ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

στις
 
 
Στην Αγγλία, σημαντικός αριθμός νοσοκομείων χτυπήθηκε από μεγάλης κλίμακας κυβερνοεπίθεση.
Όπως μεταδίδει εκτάκτως η Guardian, νοσοκομεία σε όλη την αγγλική επικράτεια χτυπήθηκαν ταυτόχρονα από ένα «κοριό» στα IT συστήματά του, δημιουργώντας προβλήματα σε εκατοντάδες ασθενείς σε κρίσιμη κατάσταση.Η αγγλική αστυνομία αναφέρει πως έχει τον νου της σε σχέση με την επίθεση και αναμένεται να δημοσιοποιήσει λεπτομέρειες σε σχέση με αυτήν.

Γιατροί όμως ποστάρουν στο Twitter τι συνέβη στα συστήματά τους.Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Ρωσία καθώς δέχεται σφοδρή στρατιωτική κυβερνοεπίθεση Εκπρόσωπος του Υπουργείου ανέφερε πως δίνεται μια τιτάνια μάχη και πως όλες οι προσπάθειες έχουν μπλοκαριστεί. Η Ρωσία έχει δεχτεί συνολικά πάνω από το 70% των στρατιωτικών κυβερνοεπιθέσεων.

Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί οι υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας σε όλο τον πλανήτη, καθώς ώρα με την ώρα αυξάνονται οι επιθέσεις με κακόβουλο λογισμικό που κλειδώνει υπολογιστές και ζητά λύτρα για να τους ξεκλειδώσει, απειλώντας,παράλληλα,με διαγραφή όλων των αρχείων (ransomware). 
 
Από αστρολογικής άποψης, είχα πει το Φθινόπωρο του 2016, ότι η αντίθεση Δια-Ουρανού, συνδέεται με τις κυβερνοεπιθεσεις, όπως παρατηρήθηκε τον πρώτο καιρό, που εισήλθε στο ζώδιο του Ζυγού ( διεθνής σχέσεις- τεχνολογία).
Ο Δίας σε σύνοδο με τον Algorab – θεωρείται ένα αρκετά πανούργο σταθερό αστέρι σε παγκόσμια κλίμακα. Αυτή η σύνοδος θα είναι ενεργή μέχρι τις 10 Ιουλίου και θα είναι ακριβής, στις 13:39 μοίρες του Ζυγού.

Ο Δίας βρίσκεται τώρα σε ευθυγράμμιση με ένα από τα πιο δύσκολα αστέρια στον ουρανό καθώς ο πλανήτης της σοφίας, της υπερβολής και διεθνής σε εμβέλεια είναι τώρα στις 14.22 μοίρες καθώς κινείται σε αναδρομή πορεία και κλείνει προς στον Algorab, το κύριο αστέρι στον αστερισμό του Κόρακος. (Λατινικά: Corvus)
Το κοράκι θεωρούνταν πάντα ως αγγελιοφόρος των δύσκολων ειδήσεων στη μυθολογία, και αυτό το αστέρι δεν είναι διαφορετικό καθώς παίρνει τα χαρακτηριστικά αυτού του πουλιού. Τα κοράκια είναι έξυπνα, πονηρά, κακόβουλα και μοχθηρά που φέρνουν κακά μαντάτα. Οι σύνοδοι που σχηματίζονται με αυτό τον βαθμό, έχουν αποδειχθεί ότι συνδέονται με την τρομοκρατία στο παρελθόν και την επίθεση των Δίδυμων Πύργων που είχε τον Ερμή και τον Ωροσκόπο, σε αυτό το βαθμό.
 
Η φράση “σκοτώνω εν ψυχρώ” έχει συνδεθεί με το Algorab, υποσκάπτοντας τη φήμη αυτού του δύσκολου αστεριού.
 


Παρά τις μικρές του διαστάσεις στην ουράνια σφαίρα, ο Κόραξ έχαιρε μεγάλης εκτιμήσεως από τους αρχαίους Έλληνες και Ρωμαίους. Αντιπροσώπευε το ιερό πτηνό του θεού Απόλλωνος σε συνδυασμό με το μαντικό του χάρισμα, καθώς ο Φοίβος είχε μεταμορφωθεί σε κόρακα κατά τη Γιγαντομαχία.

Σύμφωνα με τον μύθο της Κορωνίδος και της απιστίας της προς τον Απόλλωνα, όταν ο κόρακας ανέφερε στο αφεντικό του τα δυσάρεστα νέα, ο Απόλλωνας άλλαξε το χρώμα του από ασημένιο σε μαύρο (Οβίδιος, Μεταμορφώσεις). Κατά έναν άλλο μύθο, ο κόρακας στάλθηκε με ένα κύπελλο για νερό, καθυστέρησε σε μία συκιά μέχρι που τα σύκα της ωρίμασαν, και μετά επέστρεψε στον θεό με ένα νερόφιδο στα νύχια του και ένα ψέμα στο στόμα του, δικαιολογούμενος ότι το φίδι υπήρξε η αιτία της καθυστερήσεώς του. 

Ο Απόλλων τότε τιμώρησε τον κόρακα καρφώνοντάς τον για πάντα στον ουρανό μαζί με το κύπελλο (ο αστερισμός Κρατήρ) και το νερόφιδο (την Ύδρα). Από τους μύθους αυτούς προέρχονται οι λατινικές ονομασίες για τον αστερισμό Phoebo Sacer ALes (Μανίλιος), Phoebeius Ales (Οβίδιος), Avis Ficarius (= το πουλί των σύκων) και Emansor (= ο καθυστερών). Ο Άρατος περιγράφει τον Κόρακα να ραμφίζει τις κουλούρες της Ύδρας.Οι Άραβες αποκαλούσαν τον Κόρακα Al Ghurab (το κοράκι), αλλά αρχικώς οι 4 βασικοί αστέρες του ήταν Al Arsh al Simak al Azal, δηλαδή ο Θρόνος του Αόπλου, που αναφέρεται στον αστέρα Στάχυ της Παρθένου. Εδώ βρίσκονταν τα οπίσθια του τεράστιου ουράνιου λιονταριού των Αράβων (όχι του σημερινού αστερισμού Λέοντος), ενώ άλλο αραβικό όνομα ήταν το Al Hiba, η σκηνή, συνοδευόμενη από το επίθετο Yamaniyah, η νότια, για να ξεχωρίζει από εκείνη στον Ηνίοχο.

Παρόμοια και στους Ινδούς ο Κόραξ συνιστούσε τμήμα ενός ευρύτερου αστερισμού, του πελώριου Praja-pati, του οποίου σχημάτιζε το χέρι, αυτό το όνομα πάντως συγχέεται και με τον Ωρίωνα.Η κεφαλή της μορφής ήταν ο Στάχυς και τα πόδια οι α, β Ζυγού, ενώ η μορφή στεκόταν πάνω στα β, δ και π Σκορπιού.Βέβαια η Αβέστα αναφέρει ένα αστρικό κοράκι, τον Eorosch, αλλά το αν και πώς συμπίπτει με τον Κόρακα είναι άγνωστο. Οι βασικοί αστέρες του Κόρακος έχουν επίσης ταυτισθεί με το Kurra (άλογο) των Ακκαδίων.
 
Οι Εβραίοι γνώριζαν τον αστερισμό ως Orebh ή Orev (= το κοράκι), ενώ οι Κινέζοι ως τμήμα του μεγάλου τους «Κόκκινου Πουλιού» με ξεχωριστούς αστέρες του να είναι ένα «Αυτοκρατορικό `Αρμα» επί του ανέμου.
 
Κατά τις ιουδαιοχριστιανικές αναπαραστάσεις των ουράνιων μορφών ο Κόραξ προσομοιώθηκε με το κοράκι του Νώε που πετούσε πάνω από τον Κατακλυσμό καθώς δεν υπήρχε ξηρά για να προσγειωθεί, ή με ένα από τα κοράκια που τάιζαν τον Προφήτη Ηλία. Αλλά ο Ιούλιος Σίλερ συνδύαζε ένα τμήμα του με τον Κρατήρα και έλεγε ότι το σύνολο ήταν η Κιβωτός της Διαθήκης.
Φυσικά τώρα έχουμε μια παγκόσμια επίθεση στον κυβερνοχώρο και ο Δίας στα αστέρια του έξυπνου και πονηρού Κόραξ, προσθέτει μόνο τον παγκόσμιο χαρακτήρα της απειλής που σύμφωνα με το BBC έχει φτάσει σε 74 χώρες. 
Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί οι υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας σε όλο τον πλανήτη, καθώς ώρα με την ώρα αυξάνονται οι επιθέσεις με κακόβουλο λογισμικό που κλειδώνει υπολογιστές και ζητά λύτρα για να τους ξεκλειδώσει, απειλώντας, παράλληλα, με διαγραφή όλων των αρχείων.
Σε μια πιο προσωπική του σημείωση, ο Ebertin είπε για αυτό το αστέρι: “Οι καθυστερήσεις και οι περιορισμοί υποδεικνύονται από,παταγώδης αποτυχία λειτουργίας, απώλειες, λάθος χειρισμό θεμάτων και εχθρότητα εν γένει”. 

Επομένως στους επόμενους δύο μήνες, μέχρι τις αρχές Ιουλίου, και αφού γυρίσει σε ορθή πορεία ο Δίας,ίσως να μπορεί να σηματοδοτήσει μια γενικη πτώση του διαδικτύου,για όλους μας, οπότε κρατάτε τα μάτια σας ανοιχτά. 
Μια άλλη σημείωση σχετικά με αυτές τις παγκόσμιες επιθέσεις στον κυβερνοχώρο πιθανόν έχει να κάνει και με τη διέλευση του Βορείου Δεσμού στο ζώδιο του Λέοντα που δραματοποιεί τα γεγονότα, ενώ ο Νότιος Δεσμός έχει μετακινηθεί στο ζώδιο της τεχνολογίας,τον Υδροχόο η ακόμα και η σύνοδος Ερμή-Ουρανού. ***Και βεβαια ο Αρης στους Διδυμους,με κυβερνητη τον Ερμη,σιγουρα συνδεεται με τετοιου ειδους επιθεσεις.Ο Αρης τετραγωνιζει τον Πωσειδωνα στους Ιχθεις,μια οψη αρκετα αποτελσματικη.Τα ηλεκτρονικά συστήματα της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας έχουν υποβληθεί σε online επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, με πολλά από τα συστήματα που επηρεάζονται από το ransomware, εμποδίζοντας την πρόσβαση στα δεδομένα των ασθενών και ζητώντας από τα χρήματα να καταβληθούν σε Bitcoins. Επιπελον, ηθελα να προσθεσω, οτι η οψη αυτη πραγματοποιειται στον 6ο οικο της υγειας. 

***
Ο Αρης διελαυνει τον 9ο οικο της Αγγλιας, που συνδεεται με θεματα εξωτερικου, διεθνης σχεσεις, σχηματιζοντας αντιθεση με τον Ερμη, που ο πλανητης αυτος συνδεεται με τις πληροφοριες  και κυβερνα τον 9ο οικο της Αγγλιας, αλλα και τον 12 οικο της, που συνδεεται με τα νοσοκομεια, ασυλα, εγκλειστους χωρους, καθως επισης εχει να ακνει με την κατασκοπεια,το παρασκηνιο, τις θυσιες και τα βασανα.