ΣΑΜΠΙΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑ- 22- ΜΑΙΟΥ 2017
ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ
Αυτό το σύμβολο δείχνει την ικανότητα ή την αναγκαιότητα να βοηθάμε τους άλλους, να είμαστε έτοιμοι όταν το χρειάζονται κάποιοι για να διασωθούν και να φέρουμε την αίσθηση της ζωής πίσω στους ανθρώπους. Μπορεί να υπάρχει μια ατμόσφαιρα διάσωσης; Ένας σύμβουλος, θεραπευτής, σωσίβια, κλπ. Φυσικά, μπορεί να είναι ότι χρειάζεσαι μια «Διάσωση» κατα κάποιο τρόπο, είτε πρόκειται με μορφή συμβουλής, είτε για να πάρεις ένα πολύ αναγκαίο δάνειο ώστε να αρθεί το άγχος και η πίεση, και να μπορείς να αναπνεύσεις ελεύθερα ξανά . 
Αυτό το σύμβολο συχνά δείχνει ότι κάποιος καταδυναστεύεται ή δυσκολεύεται να ξεπεράσει την ανικανότητά του ώστε να αντιμετωπίσει τα όποια προβλήματα. Αφετέρου, νιώθουμε σαν να ασφυκτιούμε, από το γάμο, τη δουλειά, τις φιλίες, τη διαδρομή και τις δυσκολίες η τα εμπόδια της ζωής ή την έλλειψη αυτών των πραγμάτων. Γνωρίζετε ότι υπάρχει βοήθεια και σύντομα θα μπορείτε να αναπνεύσετε εύκολα ξανά.
Αναζωογόνηση. Ανάκτηση αναπνοής. Διάσωση. Βιώνοντας τη ζωή ανανεωμένη. Σωτηρία. Βοήθεια σε περιόδους κρίσης. Εξαεριστήρας. Οξυγόνο. ΕΞΑΡΤΗΣΗ. Η τελευταία αναβολή.
Η Προσοχή: Πανικοβάλλεστε περισσότερο στο να βρείτε βοήθεια αντί να μάθετε πώς να το αντιμετωπίσετε. Εξωπραγματική εξάρτηση από τους άλλους. Βουτάμε σε βαθιά νερά σε τακτική βάση. Μη θέλοντας να σώσετε τον εαυτό σας.

~ Like Share Tag Comment ~ ~
Email: astro.ephimerides@gmail.com

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.