ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ -28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

στις


Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαρτίου,2017 ώρα 4:57:08 π.μ. ώρα Ελλάδος στην 7η μοίρα του Κριου (άμεσος κίνδυνος για συγκρούσεις,η μοίρα της ζωής και του θανάτου,μοίρα με ισχυρή παρορμητικότητα,δυσκολία στην διαχείριση της Δόξας και του Χρήματος)στον 1οοίκο του ηλιακού ωροσκοπίου.


Αφορά και θα επηρεάσει τα παρορμητικά ζώδια, δηλαδή του Κριούς, Καρκίνους,Ζυγούς και Αιγόκερους.Η επιρροή της θα είναι αρκετά έντονη και αιφνιδιαστική αλλα και αποφασιστική. Για τα ζώδια που αναφέραμε αρχίζει μια νεα φάση εξελίξεων οπου αναμένεται να λύσουν τα προβλήματα τους η να υιοθετήσουν αλλου είδους τακτικές.Θα υπάρξουν νέες και έντονες εξελίξεις και αντιδράσεις στον διεθνή χώρο και οικονομία ώστε κάποιες αλλαγές να υλοποιηθούν στο εγγύς μέλλον που αφορούν την βιωσιμότητα των κοινωνικών ομάδων. Τέλος,θα βοηθήσει αρκετά στην πρόοδο της τεχνολογίας στις πολύ προηγμένες χωρες και στις προσπάθειες μαχητικών μειονοτήτων.


Η Νεα σελήνη πραγματοποιείται στον 1ο οικο που είπαμε και στο προηγούμενο άρθρο οπου συνδέεται με την δημόσια υγεια, τον λαο,την χώρα και τους κατοίκους της,περιγράφει την γενική κατάσταση της χωρας, και την κατάσταση των εσωτερικών υποθέσεων.Επίσης, είναι η χώρα και οι κάτοικοί της,η εικόνα και η εμφάνιση του έθνους, η φυσική κατάσταση και ευημερία, η υποδομή μιας χωρας, η γενική υγεία του πληθυσμού,εσωτερικές υποθέσεις, λαϊκές απόψεις η και αντιδράσεις.Οι Αρχαίοι αστρολόγοι ονόμαζαν τον 1ο οίκο το “τιμόνι”, όπως στο τιμόνι του πλοίου.Το τιμόνι, όμως βρίσκεται σε μια φάση αδυναμίας.
Η Νεα Σελήνη πραγματοποιείται στον 1ο δεκανό του Κριου, που κυβερνήτης είναι ο Αρης, και προμηνύει πυρετούς, εμπρησμούς, καύση δασών και του ξύλου, και την ξηρότητα του αέρα. Αυτή η νεα σελήνη δεν είναι καθόλου συναισθηματική, αλλά πολύ ανεξάρτητη και δεν διστάζει κάποιος για παράδειγμα, να εργαστεί μονος του η να πάρει το δικο του δρόμο. Επίσης,αφορά μια σημαντική περίοδο για εφευρέσεις, αλλα επίσης υπάρχει κινδύνος για μεγάλους σεισμούς και επιθέσεις.

Ο 1ος δεκανος αναπτύσσει μια συναισθηματική αυτοδυναμία, οπου οι συναισθηματικές σχεσεις αλλα και η διατήρηση τους βρίσκονται σε αδυναμία.Από την άλλη όμως, κάποιοι μπορεί  να είμαστε τόσο συναισθηματικά συνδεδεμένοι με την αποστολή μας που κάνει αυτούς που θέλουν να την φέρουν εις πέρας να εργάζονται με πάθος. Αυτή είναι μια καλή περίοδος για τους ακτιβιστές, και ολους οσους αγωνίζονται και είναι πρόθυμοι να είναι ήρωες για την οικογένειά τους ή για την πατρίδα τους. Στον κόσμο, θα υπάρξουν εκείνοι που θα ενεργούν αρκετά αδίστακτα προκειμένου να διαφυλάξουν την ακεραιότητα και την ανεξαρτησία της πατρίδας τους.
Η Νεα Σελήνη στον Κριο είναι γεμάτη αντιφάσεις.Η συνοδος Αφροδίτης/Νέας Σελήνης φέρνει την ελπίδα στην αγάπη και το χρήμα.Η χαρά το να ζεις αλλα και η έντονη επιθυμία, για τρυφερότητα και ευημερία. Αλλά η Αφροδίτη δυστυχώς όπως ξέρουμε είναι σε ανάδρομη πορεία και φέρνει κίνδυνο απώλειας, ακόμα και σε εθνικο επίπεδο και μια ραγισμένη καρδιά.

Η νεα Σελήνη μπορεί να είναι μια μικτή ευλογία, αλλα όπως και να το κάνουμε η ζωή, ο έρωτας και το συναίσθημα δεν σταματούν.Άλλα χαρακτηριστικά του ωροσκοπίου της νέας σελήνης δείχνουν να δίνουν ευκαιρίες για αγάπη και επιτυχία, αλλά όλα αυτά συνοδεύονται με ένα κόμπο στο στομάχι.

Το κλειδί για τον σωστο χειρισμό αυτής της περίπλοκης Νέας Σελήνης είναι να κάνετε τις επιλογές σας προσεκτικά.Λαμβάνοντας υπόψιν την παρορμητικότητα, την ένταση, το πάθος, το έντονο συναίσθημα ανεξαρτησίας, από τον Κριο, ο απλούστερος και ευκολότερος τρόπος για να έχετε την ησυχία σας χωρίς παρεξηγήσεις και έναντι των όποιων προκλήσεων είναι να βάλετε την ηθική μπροστά ως δίχτυ προστασίας.Η ευθύτητα, η τιμιότητα και η ειλικρίνεια θα εκτιμηθούν αλλα όμως η βιασύνη στις σχεσεις θα σας κάνει να το μετανιώσετε αργότερα.

Έντονα είναι επίσης τα χαρακτηριστικά της εγωκεντρικοτητας, της ανυπομονησίας που οδηγούν σε διαμάχη η έντονη ανησυχία, οπου και βέβαια είναι δύσκολο να ελεγχθούν. Έτσι η νεα σελήνη εμφανίζεται ως αρκετά τολμηρή και ανυποχώρητη, οπου θα φέρει σημαντικές εξελίξεις σε σχεσεις σε όλα σε τα επίπεδα αλλα και στην πολιτική. Έτσι είναι πιθανό να δούμε και να ακούσουμε πολλά σκάνδαλα στις ειδήσεις, να υπάρξουν ατυχήματα η και διάφορα επεισόδια, στην πολιτική και στην οικονομία ως «ατυχήματα» και βιαστικές αποφάσεις, οπου θα φέρουν λύπη.
Η Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός άλλου νέου κύκλου 28 ημερών. Η συνοδος Ήλιου/Σελήνης αναζωογονεί αυτήν την αρκετά εκρηκτική ενέργεια και μας δίνει την ώθηση να πάρουμε περισσότερες πρωτοβουλίες. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να γίνει νέο ξεκίνημα, να αναλάβουμε ένα νέο προτζεκτ, πάντα με προσοχή και σύνεση.Η επιρροή της Νέας Σελήνης θα έχει διάρκεια για τέσσερις εβδομάδες, έως τη νεα σελήνη της 26ης Απριλίου.
 Η Νέα Σελήνη είναι εντός της εμβέλειας ενός σταθερού αστέρα και ενός πλανήτη. Στο σταθερό αστέρι αυτό υπάρχει ενα μείγμα από καλές και κακές ιδιότητες. Η Αφροδίτη είναι ειρηνική και τρυφερή, αλλά ανάδρομη παίρνει τα αρνητικά χαρακτηριστικά του σταθερού αστέρα, ανάλογα την όψη που φέρει η μάλλον θα είναι δύσκολο να συντηρήσει τα θετικά της χαρακτηριστικά, στο ζώδιο που είναι και στην θέση που βρίσκεται. (Αφροδίτη σε σύνοδο με Ηλιο και Σελήνη αλλα ακόμη τετραγώνιζει τον Κρονο, (αρκετά δύσκολο για την ευημερία, ειρήνη και οικονομία).
Πριν εξετάσουμε πιο κοντά τον σταθερο αστέρα αυτόν και τις όψεις της νέας σελήνης, η αίσθησή μου είναι ότι μια πολύ θετική οψη ισως, λέω.. και να μπορέσει κατά κάποιο τρόπο η ως ένα σημείο, να αγκαλιάσει τη Νέα Σελήνη, και να την προστατέψει από την απειλητική όψη τετραγώνου που υπάρχει.


Καταρχήν υπάρχει ένα 3-Point/stellium  στον Κριο, μεταξύ Ηλιου/Σελήνης και Αφροδίτης, στον 1ο οικο και συνεχίζει στον 2ο οικο οπου εχουμε την σύνοδο Αφροδίτη/Ουρανού στο ζώδιο του Κριου, και τον Αρη στον Ταυρο. Ολο αυτό βέβαια θα επηρεάσει την οικονομία σε μεγάλο βαθμό.Ωστόσο, ο Αρης στον Ταυρο, είναι ένα ζώδιο που μοιράζεται τον ιδιο πλανήτη, με την Αφροδίτη, μαζί με τον Ζυγό.Ο Αρης στον Ταυρο, είναι μια επιρροή αρκετά πεισματάρα και αλύγιστη, οπου ο συμβιβασμός είναι αρκετά δύσκολο να πραγματοποιηθεί αλλα ισως υπάρξει θέμα ανάμεσα στα δυο φύλα.
Αν και κανονικά η ζωή μας θα έπρεπε να είναι σε μια φάση οπου ολοι μας θα έπρεπε να νιώθουμε πλήρως ευτυχισμένοι στις σχεσεις μας, να υπάρχει αφθονία και ευημερία με ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης, τα πράγματα παίρνουν μια διαφορετική τροπή. Αυτή θέλει την αγάπη και την ειρήνη, η οποία όμως σε αυτή την περίπτωση χειραγωγείται και αξιοποιείται με αρνητικο τρόπο.


Η Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία δίπλα στην νεα σελήνη στον Κριο είναι μονίμως σε εγρήγορση και ετοιμότητα ανα πασα στιγμή, σε ετοιμότητα, διότι κατά αυτόν τον τρόπο προσελκύει την βια, χάνοντας την ψυχραιμία της μη ξέροντας τι ξημερώνει η ποια θα είναι η επόμενη κίνηση τουλάχιστον σε πολιτικό-οικονομικο επίπεδο, και αυτό είναι εξαιρετικά πολύ επικίνδυνο και για τις διαπραγματεύσεις.


Αισθητικά δεν είναι καθόλου ευχάριστο στον χάρτη να το βλέπει κανείς.Η Αφροδίτη στρυμωγμένη, σε αδυναμία προσπαθεί να διατηρήσει την ειρήνη,την ισορροπία η την δικαιοσύνη αλλά μάλλον δεν τα καταφέρνει. Υπάρχει τρομερή υπερευαισθησία και οι ανάγκες των αλλων στην ζωή μας, αλλα και των λαων σε ευρύτερο επίπεδο, γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης.Έτσι στον Κριό,η Αφροδίτη όπως είχαμε πει είναι σε πτώση και νιώθει τελείως άβολα ουτωσι άλλως.
Άλλωστε γύρω από την θέση της Αφροδίτης δημιουργείται αρκετός θόρυβος,με τον Ερμή, τον Ουρανό και την Έρις,που βρίσκονται στον 3οδεκανό του Κριου, όπου έχει κυβερνήτη τον Αρη και τον Δια ως συγκυβερνήτη. Έτσι με ολους αυτούς γύρω της, τα νεύρα της Αφροδίτης δείχνουν να έχουν γίνει «κουρέλια», στην κυριολεξία.Η Αφροδίτη που κυβερνά την οικονομία σε κάθε επίπεδο είναι ανίκανη εδώ να δράσει ,δείχνοντας ανασφάλεια και σοβαρούς κινδύνους.
Με λίγα λόγια να πούμε ότι ο Κριος συνδέεται με τα οπλα, τους στρατούς, το σίδηρο, το ατσάλι, το μέταλλο, τα αιχμηρά αντικείμενα.

Στις μοίρες ειδικά που είναι ο Ερμής και ο Ουρανος θα είναι δύσκολο να διατηρηθεί η αξιοπρέπεια, η εμπιστοσύνη μεταξύ κρατων/ηγετών αλλα και στην οικονομία, ενώ πολλές ανόητες κινήσεις θα γίνονται,σε οικονομικο, προσωπικό και ηγετικό επίπεδο με σημαντικό κόστος.Ο Ουρανός μαζί με τον Αρη στον 2ο οικο (τραπεζικό σύστημα, εθνική οικονομία) είναι μια αρκετά δύσκολη ενέργεια για σταθερότητα φέρνοντας ξαφνικά γεγονότα και πλήρη αστάθεια. * σε σύνοδο με Sharatan δίνει βία, την ήττα, ατυχήματα, τραυματισμό, κίνδυνο.

Η Νεα Σελήνη σε σύνοδο με το σταθερο αστέρι Algenib στις 9 ° 23 του Κριου, φέρνει ένα μείγμα από καλές και κακές ιδιότητες που μπορεί να περιλαμβάνει ισχυρή θέληση και αποφασιστικότητα, αλλά και δυστυχία και ατίμωση.Δίνει μαχητικό πνεύμα και την αγάπη για μάθηση, αλλά κίνδυνο για ατιμία, σκάνδαλο ή προβλήματα μέσα από τα γραπτά.Τόσο ο Ήλιος και η Σελήνη με αυτό το αστέρι μπορεί να επηρεάσουν παρα πολύ και την υγεία.
Έτσι λοιπόν η Αφροδίτη ανάδρομη με την νεα σελήνη προκαλεί αναστατώσεις και προβλήματα στις σχεσεις, στην οικονομία και την ειρήνη.Οι βιαστικές αποφάσεις οδηγούν σε θλίψη η θλιβερά γεγονότα.Μόνο η υπομονή και το σωστο timing μπορεί να κάνει μια σχέση να διαρκέσει αλλα και να φέρει θετικά αποτελέσματα.Ας λάβουμε υπόψιν βέβαια ότι η νεα σελήνη πραγματοποιείται λίγες ημέρες μόλις μετα την εαρινή ισημερία που περιγράψαμε.Η θετική οψη Αρη /Πωσειδωνα μεταξύ Ταυρου και Ιχθύ μπορεί να βοηθήσει το εμπόριο, τις εμπορικές συμφωνίες και βοηθά την διαίσθηση,υπάρχει η αναζήτηση για κατι πιο σταθερο, αλλα επίσης αυτό ισχύει και για τους πρόσφυγες.

Ο Ερμής βέβαια, συμμετέχει στο Ταυ-τετράγωνο μεταξύ Ουρανού/Δια/Πλούτωνα. Έτσι, αυτό βάζει φωτιά κυριολεκτικά οσο αφορά την σταθερότητα της παγκόσμιας οικονομίας και είναι πολύ σημαντικο και πιθανο να φέρει μια χρεοκοπία, η μεγάλες λογικά. Οι όψεις αυτές συμβολίζουν σημαντικές ανακαταξεις, οπου τα οικονομικά θα πρέπει να επανεξεταστούν με σκοπο να αλλάξουν κάποια πράγματα.

Ο Αρης στο ζώδιο του Ταυρου και στην μοίρα που βρίσκεται στον χάρτη της νέας σελήνης ,είναι μια επιρροή ιδιαίτερα βαριά για την οικονομία, στον 2ο οικο (τα οικονομικά του λαού, δηλαδή η εθνική οικονομία, τα έσοδα, το χρηματιστήριο, το χρήμα γενικά μέσω εμπορίου, μέσω συναλλαγών, οι τράπεζες, τα δύσκολα ή εύκολα οικονομικά του λαού) μαζί με την σύνοδο Ερμή/Ουρανού, σύνοδος σε απόκλιση πρόκειται για αναπάντεχα νεα η ειδήσεις οσο αφορά την οικονομία, που θα προκαλέσουν αναστάτωση, αναταραχή. Ο Αρης στον Ταυρο είναι μια βίαιη επιρροή, οπου μπορεί να προκαλέσει ένα οικονομικο ναυάγιο. Στην μοίρα που βρίσκεται συνδέεται με ελάχιστη ευημερία και τις απώλειες.

Ο Ηλιος τετραγωνίζει τον Κρονο, επηρεάζοντας τον πληθυσμό ηλικιωμένων ανθρώπων, εκφράζει την εύθραυστη υγεια, αλλα και μια εύθραυστη κατάσταση οσο αφορά τους πρόσφυγες, αλλα και την σκληρότητα που θα επιδείξουν κάποιοί ηγέτες η τα θέματα που Θα αντιμετωπίσουν 1ου οίκου, οσο αφορά τα εσωτερικά προβλήματα και χάος που δημιουργούνται στις χωρες τους. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει έλλειψη οργάνωσης και υπευθυνότητας, χάνοντας κάθε έλεγχο.

Η νεα σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Δια στον 8ο οικο (φόροι, συντάξεις, ασφάλιση, χρέος κτλ.), ενώ η σελήνη κυβερνά και τον 5ο οικο οπου δείχνει απώλειες στο χρηματιστήριο, αντιδημοτικότητα, ανταρσία από την νεολαία, θρησκευτικές συγκρούσεις, σπατάλες οικονομικες, αδιαφορία. Ο Ερμής από τον 2οοικο, επίσης σε αντίθεση με τον Δια, στον άξονα οικονομίας, που συνδέεται με τον δόλο, το μπλοφάρισμα, την εξαπάτηση, τη απερισκεψία, την αναξιοπιστία, όλα αυτά παίρνουν μεγαλη διάσταση και το γεγονός ότι η οικονομία έχει κακοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό.
Στην Ελλάδα η νεα σελήνη στον Κριο, μαζί με την ανάδρομη Αφροδίτη, επηρεάζει τον 11ο οικο της οπου τετραγώνιζει τον Δια της στον 8ο οικο, δείχνει αμέλεια, σφοδρές συγκρούσεις και διαφωνίες στο κοινοβούλιο και τα κόμματα, για θέματα γνωστά οικονομικής φύσεως ενώ οι νόμοι που ψηφίζονται η νομοσχέδια δεν είναι θετικά. Ταυτόχρονα δοκιμάζεται και σε θρησκευτικά και οικονομικά θέματα προκαλώντας σοβαρά προβλήματα και αντιδράσεις.

Η νεα σελήνη όμως σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα της Ελλάδος στον Κριο, με μόλις 1 μοιρα διαφορά έχει να κάνει με τις μεταβολές και εκρήξεις, τις αυθόρμητες ενέργειες, αλλα και τις αιφνίδιες αλλαγές.Υποδεικνύει την κοινωνιολογική αναταραχή που έρχεται αφού η σελήνη συνδέεται με τον λαο,τις μάζες και ότι τον απασχολεί, τα αγροτικά θέματα, σκληρές διαμάχες για την εξουσία,την τρομοκρατία ή τη διαφθορά και βέβαια οι κινητοποιήσεις φαίνεται να είναι μαζικές. 
Ο Πλούτωνας συνδέεται με την εξουσία, τις εμμονές, το οργανωμένο έγκλημα, τους βιασμούς, τους θανάτους αλλα πάνω από όλα τις αλλαγές που βιώνουμε μας επηρεάζουν βαθιά στην ψυχή.

Ο Πλούτωνας, μπορεί να παράγει και ηφαιστειακές εκρήξεις,σεισμούς, πετρελαιοκηλίδες, πυρκαγιές,πόλεμο, κατολίσθηση,χιονοστιβάδες ή οτιδήποτε που περιλαμβάνει εκτεταμένο θάνατο και την καταστροφή.

Στην περίπτωση αυτή και δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε, και εδώ και ένα χρόνο είναι μια όψη που με απασχολεί έντονα, συνδέεται με την υπεράσπιση της πατρίδος, πολεμικές ενέργειες και επίθεση. 

Η Νεα σελήνη θα αυξήσει τις απειλές και βίαιες ενέργειες από εχθρικά κράτη, αφού ο Πλούτωνας της Ελλάδος κυβερνά και τον 7ο οικο, οπου βρίσκεται και ο Αρης. Ο Πλούτωνας όμως έχει να κάνει και με σκοτεινά σχέδια, το πολύ σκληρό και απολυταρχικό καθεστώς, το ακροδεξιό και το ακροαριστερό, αυτό που καταπιέζει πολύ τον λαό. Έχει την έννοια του σκληρού και στυγνού δυνάστη που θα φέρει την έκρηξη.

Ο Ηλιος τετραγωνίζει τον Δια της, δείχνοντας έναν ηγέτη φιγουρατζή, που ότι κάνει είναι για λόγους προσωπικής προβολής, δείχνει την υλική σπατάλη, την επίδειξη,την αμέλεια, τις συγκρούσεις και την αλαζονεία, τις υπερβολικές απαιτήσεις αλλά και τις απώλειες σε οικονομικό επίπεδο.


Ο Ηλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα της Ελλάδος επίσης, με μόλις 1 μοιρα διαφορά, δείχνει τις σκληρές διαμάχες και πάθος για την εξουσία και όλα τα παραπάνω που αναφέραμε, αλλα και μεγάλες απώλειες η ζημίες που θα προκληθούν εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς,οπως επισης συνδέεται με το μαρτύριο του λαού, την ταλαιπωρία, τον κίνδυνο για την ζωή του ιδιου του ηγέτη αυτής της χωρας, η κάποιος πολιτικός μπορεί να φύγει από την ζωή, αλλα και τους δικτάτορες η το σκληρό πρόσωπο του ηγέτη αυτής της χωρας.


Συνδέεται με την ατομική αντίδραση ή πυρκαγιά με θανάτους ή μαζικές φωτιές που και αυτό είναι ένα είδος τρομοκρατίας. Συνδέεται και με μια περίοδο απόλυτης παράνοιας, οπου η σκοτεινότερη πλευρά της εξουσίας εμφανίζεται προς τα εξω, με την κατασκοπεία, με καταστροφικές συμπεριφορές απο την εξουσία, την κατάχρηση εξουσίας. Συνδέεται με ριζικές αλλαγές στην οικονομία αλλα περιλαμβάνει και το προσφυγικό.

Ένα παράδειγμα Ηλιου/Πλούτωνα ήταν ο Νέρωνας ,οπου η ενέργεια της όψης αυτής μπορεί να είναι άκρως σοκαριστικη. Και ο Ηλιος βέβαια δεν εκφράζει μονο τον πρόεδρο η τον πρωθυπουργό μιας χωρας αλλα και διακεκριμένα άτομα, τους παράγοντες του κράτους με εξέχουσα θέση, τους υπουργούς, τους δικαστές, τους νομάρχες κ.τ.λ. Αλλωστε είχα γράψει πολλές φορές για αυτή την οψη τους προηγουμένους μήνες, και μπορείτε να τα διαβάσετε και παλι.

Μια πιο απαλή ερμηνεία, για να το καταλάβουμε, είναι ότι ο  Ήλιος είναι ο εαυτός μας και ο Πλούτωνας η αναγέννησή, έτσι η σύνοδος των δύο πλανητών μας βοηθά να κατανοήσουμε τις κρυμμένες μας δυνάμεις και να θέσουμε νέους στόχους και να παλέψουμε για την κατάκτησή τους, και εννοείτε βέβαια. Πιθανόν να έρθουν στο φως, αποκαλύψεις η σκάνδαλα που θα μας τρομάξουν η θα μας σοκάρουν. Συνδέεται βέβαια και με το συνεχές στρες, μια περίοδο με υψηλής έντασης, με την συνεχή εκμετάλλευση αποθεμάτων ενέργειας.
Ο Πλουτωνας τριγωνίζει και τον βόρειο δεσμο της χώρας μας,που αυτό μπορεί να συμβολίζει τα πλήθη, τις ομαδικές συναντήσεις, επιχειρήσεις, μεγάλες οργανώσεις, μαζικές εκστρατείες, η γεγονότα σημαντικά τα οποία θα επηρεάσουν την χωρα μας ,σε σχέση με την εξωτερική πολιτική, τις εμπορικές συναλλαγές,τα ανωτέρα εκπαιδευτικά ιδρύματα και τη νεολαία, αλλα ταυτόχρονα θα επηρεάσει την κυβέρνηση και τις σχεσεις μας με τις εχθρικές χωρες και τους θεσμούς στις όποιες διαπραγματεύσεις. Όλα αυτα θα μπορούσαν να θυμίζουν προεκλογική περίοδο κατά ένα περίεργο τρόπο.

Η συνοδος MC/Αρη και τρίγωνο με Κρονο, είναι ενας άξονας μεγάλης δραστηριότητας γύρω από την κυβέρνηση αλλα και επιθέσεων οποιαδήποτε μορφής. Σαφώς δε όλα αυτά έχουν να κάνουν με απώλειες, εμπόδια και καθυστερήσεις, διάσπαση η κινήσεις προδοτικές μέσα από το κόμμα τις κυβέρνησης.

Το τετράγωνο Δια/Πλούτωνα που θα είναι ακριβείας,σχετίζεται με τον κορεσμό, την απληστία, την αλόγιστη σπατάλη, την εκμετάλλευση των μαζών, τον φανατισμό, σοβαρά ατυχήματα και προβλήματα στα εσωτερικά μιας χώρας με τι αρχές, ενώ δημιουργεί τεράστιες απώλειες, παιχνίδια δύναμης και διαφθοράς. Προσοχή, όμως εμείς να μην  πέσουμε θύματα εκμετάλλευσης ενώ το πετρέλαιο θα είναι το επίκεντρο αλλα και ισχυροί σεισμοί θα συμβούν ανα τον κόσμο.

 Ο Πλούτωνας όμως που είναι σε σχεδόν σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον 9ο οικο της Ελλάδος, και είναι κυβερνήτης του 8ου οίκου, αλλα και του 7ου, ισως να προοιωνίζει οδυνηρές απώλειες, αλλα και συνδέεται με το ψευδός, την μεγαλη απατη οσο αφορά το χρέος κτλ, τον δόλο, ουσίες χημικών τοξικών που προκαλούν θανάτους, ακραία επίπεδα ρύπανσης η και την χρήση χημικών σε πολλές περιπτώσεις η εκρήξεις με χημικά. Στον χάρτη μεταπολίτευσης επηρεάζεται άμεσα ο 10ος οίκος, της κυβέρνησης.

Ο Αρης στον Ταυρο που είναι σε πτώση, ανίκανος να δράσει οσο αφορά το προσφυγικό, τις απώλειες, την τρομοκρατία, τους έγκλειστους χώρους και τον περιορισμό της ελευθερίας. Εδώ επίσης μπορεί να υπάρχει επιβράδυνση δράσεων και πρωτοβουλιών που μπορεί να είχαν ληφθεί το προηγούμενο διάστημα. Πιθανή η αναθεώρηση αποφάσεων με ζητήματα υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας.

Σίγουρα θα συμβούν γεγονότα τα οποία θα προκαλέσουν αν μη τι άλλο,την θλίψη και ανασφάλεια μας.Σε κάθε περίπτωση το μεγάλο πάθος για την εξουσία και μονο ισοπεδώνει τα πάντα χωρίς να νοιάζεται κανείς.Εν τω μεταξύ η εαρινή ισημερία δείχνει να είναι εξαιρετικά αδύναμη, κατι που θα αναλύσουμε σε ξεχωριστό κείμενο. Άλλωστε, για να τελειώσω μέσα στον Απρίλιο θα έχουμε την δεύτερη ανάδρομη πορεία του Ερμή αλλά και η πανσέληνος στον Ζυγό και η νέα σελήνη στον Ταύρο, βάζουν την Μεσόγειο και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο, όπου άνεμοι πολέμου θα εμφανιστούν.


~ Like  Share  Tag  Comment  ~  ~
Email: astro.ephimerides@gmail.com

Follow on Twitter:https://twitter.com/astroephimeris