Ο ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

στις
 
Η ορκωμοσία του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στις 20 Ιανουαρίου 2017, μας δίνει μια εικόνα ότι θα κυβερνήσει με επιτυχία εν μέρει.Οι φάσεις της Σελήνης που οδηγούν από την ημέρα εκλογής μέχρι την ημέρα ορκωμοσίας δείχνουν μια περίοδο πολέμου και φόβου.Το κοσμόγραμμα ορκωμοσίας του Τραμπ,έχει οριστεί για τις 12:00 μ.μ. στις 20 Ιανουαρίου 2017.Ο Τραμπ αναμένεται να είναι ένας ισχυρός και επιβλητικός ηγέτης.Θα υπάρξουν ισχυροί εχθροί όμως, που θα χρησιμοποιήσουν κάθε τέχνασμα, στην κυριολεξία, ώστε να καθυστερήσουν την πρόοδο και τους στόχους του, για το έθνος των ΗΠΑ και αυτό είναι το λιγότερο διότι και ο αστρολογικός του χάρτης έχει αρκετά τρανταχτά σημεία.
 
Ωστόσο, οι ικανότητες που διαθέτει ως Δίδυμος θα καταφέρει να επικοινωνήσει με το κοινό και να κερδίσει την υποστήριξή τους ώστε να μεταμορφώσει το κράτος των ΗΠΑ, εφόσον επιβιώσει.Οι Δίδυμοι ζουν στον κόσμο των ιδεών, είναι εύστροφοι και έξυπνοι, ετοιμόλογοι και πλέκουν σενάρια εύκολα.Νέες συμμαχίες θα γίνουν όπου πρέπει να υπάρξει περισσότερη ειρήνη αντί για πόλεμο.Έτσι, λοιπόν,διαθέτει ένα καλό μείγμα παραδοσιακών αξιών σε συνδυασμό με το σκεπτικό μιας νέας εποχής που θα αυξήσει τον πλούτο και την ευημερία των Η.Π.Α. για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
 
Ας ξεκινήσω λίγο πρώτα, να πω δυο λόγια για τον αστρολογικό του χάρτη.Ο Ντόναλντ Τζον Τράμπ (γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, στο Queens, στις 14 Ιουνίου 1946, ώρα 10:54 π.μ. είναι επιχειρηματίας, πρώην τηλεπαρουσιαστής και Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών από τις 20 Ιανουαρίου 2017.Είναι απόφοιτος Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια το 1968.Από το 1971 διευθύνει τον κληρονομημένο από τους γονείς του Οργανισμό Τράμπ, μια μεγάλη μεσιτική εταιρία που έχει επεκταθεί σε παγκόσμιο επίπεδο.Από το 2004 έως και το 2015 ήταν ο τηλεπαρουσιαστής της δικής του εκπομπής,The Apprentice, ενώ το περιοδικό Forbes τον κατέταξε στην 324η θέση των μεγαλύτερων δισεκατομμυριούχων και στην 113η στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.
 
Ο Ντόναλντ Τράμπ δραστηριοποιείται στην πολιτική σκηνή από την πρώτη του εκλογική προσπάθεια το 2000. Ήταν υποψήφιος το 2012 με το Ρεπουμπλικανός αλλά η υποψηφιότητα ακυρώθηκε.Η επόμενη φορά ήρθε όταν τον Ιούνιο του 2015 δήλωσε την επίσημη υποψηφιότητα του για τις τότε ερχόμενες εκλογές του 2016. Κέρδισε τις εκλογές τον Νοέμβριο του 2016,κερδίζοντας την Χίλαρι Κλίντον με ποσοστό 46% (η Κλίντον είχε μεγαλύτερο ποσοστό αλλά λιγότερους εκλέκτορες). Έτσι, γίνεται ο γηραιότερος και πλουσιότερος Πρόεδρος στην εθνική ιστορία της χώρας.
 
Ο Τραμπ γεννήθηκε  στις 14 Ιουνίου, 1946,όπου εκείνη την ημέρα είχαμε μια ολική σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη και μάλιστα είχαμε το φαινόμενο του Red Blood Moon,δηλαδή της Ματωμένης Σελήνης.Υπάρχει στο ωροσκόπιο του, στον 10ο οίκο του, μια σύνοδος  Ήλιου / Βόρειου Δεσμού / Ουρανού  στον 3ο δεκανό των Διδύμων, όπου σημαίνει “Media Θεοί & Μεγιστάνες.” Αυτό δίνει την αίσθηση του πεπρωμένου. 
 
Και είναι ένας άνθρωπος με πολλές ικανότητες και ισχυρή διαίσθηση. Πιστεύω άλλωστε ότι είναι πιο έντονη αστρολογική όψη που τον χαρακτηρίζει.Ο Ήλιος που είναι κυβερνήτης του 4ου οίκου του, δείχνει όντως κληρονομημένη θέση και περιουσία.Κέρδη από κτηματομεσιτικές συναλλαγές.
 
 
 
*****Υπάρχει το εξάγωνο Ηλίου/Αρη, που δείχνει αποφασιστικότητα, θάρρος, γενναιότητα, μια ιδιαίτερη δύναμη πού θα βοηθήσει στην επίτευξη κατορθωμάτων του. Μια έντονη επιθυμία να καθοδηγεί τους άλλους, άνοδος, ανάληψη ηγετικής θέσης, το ξεπέρασμα δυσκολιών και κινδύνων, επαγγελματική επιτυχία. ( διορθώθηκε μετά από παρέμβαση μιας καταπληκτικής κυρίας!)****

Σημαντική όψη που τον χαρακτηρίζει είναι η σύνοδος Ηλίου/Ουρανού που έχει άμεση σχέση με την επικοινωνία, τον κάνει αντισυμβατικό, ανεξάρτητο και πρωτότυπο αλλά και επαναστατικό.
Είναι αυτοί που πηγαίνουν ενάντια στην παράδοση, και επαναστατούν ενάντια σε – κοινωνικές ή πολιτικές που δεν τους αρέσουν. Εκκεντρική προσωπικότητα, του αρέσει η επικοινωνία, μέσω υπολογιστών, ηλεκτρονικών μέσων, και ό, τι νέο υπάρχει.
 
Ο Ηλιος στον Alnilam, ένα κεντρικό αστέρι στην ζώνη του Ωρίωνα, είναι μια οψη που δείχνει ενα συγκλονιστικό και απρόσμενο ξύπνημα. Εναν επαναστάτη/ έναν αουτσάιντερ. Συμβολίζει την δυσάρεστη αλήθεια. Σπάζοντας κάθε πολιτική ορθότητα. Ουράνια αλλαγή.
 Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που βλέπουμε στον χάρτη είναι ο σταθερός αστέρας Regulus να κάθεται στον ωροσκόπο και τον Αρη που δείχνει ότι ο Τραμπ γεννηθηκε για να είναι αρχηγός, να κυβερνά και να δίνει εντολές. Πρόκειται λοιπόν ξεκάθαρα για μια πολύ έντονη και ηγετική προσωπικότητα.
 
 
Όμως το δεύτερο και πιο τρανταχτό σημείο του χάρτη του πιστεύω, είναι  ο σταθερός αστέρας Algol, στο MC, αν είναι δυνατόν, δείχνει ότι θα καταφέρει να πετάξει εξω τους διεφθαρμένους επικεφαλής των θεσμικών οργάνων; θα το δούμε στην πορεία. Δηλαδή έχει δυο πολύ σημαντικούς σταθερούς αστέρες στον χάρτη του σε, πολύ σημαντικη θέση.
Το σταθερο αστέρι Algol στις 25 24 του Ταυρου, σε σύνοδο με το Μεσουράνημα φαίνεται να είναι ενας τρομερός οιωνός για την καριέρα του. Το κεφάλι της Μέδουσας, συνδέεται με την ακραία δυστυχία και βία. Με το Μεσουράνημα ιδίως μπορεί να αναφέρετε κατά ένα μεγάλο ποσοστό στη δολοφονία, έναν αιφνίδιο θάνατο και αποκεφαλισμό. Ο Donald Trump κινδυνεύει να δολοφονηθεί από έναν πυροβολισμό στο κεφάλι ή το λαιμό.
 
Η ατυχής συνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, που επι του παρόντος είναι και διελαυνων τετράγωνο από την νεα σελήνη και την οποία εξηγήσαμε, στις 28 Ιανουάριου, φαίνεται να έχει μετατραπεί σε θετική οψη μέσα από το θετικό τρίγωνο με το Μεσουράνημα. Σαφώς βέβαια και ο, Algol μπορεί να έχει μια πολύ θετική πλευρά, αλλα μονο αυτό δεν αρκεί διότι, παίζουν ρολο και οι διελεύσεις διότι η φυση του είναι πολύ ισχυρή. Ωστόσο, ο Algol, είναι τις περισσότερες φορές μια καταστροφική ενέργεια που την εχουμε δει σε πολλές δολοφονίες, ακραία καιρικά φαινόμενα με πολλά θύματα, σε πολέμους και ατυχήματα με επίσης πολλές απώλειες. Και εκεί που είναι μπορεί ο ιδιος να δημιουργήσει εντάσεις το λιγότερο και ξεσηκωμούς εντός των ΗΠΑ αλλα και να φέρει την οικονομία σε αδιέξοδο, λόγω της αντίθεσης που υπάρχει 10/4ου οίκου, αντίθεση Ηλιου/Σελήνης. Σαφώς βέβαια, θα δημιουργηθούν ανυπέρβλητα προβλήματα ,εντός της χωρας. Θα υπάρχει φυλετική διάκριση σε κάθε επίπεδο.
 
Το κεφάλι της Μέδουσας βέβαια αφαιρέθηκε από σπαθί και στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε για καλό. Βλέποντας πέρα ​​από την ασχήμια μπορεί να αποκαλύψει κρυμμένες ομορφιές. Φαίνεται ότι μέσα από την καριέρα του, ή το κάλεσμα αυτο, ο Donald Trump μπορεί να ξεκλειδώσει την ομορφιά και τα πλούτη της Αφροδίτης που δεσμεύονται από τον Κρόνο.
 
Το σταθερο αστέρι Procyon στους 25 02 του Καρκίνου, είναι μια πολύ τυχερή επιρροή στη σύνοδο ΑφροδίτηςΚρόνου. Συνδέεται με τον πλούτο και τη φήμη, που δείχνει την πολύ καλή οικονομική κατάσταση του Τραμπ. Ωστόσο, όπως και τόσα πολλά στο διάγραμμα του κάνει τους ανθρώπους βιαστικούς, ζηλιάρηδες και ξεροκέφαλους. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Procyon αλλα και η Σελήνη του σε σύνοδο με τον Ras Alhague, φέρνει πολλά οφέλη από φίλους, σε συνεργασία με την Εκκλησία, και είναι ευνοϊκή για το κέρδος.
 
Άλλο πολύ σημαντικο στοιχείο που υπάρχει είναι το σταθερό αστέρι Regulus στις 29 04 του Λεοντα σε σύνοδο με τον Άρη και τον Ωροσκόπο του. Η Καρδιά του Λέοντα, συμβολίζει τη σύνθλιψη ποδιών, είναι ένα αστέρι τύπου ΆρηΔία που ενισχύει την διεκδικητική και επιθετική φύση του Donald Trump. Τον κάνει γενναιόδωρο, φιλόδοξο, λάτρη της εξουσίας, επιθυμώντας να δίνει εντολές, δίνει υψηλο πνεύμα και τον κάνει ανεξάρτητο. Ο Regulus είναι ο μεγάλος και δυνατός βασιλιάς, δίνοντας βασιλικές ιδιότητες, ένα ευγενές νου, ειλικρίνεια και θάρρος.
 
Ο Ωροσκόπος σε σύνοδο με τον Regulus δίνει μεγάλη τιμή και πλούτο, υπέρ του μεγάλου και νίκη επί των εχθρών. Αλλά μπορεί επίσης να φέρει σκάνδαλα,  βία και φασαρίες, με τα οφέλη να μην έχουν διάρκεια.
Ο Άρης σε σύνοδο με τον Βασιλίσκο,Regulus, φέρνει την τιμή, δόξα, ένα ισχυρό χαρακτήρα, δημόσια προβολή και υψηλές ικανότητες στην στρατιωτική διοίκηση. Παίρνει εντολές και δίνει εντολές.
 
Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο αντιπροσωπεύει τη φυσική έκφραση της ψυχής του Donald Trump.Θα τον κάνει πολύ ισχυρό, θαρραλέο και ανεξάρτητο, και νιώθει ότι θέλει να αναδείξει αυτή τη δύναμη.Το Εγώ του, μπορεί εύκολα να αναστατωθεί, που οδηγεί σε επιχειρήματα και εχθρότητα. Άλλα μπορεί να αντιδράσει επιθετικά σε αυτή την εχθρότητα, που συχνά οδηγεί σε ισχυρούς εχθρούς.Ο Αρης στον ωροσκόπο του, επιβεβαιώνει το γεγονός ότι έχει πολλούς εχθρούς, που θα προσπαθήσουν με βίαιο τρόπο να τον βγάλουν από την μέση, και θα κινδυνέψει αρκετές φορές,αλλά και να ακολουθήσει μια πολύ επιθετική εξωτερική πολιτική από την θέση που βρίσκεται και να αλλάξει πολλά.
ΟΡΚΩΜΟΣΊΑ
 
20 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2017,12.ΜΜ

Στην προεκλογική περίοδο, η Διέλευση του Ποσειδώνα σε τρίγωνο με τον γενέθλιο Ερμή του (που τετραγωνίζει την Έρις). Παραπλάνηση από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που λειτουργεί υπέρ του, και που οδήγησε στην εκλογή του.
Η Διέλευση ενός σχηματισμού Yod καταρρίπτει μια όψη χιαστί και ο διελαυνων Ερμής σε σύνοδο με του Τραμπ το IC την ημέρα των εκλογών. Ένας οιωνός που δείχνει ότι κατευθύνεται προς τον Λευκό Οίκο.

 

 
Ο ωροσκόπος είναι το πιο προσωπικό σημείο, σε κάθε Ωροσκόπιο και αυτό θα περιγράψει την βασική φύση της Προεδρίας τεσσάρων ετών. Υπάρχουν δύο αστέρια ανερχόμενα στον ανατολικό ορίζοντα κατά την ορκωμοσία. Αυτό το σημείο είναι κρίσιμο, διότι το ένα αστέρι είναι τυχερό, ενώ το άλλο είναι πιο δύσκολο και προμηνύει προκλήσεις.Το τυχερό αστέρι θα βρίσκεται κοντά στις 14 ° 09′ του Ταύρου κοντά στον ωροσκόπο και έτσι, έχει τη μεγαλύτερη επιρροή.
Το σταθερό αστέρι Almach στις 27′ 14 ° του Ταύρου είναι η κύρια επιρροή. Δίνει τιμή, ιδιαίτερα στις στρατιωτικές δραστηριότητες καθώς και υπεροχή, δημοτικότητα και μεγάλη υπομονή. Είναι φύσεως Άρη και Αφροδίτης, που δείχνει πόλεμο και ειρήνη, αλλα έχει ευχάριστο χαρακτήρα με μια προτίμηση για την αλλαγή, την εκτροπή και τη διασκέδαση η την καλοπέραση.
 
Κάποιοι κλασσικοί αστρολόγοι υποστηρίζουν ότι ο Almach  έχει βρεθεί σε χάρτες δήμιων ή σε αρχιφύλακες φυλακών, αλλά και άτομα που ήταν εργοδηγοί σε εργοτάξια και ορυχεία.
Ωστόσο αυτό που περιμένουμε είναι η αυστηρή πειθαρχία από την μεριά του. Αλλά θα κάνει τις επιλογές του με μεγάλη προσοχή. Ειρήνη είναι η προτιμώμενη επιλογή, διότι φέρνει ευημερία. Ωστόσο, ως τελευταία επιλογή και έσχατη λύση, ισως να διεξάγει ένα πόλεμο οπου θα κερδίσει με αποφασιστικότητα.
 
Το σταθερό αστέρι Menkar στις 33′ 14 ° του Ταύρου είναι η ασθενέστερη επίδραση. Προκαλεί ντροπή, καταστροφή, ασθένεια, τραυματισμό από θηρία, ναυτία και απώλεια της τύχης. Όταν ανατέλλει δίνει κληροδοτήματα και κληρονομιές, τύχη, μέσα από κάποιες δύσκολες συγκυρίες η κάτι κακό που έγινε.Πάντως ο διελαύνων Κρόνος στον 5ο οίκο του, ίσως να δείχνει το γεγονός ότι δεν θα είναι και τόσο ευτυχισμένος μέσα στον Λευκό Οίκο, η πρόσθετες ευθύνες στα παιδιά του.
Ο Προοδευτικός Ήλιος στην Παρθένο τον Αύγουστο του 2016 έδειχνε ένα νέο κύκλο, σημάδι μιας σημαντικής αλλαγής.Ο προοδευτικός του Ήλιος σε σύνοδο με τον Regulus, στον ωροσκόπο, έδειχνε την επιτυχία του στις εκλογές,μια ενέργεια που θα μεταφέρει και το 2017.Το ηλιακό του τόξο,και η σεληνιακή έκλειψη, σε σύνοδο με τον ωροσκόπο του, είναι μια πολύ δυνατή ενέργεια, μια μοίρα που δεν μπορούσε να αποφύγει, ο ίδιος.
 
 
Ωστόσο, ο Κρόνος στον Τοξότη ταξιδεύοντας, πάνω από του Τραμπ το εκλειπτικό σημείο, στην 23 μοίρα του Τοξότη, κατά την διάρκεια του 2017, δείχνει, σοβαρότητα και μια βαριά ευθύνη που αναλαμβάνει.Ο μεγαλύτερος εχθρός του είναι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και ο αυθορμητισμός του,αλλά αν μπορεί να μάθει να τα ελέγχει τότε ότι θα μπορούσε να κερδίσει και μια δεύτερη προεδρία ,αλλά ας μείνουμε στην πρώτη.
 
 
Ο Πλούτωνας τριγωνίζει τον ωροσκόπο δίνοντας στον Trump αυξημένη δύναμη και επιρροή ώστε να κάνει σημαντικές αλλαγές προς το έθνος. Δίνει στην κυβέρνηση των ΗΠΑ περισσότερο έλεγχο επί του πεπρωμένου της. Σημαίνει δύναμη θέλησης, φιλοδοξία , η επίδειξη ασυνήθιστης προσωπικής επιρροής. Ο Τραμπ θα ασκήσει μεγάλη επιρροή στους άλλους διαμέσου της ιδιόμορφης προσωπικότητας του. Η επιθυμία να πετύχει με οποιοδήποτε κόστος, και θα υπάρξει μια αναπροσαρμογή των συνθηκών και καταστάσεων. Δραστικές αλλαγές στην ζωή των Αμερικάνων.

 
Ο Ήλιος είναι σε συζυγία με το MC και αυτό κάνει τον Ντόναλντ Τραμπ έναν ισχυρό Πρόεδρο ο οποίος θα κυριαρχήσει στην προεδρία των ΗΠΑ.Ο Πρόεδρος θα αναλάβει έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό του και η αυτοπεποίθηση του θα τον κάνει ένα γνήσιο εκπρόσωπο των πολιτών.Αυτό είναι ένα σημάδι δημοτικότητας και επιτυχίας.Τόσο ο Ήλιος όσο και το Μεσουράνημα,σε ένα κοσμικό ωροσκόπιο δηλώνει τον Πρόεδρο.Δείχνει πλήρη επίγνωση των στόχων και σκοπών του, και της αποστολής του. Αυτογνωσία και θετική στάση προς την ζωή.
 
Το σταθερό αστέρι Altair στις 2 ° 00′ του Υδροχόου δίνει στον Ήλιο μια τολμηρή αυτοπεποίθηση, γενναιότητα, ανένδοτη φύση, φιλόδοξος με φιλελεύθερο χαρακτήρα. Η σύνοδος Ήλιου/ Altair δίνει δημόσια τιμή,φήμη και πολλούς φίλους.Ωστόσο, θα υπάρξουν κάποιοι ζηλιάρηδες/εχθροί που θα προκαλούν προβλήματα και μέσα από τον γραπτό λόγο. Κίνδυνος από δαγκώματα από δηλητηριώδη ζώα σε αυτή την περίπτωση σημαίνει κίνδυνος στον Πρόεδρο από  δηλητηριώδης επιρροή των εχθρών.Ο Altair με τον Ήλιο ταιριάζει πραγματικά με την έντονη και ισχυρή, αυτοπεποίθηση και μαχητική προσωπικότητα του Donald Trump ενώ ταυτόχρονα έχουμε και τον Regulus να ανατέλλει με τον Άρη, το οποίο και εξηγήσαμε πιο πάνω.

 
Ο Ερμής εξαγωνιζει την Σελήνη όπου δίνει μια ανοιχτή και ειλικρινής επικοινωνία μεταξύ του Προέδρου και του λαού. Αυτό ταιριάζει στο στυλ του της άμεσης επικοινωνίας μέσω Tweeting και στις δημόσιες συγκεντρώσεις.Θα είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται με ακρίβεια το παλμό του έθνους. Αυτό δείχνει ένα δραστήριο νου,προστασία, φροντίδα,πρόνοια, καλή κρίση,ταξίδια, και σύνεση.
 
 
Η Σελήνη σε Τρίγωνο με τον Ποσειδώνα δίνει στην Προεδρία ένα εκλεπτυσμένο και ευαίσθητο χαρακτήρα. Υπάρχει μια εξαιρετικά υποσυνείδητη στενή σύνδεση μεταξύ του Προέδρου και του αμερικανικού λαού. Φέρνει υψηλά ιδανικά και πνευματική προστασία. Δύο θετικές όψεις της Σελήνης είναι μια ευνοϊκή επιρροή για τον γυναίκειο πληθυσμό των Η.Π.Α.
 
 
Η Αφροδίτη εξαγωνιζει τον Πλούτωνα είναι η σφιχτή όψη στο ωροσκόπιο εντός των 0 ° 07′ που υποδηλώνει θετικές αλλαγές σε ζητήματα των γυναικών και τη μετάβαση προς την ειρήνη.Η προεδρία του Trump θα φτάσει να δημιουργήσει νέες συμμαχίες και να ενισχύσει τις υπάρχουσες. Το θησαυροφυλάκιο του έθνους θα υποβληθεί σε μια θετική μεταμόρφωση. Αυτό περιλαμβάνει και εντάσεις.


*Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο, είναι η μόνη προκλητική όψη που δημιουργεί μια πραγματική ανησυχία στο ωροσκόπιο της ορκωμοσίας. Αυτό σημαίνει ότι ο Πρόεδρος θα είναι απογοητευμένος από τους περιορισμούς που τίθενται σε αυτόν. Θα υπάρξουν πολλοί ισχυροί εχθροί γεμάτοι από ζήλια και φθόνο,το ξανατονιζω, όπου συνεχώς θα επικρίνουν και θα εμποδίζουν τις επιθυμίες του.Να περιμένετε καθυστερήσεις στις τακτικές του και εντάσεις που θα κάνει όλους να χάνουν την ψυχραιμία τους.

Ο άξονας αυτός είναι ο άξονας θανάτου, μπλοκαρισμένης ενέργειας και αδυναμίας. Συνδέεται με τις δοκιμασίες, με την βια, τις συγκρούσεις σε κάθε επίπεδο, ειδικά σε ότι συνδέεται με την οικονομία των ΗΠΑ.Ο άξονας αυτός μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλη βια και χρειάζεται πολύ σκέψη,προσοχή και μέθοδο ώστε να κάνει αυτά που επιθυμεί.Προσοχή στις συμφωνίες που κάνει με τους άλλους,διότι συνήθως δημιουργεί σφοδρές αντιδράσεις. 
 
Σε πιο συλλογικό επίπεδο, και στην προκειμένη περίπτωση συμβολίζει τους εχθρούς, αλλα και σαν διέλευση τετραγώνιζει τον χάρτη των ΗΠΑ. Οι διελεύσεις του Κρόνου-Άρη συνήθως περιλαμβάνουν στρατιωτικές και αστυνομικές υποθέσεις, και μπορούμε να περιμένουμε να δούμε μια μεγάλη αναταραχή αυτές τις λίγες μέρες και η βία δεν θα με εξέπληττε εντός της χωρας.
 
Ο Δίας σε αντίθεση με τον Ουρανό δεν είναι μια τόσο προκλητική όψη λόγω του σταθερού αστέρα που συνυπάρχει με τον Δία και τις θετικές όψεις που σχηματίζει, με τον Κρόνο. 
Δίνει ενθουσιασμό και προθυμία να δοκιμάσει νέους και καινοτόμους τρόπους λειτουργίας της χώρας.Περιμένετε ωστόσο να ωθήσει τα πράγματα εκτός ορίων σε σχέση με κοινωνικά πρότυπα,Παιδεία και Θρησκεία.Θα υπάρξουν ταχείες και ριζικές αλλαγές με κάποια ταρακουνήματα και αντιδράσεις.
 
Το σταθερό αστέρι Spica στο 24 ° 04′ Ζυγός με τον Δία είναι καλό οιωνός. Αυτό το όμορφο αστέρι αυξάνει σημαντικά την πιθανότητα για μια επιτυχημένη προεδρία.Αυτό το πιο τυχερό από όλα τα αστέρια δίνει πλούτο, επιτυχία, την ευτυχία και την αγάπη. Με τον Δία φέρνει πνευματική ανάπτυξη, προστασία, προαγωγή και αύξηση του πλούτου.
 
Ο Δίας σε εξάγωνο με τον Κρόνο τονίζει την επαναστατική φύση του Ουρανού.Προτείνει τη σταθερή πρόοδο με ουσιαστικά και διαρκή επιτεύγματα.Υγιής κρίση και οξυδέρκεια. Ισχυρή αυτοπεποίθηση, ηγεσία με φιλοδοξία και αποφασιστικότητα, αυτό είναι μια κερδοφόρα όψη για τις επιχειρήσεις και την πολιτική.
 
 
Ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Ουρανό μας μεταφέρει πίσω στην αρχή. Αυτό είναι η μετάβαση σε ένα φωτεινότερο και ασφαλέστερο έτος μπροστά από την προηγούμενη έκλειψη.Η όψη αυτή είναι μια σημαντική πλανητική επιρροή όπου παίρνει τα καλύτερα στοιχεία από το παρελθόν και τα μεταφέρει στο μέλλον με τον καλύτερο τρόπο. Πρόκειται για ένα ισορροπημένο μείγμα παραδοσιακών αξίων και καινοτόμο σκέψη όπου θα εξασφαλίσει την ασφάλεια και την ελευθερία των Αμερικανών στο μέλλον.

Ενώ το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα στον χάρτη των ΗΠΑ θα διευκολύνει κάπως τα πράγματα τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες καθώς η επιρροή του θα είναι μειωμένη, αυτή η διέλευση θα επιστρέψει και πάλι τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο του 2017, και θα είναι και πάλι αντιμέτωπος με τα ίδια ή παρόμοια προβλήματα όσον αφορά τους αλλοδαπούς. 
Βέβαια μην ξεχνάμε τον σχηματισμό του μεγαλόσταυρου από την πανσέληνο στον Καρκίνο, όπου είναι ένας πολύ δύσκολος συνδυασμός, και με τον Ουρανό να ανακατεύεται όπου θα φέρει εκρηκτικές καταστάσεις.Και τέλος, μην ξεχνάμε ότι και το ωροσκόπιο του ιδίου του Τραμπ, είναι αρκετά έντονο όπου θα φέρει πολλές συγκρούσεις, ξεσηκωμούς, αλλαγές, πόλεμο εντός και εκτός των τειχών.
 
 
Αν συγκρίνει κανείς τους δυο χάρτες των ΗΠΑ και του  Donald Trump βλέπουμε αρκετά πράγματα φαίνεται όπως το γεγονός ότι είναι σε αντίθεση, προς το παρόν με τις μυστικές υπηρεσίες,τη CIA και το FBI.Ο 8ος οίκος είναι των μυστικών και των υπογείων πληροφοριών και η Αφροδίτη καθώς και ο Κρόνος είναι σε σύνοδο με τον Ερμή κάθονται πάνω στον 8ο γενέθλιο οίκο των ΗΠΑ.Ο Πλούτωνας του Τραμπ, (ισχύς και έλεγχος) τετραγωνίζει τόσο τον Κρόνο και τον Ερμή των ΗΠΑ – αυτός είναι ο λόγος και ο ίδιος και ο ίδιος μάχεται συνεχώς με τον Τύπο (Mercury) και το κατεστημένο (Κρόνος).
 
 
Ο γενέθλιος Κρόνος του εν τω μεταξύ τετραγωνίζει την Αφροδίτη των ΗΠΑ που κυβερνά παρεμπιπτόντως τον 8ο οίκο, οπότε η κατάσταση θα είναι πολύ κρίσιμη και θα θέλει να πάρει τον έλεγχο σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τις χρηματιστηριακές αγορές, τις επενδύσεις ή τις επιχειρήσεις που κατέχονται από ξένους ή μεγάλες επιχειρήσεις που είναι εκτός των ΗΠΑ,το χρέος των ΗΠΑ, τα χρήματα άλλων ανθρώπων και νομίσματα, τις μυστικές υπηρεσίες και τους φόρους …Πάντως όπως και να έχει η αλήθεια είναι ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα μας εκπλήξει σε πολλά πράγματα, όπου θα έχει να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις,ενώ θα έρθει σε ανοιχτή σύγκρουση με πολλούς εχθρούς.
Παιδί του Ουρανού (ακολουθώντας μια παράτολμη όσο και «εξωφρενική» πολιτική προς όλους και την Κίνα ) ο Τραμπ,όπως όλοι καταλάβατε εφόσον είναι η πιο κυρίαρχη επιρροή στο ωροσκόπιο του,το θέμα είναι αν θα προλάβει να κάνει κάποια από αυτά που υποσχέθηκε προεκλογικά, όπως για παράδειγμα το να «βάλει χέρι» στην παγκοσμιοποίηση αλλάζοντας τους όρους της και να προσεγγίσει την Ρωσία, προαναγγέλλοντας μια «νέα Γιάλτα».Φαίνεται μάλιστα ότι το διάστημα από τον φετινό Ιούνιο μέχρι τον μεθεπόμενο θα είναι το πιο γόνιμο και «νικηφόρο» για τις επιδιώξεις του.

Και ενώ το 2017 μπορεί να είναι μια θετική χρονιά γι αυτόν από μια άποψη, κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει την ένδειξη στο ωροσκόπιό του, που παραπέμπει σε ένα απότομο τέλος της Προεδρίας του.

Σίγουρα,θα είναι όμως μια πολιτική που δεν θα αφήσει κανένα αδιάφορο, τελείως διαφορετική από τις άλλες. Δεν έχουμε παρά να δούμε την συνέχεια…και θα πούμε σύντομα και πάρα πολλά γι αυτό, να είστε σίγουροι.

***21 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2017****

Μέχρι εδώ καλά, ενώ σήμερα 21 Ιανουαρίου 2017, θέλησα περισσότερο χρόνο για να βρω κάποια επιπλέον στοιχεία παραπάνω ώστε να τα προσθέσω στο άρθρο, και ισως αυτά να συμπίπτουν με αυτά που έγραφα στην Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, στις 29 Δεκεμβρίου, για το 2017.Δυο τέτοιοι σταθεροί αστέρες παραείναι για ένα ωροσκόπιο. Όμως υπάρχει και μια ομοιότητα με κάτι άλλο που αξίζει να το αναφέρω.
 
Στις 30 Ιανουαρίου του 1933, η πορεία του κόσμου άλλαξε δραματικά. Λίγο μετά τις 11, το πρωί στο Βερολίνο, ο Αδόλφος Χίτλερ ορκιζόταν ως καγκελάριος στη Γερμανία. Ο Χίτλερ ήταν επίσης ένας άνθρωπος με πολύ μικρή πολιτική εμπειρία που είχε μεγάλη επιρροή στις μάζες σε μια εποχή επίσης, μιας βαθιάς οικονομικής κρίσης. Ένας κλασικός αντί-ήρωας που επιμελώς εκμεταλλευόταν την εθνική δυσαρέσκεια για το δικό του σκοπό. Και έτσι είχαμε την άνοδο του Τρίτου Ράιχ.
 
Ο Χίτλερ ήταν Ουράνιας φύσης, ωροσκοπικα- αφού ο πλανήτης ανέτελλε στο ωροσκόπιο του  κατά τη γέννησή του. Είχε ήδη φυλακιστεί για αντάρτικη συμπεριφορά, η οποία περαιτέρω ενθάρρυνε τα μεγαλεπήβολα σχέδια του. Η 30 Ιανουαρίου,1933, ήταν η στιγμή που περίμενε σε ολη του την ζωή. Μια στιγμή που πολλοί γιόρτασαν αλλά και πολλοί φοβήθηκαν.
 
Στις 17 Ιουνίου, 2015 η επιστροφή του Ουρανού, σηματοδότησε κατά κάποιο τρόπο και πάλι τη γέννηση του Τρίτου Ράιχ. Και ακριβώς όπως τότε το 1933, ο Ουρανός επέστρεψε και πάλι σε ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Πλούτωνα, όπως ξέρουμε ,που είναι ταυτόχρονα δυσοίωνο και μεταρρυθμιστικό. Οι περισσότεροι, σίγουρα θα έχουν αγνοήσει αυτή την περίεργη σύμπτωση. Αλλά υπάρχει και είναι πραγματικότητα.
 
Την ημέρα, πριν την επιστροφή του Ουρανού, στις 11:21 το πρωί, στις 16 Ιουνίου 2015,ο Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε την προεκλογική του εκστρατεία ως υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ,σε μια περίοδο της ζωής του όπου είχε αποθησαυρίσει.Υπάρχουν κάποιοι περίεργοι παραλληλισμοί με το Zeitgeist. Ωστόσο οι αναλυτές, αρνούνται εντελώς οποιαδήποτε αστρολογική σύνδεση, ενώ παραμένουν μόνο στο να κάνουν απλές συγκρίσεις και μόνο εδώ και πολλά χρόνια με την τότε εποχή. 
 
Ο ΧΑΡΤΗΣ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΡΑΙΧ. ΠΑΡΟΜΟΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΟΥΡΑΝΟΥ/ΠΛΟΥΤΩΝΑ. Ο ΑΡΗΣ, ΠΩΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΑΝΤΙΤΊΘΕΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΝΩ ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΈΝΟΙ.
 
 
Έτσι λοιπόν, στον χάρτη που παραπέμπω θα δείτε την επιστροφή του Ουρανού κατά την έναρξη εκστρατείας του Τραμπ. Η οποία εκστρατεία του είχε ιδιαίτερα εθνικιστικό χαρακτήρα, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που μίλησαν για ρατσιστικά συναισθήματα, χλεύασαν άτομα με αναπηρία και στόχευαν κυρίως στην εργατική τάξη. Το σύνθημα του Τραμπ, ‘Make America Great Again’, θυμίζει το σύνθημα του Χίτλερ που υποσχόταν μεγάλες δόξες για την Γερμανία. Ο Τραμπ, σαν τον Χίτλερ, έγινε ένα είδος αυτοαποκαλούμενου Λαϊκού Πρωταθλητή.
 
Και σαν τον Χίτλερ, έτσι και αυτός κέρδισε, όχι από μια πλειοψηφία της ψήφου, αλλά αξιοποιώντας έξυπνα το κράτος σύστημα. Η φλογερή ρητορική του, τονίζοντας όλα τα αρνητικά, εσκεμμένα αναδεύει τέτοια συναισθήματα, υποκινώντας τη βία, δημιουργώντας την διαίρεση που τόσο απεγνωσμένα χρειαζόταν.
 
Εκτός του ότι ο Τραμ είναι Ουράνιας φύσης, όπως ο Χίτλερ έχουν ένα ακόμη κοινό σημείο. Ο Χίτλερ γεννήθηκε και αυτός κάτω από την επιρροή μιας σεληνιακής έκλειψης όπου ο Ήλιος σχημάτιζε στενή σύνοδο με τον Ουρανό.Ο Ήλιος του Χίτλερ, σχημάτιζε αντίθεση με τον Ουρανό, πλανήτη της επανάστασης, ο οποίος ανέτελλε κατά την διάρκεια της γέννησης του. Και ο Τραμπ οσο και ο Χίτλερ, έχουν επιτυχώς τον Δια, τους Ήλιους τους και την Σελήνη τους σε γωνιακούς οίκους αντίστοιχα.
 
Ο Ήλιος του Τραμπ σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό και ημι/τετραγωνίζει τον Πλούτωνα, όπου μας παραπέμπει κατευθείαν στον κύκλο Ουρανού/Πλούτωνα που συνδέεται και σήμερα με τα γεωπολιτικά θέματα και εξελίξεις. Ο Χίτλερ, επίσης γεννήθηκε κατω από την επιρροή του κύκλου Ουρανού/Πλούτωνα, με τους δυο πλανήτες σε ημιτετράγωνο (135 μοίρες). Η άνοδος του ήρθε κατά τη διάρκεια του ολοκληρωτικού τετραγώνου Ουρανού- Πλούτωνα κατά την δεκαετία του 1930 – ενώ ο Τραμπ παρουσιάζεται ως υποψήφιος και αυτός κατά τον τρέχοντα κύκλο Ουρανού-Πλούτωνα.
 
Αν υπάρχει μια περαιτέρω ανησυχία σε όλο αυτό, είναι του ότι όλη υστερική συμπεριφορά του Χίτλερ αρχικά χλευάστηκε ως μια πολιτική παρωδία. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Τραμπ που επίσης χαρακτηρίστηκε ως πολιτικό ανέκδοτο, έως ότου αυτό θα αρχίσει να γίνετε πάρα πολύ πραγματικό. Το γεγονός είναι ότι τα αποδεικτικά στοιχεία είναι προφανές οδυνηρά.
Το θέμα δεν είναι ότι υποδηλώνει μόνο επιτυχία, κάτι που βλέπουμε στον χάρτη του, και ναι όντως σημαίνει επιτυχία στους στόχους του αλλά σίγουρα είναι κάτι περισσότερο από απλά ένας εθνικιστικός ηγέτης. Πίστεψα ότι τα επιχειρηματικά συμφέροντα ήταν τελικός στόχος του. Αυτό είναι κάτι μπορεί να εξακολουθεί να ισχύει, αλλά αυτό τώρα το κάνει από την πιο ισχυρή θέση στον πλανήτη. Δεν έχουμε παρά να δούμε και καταγράψουμε την προεδρία Τραμπ στις μέρες αυτές.