Όταν η άγνοια και η δύναμη ενώνουν τις δυνάμεις, η ίδια η ιστορία μπορεί να διαγραφεί.


Η Νεα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στο σταθερο ζώδιο του Ταυρου, στις 14:16:03 μμ., στον 9ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου. Είναι το πρώτο supermoon της χρονιάς, δηλαδή πλησιάζει τον πλανήτη μας στο 90% το περίγειο της Γης. Θα επηρεάσει εδώ τα σταθερά ζώδια Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους αλλα και η επιρροή της θα είναι σταθερή, αμετακίνητη και καθοριστική ως προς τις όποιες αποφάσεις και εξελίξεις. Οι όποιες ευκαιρίες στα αισθηματικά και στα οικονομικά θα είναι καπως αρκετά θολή η και πολύ επικίνδυνη και θα εξηγήσουμε γιατί. Γενικότερα, αυτή η περίοδος απαιτεί περισσότερη προνοητικότητα σε σχέση με αυτά τα θέματα, σύνεση και ψυχραιμία ενώ θα καλλιεργηθεί ο φόβος και ο θυμός. 

Γεγονότα επεισοδιακά θα δημιουργηθούν στην Μεσόγειο ενώ θα εντείνεται ολο και περισσότερο και το χάος στην Μέση Ανατολή με τον Αρη στους Διδύμους οπου τα γεγονότα θα τρέχουν με μεγαλη ταχύτητα. Προβλέπεται ότι η εγκληματικότητα θα ανέβει στα υψη, ενώ πλασματικές κρίσεις, ίσως και γεγονότα να δημιουργηθούν και στα χρηματιστήρια αλλα και σε πολιτικο επίπεδο. Όπως είδατε μεχρι τώρα ο φετινός Απρίλιος πρόκειται για ένα από τους πιο αιματηρούς μήνες. 
Ο 9ος οίκος οπου θα πραγματοποιηθεί η νεα σελήνη ,συνδέεται και επηρεάζει όπως ξέρουμε τα νομικά θέματα, τα δικαστήρια, τους δικαστές, τους νόμους, την εκκλησία, τη θρησκεία, την ηθική, την επιστήμη, τις πανεπιστημιακές σχολές και γενικά την ανώτερη και ανώτατη μόρφωση. Είναι η θρησκευτική στάση και η πιστη ενός λαού. Είναι η ναυτιλία (όχι η πολεμική), οι σχέσεις, το εμπόριο και οι συναλλαγές του κράτους με μακρινές χώρες, η εξωτερική πολιτική. Συνδέεται με τις ναυτιλιακές ή εμπορικές υποθέσεις, τις ανοιχτές θάλασσες, την μεταναστευτική πολιτική, τα σύνορα, διαβατήρια, βίζες, τον τουρισμό, τα μεγάλα ταξίδια και μακρινές μετακινήσεις, υπουργείο εξωτερικής πολιτικής, οι διεθνής σχεσεις.
Η Νεα Σελήνη στον Ταυρο (τραπεζικό σύστημα, χρήμα, επιβολή δια της βίας) που συνδέεται με οικονομικά ζητήματα κυρίως, κυβερνάται ταυτόχρονα και από την Αφροδίτη (οικονομία, ειρήνη, διαπραγματεύσεις) όπως γνωρίζουμε, ενώ εκείνη βρίσκεται στον 7ο οικο του χάρτη της νέας σελήνης μαζί με τον Χείρωνα (τραύμα, πληγή) αλλα και τον Πωσειδωνα. Η νεα σελήνη που ουσιαστικά ξεκινάει στις 25 Απριλίου, με σημαντικούς επίσης απλανείς αστέρες ,αλλα και αλλους που έχουν προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες, συνδέονται με  την δικτατορία και τους δικτάτορες, και την σκοτεινή πλευρά των γεγονότων. Η Αφροδίτη εκτός από τον 7οκαι 9ο οικο κυβερνά και τον 2ο οικο (εθνική οικονομία, εθνικο νόμισμα, τραπεζικό σύστημα, έσοδα κράτους). 
Στην αρχή σκέφτηκα, ότι δεν εχουμε να πούμε πολλά, αλλα για άλλη μια φορά οι προβλέψεις μου ήταν ακριβώς αυτά που είχα γράψει τους προηγουμένους μήνες. Οπότε την ωρα που γράφω το κείμενο αυτό, 7 Απριλίου, εχουμε και το τρομοκρατικό χτύπημα στην Σουηδία, ενώ εχω αρχίσει να γράφω από την αρχή της εβδομάδος, και για την επίθεση στην Συρία.
Η Νεα Σελήνη βέβαια θα κάνει τα πράγματα ακόμα πιο έντονα τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες. Παρόλα ταύτα μέσα στη Μεγαλη Εβδομάδα είχαμε νεα τραγικά γεγονότα και  εξελίξεις, οπου θα συνεχίσουν να συμβαίνουν και τον Μαιο.
Η νεα σελήνη στον Ταυρο δεν σχηματίζει όψεις με αλλους πλανήτες όπως και ο Ηλιος και αυτό δεν είναι θετικο καθόλου. Από την άλλη πλευρά, η σελήνη στον 1ο δεκανό του Ταυρου, έχει να κάνει με τον θάνατο και τις ασθένειες αλλα και αναμένουμε δραματικές αλλαγές στις διεθνής σχεσεις. Μπορεί να μην υπάρχουν όψεις με συμβατικούς πλανήτες αν κοιτάξει κάποιος όμως βαθύτερα σχηματίζεται μια συνοδος με τον αστεροειδή Ceres/Δήμητρα. Η νέα σελήνη ευθυγραμμίζεται με το σταθερό αστέρι Metallah, συνδεδεμένο με την Ceres επίσης! Παραμένει το τετράγωνο Δια-Πλούτωνα και το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρονου που δεν σηματοδοτούν θετικές εξελίξεις για την οικονομία και τις διπλωματικές σχεσεις γενικότερα.
Τρία μεγάλα αστέρια στον 1ο δεκανό του Ταύρου έχουν έννοιες συγκεκριμένες για τη Σελήνη εδώ:
Mirach 0º“Πρόβλημα με το αντίθετο φύλο λόγω αδιακρισίας η ακόμα και φυλετικές διακρίσεις, κακη επιρροή για εσωτερικές υποθέσεις ενός κράτους, τιμή σε πολεμικά θέματα”.
Mira 1º“όταν συνδέεται με τη Σελήνη, τότε θα εμφανιστεί μελαγχολία”.
***Hamal 9º ” που είναι πιο σημαντικος, σύμφωνα με τον Πτολεμαίο, είναι φύσεως Αρη/Κρονου, και προκαλεί βία, φρίκη, σκληρότητα και προμελετημένο έγκλημα.
Στην έρευνά μου βρήκα μερικές ενδείξεις για τις «σεξουαλικές αδικίες η σκάνδαλα» οσο αφορά την σχέση Σελήνης / Mirach. Οι ακόλουθοι άνθρωποι είχαν όλοι την Σελήνη στον 1ο δεκανό του Ταύρου. Και για να θυμίσω κάποια από αυτά, ο Hugh Grant πιάστηκε να κάνει στοματικό σεξ με την πόρνη Divine Brown σε δημόσιο χώρο, η Annie Sprinkle έκανε καριέρα μέσα από αυτό, ο Πρίγκιπας Κάρολος γελοιοποιήθηκε οσο αφορά με την σχέση του με την Camila και επίσης εχουμε και το σκάνδαλο Monica Lewinsky, οπότε για να μην πω περισσότερα ,ελπίζω ότι καταλάβατε… Ακόμη και ο Hamal δημιουργεί προβλήματα με τις ερωτικές σχεσεις και πάσης φύσεως σχεσεις, στον 1ο δεκανό του Ταυρου.
Η Σελήνη εδώ είναι σε έξαρση. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μπορεί τα πράγματα να γίνονται η να φαίνονται πολύ εύκολα, ενώ εμείς είμαστε επιρρεπείς προς τον εφησυχασμό. Σε αυτή την περίπτωση ο «διάβολος» κάνει δουλειά για αυτούς που παραμένουν αδρανής και εμφανίζει παρακμιακές τάσεις. Σε έξαρση, η Σελήνη, χωρίς όψεις, όμως σε συλλογικο επίπεδο παραπέμπει σε μια περίοδο αρκετά έντονη με περισσότερα βίαια περιστατικά. Η νεα σελήνη με την ευθυγράμμιση, κάνει τους δαίμονες αγγέλους ,και το αγγέλους, δαίμονες.
Η Νέα Σελήνη είναι σε σύνοδο με το Σταθερό αστέρι Metallah και ο αστεροειδής Demeter/ Metallah στο Triangulum ( Συνορεύει με τους αστερισμούς Ανδρομέδα, Ιχθύες, Κριό και Περσέα. Το Τρίγωνον αναφέρεται ως Triangulus στους Ροδόλφειους Πίνακες και πάντα προσέθεταν στην ονομασία του το προσδιοριστικό Major (Μέγα) μέχρι που ένας άλλος αστερισμός, επινοημένος από τον Εβέλιο και εφαπτόμενος προς νότο του πρώτου.
Συνδέεται με την Ceres που ζήτησε να τοποθετηθεί στον ουρανό για να εκπροσωπεί το νησί της Σικελίας (το οποίο έχει σχήμα τριγώνου). Η Ceres το επιδίωξε επίσης ως δώρο στην κόρη της Περσεφόνη. Τόσο ακριβώς όπως οι κοντινοί αστερισμοί Andromeda (σπίτι του αστεριού Mirach) και η Cassiopeia υπάρχει μια άλλη σύνδεση μητέρας / κόρης εδώ. Ο Noonan λέει ότι ο Metallah “υποδεικνύει εκείνους που έχουν δίκαιη φύση και εκείνοι που ζουν από το δικηγορικό επάγγελμα.” Ενώ ο Robson λέει ότι το Triangulum “λέγεται ότι δίνει μια δίκαιη, συντροφική, ειλικρινή, δίκαιη και φιλανθρωπική φύση, με ενδιαφέρον για την αρχιτεκτονική αλλα και τον Τεκτονισμό. “
Άλλη εκδοχή του ρωμαϊκού μύθου. Το Triangulum λέει ότι “ο Δίας έδωσε τη Σικελία στην Περσεφόνη ως γαμήλιο δώρο για το γάμο της με τον Πλούτωνα. … Το δρεπάνι του Κρόνου (Cronus), με το οποίο ο Κρονος ευνούχισε τον πατέρα του, Ουρανό, έπεσε στη Σικελία … Το δρεπάνι είναι σύμβολο της Ceres αλλα και του Κρονου. 
Ο δρεπάνιος χειρισμός είναι σύμβολο του Κρόνου. “Η Ceres και ο Κρόνος φαίνεται να έχουν μια σύνδεση με τους προγόνους τους, τους κύκλους τους και τον τρόπο με τον οποίο συνδέονται με τους απογόνους τους. Η Δήμητρα σε ελληνική έκδοση είναι γνωστή ως θεά των σιτηρών και της γεωργίας. Αλλά μερικές φορές συνδέεται με τη μινωική θεά Κυβέλη. Η Ελληνική Δήμητρα συνδέεται με τα άλογα. Πάντως, από αυτό δεν μπορούμε να περιμένουμε κατι καλύτερο.
**Τι άλλο παρατηρούμε στον χάρτη της Νέας Σελήνης.
Ο Πωσειδωνας από το 7ο οικο σε αντίθεση με τον ωροσκόπο της νέας σελήνης, δείχνει αδυναμία, μια πολύ έντονη απογοήτευση σχετικά με διαπραγματεύσεις και ανοιχτούς εχθρούς, μια μεγάλη εξαπάτηση και ψευτιά σε πολύ μεγάλο βαθμό, κατάχρηση και εσχάτη προδοσία οσο αφορά τα γεγονότα που θα εκφραστούν προς τα εξω την συγκεκριμένη περίοδο. Άλλες όψεις δεν υπάρχουν.
Ο Αρης από τον 10ο οικο στους Διδύμους στην 3η μοιρα (θρήνος, κακή τύχη, και η στέρηση της ελευθερίας), μια πολύ επικίνδυνη επιρροή οπως εξηγήσαμε και στην πανσέληνο, σε μια πολύ επικίνδυνη μοιρα, στον χάρτη της νέας σελήνης είναι σε σύνοδο με το MC που σχετίζεται με τις πρόωρες κινήσεις, εντάσεις και στρες, που προφανώς θα έχουν αρνητικά αποτελέσματα, διότι τετραγωνίζει τον βόρειο δεσμο που προκαλεί δυσαρμονία και συγκρούσεις, αλλα επίσης διαταραχές και διακοπή σε συνεργασίες, σε διπλωματικό επίπεδο και σε οργανισμούς αλλα επίσης τετραγωνίζει και τον ωροσκόπο, που και παλι συνδέεται με ατυχήματα, συγκρούσεις και την βια.
Εχουμε την σύνοδο Ερμή- Ουρανού στον 8ο οικο, που μας κρατάει σε επαγρύπνηση οσο αφορά θέματα οικονομίας, φέρνει νέες και ξαφνικές αλλαγές η και ανατρεπτικά νεα η ειδήσεις, οσο αφορά ακόμη και θανάτους η την εγκληματικότητα. Ο ωροσκόπος της νέας σελήνης στην 7η της Παρθένου, επιφυλάσσει σκληρές δοκιμασίες ,μια σκληρή περίοδο. Και ο ωροσκόπος της νέας σελήνης στον σταθερο αστέρα Thuban, έχει να κάνει με την βια, τους σκοτωμούς, τα ατυχήματα αλλα επηρεάζει και αυτούς που διαχειρίζονται το χρήμα, όπως τους υπουργούς οικονομικών η τους τραπεζίτες, δεδομένου ότι ουτε ο ωροσκόπος της νέας σελήνης σχηματίζει θετικές όψεις. 
Η συνοδος Ερμή-Ουρανού που δίνει φλασιες διορατικότητας και μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση στους εσωτερικούς «δαίμονες» σας. Αυτη η ηλεκτρισμένη επιρροή κάνει αυτή τη στιγμή ιδανική για οποιαδήποτε πνευματική ή δημιουργική εργασία που απαιτεί πρωτοτυπία. Η αυξημένη ευρύτητα πνεύματος και διαίσθησης ισως να διευκολύνουν στο να κατανοήσουμε έννοιες και αφηρημένες ιδέες. Τα πράγματα που θα ανακαλύψετε θα σας εκπλήξουν και έχει να κάνει και με απρόσμενες ειδήσεις στην οικονομία  και γενικότερα αλλα είναι και μια οψη που συνδέεται με την επαγρύπνηση σε θέματα οικονομίας, αλλα και σε αλλα θέματα, όπως θέματα του 9ου οίκου επι του πλειστον.
Σύμφωνα με τον Πτολεμαίο, ο Thuban, είναι φύσεως Αρη/ Κρόνου. Έχει σκοτεινή φυση και συμβολίζει το δηλητήριο που χύνεται στον κόσμο (και όπως εχω ξαναπεί έχει να κάνει και με την χρήση χημικών στις μέρες μας).
Η νεα σελήνη στην 6η μοιρα του Ταυρου αποκαλύπτει κάποιες σκοτεινές και απειλητικές ενέργειες που συχνά συνδέονται με ισχυρούς ηγέτες και δικτάτορες αλλα συνδέεται και με τα τρομοκρατικά χτυπήματα, όπως ήδη είδαμε και στην πανσέληνο στον Ζυγο (θέματα ειρήνης και πολέμου). Ωστόσο, ο σταθερός αστέρας που βρίσκεται εκεί ισως μας κάνει να κατανοήσουμε καλύτερα την εσωτερική και σκοτεινή πλευρά των πραγματων.
Η νεα σελήνη μας επιτρέπει να βγάλουμε νόημα και να κατανοήσουμε κάποιες από τις  παράξενες και αόρατες ενέργειες που επεξεργάζονται μέσα στο υποσυνείδητο, τουλάχιστον βέβαια σε προσωπικο επίπεδο.  Μεγαλύτερη διαφάνεια ισως υπάρξει οσο αφορά την σκοτεινή πλευρά σας που αυτό, μπορεί να οδηγήσει σε μια θετική μεταμόρφωση και την απελευθέρωση σας από την ενοχή, το φόβο και την ντροπή. Ποσο μάλλον στους πολιτικούς και ηγέτες.
Μια νεα σελήνη σηματοδοτεί πάντα την αρχή και το τέλος του σεληνιακού κύκλου 28 ημερών. Η συνοδος Ηλιου- Σελήνης είναι μια αναζωογονητική εκρηκτική ενέργεια οπου συνήθως παίρνουμε πρωτοβουλίες. Η επιρροή της νέας σελήνης της 26ης Απριλίου θα έχει διάρκεια για τέσσερις εβδομάδες μέχρι την νεα σελήνη της 25η Μάιου, ο οποίος θα είναι αρκετά έντονος και αρκετά καθοριστικός, αυτος οσο αφορά τις παγκόσμιες εξελίξεις.
Η νεα σελήνη Απριλίου στον Ταυρο δεν σχηματίζει καμία οψη όπως προανέφερα, με αλλους πλανήτες. Και αυτό σημαίνει ότι η ενέργεια που εξαπολύεται από τους πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια εκφράζεται ατόφια, με αυτόνομο τρόπο, όπως είναι, χωρίς να επηρεάζεται από κάποιον αλλο πλανήτη η όψεις, και αυτό κάνει τα πράγματα εξαιρετικά επικίνδυνα. Υπάρχουν δυο σταθερά αστέρια όμως εκεί οπου η φήμη τους δεν είναι καθόλου θετική. Υπάρχει επίσης μια πολύ ισχυρή πλανητική ευθυγράμμιση κατά την χρονική στιγμή της νέας σελήνης, η οποία θα φέρει ισχυρούς σεισμούς, ακραία καιρικά φαινόμενα, και αιματηρά γεγονότα και εξελίξεις στην Τουρκία αλλα και την Γαλλία οπου το Παρίσι θα σείεται στην κυριολεξία και κατά την περίοδο των εκλογών και μετα, επίσης την Νότια Αμερική, την Γερμανία ,Ρωσια, Μέση Ανατολή.
Υπάρχει το σταθερό αστέρι Hamal στους 7 ° 53 ‘και ο σταθερός αστέρας Schedir στις 8 ° 00’ του Ταύρου οπου και οι δυο συνδέονται με τους πολύ ισχυρούς, προστατευτικούς ηγέτες. Η δίψα για εξουσία όμως μπορεί να τους μετατρέψει σε ιδιαίτερα σκληρούς και βίαιους δικτάτορες. Να υπογραμμίσω, αν μου επιτρέπεται ότι ο σταθερός αστέρας αυτος υπήρξε και στο πραξικόπημα των Συνταγματαρχών, του 1967.
Και ισως να μην είναι τυχαίο, αν και στην αστρολογία τίποτα δεν είναι τυχαίο, απλα κάποια πράγματα εκφράζονται με διαφορετικό τρόπο, σε διαφορετικές εποχές. Αν και αυτή η πολύ πεισματάρα και επιθετική ενέργεια, λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ώστε σιγά-σιγά να οδηγηθεί κάποιος προς την κορυφή, χρησιμοποιώντας την πονηριά και την υπομονή. Συνδέεται με την βία, κτηνωδία, σκληρότητα και το προμελετημένο έγκλημα, όπως προανέφερα.
Αντίθετα, μέσα σε μια πλούσια και αγαπημένη οικογένεια ενας άνθρωπος μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια, ένα φονικό ένστικτο και δαιμονικές δυνάμεις, την κακη πλευρά του εαυτού του δηλαδή. Οι κακοί συνεργάτες, η εγωμανία, η υπερβολικότητα, αλλά και η εμμονή μπορεί να οδηγήσει επίσης σε προβλήματα και απώλειες σε όλα τα επίπεδα.
Ωστόσο, υπάρχουν και αλλες πλανητικές όψεις, όπως επίσης το τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού, που ενεργοποιείται από τον Ερμή. Αυτό επίσης συνδέεται με τις εκπληκτικές γνώσεις και κατανόηση που θα οδηγήσουν σε μια θετική μεταμόρφωση. Το τρίγωνο Κρονου-Ουρανού έχει να κάνει με την αποφασιστικότητα και την θέληση, αλλα και με την εμμονή, την επιμονή και τις ακούραστες δυνάμεις αλλα και την ικανότητα κάποιου να προσαρμόζεται σε οποιασδήποτε συνθήκες, καλές η κακές, οι οποίες συνεχώς μεταβάλλονται. 
Έχει να κάνει με την ανάπτυξη δυνάμεων ώστε να αντιμετωπιστούν οι όποιες δυσκολίες, δινωντας πετυχημένες μάχες ώστε να υπερπηδηθούν οι δύσκολες καταστάσεις και εμπόδια μεταξύ 4-8ου οίκου (ζητήματα εσωτερικά,  φύσεως οικονομικής, φορολογία και κληρονομικά η κτηματικά). Ωστόσο έχει να κάνει και με τα καρμικά μαθήματα.
Επίσης δείχνει να αντιπροσωπεύει μια μεταβατική φάση στη ζωή. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνουμε προσπάθεια προς μια πιο ομαλή μετάβαση. Η αλλαγή δεν δείχνει να είναι τόσο ανατρεπτική ή ακανόνιστη αλλα αυτό εξαρτάται και από αλλους παράγοντες. Παραμείνετε ήρεμοι και υπομονετικοί. Αυτό είναι επίσης μια καλή στιγμή για τον πειραματισμό και τη δημιουργική έκφραση. Αντίθετα σε πολιτικο/οικονομικο επίπεδο μπορεί να δείχνει πειραματισμό μέσα από απρόβλεπτες αλλαγές που προκαλούνται.
Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου δίνει πειθαρχημένη σκέψη, καλή συγκέντρωση και προσοχή στη λεπτομέρεια. Ο Κρόνος ισως να μετριάσει επίσης τη συγκλονιστική φύση ορισμένων ιδεών/γεγονότων του Ουρανού. Αυτή η νεα σελήνη είναι θετική  για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων και για σοβαρές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και τις επιχειρηματικές συναλλαγές, αλλά σίγουρα η επιρροή της είναι μικρότερη.
***Ανάλυση της 2ης περιόδου ανάδρομης πορείας του Ερμή. (γράφτηκε στις 3 Απριλίου,2017)
Η 2η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 9 Απριλιου-3 Μαΐου, θα ταξιδέψει από την 4η μοιρα του Ταύρου έως την 24η μοιρα του Κριου. Θέματα διάσωσης και ηρωισμού θα είναι τα κυρίως θέματα και αυτό διότι ο σταθερός αστέρας Mirach η Beta Andromedae, θα βρίσκεται εκεί. Εκ του παραπάνω δε συσχετισμού του μύθου οι Άραβες αποκαλούσαν τον αστερισμό αυτό και ως «Ελ-Μαρά» ή «Ελ-Μουσαλσελά» που σημαίνει «Αλυσόδετη γυνή».
Πισω στον χάρτη της νέας σελήνης, ο Κρονος τετραγωνίζει την Αφροδίτη, μια αρκετά δύσκολη οψη που μας ταλαιπωρεί αλλα και ο Κρονος βρίσκεται πάνω σε ένα πολύ δύσκολο αστέρι και δηλητηριώδης τον Etamin. Ο Etamin στο δεξί μάτι του Draco, του Δράκου, συνδέεται με την διασκόρπιση του δηλητηρίου. ***(Στη σύγχρονη εποχή αυτό θα μπορούσε να είναι ακόμη και η χρήση χημικών όπλων. Μετα ακολουθήσε η χρήση χημικών στην Συρία) 
Αλλα και ο σταθερός αστέρας Scheat που βρίσκεται στην Αφροδίτη, και υπάρχει και στην νεα σελήνη Απριλίου, στις 26, με καταστροφικές συνέπειες και σοβαρούς περιορισμούς στην οικονομία η ένα ναυάγιο σε ειρηνευτικές η οικονομικής φύσεως διαπραγματεύσεις, σηματοδοτεί επίσης το κακο περιβάλλον η ακόμη και ύπουλες ενέργειες, και φυλακισμους.
Αν αυτό δεν είναι αρκετό, υπάρχει και το Τ-τετράγωνο με τον Δία σε ανάδρομη πορεία (Θρησκευτικος φανατισμός ) σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (παγκοσμιοποίητες) οπου τετραγωνίζουν το stellium Ηλιος / Έρις / Ουρανος, δείχνοντας κι αλλα τρομοκρατικά χτυπήματα. Ο Άρης είναι σε σύνοδο με την Ceres (Ο βιασμός της Μητέρας Γης και παγανιστικές αρχές.) Εδώ εχουμε και τον Algol (το κεφάλι της Μέδουσας) και τον φονικό Capulus.
Όλες οι ειδήσεις και τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης θα εκφράζουν μια υπερ δραματικότητα για τα όποια γεγονότα. Ο Ερμής καθώς συμπίπτει με αλλους ανάδρομους πλανήτες κάνουν τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα. (Τουλάχιστον μέχρι η Αφροδίτη στις 15 Απριλίου να γυρίσει σε ευθεία πορεία, αλλα και περα από την συγκεκριμένη ημερομηνία).
Ο Ερμής ανάδρομος από τις 9-19 Απριλίου, στον πρώτο δεκανό του Ταύρου, οι άνθρωποι θα μπορούσαν να γίνουν εκπληκτικά φλύαροι ,να λένε κουβέντες που θα μπορούσε να δημιουργήσουν μπελάδες .. οπου είναι ένα φαινόμενο συχνό με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία. Ο Ερμής σε αυτό το δεκανό δημιουργεί τρομερά κουτσομπολιά, παρεξηγήσεις αλλα επίσης αναδεικνύει μια καπως αγενής συμπεριφορά. Και αυτό διότι ο Ταύρος παρουσιάζει μια δικτατορική συμπεριφορά οπου θα περιλαμβάνει πολιτικές μεγαλοστομίες και διαμαρτυρίες.
Κατά τις 19-20 Απριλίου, η συνοδος Ηλιου-Ερμή στον Mirach, στην μηδενική του Ταυρου. Και ενώ στεκόμαστε στην μέση του κυκλώνα ως εκ θαύματος εμφανίζεται ένα ακόμη παράθυρο οπου μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε προσωπικο επίπεδο. Η συνοδος Ερμή-Ηλιου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να στείλετε ένα ρομαντικο μήνυμα, με ιδιαίτερη σημασία η να εκφράσετε μια σημαντικη ιδέα. Συνδέεται με τις καλες ευκαιρίες, πρακτικές και διανοητικές ικανότητες, την επαγγελματική ευτυχία και επιτυχία, την υπογραφή συμβολαίου η συμφωνίας, την οργάνωση, την σύνδεση, την πρακτικότητα και την κατανόηση.
Ωστόσο, ο Mirach 0º με τον Ερμή, σε κοσμικό επίπεδο, έχει να κάνει με την «αναποφασιστικότητα, αστάθεια, τα περίεργα γεγονότα, πολλά ταξίδια και αλλαγές. Ο Mirach βρίσκεται στη ζώνη της Ανδρομέδας. Συνδέεται με τον μύθο της αλυσοδεμένης Ανδρομέδας ωστόσο, η Ανδρομέδα σώθηκε από τον γενναίο Περσέα τον οποίο παντρεύτηκε.
21 Απριλιου-3 Μαΐου 2017- Ο Ερμής στον 3ο δεκανό του Κριου
Μικρές λέξεις που μπορεί να πούμε κάνουν μεγάλες εντυπώσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου! Ο Ερμής συνδέεται με την δύναμη της πειθούς. Ωστόσο, τα άτομα με γνήσιο ταλέντο θα έχουν τη δυνατότητα να μεταδίδουν το μήνυμά τους με μια μεγάλη συναισθηματική γροθιά. Αυτό σχεδόν εγγυάται ότι η ιδεολογία ή τα προϊόντα τους θα έχουν μεγαλη απήχηση.
Ο Ερμής εδώ, μπορεί να είναι τόσο δελεαστικός δεδομένου ότι είναι εξαιρετικά κρίσιμος. Στην πιο αρνητική του πλευρά μπορεί να προκαλέσει συναισθηματική κακοποίηση, υπο τη μορφή της ψυχικής σκληρότητας. Λεκτικές επιθέσεις μπορεί να μας κάνουν να αισθανόμαστε οτι κάποιος μας πυροβόλησε με τις κουβέντες και τα λογια.
Οσο αφορά τη θετική πλευρά του Ερμή εδώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λέξεις για να θεραπεύσετε αλλα και να προσφέρετε ανάταση στους αλλους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την περίοδο για να συγκινήσετε τους αλλους. Τα λόγια πάντως θα έχουν μεγαλη επιρροή στις ψυχές των ανθρώπων!
Στις 3 Μαΐου ο Ερμής σε ορθή πορεία, οπου θα υπάρχει και ένα Yod με τον Δία και θα είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για μια θετική, πνευματική μεταμόρφωση. Το μεσοδιάστημα Ήλιου / Ποσειδώνα θα μπορούσε να φέρει η να βοηθήσει σε κάποια θεραπεία. ***Ο Ερμής ενώνεται όμως με τον επαναστατικο Ουρανο, για την ελευθερία του λόγου; Με την ολοένα αυξανόμενη λογοκρισία μονο με τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης μπορούμε να ελπίζουμε.
Ας δούμε μεχρι τώρα κάποια από αυτά τα δημοσίευσα στην σελίδα του Facebook αλλα και τις σημειώσεις που κρατούσα ταυτόχρονα πριν το Πάσχα και κατά την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδος.
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ- ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ – 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017
Ο Αρης στον Ταυρο και η πανσέληνος στον Ζυγο οπου βέβαια μοιράζονται τον ιδιο πλανήτη, το Ταυ -τετράγωνο, αλλά και η πλανητική ευθυγράμμιση συνδέονται με την βια και τα τρομοκρατικά χτυπήματα η ενέργειες, επαλήθευσαν την πρόβλεψη για ένα χτύπημα στην Ρωσια. Την ωρα που γράφω για την νεα σελήνη Απριλίου, η Αγία Πετρούπολη δέχεται ένα χτύπημα στο μετρο της, με πολλά θύματα. Ο Ουρανός σχημάτιζε ένα ακριβές τετράγωνο με τον ρωσικό Ωροσκόπο στον Καρκίνο. Ο Ωροσκόπος βρισκόταν στις 23,51 του Καρκίνου και εκείνη την ημέρα ο Ουρανός ήταν στις 23,51 μοίρες του Κριού.
Πάνω από την Αγία Πετρούπολη, τη στιγμή της επίθεσης ,ο Ουρανός ήταν σε σύνοδο με το Μεσουράνημα, όπως συμβαίνει συχνά σε βίαια ή συγκλονιστικά γεγονότα. Εκείνο το πρωί ο Ουρανός ήταν σε σύνοδο με τον σταθερο αστέρα Αλκυόνη, στις Πλειάδες, που βρίσκεται στον ώμο του Ταύρου. Η Αλκυόνη είναι το αστέρι των δακρύων και είναι γνωστή ευρέως ότι έχει μια στενόμυαλη προσέγγιση σε διάφορα θέματα.
Ουρανος σε σύνοδο με Αλκυόνη: πολλές μη αναμενόμενες ζημίες συχνά μέσα από φωτιά ή εχθρούς, δυσμενής για τα παιδιά, αν υπάρχουν, έλλειψη της αρμονίας, βαριές απώλειες, βίαιοι θάνατοι. Η Αλκυόνη μπορεί να έχει μια αρκετά αλαζονική και σκληρή πλευρά και είναι επιρρεπής στο να είναι αδίστακτη. 
Ο Ήλιος ήταν σε σύνοδο με τον Πολυδεύκη που εκφράζει τα σοβαρά ατυχήματα, χτυπήματα, μαχαιριές ,πληγές, ένα ναυάγιο, κακώσεις στο πρόσωπο, τύφλωση, ασθένεια, βίαιους πυρετούς, βιασμούς ή δολοφονίες, φυλακίσεις, εξορία, αποκεφαλισμό.
Ο Άρης εκείνο το πρωί πάνω από την Αγία Πετρούπολη ανέτελλε με το αστέρι El Nath, ένα άλλο αστέρι στον Ταύρο, που κάθεται στην άκρη του Κέρατος του Ταύρου. Αυτό είναι το σημείο της επίθεσης. Το ισχυρο Ταυ-τετράγωνο, που συνδέεται με την αλλαγή που επιβάλλεται (Πλούτωνας), σε υπερβολικο βαθμό, οσο αφορά την πίστη (Δίας) μέσα από απρόσμενες και συγκλονιστικές ενέργειες (Ουρανός). Και αυτό είναι ακριβώς που συνεβει στο μετρο της Αγίας Πετρούπολης εκείνο το απόγευμα. Για την Σουηδία δεν θα γράψω τίποτα διότι είχε προβλεφθεί τον Φλεβάρη μέσα από τις εκλείψεις και είχε γίνει μια μικρή ανάλυση.
Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ- 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017
Συριακά μαχητικά, έναν αεροδιάδρομο και σταθμούς ανεφοδιασμού στόχευσαν οι Ηνωμένες Πολιτείες, στην πυραυλική επίθεση που εξαπέλυσαν κατά της αεροπορικής βάσης Σαϊράτ, στα δυτικά της επαρχίας Χομς, στη Συρία, τα ξημερώματα της Παρασκευής. Η επίθεση αυτή ήταν η απάντηση του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, στην πρόσφατη χημική επίθεση που στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 80 ανθρώπους και οι ΗΠΑ αποδίδουν στον Σύρο πρόεδρο, Μπάσαρ Αλ Άσαντ.
Εκπρόσωπος του αμερικανικού Πενταγώνου, ανέφερε, ότι οι ΗΠΑ εξαπέλυσαν περισσότερους από 59 πυραύλους «Τόμαχοκ», που εκτοξεύτηκαν από τα πυραυλοφόρα καταδρομικά πλοία USS Porter και USS Ross, που πλέουν ανατολικά της Μεσογείου….
Αυτό έγινε λίγο πριν από 04.00 π.μ. τοπική ώρα,7 Απριλιου,2017.
Η επίθεση φαίνεται ήταν προειδοποιητικής φύσεως που είχε στόχο τον πρόεδρο Assad, λέγοντάς του με σαφήνεια να σταματήσουν οι εχθροπραξίες εναντίον αθώων γυναικών και παιδιών. Στον χάρτη βλέπουμε ένα Ταυ-τετράγωνο μεταξύ Ηλιου-Δια να επικεντρώνεται στον Πλούτωνα (στις 17, 18 και 19 μοίρες αντίστοιχα) με τον Ήλιο σε μια ευρύτερη σύνοδο προς τον πλανήτη αυτόν  προκαλώντας αναταραχή και σοκ προς τον Ουρανο. Ο Ήλιος είναι ο ηγέτης, πρόθυμος να χρησιμοποιήσει συντριπτική δύναμη (Πλούτωνας) ώστε το χτύπημα του να έχει διεθνή αντίκτυπο (Δίας). 
Ο Άρης, ο πλανήτης των στρατιωτικών επιθέσεων στις 19 μοίρες του Ταύρου και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 19 μοίρες του Αιγόκερω, δείχνει μια αποφασιστική και χωρίς ανοησίες επίδειξη δύναμης. Απο πλευράς Ουάσιγκτον, βλέπουμε ένα σταθερο αστέρα που πάντα να ενεργεί ανεξάρτητα, τον Denebola, οπου συμβάλλει αρκετά στον χαρακτήρα ενός μεταβαλλόμενου ηγέτη.
Είναι επίσης ευθυγραμμισμένος με τον Alhena, ένα αστέρι που συνδέεται με την αιτία ή μια αποστολή. Ο Ήλιος συνδέεται με Vega, το όμορφο και λαμπρό αστέρι στον αστερισμό Λύρα, που δείχνει κάποιον με χάρισμα και την προώθηση ενός σκοπού που ήξερε ότι θα είναι  σωστός η και θα γινόταν πιο δημοφιλής ως προς την απόφαση αυτή. Ο Ηλιος επίσης σε σύνοδο με τον Facies, αυτος ο πολύ συγκεντρωμένος και μερικές φορές αρκετά επικίνδυνος αστέρας στο μάτι του Τοξότη, δείχνει θανατηφόρες προθέσεις. 
Ο Τοξότης φαίνεται ότι εκτόξευσε το βέλος του με μεγάλη ακρίβεια για να χτυπήσει ένα συγκεκριμένο στόχο από την μεριά του προέδρου Τράμπ. Τέλος, ενώ επίσης ο Ήλιος σε σύνοδο με Vindemiatrix, δείχνει ότι απόψε οι ενέργειες αυτές κατά κάποιο τρόπο θα ενώσουν τον κόσμο και τους ανθρώπους σε σχέση με την συγκεκριμένη απόφαση ή πράξη, και έτσι πρέπει. Η σελήνη σε σύνοδο με τον Sualocin, είναι ένα αστέρι με αισιόδοξη πρόθεση και φέρνει την ελπίδα στους ανθρώπους και επιτυχία στις προσπάθειές του. Η Σελήνη επίσης ήταν σε σύνοδο με τον Deneb Adige, που έχει την εννοια ενός πνευματικού μονοπατιού, αλλά και κατά δεύτερον ,υπάρχει η αίσθηση της επιθετικότητας, όμως συνδέεται και με την πρακτική επιθετικότητα που έχει και αμυντικό χαρακτήρα. 
Η Σελήνη εδώ δείχνει τα συναισθήματά για την υπεράσπιση των πεποιθήσεων και δρα ενάντια στην αλαζονεία και περιφρόνηση των άλλων. Αυτό φαίνεται να είναι και το μήνυμα της βραδιάς.
Ο Άρης είναι ο πλανήτης των στρατιωτικών επεμβάσεων και ήταν πάνω από την Ουάσιγκτον κατά την βραδινή ωρα, οπου ήταν σε σύνοδο με 3 αστέρια. Τον Sadalmelek, ένα τυχερό αστέρι στον Υδροχόο που σημαίνει ότι κάποιος φτιάχνει την δικη του τύχη, χαράζει το δικο του μονοπάτι με τις αποφάσεις που παίρνει, και ενεργεί όπως θεωρεί εκείνος με τον σωστό τρόπο. Και παλι με τον Facies, συνδέεται με την πολύ στοχευμένη επιθετικότητα ή και στρατιωτικές επιθέσεις, βίαιους θανάτους και, τέλος, ο Regulus, αρκετά σημαντικος, που επίσης μην ξεχνάμε ότι κάθεται πάνω στον γενέθλιο ωροσκόπο του Τραμπ, το αστέρι των βασιλέων και των ηγετών. Εδώ λοιπόν πρόκειται για εναν ηγέτη που χρησιμοποιεί βία για να στείλει ένα σαφές μήνυμα σε έναν εχθρό.
Τα αστέρια δίνουν σίγουρα όπως γνωρίζουμε και από το προσωπικο του ωροσκόπιο, μια εικόνα ενός ηγέτη που χρησιμοποιεί την δυναμη του με αποφασιστικότητα, είτε για καλο είτε για κακο. Το ερώτημα τώρα είναι πώς ο υπόλοιπος κόσμος θα αντιδράσει. Η Ρωσία, σύμμαχος της Συρίας δεν φάνηκε καθόλου ευχαριστημένη με την Αμερική ενώ και οι δυο έκαναν κάποια σχετικά βήματα στο να συνεργαστούν ενάντια της τρομοκρατίας ,ενώ τώρα θα δούμε τις σχεσεις μεταξύ Ουάσιγκτον και Μόσχας να σκληραίνουν ακόμα περισσότερο για πολύ καιρο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κρεμλίνου, οι επιθέσεις θα προκαλέσουν «σημαντικές ζημιές στις σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας» και είναι ένα «σημαντικό εμπόδιο» για τη δημιουργία ενός διεθνούς συνασπισμού που θα νικήσει τον ISIS.. Τα πράγματα μάλλον αρχίζουν να γίνονται αρκετά περίπλοκα για ολους. … ενώ λίγες ωρες μετα εχουμε και τρομοκρατικό χτύπημα στην Στοκχόλμη.
Η επίθεση με χημικά βέβαια στην Συρία, λίγο πριν τις 7:00 το πρωί, γύρω στις 6:45 π.μ., δίνει κατι πολύ σημαντικο. Ο Ουρανος κάθεται ακριβώς πάνω στον ωροσκόπο και Πλούτωνα, που συνδέεται με σοκαριστικα γεγονότα, οπου και αυτος με την σειρά του βρίσκεται στο MC, που είναι ο πλανήτης του θανάτου και της καταστροφής, ο οποίος σχηματίζει αντίθεση με την σελήνη (λαός).
Σαφώς μεγαλη εντάση και ενέργεια εξαπολύεται από τον μεγαλόσταυρο, αλλα και ο χάρτης που κυβερνάται από τον Αρη, το τετράγωνο Κρόνου -Αφροδίτης κτλ.. αλλα και ο Χειρων εκεί έχει να κάνει με σημαίνοντα γεγονότα. Αν κοιτάξουμε πιο βαθεια στον χάρτη, στην τοποθεσία Khan Sheikhoun, ο Ουρανος ήταν σε σύνοδο με τον Aculeus, που βρίσκεται στο κεντρί του Σκορπιού, και αντιπροσωπεύει τις επιθέσεις.
Ο Ποσειδώνας κυβερνά το φυσικο αέριο και τα χημικά, ήταν σε μια πολύ στενή σύνοδο με τον Aldebaran. Ο Aldebaran είναι ένα από τα μεγάλα αστέρια στον ουρανό, συνδέονται με μεγάλη δύναμη και ικανότητα, σταθερότητα, την ευγλωττία, την τιμή, την ευφυΐα και την καλή τύχη, αλλά όταν συνδέεται με τον Ποσειδώνα, υπάρχει η δυνατότητα για μεγάλο χάος, σύγχυση και το κακό, εάν οι υπόλοιπες όψεις είναι αρνητικές δείχνουν αναστάτωση και δύσκολες αλλαγές. Αυτή η σύνδεση ειδικότερα μπορεί να συνδεθεί με φυσικές ή περιβαλλοντικές καταστροφές, και μια χημική διαρροή ή μόλυνση. Το κακό βέβαια είναι ότι ολο αυτό δεν σταματά εδώ, εκείνη την ημέρα ο Πωσειδωνας ήταν σε σύνοδο με τον Fomalhaut, ένα άλλο σημαντικο βασιλικό περσικό αστέρι.
Αυτό το αστέρι συμβολίζει το όραμα και τα ιδανικά, αλλά επίσης μπορεί να σημαίνει η να αγγίζει και την ύβρις σε μεγάλο βαθμό, δηλαδή κάποιος να νιώθει ανίκητος και σχεδόν ανέγγιχτος ακόμα και με το να νομίζει ότι μπορεί να ξεφύγει από τον θάνατο η μια δολοφονία. Μάλλον εδώ έχει να κάνει με θανάτους απο χημικές ουσίες …αλλα σίγουρα γίνονται πράξεις χωρίς όμως να λαμβάνονται υπόψιν οι επιθυμίες των αλλων.
Τέλος ο πιο αποστομωτικός αστρολογικος παράγοντας ήταν ο Algol, ένα από τα πιο επίσης καταστροφικά αστέρια, στο κεφάλι της Μέδουσας, 06.22, τοπική ωρα, ο Ηλιος ανέτειλε μαζί με τον Algol, στο Khan Shaykhun, προμηνώντας τα χειρότερα, ενώ λίγες ωρες μετα είχαμε την επίθεση. Ο Algol πολύ συχνά επισημαίνεται σε μερικά από τα πιο αποτρόπαια γεγονότα στην ανθρώπινη ιστορία. Οι Κινέζοι αποκαλούν τον Algol «Tseih She», που μεταφράζεται ως συσσωρευμένα πτώματα, και κάνει λογο για μια απαράδεκτη επίθεση. Βέβαια ο Πωσειδωνας εδώ ισως κάνει λίγο το θέμα καπως θολό, οσο αφορά ποια είναι η πραγματικότητα και που το ψέμα. Προπαγάνδα; ισως….η συνέχεια θα δείξει. Οι τρεις αυτοι σημαντικοί αστέρες μου δίνουν την αίσθηση ενός πολέμου που έρχεται και σοβαρών εξελίξεων, αυτή τη φορά όμως δεν είναι ο γνωστός πόλεμος που γνωρίζουμε στην Μέση Ανατολή αλλά κατι πολύ μεγαλύτερο από αυτό.
Λίγο αργότερα παρατηρώ επίσης, ότι ο Τραμπ έχει τον διελαυνων Αρη στο MC του, ο οποίος είναι σε σύνοδο με τον Capulus. Θα ελεγε κανείς ότι ο Τραμπ λειτουργεί σαν μια στρατιωτική μηχανή και σύμφωνα με το ωροσκόπιό του, είναι ενας ηγέτης που κανείς δεν πρέπει να αμφισβητεί αυτά που λέει ότι θα κάνει. Είναι πολύ σημαντικο να υπενθυμίσω ότι η συνοδος Ηλιου/Ουρανού στο ωροσκόπιο του, ευθυγραμμίζεται με τον γενέθλιο Άρη της Αμερικής και τετραγωνίζει τον πλανήτη Ποσειδώνα.
Η καμπάνια του Τραμπ επίσης ξεκίνησε σε μια Νέα Σελήνη με τον Άρη. Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο προφανές. Το ύφος του θα είναι, σταθερά αντιφατικό. Θα εμπλέξει την Αμερική  σε πόλεμο. Αλλωστε αυτή η διέλευση του Αρη, ήταν εξαιρετικά σημαντικη στο ωροσκόπιο του, αυτές τις ημέρες. 
Και να προσθέσω ότι η Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγουστου,2017 θα ενεργοποιήσει ξανά τέτοιου είδους γεγονότα στη Συρία, και αυτό διότι η ιδια η έκλειψη ενεργοποιεί τον ωροσκόπο του Τραμπ, αλλα και τον γενέθλιο Αρη του, που βρίσκεται πάνω στον ωροσκόπο του. Ταυτόχρονα ενεργοποιεί τον Ηλιο, στην ιδια μοιρα, όταν είχαμε την χημική επίθεση το 2013, Ghouta chemical attack https://en.wikipedia.org/wiki/Ghouta_chemical_attack
Η ιδια έκλειψη, Αυγουστου,2017, θα ενεργοποιήσει επίσης την επιστροφή του Άρη του Ισραήλ και η επιστροφή του Άρη του Νετανιάχου. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πω περισσότερα. Όλα δείχνουν ότι όλα θα πάρουν μια ξαφνική νεα τροπή.
Επανεξετάσαμε την ηλιακή έκλειψη της 26ης Φεβρουαρίου, οπου κυβερνάται από τον Ποσειδώνα και αναζωπυρώνεται το ωροσκόπιο της αμφισβητούμενης φωτιάς του Ράιχσταγκ, στη Γερμανία, οπως είχα γράψει πριν ένα μηνα. Το θέμα είναι ότι αναμένεται ότι παρόμοια γεγονότα θα λειτουργήσουν ως πρόσχημα για στρατιωτική δράση που θα υπάρξει στους μήνες που θα ακολουθήσουν την έκλειψη, της 26ης Φλεβαρη,2017. 
Αυτό ήταν το πρόσχημα της Ενεργοποιητικής Πράξης του Χίτλερ και ενός ναζιστικού αστυνομικού κράτους, οπου οδήγησε στον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο. Η πυρκαγιά του Ράιχσταγκ: Τυχαίο γεγονός ή ναζιστική προβοκάτσια; Η Φωτιά του Ράιχσταγκ ήταν τόσο πραγματική όσο και η χημική επίθεση της Συρίας; Η πραγματική συζήτηση ήταν για το ποιος ήταν πίσω από αυτό. Και ποια ατζέντα χρησιμοποίησε τη φωτιά τότε; Πολλοί άνθρωποι σκέφτονται και θέτουν αυτές τις ερωτήσεις τις προσεχείς εβδομάδες σε σχέση με την χημική επίθεση στην Συρία. Θα έχουμε επίσης προβλέψιμες αντιδράσεις από τους «αναμεμιγμένους» συμμάχους.
***9  ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.
 Έκρηξη βόμβας σε χριστιανική εκκλησία με τουλάχιστον 13 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες στην πόλη Τάντα στην Αίγυπτο, άλλη μια πρόβλεψη βγήκε αληθινή. Η πλανητική εικόνα είναι ιδια οπότε είναι περιττό να αναλύω.
***Παρατηρήσεις πριν φύγω για Πάσχα δημοσιεύω στο Facebook γράφω τα εξής.. https://www.facebook.com/astroephimerides/posts/1885629178322402
Ο Άρης σε σύνοδο με Capulus και Algol – Προσοχή στο βλέμμα της Μέδουσας!
Αυτο είναι καπως δύσκολο να το γράφει κανείς μέσα στην Μεγαλη Εβδομάδα, αλλα όμως νομίζω οτι μια σημαντικη στιγμή την αστρολογία αλλα και σε συλλογικο επίπεδο.
Μετα απο τα τρομοκρατικά χτυπήματα των τελευταίων ωρών, και τα οποία θα αναλυθούν, μέσα από τις σημειώσεις που εχω κρατήσει στην νεα σελήνη Απριλίου, με τον Αρη στον Ταυρο, φαίνεται οτι η φετινή Μεγαλη Εβδομάδα θα είναι αρκετά βίαιη. Σκέφτηκα, να βγάλω την ανάλυση της νέας σελήνης ,αυτή την εβδομάδα, αλλα τελικά δεν θα το κανω, διότι ότι εχω γράψει για την σημερινή πανσέληνο που θα ισχύσει το επόμενο χρονικό διάστημα, οπότε θα προσθέσω αυτές τις πληροφορίες στο επόμενο κείμενο, και αυτό διότι οι εξελίξεις θα είναι τραγικές. 
Ήδη εχω αναλύσει αστρολογικά ολα οσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες. Θα αναφέρω κάποια πράγματα, από αυτές τις σημειώσεις, αλλα και τις παρατηρήσεις μου για τις επόμενες ημέρες και το Πάσχα, που όταν τις είδα, πραγματικά είπα, ότι ο Απρίλιος αυτος θα είναι ματωμένος στην κυριολεξία.
Μεταξύ 12 και 17 Απριλιου,2017,κατα την διάρκεια εορτών του Πάσχα, ο Αρης καθώς θα κινείται μέσα απο το γήινο ζώδιο του Ταυρου, από την Τετάρτη έως και την Δευτέρα του Πάσχα, θα διασχίζει το πιο επικίνδυνο μέρος του ζωδιακού κύκλου, το αστέρι Capulus στις 24.26 μοίρες του Ταύρου οπου βρίσκεται στο σπαθί, στο χέρι του Περσέα και στη συνέχεια θα σχηματίζει σύνοδο με τον Algol στις 26.24 του Ταύρου, το πιο δαιμονικό αστέρι στο κεφάλι της Μέδουσας στο χέρι του Περσέα. Αστρολογικά, ο Αλγκόλ θεωρείται το πιο ατυχές άστρο στον ουρανό. Στα μεσαιωνικά χρόνια ήταν ένα από τα 15 Μπεχενιανά άστρα, σχετιζόμενο με το διαμάντι και τον ελλέβορο και τον εχω αναφέρει αρκετές φορές από το 2015.Επισης ο Αρης-Algol συνδέεται και με δολοφονίες η απόπειρες δολοφονιών.
Από Τετάρτη έως και μέχρι την Παρασκευή ο Άρης όμως θα σχηματίζει σύνοδο με τον Capulus. Πρόκειται για ενα βάναυσο και δυνητικά βίαιο αστέρι, οπου το σπαθί χρησιμοποιήθηκε για να σκοτώσει την Μέδουσα και να κόψει το κεφάλι της, και ο Άρης είναι ο πλανήτης της δράσης, της βίας και της επιθετικότητας, του πολέμου, μέσα από ένα αρκετά βίαιο ζώδιο στην πολιτική αστρολογία, το οποίο φαίνεται να αποτελεί μια μεγαλη απειλή τις επόμενες ημέρες.
Ο Άρης στη συνέχεια καθώς θα συνεχίζει να κινείται στον ουρανιο θόλο θα σχηματίσει σύνοδο με τον Algol από το Σάββατο μέχρι τη Δευτέρα. Για να μοιραστώ κάποιες από τις σημειώσεις μου, ο Algol ανέτελλε μαζί με τον Ηλιο, μόλις 30 λεπτά πριν από τη δολοφονική χημική επίθεση στη Συρία την περασμένη εβδομάδα, οπότε μπορείτε να φανταστείτε ότι τις επόμενες ημέρες, η δράση του θα έχει πολύ δυσάρεστο χαρακτήρα.
Στο επόμενο κείμενο μετα το Πάσχα, θα εξηγήσω περισσότερα, διότι τα σταθερά αστέρια που ανέτελλαν πριν την χημική επίθεση στην Συρία, έδειξαν κατι πολύ περισσότερο από αυτό, ακόμη και την έναρξη ενός παγκοσμίου πολέμου και μιας γενικευμένης σύρραξης.
Να υπενθυμίσω, ότι ο Algol,(οπου σηματοδότησε και την έναρξη Β παγκοσμίου πολέμου στην ιστορία με Ουρανο στον Ταυρο σε σύνοδο με τον Αλγκόλ)είναι υπεύθυνος για ένα πλήθος φοβερών γεγονότων και καταστροφών του παρελθόντος, όπως η εφεύρεση της γκιλοτίνας, οπου μέσα από γεγονότα υψηλής έντασης κρατάει σε υψηλή επιφυλακή ολόκληρο τον κόσμο. Θέλω όμως να ελπίζω ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτή την επικίνδυνη στιγμή αλώβητοι.
Ο Άρης αφήνει το τρίγωνο με τον Πλούτωνα, αλλά θα αρχίσει να σχηματίζει όψη τετραγώνου με τους Δεσμούς. Ο Άρης όταν αγγίζει εναν από τους Δεσμούς της Σελήνης προοιωνίζει πάντα ένα χρονικό διάστημα υψηλού κινδύνου, αλλα και το τετράγωνο εδώ θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμη περισσότερα προβλήματα.
Η θέση του Algol, πάνω από τις ΗΠΑ, ενας αστέρας που τον είδαμε και στον χάρτη του προέδρου Τραμπ, όπως και τον βασιλικό αστέρα Regulus .Η πανσέληνος στον Ζυγο σήμερα, επίσης, οσοι την διαβάσατε δεν προοιωνίζει θετικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ και η συνοδος Ερμή -Ουρανού, θέτει σε επαγρύπνηση τον κόσμο ενώ συνδέεται και με τα ξαφνικά η ανατρεπτικά νεα και ειδήσεις. Βασικά, τα γεγονότα αρχίσαν να γίνονται υπο την επιρροή της ,δηλαδή 3 ημέρες πριν και μετα.
Υπάρχει μεγάλο πάθος και η παρουσία αυτών των σταθερών αστέρων εδώ είναι αρκετά δυνατή , και οι δύο Capulus και Algol έχουν πολύ κακη φήμη, αλλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μια δύναμη για το καλό, αν το πάθος εδώ μπορεί να διοχετευθεί με το σωστό τρόπο, αν και αυτό είναι δύσκολο. Γενικότερα οσο αφορά τους ηγέτες του πλανήτη αυτού, θα μπορούσαν να γίνουν απίστευτες κινήσεις που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν το χάος και περισσότερα προβλήματα.
Ο Ουρανός σε σύνοδο με τον Al Kurhah ,οπου η σύνοδος θα είναι ακριβείας στις 14 Απριλίου, δείχνει την επιπλέον απρόβλεπτη και συγκλονιστική πλευρά της φύσης αυτού του αστεριού. Στο πλαίσιο αυτό, επίσης είχαμε την αποτρόπαια χημική επίθεση στη Συρία, που ακολουθείται από την επίθεση πυραύλων Tomahawk ως απάντηση από τους Αμερικανούς, οι Ρώσοι στέλνουν πολεμικά πλοία στην περιοχή, και επίσης γίνονται ξαφνικές ακυρώσεις διπλωματικών επισκέψεων από τους Βρετανούς στους Ρώσους. Οι Βορειοκορεάτες εκτοξεύουν πυραύλους ως επίδειξη δύναμης, το τρομοκρατικό χτύπημα στη Σουηδία ήταν ένα άλλο πολύ συγκλονιστικό γεγονός και ο βομβαρδισμός των Χριστιανών την Κυριακή των Βαΐων στην Αίγυπτο ήταν τρομερό. Επίσης, υπο την επιρροή των παραπάνω σταθερών αστέρων θα εχουμε και το δημοψήφισμα στην Τουρκία.
Τώρα βλέπουμε τον Ήλιο να σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό καθώς στην σημερινή πανσέληνο με τον Δια αντιτίθεται σε αυτά τα δύο σώματα. Θα δούμε μια ακόμη επίδειξη δύναμης απρόσμενου χαρακτήρα τις επόμενες δυο εβδομάδες. Στην πανσέληνο τα συναισθήματα όπως γνωρίζουμε κορυφώνονται, και ο Ήλιος με τον Ουρανό χάνουν κάθε αίσθηση του μέτρου ενώ δείχνουν μια ακανόνιστη και αρκετά ριψοκίνδυνη περίοδο μεχρι την νεα σελήνη. Θυμηθείτε επίσης ότι ο, Τραμπ στο γενέθλιο ωροσκόπιο του έχει την σύνοδο Ηλιου-Ουρανού, απέναντι από τη Σελήνη και αυτό λειτουργεί ακαριαία. Περιμένετε το αναπάντεχο..
Στη συνέχεια και πάλι ο Ποσειδώνας που συνδέεται με, την πλάνη και τη σύγχυση, είναι μια επιρροή χαοτική και ανατρεπτική. Ο Ποσειδώνας κυβερνά την απόδραση και την παθητικότητα. Είναι ο πλανήτης του ύπνου και των ονείρων, παραπαίει ανάμεσα στην μη-πραγματικότητα και την πραγματικότητα, και μπορεί κανείς να χαθεί εντελώς μέσα σε αυτό, δηλαδή στο τι είναι αλήθεια και τι ψέματα. Ο Ποσειδώνας κυβερνά το συλλογικό, τις μάζες και την κοινή συνείδηση, είτε καλό είτε για κακό και έχω βρει μια άμεση σύνδεση του Ποσειδώνα για την τρομοκρατία και τον εξτρεμισμό, αλλα επίσης κυβερνά τα δηλητήρια, τα χημικά, τις ψευδείς ιδεολογίες και γενικότερα τα ψέματα. Έτσι νομίζουμε ότι μπορούμε να εχουμε τον έλεγχο μέσα στον Απρίλιο αλλα στην πραγματικότητα αυτό δεν ισχύει.
Η νεα σελήνη βέβαια όπως θα δείτε και στην ανάλυση δεν σχηματίζει όψεις με κανένα άλλο πλανήτη, όπως και ο Ηλιος, αλλα και ο Πωσειδωνας. Αυτό σημαίνει κατά την άποψη μου, ότι θα συνεχίσουν να συμβαίνουν δυσμενή γεγονότα, αλλα η ενέργεια που μεταφέρουν οι πλανήτες θα είναι ατόφια, στα ζώδια που θα βρίσκονται, χωρίς την εμπλοκή αλλων πλανητών, όπως γνωρίζουμε.
Dortmund-ΓΕΡΜΑΝΙΑ-11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017
Ο Άρης στον Capulus και ο Algol δίνουν την ολική εικόνα. Υπήρξαν τρεις αναφερόμενες εκρήξεις βομβών πριν από μιάμιση ώρα πριν κοντά στο λεωφορείο και το ξενοδοχείο της ποδοσφαιρικής ομάδας Borussia Dortmund καθώς βρίσκονταν στο στάδιο και ένας παίκτης που προφανώς τραυματίστηκε από το τζάμι. Η Ντόρτμουντ έπρεπε να παίξει σε αγώνα του Champions League απόψε, αλλά τώρα ακούω ότι τελικά ο αγώνας ακυρώθηκε.
Στις 18.01 ο Κρόνος κάθεται πάνω στο IC του χάρτη ακριβώς. Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία συνδέεται όπως ξέρουμε με μεταφορές και οχήματα (αεροπλάνα, αυτοκίνητα, λεωφορεία κατι πολύ συχνό που εχουμε δει σε ατυχήματα και τρομοκρατικά χτυπήματα, ο Ερμής πάντα υπάρχει μέσα σε αυτο) ενώ και ο Άρης αντιπροσωπεύει επίσης και τα αθλήματα. 
13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017-ΣΥΡΙΑ
Ο Πρόεδρος Assad αρνείται κατηγορηματικά την επίθεση χημικής βόμβας την περασμένη εβδομάδα και λέει ότι ήταν μια κατασκευασμένη επίθεση. Ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ Αλ Άσαντ δήλωσε ότι η επίθεση με χημικά που φέρεται να διέπραξε η κυβέρνησή του στην Ιντίλμπ είναι «100% κατασκευασμένη», σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο AFP. αργά χθες το βράδυ από τον υπό τις ΗΠΑ συνασπισμό, έπληξε προμήθειες δηλητηριώδους αερίου που ανήκουν στο Ισλαμικό Κράτος, με αποτέλεσμα να απελευθερωθεί τοξική ουσία που σκότωσε «εκατοντάδες» ανθρώπους, όμως ο συνασπισμός αρνήθηκε ότι εξαπέλυσε επιδρομές στην περιοχή.
Θυμηθείτε ότι ο Ποσειδώνας επί του παρόντος δεν σχηματίζει όψεις, όπως είπα την περασμένη εβδομάδα ότι έχουμε σύγχυση, εξαπάτηση, ψέματα, ψέματα και ακόμα περισσότερα ψέματα. Τίποτα δεν είναι τώρα όπως φαίνεται και τίποτα πρέπει να πιστεύεται από τα οσα λέγονται …
13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017- ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ
Λίγες ωρες πριν φύγω για Πάσχα, οι ΗΠΑ ρίχνουν για πρώτη φορά τη μεγαλύτερη μη πυρηνική βόμβα στην ιστορία. Tην «μητέρα όλων των βομβών» χρησιμοποίησε για πρώτη φορά στο πεδίο της μάχης, ο στρατός των ΗΠΑ, χτυπώντας την Μ. Πέμπτη περιοχή στο Αφγανιστάν, σύμφωνα με το CNN, που επικαλείται τέσσερις Αμερικανούς στρατιωτικούς αξιωματούχους που έχουν γνώση της αποστολής….
Η βόμβα έπεσε στις 19.32 τοπική ώρα στην επαρχία Achin στο Αφγανιστάν, κοντά στα πακιστανικά σύνορα.
Ο διελαυνων Αρης συνεχίζει να βρίσκεται στο MC του Τραμπ σε σύνοδο με τον Capulus, που βρίσκεται στο σπαθί του Περσεα, δηλαδή “κόβω η απομακρύνω εχθρούς με βίαιο τρόπο”. Οπως ανέφερα και πριν, ο σταθερός αστέρας αυτος είναι αρκετά επιθετικός και βίαιος, ενώ ακριβώς δίπλα, ο Αρης βρίσκεται και αυτος στο ζώδιο του Ταυρου. Ο Αρης στις 24.34 μοίρες του Ταυρου ενώ ο Capulus στις 24.26, κάπου στα 8 δευτερόλεπτα διαφορά.
 
Κοιτάζοντας τον αστρολογικό τροχό, ο Άρης κάθεται στον οικο των ανοιχτών εχθρών και ο Ουρανός ο πλανήτης των σοκαριστικων γεγονότων και των εκπλήξεων είναι σχεδόν ακριβώς σε σύνοδο με τον Ήλιο, σε αντίθεση με τον Δία, τον πλανήτη της υπερβολής και τετραγωνίζει τον Πλούτωνα, τον πλανήτη του θανάτου και της καταστροφής που κυβερνά αυτό τον χάρτη με τον ωροσκόπο να βρίσκεται στον Σκορπιο.. Αυτό σίγουρα ήταν ένα τεράστιο και τελείως απρόβλεπτο, καταστροφικό γεγονός. 
Έχουμε επίσης μια σχεδόν ακριβής σύνοδο Αφροδίτης / Χείρωνα ( διπλωματικές σχέσεις / αξίες και τραυματισμούς / επούλωση) σε τετράγωνο με τον Κρόνο τον πλανήτη της απώλειας , του περιορισμού και της σκληρότητας.
Αυτή η πράξη ολικής καταστροφής σε έναν εχθρό μπορεί τελικά να βλάψει τις σχέσεις στο μέλλον, ειδικά με τον αραβικό κόσμο μετα το γεγονός στη Συρία. Η εξαιρετικά επιθετική συμπεριφορά που εμφανίζεται από την Ουάσινγκτον είναι σαφής και ακόμη και αν είναι δικαιολογημένη ή όχι, αυτοι οι χάρτες μου λένε ότι οι παγκόσμιες σχέσεις και η διπλωματία (Αφροδίτη) έχουν καταστραφεί (Χειρων) και θα θεωρηθούν ως πολύ σκληρές και αυταρχικές (Κρόνος ) ενέργειες από εκείνους που αντιτίθενται στη διοίκηση των ΗΠΑ.
17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017-ΤΟΥΡΚΙΑ
Το χθεσινό δημοψήφισμα διεξήχθη στην Τουρκία. Η Τουρκία ψηφίζει την Κυριακή (16/4) για το αν θα χορηγήσει σημαντικές νέες εξουσίες στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Η προτεινόμενη συνταγματική μεταρρύθμιση θα σηματοδοτήσει μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο διοικείται η χώρα, εδώ και περίπου έναν αιώνα.
Όπως ξέρετε εχουμε ήδη πει παρα πολλά για την Τουρκία, οι προβλέψεις είναι πολλές και μη αναστρέψιμες.
Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, με τη διέλευση του Κρόνου είναι σε αντίθεση με τον 12ο οικο, οπου βρίσκεται η Σελήνη, τον πλανήτη που κυβερνά το πρόσωπο του έθνους ( με ωροσκόπο στον Καρκινο) αλλα και τις αξίες του, με το ζώδιο του Καρκίνου στο μεταίχμιο του 2ου οίκου επίσης. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης των αξιών και μόλις γύρισε σε ευθεία πορεία μετά από μία περίοδο 42 ημερών ανάδρομης κίνησης, στράφηκε προς τον Χείρωνα σχηματίζοντας σύνοδο, με τον πληγωμένο θεραπευτή.
Υπάρχει σχεδόν η αίσθηση εδώ ότι αυτή η αυταρχική, περιοριστική και σκληρή τραυματική οψη τοποθετείται πάνω στον πληθυσμό (Σελήνη) της Τουρκίας και στις αξίες του έθνους. Ο Κρόνος στον Τοξότη, όπως ανέφερα προηγουμένως, περιορίζει τις ελευθερίες και τείνει να υποστηρίζει μια αυστηρότερη ερμηνεία των πεποιθήσεων. Θα παρατηρήσετε επίσης ότι η Αφροδίτη είναι σε αντίθεση με τον 10ο οικο της Τουρκίας, την διοίκησης της χώρας επαναξιολογώντας επίσημες δημόσιες αξίες και σχέσεις. Η σχέση της Τουρκίας με την ΕΕ έχει υποστεί μεγάλη πίεση και έχει στραφεί ανατολικά ώστε να ενισχύσει τους δεσμούς της με τον ισλαμικό κόσμο.
Η ψηφοφορία θεωρήθηκε ως σοκ και επίσης έδωσε το μήνυμα ότι η χώρα πάει σε μια εντελώς νέα κατεύθυνση. Ο Ηλιος χθες ήταν σε συνοδό με τον Ουρανό, τον πλανήτη της επανάστασης και της άμεσης αλλαγής και αυτή η συνοδος έρχεται σε άμεση αντίθεση με την γενέθλια σύνοδο Ερμή/ Κρόνου στον Τουρκικό γενέθλιο χάρτη. Ο Κρόνος αντιπροσωπεύει τον τρόπο διοίκησης του έθνους και ο Ερμής με τον τρόπο με τον οποίο μεταδίδονται οι αποφάσεις αλλα και τα μιντια.
Ο Ουρανός/ Ήλιος αντιπροσωπεύει σχεδόν έναν ανεξάρτητο (Ουρανό) ηγεμόνα (Ήλιο) που ενεργεί πάνω στα πράγματα. Ο Υδροχόος, που κυβερνάται από τον Ουρανό, είναι ένα σταθερό ζώδιο και οι άνθρωποι συχνά το ξεχνούν αυτό, έτσι υπάρχει μια ακαμψία ως προς την απόφαση που πάρθηκε χθες. Ο Ουρανός μπορεί μερικές φορές να δείχνει μια επίμονη αντίσταση στο να αλλάζει σε ορισμένες περιπτώσεις. 
Κατά τον ίδιο τρόπο, η διέλευση του Πλούτωνα στον 7οοικο, που βρίσκεται σε επαφή με το 10ο οικο , προτείνει μια προσαρμογή όχι μόνο ως προς τον τρόπο με τον οποίο διοικείται η χώρα, αλλά και μετασχηματισμό η ριζικές αλλαγές, στις σχέσεις (7ο σπίτι) με γειτονικά έθνη.
Νομίζω ότι εξίσου σημαντική για το μέλλον του έθνους είναι και η θέση της διέλευσης του Ποσειδώνα. Ο Ποσειδώνας βρίσκεται τώρα στον γενέθλιο Ουρανό (άξονας επανάστασης), τον κυβερνήτη του 9ου οίκου των νόμων του έθνους, της στάσης απέναντι στον πολιτισμό καθώς και της θρησκευτικής κατεύθυνσης που ακολουθεί η χώρα. Αυτό που θα περιμένουμε είναι μια ριζική αλλαγή και πλήρης μετασχηματισμός, σε ενα έθνος βασιζόμενο κυρίως στη θρησκεία …εξάλλου επηρεάζεται και από την πλανητική ευθυγράμμιση ,που αναφέραμε στην αρχή του κειμένου, αλλα και από την έκλειψη Φλεβάρη.
20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΩΝ ΗΛΥΣΙΩΝ ΠΕΔΙΩΝ 
Ο Ολάντ, ο οποίος δεν είναι υποψήφιος για τις εκλογές – των οποίων ο πρώτος γύρος θα διεξαχθεί την Κυριακή – είπε, «Θα βρισκόμαστε σε άκρα επαγρύπνηση, ιδιαίτερα σε σχέση με τις εκλογές»…
Η επίθεση έγινε ωρα τοπικη,9:00 μμ. Η επίθεση στην Charlie Hebdo και Μπατακλαν είχαν αρκετές ομοιότητες από αστρολογικής άποψης. Θα σταθώ στο γεγονός ότι ο Αρης ήταν σε σύνοδο με τον σταθερο αστέρα Αλκυόνη, (δάκρυα και θυμός) και συγκεκριμένα για το Παρίσι, ο Ουρανος είναι ιδιαίτερα απειλητικός. Πολύ ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι ο Πλούτωνας ανατέλλει μαζί με τον Algol, το δαίμονα αστέρι, που φέρνει θάνατο και δολοφονία – και να φανταστείτε ότι αυτή η σύνδεση θα είναι σε πλήρη λειτουργία μέχρι τα μέσα Ιουνίου για το Παρίσι, οπότε το επίπεδο απειλής θα είναι πολύ υψηλό στην πόλη. Ο Ηλιος με τον Zosma, το αστέρι της θυματοποίησης και η Σελήνη με τον Ras Alhague, συνδέονται αλλα και επικεντρώνονται σε μια δύσκολη ή αρκετά οδυνηρή κατάσταση. 
Να θυμάστε ότι αυτή η επίθεση έρχεται τρεις ημέρες πριν από τον πρώτο γύρο Γαλλικών εκλογών και υποψιάζομαι έντονα ότι όσοι υποψήφιοι θα πανε στις κάλπες με την ισλαμική απειλή χαραγμένη στο μυαλό τους, πως αλλωστε να μην το σκέφτεσαι όταν μια ολόκληρη χωρα για μήνες βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση. Όπως είχα εξηγήσει η Γαλλία έχει μια επιστροφή Κρονου στον Τοξότη και θα είναι η χωρα που θα χτυπηθεί ιδιαιτέρως.
Κάποιοι παράγοντες θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν την Marine Le Pen και να υπάρξει και εκεί νοθεία, αν και κατά την άποψη μου, δεν θα υπάρξει ουσιαστικά κάποιος νικητής κατά τον πρώτο γύρο ,στις 23 Απριλίου, με ανάδρομο Ερμή, ισως να μην υπάρξει και μεγαλη συμμετοχή, χακαρισμα, ακραίες καιρικές συνθήκες, καθυστερήσεις κτλ. Όμως, η κυρια εκλογική αναμέτρηση, που θα εχουμε τα τελικά απολέσματα, στις 7 Μαιου,2017, στον δεύτερο γύρο, ο Ερμής θα είναι σε ευθεία πορεία, διότι βλέπω την Λε Πεν να βγαίνει στις εκλογές. Θα δούμε όμως μεχρι τότε, ισως ετοιμάσω ένα τελικά ένα κείμενο. 
Όπως και να έχει, όμως άνευ αποτελέσματος, η Γαλλία περνάει και θα περάσει σε μια αρκετά έντονη και βίαιη περίοδο, αλλα σίγουρα θα γράψει ιστορία με τις αποφάσεις τις. Επίσης, εχουμε και ξαφνική προκήρυξη εκλογών στην Βρετανία, για τις 8 Ιουνίου 2017. 
Με συντριπτική πλειοψηφία η Βουλή των Κοινοτήτων ενέκρινε την πρόταση της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι για διεξαγωγή πρόωρων βουλευτικών εκλογών στις 8 Ιουνίου. Η πρόταση εγκρίθηκε με 522 ψήφους υπέρ έναντι μόλις 13 κατά, ενώ η προεκλογική εκστρατεία ήδη άρχισε. Οπως ακριβώς είχα γράψει, εκλογές θα ξαναγίνουν.
***Μια σημαντικη παρατήρηση για τον Τραμπ. Όπως γνωρίζουμε ο Αρης ανατέλλει στον γενέθλιο χάρτη του μαζί με τον ωροσκόπο του και αυτό είναι ζωτικής σημασίας για έναν ηγέτη. Με την μέθοδο Relocation, αν μεταφέρετε, τον γενέθλιο χάρτη του από την τοποθεσία γεννήσεως του, στην Ουάσινγκτον DC, στο Λευκό Οικο, όπως συνηθίζουν να κάνουν οι Αμερικανοί αστρολόγοι, στη συνέχεια, θα βρείτε ότι ο Αρης του μετακινείται ακριβώς πάνω από την πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας της Πιονγκγιάνγκ και τα βόρεια κινεζικά σύνορα.

Τέλος, για να τελειώσω με αυτό το κείμενο, που ήταν αρκετά μεγάλο, με πολλές πληροφορίες, επιτέλους ας κάνουμε μια σύγκριση με την δικη μας την χωρα οπου ανησυχώ ιδιαίτερα για τις εξελίξεις στην Μεσόγειο, αλλα συμπεριλαμβάνω και την Κύπρο. 
Η Νεα Σελήνη θα επηρεάσει τον 12ο οικο της Ελλάδος, Σελήνη, Ηλιος, Ερμής και Ουρανος, συνεχίζει η επιρροή της να είναι ιδια από την πανσέληνο, οπου το τετράγωνο Σελήνης/Ουρανού, προς το παρόν, θα δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις και γεγονότα που θα πυροδοτήσουν την έντονη ανησυχία μας και τον εκνευρισμό μας. Όμως επηρεάζει έντονα και το υπέδαφος, και μιλάω για σεισμούς, ήδη εχουμε μια αρκετά ύποπτη και έντονη σεισμική δραστηριότητα που είναι άκρως ανησυχητική, και μάλιστα σε ζώδια της γης. 

Η συνοδος Ερμή/Ουρανού από την μια σηματοδοτεί ξαφνικά γεγονότα αλλα και πίεση που μπορεί να εκδηλωθεί με απότομο τρόπο, στον 12οοικο επίσης. Ενώ σημαντικά γεγονότα θα εκφράζονται παγκοσμίως σε πολλά μέτωπα, όπως πραξικοπήματα, ακραία καιρικά φαινόμενα που θα υπάρξουν και εδώ, που είναι θέματα του Ουρανού, τα πυρηνικά για παράδειγμα, ιδιαίτερα όταν αυτος τετραγώνιζει τον Πλούτωνα, αυτό συμπεριλαμβάνει και σκάνδαλα, η αποκαλύψεις που θα δουν το φως. Όπως βλέπεται ο Αρης μέσα από την Ελλάδα, στους Διδύμους, επηρεάζει τον 1ο οικο της. 

Είναι και αυτό που περιγράψαμε στην αρχή του κειμένου, αλλά ο Αρης, φέρνει δυσαρέσκεια μεταξύ των ανθρώπων, απεργίες, ταραχές, πυρκαγιές, εγκληματικότητα και κακή υγεία. Δείχνει στρατιωτική και πολεμική δραστηριότητα. Μην ξεχνάμε ότι ο Αρης, συνδέεται με την αστυνομία, τον στρατο, τον πόλεμο, τις μηχανές, την ταχύτητα, τα αυτοκίνητα, το σίδηρο, τις φωτιές και τις πυρκαγιές, τα αεροπλάνα ( και ιδιαίτερα σε αέρινο ζώδιο όπως οι Δίδυμοι).Αλλωστε, μην ξεχνάμε τους τέσσερις νεκρούς από τη συντριβή του στρατιωτικού ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο, που δεν ήταν τυχαίο.
Σε σύγκριση με το ωροσκόπιο του πρωθυπουργού, οπου θεωρεί την Βενεζουέλα, χωρα πρότυπο, που πρέπει να ακολουθήσουμε, ο Κρονος αρχίζει και εμποδίζει τα πράγματα ηακομα και τα δυσσοιωνα σχεδια που εχει,στο ωροσκόπιο του, δημιουργώντας προβλήματα που ισως δεν περιμένει. Η Νεα σελήνη στον Ταυρο,στον 12ο οικο του και ο Αρης εκεί δημιουργούν τύψεις για τα σκοτεινα σχεδια του; πανικό; ανασφαλεια; υπερβολική πίεση; αναμοχλεύονται παράξενα συναισθήματα καταφεύγοντας σε αόριστη και ακανονιστη συμπεριφορά. Πάντως η ζωή μπορεί να γίνει ιδιαίτερα σκληρή μερικές φορές.

Ο Ουρανος ενεργοποιεί τον γενέθλιο Χείρωνα του, συνδέεται με το γεγονός ότι αναρωτιέται και ο ιδιος, « είμαι πραγματικά αυθεντικός;», «είμαι αυτός που πρέπει να είμαι πραγματικά ;» «κατά ποσο αληθινός είμαι;». Πληγη η χτυπημα,η ανεπανορθωτα λαθη και ζημιες, που δημιουργουνται μεσα στο κοινοβουλιο; Αυτό σηματοδοτεί ότι μπορεί να ενεργήσει απότομα και να εκραγεί, καθώς και η Έρις συνοδεύει τον Ουρανο, στον 11ο οικο του. Φόβος που παραλύει τα πάντα.Η Νεα Σεληνη σε αντιθεση με την σεληνη του στον Σκορπιο,δεν το ευνοει.
Ο Ουρανος υπογραμμίζει την έντονη ελευθερία από μια κατάσταση και περιορισμούς, αλλα και ξαφνικές αλλαγές. Αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να μην αντέχουν στις ιδέες των άλλων, ή να αγνοούν ευτυχώς τις δικές τους αντιφάσεις: και ως εκ τούτου υποκριτικές. Σχέδια που είναι αβάσιμα, αλλα πάνω από όλα, σκέψεις και πράξεις είναι τελείως καταστροφικές οσο αφορά το κοινοβούλιο, την πορεία της χωρας, το νομοθετικό έργο αλλα και για τον εαυτό του. Πάντως ο Μαδουρο, δεν θα έχει καλο τέλος καθόλου,ας το λάβει υπόψιν. Τελευταια βεβαια, εν οψη γεγονοτων ειχαμε και πολλες ηλιακες εκρηξεις.

~ Like Share Tag Comment ~ ~
Email: astro.ephimerides@gmail.com