Η πανσέληνος  Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγου, στον άξονα Κριου-Ζυγου, στις 08:08:01 π.μ., στις 11 Απριλιου,2017. Θα επηρεάσει τα παρορμητικά ζώδια και η επιρροή της αναμένεται να είναι επεισοδιακή, δυσάρεστη με τάσεις προς κατανάλωση, εν οψη Πάσχα βέβαια. Απαιτεί μεγαλη προσοχή οσο αφορά τις αποφάσεις που πρόκειται να πάρουμε, όπως επίσης και συνιστάται μεγαλη προσοχή στην χρήση μηχανικών η ηλεκτρονικών, λόγω τάσης προς ατυχήματα. Το χρονικό διάστημα που ακολουθεί προβλέπεται δυσάρεστο επίσης και για τις διεθνής εξελίξεις, οπου άνεμος πολέμου θα εμφανιστεί, ενώ μπορεί να κλονιστούν συμφωνίες και προηγούμενες διεθνής διαβουλεύσεις που έχουν γίνει. Στην Ελλάδα, η κυβέρνηση θα συναντήσει μαζικές αντιδράσεις από κοινωνικές ομάδες, ενώ θα αντιμετωπίσει νεα προβλήματα που θα υπάρξουν και στην εξωτερική πολιτική.
Η Αφροδίτη βρίσκεται ακόμη σε ανάδρομη πορεία ενώ και ο Ερμής από τις 9 Απριλίου, έχει αρχίζει και αυτος την δεύτερη ανάδρομη πορεία του για το ετος 2017 και θα διαρκέσει μεχρι τις 21 του μηνα, διασχίζοντας τα ζώδια του Ταυρου-Κριου. 
Η πανσέληνος στον Ζυγο πρόκειται να πραγματοποιηθεί στον 6ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου.

Ο 6ος οίκος συνδέεται με τις καθημερινές συνθήκες διαβίωσης, τους εργαζόμενους, είναι η δημόσια υγεία αλλα και η πολιτική που εφαρμόζεται σε τέτοιου είδους ζητήματα. Είναι ο στρατός, το πολεμικό ναυτικό, τα σώματα ασφαλείας, οι ένοπλες δυνάμεις. Το υπουργείο εργασίας, οι απεργίες, τα συνδικάτα, το ζωικό βασίλειο, αλλά αφορά και ο εθνικός εφοδιασμός τροφίμων.
Η πανσέληνος στον 3ο δεκανό του Ζυγου, συνδέεται επίσης και με τον θάνατο προσωπικοτήτων που συνδέονται με την πολιτική και γνωστών προσώπων. Η πανσέληνος στον 6ο οικο δεν είναι καλος δείκτης για την υγεια ενός λαού, και δείχνει ότι υποφέρει και πολύ δυσαρέσκεια θα εμφανιστεί αναμεσά στην εργατική τάξη. Η συνοδος με τον Δια δείχνει υψηλές δαπάνες σε ναυτικές και στρατιωτικές υποθέσεις.
Η πανσέληνος Απρίλιου έχει τα θετικά της από μια άποψη, αλλά είναι και ιδιαίτερα δυσοίωνη ενώ βρίσκεται ανάμεσα σε ένα τυχερο σταθερό αστέρι και πλανήτη, και η πανσέληνος μπορεί να υπόσχεται αρκετά στην προσωπική μας ζωή ενώ στην πολιτική τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα στο να διατηρηθεί η ειρήνη, δικαιοσύνη και η ισορροπία, με τον Ζυγο. Έχει δυο κρίσιμα μέτωπα να αντιμετωπίσει και πολλές παγίδες αλλα καλυτέρα θα ήταν να τα αναλύσουμε. Η τύχη ισως θα μπορούσε να γλιστρήσει εύκολα από τα χερια σας και να χάσετε τον έλεγχο, προς την επιτυχία η και την ευτυχία.
Εχουμε την κλασσική αντίθεση Ηλιου –Σελήνης μεταξύ 6-12ουοίκου, που δείχνει δυο αντίπαλες δυνάμεις η την πολικότητα που υπάρχει στην ζωή σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει το γεγονός ότι το εγώ σας βρίσκεται αντίθετο με το τι εσεις αισθάνεστε μέσα σας, να είστε αντίθετοί με τις συνθήκες διαβίωσης σας, η να έχετε να επιλέξετε αναμεσά στην προσωπική σας ζωή και την εργασία σας, όλα αυτά είναι αντίθετα με αυτά που εσεις επιθυμείτε. Σίγουρα , βέβαια οι περισσότεροι είστε αντίθετοι με όλα αυτά που θεσπίζονται στην χωρα αυτή, σε σχέση με τις συνθήκες διαβίωσης, τα εργασιακά, την υγεία, το προσφυγικό κτλ. Η εσωτερική ένταση που δημιουργείται  και ολες αυτές οι εξωτερικές πιέσεις μπορούν να οδηγήσουν  σε προσωπικές συγκρούσεις και κρίσεις που στραγγίζουν την ενέργειά σας.
Η πανσέληνος βέβαια είναι ενας δείκτης ότι όλα αυτά τα συναισθήματα που υπάρχουν σε σχέση με τα θέματα αυτά, του 6ου οίκου, φτάνουν στο αποκορύφωμα τους, αντιμετωπίζοντας αυτές τις προκλήσεις ανοιχτά. Αρνητικά γεγονότα, εξελίξεις και συναισθήματα προκαλούν δυσαρμονία στον λαο αλλα και τον καθένα σας ξεχωριστά που βιώνει την όποια κατάσταση. Η πανσέληνος ασφαλώς συνδέεται και με την νεα σελήνη στον Κριο και θα διαρκέσει μέχρι την νεα σελήνη στον Ταυρο, στις 26 Απριλίου. Κατά κάποιο τρόπο θα πρέπει να προσαρμοστείτε ψυχολογικά για να μπορέσετε αντιμετωπίστε αυτές τις προκλήσεις-δυσκολίες η τους νέους σας στόχους αλλα και για να δείτε τα πράγματα πιο αντικειμενικά, αν γίνετε.
Η πανσέληνος στις 21 μοίρες του Ζυγου (αμέλεια, κατάρρευση μια κρίσιμη μοιρα) κάθεται στο τυχερο αστέρι Spica στις 24 ° 05 ‘ του Ζυγου. Η συνοδος Σελήνης-Spica αφορά την απόκτηση κέρδους μέσα από τις εφευρέσεις, την επιτυχία στην εργασία, την αγάπη, τον πλούτο και την τιμή από άτομα του Ερμή, της Αφροδίτης ή του Δία. Δηλαδή, αν ο γενέθλιος χάρτης σας κυβερνάται από αυτούς τους τρεις πλανήτες, αν ο κυβερνήτης πλανήτης σας είναι ενας από τους τρεις παραπάνω.
Άνετες και ασφαλείς συνθήκες διαβίωσης φαίνεται εκ πρώτης όψεως με τον Δια-σταθερο αστέρα εκεί στον 6ο οικο. Δίνει, επίσης, ψυχική ευαισθητοποίηση, και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην πνευματικότητα και τη θρησκεία. Μπορεί να μετατρέψει την σεξουαλική μας ενέργεια σε καλλιτεχνικά κανάλια και θετικές δραστηριότητες, και συνδέεται περισσότερο με την δημιουργική και πνευματική εργασία. 
Αυτό ευνοεί περισσότερο τους επιστήμονες, αποκρυφιστές, συγγραφείς, καλλιτέχνες, ζωγράφους, γλύπτες και μουσικούς κτλ.. Για να μην παρεξηγηθώ, ο σταθερός αστέρας Spica, υποστηρίζει, την καλλιέργεια της γνώσης, και είναι ένα σύμβολο που δίνει το δώρο της ευφυΐας στο ανθρώπινο είδος. Μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε είδος εργασίας η τομέα, αλλα περισσότερο έχει να κάνει με την ευφυΐα. Η Spica, δίνει το δώρο της ευφυΐας, του ταλέντου και ικανότητες που είναι εξω από το συνηθισμένο. Η άνθρωποι που είναι εξαιρετικά χαρισματικοί, είναι αυτό που δίνει ο σταθερός αστέρας αυτος, και ότι αγγίζει του δίνει μια ιδιαίτερη λάμψη.
Με την Σελήνη, αγαλλιάζει την νεα τεχνολογία, η κάποιον που του αρέσει η χρήση της νέας τεχνολογίας, μπορεί να συμβολίζει τους εραστές της τεχνολογίας, την επιστημονική φαντασία η ένα γεγονός που συνδέεται με αυτά. 
Από την άλλη σκέφτομαι,** με τρόπο ισως καπως καχύποπτο οτι η χρήση νέας τεχνολογίας θα μπορούσε να εισαχθεί σε θέματα η τομείς, που συνδέονται με τον 6οοικο σε κοσμικο επίπεδο, πλέον για την αντιμετώπιση γραφειοκρατίας ισως με τρόπο καπως λανθασμένο,  ώστε να δημιουργήσει αντιδράσεις. Σε αντίθεση με τον Ουρανο, επίσης  συμπεριλαμβάνω και αυτό, ενώ εχω επισημάνει πολλές φορές ότι η τεχνολογία θα πρέπει να είναι στην υπηρεσία του ανθρώπου για καλο και όχι για κακο.
Βέβαια, το λέω αυτό διότι η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία, στον 6ο οικο, μπορεί να σκεφτεί κάποιος, οτι ναι, νιώθει χαρούμενος και ευτυχισμένος, υπάρχει καλή διάθεση, η οποία είναι ιδανική για την κοινωνικοποίηση και διαφόρου είδους συγκεντρώσεις η να υπάρξουν ευκαιρίες στον εργασιακό τομέα. Αυτό μπορεί να είναι στιγμιαίο η εξαρτάται απο τις διελεύσεις στον προσωπικο σας χάρτη.
Όμως εδώ ο Δίας σχηματίζει ταυτόχρονα αντίθεση με τον Ηλιο, που σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε προσεχτικοί ως προς την επιλογή εργασίας, αλλά και τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον 8ο οικο που δείχνει την υλική σπατάλη, την κακή διαχείριση του χρήματος, την αμέλεια, αλαζονεία, και τις συγκρούσεις με την κυβέρνηση, τον Νομο, την θρησκεία, τις κρυφές ίσως αποφάσεις που παίρνονται εις βάρος του λαού οσο αφορά τις υπερβολικές απαιτήσεις για την μείωση χρηματικών πόρων, ώστε αυτά να έχουν άσχημες επιπτώσεις στις συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων, επηρεάζοντας ταυτόχρονα την ποιότητα του περιβάλλοντος αλλα την διατροφή και την υγεία του κόσμου. Εχουμε έλθει σε σημείο να μιλάμε για τριτοκοσμικές καταστάσεις μέσα στην Ευρώπη, αν είναι δυνατόν, ενώ αυτοι ονειρεύονται μια ενωμένη Ευρώπη. 
Το τετράγωνο Σεληνης-Πλουτωνα επίσης δείχνει την εκρηξη του λαού, τις εντάσεις οσο αφορά τα εργασιακά και αλλωστε η αξιολόγηση “κολλάει” σε αυτό το τόσο κρίσιμο σημείο. Ενώ και το τετράγωνο Ερμη-Πλουτωνα αυξάνει τις εντάσεις και τις διαφωνίες, δείχνοντας επιβολή οσο αφορά την έκφραση.
Από την άλλη, θα μπορούσα να το κανω πιο απλο, και να πω, βέβαια, γιατί όχι, οτι η στιγμιαία αισιοδοξία, γενναιοδωρία και καλή τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας στην εργασία, και γενικότερα στην καθημερινή ζωή σας,  δηλαδή να υπάρξει επιβράβευση είτε συναισθηματική είτε πνευματική ακόμα και πολιτιστικές εμπειρίες θα εμπλουτίσουν τη ζωή σας.
Όμως η υπόσχεση της ευημερίας και της επιτυχίας, δεν μπορεί να είναι απολυτη, εκτός αν αυτό επιτρέπεται από το προσωπικο σας ωροσκόπιο και παλι, την συγκεκριμένη περίοδο, αλλα αυτό τίθενται σε κίνδυνο από τις προκλητικές όψεις που σχηματίζονται ταυτόχρονα. Η ευημερία και η ευτυχία δείχνουν στον χάρτη, οτι απειλούνται από την σύνοδο Ηλιου-Ουρανού-Έρις οπου απέναντι βρίσκεται η πανσέληνος στον 6ο οικο, εχουμε αντίθεση Σελήνης –Ουρανού-Έρις, Ηλιου-Δια που προαναφέραμε, και το τετράγωνο Σελήνης/Πλούτωνα στον 8οοικο. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι ο Δίας είναι σε ανάδρομη πορεία και παρουσιάζει ένα ακόμη εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και την πλήρη ευτυχία.
Ο Δίας ανάδρομος προσφέρει απρόσμενη καλή τύχη με την εργασία, τα ταξίδια, την εκπαίδευση ή μια νέα σχέση η ακόμα και την εισχώρηση μας σε νέους κύκλους. Ωστόσο, εάν έστω οι στόχοι σας δεν είναι ρεαλιστικοί, αν είναι δόλιοι ή άπληστοι, όταν ο Δίας γυρίσει σε ευθεία πορεία τον Ιούνιο, μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση και απώλεια, μεχρι τον Σεπτέμβριο του 2017.
Ο Δίας σε ανάδρομη πορεία απαιτεί περισσότερη ενδοσκόπηση και συνειδητοποίηση και μας διδάσκει ότι η εσωτερική, και πνευματική ανάπτυξη είναι απαραίτητοι παράγοντες ώστε να γίνουν πραγματικότητα οι ελπίδες και τα όνειρά σας.
Η συνοδος Ηλιου-Ουρανού, από μονη της έχει και θετικά χαρακτηριστικά. Εκτός από το να είναι συναρπαστική, ανοίγει την συνείδησή σας σε υψηλότερες δονήσεις, αφυπνίζει δηλαδή, και αυτο θα παίξει ρολο στις εξελίξεις. Θα ενισχύσει την υψηλότερη αυτογνωσία και την ψυχική αντίληψη αλλα και τις ίδιες ιδιότητες της πανσελήνου ανάμεσα στον Δία και την Spica. 
Ταυτόχρονα, θα πρέπει όμως να προσπαθήσουμε, να μην αφήσουμε την ανησυχία και την νευρική ένταση, που δημιουργείται γύρω μας, είτε από εξωτερικά γεγονότα είτε από το άμεσο περιβάλλον, να μας οδηγήσουν σε παρορμητικές ενέργειες και στο να πάρουμε περιττά ρίσκα σε προσωπικο επίπεδο. Σε κοσμικο επίπεδο, απρόσμενες αλλαγές και αναστατώσεις θα θέσουν σε κίνδυνο την ευτυχία και ευημερία ενός λαου, που δίνεται από τον Δια και την Spica.
Η αντίθεση Σελήνης- Ουρανού, μπορεί να δημιουργήσει καταστάσεις αγωνίας, φόβου και πανικού, εντάσεις και αναταραχές αλλά και σοβαρά προβλήματα. Ο τρόπος που θα συμβούν οι όποιες αλλαγές και γεγονότα σε ένα κρίσιμο οικο, όπως ο 6οςπου συμπεριλαμβάνει από τον τρόπο ζωής ενός λαού, μεχρι τον στρατο, θα φέρουν αντιδράσεις και θα δημιουργήσουν μια κρίσιμη φάση. Πρόκειται να προκαλέσει σάλο. Η ηλεκτρική ενέργεια του Ουρανού φαίνεται να γίνεται ακόμα πιο ασταθής απ ‘ότι συνήθως μέσα απο την οψη αντίθεσης, εκεί που είναι διότι αναμοχλεύει περίεργα και ανήσυχα συναισθήματα στην ψυχή μας που θα μας ενοχλήσουν αρκετά. 
Η πολικότητα που δημιουργείται είναι άγρια όπως και οι εναλλαγές της διάθεσης αλλα υπάρχει και η αίσθηση ότι χάνεται ο έλεγχος η έχει χαθεί τελείως πλέον. Στην πολιτική αστρολογία αυτο σημαίνει ατυχήματα ή δολοφονίες πολιτικών προσώπων αλλα και διάσημων προσωπικοτήτων. Τα όποια γεγονότα όμως θα φέρουν θυμό, σοκ ή βαθύ πένθος.
Παρορμητικές αντιδράσεις, αποφάσεις και ενέργειες φαινετε να φέρνουν  το απόλυτο χάος. Προσπαθήστε να έχετε την επίγνωση των πράξεων σας, τον έλεγχο του υποσυνείδητου κατά κάποιο τρόπο στην προσωπική σας ζωή. Απρόβλεπτα όμως γεγονότα, εναλλαγές της διάθεσης και τα παραπάνω, προσθέτουν πολλή πίεση. 
Και αυτό διότι η Σελήνη τετραγωνίζει τον Πλούτωνα ταυτόχρονα στον 8ο οικο, και μπορεί να οδηγήσει σε καταναγκαστική και καταστροφική συμπεριφορά η και γεγονότα αλλα και βαθιά συναισθήματα που είναι θαμμένα στον άνθρωπο οπου θα έρθουν στην επιφάνεια. Διαμάχες για την εξουσία με την οικογένεια ή τους συνεργάτες η και στους πολιτικούς κόλπους, θα εμφανιστούν, σε σχέση με θέματα 6ου οίκου που υπόκεινται σε ζήλια, έντονο ανταγωνισμό, κτητικότητα, χειραγώγηση, ενοχή, εκφοβισμό ή ακόμα και σεξουαλική παρενόχληση. 
Σε προσωπικο επίπεδο, προσπαθήστε να μην προβείτε σε αντίποινα ή να ελέγξετε τους αλλους. Η συνειδητή επίγνωση θα συμβάλλει στην καπως πιο σωστή αντιμετώπιση αυτών των συμπεριφορών και σε άλλα σκοτεινά πεδία της ανθρώπινης φύσης, όπως η μισαλλοδοξία, ο ρατσισμός, ο φόβος, ο εθισμός και τα σεξουαλικά προβλήματα. Από την άλλη εχω αναφέρει τελευταία πολλές φορές ότι οι παρενοχλήσεις από εχθρικές χωρες θα αυξηθούν σε επικίνδυνο βαθμό πλέον, και το τετράγωνο Σεληνης-Πλουτωνα συνδέεται και με εκρήξεις κάθε είδους, αιφνίδιες αλλαγές στο οικονομικο κομμάτι (χρέη, συντάξεις, ασφαλιστικό , μισθούς), θα υπάρξει δυσαρέσκεια, και αφορά και την υπεράσπιση της πατριδος, θέτοντας τα πράγματα σε ετοιμότητα αλλα και οδηγώντας σε κοινωνική εκρηξη ταυτόχρονα εντός.
Η πανσέληνος μεταξύ Spica και Δία βέβαια, είναι εξαιρετικά τυχερή επιρροή και ισως επίσης να παρουσιάζει και μια μοναδική ευκαιρία που πρέπει να αρπάξουμε ακόμη και σε πολιτικο-οικονομικο επίπεδο, αν συμβεί αυτό πρακτικά, ναι μεν μπορεί να υπάρχει αλλά λόγω ηγεσίας θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Πρέπει επίσης να τονιστεί ότι η πανσέληνος Απρίλιου έρχεται επίσης μαζί με παγίδες, τις όποιες και πρέπει να κρατήσετε μακριά σας. 
Η Σελήνη είναι επίσης σε όψη χιαστί με τον Άρη οπου θα συμβάλλει και αυτή στο να δημιουργήσει αγωνία, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσει. Σε αυτή την πανσέληνο που είναι τόσο ευαίσθητη θα φέρει διχόνοια στο περιβάλλον και θα υπάρχει μεγάλη δυσκολία στο να δούμε η να ελέγξουμε ακόμα την δική μας επιθετικότητα. Ολα αυτά θα φέρουν σταδιακά και το ξεσήκωμα της εργατικής τάξης απανταχού του πλανήτη. Μην ξεχνάτε αλλωστε ότι είναι η χρονια του Πετεινού.
Στον 12ο οικο απέναντι ο Ουρανος, ο Ερμής και Αρης στον Ταυρο που θα φέρει τα πάνω κατω, και ο Ηλιος συνδέονται με προβλήματα στους ηγέτες, και σε ιδρύματα η έγκλειστους χώρους. Ο Αρης εκεί, φέρνει αύξηση της εγκληματικότητας, δολοφονίες, βια. Ο Ουρανος, είναι δείκτης επίσης υψηλής εγκληματικότητας, εκρήξεων, φωτιές και εμπρησμούς σε πτωχοκομεία και παρόμοια ιδρύματα, και συνδέεται με την ανυποταξία.
Επίσης ο Κρονος στον Τοξότη, στον 7ο οικο, τετραγωνίζει την ανάδρομη Αφροδίτη, τον Χείρωνα και το σημείο του Κριου στον 11οοικο, και εκεί θα δούμε να υπάρχουν τραγικές δυσκολίες, απώλειες και εμπόδια, οσο αφορά την διπλωματία, τις κομματικές συνεργασίες και μέσα στο κοινοβούλιο, τις σχεσεις με εχθρικές χωρες, θα υπάρξουν διχογνωμίες, με άλλες δυνάμεις και αυτό παράλληλα συνδέεται με το εμπορικο και οικονομικό και θρησκευτικό κομμάτι αλλά και την παιδεία.
Διότι κυβερνά και τον 9ο οικο, αρα θα επηρεάσει και θέματα του οίκου αυτού, όπως και το διεθνές εμπόριο, έχει να κάνει με τα σκάνδαλα ενώ ενεργοποιείται και το τετράγωνο Ουρανου-Πλουτωνα, επηρεάζει την γυναίκα, και τις όποιες συμφωνίες σε διπλωματικό επίπεδο αλλα αι τις όποιες διαπραγματεύσεις. Επηρεάζει και την εκκλησία ενώ δεν αποκλείεται να εχουμε και απώλεια ενός θρησκευτικού προσώπου.
Ο Πλουτωνας στον 8ο οικο με όλα αυτά και το τετράγωνο που σχηματίζει με την Σελήνη, Ηλιο, Δια, Ουρανο και Έρις, στον άξονα οικονομίας, είναι αρκετά υπερβολικο δείχνοντας όχι μονο καταστάσεις αγωνίας και φόβου, αλλα και μια κατάσταση άκρως σοκαριστικη να επικρατεί. Έχει να κάνει με όλη αυτή την άκρως παρανοϊκή φοροοικονομικη πολιτική που ασκείται, οπου θα σημειωθούν βαριές απώλειες, με τα χρέη και τα σκάνδαλα να ανεβαίνουν στα υψη, όπως επίσης και η θνησιμότητα (αυτοκτονίες).
Η πανσεληνος στον Ζυγο θα επηρεασει, την Αμερικη,Βορεια και Νοτια, και την Δυτικη και Νοτια Ευρωπη περισσοτερο.

Σε σύγκριση με το εθνικο ωροσκόπιο της χωρας μας αυτό δείχνει να ταιριάζει απολυτα διότι η πανσέληνος πέφτει ακριβώς τον 6ο οικο της, οπότε δεν εχω και να προσθέσω τίποτα άλλο σε αυτό. Είναι όλα τα παραπάνω που αναλύσαμε. Σαφώς η σελήνη τριγωνίζει την πανσέληνο εδώ, σε ζώδια του αερα, αλλα τετραγωνίζει τον γενέθλιο Πωσειδωνα της, στον 9ο οικο, όπως επίσης και ο Ηλιος τετραγωνίζει τον Πωσειδωνα.
Αυτές οι όψεις θα επηρεάσουν την εξωτερική πολιτική και συμφωνίες (οπου πιέζονται από τον Κρονο και Πλούτωνα), έχει να κάνει με την υπονόμευση, την εξαπάτηση, τις ψευδαισθήσεις, με γκάφες ολκής στην εξωτερική πολιτική, την απογοήτευση, με τις συνθήκες χάους, την αποπλάνηση, τα ψέματα , το ξέσπασμα μιας κρίσης. 
Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία, σε σύνοδο με την Έρις/Ουρανο, τετραγωνίζει το MC οπου και συμβολίζει τις αλλαγές οσο αφορά τους στόχους και σχέδια του κυβερνόντος κόμματος και του πρωθυπουργού σε σχέση με όποιες αλλαγές στο σύνταγμα η τις νομοθεσίες, αλλά και σε σχέση με την νεα σελήνη που προηγήθηκε, στον Κριο, είναι πιθανο ο πρωθυπουργός να αναγκαστεί να αλλάξει πορεία οπου θα πρέπει να σκεφτεί καλά, τις όποιες αποφάσεις, χωρίς να δείχνει το κλείσιμο της αξιολόγησης, αλλά αν τυχόν όμως συμβεί κατι τέτοιο, σε επίπεδο συμφωνιών, θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα στο εμπόριο, την παιδεία, τα μιντια, τις συναλλαγές και νομίζω ότι αυτό είναι κατανοητό. Αν και ο Ερμής ανάδρομος φαίνεται να καθυστερεί τα πράγματα ακόμη περισσότερο.
Αλλωστε το ολο σκηνικο θα μπορούσε να παραπέμψει σε μια εκλογική η προεκλογική περίοδο, αλλα πάντως μεχρι το 2019,όπως εχω ξαναπεί, δεν βλέπω να μένει στη εξουσία, διότι η νεα σελήνη στον Κριο, σημαίνει και την απότομη και μεγαλη, κατακόρυφη πτώση του από την εξουσία, οσο περισσότερο κάθεται. 
Η Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία, επηρεάζει τον 11οοικο και τα οικονομικά θέματα και σχέδια τα οποία φαίνεται ότι θα μπλοκαριστούν η θα καθυστερήσουν λογικά, (ποια έσοδα; ποιες επενδύσεις;) εφόσον κυβερνά και τον 6ο οικο, τα εργασιακά. Η Αφροδίτη εκεί δείχνει απρόβλεπτες κινήσεις η αναποδογύρισμα.
Αυτό βέβαια που παρατηρούμε είναι ότι ο Αρης στον Ταυρο, στην 22η μοιρα του, που όπως ξέρουμε, είναι αρκετά δυσοίωνη, κάθεται στον ωροσκόπο του ελληνικού ωροσκοπίου, που σηματοδοτεί την οικονομική κατάρρευση αλλά και την χρήση βίας, συγκρούσεις οπου με εξαναγκαστικές μεθόδους γίνονται αυτά που γίνονται, με το έτσι θέλω, και αλλωστε ο Πλουτωνας στο ωροσκόπιο της πανσελήνου συνεχίζει να τετραγωνίζει τον Δια και Ηλιο ενώ ο Κρονος την Αφροδίτη, επηρεάζοντας το ελληνικό ωροσκόπιο σε μεγάλο βαθμό, ενώ ενεργοποιείται και το τετράγωνο Ουρανο-Πλούτωνα. Η συνοδος Αρη-ωροσκόπου στον Ταυρο, προβάλει μεγαλη επιθετικότητα και βια. Η μιζέρια, η θλίψη και η γκρίζα προοπτική του μέλλοντος είναι αυτά που περιμένουν έναν λαό σε οικονομικο επίπεδο.

~ Like Share Tag Comment ~ ~
Email: astro.ephimerides@gmail.com