ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ MANCHESTER-EUROGROUP-23 ΜΑΙΟΥ 2017

στις

Στις 12:30 το πρωί, χτες τα μεσάνυχτα, τα βρετανικά Μέσα μεταδίδουν ότι μια ισχυρή έκρηξη συνέβη κατά τη διάρκεια συναυλίας της τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε (Ariana Grande) στο Μάντσεστερ και συγκεκριμένα στον πολυχώρο-στάδιο Μάντσεστερ Αρένα (Manchester Arena), χωρητικότητας 21.000 θεατών, που χρησιμοποιείται για συναυλίες, αθλήματα και θεατρικές παραστάσεις.
Η τοπική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι υπάρχουν νεκροί αλλά δεν έχει δώσει κάποιον αριθμό.
Πανικός ξέσπασε μεταξύ των θεατών που παρακολουθούσαν τη συναυλία της Αριάνα Γκράντε όταν άκουσαν ήχους που περιγράφηκαν από χρήστες στο Twitter ως εκρήξεις ή μία έκρηξη. Η προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων της Βρετανίας ενόψει των εκλογών στις 8 Ιουνίου αναστέλλεται μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ. Για 19 νεκρούς και περισσότερους από 50 τραυματίες, κάνει λόγο η επίσημη ανακοίνωση της βρετανικής αστυνομίας, μετά από ισχυρές εκρήξεις που σημειώθηκαν περίπου στις 0ο.30 μετά τα μεσάνυχτα, στο συναυλιακό χώρο Manchester Arena. Σχεδόν όλα τα ξένα δίκτυα πάντως, μεταδίδουν πληροφορίες ότι τις επόμενες ώρες ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί….
Ναυάγιο στο Eurogroup: Είπαμε «ναι σε όλα», αλλά δεν πήραμε τίποτα. Προφανώς μετα το χτεσινό σαμπιαν σύμβολο, κάποιος πρέπει να πνιγεί για να σωθεί. Θέματα διάσωσης έδειξε χτες αλλα και είχα γράψει και ένα μικρο άρθρο για το πλήθος σταθερών αστέρων που υπήρχαν στον ουρανιο θόλο. Το σημερινο ειναι αυτο που βλεπεται απο κατω.
Αυτοι αυξήθηκαν εκείνη την ωρα ενώ και αλλοι σημαντικοί σταθεροί αστέρες μπήκαν στο προσκήνιο την ωρα του τρομοκρατικού χτυπήματος, το οποίο θα ακολουθήσει κι άλλο, όπως είχαμε προβλέψει. 
 #Εurogroup Ούτε δόση, ούτε έκτακτη συνεδρίαση, ούτε χρέος..με τους αξονες που ειχα αναλυσει, στυην νεα σεληνη στους Διδυμους.http://eastroephimerides.blogspot.gr/2017/05/25-2017.html
Τα περισσότερα βέβαια συμβαίνουν στον 5ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου, οπου συνδέεται με χώρους διασκέδασης και τους νέους, όπως και στη Γαλλία. Το τρομοκρατικό χτύπημα έγινε υπο την επιρροή της Νέας Σελήνης στους Διδύμους, 3 ημέρες πριν και 3 ημέρες μετα, όπου διαρκει η επιρροή ενός σεληνιακού φαινομένου. 

Έτσι λοιπόν ο Αρης στους Διδύμους στον 5ο οικο, και σε αντίθεση με τον Κρονο στον Τοξότη, ενώ η Σελήνη τετραγώνιζε τον Πλούτωνα, Αφροδίτη και τον ωροσκόπο. Η σύνοδος Ηλίου/Ceres, έρχεται και παλι στο προσκήνιο, ενώ ο Ήλιος τετραγώνιζε τον βόρειο δεσμο και σχημάτιζε αντίθεση με το MC του χάρτη, αλλά και η Ceres τετραγώνιζε τον Ποσειδώνα.
Γιατί συνδέουμε επίσης την Ceres με την απώλεια,τον συμβιβασμό,την οργή και τη θλίψη; Η απάντηση βασίζεται στον Πλούτωνα, όπου ενεργοποιούνται δραματικά περιστατικά, και βαθιά συγκίνηση, επειδή ο Πλούτωνας την απήγαγε. Άρα η απάντηση βρίσκεται στον μύθο. Η Ceres, λοιπόν δημιουργεί τεράστια συγκίνηση,αγανάκτηση.Κατοχή.Εξουσία.Έλεγχο. 

Συνδέεται με τον τεράστιο πόνο της απώλειας.Η σύνοδος Ηλίου-Δήμητρας η Ceres, όπως και το τετράγωνο που είχαμε πριν πολύ καιρό,πυροδοτούν άσχημα γεγονότα, πολιτική διγλωσσία, την απάτη και την αύξηση της εγκληματικότητας και των βιασμών και βγάζει τους στρατούς στο δρόμο.Η Δήμητρα βέβαια εμπλέκεται σε πολλά τρομοκρατικά χτυπήματα που είδαμε και πέρυσι. Και ο Ιούνιος όμως όπως και ο Ιούλιος θα είναι μήνες που θα δώσουν πολλά τρομοκρατικά χτυπήματα και άλλα δυσοίωνα γεγονότα.
Σαφώς υπήρξε, και πριν πολύ καιρό η εξής πρόβλεψη για το Ηνωμένο Βασίλειο – Όταν η Ceres επιστρέφει στις 21 μοίρες του Κριού παράλληλα με τον Ουράνιο στις 21 μοίρες του Κριου,το «νέο» Ηνωμένο Βασίλειο θα αναγεννηθεί. Αυτό έγινε στις 24, 25, 26 Φεβρουαρίου 2016. Ο Ερμής στις 21 μοίρες του Τοξότη (ο οποίος κυβερνάει τους ξένους) στις 27 Νοεμβρίου, επομένως αυτό φαίνεται σαν μια σημαντική ημερομηνία καθώς η Αγγλία επιδιώκει την ελευθερία της.
Όμως ούτε και οι σταθεροί αστέρες ήταν και τόσο θετικοί τις τελευταίες ώρες, όπως διαβάσατε και χτες στο μικρο κείμενο που δημοσίευσα στο Facebook, και τα οποία από δω και στο εξής θα τα περιλαμβάνω μέσα στα κείμενα.Την ώρα του τρομοκρατικού χτυπήματος, η εικόνα συμπληρώνεται, με την σύνοδο Αρη-Phact, Ερμή-Hamal.

Και να προσθέσω την εξής παρατήρηση, μόλις έμαθα την ημερομηνία γέννησης της τραγουδίστριας.
Η Ariana Grande (γεννημένη στις 26 Ιουνίου 1993 στις 21:16 στη Boca Raton της Φλόριντα) που τραγουδούσε στη συναυλία την στιγμή της φρικτής επίθεσης. Αν κοιτάξετε το γενέθλιο χάρτη της, θα δείτε ότι υπάρχει μια σύνοδος Ουρανού / Ποσειδώνα που θα κάθεται στον Ωροσκόπο της. Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης της τρομοκρατίας, του πόνου, της θυσίας, του χάους και της σύγχυσης καθώς όμως και της μουσικής και της δημιουργίας. Ο Ουρανός, όπως ξέρετε ολοι, είναι ο πλανήτης των σοκαριστικων και ανατρεπτικών γεγονότων, ατυχημάτων κτλ.
 
Δεν ήταν μόνο η διέλευση του Πλούτωνα, ο πλανήτης του θανάτου και της καταστροφής στις 19 μοίρες του Αιγόκερω που κάθεται πάνω σε αυτούς τους δύο πλανήτες κατευθείαν πάνω στην σύνοδο, αλλά εάν επεκτείνετε τον Ωροσκόπο πάνω στον χάρτη κατά τη στιγμή της γέννησής του ατόμου αυτού μέσω της Αστροχαρτογραφίας, θα δείτε τον Ποσειδώνα και τις γραμμές του Ουρανού- Ωροσκόπου ακριβώς να διασχίζουν εκατέρωθεν την πόλη του Μάντσεστερ, στην Αγγλία !!!
Βέβαια, εννοείτε οτι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που γεννήθηκαν με αυτή την σύνοδο. Η διαφορά ισως είναι οτι η συνοδος ακουμπά τον ωροσκόπο της, που είναι μια πολύ δυνατή οψη απο κάθε άποψη, και απλώς ενεργοποιήθηκε κατα την διάρκεια της περιοδείας της στην Αγγλία. Φυσικά , αυτο διαφέρει απο άνθρωπο σε άνθρωπο. Με τα χρονια έχει σημειωθεί ότι ο Ποσειδώνας είναι πάντοτε παρόν σε τρομοκρατικές επιθέσεις, ιδιαίτερα αυτά που έχουν πνευματική ή θρησκευτική βάση. 
 
Ο Ποσειδώνας είναι ένας πλανήτης που συνδέεται με την συλλογική πεποίθηση, ιδεαλισμό, θυσίες, την διαστρεβλωμένη ιδεολογία, ψέματα, διαφυγές και ψευδαίσθηση και όλες αυτά πανε μαζί βέβαια με τον θρησκευτικό εξτρεμισμό που είδαμε τα 3 τελευταία χρόνια. Σαφώς, βέβαια υπάρχουν ομοιότητες με τις τρομοκρατικές επιθέσεις του IRA, όπου υπάρχουν τετράγωνα μεταξύ Ποσειδώνα ,Αρη, Αφροδίτης και Χείρωνα, οπως για παράδειγμα, The Omagh bombing https://en.wikipedia.org/wiki/Omagh_bombing
 
Μην ξεχνάμε οτι και η Αφροδίτη είναι σε πτώση στον Κριο και πιέζετε από τον Πλούτωνα.