ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ- 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

στις


Η πανσέληνος για τον Ιούλιο,θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουλίου,2017,ώρα 6:6:30 π.μ, στην 17η μοίρα του Αιγόκερω (Μοίρα του Αγώνα,με χαρακτήρα επιθετικό,ετοιμότητα για διαφωνίες) στον 6οοίκο του ηλιακού ωροσκοπίου.Αφορά και θα επηρεάσει τα παρορμητικά ζώδια με δυσάρεστο τρόπο(Κριός,Καρκίνος,Ζυγός,Αιγόκερως).


Η δράση της πανσελήνου αναμένεται να είναι αρκετά επικίνδυνη και δυσάρεστη παγκοσμίως.Τα ζώδια αυτά θα πρέπει να επιμεληθούν την ασφάλεια τους και να αποφύγουν οικογενειακές και αισθηματικές αντιθέσεις,τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο.

Προβλήματα θα σημειωθούν στην ναυτιλία, την ανάπτυξη και την παραγωγικότητα πολλών ειδών.Θα υπάρξει νέο κύμα αντιθέσεων μεταξύ κρατών,υβριστικών ενεργειών, και ενδεχομένως θα υπάρξουν ακραία καιρικά φαινόμενα,νέες δυσκολίες αναμένεται να σημειωθούν στις συναλλαγές, το εμπόριο και την κατανάλωση αγαθών.

H ίδια πανσέληνος πραγματοποιήθηκε και τον Ιούλιο του 2015. Διαβάστε για περισσότερες πληροφορίες. Η πανσέληνος στον Αιγόκερω συνδέεται με τους περιορισμούς, τις κυβερνήσεις,την πολιτική, τους κανόνες και τα πρωτόκολλα.
Η πανσέληνος Ιουλίου είναι τόσο έντονη όσο δεν παίρνει, ενώ και εδώ θα υπάρξουν απανωτά τρομοκρατικά χτυπήματα η εχθρικές ενέργειες.Είναι η πανσέληνος των άκρων, και θα πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα για τις όποιες εξελίξεις.Η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα,ενώ είναι απέναντι από τον Ήλιο και τον Άρη, στον 12ο οίκο, όπου όλοι αυτοί μαζί, δημιουργούν μια μεγάλη, έντονη,καυτή,εκρηκτική ενέργεια που θα είναι δύσκολο κανείς να την ελέγξει σε πολιτικό επίπεδο.Αυτή η άκρως επικίνδυνη πανσέληνος έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στις ανθρώπινες σχέσεις πάσης φύσεως, τόσο στις προσωπικές μας όσο και σε διπλωματικές σχέσεις,αν αφήσουμε τα πράγματα να ξεφύγουν, που θα συμβεί δυστυχώς. 

Μετα τα χτυπήματα του Ιουνίου,ούτε και ο Ιούλιος ειναι θετικος,αντίθετα,θα πυροδοτήσει και θα δώσει γεγονότα.Οι σεληνιακές φάσεις Ιουλίου, προετοιμαζουν το έδαφος για τις εκλείψεις.


***Η πανσέληνος του Ιουλίου συμπεριλαμβάνει απειλές,τελεσίγραφα, βία,επιδείξεις εξουσίας, δολοφονίες, εισβολές σε ξένα εδάφη, ανατροπές και πόλεμο, χρήση της ατομικής ενέργειας και όπλων.Υπάρχει, ωστόσο, μια ευκαιρία συμβιβασμού και ειρήνης τόσο μεταξύ δυο εραστών σε προσωπικό επίπεδο όσο και μεταξύ των εθνών, αν το θελήσουν οι τελευταίοι, πράγμα που είναι πολύ δύσκολο. Ο στρατός και οι όποιες δυνάμεις μπορεί να ενεργοποιηθούν για όποια κατάσταση ,είτε για τρομοκρατία, μετανάστευση κτλ.

Η αντίθεση Ηλίου-Σελήνης, είναι γνωστή ότι υπάρχει σε κάθε πανσέληνο που συνδέεται με τις ποιητικότητες που δημιουργεί, στους οίκους που είναι, υπογραμμίζοντας αντίθετες δυνάμεις στη ζωή σας. Η εσωτερική ένταση και οι εξωτερικές πιέσεις μπορούν να οδηγήσουν σε προσωπικές συγκρούσεις και κρίσεις που αδειάζουν την ενέργειά σας.Συναισθήματα και ένστικτα, φθάνουν στο αποκορύφωμά τους σε μια πανσέληνο. Χρησιμοποιήστε την αυξημένη συναισθηματική δύναμη και διαίσθηση για να ξεπεράσετε τυχόν προκλήσεις. Η υποσυνείδητη συνείδηση επιτρέπει να έχουμε μια αντικειμενική και ισορροπημένη ματιά στις προσωπικές μας σχέσεις.
Ο 6οςοίκος που πραγματοποιείται η πανσέληνος στον Αιγόκερω, συνδέεται και θα επηρεάσει τις καθημερινές συνθήκες διαβίωσης, τους εργαζόμενους, τη δημόσια υγεία. Ασθένειες ,δημόσιες υπηρεσίες . Στρατό και ναυτικό , πολεμικά πλοία και γενικώς τις εργαζόμενες τάξεις. Αντιπροσωπεύει τα εργατικά συνδικάτα. Τις εθνικές εκλογές. Την αστυνομία. Το υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.
Ο 12οςοίκος, είναι ό,τι είναι κρυφό και ο λαός δεν θα το μάθει σχεδόν ποτέ. Είναι οι μυστικές υπηρεσίες, οι μυστικοί πράκτορες,οι κατάσκοποι, οι κρυφοί εχθροί. Είναι ότι έχει ταλαιπωρία, φυλακές, αναμορφωτήρια, άσυλα, νοσοκομεία. Είναι γενικά οι χώροι εγκλεισμού, εξορίας, η μετανάστευση, ο παραγκωνισμός. Είναι το έγκλημα, οι φόνοι, οι εγκληματίες.Είναι και οι φιλανθρωπικές οργανώσεις. Συνδέεται με τον ιδεαλισμό του λαού.Το κομμουνιστικό κόμμα. Την θρησκευτική πίστη.Την θάλασσα, την αλιεία και την ναυτιλία.Τα υπουργεία Εμπορικής Ναυτιλίας.

Η επιρροή της πανσελήνου θα έχει διάρκεια δύο εβδομάδες και σχετίζεται με την προηγούμενη νέα σελήνη στον Καρκίνο.Οι προσωπικοί στόχοι που θέσατε στις 23 Ιουνίου θα μπορούν πλέον να τελειοποιηθούν ή να ολοκληρωθούν. Ήρθε η ώρα να κάνετε συναισθηματικές προσαρμογές ως απάντηση σε αυτούς τους στόχους.

Η πανσέληνος της 9ης Ιουλίου, στις 17 ° 09 ‘ του Αιγόκερω απέχει μόλις 1 μοίρα από τον Πλούτωνα, στον δεύτερο δεκανό. Στον δεύτερο δεκανό του Αιγόκερω, ο Αρης κυβερνά, και φέρνει συχνές επιδρομές και επιθέσεις στρατιωτών, ληστείες και αιχμαλωσίες. Αυτός ο πλανήτης της δύναμης, και της έντασης μετασχηματίζεται μέσω της καταστροφής και της ανανέωσης.Αυτή είναι μια πολύ δυνατή πανσέληνος. Οι ενέργειες είναι ήδη πανίσχυρες, σε αυτή την φάση της σελήνης, μέσω των όψεων όπου εκφράζεται .Είναι η πανσέληνος του βίαιου εξτρεμισμού.
Η πανσέληνος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα,θα επηρεάσει πολύ βαθιά την ψυχολογία του ανθρώπου, το υποσυνείδητο, φέρνει έντονα συναισθήματα και εκρήξεις στην επιφάνεια που μπορούν να σας κατακλύσουν.Δημιουργεί επίσης εμμονές πάσης φύσεως και συνήθως δυσκολευόμαστε να επικεντρωθούμε σε οτιδήποτε άλλο.Τα όνειρα, τα οράματα, οι ψυχικές εντυπώσεις, τα γεγονότα ή οι διαισθητικές γνώσεις θα επηρεάσουν βαθιά τη διάθεσή σας. Η πανσέληνος θα επηρεάσει ιδιαίτερα τις γυναίκες που θα είναι ιδιαίτερα έντονη και αποκαλυπτική.

Μπορεί για παράδειγμα, να έχετε πρόσβαση στα αληθινά σας συναισθήματα και να ανακαλύψετε τα αληθινά συναισθήματα κάποιου άλλου για εσάς. Προσέξτε να μην αντιδράσετε πάρα πολύ έντονα στα συναισθήματα αυτά, διότι θα υπάρχει τάση να δραματοποιούμε τα πράγματα. Η διαίσθησή σας μπορεί να είναι σωστή, αλλά θα μπορούσε όμως να αποκρύψει τις ορθολογικές διαδικασίες σκέψης και την ικανότητα σας να κρίνετε σωστά. Η σύνοδος συνδέεται με τον συναισθηματικο μετασχηματισμό, τις συναισθηματικές εκρήξεις και τις ασυνήθιστες μεταβολές. Έχει να κάνει με τις αυθόρμητες ενέργειες και πράξεις, στην καθημερινή μας ζωή, αλλά και σε θέματα που αφορούν τον 6οοίκο.

Στις σχέσεις σας, μπορεί να συναντήσετε έλεγχο και συμπεριφορές χειραγώγησης όπως η ζήλευα, ενοχές, απειλές, εκφοβισμό, η βία ή αυτοτραυματισμό όπως επίσης θα υπάρξει και αύξηση της εγκληματικότητας. Αφαιρέστε τον εαυτό σας από τέτοιους αρνητικούς και καταστροφικούς ανθρώπους και περιβάλλοντα. Θα πρέπει να ξεπεράσετε τα δικά σας προκλητικά συναισθήματα και συμπεριφορές μέσω διαλογισμού, αυτοαναλύσεων ή άλλης τεχνικής για να κατανοήσετε τα συναισθήματά σας.

Έτσι βέβαια και με την εξουσία, στην πολιτική και η ”καρέκλα” μια εμμονή είναι. Η σύνοδος δεν είναι μόνη της, στον 6ο οικο θα προκαλέσει η θα πυροδοτήσει μεταβολές, εκρήξεις και αλλαγές ,όπως την υγεία, το στρατό, την εργατική τάξη και το εργασιακό περιβάλλον. Σε βιολογικό επίπεδο, αφού μιλάμε για τον 6ο οικο, η σύνοδος συνδέεται και επηρεάζει τα υγρά του σώματος, τις ασθένειες του αίματος και το λεμφικό σύστημα.

Επίσης, συνδέεται με την καταστροφή σπιτιών και τροφίμων, το πλημμυρισμένο σπίτι ,επίθεση ή πόλεμος και την υπεράσπιση της πατρίδας.

Σαφώς βέβαια η αντίθεση Ηλίου-Σελήνης καθιστά την ευθυγράμμιση ΣελήνηςΠλούτωνα αρκετά δύσκολη, και οι εντάσεις θα είναι εξαιρετικά ισχυρές. Οι μάχες που έχετε με άλλους ανθρώπους μπορούν να αντικατοπτρίζουν τη δική σας εσωτερική σύγκρουση καθώς προσπαθείτε να συμβιβάσετε τις διαφορές ανάμεσα σε αυτό που θέλετε και σε αυτό που χρειάζεστε.
Η άλλη δυνατή οψη που υπάρχει στον χάρτη της πανσελήνου, είναι η αντίθεση  Ηλίου-Πλούτωνα, που σίγουρα την έχετε ακούσει πολλές φορές τους τελευταίους μήνες.

Η αντίθεση Ηλίου– Πλούτωνα δημιουργεί πολύ σοβαρές κρίσεις στην πολιτική, αλλά και όσο αφορά την αυτοεκτίμηση μας, είτε μέσα στις προσωπικές μας σχέσεις είτε με ένα γεγονός. Αυτό μπορεί να οφείλεται στον αυτό-καταστροφικό χαρακτήρα της, όπως ο εθισμός, η κατασκοπεία ή το καταστροφικό πείσμα. Στις σχέσεις, μπορεί να είστε το αντικείμενο, ή ο δράστης, αυτός που χειραγωγεί μια σχέση, επίσης συνδέεται με την παθολογική ζήλια, την κυριαρχία.


Η όψη αυτή μπορεί να περιλαμβάνει την καταστροφή μιας συσκευής ή ενός αυτοκινήτου, κλοπή, βία ή καταστροφή των περιουσιακών στοιχείων από ανθρώπους ή μια φυσική καταστροφή. Η αντίθεση συνδέεται με μαζικές φωτιές και θανάτους, και ίσως να συνδέεται και με την κατασκοπεία,αφού γίνεται μεταξύ 6 -12ουοίκου.

Η όψη αυτή συνδέεται με την έπαρση, την αλαζονεία, την επιβολή της εξουσίας δια της βίας, όπως ένα πραξικόπημα, και το είδαμε και πέρυσι στην Τουρκία, τέτοιο καιρό, όπου δεν αποκλείεται να ξαναδούμε, τέτοιου είδους ενέργειες, έχει να κάνει με τον φανατισμό και τους μετανάστες,με την ανάληψη της εξουσίας με οποιοδήποτε κόστος, το μαρτύριο, την ταλαιπωρία,τις δοκιμασίες, την συνεχής ένταση. Καταστροφές, ζημιές και απώλειες, που θα συμβούν από τους μετανάστες είναι κάτι που θα το περιμένουμε, όπως φωτιές και υψηλή εγκληματικότητα και άλλες φυσικές καταστροφές, όπως σεισμούς.

Σε βιολογικό επίπεδο, θα επηρεάσει τα αποθέματα ενέργειας μας ,διότι φέρνει εξάντληση, υπερτονία, συνεχές στρες, εντάσεις, οιδήματα, φλεγμονές, υπάρχει κίνδυνος για καρδιακά περιστατικά.

Κοινωνιολογικά, βέβαια έχει να κάνει με τους δικτάτορες αλλά και τους φανατικούς  αγωνιστές. Τέτοιες όψεις, όμως αφού μιλάμε για 6οοίκο, προκαλούν όπως είπα και στα προηγούμενα κείμενα , ψυχικές ασθένειες.

Αν μια κρίση συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη ζωή σας, είναι σημαντικό να μην είστε υπερβολικά δυναμικοί, εγωιστικοί ή ανθεκτικοί στην αλλαγή. Η αλλαγή μπορεί να σας εξαναγκάσει να κάνετε κάτι ή να την υποκινήσετε.Ο στόχος είναι να μεταμορφωθεί μια κατάσταση προς το καλύτερο. Για να εξελιχθεί η ψυχή σας, ώστε να μπορείτε να ζήσετε μια καλύτερη ζωή και να βιώσετε σαφώς μεγαλύτερη ικανοποίηση. Θα συμβεί τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο, μέσω μιας στενής σχέσης, όπως ένα μέλος της οικογένειας, ένας στενός φίλος ή σύντροφος.

Παρατηρώντας την πανσέληνο Ιουλίου δείχνει τον Άρη να είναι περίπου 5 μοίρες σε απόσταση από τον Ήλιο.Υπάρχουν πιο στενές όψεις που σχηματίζει η πανσέληνος, συμπεριλαμβανομένης του τετραγώνου Σελήνης- Δία, αλλά η ευθυγράμμιση με τον Ήλιο σαφώς είναι πολύ ισχυρότερη. Η πιθανότητα καταστροφικών συναισθημάτων και αντιδράσεων θα αυξηθεί.Ο θυμός και η οργή προστίθεται στα υπόλοιπα και η υπομονή των ανθρώπων δοκιμάζεται σοβαρά, ειδικά ότι αφορά το μεταναστευτικό.

Η όψη Ηλίου-Αρη, δηλώνει θερμόαιμα άτομα, φωτιές,βια,θυμό,τις γρήγορες και απερίσκεπτες πράξεις και αποφάσεις, την αναστάτωση.Κοινωνιολογικά, συνδέεται με τους τρομοκράτες, τους στρατιωτικούς, χειρούργους, με τα βίαια άτομα. Οπότε, θα έχουμε αρκετά βίαια περιστατικά σε σχέση με αυτά τα παραπάνω.


Η σύνοδος Ηλίου– Άρη σε προσωπικό επίπεδο, φέρνει άφθονη ενέργεια και πρωτοβουλία που πρέπει να καίγεται με εποικοδομητικό τρόπο, διαφορετικά μπορεί να υπάρξουν καταστροφικές συνέπειες. Εάν αυτή η καυτή ενέργεια επρόκειτο να δημιουργηθεί στο σώμα σας, θα απελευθερωνόταν αυθόρμητα χωρίς έλεγχο. Αυτή η απελευθέρωση της ανεξέλεγκτης θερμής ενέργειας θα ήταν γρήγορη και καταστροφική, τραυματίζοντας τον εαυτό σας ή άλλους. Αυτή η αρνητική εκδήλωση του Άρη είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα, δεδομένης της αντίθεσης Σελήνης- Πλούτωνα.
Η αντίθεση Αρη- Πλούτωνα δίνει ένα έντονο πάθος για να επιτύχετε τις ισχυρότερες επιθυμίες σας και την εξηγήσαμε την προηγούμενή φορά. Και λογικό είναι αφού η επιρροή της νέας σελήνης στον Καρκίνο, θα επηρεάσει μέχρι της 23 Ιουλίου.
Η φύση αυτής της διέλευσης σημαίνει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, υπάρχει ο κίνδυνος της επίθεσης και της βίας σε κοσμικό επίπεδο.

Οποιαδήποτε καταναγκαστική τακτική, απειλές ή εκφοβισμός ,βίαια γεγονότα, πιθανότατα να προκαλέσουν ανατροπές στη πολιτική. Η σεξουαλική κατάκτηση αυτή τη στιγμή συνοδεύεται από κινδύνους, όπως οι βιασμοί.

Όμως ο Πλούτωνας καταστρέφει για να ανοικοδομήσει και εκεί γίνεται η μεταμόρφωση.
Ο Άρης και ο Πλούτωνας είναι δύο πλανήτες που ασχολούνται πολύ με την αλλαγή. Παράπλευρη σημείωση – Ο Ουρανός ασχολείται και με την αλλαγή αλλά και την επανάσταση. Έτσι ο στόχος μεταξύ του Άρη και του Πλούτωνα είναι να επιτύχεις την αλλαγή πάση θυσία.
Μπορεί να οδηγήσετε να δημιουργήσετε εξαιρετικά ισχυρές συμμαχίες, αλλά μπορεί εύκολα αυτή η επιρροή να προκαλέσει σοβαρές διαμάχες στις σχέσεις σας αλλά και στις σχέσεις κρατών.

Όπως να έχει η αντίθεση Αρη/Πλούτωνα συνδέεται με την αποτυχία, ατυχία, με τις βίαιες επιθέσεις, με τον χωρισμό, με τις αναποδιές και την εχθρότητα, με την σκληρότητα και την βαρβαρότητα αλλά και τις απειλές και τον εξαναγκασμό. Είναι ο άξονας πολέμου, σύγκρουσης και επέμβασης και συνδέεται με τις πυρκαγιές αλλά και την χρήση πυρηνικών.

Πάντως η αντίθεση Ηλίου/Πλούτωνα/Αρη ταυτόχρονα, είναι όψεις που τις είχαμε δει σε πυρηνικά ατυχήματα, τρομοκρατικά χτυπήματα ίσως ,ατυχήματα και ενέργειες που έχουν σαν αποτέλεσμα μαζικούς θανάτους και καταστροφές.


Η πανσέληνος σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη όπου μικρά πράγματα θα σας ενοχλήσουν που κανονικά θα πρέπει να αγνοήσετε. Ο θυμός και η τάση να δράτε απερίσκεπτα, αυξάνουν τον κίνδυνο μικρών ερεθισμών οπου μετατρέπονται σε διαφωνίες ή μάχες. Αν είστε μόνοι σας, δεν θα υπάρξει σύγκρουση, αλλά πρέπει να αποφύγετε να προκαλέσετε βλάβη στον εαυτό σας.

Οι σχέσεις με τον σύντροφό σας, την οικογένεια και τους στενούς φίλους σας είναι πιθανότερο να υποφέρουν από τις παρορμητικές ενέργειες και τα επιθετικά σας ένστικτα. Για να αποφύγετε εχθροπραξίες, μπορείτε να διοχετεύσετε την ενέργεια σας προς σκληρή δουλειά και ανταγωνισμό.Προσπαθήστε να βελτιώσετε το ρεκόρ σας σε ένα ατομικό άθλημα ή άσκηση οπου θα μειώσει τα επίπεδα θυμού.

Είναι πιθανό να υποστείτε επιθετικότητα από άλλους.Η κατάχρηση όπως η ενδοοικογενειακή βία θα ήταν ένα σημάδι να μην εκφράζετε αρκετά τις συναισθηματικές σας επιθυμίες η να τις περιορίσετε. Αν είστε ο υποτακτικός ή ντροπαλός τύπος, τότε η πανσέληνος, μπορεί να προκαλέσει βίαια περιστατικά και συγκρούσεις αλλά και την ευκαιρία να εγκαταλείψετε μια κατάσταση η ένα πρόσωπο να αποδειχθεί για παράδειγμα στο σπίτι σας και υπάρχει στη ζωή σας, να είναι αρκετά επικίνδυνο.
Ίσως μικρή και ασήμαντη όψη, αλλά το εξάγωνο Ερμή -Αφροδίτης, δείχνει ένα μικρο μονοπάτι, έχει φιλική επιρροή, μειώνοντας τα επίπεδα άγχους,προσθέτοντας κάποια σχετική αρμονία στις σχέσεις σας. Θα υπάρχει η ικανότητα να εκφράσετε την αγάπη σας. Η έξτρα γοητεία και οι κοινωνικές δεξιότητες θα σας βοηθήσουν να βρείτε μια συμβιβαστική και ειρηνική λύση, αλλά αυτό θέλει πάρα πολλές προσπάθειες.Βέβαια μπροστά στις όψεις που σχηματίζονται, αυτό δείχνει μηδαμινό.Η πανσέληνος είναι πολύ ισχυρή, όπου θα προκαλέσει ανεπανόρθωτες ζημίες, προβλήματα, είναι αρκετά επικίνδυνη όπου ο έλεγχος μπορεί να χαθεί πολύ εύκολα, και όλα να πάρουν φωτιά, όπως το άναμμα ενός σπίρτου, δηλαδή να οδηγήσει σε μια γενική ανάφλεξη, και να έχουμε τραγικά περιστατικά.

Η πανσέληνος τετραγωνίζει τον Δια στον Ζυγό, τον Ήλιο και Πλούτωνα, όπου θα ενισχύσει την κλιμάκωση της όποιας κατάστασης και γεγονότων, ενώ όλα τα παραπάνω σχηματίζουν  ένα πολύ καυτό T-τετράγωνο!  
Επιπλέον η πανσέληνος κάθεται πάνω στον σταθερό αστέρα Sheliak στον αστερισμό Lyra.

Η Λύρα είναι μικρός αστερισμός, αλλά ο κύριος αστέρας της, ο Βέγας, είναι ένας από τους λαμπρότερους του ουρανού. Ο Βέγας σχηματίζει μια κορυφή της ομάδας αστέρων του Θερινού Τριγώνου. Η Λύρα πήρε την ονομασία της από το έγχορδο μουσικό όργανο, πολύ γνωστό για τη χρήση του κατά την Κλασσική Αρχαιότητα κι ακόμη σ’ ορισμένες περιοχές της Ελλάδας.

Σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, ο νεαρός θεός Ερμής δημιούργησε τη λύρα από μεγάλο όστρακο χελώνας (χέλυο), το οποίο το κάλυψε με δέρμα ζώου και κέρατα αντιλόπης. Οι λύρες ταυτίζονταν με τις Απολλώνιες αρετές της μετριοπάθειας και της ψυχικής ισορροπίας, κι έτσι έρχονταν σ’ αντίθεση με τους Διονυσιακούς αυλούς που αντιπροσώπευαν την έκσταση και τους εορτασμούς.

Η πανσέληνος εδώ .. μπορεί να δώσει μια τάση για αποκρυφισμό και μυστικισμό.” Η Σελήνη προσθέτει περισσότερη σκιά, ενδοσκόπηση και διαίσθηση. Συνδέονται και υπογραμμίζουν την πλαστογραφία και την φθορά, γεγονός που θα μπορούσε να δημιουργήσει πολλά δυσάρεστα γεγονότα η αποκαλύψεις σε σχέση με αυτό.

Για τον μέσο άνθρωπο όμως, αυτή η πανσέληνος θα πρέπει σίγουρα να εκφράσει τη σκοτεινή πλευρά της μέσα από κάποια μορφή τέχνης.


Η πανσέληνος μπορεί να προκαλέσει κάποια δημόσια ατιμία, αλλά μπορεί να είναι και χρήσιμη αν δεν επιτρέπετε στον εαυτό σας να εκφοβιστεί. Οι όψεις, είναι ισχυρές, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι μια εξαιρετική πανσέληνος για αποτοξίνωση, αν έχετε την δύναμη.

Ίσως να αισθανθείτε κάπως σαν τον φοίνικα που είναι έξω από τις φλόγες, αφού υπάρχει κάποιος συμβολισμός πουλιών εδώ. Η Λύρα είναι ο αστερισμός της άρπας, αλλά μερικές απεικονίσεις αυτού του αστερισμού περιλαμβάνουν έναν γύπα που κρατάει τη Λύρα ανάμεσα στα νύχια της.Η Λύρα είναι καλλιτεχνικής φύσεως,αλλά είναι και αρκετά αδίστακτη.
Αυτό το αστέρι ιδιαίτερα αντηχεί σε καλλιτέχνες, πράκτορες ή διαχειριστές.Οι καλλιτεχνικοί δημιουργοί θα πρέπει να είναι προσεχτικοί και να έχουν την αίσθηση ότι δεν αξιοποιούνται σωστά από τους υποτιθέμενους «ευεργέτες» τους η ότι τους εκμεταλλεύονται. Να είστε προσεκτικοί από εκείνους που υπόσχονται πάρα πολλά.

Ο Αρης κάθεται πάνω στον Pollux, που συνδέεται με την βια,τον δολοφόνο ή τον δολοφονημένο, υψηλή θέση αλλά τελική καταστροφή, βίαιος θάνατος από ασφυξία, πνιγμό ή δολοφονία.Απόπειρες δολοφονίας πολιτικών προσώπων είναι πιθανή.
Στον χάρτη της Ελλάδος, θα επηρεάσει τον 3/9ο οίκο της, που είναι ο άξονας διπλωματίας και επικοινωνίας. Θα επηρεάσει τις μετακινήσεις, τηλεπικοινωνίες, και μέσα μαζικής μεταφοράς.Σχετίζεται με την διακίνηση αγαθών και με το εμπόριο. Με τον τύπο -βιβλία, περιοδικά & εφημερίδες. Με τα τυπογραφεία και με τους εκδοτικούς οργανισμούς. Με τα ταχυδρομεία. Με την δημόσια εκπαίδευση. Με το ποδόσφαιρο και με τα γήπεδα. Με τα υπουργεία Τύπου & ΜΜΕ, Μεταφορών & Επικοινωνιών. Επίσης, αφορά τα όμορα κράτη, οι συναλλαγές με τις γειτονικές χώρες. Οι μετοχές και τα ομόλογα.


 Ο 9ος οίκος, συνδέεται με τα Δικαστήρια, δικαστές, τον κλήρος Θρησκεία, Εμπόριο και σχέσεις με μακρινές χώρες εμπορικές δυνάμεις, επιστήμη.

Σχετίζεται με τα διαβατήρια, με το συνάλλαγμα, με τους τελωνιακούς κανονισμούς, με τους εμβολιασμούς, με τις μεταναστεύσεις, με τον χάρτη οριοθέτησης των φυσικών συνόρων και με τον τουρισμό. Δείχνει το νομικό καθεστώς της χώρας και την απονομή ύψιστης δικαιοσύνης στον Άρειο Πάγο.Την διεθνή διπλωματία.Τις ξένες πρεσβείες και αντιπροσωπείες.
Τα υπουργεία Εξωτερικών,Δικαιοσύνης,Παιδείας και Θρησκευμάτων. Η πανσέληνος αυτή μπορεί να είναι ιδιαίτερα επιζήμια για την Ελλάδα, με την πανσέληνο και τις όψεις που αναφέραμε πιο πάνω να δημιουργείτε πόλωση ανάμεσα στον 3 και 9ο οίκο της.


Θα μπορούσαν να δημιουργήσουν καταστάσεις απόλυτου χάους, δυσαρέσκεια εντός και εκτός συνόρων,με τα γύρω κράτη, σε καυτά θέματα αυτή την χρονική περίοδο όπως το Κυπριακό και το όνομα των Σκοπίων, αλλά και το μεταναστευτικο, και σίγουρα δεν είναι και οι καλύτεροι οιωνοί. Η πανσέληνος, επηρεάζει τους ίδιους οίκους και στον χάρτη της Αλβανίας,όπου οι όποιες ενέργειες θα καταλήξουν σε αποτυχία, ενώ οι σχέσεις μας δεν αποκλείεται να είναι ιδιαίτερα έντονες αυτή τη χρονική περίοδο.

Ο χάρτης των Σκοπίων δείχνει να είναι πιο ενδιαφέρον, με την πανσέληνο στον Αιγόκερω. Η αντίθεση Αρη/Ουρανού, δείχνει βια, ένα γερο τεστ νεύρων, στον άξονα οικονομίας της, αγώνα για επιβίωση αλλά και το γεγονός ότι δρα βιαστικά. Και μάλιστα υπάρχει και μια σύνοδος Αρη, με 1 μοίρα διαφορά αλλά και Ηλίου/Αρη. 

Η πανσέληνος επηρεάζει τον 7ο οίκο της Τουρκίας.

Από την άλλη ο Κρόνος σε μια πολύ δυσοίωνη μοίρα στον Τοξότη,βάζει σε σκληρή δοκιμασία την χώρα μας όσο αφορά τις εξωτερικές τις υποθέσεις, αλλά και με ένα θερμό επεισόδιο με την Τουρκία,να πλησιάζει όλο και περισσότερο.Η πανσέληνος θα επηρεάσει και τον υπουργό Εξωτερικών,Νίκο Κοτζια,αφού ανήκει σε αυτό το ζώδιο,ένα ωροσκόπιο ιδιαίτερα τολμηρό, που παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των γεγονότων.

Εμείς τότε το 2015 είχαμε το δημοψήφισμα. Όποτε θα ειναι ενδιαφέρον να δούμε τις εξελίξεις μετά την συμφωνία.Ο Κρόνος επηρεάζει και τον Σύριζα,που ανήκει στο ίδιο ζώδιο, αλλά και τον βόρειο δεσμό του πρωθυπουργού, στον 7ο οίκο του.Τα υπόλοιπα ειναι και θέμα επιλογής, σε ένα ωροσκόπιο τόσο πολυδιαστατο.


Οι όψεις της πανσελήνου στον Αιγόκερω, θα επηρεάσουν τις Φιλιππίνες, την Πιο-Γιανγκ της Βόρειας Κορέας,την Γαλλία, την Ιταλία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, το Μόναχο, την Ελβετία, την Αμερική, την Σουηδία, Ισπανία, την Αγγλία ξανά. Θα επηρεαστεί και η Αίγυπτος,που θα ειναι και πάλι στο στόχαστρο της τρομοκρατίας, αν θυμηθούμε τα γεγονότα τον Ιούλιο του 2015.

Η πανσέληνος στον Αιγόκερω επίσης επηρεάζει την Ινδία, Αφγανιστάν, Θράκη, Μακεδονία, Μορέα, Ιλλυρία, Αλβανία, Βοσνία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Έσση, Σαξονία, Στυρία, Μεξικό, Λιθουανία, Νήσοι Ορκουέ.


~ Like Share Tag Comment ~ ~
Email: astro.ephimerides@gmail.com