Site icon ΑΣΤΡΟΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΊΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ…

Advertisements


O Macron (Ζυγός στο Βόρειο δεσμό) κέρδισε ενάντια στο ενιαίο μήνυμα της Le Pen, “Η Γαλλία πρώτα” (Κριός στον Νότιο Δεσμό), όμως δεν νομίζω ότι ο Macron ως άτομο είναι απόλυτα συμπαθής προς τον γαλλικό λαό.

Αν κοιτάξετε τους προέδρους και τους ηγέτες σε όλο τον κόσμο που έχουν εκλεγεί, είναι φυσικό να υποθέσουμε ότι οι άνθρωποι πρέπει γενικά να προτιμούν κάποιον συγκεκριμένα, ως πρόσωπο για να τον ψηφίσουν, και ενδεχομένως πρέπει να είναι δημοφιλής.
Σε κάθε εθνικό αστρολογικό χάρτη η Σελήνη αντιπροσωπεύει τον λαό και συχνά ένα άτομο θα πρέπει να έχει πλανητικές όψεις με τη Σελήνη του έθνους για να κερδίσει την έλξη και την εύνοια του λαού. Εξετάζοντας τον γενέθλιο χάρτη του Macron (21 Δεκεμβρίου 77 @ 10.40 π.μ.) με τον χάρτη της Γαλλίας (21 Σεπτεμβρίου 1792 @ 15.30) δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στο γαλλικό χάρτη και την σελήνη του Macron,δηλαδή η σελήνη του, με την σελήνη της Γαλλίας, δεν σχηματίζουν όψεις .

Η σύνοδος Ηλίου-Ερμή του Macron τετραγωνίζει τον Γαλλικό Ήλιο,έτσι οι ιδέες του θα προκαλέσουν ίντριγκες και σύγχυση στους Γάλλους, ως έθνος και ο γενέθλιος Κρόνος του σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Κρόνο της Γαλλίας που δείχνει έναν άνθρωπο που είναι σεβαστός, αλλά δεν βλέπω εδώ κανένα είδους λατρείας, κανένα συναίσθημα μεταξύ των δύο ηγετών (Λε Πεν-Μακρόν). Είναι ένας ήρεμος η και ψύχραιμος τεχνοκράτης και έτσι νομίζω ότι οι Γάλλοι θα τον δουν μόλις χαθεί η λάμψη της εκπληκτικής νίκης του.
Υπάρχει ένας άλλος σύνδεσμος εδώ με τον βόρειο δεσμό του Macron που κάθεται στη γενέθλια Αφροδίτη της Γαλλίας.Αυτή η Αφροδίτη στο Ζυγό είναι ενδιαφέρον, καθώς δεν σχηματίζει όψεις με τον γαλλικό γενέθλιο χάρτη.Ίσως αυτό έχει να κάνει με τον μεγάλο ρομαντισμό που διακατέχει τους Γάλλους, αυτό που χαρακτηρίζει τη Γαλλία ως “την ερωμένη του κόσμου των εθνών”, γεμάτη στυλ και άποψη (Αφροδίτη στον Ζυγό και αυτό τα λέει ολα), αλλά μάλλον και μπερδεμένοι κάπως για τις δικές αξίες της, τον πολιτισμό και γενικότερα τον εαυτό τους.

Η Αφροδίτη κυβερνά το 9ο οίκο της και το 4ο οίκο του έθνους στο γαλλικό χάρτη και υπάρχει μια σχέση με άλλους πολιτισμούς και πεποιθήσεις (9ος οίκος) που μεταφράζεται σε κοσμικό επίπεδο, ως ανάγκη για μια ισότιμη κοινωνία και τρόπο ζωής. Η Γαλλία περισσότερο από κάθε άλλη χώρα που γνωρίζω έχει αυτή την ανάγκη για ισότητα και έναν ομοιογενή τρόπο ζωής λόγω αυτής της Αφροδίτης. Κυριαρχεί στο γαλλικό χάρτη, το οποίο κανονικά θα ήταν αρκετά πρωτότυπο, σωστό και μετριοπαθές με όλα τα χαρακτηριστικά της Παρθένου (Ήλιος, Ερμής και Βόρειος δεσμός στη Παρθένο).

Ο Βόρειος δεσμός του Macron σε σύνοδο με την Αφροδίτη της Γαλλίας στον Ζυγο, συνδέει το πεπρωμένο του με τις γαλλικές αξίες και στυλ της χωρας, ενώ ο νότιος δεσμός της Le Pen ήταν επιζήμιος για τη Γαλλία, στον Κριο. Γι ‘αυτό ο Macron ήταν ο πιο αποδεκτός από τους δύο υποψηφίους. Την ωρα των εκλογών ο διελαυνων βόρειος δεσμός ήταν σε σύνοδο με το σταθερό αστέρι Regulus (το αστέρι των βασιλιάδων στον αστερισμό του Λέοντα) ήταν επίσης σε σύνοδο με τον γενέθλιο Κρόνο του, Macron, και τετραγώνιζε το MC του, το σημείο της καριέρας του.

Επίσης, κατά τύχη, η προοδευτική Σελήνη του Macron την ημέρα των εκλογών ήταν κατά 0,01 μοίρα από μια ακριβή σύνοδο με τη Αφροδίτη της Γαλλίας, και συνεπώς και σε σύνοδο με τον δικό του Βόρειο δεσμο. Αυτό λοιπόν ήταν που τον ώθησε στο παλάτι των Ηλυσίων, μια στιγμιαία περίοδος 4 μηνών όπου το αστέρι του ανερχόταν και όπου υπήρχε ένας συναισθηματικός δεσμός μεταξύ του και του γαλλικού χάρτη. Αυτή η σύνδεση αρχίζει ήδη να διευρύνεται μέρα με τη μέρα και σύντομα σε περίπου 3-4 μήνες θα περάσει τελείως, ο μήνας του μέλιτος θα τελειώσει και θα απαιτηθεί περισσότερο ρεαλισμός στα πράγματα.

Η διέλευση του Κρόνου σε ανάδρομη πορεία κοντά (λιγότερο από 2 μοίρες) στον Ηλιο και τον Ερμή του, τον περασμένο μήνα του έδινε μια γεύση από την ευθύνη που σχεδίαζε να αναλάβει το επόμενο χρονικό διάστημα και όταν θα επιστρέψει τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους για να σχηματίσει σύνοδο, ο νεαρός Πρόεδρος θα είναι πραγματικά κάτω μια απειλή η πολύ δυσάρεστη κατάσταση.
Ο Γαλλικός χάρτης κυβερνάται από τον Κρόνο (με ωροσκόπο Αιγόκερω) και ο Χείρωνας του Macron κάθεται πάνω στο γαλλικό Κρόνο, είναι δηλαδή σε σύνοδο, ίσως κατά κάποιο τρόπο ο δάσκαλος (με Ηλιο στον Τοξότη) να είναι κάποιος που θα θεραπεύσει την κοινωνία ή θα την τραυματίζει περισσότερο από ότι είναι, δημιουργώντας προβλήματα. Πώς αυτό θα εκδηλωθεί θα το δούμε εγκαίρως, ισως να έχει να κάνει και με την προσωπική του ζωή. 

Ο Macron είναι ένας μεγάλος ιδεαλιστής θα μπορούσε να πει κανείς,(με Ηλιο στον Τοξότη και Ποσειδώνα στον Τοξότη, με τον τελευταίο να βρίσκεται στον 10ο οικο ) και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν η όλη του προσέγγιση για την ευρωπαϊκή ενοποίηση είναι απλα ένα όνειρο που μπορεί να εκπληρωθεί ή θα είναι ένα όραμα που θα δημιουργήσει σύννεφα στην προεδρία του.

Αυτός ο γενέθλιος Ποσειδώνας στον 10ο οίκο είναι όμως και δύσκολος, καθώς μπορεί να τον κάνει παραπλανητικό και απατεώνα, έναν λύκο ντυμένο πρόβατο ίσως; αυτό έχει να κάνει και με τις διελεύσεις που δέχεται, ενώ οι γενέθλιες όψεις του είναι θετικές με τον Ποσειδώνα.
Με τον Σκορπιό στο MC και τον Πλούτωνα στο 8ο οίκο του, σε σύνοδο με τον Βόρειο δεσμό του, υπάρχει μια επιθυμία για εξουσία και φήμη που εδώ που είναι μυστική και επίσης ακόρεστη. Όταν έρθει η ώρα να πιεστεί  όμως, είναι ένας απλός διαχειριστής,με τον Κρόνο στην Παρθένο να τετραγωνίζει το MC του.Αυτός ο Κρόνος στον αστερισμό Regulus υποδεικνύει ότι έχει πολύ σκληρή δουλειά μπροστά να κάνει ώστε να πραγματοποιήσει το όραμα του.Είναι επίσης άνθρωπος των μεγάλων επιχειρήσεων και τραπεζίτης (Πλούτωνας στον 8ο),οικονομολόγος, κάποιος σχεδόν φανατικός όμως με τις λεπτομέρειες (Κρόνος στη Παρθένο).
Υπάρχει ένα κοινωνικό όραμα και ένα όνειρο (ο Ποσειδώνας σε σύνοδο με την Αφροδίτη) αλλά το όνειρο αυτό θα μετατραπεί σε εφιάλτη; Χωρίς τη στήριξη ενός τεράστιου κόμματος για να κερδίσει την εξουσία, στις κοινοβουλευτικές εκλογές του επόμενου μήνα, θα μπορούσε να καταλήξει σε απομόνωση.Το κόμμα που ο Macron δημιούργησε δεν έχει άλλους εκλεγμένους αξιωματούχους.Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο 11ο οίκο των ομάδων και ενώσεων,σημαίνει ότι θα λάμψει ως ηγέτης μιας ομάδας η κόμματος, αλλά θα πάρει και πάλι την υποστήριξη των ανθρώπων που πρέπει; Να είναι δηλαδή μια κυρίαρχη δύναμη στο Κοινοβούλιο και την Εθνοσυνέλευση;
ΟΙ Γάλλοι τον γνωρίζουν καλύτερα, αλλά ίσως δουν κάποια διαφορετικά χαρακτηριστικά να βγαίνουν. Η Σελήνη του κάθεται στον Menkar, ένα αστέρι του χάους στον αστερισμό του Cetus, “Φάλαινα, γι ‘αυτό είναι πολύ έμπειρος στο να καταλαβαίνει τη διάθεση του λαού και τι θέλει πραγματικά, και αυτό το έχουμε δει ήδη, ωστόσο, αυτή η θέση μπορεί να δείξει ότι είναι επίσης συναισθηματικά ευάλωτος και κάποιος που είναι δημοφιλής, ωστόσο μπορεί και να αλλάξει ανά πάσα στιγμή.

Η Αφροδίτη του βρίσκεται στον Ras Alhague στον αστερισμό του Ophuichus, που συνδέεται με το γρήγορο μυαλό, ένα καλά εκπαιδευμένο άνθρωπο, προσεκτικό, μυστικοπαθή, αλλά και καχύποπτο.Τέλος,ο Ουρανός κάθεται στο αστέρι Zuben Elgenubi.Αυτό είναι ένας λιγότερο τυχερός παράγοντας και υποδηλώνει ότι ο Macron είναι πονηρός, επικίνδυνος, ανώμαλο μυαλό, διαβάζει την σκέψη, τραυματίζοντας πάντα τους άλλους η κάνοντας κακό,μπορεί να διαπράττει εγκλήματα, συνδέεται με την βία, αλλά έχει μεγάλο έλεγχο,συνδέεται με την μυστική εκδίκηση,το άσυλο ή τη φυλακή η έναν βίαιο θάνατο.Αυτό σημαίνει σίγουρα, ότι είναι ένας έξυπνος άνθρωπος με την αρνητική του έννοια κατά κάποιο τρόπο και αυτό είναι σίγουρο, περιγράφει κάποιον που είναι δαιμόνιος,πονηρός και αιχμηρός και κάποιος που μπορεί να υποτιμά τα σχέδιά του, να πάρει μια ανάλογη απάντηση.

Η κυρίαρχη αίσθηση που έχω όμως είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος που βρίσκεται στη θέση που σίγουρα ονειρευόταν.Υπάρχει μια κρυφή επιθυμία για την εξουσία όπως ανέφερα, αλλά ως άτομο μπορεί να βρει αυτή τη δουλειά μοναχική και πολύ σκληρή.Ο Κρόνος στον Regulus δεν είναι απλά μια βόλτα στο πάρκο και ενώ κερδίζει τον σεβασμό, δεν υπάρχει αγάπη εδώ.Επιπλέον,η έλλειψη μόνιμης συνόδου με τη Σελήνη και,ως εκ τούτου,με τον πληθυσμό της Γαλλίας,αφορά το γεγονός ότι οι Γάλλοι, δεν θα τον λατρέψουν ιδιαίτερα παρά μόνο εκείνους που υπηρετεί και τον καθοδηγούν καθώς ο Κρόνος του κυβερνά και τον 12ο οίκο, μυστικές ομάδες, κτλ. 


Email: astro.ephimerides@gmail.comExit mobile version