ΜΕΡΙΚΗ ΕΚΛEΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ-ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ- 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

στις
 
 
Μερική σεληνιακή έκλειψη/πανσέληνος,πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 7 Αυγούστου, 2017,ώρα 20:20,στην 15η μοίρα (επικίνδυνη μοίρα) και 30 πρώτα λεπτά,του Υδροχόου, στον 12ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου.Θα επηρεάσει τα σταθερά ζώδια,δηλαδή τους Ταύρους,Λέοντες,Υδροχόους και Σκορπιούς και η επιρροή της θα είναι μακροχρόνια. 
 
Προβλέπεται να υπάρξει κρίση στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις.Η επιτυχία, η φήμη και ο πλούτος μπορούν να επιτευχθούν με την εξερεύνηση άγνωστων περιοχών και σε κάθε είδους ταξίδια.Κάποιος πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στην επιλογή των επιχειρηματικών εταίρων, διότι υπάρχει κίνδυνος να επωφεληθούν,ιδιαίτερα άτομα που δεν ανήκουν στον ίδιο κοινωνικό κύκλο. 
Αυτη η μοίρα, προειδοποιεί για πιθανές εξαπατήσεις και βίαιους θανάτους.
 
«Ένα καράβι αναχωρεί με μεγάλη ταχύτητα προς τον ήλιο που ανατέλλει στον ορίζοντα, ενώ στην ακτή, δύο άνδρες καβάλα σ ‘ένα μονόκερο και ένας θαλάσσιος δράκος παρακολουθούν.»


 
 
Εκλείψεις σε Αέρινα ζώδια. Πείνα, ασθένεια, επιδημία, θύελλες και θυελλώδεις άνεμοι πλήττουν την ανθρωπότητα.
 
Θέλει προσοχή με τις αποφάσεις που πρόκειται να πάρουμε, διότι οι συνέπειες αναμένεται να είναι καθοριστικές και θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην προσωπική μας ζωή αλλά και στα οικονομικά. Καθυστερήσεις και απρόοπτα μπορεί να συμβούν σε πολλούς τομείς αλλά και στους ανθρώπους.Σύγχυση και ένταση θα υπάρχει στην διεθνής πολιτική σκηνή, όπου οι ισορροπίες θα ανατραπούν καθώς ήδη είναι πολύ εύθραυστες.Οι όποιες ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και γεγονότα θα επηρεάσουν άμεσα και την Ελλάδα που ανήκει στο ζώδιο αυτό. Ανατροπές και αναταράξεις θα υπάρξουν και στην διεθνής οικονομία.
 
Η σεληνιακή έκλειψη σηματοδοτεί το τέλος μιας φάσης της έκλειψης όπου ξεκίνησε με τη Σεληνιακή έκλειψη Φεβρουαρίου 2017. Μαζί με την ηλιακή έκλειψη της 21ης Αυγούστου, θα παραμείνει ενεργή μέχρι την σεληνιακή έκλειψη στις 31 Ιανουαρίου 2018. Τα γεγονότα θα κορυφωθούν, και όπως έχουμε ξαναπεί κάθε έκλειψη χρειάζεται χρόνο για να αναπτυχθεί. Τα γεγονότα που θα δώσει θα συμβούν μέσα στο επόμενο χρονικό όριο που δώσαμε.
 
 
 
Η μερική σεληνιακή έκλειψη θα είναι ορατή από τις ακόλουθες γεωγραφικές περιοχές.
Μεγάλο μέρος της Ευρώπης, μεγάλο μέρος της Ασίας, της Αυστραλίας, της Αφρικής, της Ανατολής στη Νότια Αμερική, του Ειρηνικού, του Ατλαντικού, του Ινδικού Ωκεανού, της Ανταρκτικής.
 
Συγκεκριμένα:
 
 
 • ·         Αθήνα, Ελλάδα
 • ·         Σόφια, Βουλγαρία
 • ·         Yangon, Μιανμάρ
 • ·         Νέο Δελχί, Δελχί, Ινδία
 • ·         Γιοχάνεσμπουργκ, Νότια Αφρική
 • ·         Κάιρο, Αίγυπτος
 • ·         Λάγος, Νιγηρία
 • ·         Τζακάρτα, Ειδική Πρωτεύουσα της Τζακάρτα, Ινδονησία
 • ·         Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη
 • ·         Μόσχα, Μόσχα, Ρωσία
 • ·         Σεούλ, Νότια Κορέα
 • ·         Άγκυρα, Τουρκία
 • ·         Μανίλα, Φιλιππίνες
 • ·         Μελβούρνη, Βικτώρια, Αυστραλία
 • ·         Σιγκαπούρη, Σιγκαπούρη
 • ·         Ρώμη, Ιταλία
 • ·         Βουκουρέστι, Ρουμανία
 • ·         Τόκιο, Ιαπωνία
 • ·         Πεκίνο, Δήμος Πεκίνου, Κίνα
 • ·         Βουδαπέστη, Ουγγαρία

 
 
Η έκλειψη θα αρχίσει στις 15:50:00 (7 Αυγ, 6:50:01 μ.μ. ώρα Ελλάδος) και θα τελειώσει στις 7 Αυγ, 20:50:56 (7 Αυγ, 11:50:56 μ.μ.). Οι παραπάνω χώρες θα επηρεαστούν και η διάρκεια της θα είναι 5 μήνες.
 
Ο Υδροχόοςσυνδέεται με το διαδίκτυο, την ταχύτητα και την τεχνολογία, τους υπολογιστές, τον ηλεκτρισμό και τα δίκτυα ηλεκτρισμού,τις ανθρώπινες ομάδες,τους εθνικούς στόχους και ιδανικά, είναι η ικανότητα ενός έθνους να επενδύει για το συμφέρον ενός λαού. Προσοχή, με τα παιδιά στο διαδίκτυο διότι μπορεί να αυξηθεί η εγκληματικότητα-θνησιμότητα και οι επιθέσεις σε αθώους ανθρώπους. π.χ.( «Μπλε Φάλαινα»: Το σοκαριστικα παιχνίδι αυτοκτονίας) .Το ζώδιο του Υδροχόου συνδέεται με την ηλεκτρική ενέργεια,το κοινοβούλιο, τη τοπική αυτοδιοίκηση.Είναι η πρόοδος, η αλλαγή.

 

O Δωδέκατος Οίκος – Οι φυλακές,τα εργοστάσια,τα νοσοκομεία,τα άσυλα, αναμορφωτήρια, φιλανθρωπικές οργανώσεις,το έγκλημα, οι φόνοι, οι εγκληματίες, κατάσκοποι και μυστικοί εχθροί. Αντιπροσωπεύει την παρασκηνιακή εξουσία.Τον ιδεαλισμό του λαού. Το κομμουνιστικό κόμμα.Την θρησκευτική πίστη.Την θάλασσα, την αλιεία και την ναυτιλία. Τα υπουργεία Εμπορικής Ναυτιλίας.Είναι οι μυστικές υπηρεσίες, οι μυστικοί πράκτορες, οι κρυφοί εχθροί.Είναι η ταλαιπωρία.Είναι γενικά οι χώροι εγκλεισμού, εξορίας, η μετανάστευση, ο παραγκωνισμός.
 
Ο 6οςοίκος απέναντι είναι οι καθημερινές συνθήκες διαβίωσης, οι εργαζόμενοι, η δημόσια υγεία.Είναι ο στρατός, το πολεμικό ναυτικό, τα σώματα ασφαλείας.Ασθένειες,δημόσιες υπηρεσίες .Στρατός και ναυτικό ,πολεμικά πλοία και γενικώς οι εργαζόμενες τάξεις. Αντιπροσωπεύει τα εργατικά συνδικάτα.Τις εθνικές εκλογές.Την αστυνομία .Το υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.
 
Η Σεληνιακή Έκλειψη/Πανσέληνος, στην 15η του Υδροχόου, είναι ένα μείγμα από δύσκολες και εύκολες αστρολογικές όψεις. Το τετράγωνο Δια/Πλούτωνα συνδέεται άμεσα, με την αντίθεση Ηλίου/Σελήνης. Ισχυρές προσπάθειες για προσωπική επιτυχία θα επηρεάσει τη διάθεση, τη συμπεριφορά και τις στενές σχέσεις σας.Η Σεληνιακή έκλειψη/πανσέληνος Αυγούστου,έχει τη δυνατότητα να σας κάνει άπληστους, εγωιστές και αδίστακτους στο δρόμο σας προς στην κορυφή. 
Οι θετικές όψεις που συνδέουν την σεληνιακή έκλειψη με τον Δία και τον Πλούτωνα δείχνουν πώς να αποφύγουμε τις πιθανές παγίδες.Υπάρχουν επίσης ενδείξεις για ευτυχία και επιτυχία που είναι δυνατές, αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας και αυτό ισχύει και σε πολιτικό επίπεδο.
 
Η σεληνιακή έκλειψη στον δεύτερο δεκανό του Υδροχόου, προβλέπει καταστροφές όσο αφορά τους σπόρους της γης,παγκοσμίως.Μια πανσέληνος/έκλειψη στον ζώδιο αυτό δημιουργεί πάντα αναταραχές και εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο με μεγάλη ταχύτητα.
 
Σε μια παρόμοια έκλειψη πέρυσι τον Αύγουστο είχα αναφέρει τα εξής:
 
Οι Εκλείψεις στα ζώδια του αέρα, ειδικά το 2017, θα φέρουν κοινωνιολογικές αναταραχές, εξεγέρσεις, καταστροφικές καταιγίδες, ισχυρούς ανέμους ή πανδημίες, διασπάσεις κόμματων και αποστασίες, και αλλαγές στις συνθήκες που έχουν υπογραφεί σε πολιτικό επίπεδο και συμμαχίες.Μερικές εκλείψεις στον Υδροχόο μπορεί να υποδηλώνουν μεγάλους σεισμούς.Τα ζώδια του αέρα έχουν πάντα πνευματικά κίνητρα. Η έκλειψη αυτή θα προετοιμάσει το έδαφος για αυτά που θα έρθουν.Είναι μια πανσέληνος πάντα με εντάσεις, υψηλή εγκληματικότητα.
 
 
Στη σύγχρονη εποχή αυτό μπορεί είναι το αρχέτυπο ενός βιντεοπαιχνιδιού ή του πολεμιστή του κυβερνοχώρου, που είναι ένα διαφορετικό είδος πολεμιστή στις μέρες μας. Ωστόσο,ο Υδροχόος συνδέεται και με το ανθρωπιστικό κομμάτι οπότε περιλαμβάνω και αυτό.
 
Αυτή η σεληνιακή έκλειψη συνδέεται με την γενναιότητα, με κρυφές ή εναλλακτικές σφαίρες. Το Διαδίκτυο επιτρέπει στους ανθρώπους να μιλούν ανώνυμα, έτσι δίνει το θάρρος σε κάποιον να εκφραστεί, που μπορεί να μην έχει αυτή την δυνατότητα στον πραγματικό κόσμο.
 
Τα συναισθήματα μπορούν να εκφραστούν άμεσα μέσω αυτής της νέας τεχνολογίας. Κατά τη διάρκεια αυτής της σεληνιακής έκλειψης εκφράζοντας τον εαυτό μας στο διαδίκτυο γίνεται ένα είδος θεραπείας, αλλά όχι πάντα, διότι γίνεται και αντικείμενο εγκληματικότητας. Η σεληνιακή έκλειψη έχει θα λέγαμε κάπως μια πιο τσιγγάνικη συμπεριφορά αλλά βέβαια αισθάνεται αρκετά απομονωμένη στην κατοικία του Κρόνου,στον 12ο οίκο.
 
Εξαιτίας αυτού, αυτή η σεληνιακή έκλειψη θα μας κάνει να μεγαλώσουμε πολύ γρήγορα εάν ήμασταν προσκολλημένοι σε περιττά πρότυπα παιδικής συμπεριφοράς. Η Σελήνη σε αυτόν τον δεκανό μας σπρώχνει προς την συναισθηματική ανεξαρτησία. Αυτή είναι μια καλή θέση για το μυαλό και τη φαντασία από τη στιγμή που ο Ερμής κυβερνά αυτό τον δεκανό, αλλά ίσως να είναι δύσκολο να ακούσουμε το σώμα μας αυτή τη στιγμή.
Εκείνοι που έρχονται σε επαφή με αυτή τη έκλειψη θα μπορούσαν να βρεθούν να παίζουν τον ρόλο του μάρτυρα στις σχέσεις. Ωστόσο, θα μπορούμε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας πολύ καλά μέσω της τέχνης και της ποίησης, ακόμα και αν μας είναι δύσκολο να μιλήσουμε πραγματικά για αυτά τα συναισθήματα.
 
 
Η Σεληνιακή έκλειψη στην πραγματικότητα όμως βρίσκεται στον αστερισμό του Αιγόκερω,όπου έχει μεγάλη επιρροή στις ανθρώπινες υποθέσεις και φέρνει σημαντικές αλλαγές σε τομείς όπως την πολιτική. Η σεληνιακή έκλειψη θα εστιάσει την προσοχή της στους ηγέτες, την άνοδό τους στην εξουσία και την πτώση τους μέσα από την ανατροπή ή τη δολοφονία ή την κατάλυση της εξουσίας η ακόμη και τις καταχρήσεις.
 
Σε δυσμενείς συνθήκες, σε σχέση με τις σεληνιακές εκλείψεις (απέναντι από τον Άρη), ο αστερισμός δείχνει μεγάλες καταιγίδες, ειδικά στη θάλασσα, φωτιές σε σπίτια, αλλά και καταιγιστικές εξελίξεις στη χώρα μας,στην Κύπρο και όχι μόνο.
 
Μετα την αντίθεση Σελήνης/Αρη, στον χάρτη της έκλειψης, το τετράγωνο Δία/ Πλούτωνα είναι η ισχυρότερη και πιο σημαντική όψη.Την πλήρη επιρροή του τετραγώνου Δια/ Πλούτωνα θα την αισθανθείτε τέσσερις ημέρες πριν από την έκλειψη και θα παραμείνει η πιο σημαντική επιρροή.Αυτή η όψη θα σας κάνει να θέλετε να πετύχετε το καλύτερο για τον εαυτό σας μέσα το επόμενο χρονικό διάστημα, κάνοντας έντονες προσπάθειες για να φτάσετε στην κορυφή.
 
Η επιτυχία,η εξουσία και η επιρροή είναι δυνατό να συμβούν στη  ζωή κάποιου, αλλά χωρίς κάποια μέριμνα, θα υπάρξει και το ανάλογο τίμημα.Η αδίστακτη αποφασιστικότητα, η απληστία και η διαφθορά μπορεί να σας οδηγήσουν πιο γρήγορα στο να κάνετε περισσότερα χρήματα, αλλά με ποιο κόστος; Η προσωπική σας ζωή είναι ο πιο πιθανός τομέας που θα υποφέρει έναντι του πρώτου, ειδικά οι πιο στενές σχέσεις σας.Θυμηθείτε ότι μια σεληνιακή έκλειψη υπογραμμίζει πάντα τα συναισθήματά σας.
 
 
Το τετράγωνο Δια/Πλούτωνα, όπως έχω εξηγήσει πριν μήνες, ότι είναι μια ιδιαίτερα δυναμική όψη όπου εξελίσσεται αργά και δεν γίνονται άμεσα αντιληπτά τα γεγονότα που πρόκειται να δημιουργήσει ένα νέο καθεστώς. Σε διεθνές επίπεδο θα έχουμε επεκτατικές τάσεις, επιθυμία αναμόρφωσης των κοινωνικών δομών, αλλά και επιβολή νέων αξιών. Η εξουσία σε παγκόσμιο επίπεδο, παίζει άσχημα παιχνίδια σε βάρος των λαών,φέρνει στην επιφάνεια απώλεια δικαίου, προστασίας και κρατικής πρόνοιας  (Δίας), τον φόβο και τον τρόμο, την καταστολή και την επίδειξη δύναμης (Πλούτωνας). Η επιβολή δύναμης από πλευράς ισχυρών, είναι επιδεικτική, προκλητική, απόλυτη και δογματική.
 
Παίρνουν δημοσιότητα έργα που αναδεικνύουν φανατισμό, καταστολή και αδυναμία αντίδρασης. Τα αθέμιτα όπλα της όποιας εξουσίας, είναι ο φόβος, ο τρόμος, η απειλή, ο θάνατος (φυσικός ή συμβολικός), η εκμετάλλευση, η χειραγώγηση, κατάχρηση οικονομική ή θέσης.
Κερδοσκόποι και καταχραστές, παραβιάζουν την αίσθηση δικαίου, την αρμονία, τα όρια και την γαλήνη των ανθρώπων που βιώνουν απώλειες.
 
Σε προσωπικό επίπεδο βέβαια θα αισθανθούμε την ανάγκη να προβάλλουμε τις απόψεις μας και κάθε σχέδιό μας ως μοναδικό. Έτσι θα υπάρχουν δυσκολίες στην επικοινωνία μας με τους άλλους και στις συνεργασίες.Ακόμη και οι αισθηματικές σχέσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο, είτε επειδή θα θέλουμε να εξελιχθούν, είτε γιατί δεν θα μπορούμε πλέον να τις ισορροπήσουμε.
 
Το εξάγωνο Ηλίου/Δια, φέρνει αισιοδοξία, καλή τύχη και ευτυχία. Αυτός είναι η ιδανική περίοδος για να πετύχετε τους στόχους σας,καθώς θα πρέπει να υπάρξει μικρή ή καθόλου αντίσταση.Πρέπει όμως να προσπαθήσετε.Η εκκίνηση νέων εργασιών θα επωφεληθεί από την ανάπτυξη και την επεκτατική δύναμη του Δία. Άλλοι θα είναι γενναιόδωροι και φιλόξενοι απέναντί σας, ειδικά οι άνθρωποι τύπου Δία, όπως οι δικαστές,καθηγητές και άλλες προσωπικότητες.
 Άλλα μέσα για την επέκταση των οριζόντων σας μπορεί να περιλαμβάνουν περαιτέρω εκπαίδευση και ταξίδια μεγάλων αποστάσεων.
 
Η αντίθεση Σελήνης/Αρη, θα σας κάνει ανυπόμονους σχετικά με αυτό που θέλετε να πετύχετε και να εξαγνιστείτε εύκολα από τυχόν καθυστερήσεις.Μικροπράγματα ίσως να σας ενοχλήσουν που κανονικά θα πρέπει αγνοήσετε.Ο θυμός και η τάση να δρούμε βιαστικά χωρίς σκέψη,αυξάνουν τον κίνδυνο,εκνευριζόμαστε εύκολα, όπως επίσης μετατρέπει και μια συζήτηση και επιχειρήματα σε μάχες,παίζοντας σημαντικό ρόλο στην σεληνιακή έκλειψη. Οι σχέσεις με τον σύντροφό σας, την οικογένεια και τους στενούς φίλους σας είναι πιθανότερο να υποφέρουν από παρορμητικές ενέργειες και τα επιθετικά σας ένστικτα το επόμενο χρονικό διάστημα.
 
Προσπαθήστε να ελέγξετε όμως αυτήν την επιθετική ενέργεια και να την διοχετεύσετε προς τη σκληρή δουλειά και τον ανταγωνισμό, έτσι θα μειωθεί ο κίνδυνος συγκρούσεων. Η αντίθεση αυτή φαίνεται να πυροδοτεί καταστάσεις και γεγονότα που έχουν σχέση με τον 12-6οοίκο, κυρίως το μεταναστευτικό και τους στρατούς που ενεργοποιούνται και έχουν ήδη ενεργοποιηθεί, τα εργασιακά, τις ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης, την δημόσια υγεια και το ηλεκτρονικό έγκλημα.
 
 
Η σύνοδος Ηλίου/ Άρη συνήθως φέρνει πληθώρα ενεργειών και πρωτοβουλιών που πρέπει να χρησιμοποιηθούν εποικοδομητικά, διαφορετικά μπορεί να υπάρξουν καταστροφικές συνέπειες.Εάν αυτή η θερμή ενέργεια συσσωρευτεί στο σώμα σας, ίσως να απελευθερωθεί αυθόρμητα χωρίς έλεγχο.Μια τέτοια απελευθέρωση ανεξέλεγκτης θερμής ενέργειας θα ήταν γρήγορη και καταστροφική,πληγώνοντας τον εαυτό σας ή άλλους.Δείξτε προτίμηση προς τη σωματική δραστηριότητα,αλλά ο εγκέφαλος μπορεί επίσης να κάψει πολύ ενέργεια.Η σεξουαλική σας ενέργεια θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά δημιουργική και παραγωγική.Μπορείτε να εκφράσετε την ταυτότητά σας μέσω της σωματικής επαφής.
 
 
Η σεληνιακή έκλειψη ξεκινάει με την αντίθεση Ηλίου/Σελήνης και το τετράγωνο Δια/Πλούτωνα.Αυτός ο συνδυασμός αντιπροσωπεύει τις πολικότητες στη ζωή σας και τις εντάσεις που δημιουργούνται στις σχέσεις, που είναι συνυφασμένες με τον εγωισμό, την απληστία και την αδίστακτη συμπεριφορά.Η ροή ενέργειας, νομίζω, θα κινηθεί από τη Σελήνη> Ήλιος> Πλούτωνας> Δία> Σελήνη. Αυτός ο κύκλος θα συνεχίσει να επαναλαμβάνεται σε ένα συνεχές κλειστό κύκλωμα ας πούμε, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.
 
Ο στόχος είναι να φτάσετε στο τρίγωνο Σελήνης/Δια που υπάρχει στον χάρτη και χαρίζει επιτυχία και ευτυχία. Αυτή η ζεστή και συναρπαστική όψη θα προσφέρει επίσης λύσεις στα προβλήματά σας.Υπάρχει μια ακόμη όψη, που συνδέεται άμεσα με αυτή την σεληνιακή έκλειψη/πανσέληνο.
Η όψη quincunx  Ήλιου/Πλούτωνα είναι μια δευτερεύουσα όψη.Το quincunx ή inconjunct, προκαλεί ερεθισμό και ένταση, αλλά λύσεις και την απελευθέρωση της έντασης, παρόμοια με τη δυναμική που σχετίζεται με τον τραυματισμό και την επούλωση. Οι παραδοσιακοί αστρολόγοι αγνοούν αυτή την όψη καρμικής προσαρμογής και χάνουν τα κρυφά μηνύματα που ίσως βρίσκονται μέσα τους.
 
 
Το quincunx Ηλίου/ Πλούτωνα, σχηματίζεται μεταξύ 6- 11ου οίκου, θα επισημάνει μερικούς συγκεκριμένους τομείς όπου υπάρχει πρόβλημα στη ζωή σας, που πρέπει να επιλυθούν. Αυτό καθιστά αυτή τη σεληνιακή έκλειψη ως ένα σημείο καμπής στη ζωή μας που μπορεί να το αισθανθούμε σαν μίνι κρίση ή απειλή.Έχει να κάνει με την υγεια, την εργασία η τα δικαιώματα σε αυτόν τον τομέα, την καθημερινή μας ζωή και επιβίωση, θα επηρεάσει τα μελλοντικά μας σχέδια. Κρίσεις μπορεί να ξεσπάσουν σε πολιτικό επίπεδο και να δούμε σκηνές απείρου κάλλους στα κοινοβούλια αλλά και εκτός.
 
Η συσσώρευση έντονης πίεσης μπορεί να οδηγήσει σε νευρωτική, εμμονή ή καταστροφική συμπεριφορά. Ένα γεγονός ή ένα άτομο μπορεί να ενεργοποιήσει αυτό το σημείο ανατροπής αφαιρώντας την προσωπική σας δύναμη.Αντιδρώντας, προσπαθώντας να ελέγξουμε και να χειριστούμε τους άλλους θα οδηγήσει σε συγκρούσεις και ένα πληγωμένο εγώ.Απαιτείται συμβιβασμός.Αφήστε το εγώ σας και δείξτε εμπιστοσύνη σε μια υψηλότερη δύναμη. Αυτή η άσκηση αυτό-βελτίωσης θα μεταμορφώσει τη ζωή σας προς το καλύτερο και θα έχει θετική επίδραση στους αγαπημένους σας.
 
 
Δυστυχώς, ο Δίας εξακολουθεί να βρίσκεται σε μάχη με τον Πλούτωνα, οπότε ίσως να μην είναι σε θέση να επικεντρωθεί πλήρως σε θέματα ειρήνης-διπλωματίας-οικονομικά καθώς η σεληνιακή έκλειψη είναι σε αντίθεση με το Αρη.Το τετράγωνο Δια/ Πλούτωνα, θεωρώ ότι είναι η πιο σημαντική όψη αυτής της σεληνιακής έκλειψης αλλά και του 2017,μετά την αντίθεση Δια-Ουρανού, που θα είναι ακριβείας στις 4 Αυγούστου.
 
Το πρώτο τετράγωνο ακριβείας ήταν τον Φλεβάρη και αυτό τώρα ενεργοποιείται ξανά από την σεληνιακή έκλειψη. 
Αυτό συνδέεται με την δύναμη της πλουτοκρατίας,με την υπερβολική και ασυλλόγιστη σπατάλη,η επιθυμία να εκμεταλλευόμαστε τις μάζες, φέρνει σημαντικά προβλήματα στην δημόσια υγεία, συνδέεται με τα προβλήματα της πολιτείας και τις αρχές του κράτους, τις φυλακίσεις, προφυλακίσεις πολιτικών και αυτών που καταχράστηκαν το δημόσιο χρήμα η την απώλεια κοινωνικής θέσης λόγω της εκμετάλλευσης και ασυλλόγιστης σπάταλης του χρήματος.
 

 

Το τετράγωνο αυτό μπορεί να είναι ένας καταχραστής μεγάλων ποσών,ένας κερδοσκόπος, έχει να κάνει με αυτούς που διαχειρίζονται το πολύ χρήμα παγκοσμίως,ένας ένθερμος ιεροκήρυκας, ένα αρπακτικό ή ένας μάγος.Μερικές φορές όλα ταυτόχρονα! Στη χειρότερη όμως περίπτωση, αυτό το αρχέτυπο είναι ένας ηγέτης που λατρεύεται και κάνει κατάχρηση της εξουσίας σε κάθε επίπεδο, πάντα σε σχέση με την ευημερία ενός λαού.
 
 
Ο Δίας είναι η θρησκεία / νόμος, παιδεία και ο Πλούτωνας είναι η πολιτική. Ως διέλευση, αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος κατά την οποία μπορεί κανείς να αισθάνεται κυνηγημένος και διωκόμενος είτε στη θρησκεία (Χριστιανισμός διώκεται) είτε στην πολιτική, είτε σε θέματα που αντιπροσωπεύει ο Δίας.Ωστόσο, δεν θα πρέπει να υποκύπτουμε. Ο ακτιβισμός για παράδειγμα, δίνει μόνο στην ελίτ την δικαιολογία να λογοκρίνει και να πιέζει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Η ελευθερία πολεμάτε η περιορίζεται, αλλά με υπόγειους τρόπους ….
 
 
Το σταθερό αστέρι Alnair, έχει φύση συνεσταλμένη, περήφανη, προσεκτική, ευγενική, ιδεαλιστική και αφοσιωμένο χαρακτήρα, με μια προτίμηση στην αστρονομία. Ίσως να έχει την σημασία ότι κάποια πράγματα μπαίνουν στο μικροσκόπιο και έχει ερευνητικό χαρακτήρα.Αυτό το αστέρι δίνει τη δυνατότητα να κοιτάξετε μια εύφλεκτη κατάσταση με ψυχραιμία.Ας ελπίσουμε ότι θα βοηθήσει επίσης τον Δία να διατηρήσει την ισορροπία του, καθώς είναι πλέον σε ευθεία πορεία.
 
 
Αν και η έκλειψη είναι σεληνιακή και έχει επί το πλείστον θετικές όψεις κανείς δεν μπορεί επίσης να αγνοήσει την επιρροή του Ηλιου.Ο Ήλιος σχηματίζει επίσης όψεις quincunx με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα. Ο Αρης ανάμεσα στην Αφροδίτη και την Ceres, ενεργοποιεί θέματα παιδοφιλίας, στους κύκλους της ελίτ, θέματα θρησκείας η θρησκευτικά σκάνδαλα που θα επηρεάσουν σε συλλογικό επίπεδο. Είναι πολύ πιθανό αυτό το θέμα να επιστρέψει στα πρωτοσέλιδα κατά τη διάρκεια των επόμενων 3 μηνών μετά από αυτή τη σεληνιακή έκλειψη.
 
Δυστυχώς, οι υποτιθέμενοι δράστες αυτών των εγκλημάτων έχουν τα πλοκάμια του Πλούτωνα σε όλα τα ισχυρά μέσα μαζικής ενημέρωσης και νομικές θέσεις (τετράγωνο Δια/Πλούτωνα), έτσι ποια είναι η πιθανότητα δικαιοσύνης για τα παιδιά που έχουν κακοποιηθεί; Ακόμα, ο Δίας βρίσκεται στο Ζυγό, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε.
 
Α.Τζόουνς: Η NASA διατηρεί αποικία με παιδιά-σκλάβους στον Άρη https://www.youtube.com/watch?v=f9cgm1B7Rew
 
Το Pizzagate είναι μια θεωρία συνωμοσίας που εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια του κύκλου των προεδρικών εκλογών των Ηνωμένων Πολιτειών του 2016. Η θεωρία, η οποία έγινε ιογενής, ισχυρίστηκε ότι τα ηλεκτρονικά μηνύματα του John Podesta, τα οποία διαρρέουν το WikiLeaks, περιείχαν κωδικοποιημένα μηνύματα σχετικά με την εμπορία ανθρώπων και συνδέονταν με πολλά εστιατόρια στις Ηνωμένες Πολιτείες και μέλη του Δημοκρατικού Κόμματος με ένα κατασκευασμένο κύκλωμα για παιδιά που έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά. Η ψευδή θεωρία έχει απαξιωθεί σε μεγάλο βαθμό από μια μεγάλη ποικιλία οργανισμών, συμπεριλαμβανομένης της Αστυνομικής Διεύθυνσης της District of Columbia.
 
 
Σε προσωπικό επίπεδο θα αναζητούμε δικαιοσύνη στις σχέσεις μεταξύ μας, όπως και σε όλα τα πράγματα. Ο 2ος δεκανος του Υδροχόου θα μας επιτρέψει να εξετάσουμε κάθε αντιληπτή θυματοποίηση. Σε αυτή τη σεληνιακή έκλειψη, υπάρχει ένας καλός συνδυασμός πάθους και θάρρους με τον οποίο μπορείτε να εξετάσετε τα προβλήματα ανοιχτά και ειλικρινά.
 
Η έκφραση των συναισθημάτων σε ενα αγαπημένο πρόσωπο, μπορεί να γίνει με τη μορφή ενός ποιήματος ή ενός έργου τέχνης, είναι επίσης ένας άλλος τρόπος για να επικοινωνήσετε και να δώσετε ένα σημαντικό μήνυμα αν κάποιος αισθάνεται άβολα η δυσάρεστα.
Πάντως σε κάθε περίπτωση το τετράγωνο Δια-Πλούτωνα μεταξύ 11-7ου οίκου, έχει να κάνει με τα κοινοβούλια, τις συμφωνίες με τους δανειστές, τις μηνύσεις και το σύστημα δικαιοσύνης,τα κόμματα, τους συμμάχους, και εκεί βέβαια ξέρουμε ότι κρύβεται τεράστια διαφθορά. Επίσης να επισημάνω ότι οι λαοί κινούνται πάντα ομαδικά και ενωμένοι υπό την επιρροή του Υδροχόου, ακόμα και αν διστάζουν, να το κάνουν, τουλάχιστον πρέπει να ξαναπροσπαθησουν.
 
 
Η Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο θα επηρεάσει όπως κατανοούμε όλοι τον 10ο -4οοίκο της Ελλάδας,ενώ η ίδια η χώρα μας ανήκει στο ζώδιο αυτό,η έκλειψη-πανσέληνος σε σύνοδο με τον Ήλιο της στον 10ο οίκο της οδηγεί σε πολιτική αστάθεια,αλλαγή ηγεσίας, ανασχηματισμούς, οικουμενικές κυβερνήσεις αλλά και παρανοήσεις με τον έξω κόσμο. 
 
 
 
Σε τρίγωνο με την Σελήνη της στους Διδύμους, εξαγωνιζει τον Αρη της, στην προσπάθεια της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τα όποια προβλήματα και αντιδράσεις σε κομματικό επίπεδο, σε ότι αφορά συμφωνίες σε διπλωματικό επίπεδο και με εχθρικές χώρες αλλά και την δυσαρέσκεια-λύπη του λαού. Ωστόσο, βέβαια αυτό δείχνει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να βρεθούν λύσεις, αν παίξουμε σωστά τα χαρτιά μας.
 
Η έκλειψη γίνεται στον άξονα 6-12ου οίκου.Ο 12ος οίκος επίσης συνδέεται με καταστάσεις και συνθήκες που φέρνουν ταραχές και ανισορροπία στην κοινωνία και στην κοινή ευημερία. Πράγματα που είναι κρυμμένα,μυστικές ομάδες,μυστικές κυβερνητικές οργανώσεις, κατάσκοποι και κρυφοί εχθροί του κράτους.
 
Ο οίκος συνδέεται όπως είπαμε με το έγκλημα και τις εγκληματικές δράσεις και ενέργειες, με την τρομοκρατία και με επιβολή νόμων που εξαναγκάζουν ή καταδικάζουν τους πολίτες. Ο άξονας έχει να κάνει με θέματα εργασίας, πολιτικού παρασκηνίου και υγείας και η έκλειψη φαίνεται να διακόπτει την ομαλή ροή της καθημερινότητας μας.Ο 6ος οίκος επηρεάζει το 4ο οίκο της χώρας μας,με την σύνοδο Ηλίου/Αρη/Βορείου Δεσμού.
 
Πρόκειται για μια έκλειψη που θα φέρει βίαια ξεσπάσματα στην κοινωνία, πολύ περισσότερο εφόσον πρόκειται για σεληνιακή έκλειψη που επιδρά στον ψυχισμό και το ψυχολογικό υπόβαθρο των ανθρώπων. Για την κυβέρνηση σίγουρα προοιωνίζεται μια πολύ δύσκολη περίοδος.Ο Ήλιος βέβαια έχει θετικές όψεις, οπότε θα πρέπει να γίνουν πολλές προσπάθειες να αντεπεξέλθει στα πολλά προβλήματα. 
Αποκαλύψεις θα ταράξουν την κυβέρνηση που προέρχονται από σωματεία ή από μέλη της ίδιας της Βουλής, η θα βιώσει το ξέσπασμα του Ελληνικού λαού, θέματα οικονομικά και συζητήσεις πάνω σε οικονομικά σκάνδαλα ή σε σχέση με τα έσοδα της κυβέρνησης είναι στο μοτίβο αυτής της έκλειψης.
 
  
Η πανσέληνος/σεληνιακή έκλειψη, είναι σε αντίθεση με τον Κρόνο,στον 4ο οίκο, επηρεάζει θέματα που συνδέονται με τα κτήρια,τις κατοικίες,την αντιπολίτευση, τις καιρικές συνθήκες,τη γεωργία,τις σοδειές και τα έσοδα από εδαφικές εκτάσεις.Βάσανα και στεναχώριες με θέματα 4ουοίκου,διότι ο Κρόνος συνδέεται με την απώλεια,τον φόβο και την έντονη ανησυχία.Μια σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο με την βαριά σκιά του Κρόνου από πανω σηματοδοτεί σημαντικά προβλήματα,δημιουργεί ρήξεις και απρόσμενες καταστάσεις η και εμπόδια σε πολιτικό επίπεδο η τις αποφάσεις που θα πάρει.Ο Κρόνος στην 21η μοίρα του Τοξοτη, έχει επιθετικό και βίαιο χαρακτήρα, συνδέεται με καυγάδες και διχόνοια και ειναι αρκετά δυσμενής.
 
Η σύνοδος Ηλίου-Κρόνου και οι αποφάσεις των κυβερνώντων θα συνεχίσουν να επηρεάζουν τα ηλικιωμένα άτομα και θέματα 4ου οίκου. Η σύνοδος ίσως να προσπαθεί κατά κάποιο τρόπο να εξισορροπήσει τις καταστάσεις και να είναι βοηθητική. Ακόμα δείχνει ότι η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση θα είναι σε αδυναμία στο να επιλύσουν σημαντικά θέματα της χώρας.
 
Σημαντική όψη η αντίθεση Αφροδίτης-Δια που επηρεάζει την οικονομία της χώρας και το χρηματιστήριο, δείχνοντας απώλειες, σημαντικές περικοπές,σπατάλη και κατάχρηση του δημοσίου χρήματος,εντάσεις, αστάθεια και προβλήματα με μετανάστες στα νησιά. Ότι και να είναι οι υποκρισίες και τα ψέματα θα δείξουν κάτι διαφορετικό, αλλά σίγουρα δεν έχει επενδυτικό η θετικό χαρακτήρα η να δείχνει θετικές αλλαγές.
 
Επίσης στον χάρτη βλέπουμε την σύνοδο Αρη-Κρόνου στον 4οοικο- την αντίθεση Αρη-Ουρανού, και την αντίθεση Ηλίου-Αρη. Το πρώτο περιλαμβάνει πολλά, ισχυρές φωτιές, καταστροφή σπιτιών και απώλειες, βια, σκληρές δοκιμασίες, αδυναμία,έντονη αντιπαράθεση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης. 
Πάντως θα επηρεάσει θέματα 4ου οίκου, με ολέθριο και αρκετά επιζήμιο τρόπο.Η αντίθεση Αρη-Ουρανού, δείχνει ένα σκληρό αγώνα για επιβίωση, συνδέεται με τα ατυχήματα, με ένα κίνδυνο, με την έντονη ψυχολογική πίεση, με την τάση της κυβέρνησης να αντιλέγει, να διαψεύδει,να αποκρούει.Ενα γερο τεστ νεύρων. Ότι και να είναι, βλέπουμε ότι η περισσότερη ενέργεια επικεντρώνεται στον 4ο οίκο.
 
Το τετράγωνο Δια-Ποσειδώνα συνδέεται με τις πολιτικές συγκρούσεις, απώλειες, με την κερδοσκοπία, τα πολιτικό-οικονομικά σκάνδαλα αλλά και αστάθεια. Φαίνεται ότι θα υπάρξουν σημαντικές αποκαλύψεις σε σχέση με την πολιτικό -οικονομική διαφθορά το επόμενο χρονικό διάστημα. 
 
Αυτό που παρατηρούμε είναι η σύνοδος Αρη/MC, με 1 μοίρα διαφορά και αυτό είναι πολύ έντονο,που θα υπάρχει έντονη δραστηριότητα σε θέματα 7ου οίκου, όπου δείχνει επιτυχία, δύναμη..όσο αφορά τις εξωτερικές υποθέσεις και σχέσεις με άλλες δυνάμεις.Πόλεμοι και διεθνείς συνθήκες.Τους φανερούς αντιπάλους της χώρας.Τους εχθρούς του δημοσίου συμφέροντος. 
 
O Κρόνος βέβαια παίζει περιοριστικό ρόλο σε θέματα 8ου οίκου, όπως συντάξεις, χρέος, ασφαλιστικό, Συμβούλιο Επικρατείας, εγκληματικότητα και θνησιμότητα.
 
Hσεληνιακή έκλειψη επηρεάζει επίσης τον 3-9ο (οριοθέτηση συνόρων, εξωτερική πολιτική)οίκο της Κύπρου, όπου η σεληνιακή έκλειψη σχηματίζει αντίθεση με τον γενέθλιο Ουρανό της, αλλά επηρεάζεται και από την σύνοδο Ηλίου-Ουρανού.Αυτό σημαίνει ότι η Κύπρος θα συνεχίζει να διαπραγματεύεται με ιδιαίτερο δυναμικό τρόπο και πείσμα την πλήρη ανεξαρτησία της, όπου θα φέρει μεγάλες εντάσεις αλλά και ανατροπές.
 
Ο Ήλιος και ο Αρης, στον 6ο είναι μια πολύ κακή θέση, που δηλώνει πυρετούς και φλεγμονώδη νόσο μεταξύ των ανθρώπων.Επίσης, υποδηλώνει πυρκαγιές και ατυχήματα σε πολεμικά πλοία.Δεν είναι και τόσο ευνοϊκή για την υγεία και τις εργατικές τάξεις.Παρουσιάζει δυσαρέσκεια και πολλή ασθένεια.Η Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο μπορεί να οδηγήσει την χώρα σε πολιτική αστάθεια και μια ακόμη περιπέτεια.