ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ- 25 ΜΑΙΟΥ 2017

στις

 

Η Νεα Σελήνη Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 25 Μαΐου 2017, ωρα 21:44:22 μμ. στην 4η μοιρα των Διδύμων, δηλαδή στον πρώτο δεκανό του ζωδίου αυτού και μάλιστα στον 5οοικο του ηλιακού ωροσκοπίου. Θα επηρεάσει τα μεταβλητά ζώδια και η επιρροή της θα είναι αρκετά έντονη, προβληματική και αρκετά παραπλανητική. Άλλο ένα σεληνιακό φαινόμενο χωρίς η Σελήνη να σχηματίζει όψεις με αλλους πλανήτες, παρα μονο την σύνοδο με τον Ηλιο, όπως δηλαδή η νεα σελήνη Απριλίου. 

Οπότε δηλαδή, η επιρροή της θα είναι ακαριαία, χωρίς να  αναπτύσσει διάλογο με αλλους πλανήτες. Οι Δίδυμοι και οι Τοξοτες θα έχουν απότομες και ξαφνικές αλλαγές στην  ζωή τους τόσο στην προσωπική οσο και στην επαγγελματική, αλλα και οι Ιχθύς και οι Παρθένοι. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σύνεση τα όποια εξωτερικά γεγονότα και προβλήματα ξεσπάσουν και προκύψουν ξαφνικά. Ένα ακόμη supermoon,που θα έχει μεγαλη επιρροή στον πλανήτη μας.
Τρομοκρατικά χτυπήματα, ατυχήματα και βιαιότητες είναι πολύ πιθανά. Στην Ελλάδα, η πολιτική, η παιδεία, και ο τουρισμός θα προβληματίσουν έντονα πολλούς παράγοντες. Η Νεα Σελήνη στους Δίδυμους προμηνύει μια μεγαλη τρικυμία. Τόσο η μοιρα της νέας σελήνης οσο και ο ωροσκόπος της στην 29η του Αιγόκερω, παραπέμπουν σε τολμηρές κινήσεις στον χώρο της πολιτικής και διπλωματίας.

Οι εχθροί απειλούν με εισβολή και αρπαγή εδαφών, και μάλιστα με γρήγορη ταχύτητα. (1οςδεκανος Διδύμων)
Ο 5οςοίκος συνδέεται με τον κόσμο του θεάματος, και επηρεάζει και προσωπικότητες του χώρου, ο τρόπος διασκέδασης ενός λαού, η νεολαία, η δημιουργία, οι Διακοπές, χώροι αναψυχής, εκδρομές, συναυλίες, ο έρωτας .Οι χάρες και οι απολαύσεις της ζωής. Στοιχήματα και τυχερά παιχνίδια. Εισοδήματα από την ακίνητη περιουσία. Αισθηματικές υποθέσεις. Η κερδοσκοπία και το χρηματιστήριο. Είναι οι πρέσβεις, και οι εκπρόσωποι σε άλλα μέρη, οι διπλωμάτες. Οι σχέσεις του κράτους με τα παιδιά. Θέατρο, τέχνες, χώροι διασκέδασης, αθλητισμός, μόδα, ελεύθερος χρόνος, παιδιά, κερδοσκοπικά συμφέροντα συνδεόμενα με το χρηματιστήριο, αποικίες, εξαρτήσεις. Κυβερνά τα παιδιά και το ποσοστό γεννήσεων, καθώς και τα σχολεία (με το 3ο) και συνδέεται με την οικονομία μέσω κερδοσκοπίας και του Χρηματιστηρίου, αν και οι πραγματικές μετοχές και ομόλογα ανήκουν στο 2ο οικο.
Ισως να μην είναι τυχαίο, η νεα σελήνη κυβερνά τον 7οοικο. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Όπως προανέφερα η Νεα Σελήνη δεν σχηματίζει όψεις, οπότε είναι και πιο επικίνδυνη, και συνεπώς η ερμηνεία θα στηριχτεί στους σταθερούς αστέρες που την περικλείουν.
Η Νεα Σελήνη θα γίνει στο ζώδιο των Διδύμων αλλά στον Αστερισμό του Ταύρου. Συγκεκριμένα, οι Hyades στο πρόσωπο του Ταύρου, όπως φαίνεται στη ζωγραφική σπηλιάς του Lascaux που χρονολογείται γύρω στα 15.000 π.Χ. αυτά τα βροχερά αστέρια δείχνουν πάντα δάκρυα και θλίψη από ατυχία και μια τραγωδία.
Μια νεα σελήνη όπως είναι γνωστόν σε ολους, αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός νέου σεληνιακού κύκλου 28 ημερών. Η συνοδος Ηλιου-Σελήνης, σηματοδοτεί ένα νέο κύκλο εκρηκτικών γεγονότων, αλλα στην προσωπική μας ζωή μπορεί να σημαίνει μια αναζωογονητική έκρηξη ενέργειας και πρωτοβουλίας. Πρόκειται για μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, γυρίζοντας μια νεα σελίδα ή ξεκινώντας οτιδήποτε.
Η επιρροή της νέας σελήνης θα έχει διάρκεια για τέσσερις εβδομάδες μέχρι τη νεα σελήνη της 23ης Ιουνίου. Μεχρι της 9 Ιούνιου, θα είναι η καλύτερη περίοδος για να αρχίσετε κατι καινούργιο. Υπάρχουν κάποιες όψεις που είναι δευτερεύουσες με αλλους πλανήτες. Η νεα σελήνη όμως δεν σχηματίζει σύνοδο με κανένα σταθερο αστέρα όπως αναλύουμε κάθε φορά.
Όμως ο αστερισμός του Ταυρου, καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος των Διδύμων. Αυτός ο παγκοσμίως αναγνωρισμένος Αστερισμός έχει παρατηρηθεί από τότε που οι άνθρωποι κοιτούσαν τα αστέρια. Η τέχνη των σπηλαίων που βλέπεται και στην εικόνα στο σημερινό κείμενο, απεικονίζει τον αστερισμό του Ταυρου που ζωγραφίστηκε στα σπήλαια Lascaux στη Γαλλία πριν από 17.000 χρόνια. (Ο αστερισμός και τα αστέρια είναι ζωγραφισμένα). Οι άνθρωποι σίγουρα αναζητούσαν νόημα στα αστέρια και τους αστερισμούς.

Μεταξύ 4 και 8 μοιρών των Διδύμων είναι ίσως ,οι πιο σημαντικές ομάδες αστεριών στον ουρανό. Το σύμπλεγμα αστέρων, Υάδες, είναι μια ομάδα έξι αστεριών που βρίσκεται στο πρόσωπο του Ταύρου.
Οι Υάδες είναι φύσεως Κρόνου και Ερμή. Ο Robson είπε ότι δίνουν δάκρυα, ξαφνικά γεγονότα, βία, πυρετό, δηλητηρίαση και αναποδογύρισμα της τύχης.
Η φήμη των Υαδων, για τα δάκρυα και τη θλίψη συνδέεται με το νερό. Στην ελληνική μυθολογία οι Υάδες, λέξη που σημαίνει «οι της βροχής», ήταν αδελφές Νύμφες, που έφερναν τη βροχή (από το αρχαίο ρήμα υώ = βρέχω) και προβλέπουν βροχή και καταιγίδες για αγρότες και ναύτες.
Η φύση του Κρόνου-Ερμή μπορεί να φέρει αρνητική σκέψη και τάση προς την κατάθλιψη. Ωστόσο, η πειθαρχία και η εξουσία είναι “περιουσιακά στοιχεία” σε περιόδους κρίσης και φόβου, όπως και σε φυσικές καταστροφές.
Ο Ebertin συνδέει τις Υάδες, με μια εντυπωσιακή αύξηση της σεξουαλικής εγκληματικότητας, της αυτοσυντήρησης και της απληστίας, μιας μια έκλυτης ζωής, υπερβολικών και αδυσώπητων τρόπων και μιας προσπάθειας για κύρος που οδηγεί στην πολιτική εξουσία. Είναι εξαιρετικά σημαντικό, η δύναμη και η φυσική δύναμη να μην χρησιμοποιούνται για την εκμετάλλευση άλλων ανθρώπων. [2]
Η συνοδος Ήλιου-Σελήνης στις Υάδες, σύμφωνα με τον Robson, συνδέεται με την ομοφυλοφιλία. Επίσης έχει παρατηρηθεί, σε χάρτες μερικών ανδρών, με έντονη θηλυκότητα. Μια αρεσκεία για την τριτοβάθμια εκπαίδευση παρεμποδίζεται από μια ατυχία, τη μπερδεμένη σκέψη ή τη διακοπή των σπουδών. Ο Robson σημείωσε επίσης τις δυσκολίες που συνδέονται με τα γραπτά και την πλαστογραφία, αλλά και την τακτική και τη δίκαιη ικανότητα.
Ο κατάλογος της δυστυχίας που αποδίδεται στις Υάδες περιλαμβάνει ασθένεια, ντροπή, κακή όραση και τραύματα στα μάτια, τραύματα στο κεφάλι, δολοφονία και βίαιο θάνατο.
ΥΑΔΕΣ-ΜΥΘΟΣ
Ας πούμε μερικα πράγματα για τις Υάδες που είναι σημαντικο για να καταλάβουμε την ανάλυση. Οι Υάδες ήταν κόρες του Άτλαντα και της Πλειόνης (κατά το «Fabulae» του Υγίνου), ή της Αίθρας (κατά το «Ημερολόγιο» του Οβίδιου και το «Περί Αστρονομίας» του Υγίνου), ενώ ο Υγίνος στο «Περί Αστρονομίας» («Poeticon Astronomicon») δίνει και την πιθανότητα να ήταν κόρες του Ύαντα και της Βοιωτίας. Στην επικρατέστερη εκδοχή πάντως, ο Ύας ήταν αδελφός τους. Oι Υάδες μαζί με τις 7 Πλειάδες αποτελούν τις 14 Ατλαντίδες, αλλιώς γνωστές ως Δωδωνίδες καθώς ήταν νύφες της Δωδώνης που δόθηκε ο θεός Διόνυσος σε αυτές ως βρέφος για να τον μεγαλώσουν, μετ’ εμπιστοσύνης του Διός.
Μετά τον θάνατο του Ύαντα σε κυνηγετικό δυστύχημα (από ένα λιοντάρι κατά μία εκδοχή), οι Υάδες άρχισαν να κλαίνε από τη λύπη τους ασταμάτητα (μια μυθολογική αιτιολόγηση για το «κλάμα» της βροχής). Τότε οι θεοί τις λυπήθηκαν και τις μεταμόρφωσαν σε αστέρια. Άλλη εκδοχή είναι ότι έγιναν αστέρια από τον Δία σε ανταμοιβή για το έργο τους να αναθρέψουν έναν Θεό. Είναι το γνωστό στην Αστρονομία ανοικτό σμήνος αστέρων Υάδες, στην κεφαλή του ταύρου του ομώνυμου αστερισμού. Και πραγματικά, η εμφάνιση του σμήνους αυτού πριν την αυγή (η εώα επιτολή τους) προμήνυε κάθε χρόνο το τέλος του ξερού καλοκαιριού και τις πρώτες βροχές για τις μεσογειακές χώρες.
Τα ονόματα των Υάδων ποικίλλουν στους διάφορους μυθογράφους. Η επικρατέστερη ίσως εκδοχή θέλει τα ονόματά τους να είναι τα εξής: Φάολα, Αμβροσία, Ευδώρα, Κορωνίς και Πολυξώ. Σε αυτές προστίθενται συνήθως η Θυώνη και η Προδίκη, κόρες του Ύαντα από την Αίθρα.
Οι Υάδες συγχέονταν κάποτε με τις Νυσιάδες, Νύμφες που ήταν οι τροφοί του θεού Διονύσου, σε κάποιες παραδόσεις.
Όψεις
Οι δευτερεύουσες όψεις της νέας σελήνης 25ης Μαΐου, είναι μονο ένα ημι-εξαγωνο (45 °) προς τη Αφροδίτη και ένα ημιτετράγωνο (135 °) προς στον Πλούτωνα. Εμφανίζονται στο παραπάνω χάρτη, αλλά δεν έχουν σημασία για την νεα σελήνη, απλα οι όψεις αυτές θα προκαλέσουν προκλήσεις ή ενοχλητικές καταστάσεις σχετικά με την ερωτική σας ζωή ή τα οικονομικά που θα σας αναγκάζουν να ενεργήσετε. Το ιδιο και σε διπλωματικό επίπεδο, οσο αφορά την πολιτική και την ειρήνη.
Σημαντικο, όμως, είναι το τετράγωνο Αφροδίτης- Πλούτωνα, μεταξύ 1-3ου οίκου. Καταστάσεις ή γεγονότα μπορούν να έχουν βαθιά επίδραση στην ερωτική σας ζωή, σε προσωπικο επίπεδο η και γενικότερα στην ζωή μας, ξαφνικά παγκόσμια γεγονότα μπορεί να προκαλέσουν συναισθηματικό σοκ. Κυρίως για το δεύτερο, που αφορά την ειρήνη και την χρήση πυρηνικών, συνδέεται επίσης με παράνομες ενέργειες, γεγονότα με μεγαλη ένταση. 
Συνδέεται με μια περιβαντολογική καταστροφή, ένα γεγονός με σημαντικές συνέπειες.
Θέματα επιβολής, δύναμης και ελέγχου ενδέχεται να προκύψουν σε υπάρχουσες σχέσεις. Η ένταση μπορεί να έρθει στην επιφάνεια ως κάποια συμπεριφορά χειραγώγησης όπως η ζήλια ή κτητικότητα. Η ρίζα τέτοιων συμπεριφορών σημαίνει οτι υπάρχει ένας βαθιά θαμμένος φόβος ή ανασφάλεια έτσι ώστε να μη νιώθουμε επιθυμητοί στους αλλους, η από το έτερον ήμισυ η πολύτιμοι αρκετά.
Απειλές και τελεσίγραφα είναι πολύ πιθανο να υπάρξουν εάν κάποιος από τους δυο, αισθάνεται πνιγμένος ή ότι ελέγχεται, αλλά και σε διπλωματικό επίπεδο. Μια ανθυγιεινή σχέση μπορεί να καταρρεύσει και να είναι πολύ οδυνηρή ή δραματική. Μια καλά εδραιωμένη σχέση θα αντέξει την ένταση αλλά θα υπάρχει ακόμα κάποιο είδος αλλαγής η μεταβολής, ώστε να βελτιωθεί η δυναμική των σχέσεων. 
Το τετράγωνο Αφροδίτης- Πλούτωνα δείχνει τα δάκρυα ή τα αιφνίδια γεγονότα που σχετίζονται με την ερωτα ή τη ζωή σας αλλά οσο αφορά ένα τραγικό γεγονός. Το ιδιο σημαίνει και για την παγκόσμια ειρήνη αι τον χώρο της διπλωματίας, οπου τραγικά γεγονότα θα φέρουν άσχημες εξελίξεις.
Οι προκλητικές συνέπειες οποιασδήποτε δυστυχίας, ανεξάρτητα από την ποσότητα η το μέγεθος, απαιτούν κάποια διορθωτική ενέργεια, τουλάχιστον στην προσωπική μας ζωή. Η θεραπεία αυτή θα περιλαμβάνει ή θα οδηγήσει σε μετασχηματισμό και αλλαγή όπως υποδεικνύεται από οποιοδήποτε τετράγωνο του Πλούτωνα.
Βρισκόμαστε ήδη στη μέση ενός μεγάλου μετασχηματισμού που προκλήθηκε από το τρίγωνο  Κρόνου-Ουρανού.
Το τετράγωνο Αφροδίτης -Πλούτωνα, μας κάνει επιρρεπής σε υποψίες, δημιουργεί πληγωμένα συναισθήματα και ιδεοληπτικά συναισθήματα και συνομιλίες. Τα ζητήματα θα μπορούσαν να προκύψουν γύρω από τις σχέσεις, είναι τα χρήματα, το φύλο ή άλλα κοινωνικά θέματα, η ειρήνη και η διπλωματία, καθώς δεν περιορίζεται μονο στις ρομαντικές σχέσεις.
Να είστε προσεκτικοί με τον τρόπο που προσεγγίζετε τους άλλους, καθώς αυτό μπορεί να συσχετιστεί με έλλειψη προσοχής για τους άλλους. Η ζήλια θα μπορούσε να αυξήσει τα προβλήματα. Συναισθηματικές ενώσεις μπορεί να καταστραφούν και να φέρει ακραία οργή σε ορισμένες περιπτώσεις. Δεν είναι η μέρα για να προωθήσουμε η να συζητήσουμε κάποιο πρόβλημα στις σχεσεις μας.
Με αυτή την διέλευση θα υπάρξουν στον κόσμο αρνητικές ειδήσεις σχετικά με τις γυναίκες, τα χρήματα και τους αγώνες εξουσίας, την ειρήνη και την διπλωματία. Θα μπορούσαμε να ακούμε για σκάνδαλα, οικιακές κακοποιήσεις / βία, και εκείνους που προσπαθούν να ασκήσουν πίεση στους άλλους.
Τετράγωνο Αρη-Κρόνου ~ 19 Ιανουαρίου & 11 Οκτωβρίου 2017
Αντίθεση Αρη-Κρονου ~ 29  Μαΐου 2017
Ο άξονας που με απασχολεί περισσότερο είναι η αντίθεση Αρη-Κρονου, στα ζώδια Διδυμων-Τοξοτη, στον 6ο οικο που συνδέεται με τις ένοπλες δυνάμεις η και τις αστυνομικές δυνάμεις. Σηματοδοτεί μια αρκετά έντονη και εκρηκτική περίοδο οσο αφορά τα παγκόσμια γεγονότα. Αν θυμάστε από πέρυσι είχαμε το τετράγωνο-σύνοδο Αρη-Κρονου οπου επηρέασε τον Αρη στον ελληνικό χάρτη, στον 7ο οικο, και τότε άρχισαν τα προβλήματα με την Τουρκία. Τώρα  αυτό έγινε μια αντίθεση, 180 μοιρών. Ο Αρης στον 6ο οικο, κυβερνά τον 4ο οικο, ενώ ο Κρόνος βρίσκεται στον 12ο. Πρόκειται να γίνει ακριβείας στις 29 με 30 Μαΐου.
Ο Αρης θα βρίσκεται στις Πλειάδες: Πολλά ατυχήματα στο κεφάλι, απώλεια και οδύνη από τις πυρκαγιές. Ο Κρονος στον Aculeus, στο κεντρί του Σκορπιού, δημιουργεί πολέμους, αιματοχυσίες, χτυπήματα από οπλα, σφαγές και λεηλασίες, επιθέσεις από εχθρούς. [Manilius, Astronomica, 1ος αιώνας μ.Χ., σ. 239-240].
Η οψη αυτή είναι από τις πιο σκληρές στην αστρολογία όπως και αυτή του Αρη-Πλούτωνα, Ηλιου-Πλούτωνα, Κρονου-Πλούτωνα. Φέρνουν δολοφονίες, τρομοκρατικά χτυπήματα, εκρήξεις πάσης φύσεως. Οι σχηματισμοί Αρη-Κρόνου, Δια-Ουρανού, Ουρανου-Πλουτωνα υπήρχαν και την δεκαετία του 30 και έχουν χαρακτήρα διεθνή, πολιτικό και κοινωνικο. Οι ίδιοι σχηματισμοί φέρνουν τα ιδια γεγονότα στο προσκήνιο ξανά. Παρτε για παράδειγμα την Ευρώπη.
Τη δεκαετία του 1930, η Γερμανία ζήτησε εκδίκηση για την ταπείνωσή της στο τέλος του Α ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Τώρα, η Ρωσία ζητά την εκδίκηση για την ταπείνωση της στο τέλος του Ψυχρού Πολέμου. Στη συνέχεια, η Γερμανία κατάσχεσε τα γύρω έθνη για να ανακτήσει τα εδάφη και τους πληθυσμούς που είχε χάσει: την Αυστρία, τη Σουδητία φέρονται τα εδάφη της βόρειας Βοημίας και της Μοραβίας στη περιοχή των Σουδητικών ορέων, που εκτείνονται υπό μορφή τεράστιου πετάλου παρά τα σύνορα Τσεχοσλοβακίας και Πολωνίας. Τώρα, η Ρωσία το επαναλαμβάνει με τη Γεωργία, την Κριμαία και την Ουκρανία με την ίδια δικαιολογία. Στη συνέχεια, η Ρωσία φοβόταν μια γερμανική εισβολή. Τώρα, η Γερμανία φοβάται μια ρωσική εισβολή. Παρόμοιες, οι απειλές που προκλήθηκαν και στην Ασία και τη Μέση Ανατολή.
Μήπως οι παραλληλισμοί με την προπολεμική δεκαετία του 1930 σημαίνουν πόλεμο στην εποχή μας; Οχι ακόμα; πολύ νωρίς; Αλλά τα επόμενα δυο χρονια (2018 και 2020) είναι πολύ πιθανο να φέρουν ένα πόλεμο όπως το 1939. Δεν λέω ότι ο επόμενος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι αναπόφευκτος, αλλα είναι πολύ πιο κοντά από ότι νομίζουμε και όμως οι πιθανότητες πλέον, αυξάνονται ολοένα και περισσότερο με κάθε μέρα που περνάει. Ότι και να είναι, ο άξονας Αρη-Κρόνου είναι ο άξονας θανάτου, εχθρότητας, με ολέθρια και καταστρεπτικά αποτελέσματα και σηματοδοτεί πένθος, μια περίοδο κτηνωδίας και βαρβαρότητας.
Κρόνος -Βόρειος Δεσμός-Ουρανος– μια βίαιη σύγκρουση
Αρης-Βόρειος δεσμός-Ουρανος– μια αναστάτωση η ξαφνική εμπειρία σε ένα  οργανισμό η κοινότητα.
Ηλιος- Κρόνος –Πλουτωνας– ένα βίαιο μπλοκάρισμα, περιοριστικά μετρα, άσπλαχνη και αμείλικτη συμπεριφορά, απώλεια ζωής, βια, καταστροφή, χρήση πυρηνικών.
Ο Αρης (επίθεση, πόλεμος, βια) στους Διδύμους επηρεάζει τον 7ο οικο των ΗΠΑ, σύνοδος Αρη-Ουρανού ,ενώ το ιδιο ισχύει και για την Βόρεια Κορέα, το ιδιο συμβαίνει και στον 7ο οικο των Σκοπίων, τον 6ο οίκο της Κύπρου αλλα και τον χάρτη της Γαλλίας.

Στην προσωπική μας ζωή δημιουργεί απογοήτευση, απογοήτευση και θυμό. Απογοήτευση οφείλεται σε άλλους ανθρώπους που εμποδίζουν το δρόμο σας. Η απογοήτευση προέρχεται από ανεκπλήρωτες επιθυμίες. Ο θυμός που προκύπτει είναι δύσκολο να εκφραστεί και ως εκ τούτου απαιτεί υπομονή και αυτοπειθαρχία. Η οψη αυτή οποία μπορεί να σας κάνει να νιώθετε αδύναμη, ανεπαρκής, μη ελκυστικοί και ακόμη και ανίσχυροι, υπάρχει τάση για κατάχρηση ουσιών η να πληγώσετε τον εαυτο σας με διάφορους τρόπους. Οι επιθέσεις μπορεί να είναι οδυνηρές από αυτούς που επηρεάζουν τον χάρτη τους, κάποιοι μπορεί να προσπαθήσουν κακόβουλα να βλάψουν τη φήμη ή τη σταδιοδρομία σας. Μπορεί να υπάρχει κατι το καρμικό, πίσω από το φθόνο, το μίσος ή τη ζήλια.
Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ίσως αρχικά δυσκολευτείτε να δείξετε τον θυμό σας. Ίσως χρειαστεί χρόνος για να καταλάβετε τι ακριβώς συνέβη ή για να ανακάμψετε από ένα σοκ. Ωστόσο, είναι σημαντικό για σας να διοχετεύσετε το θυμό έξω από το σώμα σας σε θετικότερα κανάλια. Διαφορετικά, αυτή η καυτή και καταστροφική ενέργεια θα παραμείνει παγιδευμένη βαθιά στο εσωτερικό, βλάπτοντας το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα σας. Τροχίστε τα μαχαίρια σας μην τα χρησιμοποιήσετε. Μόλις ξανακερδίσετε την ψυχραιμία σας, πρέπει να πείτε στους ανθρώπους σας πόσο κακό αισθάνεστε. 
Η έντονη σωματική δραστηριότητα θα κάψει το θυμό. Η ελεγχόμενη απελευθέρωση της ενέργειας μέσω συνεχών προσπαθειών είναι καλύτερη. Παραδείγματα τέτοιας άσκησης είναι ισως το κολύμπι, η γυμναστική κτλ
Είναι δυνατόν να αποφύγουμε τις συγκρούσεις με την επεξεργασία αυτής της ενέργειας σε μια πιο παραγωγική δραστηριότητα. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι υπάρχει το τετράγωνο Σελήνης -Πωσειδωνα, κάποιοι όχι, και να υπάρχει είναι μια οψη, που δεν είναι τετράγωνο ακριβείας,συμβάλλει στην θλίψη και την απογοήτευση. Όμως εχουμε ένα Ταυ- τετράγωνο μεταξύ Δια, Κρονου και Αρη που πυροδοτει εντασεις και συγκρουσεις οπως ειχα αναφερει και στην πανσεληνο Μαιου. Ο Αρης στους Διδυμους επηρεαζει αρνητικα και την Βενεζουελα, που εδω και καιρο εχει περιελθει σε αθλια κατασταση.

Η νεα σελήνη επηρεάζει τον 1ο οικο της χωρας μας, (Ο πρώτος οίκος είναι ο πιο σημαντικός γιατί σε κάθε κοσμικό χάρτη αντιπροσωπεύει το λαό, τη γενική κατάσταση της χώρας, τις κρατικές υποθέσεις και τη δημόσια υγεία. Είναι επίσης και το υπουργείο εσωτερικών.)
Ενώ ο Αρης επηρεάζει τον 2ο οικο οικονομίας, ο Κρόνος και ωροσκόπος τον 8ο οικο της, που συνδέεται με τα εμπόδια και την καταπίεση (αντίθεση Αρη -Κρονου),οσο αφορά το χρέος, την φορολογία, συντάξεις,το ασφαλιστικό σύστημα, (μνημόνιο 4ο) και επίσης το τετράγωνο Αρη- βορείου δεσμού, σηματοδοτεί φασαρίες σε πολιτικά κόμματα, δυσαρμονία σε συνεργασίες σε σχέση με το οικονομικο κομμάτι.

~ Like Share Tag Comment ~ ~
Email: astro.ephimerides@gmail.com
                      τηλ:6944205021