ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ BREXIT-ΜΑΡΤΙΟΣ 2017

στις
Καλημέρα σε όλους! Στο κείμενο για την είσοδο της εαρινής ισημερίας ανέφερα και τις πόλεις η χωρες που θα χτυπηθούν η θα επηρεαστούν άμεσα απο τα γεγονότα. Μέσα σε αυτές ήταν και το Λονδίνο, ήταν σαφώς θέμα χρόνου κατι που είχα αναφέρει από την ισημερία και την ηλιακή έκλειψη 2016 τον Φλεβάρη,και την έκλειψη του 2015 οπου εκεί είχα αναφέρει όλα τα ονόματα χωρών ου επρόκειτο να χτυπηθούν. Σαφώς αυτό βέβαια δεν θα τελειώσει εδώ.Το Λονδίνο περιμέναμε, για να ολοκληρωθεί η ολη εικόνα και από κει και πέρα καταλαβαίνετε την συνέχεια. Ήδη εχει αναπτυχθεί στρατός, όπου θα επιβληθούν σοβαρά μέτρα.

Οπότε, άλλη μια πρόβλεψη σαν και αυτή βγήκε, δυστυχώς, διότι αθώοι άνθρωποι πάντα την πληρώνουν.Έτσι λοιπόν, το Λονδίνο χτυπήθηκε λίγες ωρες μετα την είσοδο της εαρινής ισημερίας, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν, σε αστρολογικο επίπεδο και οι σταθεροί αστέρες έδωσαν την πλήρη εικόνα της κατάστασης, όχι μονο για την χωρα αυτή. Να πω βέβαια ότι ο σταθερός αστέρας Scheat με τον Ηλιο, διότι ο Ηλιος αντιπροσωπεύει τον ηγέτη, τους πολιτικούς αρχηγούς, τον βασιλιά, την καρδιά ενός έθνους, αλλα και τις διάσημες προσωπικότητες, όπου και φέτος θα φύγουν πολλοί από την παγκόσμια καλλιτεχνική σκηνή δεν προλέγει ότι καλύτερο, ενώ εχουμε την σημασία του αρκετές φορές. Συνδέεται με τους πνιγμούς, την δολοφονία, δεν είναι καθόλου καλος οιωνός για επιτυχία ποσο μάλλον για διαπραγματεύσεις που ναυαγούν, που τον είδαμε στον χάρτη να περνά μέσα από την Αθήνα, Βουλγαρία κτλ… έχει να κάνει με τα ατυχήματα και τον κίνδυνο, τις αυτοκτονίες και εννοείτε βάζω και την τρομοκρατία μέσα σε αυτό.
 
 
Όπως ξέρουμε ολοι, η Αγγλία παλεύει με την απόφαση για το περιβόητο αυτο Brexit, οπου πριν ένα χρόνο είχε γραφτεί κείμενο για τις εκλογές και όλα αυτά που θα συμβούν και γενικά η ολη αστρολογική εικόνα φαίνεται μάλλον να είναι αρκετά ζοφερή για το Ηνωμένο Βασίλειο και όχι μονο. Ο χάρτης της ισημερίας κυβερνάται από τη Σελήνη (Καρκίνος στον Ωροσκόπο) και η Σελήνη βρίσκεται δίπλα στον αυταρχικό και περιοριστικό Κρόνο, στην 27η μοιρα του Τοξότη και την οποία είχα μνημονεύσει στο κείμενο της ισημερίας. Αυτός ο χάρτης βέβαια δεν είναι ενας χάρτης όπου η κοινή γνώμη ακούγεται, στο Ηνωμένο Βασίλειο διότι αυτοι που κυβερνούν τους λένε τι να κάνουν.
Στο Μεσουράνημα, που είναι ενας χωρος δημόσιος ,ας το πούμε έτσι, αναφέρεται και στην δημόσια εικόνα μιας χωρας και επίσης συνδέεται με τον τρόπο που κυβερνάται μια χωρα, υπάρχει ο Νότιος Δεσμός εκεί , και αυτό σημαίνει ότι πανε πισω σε αυτό που ξέρουν και γνωρίζουν στα σίγουρα, αλλά οπωσδήποτε είναι μια χρονια που δεν πρόκειται να τους πάει προς τα εμπρός, προς την κατεύθυνση που είναι επιθυμητή για την ΕΕ. πρόκειται δηλαδή για μια απόφαση οπου θα τους πάει πισω στο παρελθόν.
 
Ο Ιχθύς κυβερνά τον 10ο οικο, που στην ουσία είναι ο Πωσειδωνας, αλλα υπάρχει και η συνοδος Ηλιου/Χείρωνα. Αυτό βέβαια λέει πολλά, διότι έχει την σημασία ενός πληγωμένου ηγέτη ή ενας ηγέτης που θα αποδειχθεί επιζήμιος για την χωρα, θα υπάρξει σύγχυση, ακόμη ισως μπορεί να προκαλέσει και διάλυση της κυβέρνησης. Νομίζω ότι ο Βρετανικός λαός  έχει να αντιμετωπίσει ένα πολύ σοβαρο πρόβλημα, περα των διαπραγματεύσεων, αλλά αυτό δεν είναι καθόλου θετικος οιωνός. Οταν μιλάμε για ηγέτη στην Αγγλία, συμπεριλαμβάνουμε και την Βασίλισσα.
Ο Πλούτωνας βρίσκεται στον 7ο οίκο των ανοιχτών εχθρών και των σχέσεων με τις γειτονικές χώρες, και η αντίθεση Πλούτωνα/ωροσκόπου περιμένει να εκφραστεί κατά κάποιο τρόπο, που συνδέεται με αρκετά βίαιες καταστάσεις και γεγονότα, και αυτό περιλαμβάνει πολλά, εκτός από τις τρομοκρατικές επιθέσεις. Στην ουσία συνδέεται με την βίαιη και αποκρουστική δυναμη που ασκείται, η θέληση και η δυναμη της εξουσίας να φέρει τους αλλους εκεί που θέλει, δικτατορία η χρήση βίας, ατυχήματα η τραυματισμοί και αυτά συμπεριλαμβάνουν την τρομοκρατία, και μια δραστική αλλαγή στις συνθήκες ζωής των Βρετανών.
 
 
Ο Άρης στον Ταυρο είναι αποφασιστικός και εμπόλεμος, αλλά υπάρχει και μια στάση του τύπου, «εμείς δεν δεχόμαστε οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που θέλουμε». Ο Ερμής στον Κριο, είναι ειλικρινής αλλα και σκληρός και άμεσος στην ομιλία και επικοινωνία, αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να λειτουργήσει σε διπλωματικό επίπεδο. Η Αφροδίτη ο πλανήτης της διπλωματίας είναι ανάδρομη στον Κριό, οπότε δεν ταιριάζει ούτε αυτό απόλυτα και ξέρουμε πολύ καλά ότι μια τέτοια συμπεριφορά θα καταλήξει σε οριστικό διαζύγιο, ίσως με ένα τρόπο πάρα πολύ γρήγορο και δυνατό ενώ είπαμε ότι και η Αφροδίτη στον Κριο είναι σε πτώση. Οπότε, κανονικά δεν υπάρχει επιστροφή με την παρούσα εικόνα από αστρολογικής άποψης.
 
 
Μακάρι να μπορούσε να πούμε κατι πιο ελπιδοφόρο για την ΕΕ., αλλά το Ηνωμένο Βασίλειο στους επόμενους 12 μήνες, νομίζω ότι θα έχει μια πολύ δύσκολη αστρολογική  χρονιά .
Πρώτον ο διελαυνων Δίας τετραγωνίζει την Σελήνη και Πλούτωνα του Ηνωμένου Βασίλειου και σχηματίζεται και μια αντίθεση. Αυτό σημαίνει ότι η πίεση είναι τεράστια για τον πληθυσμό εκεί από την παρούσα κατάσταση, τα μεμονωμένα έθνη και την κυβέρνηση (Καρκίνος στο Μεσουράνημα). Υπάρχει αλλαγή και μεταμόρφωση, μείωση της εθνικής ελευθερίας, και οι νόμοι που θα ενεργοποιηθούν πάνω στους ανθρώπους θα έχουν ένα πολύ δύσκολο αποτέλεσμα. Η διέλευση του Ουρανού σχηματίζει ένα στενό τρίγωνο με τον Κρόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, φέρνοντας ένα νέο τρόπο κυβέρνησης, φέρνοντας την ελευθερία από μια ομάδα (Κρονος στον 11ο, την ΕΕ. ).Αυτό βέβαια δεν είναι καλο για την κυρια Μέι, οσο αφορά την γενική εικόνα του κράτους ως προς τον τρόπο που κυβερνάται. Δείχνει ότι είναι ουσιαστικά εν μέσω διασταυρούμενων πυρών.
Τέλος η διέλευση του Πλούτωνα είναι σε σύνοδο με το Νότιο Δεσμό στον 5ο οίκο στο σημείο ενός διελαυνων Yod που σχηματίζεται, που συνδέει τον γενέθλιο Δία και τον Ουρανό.Ο Δίας συνδέεται με τον εξωτερικό κόσμο και ο Ουρανός, είναι κάτι νέο και φρέσκο ​​και επαναστατικο.Σε κάθε Yod, το σημείο εστίασης είναι το πώς το εξάγωνο που σχηματίζεται μεταξύ των πλανητών θα εκφραστεί. Νομίζω ότι η επιθυμία του Ηνωμένου Βασιλείου είναι να ελέγχει τη μοίρα του, και η δύναμη τους θα μειωθεί σημαντικά, για κάποιο χρονικό διάστημα. Αυτό έχει να κάνει με την απώλεια της παγκόσμιας εξουσίας και επιρροής, και νομίζω ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσε να χωριστεί σε κομμάτια κάτω από την πίεση της απόφασης να πιέσει το κουμπί ενεργοποίησης του άρθρου 50. Ας ελπίσουμε βέβαια, και το δημοψήφισμα με την Σκωτία, να μην έχει ακραία αποτελέσματα.