ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ-6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

στις


Στις 6 Σεπτεμβρίου,2017,ώρα 9:02:43 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων. Θα επηρεάσει τα μεταβλητά ζώδια, και η επιρροή της θα είναι έντονη, με ρευστό χαρακτήρα και ποικίλες επιρροές. Κύριο χαρακτηριστικο της θα είναι η υπερβολική έκφραση των γεγονότων, η παραπλάνηση και η αδυναμία στο να γίνει σωστή εκτίμηση των όποιων εξελίξεων.Η περίοδος αυτή, θέλει μεγάλη προσοχή, περισσότερο ρεαλισμό και ψυχραιμία.Οι εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο θα επιταχύνονται όλο και περισσότερο στα διεθνή ζητήματα με στόχο πάντα τις οικονομικές ανακατατάξεις.Στην Ελλάδα, θα γίνουν αλλαγές στον πολιτικό χώρο και την εσωτερική διοίκηση, και το κοινοβούλιο ενώ δεν θα λείψουν τα ατυχήματα,οι αιφνίδιοι θάνατοι κυρίως επώνυμων προσωπικοτήτων,σύμφωνα με τον 2οδεκανό των Ιχθύων.


Η πανσέληνος βέβαια πραγματοποιείται στην 13ημοίρα των Ιχθύων,στον 5ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου, στο 2οδεκανό της. Όλα τα επαγγέλματα που σχετίζονται με τον πολεοδομικό σχεδιασμό,ειδικά τον σχεδιασμό νέων πόλεων ή η ανακατασκευή χώρων που καταστράφηκαν από τον πόλεμο ή από φυσικές καταστροφές, είναι πολύ ευνοϊκά.Δίνει εντολή στο να σεβαστούμε τους ανθρώπους η και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Με τις εκλείψεις Αυγούστου,είδαμε ο πλανήτης να απειλείται και να κλιμακώνεται ο πυρηνικός όλεθρος Βόρειας Κορέας-ΗΠΑ,πολλοί άνθρωποι έφυγαν από τον κόσμο του θεάματος, τις ημέρες της ηλιακής έκλειψης ,όπως η αγαπημένη ηθοποιός Ζωή Λάσκαρη, ο θρυλικός Τζέρι Λιούις,η απώλεια της Αρλέτας, τα γεγονότα στην Βιρτζίνια της Αμερικής, ανάμεσα στις δυο εκλείψεις, είχαμε τις ισχυρές ανεξέλεγκτες πυρκαγιές στην Ελλάδα που απείλησαν πολλές ζωές στην χώρα μας,τις νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο της Νταϊάνα, την επιβολή δικτατορικού καθεστώτος Μαδουρο στην Βενεζουέλα, ενώ εδώ η κοροϊδία συνεχίζεται με την κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα. 
Μια ολόκληρη χώρα έψαχνε τον #εξαφανισμένο #πρωθυπουργό ,εν ώρα εκτακτης ανάγκης. Τέλος, υπό την σκιά της έκλειψης δυο τρομοκρατικά χτυπήματα σημειώθηκαν στην Βαρκελώνη της Ισπανίας,την Φιλανδία,Γερμανία και άλλα μεμονωμένα περιστατικά,όπως στην Αγγλία.

Ο 5ος οίκος συνδέεται με τα Θέατρα, αίθουσες συναυλιών και χώροι διασκέδασης, την νεολαία, εκπαίδευση, γεννητικότητα, σχολεία, ηθικές αρχές και τυχερά παιχνίδια, με τις προσωπικότητες στον κόσμο του θεάματος. Δείχνει το είδος της πολιτικής εξουσίας που ασκείται στην χώρα. Αντιπροσωπεύει τον ισχυρότερο αρχηγό του κράτους, όποιος κι αν είναι αυτός που επηρεάζει την ζωή του έθνους: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ή ο Πρωθυπουργός. Σχετίζεται με τους αξιωματούχους, τους υπουργούς και όλες τις πολιτικές προσωπικότητες του δημόσιου βίου.
Αυτή η πανσέληνος θα είναι απόλυτα απορροφητική και τοξική, έτσι μπορεί να λειτουργήσει είτε πολύ θετικά ή είτε αρνητικά, λόγω της συνόδου Σελήνης/Ποσειδώνα. Οι περισσότεροι εγκληματίες και γλοιώδεις άνθρωποι θα μπορούσαν να μετατρέψουν αυτή τη μεγάλη δύναμη σε κάτι αρκετά φρικτό. Με τους Ιχθύς στον 2ο δεκανό, η εξελικτική κατάσταση της ψυχής είναι πρωταρχική. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι και θέμα επιλογής, το αν αυτή η πανσέληνος θα είναι θετική είτε αρνητική για σας.

Πίσω τον Μάρτιο του 2016 είχαμε μια ηλιακή έκλειψη στις 19 ° μοίρες των Ιχθύων, οπότε αυτή η πανσέληνος Σεπτεμβρίου μπορεί να επαναλάβει μερικά από αυτά τα θέματα της έκλειψης αν αυτή σας αγγίζει. Τα δυο φαινόμενα αυτά είναι πολύ παρόμοια επειδή, όπως ακριβώς σε εκείνη την έκλειψη. Αυτή η Σελήνη είναι επίσης απόλυτα σύμφωνη με τον Ποσειδώνα,μόλις 1 μοίρα διαφορά μεταξύ τους, άρα είναι και πολύ δυνατή.

Η πανσέληνος εδώ κυβερνά και τον 10ο οικο του χάρτη της πανσελήνου.Η αντίθεση Ηλίου/Σελήνης σχηματίζεται μεταξύ 5-11ουοίκου.Ο 11ος Οίκος – Αντιπροσωπεύει το Μέγαρο Μουσικής, τις ορχήστρες διεθνούς φήμης,τα πασίγνωστα μπαλέτα και θεάματα, καθώς και τα επιφανέστερα καλλιτεχνικά πρόσωπα.Τα εκκεντρικά μεγαλοπρεπή κτίσματα .Το κοινοβούλιο.Σχετίζεται με την πολιτική της χώρας και τους υποστηρικτές της και με τις κατά καιρούς απεργίες, διαδηλώσεις ή επαναστάσεις.Με το υπουργείο Πολιτισμού.Με την παραγωγή και την μετάδοση της ηλεκτρικής ενέργειας.Με την αεροπορία της χώρας και με τα αεροδρόμια.Με την ανάπτυξη της αστρολογίας και της αστρονομίας.Με την διάδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών και με το διαδίκτυο.

Η πανσέληνος Σεπτεμβρίου υποδεικνύει σύγχυση, εξαπάτηση και αδυναμία σε τεράστιο βαθμό που θα έχει αντίκτυπο στις ελπίδες και τα όνειρά σας και στην αγάπη σας για τη ζωή.Υπάρχει μια πολύ φρικτή συγχρονικότητα σε αυτό το σεληνιακό φαινόμενο. Η πρώτη είναι ότι η πανσέληνος Σεπτεμβρίου στην 13η μοίρα των Ιχθύων συναντά την ανάδρομη κίνηση του Ποσειδώνα, τον Ιούνιο του 2017,στην ίδια μοίρα, ενώ η άλλη συγχρονικότητα περιλαμβάνει το γεγονός ότι ο Ερμής θα είναι πλέον σε ευθεία πορεία στην ίδια μοίρα,με αυτή της μεγάλης ηλιακής έκλειψης Αυγούστου,στον Λέοντα,στην 29η μοίρα.

Η εσωτερική ένταση και οι εξωτερικές πιέσεις μπορούν να οδηγήσουν σε συγκρούσεις και κρίσεις που απορροφούν την ενέργειά σας. Η πανσέληνος στις 13 ° 53 ‘Ιχθύων επηρεάζεται έντονα από τον Ποσειδώνα ανάδρομο στις 12 ° 49’ Ιχθύων.

Τα κύρια θέματα της πανσελήνου είναι η πνευματικότητα,ιδεαλισμός,όνειρα, ψευδαίσθηση, εξαπάτηση,αδυναμία, σύγχυση και ασάφεια.Πώς επηρεάζει η επίδραση του Ποσειδώνα επηρεάζει τη διάθεσή σας και τις στενές σχέσεις;Ας δούμε τις όψεις, που είναι σημαντικές και πως θα εξελιχθούν σε όλα τα επίπεδα.

Η πολύ στενή σύνοδος Σελήνης/ Ποσειδώνα αυξάνει τη συναισθηματική σας ευαισθησία σε πολύ μεγάλο ποσοστό από ότι όλοι μας καταλαβαίνουμε,ενώ ο Ποσειδώνας εδώ κυβερνά και τον 6ο οίκο της υγείας στον χάρτη.Σκέψεις και συναισθήματα είναι πολύ σημαντικά, και εκτός των άλλων μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε πολύ ανήσυχοι ή σωματικά άρρωστοι η όντως αν υπήρχε τον Ιούνιο πρόβλημα υγείας, να μην τελειώσατε ακόμα με την θεραπεία του η να επανεμφανιστεί κατά ένα μυστήριο τρόπο.


Μπορεί επίσης να μεταφράσετε κάτι λάθος που σας λένε οι άλλοι, δηλαδή να πιάσετε λάθος το νόημα, και αυτό αφορά τον εργασιακό σας χώρο περισσότερο αλλά και τις ερωτικές σας σχέσεις,γι αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί, θα είστε πιο ευάλωτοι προς την εξαπάτηση και τα σκάνδαλα.Τα όνειρα και το άπιαστο, μπορεί να μετατραπούν εύκολα σε φαντασιώσεις χτίζοντας την δική σας ζωή πάνω σε αυτό.Η υποψία θα μπορούσε να σπείρει την παράνοια, την ενοχή ή τις αυτοκαταστροφικές συνήθειες όπως τον εθισμό στα ναρκωτικά και τις διατροφικές διαταραχές.Εθισμοί στον 5ο οίκο θα μπορούσε να είναι και ο τζόγος και ότι έχει να κάνει με την διασκέδαση.
Η πανσέληνος στους Ιχθύς είναι σαν ένα δίκοπο μαχαίρι. Η συνειδητή αυτογνωσία θα σας βοηθήσει να φιλτράρετε τις ενοχλητικές δονήσεις του περιβάλλοντος ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ευαισθησία σας για καλό.Ενώ μερικές ψυχικές εντυπώσεις/αντιλήψεις μπορεί να είναι ανακριβείς, η συμπόνια και η συμπάθεια σας ωστόσο θα είναι γνήσια. Μπορείτε να βοηθήσετε πολύ τα θύματα και αυτούς που είναι πολύ απογοητευμένοι. Η συναισθηματική επούλωση θα είναι σημαντική ανάγκη.Η υγιεινή και η καθαριότητα θα είναι σημαντικά επειδή αυτή η πανσέληνος συνδέεται με την αδυναμία και την ασθένεια. Θα υπάρχει υψηλότερη ευαισθησία στα μικρόβια και οι επιπτώσεις των ναρκωτικών, του αλκοόλ και των αναισθητικών είναι πιθανό, να υπάρξει αυξημένος κίνδυνος έκθεσης σε δηλητήρια και μολυσματικό υλικό. 
Ένα θέμα ,που συνδέεται με αυτό είναι και οι μετανάστες.

Η φριχτή αυτή συγχρονικότητα της πανσελήνου μπορεί να οδηγήσει σε εμπειρίες deja vu, σε μια σειρά συμπτώσεων και παράξενες εμπειρίες γενικότερα.


Το σταθερό αστέρι Achernar στις 15 ° 34 ‘Ιχθείς ελπίζουμε να έχει μια ασθενέστερη αλλά πιο θετική επιρροή στην πανσέληνο Σεπτέμβριου. Αυτό το φωτεινό αστέρι ενεργεί όπως ο Δίας. Δίνει καλοσύνη, φιλανθρωπία, ευτυχία, επιτυχία δίνοντας καλή ηθική, πιστή προσήλωση σε θρησκευτικές πεποιθήσεις ή φιλοσοφία και ανώτερη θέση στην κυβέρνηση ή την εκκλησία.

Ωστόσο, μπορεί από μια άποψη, κατά την γνώμη μου, να επιδείξει μια ακραία συμπεριφορά, διότι αφορά δυστυχώς, και τα ακραία τρομοκρατικά χτυπήματα.

Και θεωρώ τον Σεπτέμβριο, πολύ ακραίο μήνα όσο αφορά την τρομοκρατία στον άξονα Ιχθύ/Παρθένου,αλλά και τα κυβερνητικά/εκκλησιαστικά σκάνδαλα.Και ο Αύγουστος ανάμεσα στις δυο εκλείψεις έδωσε τρομοκρατικά χτυπήματα, στη Φιλανδία, Γερμανία και Βαρκελώνη/Ισπανία,όπου ήταν δυο μάλιστα με αρκετά θύματα. 


Η σύμπτωση με τις σεληνιακές φάσεις Μαρτίου,δεν είναι τυχαίες όμως,ενώ και τότε είχαμε απανωτές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Αγγλία.Άλλωστε, ο 5ος οίκος συνδέεται με χώρους διασκέδασης, που συχνάζουν οι νέοι άνθρωποι μαζικά, και είναι μια συνηθισμένη τοποθεσία όπου γίνονται επιθέσεις,οπότε να είστε προσεχτικοί όπου και να είστε.

Το όνομα αυτό (Achernar), όπως και οι παραλλαγές του Achenar, Acharnar, Acharnahar και Acharnarim, προέρχεται από την αραβική φράση Al Akhir al Nahr (آخر النهر), που σημαίνει «το Τέλος του Ποταμού», από τη θέση του στον αστερισμό. Το όνομα αυτό δόθηκε αρχικώς από τους Άραβες στον σημερινό θ Ηριδανού, που τον θεωρούσαν τον ακραίο. Παρόμοια, ο Bayer τον αποκαλεί και Enar, ο Καίσιος Acarnar, o Riccioli Acarnaharim και Acharnaar, o Scaliger Acharnarin και ο Schickard Achironnahri.

Ο Πτολεμαίος δεν αναφέρει τον Αχερνάρ, καθώς, παρότι σήμερα είναι ορατός από την Αλεξάνδρεια, στην εποχή του δεν ήταν. Οι Κινέζοι αστρονόμοι ονόμαζαν τον Αχερνάρ Shuǐwěiyī, δηλαδή «Πρώτο του Στριφτού Ρυακιού». Ο Αχερνάρ είναι ελαφρώς μεταβλητός αστέρας, του τύπου του «λ Ηριδανού». Η μάζα του εκτιμάται ότι είναι εξαπλάσια έως οκταπλάσια της μάζας του Ήλιου και η διάμετρός του δέκα φορές μεγαλύτερη, επομένως ο όγκος του είναι χίλιες περίπου φορές μεγαλύτερος από τον όγκο του Ήλιου (στο όριο μεταξύ νάνου και υπογίγαντα). Το απόλυτο μέγεθος του Αχερνάρ είναι −2,77.
Επιπλέον, υπάρχει ο Pollux στο MC,Τιμή και προτίμηση, αλλά κίνδυνος ντροπής και καταστροφής. [Robson *, ρ.186.]

Ο Πλούτωνας τετραγωνίζει τον ωροσκόπο του χάρτη, προβλέποντας τραυματισμούς, χρήση βίας, δραστική αλλαγή στις συνθήκες ζωής, η επιθυμία κάποιου να βρεθούμε υπό την εξουσία και τον έλεγχο μιας ομάδας.

Ο Ουρανος σε αντίθεση με τον ωροσκόπο της πανσελήνου, δείχνει αναστατώσεις, αναταραχές, κινδύνος ατυχήματος, ομαδικό σοκ στο περιβάλλον, ένταση, αστάθεια, μεταβλητότητα.

Η σύνοδος Σελήνης/Ποσειδώνα απέναντι στον Ήλιο, δημιουργεί ένα αρκετά τεταμένο και συγκρουσιακό περιβάλλον.Ο Ήλιος απέναντι από τη Σελήνη εστιάζει την προσοχή στις στενές σχέσεις σας ,αλλά και θέματα 5ου οίκου,όπως τα παιδιά για παράδειγμα, και η δημιουργικότητα και δείχνει πώς επηρεάζονται από τη σύγχυση και την εξαπάτηση. Άλλοι μπορεί να προσπαθήσουν να σας ρίξουν ψυχολογικά και να επιτεθούν στην ιδιωτική σας ζωή.Οι σχέσεις που δημιουργούνται τώρα δεν είναι αυτό που νομίζετε κτλ..Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι αρκετά ευαίσθητες.Γιατί, καθώς αισθάνεστε πιο συναισθηματικοί και ρομαντικοί, ίσως να έχετε και αρκετές υποψίες για διαφορά θέματα.

Η συνοδος μεταξύ των δυο συνδέεται με την απομόνωση, την απογοήτευση, την τάση να είναι κάποιος ανικανοποίητος, την παράξενη διάθεση αλλα και τις παράξενες θεωρίες που αναπτύσσονται. Οπως και να έχει η απογοήτευση είναι έντονη, υπάρχει ροπή προς τα οιδήματα από άποψη υγείας και προβλήματα του κυκλοφορικού συστήματος, αλλα υπάρχει έντονη ευαισθησία γενικότερα.

Μια επιπλέον αστρολογική όψη που κάνει τα πράγματα ακόμη πιο επικίνδυνα, είναι η αντίθεση Ηλίου/Ποσειδώνα,αυξάνοντας το ήδη υψηλό επίπεδο σύγχυσης, εξαπάτησης, ανασφάλειας και αποθάρρυνσης. Αν δεν μπορείτε να αποφύγετε να αντιμετωπίζετε τις σκληρές πραγματικότητες της ζωής, θα χρειαστεί να λάβετε ορισμένες προφυλάξεις για να αποφύγετε την απώλεια και την απογοήτευση. Οι εξασθενημένες άμυνες μπορούν να προσελκύσουν “ψυχικούς βρικόλακες”, «psychic vampires».Πονηροί, ανέντιμοι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να επωφεληθούν από εσάς ή να σας πουλήσουν πράγματα που δεν χρειάζεστε, ίσως να προσπαθήσουν να σας βάλουν εμπόδια η να θολώσουν τα πράγματα πεταγοντας αρκετή «λάσπη», η να πουν ψέματα και να σας αποθαρρύνουν ώστε να κερδίσουν αυτοί,αυτό που επιθυμούν.
Να είστε πολύ σαφής με τον εαυτό σας και τους άλλους όσο αφορά τις προθέσεις σας. Δεν μπορεί να υπάρχουν γκρίζες περιοχές, παρά μόνο ναι ή όχι. Οποιαδήποτε εξαπάτηση εκ μέρους σας, ή αν κρύβετε κάτι, αν λέτε ψέματα, θα είναι σαν να σκάβετε ένα μεγαλύτερο λάκκο για τον εαυτό σας.

Η όψη συνδέεται με την χρήση χημικών. Επίσης, με τη κατάστρωση σχεδίων χωρίς την ικανότητα πραγματοποίησης, δημιουργεί αυταπάτες, ασθένεια και απογοήτευση, συνδέεται με τα θύματα, συνθήκες χάους και το γεγονός ότι μπορεί να επηρεαζόμαστε εύκολα από τους άλλους.

Η οψη κουινκαξ Σελήνης/ Αφροδίτης, αυξάνει την ανάγκη σας για αγάπη και στοργή αλλά επίσης αυξάνει ταυτόχρονα και την ένταση ανάμεσα σε εσάς και ένα συγκεκριμένο αγαπημένο σας πρόσωπο. Αυτό το αγαπημένο πρόσωπο, συχνά μπορεί να είναι σύζυγος ή στενός συγγενής , η μητέρα, αλλά μπορεί επίσης να είναι ένας οικείος άνδρας φίλος ή εραστής. Η ένταση της σχέσης μπορεί να αυξηθεί εξαιτίας μιας ανισορροπίας που περιλαμβάνει την συναισθηματική υποστήριξη και αγάπη. Το ποσό της αγάπης που λαμβάνετε θα είναι αισθητά διαφορετικό από το ποσό της αγάπης που δίνετε, αυτή την χρονική περίοδο.

Όταν αυξάνονται οι εντάσεις στις σχεσεις μας, φτάνουμε σε ένα κρίσιμο σημείο όπου πρέπει να συμβεί κάτι για να αποκατασταθεί η ισορροπία. Εάν κάποιος σύντροφος αναζητήσει ικανοποίηση αλλού, θα περιλαμβάνει τη μυστικότητα και τον κίνδυνο του να “πιαστεί στα πράσα”. Τέτοια θέματα σχέσεων μπορεί να γίνουν ένα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα με μια συνεχή συγκέντρωση αλλα και στη συνέχεια να υπάρχει απελευθέρωση αυτής της έντασης. Μια μυστική φιλία ή υπόθεση θα συμπεριλαμβάνει πιθανότατα έναν φίλο, έναν συνάδελφο ή έναν συγγενή ή εραστή που εξαπατήθηκε.
Η οψη επιπλέον, κουινκαξ Πωσειδωνα/Αφροδίτης αναμένεται να περιπλέξει τις ήδη τεταμένες ερωτικές σχέσεις με όλη τη σύγχυση και την εξαπάτηση που αναφέρθηκε προηγουμένως. Φέρνει τη σχέση θύματος / σωτήρα στη σχέση. Αν έχετε μια κακή εικόνα του εαυτού σας και δεν σας αρέσει να κοιτάζεστε στον καθρέφτη, η πανσέληνος θα φέρει ανατροπή όπου θα αναγκαστείτε να κάνετε προσαρμογές. Δεν μπορείτε να συνεχίσετε να προσπαθείτε να εξισορροπήσετε την έλλειψη αυτο-αγάπης με την αυτοθυσία ή αυτοκαταστροφή.
Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία λίγες ωρες πριν την πανσέληνο, με μεγαλύτερες πιθανότητες επικοινωνιακών και τεχνολογικών βλαβών, θα προσθέσει νευρικό άγχος, καθυστερήσεις και είναι πιθανόν να υπάρξουν χαμένα αντικείμενα. Η επιθετική ή αμυντική σκέψη μπορεί να φέρει δυσάρεστες κουβέντες, επιχειρήματα, ψυχολογικές εκρήξεις, ξεσπάσματα και παρορμητικές ενέργειες. Δεν θα έχετε την υπομονή για άλλες δικαιολογίες οπως αναξιοπιστία, εξαπάτηση ή και απιστία.
Η πανσέληνος της 6ης Σεπτεμβρίου φέρνει, ιδεαλισμό, όνειρα, ψευδαίσθηση, εξαπάτηση, αδυναμία και σύγχυση.Μπορεί να χάσετε την πίστη σας όσο αφορά τα όνειρά σας για το μέλλον σε σχέση με τα εξωτερικά γεγονότα.Η σύγχυση και η παραπλάνηση μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τη μακροπρόθεσμη επιτυχία σας. Τα προβλήματα σχέσεων, η ασθένεια ή η οικονομική πίεση μπορεί να οδηγήσουν σε απογοήτευση. Μπορεί να αισθάνεστε αδύναμοι και αποθαρρυμένοι, αλλά μην αφήστε την αγάπη σας και την καλοσύνη να μπερδευτεί λόγω αδυναμίας.

Ο ρομαντισμός είναι δυνατόν να υπάρχει έντονα, αλλά θυμηθείτε τη διαφορά μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας. Εκτός από το συναίσθημα και το ρομαντισμό, θα υπάρξει υποψία και ευπάθεια. Η δυσπιστία, τα μυστικά και τα ψέματα μπορούν να δηλητηριάσουν μια σημαντική σχέση. Θα χάσετε πιθανώς την υπομονή σας με τυχόν συνεχιζόμενα προβλήματα στην αγάπη ή στη ζωή σας. Αν αρχίσετε να χάνετε την ελπίδα, θυμηθείτε ότι αυτή η πανσέληνος παραμορφώνει την άποψή σας για την πραγματικότητα. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται είτε στην προσωπική μας ζωή είτε στην πολιτική.

Η εστιασμένη και οξεία σκέψη θα απομακρύνει την ομίχλη και θα εκθέσει τα μυστικά και τα ψέματα. Η ανακάλυψη της αλήθειας μπορεί να βλάψει, αλλά η φιλοδοξία και η αίσθηση της περιπέτειας θα επιστρέψουν. Η αίσθηση του επείγοντος θα επιφέρει αστραπιαίες αλλαγές. Ο ενθουσιασμός και το πάθος θα αντικαταστήσουν τη δυσπιστία και την απογοήτευση. Η αποφασισμένη και συνεχής προσπάθεια όμως θα φέρει την ανάπτυξη και την ευτυχία που επιθυμείτε.

ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ

Αφροδίτη-Κρόνος-Πλουτωνας– ασυνήθιστη ένταση στις ερωτικές σχεσεις, πρόσκαιρες η προσωρινές χαώδεις καταστάσεις.

Ωροσκόπος-ΠλούτωναςMC– ένα πολύ γνωστό πρόσωπο, δημοσιότητα και φήμη, αναγνώριση κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.

Κρόνος –Βόρειος Δεσμός-Δίας-MC– διακριτική μοναξιά, ευτυχία μέσα από την απομόνωση, τυχερός χωρισμός από τον σύντροφο η τον τόπο εργασίας. Μια αλλαγή θέσης. Πένθος,στέρηση, απώλεια,θάνατος,εμπόδια, απογοήτευση.

Κρόνος-Ουρανος-Βόρειος δεσμός– προκλητική συμπεριφορά, η ανικανότητα να προσαρμοστούμε στην κοινωνία, ενωμένη προσπάθεια ενάντια στον εχθρό.

Σελήνη-Αφροδίτη-ΉλιοςΠοσειδώνας– φαντασία, καλλιτεχνική ευαισθησία, κατανόηση για τους άλλους. Προβλήματα που προκαλούνται μέσω λανθασμένων η όχι σωστά κατευθυνόμενων ερωτικών αισθήσεων. Απατηλές ελπίδες.

Αφροδίτη-Ουρανος-Κρόνος– αναστολές και δυσκολίες στην ερωτική ζωή η τα οικονομικά και στις διπλωματικές σχέσεις, προσπάθεια για έλεγχο. Το ξύπνημα από το ερωτικό μεθύσι, διακοπή σχέσεων, χωρισμός.Οι χώρες η πόλεις που επηρεάζονται από την πανσέληνο Σεπτεμβρίου, είναι η Αίγυπτος, Νορμανδία, Βόρεια Αφρική, Πορτογαλία, Σαμόα, Σκανδιναβία.Αλεξάνδρεια, Cowes, Grimsby (Νότια Αγγλία), Ιερουσαλήμ (να θυμίσω ότι επίσης επηρεάζεται και από την έκλειψη Ηλίου, λόγω του στελλιουμ στον Λέοντα), Μπόρνμουθ, Σεβίλλη, Βαρσοβία,ΗΠΑ,Ρωμη.


~ Like  Share  Tag  Comment  ~  ~