σκληρών όρων. Η συγκεκριμένη οψη θα επηρεάσει σαφώς δε τις μάζες, τις διαπραγματεύσεις, τα κοινοβούλια, την οικονομία, τα κόμματα και τις συνεργασίες και τα εδαφικά θέματα που θα φέρει κάποιου είδους περιορισμούς και συρρικνώσεις ,όπως είχαμε πει στα σύνορα -αλλαγή συνόρων-πραξικοπήματα-ανατροπές με Κρονο στον Τοξότη. Η οψη αυτή επίσης χτυπάει άτομα που συνδέονται με τους πρέσβεις και διπλωμάτες, τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις, αλλα και τις συνεργασίες σε πολιτικο επίπεδο.
Άλλες όψεις που συναντάμε στον χάρτη της νέας σελήνης, ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό των πλανητών έχει μεταφερθεί στο νότιο μέρος του χάρτη, είναι η συνοδος Ερμή/Πλούτωνα (και τα δυο φέρνουν αναστατώσεις, παράξενες και ιδιόρρυθμες ενέργειες, συγκρούσεις, βιασύνη, απειλές, εκβιασμούς, ανατροπές στις κυβερνήσεις αλλα και σε συζητήσεις για οικονομικά θέματα) αλλα και το τετράγωνο Ερμή/Ουρανού που θα χτυπήσουν την οικονομία και τα χρηματιστήρια, μαζί με την σύνοδο Κρονου/Junoεξαιτίας της τρομοκρατίας. Το τετράγωνο Δια/Πλούτωνα, που θα φέρει μεγάλες αλλαγές και θα μεταμορφώσει τον κόσμο και η αντίθεση Δια/Ουρανού, που θα φέρει ανατρεπτικές καταστάσεις και γεγονότα θα συνεχίσουν να υπάρχουν στον χάρτη. Το τετράγωνο Δια/Πλούτωνα ( ασυλόγιστη σπατάλη, σοβαρά προβλήματα στην οικονομία και υγεια, συλλήψεις, προφυλακίσεις, προβλήματα με την πολιτεία και τις αρχές ενός τόπου, εκμετάλλευση των μαζών από την πλουτοκρατία, μεγάλες πλημμύρες, μεγάλο τσουνάμι; θανατηφόρες πυρκαγιές. Επίθεση από θρησκευτικούς εξτρεμιστές ) το είδαμε στις  7-14 Νοεμβρίου, θα γίνει ακριβείας ξανά στις 25 Μαρτιου/2-Απριλιου και στις 2-8 Αυγούστου 2017, οπότε και η άνοιξη θα έχει αρκετά τρομοκρατικά χτυπήματα.
Η αντίθεση Δια/Ουρανού, επαναλαμβάνω και για τους καινούργιους αναγνώστες, που θα φέρει ανατρεπτικές καταστάσεις και γεγονότα, εξεγέρσεις, ελευθερία, αλλαγές, αλλαγές με ξένες συμμαχίες και οι χρηματοπιστωτικές αγορές θα είναι απρόβλεπτες. Να είστε προσεκτικοί. Αυτό επαναλαμβάνεται στις 22 Φλεβάρη έως 5 Μάρτιου, και 1, Σεπτεμβρίου- 27 Οκτωβρίου, 2017 και ισως να μην είναι τυχαίο. Αλλωστε, όπως είπα και στο κείμενο με το Κινέζικό ωροσκόπιο, επειδή το 2017 ισούνται με τον αριθμό 1 είναι πολύ πιθανό να εχουμε και παλι ένα σημαντικο χρηματοπιστωτικό γεγονός η κατι νέο αρχίζει όπως και το 2008.
Να σημειώσω ότι το Ταυ-τετράγωνο, που αναφέραμε στο περασμένο σεληνιακό φαινόμενο, θα φτάσει στο αποκορύφωμά του κατά τον Φεβρουάριο-Μάρτιο του 2017, όταν ο Πλούτωνας θα φτάνει στις 19 μοίρες του Αιγόκερω, ο Ουρανός, στις 22 μοίρες του Κριού και ο Δίας 20-21 μοίρες του Ζυγού. Ενώ αυτό το Ταυ-τετράγωνο δεν γίνεται ποτέ ακριβέστατο όμως (δηλαδή ολοι οι πλανήτες να βρίσκονται στην ιδια μοιρα δεν συμβαίνει ποτε) οι πλανήτες θα είναι εντός μιας σφαίρας 3 βαθμών μεταξύ τους κατά τον Φεβρουάριο-Μάρτιο, 2017 οπου εκεί το Ταυ/τετράγωνο θα είναι πολύ ισχυρό.
Η ενέργεια του Ταυ-τετραγώνου θα εκφραστεί στον κόσμο ως αλλαγές και εκρηκτικά γεγονότα που θα συμβούν, και αυτό θα επηρεάσει τη ζωή μας, καθώς, ειδικά εκείνους που έχουν πλανήτες στους 18-23 βαθμούς στα ζώδια του Κριού, Καρκίνου, Αιγόκερω και Ζυγού. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω είναι ισχυρός, και ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης του μετασχηματισμού που έχει να κάνει με τις επιχειρήσεις και την εξουσία, και αυτό περιλαμβάνει το γεγονός ότι θα συνεχίσει να “φοβερίζει” η να απειλεί τον κόσμο και εκείνους που αναγκάζουν τους αλλους να κάνουν πράγματα  ενάντια στην  θέλησή τους.
Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της εξεγέρσεων, επαναστάσεων και απροσδόκητων γεγονότων, και η ενέργεια του μερικές φορές εκρηκτική, ανάλογα με ποιον πλανήτη έρχεται σε επαφή.
Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης, του χρήματος, της δικαιοσύνης και της θρησκείας και τόσο αλλων θεμελιωδών εννοιών , που βρίσκεται στον Ζυγό και είναι το ζώδιο που κυβερνά τις σχέσεις όλων των ειδών αλλα και τη δικαιοσύνη.
Οπότε, τα Ταυ-τετράγωνα, φέρνουν την αλλαγή, ακόμα και μεγαλη αναστάτωση στον κόσμο. Ο Ουρανός είναι σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και πάλι, και αυτή η ενέργεια κυριαρχούσε στους ουρανούς για μεγάλο χρονικό διάστημα οπου ήταν πηγή συγκρούσεων και βλέπουμε τα αποτελέσματα τώρα. Εκείνη την εποχή είδαμε πολλές αλλαγές στις κυβερνήσεις, την τρομοκρατία, και την αναταραχή στη Μέση Ανατολή ήταν ίσως μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές.
Επιπλέον, συναντάμε και ένα stellium στους Ιχθύς (πολυαστρια) στον 4ο οικο του χάρτη , μεταξύ Αρη- Αφροδίτης-Χείρωνα-Πωσειδωνα αλλα βρίσκεται εκεί και το σημείο του Κριου. Ένα stellium συμβαίνει όταν 4 ή περισσότεροι πλανήτες πέφτουν σε έναν οικο. Αυτή η διαμόρφωση δημιουργεί και περιέχει πάρα πολλή ενέργεια και η ενέργεια αυτή παράγει εμμονές, είναι ψυχαναγκαστική, και ανάλογα με τις όψεις που περιλαμβάνει ο κάθε πλανήτης ,δηλαδή αν είναι θετικές  η αρνητικές .
Εκτός από αυτο, οι όποιες ενέργειες η γεγονότα φέρνουν αναστάτωση για μεγάλες χρονικές περιόδους όταν οι διελαυνων πλανήτες σχηματίζουν μια σκληρή όψη Τ-τετράγωνου. Όλα πάνε στραβά και σίγουρα πρέπει να υπάρξει μια λύση η έξοδος διαφυγής από αυτο! Τα στελλιουμ , φέρνουν τεράστιες αλλαγές ανάλογα στο ζωδίο που είναι. Οπότε αυτό προμηνύει μια περίοδο μεγάλης αστάθειας, επηρεάζοντας τον 4ο οικο του ωροσκοπίου , θα λέγαμε με βίαιο τρόπο διότι ανακατεύεται και ο Αρης με την Αφροδίτη στο στελλιουμ.
Ας μην ξεχνάμε ότι ο 4ος οίκος είναι γωνιακός και σημαντικος, και συμβολίζει την πατρίδα, την οικογένεια, τις ρίζες μας, τα κτήρια, την ακίνητη περιουσία, τα χωράφια, τις πόλεις, ότι δηλαδή περιλαμβάνει ένα κράτος, τις καιρικές συνθήκες και καταστροφές από τον καιρο, και εδώ το στελλιουμ συνδέεται με πολλές βροχές και καταιγίδες (νερό, καταιγίδες -τσουνάμι- Ιχθύς). Και να επισημάνω ότι οπότε είχαμε στελλιουμ σε ζώδιο του νερού, είχαμε καταστροφικές πλημμύρες και καταιγίδες τα τελευταία χρονια  αλλα ήταν στο ζώδιο του Σκορπιού. Επίσης ο 4οςοίκος  συνδέεται με τον κόμμα αντιπολίτευσής.
Σταθεροί αστέρες που να είναι σε σύνοδο με την Νεα Σελήνη δεν υπάρχουν, εκτός από αυτό που αναφέραμε πιο πάνω, όμως ο Αρης είναι σε σύνοδο με τον Scheat,οπου το είχα αναλύσει στην μεγαλη ηλιακή έκλειψη που έγινε τον Μαρτιο του 2015 στους Ιχθύς, και είναι εξίσου καταστροφικός όπως και ο Algol. Μπορείτε να διαβάσετε την έκλειψη αυτή εδώ για να δείτε τι έγραφα τότε, http://eastroephimerides.blogspot.gr/2015/03/2032015.html
 Ο Scheat, συνδέεται με τη δυστυχία, το νερό και τον αέρα. Θα σταθώ μόνο σε γεγονότα που σχετίζονται με καταιγίδες και νερό και τον αέρα (ειδικά αεροπλάνα, όχι όμως διαστημόπλοια, ωστόσο αν συμβεί κατι τέτοιο θα δούμε). Επίσης συνδέεται με διενέξεις στην βιομηχανία, φυλακίσεις, δολοφονίες, αυτοκτονίες, πνιγμούς, και την ακραία δυστυχία αλλα και την ρήξη με τη συμβατική σκέψη ή φιλοσοφία.

Ο Scheat, είναι ένα σταθερό αστέρι φύσεως Κρονου και είναι παρών σε καταστροφές, όπως μεγάλες πλημμύρες, ναυάγια όπως ο Τιτανικός, ατυχήματα σε ορυχεία, αεροπορικά ατυχήματα, ή και αυτοκτονίες. Σε ένα κοσμικό διάγραμμα, στο MC ή στον Asc, όπως τότε ένα ατύχημα ή καταστροφή μπορεί να συμβεί, ενας μεγάλος σεισμός αλλα και με τις απεργίες. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να έχει επιπτώσεις στην ψυχική δημιουργικότητα των ανθρώπων.

Με τον Αρη σημαίνει πολλά ατυχήματα, και σοβαρές ασθένεια και λοιμώξεις. Συνδέεται με τις φλεγμονές μέσα στον μυ του αριστερού ποδιού και τους θύλακες των βρόγχων. Μπορεί να υπάρχει ένας επίμονος βήχας με βλέννα, η ενα πρόβλημα να είναι δύσκολο στην διάγνωση και την θεραπεία του.


Στον χάρτη ης Ελλάδος η νεα σελήνη όπως ο καθένας θα φαντάζεται, επηρεάζει τον 10ο οικο της, που συνδέεται με το κυβερνών κόμμα, της χωρας αυτή τη στιγμή, με μια σύνοδο Ηλιου-Ουρανού και άλλες θετικές όψεις ,που κάνουν λογο για μια κυβέρνηση που κοιτάει μονο το συμφέρον της, με αρκετή ισχυρογνωμοσύνη, προσπαθώντας να επιφέρει αλλαγές που δημιουργούν εντάσεις και προβλήματα, ενώ οι προσπάθειες συνεχίζονται στις διαπραγματεύσεις. Αυτό όμως προοιωνίζει και εκλογές η αλλαγή ηγεσίας. Αυτο θα μπορούσε να συμβεί από την άνοιξη κυρίως μεχρι το Φθινόπωρο.Οι εντάσεις, από τον στελλιουμ που βρίσκεται στον 4οοικο, επηρεάζουν και συσσωρεύονται επικίνδυνα στις μάζες και στο κοινοβούλιο, τον εναέριο χώρο (να υπάρξει να ατύχημα αεροπορικό; οι κάποιες καταστροφές  στο εσωτερικο χώρο να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα απο πλημμύρες οσο αφορά για παράδειγμα την αγροτική παραγωγή και κτήρια) ενώ θα επηρεάσει με αρνητικο τρόπο και τις συμμαχίες μεταξύ κομμάτων αλλα και με άλλες χωρες, το μακροπρόθεσμο σχεδιασμό οικονομικών και πολιτικών στόχων.
Ο Κρόνος σε τετράγωνο με τον Αρη θα επιφέρει και αλλους περιορισμούς και απώλειες σε θέματα οικονομικής φύσεως ενώ οι ασφυκτικές πιέσεις θα συνεχίσουν σε επίπεδο διαπραγματεύσεων για εθνικά θέματα και με τους θεσμούς, που δεν είναι και θετική διέλευση για το κλείσιμο της αξιολόγησης η την λύση του Κυπριακού, οπότε καλο θα ήταν να μην βιάζονται. Το τετράγωνο Κρόνου -Αφροδίτης που αναλύσαμε, επηρεάζει ιδιαίτερα την χωρα μας, τον 11-8οοικο της, οσο αφορά το χρέος, τις συντάξεις, την ιδιοκτησία, τα εισοδήματα, τη θνησιμότητα; όπως επίσης και η αντίθεση Σελήνης-Κρονου που σηματοδοτεί ότι ο ελληνικός λαός είναι ιδιαίτερα ταλαιπωρημένος και στεναχωρημένος σε σχέση με αυτά τα θέματα.


~ Like  Share  Tag  Comment  ~  ~

Email: astro.ephimerides@gmail.com


Follow on Twitter:https://twitter.com/astroephimeris