Site icon ΑΣΤΡΟΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ- 4 ΜΑΡΤΙΟΥ-15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Advertisements
 ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ- ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 4/3/2017 ΣΤΗΝ 13Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ. 
ΣΤΙΣ 4/4 ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 15/4 ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ 26 ΜΟΙΡΕΣ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ.
 
 
Η Αφροδίτη όταν γυρίζει ανάδρομη, ακόμα και αν εχουμε μια μόνιμη σχέση, ο σύντροφος μας θα φαίνεται απόμακρος, θα νιώθουμε ότι δεν μας καταλαβαίνει και ότι δεν μας θέλει όπως παλιά η εμείς μπορεί να λειτουργούμε έτσι. Κατά την ανάδρομη κίνηση της κάνουν την επανεμφάνιση τους άτομα η σχέσεις από το παρελθόν, δημιουργούνται έντονα συναισθήματα και τότε απορούμε και εμείς οι ίδιοι πως είναι δυνατόν αυτό να συμβαίνει. Νέες συνεργασίες η γνωριμίες που αρχίζουν με ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης συνήθως δεν έχουν μέλλον.
 


Τα οικονομικά παρουσιάζονται στάσιμα, υπάρχουν καθυστερήσεις σε οικονομικά ζητήματα ενώ θέματα που έχουν σχέση με την ομορφιά μπορεί να κρύβουν δυσάρεστες εκπλήξεις και αποτελέσματα. Επίσης μπορεί να συναντήσουμε άτομα που είχαμε να δούμε καιρό, να λύσουμε μια παρεξήγηση που εκκρεμεί η να ασχοληθούμε με το τι εμείς επιθυμούμε ουσιαστικά.
 
Με την Αφροδίτη ανάδρομη θα επιλέγουμε ασυνήθιστες συμμαχίες. Μπορεί να έχουμε μια αντισυμβατική άποψη από τους άλλους όταν στο γάμο ή τη σχέση δεν ξέρουμε πώς ακριβώς να εκφράσουμε την αγάπη μας / και τα συναισθήματά μας με σωστό τρόπο .
 
 
Η Αφροδίτη ασχολείται επίσης με τη θηλυκότητα και οι γυναίκες με την Αφροδίτη ανάδρομη δεν καταλαβαίνουν πάντα πώς να είναι πραγματικά θηλυκές.Μπορεί για παράδειγμα να γίνετε φανερά αρσενικές ή να ξεχάσετε να ντύνεστε γυναικεία και γενικά να υπάρχει σύγχυση στο τι είναι θηλυκό γενικότερα.Οι άνθρωποι με ανάδρομη Αφροδίτη θέλουν κάτι διαφορετικό από τις σχέσεις τους και τη φιλοσοφία τους για τις γυναίκες/ άνδρες στη ζωή τους είναι διαφορετική.Η Αφροδίτη έχει να κάνει με τα συναισθήματα, τη γεύση, την συναισθηματική ευτυχία,οικονομική ευημερία και την ειρήνη.Η ανάδρομη Αφροδίτη θα δημιουργήσει προβλήματα με όλα αυτά ανάμεσα στα κράτη.
 
 
Η επιρροή της ανάδρομης Αφροδίτης μπορεί να είναι καταστροφική για μια ευτυχισμένη έγγαμη ζωή, φυσικά,ανάλογα με τη θέση των πλανητών στον χάρτη μας, μπορεί είναι υψίστης σημασίας.Ενώ η Αφροδίτη είναι σε ανάδρομη πορεία η ταχύτητα της μειώνεται, το άτομο μπαίνει σταδιακά σε ανιδιοτελής και σεξουαλικές δραστηριότητες.Η Αφροδίτη φαίνεται να λειτουργεί εξίσου ομοίως σε όλα τα ζώδια, όταν οπισθοδρομεί.Προσβάλλει ιδιαίτερα τους άνδρες περισσότερο από τις γυναίκες.
 
 
Η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης σχετίζεται με πολυτέλειες της ζωής, καθώς και τις σχέσεις μας με κοντινούς και αγαπημένους ανθρώπους.Αν η διέλευση της Αφροδίτης είναι σε ανάδρομη κίνηση, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σχετικά με όλες τις σχέσεις που βιώνουμε στο παρόν,και με τον τρόπο με τον οποίο συνδεόμαστε με τους άλλους.Είναι επίσης η στιγμή που θα πρέπει να επανεξετάσει κάποιος τα υλικά του κέρδη στη ζωή.Η έκταση και το είδος της επιρροής της Αφροδίτης σε ανάδρομη πορεία εξαρτάται από τη θέση της στους γενέθλιους χάρτες μας.Αλλά παρ ‘όλα αυτά, είναι η ώρα να είμαστε πιο προσεκτικοί, δεδομένου ότι είναι μια περίοδος με έντονα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα γενικότερα.Πρέπει να προσέχουμε..
 
α) επανεξετάζουμε τα συναισθήματα μας πριν εκφράσουμε αγάπη και στοργή
β) Σχετίζεται αδέξια με τους άλλους
γ ) Αμφιβολίες σε σχέση με την αγάπη και τα συναισθήματα που οι άλλοι προφέρουν
δ ) μπορεί να υπάρχει εμμονή με σχέσεις
ε) απογοήτευση από το επίπεδο δέσμευσης των άλλων
 
Η Αφροδίτη περιλαμβάνει την ευχαρίστηση, την αγάπη,τον ρομαντισμό, χαλάρωση ,την αισθητική,τα γαλήνια συναισθήματα, την αρμονία, τα χρήματα, και τις αξίες. Η Αφροδίτη τείνει να λειτουργεί ανάλογα την έλξη.Ενώ η Αφροδίτη είναι ανάδρομη, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε την ικανότητά σας ώστε να προσελκύσετε ό,τι θέλετε περιορισμένα ή σε αναστολή, αντιθέτως,ενδέχεται να αυξηθεί, καθώς ανάλογα με την τοποθέτηση στον χάρτη σας.Θα μπορούσατε να βρείτε τον εαυτό σας πολύ περισσότερο ανήσυχο σχετικά με την επίτευξη ή τη διατήρηση εξωτερικής σας ομορφιάς, με τη ροή των μετρητών σας χρημάτων,αμφισβητώντας τις ιδέες σας για την ευχαρίστηση ,την αισθητική, ή ακόμα και να επαναπροσδιορίζετε τα συναισθήματά σας για κάποιες ρομαντικές σχέσεις. 
 
Κάθε ανάδρομη κίνηση πλανητών έχει να κάνει με το πρόθεμα «ξανά»….αναπροσδιορίζω, ξαναανακαλύπτω, ξαναεπαναλαμβανω, ξαναερευνω, ξαναπληρωνω (μακριά από αυτό), ξαναγεννιέμαι, ξαναγυρίζω, ξανανιώνω, ξαναφορμαρω, ξαναβρίσκω κτλ..
 
Γίνονται πολλές ανακατατάξεις με την ανάδρομη Αφροδίτη μέσα μας και βάζουμε τις σχέσεις μας στο μικροσκόπιο αλλά και την συμπεριφορά των αγαπημένων μας. Δεν είναι καλή περίοδος για να ξεκινήσουμε μια νεα συνεργασία η σχέση γιατί είναι βέβαιο ότι η διάρκεια της θα είναι περιορισμένη.Δεν κάνουμε οικονομικά ανοίγματα και επενδύσεις ούτε προβαίνουμε σε σημαντικές αισθητικές αλλαγές στην εμφάνιση μας.
 
 
Εμφανίζονται πρόσωπα από το παρελθόν και ουσιαστικά αυτό γίνεται για να κλείσουμε παλιά κεφάλαια οριστικά στη ζωή μας. Ανάμεσα σε εμάς και στον σύντροφο μας προκύπτουν θέματα ζήλιας και ανασφάλειας και ότι καταπιεσμένο έρχεται στην επιφάνεια.
Ωστόσο ας δούμε αυτή την περίοδο ως ευκαιρία για ενδοσκόπηση χωρίς να βιαστούμε να πάρουμε κάποια απόφαση. 
Όσο κινείται ανάδρομα θα φέρνει ανατροπές σε γάμους, έρωτες, η αισθηματικά μπερδέματα σε χώρους εργασίας. Πολλοί θα χρησιμοποιήσουν τις ερωτικές τους σχέσεις σαν σκαλοπάτι για την επαγγελματική τους ανέλιξη, και όσοι ασκούν εξουσία η έχουν οικονομική δύναμη θα είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι σε κολακείες.Οι σχέσεις μας με τους άλλους θα γίνουν πιο ψυχρές, είναι όμως η ιδανική περίοδος για να ξεπεράσουμε ότι μας πλήγωσε στο παρελθόν.
 
 
Μην ξεκινήσετε μια νέα σχέση, καθώς είναι πολύ πιθανό να μην έχει διάρκεια, μην αρχίσετε οποιαδήποτε νέα επαγγελματικά σχέδια και να μην προχωρήσετε σε σημαντικές οικονομικές δεσμεύσεις, αλλαγές ή επενδύσεις.
 
Τέλος,αυτή η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης θα λειτουργήσει σε δύο ξεχωριστά μέρη. Η πρώτη είναι μεταξύ 3 Μαρτίου και 2 Απριλίου όπου θα δείτε την Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού, όπου είναι σε αδυναμία. Η Αφροδίτη δεν είναι τόσο χαρούμενη διέλευση στο ζώδιο του Κριού, και αυτό διότι μπορεί να είμαστε εξαιρετικά πολύ πεισματάρηδες και επιρρεπής στο να παίρνουμε παρορμητικές αποφάσεις εν ψυχρώ, για προσωπικά η οικονομικά θέματα, που μπορεί να το μετανιώσετε και να στοιχίσει αρκετά με απρόβλεπτες συνέπειες.
 
 
Από τις 2 Απριλίου έως τις 14 κινείται πίσω στο ζώδιο των Ιχθύων όπου είναι σε έξαρση. Οι Ιχθείς εδώ θυσιάζονται πολύ εύκολα και είναι λιγότερο επιρρεπείς στο να είναι παρορμητικοί, όμως η Αφροδίτη εδώ, μπορεί να επηρεάζετε από το συναίσθημα ή / και να την εκμεταλλευτούν,και κρύβει κινδύνους και παγίδες που μπορεί να πέσετε μέσα, όπου μπορεί να σας φέρει λύπη αργότερα.Οπότε θα ήταν καλύτερα να είστε υπομονετικοί κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας της και να περιμένουμε μέχρι να ξαναμπεί σε ορθή πορεία,πριν οι όποιες αποφάσεις σας αλλάξουν την ζωή εντελώς με κάπως ξινό τρόπο.
 
 
Στην πραγματικότητα ο χάρτης δείχνει την συγκεκριμένη ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης δραματική προκαλώντας πολύ φασαρία! Ο Ουρανός / Έρις φλέγονται στην κυριολεξία από την αντίθεση με τον Δία στο Ζυγό.Υπάρχει ένα παθιασμένο stellium στον Κριό που χωρίζει την Αφροδίτη από τον εραστή της Άρη.
Έτσι η περίοδος αυτή είναι αρκετά «επικίνδυνη».
Ο άξονας Κριού / Ζυγού ενεργοποιείται στη συνέχεια, αλλά η Αφροδίτη σταματά τον στον 3ο δεκανό του Κριου,όπου όλα δείχνουν εκ πρώτης όψεως ότι παίρνουν φωτιά στην κυριολεξία. Αντ ‘αυτού, όμως δείχνει να υποχωρεί πίσω προς στους Ιχθείς. 

Φαίνεται λοιπόν, ότι βλέπει την καταιγίδα που ερχετε και θέλει να κάνει προς τα πισω.Οι πρώτες ημέρες αυτής της ανάδρομης πορείας της πρέπει να είναι ειρηνική, ωστόσο, η Αφροδίτη είναι επίσης δεκτική,υπάκουη.Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στο ταξίδι της ανάδρομης Αφροδίτης μέσω των δεκανων.
 
 
Η Αφροδίτη ανάδρομη στον Κριό στον 2 δεκανό ~ 5 – 16 Μαρτίου
 
Η Αφροδίτη είναι σε αδυναμία εδώ, αλλά η έρευνά μου δείχνει το αντίθετο.Η καλή τύχη θα μπορούσε να οφείλεται στην επιρροή του ευεργετικού αστέρα Alpheratz στον αστερισμό της Ανδρομέδας.Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι το πάθος του Κριου λειτουργεί καλά με την Αφροδίτη αλλά και με τον Ήλιο ως κυβερνήτη του δευτέρου δεκανού.
Τόσο ο Ήλιος όσο και η Αφροδίτη είναι δημιουργικοί πλανήτες,και η Ανδρομέδα είναι θηλυκή (Αφροδίτη) βασιλική (Ήλιος).Είναι η θέση μιας βασίλισσας που τις ταιριάζει αλλά θα υπάρξει και ένα ποσοστό άγριας σφοδρής επιθυμίας που θα εκφραστεί πολύ έντονα. 

Η Αφροδίτη στον δεύτερο δεκανό του Κριου μπορεί να δώσει επίσης το δώρο της ρητορικής. Σε διανοητικό επίπεδο,με τον Alpheratz δείχνει επινοητικότητα και όραμα σε αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
 
 
Η Αφροδίτη ανάδρομη 1ος δεκανος του Κριου ~  17 Μαρτίου – 2 Απριλίου
 
Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης αρχίζει και ζεσταίνεται σταδιακά, ενώ κινείται πιο κοντά στον Ήλιο.Στις 17 Μαρτίου η Αφροδίτη με τον Algenib δίνει δημοτικότητα και έντονο ενδιαφέρον για την τέχνη και τη λογοτεχνία και διάκριση.« είναι γενναιόδωρη, περήφανη, ψύχραιμη,κακό ήθος, το ποτό ή κακές συνήθειες, ευνοϊκή για οικονομικές υποθέσεις. »

Στις 25 Μαρτίου ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη.Το Cazimi (κάτω των 17 ‘) αυτός ο φιλειρηνικός συνδυασμός, δίνει λύσεις δεν έχει σημασία τι, και αυτή η θεία αποφυγή της σύγκρουσης θα μπορούσε μάλιστα να φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ωστόσο, το εγώ του Ηλιου μπορεί να καταναλώσει εντελώς την ενέργεια της Αφροδίτης.Είναι μια λεπτή γραμμή *.Στις 25 Μαρτίου υπάρχει ένα παράθυρο ευκαιρίας, όπου η Αφροδίτη μπορεί να φέρει την ειρήνη και ωφέλιμες συμμαχίες.
 
Σε προσωπικό επίπεδο αυτό μπορεί να είναι μια εξαιρετικά δημιουργική, γόνιμη ημέρα γεμάτη αγάπη.Αν θέλετε να κάνετε κάτι πολύ σημαντικό, προσπαθήστε κοντά σε αυτές τις ακριβείς ώρες για να είναι τα πράγματα πιο ασφαλής *: 10:17 π.μ. UT, 5:17 π.μ. EST, 02.17 π.μ. PST. Διαφορετικά, η Αφροδίτη θα είναι ιδιαίτερα αρνητική από τις 21 Μαρτίου έως 29. Η Αφροδίτη γίνεται επίσης πιο ενοχλητική μετά τις 25 Μαρτίου ούτως ή άλλως.
 
 
Στις 29, Μαρτίου η  Αφροδίτη στον Deneb Kaitos δείχνει πιο επιφυλακτική, με πάθος, πολλές μυστικές ερωτικές σχέσεις.»
 
Η Αφροδίτη είναι σε πτώση στον Κριό, αλλά ευτυχώς οι απλανείς αστέρες δεν προσθέτουν καμία δυσκολία εκτός από το γεγονός ότι υπάρχουν αμφιβολίες περί ηθικής …Η Αφροδίτη επιδρά πολύ θετικά στις τέχνες επειδή αυτός ο δεκανος κυβερνάται από τον Αρη και ο κόσμος θα εκφράσει τα ταλέντα του έξω στον κόσμο.Η χαρά και ο θυμός λάμπουν φωτεινά σαν μια φωτοβολίδα και στη συνέχεια υποχωρούν. Όταν φλέγονται …είναι τόσο περίλαμπρη και τρομακτική. 
Η Αφροδίτη εδώ σε αυτή την χρονική περίοδο δυσκολεύεται να κάνει τους αναγκαίους συμβιβασμούς στις σχέσεις. Αυτός είναι και ο λόγος υποθέτω που η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή είναι επιρρεπείς σε πολλές μυστικές ερωτικές σχέσεις ή κακό ήθος .Εκείνοι που επηρεάζονται από την ανάδρομη Αφροδίτη θα μπορούσαν να προσελκύσουν εραστές που είναι ανέφικτο να κάνουν σχέση ή αυτοί μπορεί να  είναι παντρεμένοι. Δείχνει επίσης σκανδαλώδης συμπεριφορά η οποία είναι αρκετά έντονη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ανάδρομης πορείας της.
 
 
Η Αφροδίτη ανάδρομη στον 3ο δεκανό Ιχθύων ~ 3 -15 Απριλίου
 
 
Στις 3 Απριλίου με τον Scheat δείχνει κακό περιβάλλον,μπορεί επίσης να υποφέρουμε μέσα από τη δικές μας πράξεις, υπάρχει κίνδυνος φυλάκισης ή περιορισμός.
Στις 8 Απριλίου έχουμε το τετράγωνο Αφροδίτης- Κρόνου.Την ημέρα αυτή είναι δύσκολο να εκφράσουμε την αγάπη μας,όχι γιατί δεν το θέλουμε,αλλά γιατί φοβόμαστε την απόρριψη επί το πλείστον.Για να συνδεθείτε ρομαντικά με έναν άλλο, θα μπορούσαμε να γίνει συνεννόηση ίσως μέσω τρίτου ή να φλερτάρουμε αρκετά συγκρατημένα ώστε οι άλλοι να μην καταλαβαίνουν,αλλά με την μορφή ενός εμποδίου σίγουρα.
 
Οι Ιχθύς 3ου δεκανού θα φέρει στην επιφάνεια την ύπουλη και σκοτεινή πλευρά της Αφροδίτης,την Βαβυλωνιακή θεά του πολέμου Ιστάρ ! «σεξ» και «συγκρούσεις», θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Θα μπορούσε να γίνει μέσα από την κάθαρση η την δημιουργική τέχνη ή μπορεί να πέσουμε στην παγίδα της αποπλάνησης και ραθυμίας.Ο Ιχθύς τείνει να είναι αρκετά ευγενικό ζώδιο, και ρομαντικό, αλλά όχι με ιδιαίτερα με υψηλή λίμπιντο.
 
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου θα προσθέσει φόβο και την ανάγκη να προστατεύσει τον εαυτό του κάποιος από αυτούς που θέλουν να μας παραπλανήσουν. Από την άλλη πλευρά οι απλανείς αστέρες εδώ παίζουν τον ρόλο του “διαβόλου”, το οποίο θα μπορούσε να δώσει και αφροδίσια προβλήματα όταν πρόκειται για σεξ.Ασυδοσία ίσως να υπάρχει στις ειδήσεις που ακούμε,το φλερτ παρερμηνεύεται και υπάρχει κάποια αδυναμία να πούμε «όχι». 

Επειδή αυτός ο δεκανος δεν γνωρίζει όρια, μπορεί να αποτύχει στο να υπάρχουν σαφή όρια.Ωστόσο,η Αφροδίτη είναι σε έξαρση στους Ιχθείς, ίσως πρόκειται για μια ευλογημένη θέση, αλλά είναι και απίθανο να αρνηθεί την ικανοποίηση του,ακόμη και αλλόκοτες επιθυμίες.

 
14 Απριλίου η Αφροδίτη ετοιμάζετε για να μπει σε ευθεία πορεία
 
Θα μπορούσαν να γίνουν ηλίθια λάθη από ματαιοδοξία. Η Αφροδίτη εστιάζεται απότομα στον Ηλιο, που είναι επίσης κοντά στο στελλιουμ του Κριου-Περσεφόνης (Κριός 26 °). Τότε ίσως να υπάρξει ένα σκάνδαλο περί εμπορίας ανθρώπων. Η Περσεφόνη έχει σχέση επίσης με τις απαγωγές ανηλίκων ή παιδικής εργασίας και εκμετάλλευσης. Με την Αφροδίτη σε ευθεία πορεία και πάλι, ό, τι ήταν κρυμμένο ή σε καταστολή θα πρέπει πρέπει να έρθει στο φως.
 
Η Αφροδίτη ανάδρομη συνήθως διαρκεί περίπου σαράντα ημέρες και σαράντα νύχτες. Σαράντα αναφέρεται στη Βίβλο συχνά, αλλά είναι πολύ γνωστό ότι, ο Ιησούς ήταν στον πειρασμό από τον Σατανά στην έρημο για σαράντα ημέρες.Θα μπορούσε αυτό να αναφέρεται ως αστρολογικό φαινόμενο στην ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης;

Η Αφροδίτη έχει δύο όψεις.Είναι η θεά του έρωτα και του πολέμου,σύμφωνα με τους Βαβυλώνιους. Η λέξη Εωσφόρος (η οποία συχνά συγχέεται με τον Σατανά) σημαίνει αυτός που φέρνει το φως και αναφέρεται στην Αφροδίτη όταν ανατέλλει ως πρωινό άστρο.
 
Οι αρχαίοι είπαν ότι οι πρώτες ημέρες της φάσης του Εωσφόρου ήταν μια ιδιαίτερα επικίνδυνη στιγμή.Οι άνθρωποι που γεννιούνται με την Αφροδίτη να ανατέλλει το πρωί είπαν ότι βιάζονται στον έρωτα και είναι πολύ παθιασμένοι.
Η Αφροδίτη το βράδυ διαθέτει περισσότερη δεκτικότητα, και αναφέρεται στην παραδοσιακή έννοια της Αφροδίτης,όπου η φάση αυτή ονομάζεται Έσπερος.
Η ανάδρομη περίοδος νομίζω ότι περιγράφει πολύ καλά την μετάβαση μεταξύ της πρωινής και νυχτερινής Αφροδίτης και την κάθοδο της στον κάτω κόσμο προτού να αναστηθεί ως άγρια ​​παθιασμένη, αλλά μερικές φορές ως ένα ύπουλο πρωινό άστρο.
 
Τι λοιπόν η Αφροδίτη ανάδρομη σημαίνει γενικά;Συνήθως δεν ξεκινάμε μια ερωτική σχέση ή να αγοράζουμε αγαθά πολυτελείας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου,επειδή μπορεί να καταλήξετε να αγοράσετε περισσότερα από αυτά που θέλετε.
Κατά τη διάρκεια αυτών των σαράντα ημερών θα δείτε αν μπορείτε να αντισταθείτε στην δελεαστική πλευρά της Αφροδίτης και την γοητεία της όπως ακριβώς έκανε ο Ιησούς στην έρημο. 
Πειρασμοί θα μπορούσαν να είναι μια παράνομη σχέση ή αγαθά πολυτελείας η οτιδήποτε άλλο.
Γενικά, όμως μπορούμε να βρούμε σημασία σε αυτό το ταξίδι της Αφροδίτης,αν αναθεωρήσουμε τις κινήσεις μας,όπως έκαναν οι αρχαίοι παρατηρητές.
 
 
 
 

 

 

Exit mobile version