NEA ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ- 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

στις

Η Νέα Σελήνη Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου,2017 στην 0η μοίρα του Λέοντα (αυτός που χειρίζεται την εξουσία με τυραννικό τρόπο),ώρα 11:45:30 π.μ,στον 10ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου (κυβέρνηση) και θα είναι εξίσου δυνατή,επικίνδυνη και βίαιη όπως και οι προηγούμενες σεληνιακές φάσεις.Θα επηρεάσει τα ζώδια του σταθερού σταυρού.Η επιρροή της θα είναι έντονη και καθοριστική.Προσβάλλει την επαγγελματική και προσωπική σταθερότητα για κάποιους αλλά και την υγεία

Είναι ένα χρονικό διάστημα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, επεισοδιακό και βίαιο. Θα δώσει την ευκαιρία όμως και σε πολλούς να ξεφύγουν από τις όποιες εξαρτήσεις και εθισμούς ,βάζοντας τα θεμέλια για ένα νέο τρόπο ζωής η να δώσουν μια οριστική μάχη για να απαλλαγούν από εχθρούς και παράσιτα στο περιβάλλον τους. Θα σημειωθούν γεωλογικές διαταραχές σε διάφορα σημεία του πλανήτη.

Η Νέα Σελήνη στον πρώτο δεκανό του Λέοντα (Κρόνος) φέρνει τον θάνατο ενός βασιλιά, την ξαφνική αναπηρία κάποιου βασιλιά η τον θάνατο μιας σημαντικής προσωπικότητας είτε στην πολιτική είτε στον κόσμο του θεάματος.


Η Νέα Σελήνη, επηρεάζεται κυρίως από τον πλανήτη Άρη. Έτσι, αφορά την ενέργεια, τη δράση, το φύλο, τον αθλητισμό, τον θυμό και τον πόλεμο. Μια δευτερεύουσα και επικίνδυνη επιρροή προέρχεται από τον πλανήτη Ουρανό.Αυτό είναι το τετράγωνο Αρη/Ουρανού, μεταξύ 10/7ου οίκου, όπου ο πλανήτης της αλλαγής και της φλόγας κάνει τον Άρη πιο εκρηκτικό, απρόβλεπτο, βίαιο και επικίνδυνο.
Η Νέα Σελήνη στην 0 μοίρα του Λέοντα, είναι πολύ ισχυρή και θα δοκιμάσει την υπομονή σας και τα νεύρα σας. Τα ενοχλητικά μικρά πράγματα που κάνουν οι άνθρωποι θα είναι πιο ενοχλητικά από το συνηθισμένο. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί ώστε να μην αναστατώσετε τους ήδη θυμωμένους και ένθερμους ανθρώπους.

Θα υπάρξει αυξημένος κίνδυνος δολοφονιών, επαναστάσεων, στρατιωτικών επιθέσεων και πολέμου.

Ακόμη και με τις πιο δύσκολες πλανητικές όψεις, πιστεύω,οτι υπάρχουν τρόποι αποφυγής προβλημάτων με την προσπάθεια και τη σωστή επιλογή,τουλάχιστον στην προσωπική μας ζωή. Στην περίπτωση του τετραγώνου Άρη/Ουρανού, σημαίνει ότι τα πράγματα θα πάρουν φωτιά στην κυριολεξία,οπου είναι μια πολύ θυμωμένη,ανεξέλεγκτη, επικίνδυνη και ακανόνιστη ενέργεια. 
Η επιρροή της νέας σελήνης θα έχει διάρκεια τέσσερις εβδομάδες μέχρι την ηλιακή έκλειψη της 21ης Αυγούστου. Ο καλύτερος χρόνος για μια νέα αρχή και για την έναρξη νέων έργων είναι κατά τις πρώτες δύο εβδομάδες αυτού του νέου κύκλου φεγγαριών. Αυτή η φάση θα έχει διάρκεια έως την  σεληνιακή έκλειψη, της 7ης Αυγούστου.

Η παρούσα σεληνιακή φάση, είναι τόσο σημαντική αρκεί κάποιος να κοιτάξει τα σύμβολα και τις θέσεις των πλανητών, χωρίς τις όψεις που σχηματίζονται. Η εγγύτητα του Άρη σημαίνει ότι πρόκειται για μια νεα σελήνη έτοιμη για δράση, επιθετικότητα, σεξ και πόλεμο. Το νέο φεγγάρι και ο πλανήτης Ουρανος κάνουν αυτή την καυτή και δυνητικά καταστροφική ενέργεια πιο ασταθής, απρόβλεπτη, επικίνδυνη και εκρηκτική.
Τα τετράγωνα δημιουργούν τριβές, σπίθες και κάτω από την επιρροή τους έχουν συμβεί ουκ ολίγα.Το τετράγωνο Αρη/Ουρανού, δίνει στους ανθρώπους μια έντονη επιθυμία να ξεφύγουμε από τους περιορισμούς και να επαναστατήσουμε ενάντια στην εξουσία.Υπάρχει η τάση να ενεργούμε χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι συνέπειες και μπορεί να οδηγήσει σε διαταραχή και ακόμη και βία στη ζωή σας.Η συνειδητοποίηση όμως αυτής της δυναμικής ενέργειας μπορεί αντ’ ‘αυτού να οδηγήσει σε εφευρετικές και δημιουργικές ανακαλύψεις και αναζωογονημένη προσωπική ζωή.

Αρκεί να βρεθεί ένας τομέας στη ζωή σας μέσα στον οποίο να μπορείτε να σπάσετε τους κανόνες και να διασκεδάσετε. Δεν θα μπορείτε να συγκρατήσετε αυτήν την ακανόνιστη ενέργεια, γι ‘αυτό πρέπει να εκφράσετε αυτή την τρελή, δημιουργική ή σέξι πλευρά του εαυτού σας σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Εάν για παράδειγμα, κατέχετε μια παραδοσιακή θέση εργασίας ,που σας πνίγει, τότε θα πρέπει να βρείτε μια δημιουργική διέξοδο κοινωνικά, σεξουαλικά ή και ένα χόμπι.

Ο στόχος σας είναι να βγάζετε τις πονηρές ή επικίνδυνες επιθυμίες σας από το σύστημά με ασφαλή τρόπο, χωρίς να σας ενοχλούν οι άλλοι. Μια πρωτότυπη προοπτική μπορεί να οδηγήσει σε έργα δημιουργικής λάμψης ή επιστημονικών ανακαλύψεων. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες και να μην παίρνετε επικίνδυνα ρίσκα. Η έλλειψη προσοχής και συγκέντρωσης μπορεί να οδηγήσει σε ατυχήματα, ειδικά όταν οδηγείτε ή εργάζεστε με τον ηλεκτρισμό ή την τεχνολογία αλλά και την αεροπορία,όπου ενδεχεται να έχουμε αεροπορικά ατυχήματα.Εάν δεν έχει σπάσει κάτι τότε, μην το διορθώσετε.
Η νέα σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη τοποθετεί στο επίκεντρο περισσότερο στις επιθυμίες και τις πράξεις σας για αλλαγή, τον ενθουσιασμό ή την υψηλότερη συνείδηση. Σας δίνει κάποιο συνειδητό έλεγχο στις ενέργειές σας, αλλά θα περιλαμβάνει ένα δίκαιο ποσό παρορμητικότητας. Αν αρχίσετε να ανησυχείτε για την προσωπική σας ελευθερία, την αλλαγή ή τα ατυχήματα τότε πρέπει πρώτα να περάσετε από τον Άρη.

Η νέα σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη φέρνει άφθονη ενέργεια και πρωτοβουλία που πρέπει να καίγεται με εποικοδομητικό τρόπο, διαφορετικά μπορεί να υπάρξουν επιζήμιες συνέπειες. Η σημασία της έχει ως εξής, ισχυρές εσωτερικές εντάσεις, είναι η δυναμη της θέλησης, το μαχητικό πνεύμα, η βιασύνη και πρόωρη δράση. Κοινωνιολογικά, συνδέεται με αυτούς που εργάζονται σκληρά, με την γυναίκα συνεργάτη η συνάδελφο. Ο Αρης στην 1η μοιρα συνδέεται με κινδύνους στο νερό.

Το τετράγωνο Ουρανού/ Άρη κάνει την νέα σελήνη ακόμη πιο κρίσιμη. Εάν αυτή η θερμή ενέργεια επρόκειτο να δημιουργηθεί στο σώμα, θα απελευθερωνόταν αυθόρμητα χωρίς έλεγχο. Μια τέτοια απελευθέρωση ανεξέλεγκτης θερμής ενέργειας θα ήταν γρήγορη και καταστροφική, τραυματίζοντας τον εαυτό σας ή άλλους.
Το να μη γνωρίζει κανείς τη συσσώρευση ενέργειας μπορεί να οδηγήσει σε ατυχήματα, επιθετικότητα, ακόμα και βία ή βιασμό.Αρχικά θα παρατηρήσετε στην προσωπική σας ζωή, τη συσσώρευση ενέργειας ως ερεθισμό, ενόχληση ή ανυπομονησία. Ένα φουσκωμένο εγώ και απότομη στάση σημαίνει ότι το να δουλεύεις μόνος είναι η καλύτερη επιλογή. Εάν αισθάνεστε ότι «βράζετε» μέσα σας ή κάποιος σας προκαλεί, θα ήταν πιο συνετό να αποκλιμακώσετε την όποια κατάσταση.

Μια άλλη καλή ιδέα είναι να εφαρμόσετε τις δημιουργικές ενέργειές σας σε έργα τέχνης ή ακόμη, καλύτερα γλυπτά και άλλες δημιουργικές αναζητήσεις όπως ο χορός. Η φυσική δραστηριότητα είναι προτιμότερη, αλλά ο εγκέφαλος μπορεί επίσης να κάψει πολύ ενέργεια. Αντίθετα η σεξουαλική ενέργεια του Αρη ,μπορεί να είναι ιδιαίτερα δημιουργική και παραγωγική, εάν αποφασίσετε να αποκτήσετε ένα παιδί.
Σε κοσμικό επίπεδο το τετράγωνο Αρη/Ουρανού, το έχουμε ξαναδεί, συνδέεται με την απόλυτη ελευθερία, την επανάσταση, τον αγώνα για ανεξαρτησία αλλα και τις ανατροπές η τα ξαφνικά γεγονότα, αλλά και τις εγχειρήσεις η τις επεμβάσεις.
Συνδέεται με τις αντιδράσεις, την διάψευση, την ισχυρογνωμοσύνη, το πείσμα, την βια, την μισαλλοδοξία. Βιολογικά, συνδέεται με την απώλεια αίματος, με το κόψιμο του δέρματος. Συνδέεται με τα ατυχήματα, κυρίως αεροπορικά, και κοινωνιολογικά αφορά τους επαναστάτες, τους βίαιους ανθρώπους, τους αγωνιστές της ελευθερίας.

Η σύνοδος Σελήνης/Αρη έχει να κάνει με το κάψιμο των σπιτιών αλλά και το τετράγωνο Αρη/Ουρανού με τους καταστροφικούς ανέμους, ανεμοστρόβιλους, τους τυφώνες αλλα και σεισμούς. Το τετράγωνο μπορεί να ανατρέψει συμμαχίες και τα πράγματα στην πολιτική. Σημαντικότερο, είναι ότι πραγματοποιείται μεταξύ 10/7ου οίκου που ξέρουμε πολύ καλά τι είναι εκεί.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο 10ος οίκος αντιπροσωπεύει το κυβερνών κόμμα, τον βασιλιά και τη βασιλική οικογένεια, ή ο πρόεδρος της χώρας, ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση, οι διοικητικές δυνάμεις, οι ανώτερες τάξεις τα δημόσια πρόσωπα και η υψηλή κοινωνία. Αντιπροσωπεύει την εθνική υπερηφάνεια, την ακεραιότητα της χώρας και την εκτίμηση ή όχι των άλλων κρατών για αυτήν. Τα υπουργεία Προεδρίας και Επικρατείας. Ο 7οςοίκος, είναι οι εξωτερικές υποθέσεις και σχέσεις με άλλες δυνάμεις. Πόλεμοι και διεθνείς συνθήκες. Γάμοι, διαζύγια, εμπόριο με ξένες χώρες. Διμερείς και πολυμερείς συμφωνίες που αφορούν την άμυνα και τις εμπορικές διαπραγματεύσεις. Επίσης δείχνει τις πρεσβείες του κράτους στο εξωτερικό. Τους φανερούς αντιπάλους της χώρας. Τους εχθρούς του δημοσίου συμφέροντος. Τα δικαστήρια και τους δικηγόρους.
Ένα θερμό επεισόδιο με την Τουρκία, θα μπορούσε να συμβεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα ,ως ατύχημα.

Ο Ουρανος βέβαια από τον 7ο οίκο τετραγωνίζει και την Σελήνη (λαός) και τον Ήλιο, που σχετίζονται με τις καταστροφές, τα ατυχήματα, την γενική επιστράτευση, την αναστάτωση, την ταραχή, τις αναποδιές, την ξαφνική προσαρμογή σε νέες συνθήκες και περιστάσεις που απορρέουν ίσως από τις αποφάσεις της κυβέρνησης και τα γεγονότα. Η Σελήνη ανάμεσα στους δυο και τον Αρη δείχνει αρκετά εκνευρισμένη, αγωνία, και αναταραχή.

Το τετράγωνο Αρη/Ουρανού αγαπά να σοκάρει, οπότε θα πρέπει να δούμε την εξέγερση του ενός λαού προς τη μητέρα χώρα. Επίσης συνδέεται με τα παιδικά τραύματα, το έντονο συναίσθημα ανεξαρτησίας όπου μπορεί να οδηγηθούν οι σχέσεις η και το έντονο συναίσθημα εγκατάλειψης. Εκείνοι που έρχονται σε επαφή με αυτή τη νεα σελήνη θα πρέπει να αισθάνονται ότι βρίσκονται συνεχώς στο χείλος μιας ανακάλυψης η κατι που είναι μοναδικό.

Οι μεγάλες ιδέες μπορούν να παρεξηγηθούν με τη δικαιολογία ότι μερικοί άνθρωποι χαρακτηρίζονται ως έχοντες ψυχική ασθένεια.

Επιπλέον, έχουμε και την αντίθεση Αφροδίτης/Κρόνου, που την είχαμε δει και στα καπιταλ κοντρόλς. Στην προσωπική μας ζωή συνδέεται με τις δυσκολίες στην ερωτική μας ζωή, την μη έκφραση η τη ανικανότητα έκφρασης συναισθημάτων, την ταλαιπωρία, την απιστία, την ζήλια, την μη υγιής έκφραση της σεξουαλικής ενέργειας και τα εμπόδια αλλά και τους χωρισμούς,όπου μαζί με το τετράγωνο Αρη/Ουρανού αναμένεται να ραγίσει πολλές καρδιές, γι αυτό προσοχή. Η νεα σελήνη είναι δύσκολη στο να σχηματιστούν νέες ρομαντικές σχέσεις,όπου στη συνέχεια θα υπάρξουν προβλήματα.
Ωστόσο, μια τέτοια αντίθεση έχει να κάνει με περιορισμούς, με τον έλεγχο και την στέρηση, τόσο στην διεθνής οικονομία όσο και σε θέματα ειρήνης. Η Αφροδίτη εδώ πραγματοποιείται στον άξονα διπλωματίας και επικοινωνίας  αλλά κυβερνά και τον 8ο οικο ( χρέη, συντάξεις, τα κεφάλαια του κράτους, το αποταμιευτικό σύστημα.Είναι η θνησιμότητα και οι αυτοκτονίες σε ένα κράτος, είναι οι συντάξεις, το ασφαλιστικό σύστημα, τα ασφαλιστικά ιδρύματα. Είναι ακόμα το χρηματιστήριο, τα χρέη του κράτους προς τα άλλα κράτη και τα εισοδήματα των άλλων κρατών) και ο Κρόνος τον 4 (τα κτίρια και τη γη, τη σοδειά της γης, η γεωργία,το υπέδαφος,τα ορυχεία,οι σεισμοί και οι καιρικές συνθήκες.Είναι τα έσοδα από εδαφικές εκτάσεις, τα δημόσια κτίρια. Είναι η αντιπολίτευση).
Ο Πλούτωνας τετραγωνίζει τον ωροσκόπο και σχηματίζει αντίθεση με το MC, όψεις που είδαμε και στην μεγάλη πυρκαγιά της Πορτογαλίας, με δεκάδες νεκρούς στις 17 Ιουνίου.
Οι συμμαχίες θα τεθούν υπό τεράστια πίεση αλλά και η φυλετική πίστη. Υπάρχει ένα αίσθημα δημιουργίας ή διακοπής όσον αφορά τις εσωτερικές καταστάσεις.Εάν κάποιος αποκοπεί από την «οικογένεια» η ψυχραθούν οι σχέσεις του, τότε θα πρέπει να αναρωτηθείτε για την πίστη σας η αν θα πρέπει να συνεχίσετε σε αυτή τη σχέση.Η μπορεί να θυσιάζετε τις πραγματικές και αληθινές σχέσεις, για να ευχαριστήσετε μια ψεύτικη. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα φέρνει μαζί της το προγονικό θέμα και τις σχέσεις μας με τους προγόνους μας.


Η Σελήνη σε αυτόν τον δεκανό, τα καταφέρνει καλά με την απόκτηση υλικού πλούτου. Αυτό μπορεί να είναι μέσω υλικής κληρονομιάς ή μέσω κληρονομικού χαρακτήρα ή ταλέντου. Όποια και αν είναι η περίπτωση, η πίστη στην οικογένεια και οι αξίες δοκιμάζονται αυτή τη στιγμή, όπως επίσης θα έχει σημασία το να περάσουμε κάτι αξίας προς τους απογόνους μας.
Ένα πρόβλημα σε αυτή τη Νέα Σελήνη μπορεί να είναι η έντονη ψυχολογική πίεση που πρέπει να εντοπιστεί εγκαίρως οπου μπορεί να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα και να κάνει τα κεφάλια σας να βουίζουν κυριολεκτικά!

Η απομάκρυνση μας από τυχόν ανεπιθύμητα πρότυπα παιδικής συμπεριφοράς θα είναι σκληρή δουλειά αυτή τη στιγμή. Αυτή η σχέση με τους προγόνους μας φέρνει πιο κοντά στους πνευματικούς μας οδηγούς. Είναι παρήγορο να αισθάνεστε ότι κάποιος σας δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη. Η αρνητική πλευρά αυτής της νέας σελήνης θα μπορούσε να αναμοχλεύσει όμως να βγάλει τους «οικογενειακούς σκελετούς» από την ντουλάπα και να αναφλέξει πολλές πικρές αναμνήσεις. Από την άλλη όμως, αυτό θα μπορούσε να είναι μια πολύ καλή περίοδος για να επανασυνδεθείτε με μακρινά χαμένα μέλη της οικογένειάς σας, αυτό εξαρτάται από το ωροσκόπιο σας.

Η Νέα Σελήνη, σε σύνοδο με τον Αρη και τον Ήλιο,είναι κοντά στο σταθερό αστέρι Aludra που τεχνικά βρίσκεται ακόμη στον 3ο δεκανό του Καρκίνου. Ο Aludra πέφτει στην ουρά του Canis major.Ο Manilus λέει για τον Canis Major, γενικά, ότι “θα διαμορφώσει/πλάσει τα αχαλίνωτα πνεύματα και τις ορμητικές καρδιές. Θα εκχωρήσει στους γιους του, κύματα θυμού και θα περάσει επάνω τους το μίσος και το φόβο ενός ολόκληρου του λαού ».
Ο Αλάντρα (Aludra) είναι το ιδιαίτερο όνομα του αστέρα η του αστερισμού Μέγας Κύων (eta Canis Majoris, η CMa). Το όνομα αυτό προέρχεται από την αραβική λέξη عذرا ‘al-‘aðrā’, που σημαίνει ο παρθένος, καθώς ήταν μέλος ενός μικρού αρχαίου αραβικού αστερισμού μεαυτό το όνομα που περιλαμβάνει επίσης τον Ουέζεν και τον Αντχάρα. Επίσης ο αστέρας φέρει το όνομα 31 Μεγαλού Κυνός (ονομασία κατά Τζον Φλάμστηντ). Βρίσκεται στο πίσω μέρος του σώματος που παριστάνει ο αστερισμός του. 
Είναι το πέμπτο λαμπρότερο άστρο του αστερισμού μετά το Σείριο, τον Αντχάρα, τον Ουέζεν και το Μουρζίμ.
Ο αστερισμός αυτός ήταν γνωστός στους ανατολικούς λαούς από τα πανάρχαια χρόνια. Στις αρχές της ευρωπαϊκής κλασσικής περιόδου, ο αστερισμός αυτός αναπαριστούσε τον Λαέλαπο, το λαγωνικό του Ακταίωνος ή μερικές φορές το λαγωνικό της Πρόκριδος, νύμφης της Άρτεμης, ή το λαγωνικό που έδωσε η Ηώς στον Κέφαλο, τόσο ξακουστό για την ταχύτητα του ώστε ο Δίας το ανύψωνε στον ουρανό. 
Ο Μέγας Κύων (ή ίσως απλά ο αστέρας Σείριος) είναι το κυνηγόσκυλο του Ωρίωνα, το οποίο καταδιώκει το Λαγό ή βοηθά τον Ωρίωνα στην μάχη του κατά του Ταύρου, όπως αναφέρουν ο Άρατος, ο Όμηρος και ο Ησίοδος. Οι αρχαίοι Έλληνες αναφέρονται σ’ ένα μόνο σκύλο, αλλά στα χρόνια των Ρωμαίων, ο Μικρός Κύων αναφέρεται ως ο δεύτερος σκύλος του Ωρίωνα.

Οι μύθοι των Ρωμαίων αναφέρονται στον Μέγα Κύνα ως Custos Europae, ο σκύλος που φρουρεί την Ευρώπη αλλά που δεν καταφέρνει να αποτρέψει τη βίαιη απαγωγή της από τον Δία υπό τη μορφή ταύρου. Τον αναφέρουν και ως Janitor Lethaeus, ο κέρβερος της Κόλασης.
Αυτή τη στιγμή όλα αφορούν τη στρατηγική, τα ένστικτά μας που είναι εξαιρετικά ευαίσθητα και αντιδρούμε υπερβολικά γρήγορα σε οποιαδήποτε εξωτερική απειλή. Μπορεί να σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξει γρήγορη αντίδραση κατά τη διάρκεια μιας κατάστασης έκτακτης ανάγκης.Αυτούς που αγγίζει η νέα Σελήνη μπορεί να κληθούν να παραμείνουν ήρεμοι, σε μια εκτακτη ανάγκη η περίσταση. Η νέα σελήνη σε σύνοδο με τον Αρη στον Λέοντα, μπορεί να μετατρέψει το σπίτι/χώρα σας σε εμπόλεμη ζώνη εξαιτίας συναισθηματικών εγχώριων εκρήξεων/προβλημάτων.
Η νεα σελήνη προετοιμάζει το έδαφος για την μεγάλη ηλιακή έκλειψη στις 29 μοίρες του Λεοντα, σε σύνοδο με τον Regulus. Είναι ασυνήθιστο να υπάρχουν δύο διαδοχικές σεληνιακές φάσεις στο ίδιο σημείο, συν την έκλειψη τον Φεβρουάριο που ήταν στον 2ο δεκανό του Λέοντα

Αυτό σημαίνει ότι και οι τρεις δεκανοι στου Λεοντα θα επανεκκινήσουν αυτό το έτος, όπως και όλα τα σταθερά ζώδια σε κάποιο βαθμό. (Αν αυτές οι εκλείψεις συνδέονται με οποιοδήποτε σταθερο πλανήτη στο χάρτη σας). Λόγω της συλλογικής σταθερής εκφραστικότητας, θα αισθανθούν πολλοί ότι προκαλούν την τύχη τους η τεντώνουν αρκετά το σκοινί. Αλλά αυτή η ακίνητη ενέργεια έρχεται σε αντίθεση με τις σκληρές πλευρές του Άρη και του Ουρανού.
Η νεα σελήνη θα επηρεάσει τον 3ο οικο της χώρας μας, τον άξονα διπλωματίας και επικοινωνίας. 
Η διελαυνων Αφροδίτη τετραγωνίζει τον Βόρειο δεσμό μεταξύ 2/5ουοίκου,εχουμε την αντίθεση Κρόνου/Σελήνης μεταξύ 2/7ου, το τετράγωνο Αφροδίτης/Κρονου.Όλα αυτά μαζί συνάδουν με ένα πάγωμα, ένα σταμάτημα,πείτε το όπως θέλετε η σοβαρά προβλήματα σε σχέση με τα όμορα κράτη, την οικονομία, την διεθνής διπλωματία, τα σύνορα, το εμπόριο και την μετανάστευση.Θα επηρεάσει την κυβέρνηση και τα κόμματα. Όπως και να έχει το τετράγωνο Αρη/Ουρανού συνδέεται με καταστάσεις εκτακτης ανάγκης και απρόσμενα γεγονότα η ενέργειες μεταξύ 3/12ουοίκου.

Η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει τις εξελίξεις στην Τουρκία και την Μέση Ανατολη,την Σαουδική Αραβία, ενώ και το Λονδίνο θα δεχτεί άλλο ενα τρομοκρατικό χτύπημα, εν τω μεταξύ θα έχουν γίνει αρκετές επιθέσεις, η Γαλλία, η Αίγυπτος, η Κινα.Ο Αρης στον 10ο οικο συνάδει με τις επιθέσεις και την στρατιωτική δραστηριοτητα, τον πόλεμο, ενώ και το τετράγωνο Αρη/Ουρανού, θα φέρει απροσδόκητες ανατροπές.


Ας δούμε και λίγο τις εξισώσεις της Ουράνιαν, που έχουμε πολύ καιρό τώρα.

Μέλη ομάδας – Οργανωτικές συμμαχίες ή συγχωνεύσεις

Ιδιαίτερη δραστηριότητα – Εφαρμογή εντολών – Αποστολές υπό πίεση –

Οικονομικά προβλήματα – Προβλήματα με το νόμο – οικονομική ανευθυνότητα
Υπομένουμε σε διλήμματα – Ενοποίηση σχετικά με τα σύνορα – Συνεχής ανησυχία με προβλήματα – Τερματισμοί που σχετίζονται με αντιπαράθεση ή εμπόδια –

Υποχρεωτικές καθυστερήσεις – Διαρκής αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση –
Εμπόδια που σχετίζονται με προβλήματα ή καθυστερήσεις – Μεγάλη περίοδος κατάθλιψης
Ξαφνικά γεγονότα με άλλα άτομα – Μη αναμενόμενα περιστατικά – 

Περιπέτειες – Προθέσεις – Εργοστάσια – Τεχνικές ρυθμίσεις – Έκθεση σε φυσικές δυνάμεις – Εντάσεις ή στρες γύρω από το περιβάλλον – Οπλα ή πυρκαγιά ή ανάφλεξη

Μομφή

Κίνδυνοι που σχετίζονται με λοιμώξεις – Νεφρικές νόσοι ή δυσλειτουργίες
Ενέργειες που σχετίζονται με συνεχιζόμενη ένταση – Διαταραχές που σχετίζονται με περιορισμούς / μειώσεις – Τραυματισμοί ή καταστροφές – Ξαφνικοί ή μη αναμενόμενοι θάνατοι – Αυτοκαταστροφικές κλίσεις όταν παρουσιάζουν σοβαρή κατάθλιψη
Απάτη σχετικά με τα επίσημα μέτρα

Εργασία Εκκαθάρισης για το κράτος – Οι ηγέτες των μυστικών δραστηριοτήτων – Απροσδόκητη άρνηση ή απόσυρση – Ξαφνικές απώλειες – Αντίρρηση – Διλήμματα – Ανεπάρκεια

Ενέργειες που αφορούν ξαφνική ανασφάλεια ή αστάθεια – υψηλής αντοχής τεχνικές απάτης – Τυφώνες ή ισχυρές καταιγίδες

Οδοφράγματα ή αποκλεισμοί – κατάσταση έκτακτης ανάγκης ή στρατιωτικός νόμος


~ Like Share Tag Comment ~ ~
Email: astro.ephimerides@gmail.com