ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ -24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

στις
Lotus Secret Garden
make nature GIFs like this at MakeaGif
Η Νέα Σελήνη Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στην 2ημοίρα του Καρκίνου (Αδύνατη θέληση και δυνατά συναισθήματα, πάθος και στη συνέχεια εγκατάλειψη και λυπηρές αναμνήσεις ),στον 1ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου,στις  24 Ιουνίου 2017, ώρα 4 :30:37 π.μ. Θα επηρεάσει τα παρορμητικά ζώδια και η επιρροή της θα είναι έντονη.

Απαιτεί μεγάλη προσοχή ώστε να παρθούν αποφάσεις και να υπάρχει έλεγχος σε θέματα υγείας, ενώ θα υπάρξει αναστολή σε μετακινήσεις αλλά πρέπει να υπάρχει και διπλωματική αντιμετώπιση σε διαφωνίες είτε στις προσωπικές μας σχέσεις είτε σε εμπορικές σχέσεις είτε στην πολιτική.Τυχόν λάθη, σε οικονομικό-πολιτικό επίπεδο που θα συμβούν, λόγω του ότι η επιρροή της πανσελήνου έχει διάρκεια, θα έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες κυρίως οικονομικής φύσεως που θα κοστίσουν. Θα υπάρχει έξαρση ατυχημάτων,ψυχιατρικών και αναπνευστικών περιστατικών.Στην Ελλάδα, θα επικρατήσει η σύγχυση και οι διαφωνίες. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο,που πρόκειται για στελλιουμ, είναι και αυτό ένα ακόμη supermoon.

Ο Καρκίνος βρίσκεται στο σπίτι του, δηλαδή στην Σελήνη. Η Σελήνη αντιπροσωπεύει τον λαό, τη θάλασσα, το νερό, την σοδειά, την γη, τα παιδιά και τις γυναίκες, τα σπίτια, την τροφή, τα συναισθήματα, την ψυχολογία των ανθρώπων. Το ζώδιο του Καρκίνου, συνδέεται με θέματα εθνικής ασφάλειας, με την άμυνα, με τις περιουσίες, τα ακίνητα και την κτηματική περιουσία, το ασήμι. 
Ο 1ος οίκος συνδέεται και επηρεάζει τις κοινωνίες ενός έθνους, την δημόσια υγεία,είναι η γενική εικόνα του κράτους ως μονάδα.Ο πληθυσμός μιας χώρας,το υπουργείο εσωτερικών.

Η Νέα Σελήνη στον 1ο δεκανό του Καρκίνου διεγείρει και προκαλεί πολέμους και έχει πολύ δυνατή επιρροή εδώ.Η ατμόσφαιρα σε αυτή τη νέα Σελήνη έχει εθνικό χαρακτήρα και ας ελπίσουμε να είναι συμβιβαστική.

Αν και η Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου,υπάρχει επίσης πολύ έντονα το στοιχείο του Ερμή και της επιρροής των Διδύμων ακόμα.
Η σελήνη εδώ είναι εξαιρετικά δυνατή άλλα μπορεί να θεωρηθεί θετική τουλάχιστον για την προσωπική μας ζωή και αυτοί που επηρεάζονται άμεσα σίγουρα θα νιώσουν την ευεργετική της ενέργεια,είναι τόσο ισχυρή που θα μπορούσε να τροφοδοτήσει ένα ολόκληρο στρατό. 

Το μεγάλο πράγμα για αυτή τη θέση είναι ότι η Σελήνη δεν θα ξεπεράσει ποτέ αυτό που είναι πρόθυμη να δώσει.Αυτή τη στιγμή μαθαίνουμε πολύ γρήγορα ότι δεν είμαστε καλοί για κανέναν όταν θυμώνουμε η όταν εξαντλούμε τον εαυτό μας με άσκοπα πράγματα.
Αυτό σημαίνει επίσης ότι δεν υπάρχουν συναισθήματα δυσαρέσκειας που συμβαίνει μερικές φορές με αυτή την υπερβολική σεληνιακή ενέργεια.Αυτή η θέση είναι πολύ εύφορη, και είναι σαν τα νούφαρα που κάθονται πάνω σε μια λίμνη. 
Η νέα σελήνη του Ιουνίου από μια άποψη συνδέεται με την αφθονία.Η νέα σελήνη του 1ου δεκανού στον Καρκίνο, εμπνέει φανταστικούς μάγειρες και θεραπευτές υγείας, ειδικά εκείνους που ασχολούνται με τη διατροφή ή το μασάζ.Αυτοί είναι οι άνθρωποι που στο εξωτερικό τους, μπορεί να είναι αρκετά δύσκολοι επιχειρηματίες.Εκείνοι που θα τους αγγίξει αυτή η νέα Σελήνη θα θελήσουν να μεταχειριστούν τους αγαπημένους τους σαν βασιλιάδες.Είναι μια πολύ καλή περίοδος περίοδος για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας ή να απολαύστε σπιτικές λιχουδιές.


Νέα Σελήνη και σταθερός αστέρας Propus

Στην Αστρονομία με το ιδιαίτερο όνομα Πρόπους είναι γνωστός ο αστέρας η (ήτα) Διδύμων (η Gem). Στην πραγματικότητα είναι ένα τριπλό σύστημα αστέρων, δηλαδή τρεις αστέρες που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από το κοινό τους κέντρο μάζας.
Το όνομα Πρόπους απαντάται στον Ίππαρχο και τον Πτολεμαίο, και οφείλεται στη θέση του στον αστερισμό Δίδυμοι, στο μπροστινό μέρος της άκρης του αριστερού ποδιού του Κάστορα. Το λατινικό Praepes είναι ισοδύναμο (απλή μετάφραση του ελληνικού). Ο Ριτσιόλι τον γράφει ως Πρόπος, ενώ ο Φλάμστηντ δίνει και τη μεταγραφή Propus στο λατινικό αλφάβητο. Αλλά ο Τύχων είχε δώσει το όνομα Propus σε έναν άλλο αστέρα, τον σημερινό 1 Διδύμων.


Παρόμοιας σημασίας όνομα έδωσαν στον αστέρα και οι αρχαίοι Πέρσες, από τη θέση του στον αστερισμό: Pish Pai. Οι Βάσσος και Υγίνος τον αποκάλεσαν Tropus από το ελληνικό τροπή = στροφή, αναφερόμενοι στη φαινομενική στροφή της πορείας του Ηλίου από βορρά προς νότο κατά το θερινό ηλιοστάσιο, που συνέβαινε όταν αυτός περνούσε κοντά από τον η Διδύμων, ονομασία που μεταφέρει στην ελληνική γραφή ο Φλάμστηντ ως Τρόπος.

Το άλλο σημαντικό όνομα του αστέρα είναι Tejat prior, από το αραβικό Al Tahayi, ανατομικό όρο που υποδήλωνε αρχικώς τον αστέρα, αλλά και κάποιους αστέρες στην κεφαλή του Ωρίωνα. Επιπλέον, οι Άραβες συμπεριλάμβαναν τον ήτα μαζί με τους γ και μ Διδύμων στον μικρό αστερισμό τους Nuhatai. Για τους Κινέζους ο αστέρας μας ήταν ο Yue, ένας πολεμικός πέλεκυς, ενώ στη Βαβυλώνα σημείωνε τον όγδοο εκλειπτικό αστερισμό των Βαβυλωνίων, τον Maru-sha-pu-u-mash-mashu (= «Πρόσθιο του Στόματος των Διδύμων»), και προμήνυε εξέχουσες ζωές σε όσους είχαν γεννηθεί υπό την επίδρασή του. 

Ο Πρόπους είναι μεταβλητός αστέρας, πράγμα που ανακαλύφθηκε από τον Ιούλιο Σμιντ στο Αστεροσκοπείο Αθηνών το έτος 1865.Κοντά στον η Διδύμων ο Ουίλιαμ Χέρσελ ανακάλυψε το 1781 τον πλανήτη Ουρανό, νομίζοντας αρχικά ότι ήταν κομήτης.
Αυτό το αστέρι πιθανότατα κληρονομεί τη φωτεινή νοημοσύνη και την εφευρετικότητα, ενώ ο Πτολεμαίος συνδέει τα αστέρια στα πόδια των δίδυμων ως πολύ μεγαλη επιρροή του Ερμή. Η Eris Morse, λέει ότι ο Propus έχει “την ικανότητα να εκφράζει ιδέες με λογικούς και αποδεκτούς τρόπους που κερδίζουν εξαιτίας της προφανούς νοημοσύνης τους”.


Οι όψεις

Η Νέα σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή και θα μπορούσε να παίξει διάφορα κόλπακαθώς πρόκειται για ένα στελλιουμ στον Καρκίνο,που σηματοδοτεί μια στροφή, ένα είδος μετατόπισης ακόμη και σε εθνικά θέματα, προς το χειρότερο. Όλα θα μπορούσαν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή και να πάρουν μια παράξενη τροπή και αυτό διότι η ύπαρξη τεσσάρων πλανητών στο ζώδιο αυτό προκαλεί μεγάλη ευαισθησία, Σελήνης,Ερμή,Ηλίου και Αρη και δίνει υπερβολή στις συναισθηματικές ιδιότητες του ζωδίου,τις μεγαλώνει,ενώ δίνει δραματικότητα, αλλά και μεγάλη αντίληψη και κατανόηση των άλλων ανθρώπων και την ικανότητα να οδηγήσουν τους άλλους έχοντας μια διαισθητική διορατικότητα.
Στην καλύτερη περίπτωση,ο συνδυασμός λογικής και διαίσθησης δίνει μεγάλη κοινή λογική. Σε αυτή τη νέα σελήνη θα κυριαρχήσουν οι ταχείες διακυμάνσεις της διάθεσης και οι φανταστικές διεργασίες σκέψης.Είναι ο ζογκλέρ και ο μάγος ταυτόχρονα.Οι σκέψεις είναι πράγματα και αυτοί που επηρεάζονται από αυτή τη Νέα Σελήνη θα μπορούσαν να δημιουργήσουν και επίσης να επικεντρωθούν στα όνειρά τους για αρκετό καιρό.Αυτή η νέα Σελήνη με επιρροή του Ερμή δίνει μεγάλη αίσθηση του χιούμορ, της γοητείας και του ενστικτώδους χρόνου.
Η σύνοδος, Σελήνης -Ερμή, συνδέεται αλλά και επηρεάζει με την μεταβολή των συναισθημάτων,την μνήμη και την φαντασία.Θα επηρεάσει τα ευαίσθητα νεύρα, τα υγρά του σώματος και του πλανήτη Γη, το νερό,το λεμφικό σύστημα,τα νέα κορίτσια,τις γυναίκες που είναι δραστήριες πνευματικά και διανοητικά, τους συγγραφείς, θα αναδείξει ταλέντα και ανθρώπους ευφυείς.
Η επιρροή της νέας σελήνης στις 24 Ιουνίου θα έχει διάρκεια για τέσσερις εβδομάδες μέχρι την νέα σελήνη της 23ης Ιουλίου.Ο καλύτερος χρόνος για μια νέα αρχή και για την έναρξη νέων έργων είναι κατά τις πρώτες δύο εβδομάδες αυτού του κύκλου νέας σελήνης.Στον αστερισμό των Διδύμων δίνει έντονη αφοσίωση,ιδιοφυΐα, διεύρυνση του νου,καλοσύνη και γενναιοδωρία.Η σύνοδος Ήλιου,Σελήνης και Ερμή την καθιστά ως τη νέα σελήνη ιδεών, επικοινωνίας, μεταφορών και εμπορίου.Και τα δύο σταθερά αστέρια είναι φύσεως Ερμή και Αφροδίτης.
Ο Morse λέει ότι δίνουν τη δυνατότητα να εκφράζονται ιδέες με λογικούς και αποδεκτούς τρόπους που κερδίζουν εξαιτίας της προφανούς νοημοσύνης τους. [2] Ο Robson λέει ότι ο Tejat Prior δίνει δύναμη,υπεροχή και επιτυχία,ενώ ο Tejat Posterior δίνει ενέργεια,δύναμη και προστασία.
Η σύνοδος Ηλίου-Ερμή θέτει στο επίκεντρο της σκέψης έντονα το θέμα της επικοινωνίας, καθιστώντας αυτό το χρονικό διάστημα πολύ απασχολημένο από κάθε άποψη. Ευνοεί,τις πολλές αλληλεπιδράσεις,την εκκαθάριση χαρτιών και λογαριασμών,την λήψη και αποστολή επιστολών και μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου,και τα σύντομα ταξίδια γύρω από την πόλη.Συνδέεται με την λογική και την σκέψη.Είναι πιθανόν να θελήσετε να συζητήσετε και να ξεκινήσετε συζητήσεις σχετικά με θέματα που σας ενδιαφέρουν.Επίσης, θα σκέφτεστε και θα εκφράσετε με τρόπο σαφή.Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε σχέδια και να ξεκινήσετε τις επιχειρηματικές συναλλαγές, να διαπραγματευτείτε και να αγοράσετε και να πουλήσετε.
Όμως η σύνοδος δημιουργεί μια μεγάλη συναισθηματική ευαισθησία και μεταβλητές διαθέσεις. Μπορείτε πιο εύκολα να κάνετε στενές συναισθηματικές σχέσεις με άλλους ανθρώπους ή να απολαμβάνετε να θυμάστε το παρελθόν με μέλη της οικογένειας. Η συζήτηση με γυναίκες και μέλη της οικογένειας ειδικότερα θα είναι συναισθηματική και έντονη.Η συναισθηματική σας ευαισθησία μπορεί να οδηγήσει σε μια ισχυρή διαίσθηση και ακόμη και σε ψυχικές ικανότητες. Η κοινωνικοποίηση θα πρέπει να ανταμείβει γιατί το άνοιγμά σας και η κατανόησή σας θα προωθήσουν την πραγματική φιλία.


Η νέα σελήνη Ιουνίου,σε σύνοδο με τον Ερμή,ευνοεί στο να γίνουν νέες συνεργασίες κάθε είδους,προσωπικές και επαγγελματικές.Η τυχερή φύση των σταθερών αστεριών προστατεύει κάθε σχέση από την τριβή που προκαλείται από μια δευτερεύουσα όψη, όπως ημιτετραγωνα κτλ. Οι πρώτες δύο εβδομάδες της νέας σελήνης από τις 23 Ιουνίου έως 9 Ιουλίου είναι μια καλή στιγμή για να μοιραστείτε ιδέες με τους άλλους και να συζητήσετε σχέδια για το μέλλον.

Οι επιχειρηματικές συμφωνίες επίσης ευνοούνται και είναι μια καλή στιγμή για να ταξιδέψετε. Θα μπορούσατε από μια άποψη να επωφεληθείτε από αυτή τη φάση σελήνης για να γράψετε και να στείλετε επιστολές πάσης φύσεως,να σχεδιάσετε σημαντικές συναντήσεις,να κάνετε έναν προϋπολογισμό ή να οργανώσετε τις γραφειοκρατικές σας εργασίες.

Στην αρχή+ ήταν ο Λόγος,+ και ο Λόγος ήταν μαζί με τον Θεό,+ και ο Λόγος ήταν θεός.+ 2  Αυτός ήταν στην αρχή+ μαζί με τον Θεό.+ 3  Τα πάντα ήρθαν σε ύπαρξη μέσω αυτού,+ και χωρίς αυτόν δεν ήρθε σε ύπαρξη ούτε ένα πράγμα.

λέει έτσι η Βίβλος (Ιωάννης 1: 1) … που απλά δείχνει την εξουσία πάνω από στα μυαλά των ανθρώπων που οι γραφείς είχαν (σύγχρονα μέσα μαζικής ενημέρωσης / Ιατρικά άτομα). Οι συνταγές γράφτηκαν από τους γραμματείς στην Αιγυπτιακή εποχή και ήταν κυριολεκτικά ξόρκια σε ένα κυλινδρικούς παπύρους που επουλώνει τους ανθρώπους. Αυτή ήταν η δύναμη της πίστης στη μαγεία.Οι πιο ισχυροί και επιτυχημένοι γραφείς ήταν εκείνοι με τα πιο αποτελεσματικά ξόρκια,τα οποία βασικά ήταν μόνο καλή ποίηση! Όλοι γνωρίζουμε τη θεραπευτική δύναμη των θετικών λέξεων, ακόμη και από κάποιον που έχει τυφλή πίστη σε κάποια τυχαία θεότητα.Ωστόσο,ίσως τα μαγικά λόγια καποιου θα μπορούσαν να σας ευαισθητοποιησουν,να σας ανακουφίσουν, απαλύνοντας τον πόνο σας.

Ένας άλλος τύπος φαρμάκων, τα σύγχρονα μέσα ενημέρωσης, διαπερνούν όλες τις πλευρές της καθημερινής μας ζωής.Η λαϊκή κουλτούρα είναι εξίσου ένα δόγμα που προκαλεί ενοχές και φόβους, όπως κάθε φονταμενταλιστική θρησκεία.Προσθέστε λίγο ρυθμό στις λέξεις κάνετε λίγο διαλογισμό,επομένως παρακολουθήστε ότι σας ευχαριστεί όπως η μουσική.
Σε αυτή τη νέα σελήνη έχουμε την δύναμη και μπορούμε να γυρίσουμε τα πράγματα ανάποδα για να πάρουμε την ευκαιρία και να βεβαιωθούμε ότι απορροφούμε τα θετικά, αναζωογονητικά και θεραπευτικά λόγια του Castor ώστε να μην επιβαρύνουμε τους εαυτούς μας με σκουπίδια.
Το στελλιουμ στον Καρκίνο επίσης μπορεί να σηματοδοτεί ένα μεγάλο σεισμό καθώς είναι στις πρώτες μοίρες του.Ενώ και η Κωνσταντινούπολη επηρεάζεται από αυτό, όπως επίσης η Σκωτία, η Ολλανδία,η δυτική Αφρική, Νήσος Μαυρίκιος, Παραγουάη.
Μικρές και μεγάλες πόλεις. Τύνιδα, Αλγερία, Άμστερνταμ, Αγίου Ανδρέα, Γιόρκ, Βενετία, Βέρνη, Λούμπεκ, Μαγδεβούργο, Μιλάνο, Κάντιθ, Νέα Υόρκη, Μάντσεστερ, Στοκχόλμη, Κωνσταντινούπολη, Γένοβα.
Η θέση της νέας σελήνης στον 1ο οίκο σηματοδοτεί πολλές αλλαγές σε μια χώρα, αρκετή και έντονη δραστηριότητα την συγκεκριμένη περίοδο, αναταραχή και δυσαρέσκεια, κακή υγεία του πληθυσμού μιας χώρας και οι υποθέσεις γενικά δεν θα είναι ικανοποιητικές, ανάλογα τις όψεις που δημιουργούν οι πλανήτες.

Οπότε έχουμε σύνοδο Σελήνης/Ηλίου, Σελήνης/Ερμή,ενώ η Σελήνη τετραγωνίζει και τον Χείρωνα, δείχνοντας ένα πλήγμα που θα δεχτεί ο λαός.Μέσα στα πλαίσια του στελλιουμ αυτό δείχνει αστάθεια και εσωστρέφεια και άμυνα.Επηρεάζει την Ευρώπη και την Αμερική που ήδη βρίσκονται σε συνθήκες υψηλής άμυνας.Έχουμε την σύνοδο Ηλίου/ Ερμή, ενώ ο Ήλιος τετραγωνίζει και τον Χείρωνα.Ο Ερμής σε σύνοδο με την Σελήνη και τον Ήλιο αλλά και τον Αρη στον Καρκίνο που είναι σε πτώση, σηματοδοτεί προβλήματα. Μια περίοδος εξαιρετικά δύσκολη και κρίσιμη για την ανθρωπότητα.
Ήδη είχαμε και πάλι,ένα μεγάλο διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στην Αγγλία,με πολλά θύματα, επίσης στην Μελβούρνη,στο Ορλάντο,στο Κάρντιφ της Αγγλίας, και ποιος ξέρει τι άλλο,και να σκεφτεί κάνεις ότι το χτύπημα στην Αγγλία δεν ήταν μέσα στην επιρροή της πανσελήνου.Οπότε, αναμένουμε κι άλλο, ενώ Ευρώπη και ΗΠΑ παίρνουν μέτρα υψίστης ασφαλείας όσο αφορά τα social media και την επικοινωνία,τις μετακινήσεις και την μετανάστευση. 
Το Κατάρ απομονώνεται με το πρόσχημα τρομοκρατίας από τα Ηνωμένα Εμιράτα, η Σαουδική Αραβία έβαλε «λουκέτο» στα γραφεία του Aλ Τζαζίρα,ενώ ετοιμάζεται για νέο πόλεμο η Μέση Ανατολή όπως είχαμε πει! Η Παγκόσμια Τράπεζα προειδοποιεί για “μεγάλη αβεβαιότητα”; ενώ και ο Σόιμπλε απειλεί τους Έλληνες εφοπλιστές. Πλησιάζει και η διαπραγματευση της 15ης Ιουνίου.

Η διοίκηση Τραμπ,σε μια προσπάθεια να ελέγξει ακόμη περισσότερο την είσοδο και την παραμονή στο έδαφός της πολιτών από ξένες χώρες ενέκρινε τους σχεδιασμούς που υπήρχαν εδώ και κάποιους μήνες,να ζητά από τους αιτούντες κατά την υποβολή αίτησης χορήγησης visa τα usernames που χρησιμοποιούν στους λογαριασμούς που διατηρούν στα social media ή διατηρούσαν στο παρελθόν σε βάθος 5ετίας.

Επίσης όπως αναφέρει το BBC πλέον θα δίνεται η δυνατότητα στους αρμόδιους για τη χορήγηση της visa να ζητούν από τους ενδιαφερόμενους να επισκεφθούν τις ΗΠΑ,οι διευθύνσεις των emails τους, οι αριθμοί των κινητών τους τηλεφώνων και βιογραφικά στοιχεία και πληροφορίες για τα πεπραγμένα τους την τελευταία 15ετια. Τζάμπα δουλειά, δεν πρόκειται να αποφύγει τίποτα…

600 ποδοπατηθηκαν στο Τορίνο..από τον πανικό όταν άκουσαν κροτίδες,που νόμιζαν ότι ήταν βόμβα. Ενώ και οι Φιλιππίνες δέχτηκαν επίθεση από τους ισλαμιστές.

Το Facebook κατέβασε την ανάρτηση της Αφροδίτης Μάνου για τον Σόιμπλε..ενώ τα πράγματα γίνονται όλο και πιο αυστηρά όταν ο κόσμος ασκεί κριτική. Όλα θα γίνονται πιο αυστηρά με τον Κρόνο στον Τοξοτη καθώς θα ετοιμάζεται να φύγει, και να εισέλθει στο ζώδιο του αυστηρού Αιγόκερω.Eδώ, να κάνω την εξής παρατήρηση,ότι από τις 31 Μαΐου/2 Ιουνίου,πραγματοποιήθηκαν ηλιακές εκρήξεις και έχω γράψει πως αυτές επηρεάζουν τα γεγονότα στον πλανήτη μας.Οι όψεις της νέας σελήνης επηρεάζουν τον ηγέτη μιας χώρας και τις αποφάσεις του,και δείχνει επίσης ισχυρογνωμοσύνη, αλαζονεία, απερισκεψία,βιασύνη και πρόωρη δράση. Το στελλιουμ αυτό θα συνεχίσει να επηρεάζει το τραπεζικό σύστημα της χώρας μας,από την προηγουμένη πανσέληνο,και αναρωτιέμαι τι άλλο μπορεί να μας συμβεί κατά την διάρκεια διαπραγμάτευσης που δεν νομίζω τότε να έχει κλείσει η αν θα κλείσει, ίσως να γίνει με τον χειρότερο τρόπο.Θυμηθείτε το 2015,που είχαμε πάλι τέτοια σεληνιακά φαινόμενα,ότι έγιναν τα καπιταλ κοντρόλ. 

Ο 2ος οίκος συνδέεται με την εθνική οικονομία ενός κράτους, τα χρήματα του λαού, τις συναλλαγές και βέβαια το τραπεζικό σύστημα, αλλά και το χρέος,τον δανεισμό, τις συντάξεις κτλ

Ο Αρης τετραγωνίζει τον Δια αλλά σχηματίζει και αντίθεση με τον Πλούτωνα στον 9ο οίκο της χώρας μας που δείχνει γεγονότα από το εξωτερικό αλλά αυτό αφορά και την εξωτερική πολιτική. Ο 2οςοίκος συνδέεται με τα εδάφη,αλλά και την εθνική κυριαρχία ενός κράτους.Αντιπροσωπεύει το νομισματικό σύστημα και όλα γενικά τα οικονομικά αποθέματα του κράτους,το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.Ο Αρης κυβερνά τον 12ο και τον 7ο που αφορά τις διαπραγματεύσεις και τις σχέσεις μας με εχθρικές χώρες και εκεί όπως είπα δείχνει αδυναμία.
Η αντίθεση Αρη –Πλούτωνα,που παρατηρούμε στον χάρτη της νέας σελήνης, σημαίνει ότι πρέπει να κερδίσω με οπουδήποτε κόστος. Σημαίνει μια πολύ σημαντική απειλή συνήθως συνδέεται με τα πυρηνικά.Δίνει ένα έντονο πάθος για να επιτύχετε τις ισχυρότερες επιθυμίες σας. Σε αυτό το ανταγωνιστικό πνεύμα μπορείτε να περάσετε από 40 κύματα για να πετύχετε τη νίκη.Αυτή η μάχη μπορεί να είναι μια εσωτερική μάχη.

Αυτή η διέλευση έρχεται με ισχυρές και πρωταρχικές ενέργειες,ενεργοποιώντας συχνά αυτή την πάλη.Αν είστε σε θέση να ακολουθήσετε μια τέτοια επιθετική πολιτική και τις κυριαρχικές ορμές της,η μεταμορφωτική φύση αυτής της διέλευσης επιτρέπει σημαντικά επιτεύγματα. Οι φυσικές και δημιουργικές αναζητήσεις ευνοούνται,αλλά η ανταγωνιστική αρένα μπορεί να περιλαμβάνει επιχειρηματικούς ή άλλους επαγγελματικούς χώρους, όπου απαιτείται πολύ θάρρος και δύναμη.
Πιο συχνά,ωστόσο,αυτή η διέλευση θα έχει ως αποτέλεσμα τον ανταγωνισμό έναντι άλλων ή ενός συγκεκριμένου προσώπου.Όμως μπορεί να αντιμετωπίσετε την αντίσταση ισχυρών εχθρών.Με τέτοια θέση η απειλή είναι μόνιμη,όπου χρησιμοποιούνται αδυσώπητες τακτικές, θα είστε σε μια διαρκής πάλη.Η φύση αυτής της διέλευσης σημαίνει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις,υπάρχει ο κίνδυνος της επίθεσης και της βίας. 

Οποιαδήποτε καταναγκαστική τακτική, απειλές ή εκφοβισμός πιθανότατα να προκαλέσει ανατροπές στη πολιτική.Η σεξουαλική κατάκτηση αυτή τη στιγμή συνοδεύεται από κινδύνους,όπως οι βιασμοί.
Ο Άρης είναι δυνατός,επιθετικός και ανταγωνιστικός, ενώ ο Πλούτωνας είναι η ανώτερη οκτάβα του Άρη.Ο Πλούτωνας ρυθμίζει την μεταμόρφωση μέσω της καταστροφής, μόνο για να καταλήξει σε ανασυγκρότηση.Ο Πλούτωνας είναι ισχυρός και συμπεριφέρεται όπως το πλουτώνιο, όπου καταστρέφει εντελώς μόνο για την ανοικοδόμηση εκ νέου. 

Ο Πλούτωνας επιβάλλει ένα πράγμα για να προκαλέσει κάτι άλλο ώστε να αναγεννηθεί από τις στάχτες,όπως και με το σύμβολο του Φοίνικα που αναδύεται από τις στάχτες. Όμως ο Πλούτωνας καταστρέφει για να ανοικοδομήσει και εκεί γίνεται η μεταμόρφωση.

Ο Άρης και ο Πλούτωνας είναι δύο πλανήτες που ασχολούνται πολύ με την αλλαγή. Παράπλευρη σημείωση – Ο Ουρανός ασχολείται και με την αλλαγή αλλά και την επανάσταση.Έτσι ο στόχος μεταξύ του Άρη και του Πλούτωνα είναι να επιτύχεις την αλλαγή πάση θυσία. Μπορεί να οδηγήσετε να δημιουργήσετε εξαιρετικά ισχυρές συμμαχίες, αλλά μπορεί εύκολα αυτή η επιρροή να προκαλέσει σοβαρές διαμάχες στις σχέσεις σας αλλά και στις σχέσεις κρατών.
Όπως να έχει η αντίθεση Αρη/Πλούτωνα συνδέεται με την αποτυχία,ατυχία, με τις βίαιες επιθέσεις,με τον χωρισμό,με τις αναποδιές και την εχθρότητα,με την σκληρότητα και την βαρβαρότητα αλλά και τις απειλές και τον εξαναγκασμό. Είναι ο άξονας πολέμου,σύγκρουσης και επέμβασης. 

Αυτή η όψη θα επηρεάζει την εξωτερική πολιτική στον ελληνικό χάρτη,θέματα θρησκείας, παιδείας,το μεταναστευτικό και την δικαιοσύνη. Εμπόριο και σχέσεις με μακρινές χώρες εμπορικές δυνάμεις, επιστήμη.Σχετίζεται με τα διαβατήρια,με το συνάλλαγμα, με τους τελωνιακούς κανονισμούς, με τους εμβολιασμούς, με τις μεταναστεύσεις,με τον χάρτη οριοθέτησης των φυσικών συνόρων και με τον τουρισμό. Δείχνει το νομικό καθεστώς της χώρας και την απονομή ύψιστης δικαιοσύνης στον Άρειο Πάγο.Την διεθνή διπλωματία.Τις ξένες πρεσβείες και αντιπροσωπείες.Τα υπουργεία Εξωτερικών,Δικαιοσύνης,Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Δεν είναι τυχαίο ότι η αντίθεση Αρη /Πλούτωνα επηρεάζει τον 2/8ο οίκο του Έλληνα πρωθυπουργού. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι άλλο εκτός από το καπιταλ κοντρόλ; δεν είμαι οικονομολόγος, ούτε τραπεζίτης.Τι άλλο χειρότερο; έχει σύνοδο Αρη/Κρόνου/ Ερμή,μια ολέθρια και επιζήμια αστρολογική όψη,τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον 2ο οίκο που αφορά την εθνικη οικονομία,το τραπεζικό σύστημα,το χρέος,τις συναλλαγές,το εθνικό νόμισμα και τα παραπάνω που αναφερθήκαμε.Η Ελλάδα φαίνεται ότι θα δεχτεί ένα ακόμη σοβαρό πλήγμα.Λογικά, έχει να κάνει με ένα μπλοκάρισμα.Σίγουρα,καλύτερα θα ήταν να είμαστε σε ετοιμότητα παρά στην άγνοια. 


Και ο Ιούλιος,δεν διαθέτει τίποτα καλό.Όμως και ο Κρόνος σε αντίθεση με τον ωροσκόπο του,μιλάει για κάποιον που λέει αντίο και είναι εμποδισμένος.

Ο άξονας Αρη/Πλούτωνα δείχνει ότι όλα θα πάρουν φωτιά, δείχνει μια έκρηξη όσο αφορά τα εξωτερικά γεγονότα και τα εσωτερικά. Είναι δείκτης τρομοκρατικών χτυπημάτων που θα επηρεάσει ολόκληρη την Ευρώπη και την Αμερική,την Ρωσία, τα Βαλκάνια (Αλβανία περισσότερο)την Τουρκία, όπως βλέπετε και στους χάρτες. Θα δούμε και άλλα βέβαια. Και ο Δίας/Πλούτωνας βέβαια έχει να κάνει με επιθέσεις από θρησκευτικούς εξτρεμιστές της ISIS.

***Δεδομένου ότι ο Άρης κυβερνά τον 4ο οίκο του γενέθλιου χάρτη των ΗΠΑ, δείχνει επίσης μια μεγάλη επίθεση σε έδαφος των ΗΠΑ. Πιθανότατα από «μοναχούς λύκους». Και βέβαια ως Καρκίνος οι ΗΠΑ,η νέα σελήνη την επηρεάζει άμεσα.Το στελλιουμ στον Καρκίνο επηρεάζει τον 7οοικο της (ανοιχτοί εχθροί, πόλεμοι, διαπραγματεύσεις, εμπορικές συμφωνίες, πρεσβείες). 


Αναμένουμε βέβαια και τα εκλογικά αποτελέσματα στην Αγγλία,στις 8 Ιουνίου,που με φόντο το τρομοκρατικό χτύπημα,μάλλον τα πράγματα είναι δύσκολα,πολύ εύκολα θα μπορούσε να μην έχει αυτοδυναμία.