Site icon ΑΣΤΡΟΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ

Advertisements


Το ωροσκόπιο του Βατικανού βασίζεται στην αποκατάσταση της παπικής ανεξαρτησίας στις 7 Ιουνίου 1929. Η δημιουργία της Πόλης του Βατικανού πραγματοποιήθηκε “στις 11:00 π.μ. Στις 7 Ιουνίου 1929, όταν ο Ιταλός πρωθυπουργός Μουσολίνι και ο καρδινάλιος Γκαζπάρι αντάλλαξαν τα έγγραφα επικύρωσης στη Ρώμη ».Το Βατικανό είναι ανεξάρτητο κράτος, στη δυτική πλευρά της πόλης της Ρώμης στην Ιταλία και αποτελεί συνέχεια του εκκλησιαστικού (ή και παπικού) κράτους του Μεσαίωνα. Ιδρύθηκε στις 11 Φεβρουαρίου του 1929 με τη Συνθήκη του Λατερανού κατά την διάρκεια του Φασιστικού καθεστώτος του Μουσολίνι.

Χαρακτηρίζεται ως το μικρότερο ανεξάρτητο κράτος, ως προς την έκταση του (0,44 τετρ. χλμ.) και τον πληθυσμό του (σύμφωνα με εκτιμήσεις του 2009) αριθμεί 826 ανθρώπους. Στο Βατικανό εδρεύει η Αγία Έδρα, που αποτελεί το πνευματικό και διοικητικό κέντρο της Καθολικής Εκκλησίας. Η εκλογή του Πάπα γίνεται από κονκλάβιο καρδιναλίων, οι οποίοι είναι ηλικίας κάτω των 80 ετών.
Με τον πλανήτη Άρη να τετραγωνίζει τον Χείρωνα στον αστρολογικό χάρτη του Βατικανού, ο Ιησούς Χριστός (Χείρωνας) θα ήταν πολύ εξαγριωμένος. Ένας λόγος για το θυμό του θα ήταν η κάλυψη της αλήθειας για τη Μαρία Μαγδαληνή (Λίλιθ), το οποίο αποδεικνύετε από τη σύνοδο Κρόνου με τη Μαύρη Σελήνη Λίλιθ.

 Από την κρύπτη και την καταστροφή του Ευαγγελίου της Μαρίας, και την επισήμανσή της ως «μοιρολόγος και μετανοημένη πόρνη». Αυτό ήταν ένα ψέμα για να ισχυροποιήσει την κυριαρχία και τη δύναμη άρρωστων παλιών διαστροφών, όπου αποσύρθηκε το 1969 πολύ ήσυχα.

Η Μαρία Μαγδαληνή ήταν στην πραγματικότητα ιέρεια, μερικοί λένε ότι ήταν σύζυγος του Ιησού και μητέρα των παιδιών του.Η πνευματική σοφία και η επιρροή της στην αληθινή χριστιανική εκκλησία εμφανίζεται στο ωροσκόπιο του Βατικανού από την σύνοδο της Λίλιθ με το σταθερό αστέρι Polis, το οποίο δείχνει “περισσότερο υψηλά αξιώματα στην πνευματική ζωή… κάποιον που το ενδιαφέρον και η γνώση για τα πνευματικά πράγματα μπορεί να είναι έντονη και βαθιά “
Γιατί όμως δείχνει ότι ο Ιησούς Χριστός θα ήταν εξαγριωμένος με το Βατικανό; το τετράγωνο Δια-Ποσειδώνα δημιουργεί συστήματα διαστρεβλωμένων πεποιθήσεων, ψέματα και εξαπάτηση που μεταμφιέζονται ως δόγματα της Εκκλησίας.Ο Ποσειδώνας στο σταθερό αστέρι Regulus εξηγεί ακριβώς τη βία που διαπράττεται στο όνομα της θρησκείας.
 
Βία ήταν όλα από την αρχή. Οι Ιερές Σταυροφορίες, γενοκτονίες η Ιερά Εξέταση, και το κάψιμο μαγισσών. Μια άλλη γενοκτονία που συνέβη σχεδόν πρόσφατα στην ιστορία, ήταν αυτή όπου πολλοί ναζιστές διέφυγαν από την κρεμάλα χάρη στις Ratlines του Βατικανού. Οι ράγες ήταν ένα σύστημα διαδρομών διαφυγής για τους Ναζί και άλλους που έφυγαν από την Ευρώπη στο τέλος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου. 

Αυτές οι διαδρομές διαφυγής οδήγησαν κυρίως προς τους παράκτιους προορισμούς στη Λατινική Αμερική, ιδίως στην Αργεντινή, την Παραγουάη, την Κολομβία, τη Βραζιλία, την Ουρουγουάη, το Μεξικό, τη Γουατεμάλα, τη Χιλή, τον Ισημερινό και τη Βολιβία, καθώς και στην Ελβετία. Άλλοι προορισμοί περιλάμβαναν την Αυστραλία, τον Καναδά και τη Μέση Ανατολή. Υπήρχαν δύο πρωτεύουσες διαδρομές: η πρώτη πήγε από τη Γερμανία στην Ισπανία, στη συνέχεια στην Αργεντινή. η δεύτερη από τη Γερμανία στη Ρώμη στη Γένοβα, στη συνέχεια τη Νότια Αμερική. Οι δύο διαδρομές αναπτύχθηκαν ανεξάρτητα αλλά τελικά συνετάχτηκαν για να συνεργαστούν. 
Ο Ποσειδώνας, κυβερνήτης της θρησκείας, είναι επίσης σε σύνοδο με το σταθερό αστέρι Phecda, που εξηγεί τη σεξουαλική φύση και διαστροφή του Βατικανού. Από την θεσμοθετημένη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, το αυτομαστιγωμα και την κοινωνική μηχανική μέσω των νόμων της Εκκλησίας για την αντισύλληψη.

“Σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και με την προϋπόθεση ότι υπάρχουν σχετικές συνθέσεις με τη Σελήνη, η Αφροδίτη και ο Άρης είναι παρών, αποτελεί ένδειξη μιας παθολογικής σεξουαλικής φύσης”.
Αλλά περιμένετε, υπάρχει ακόμα πιο απαράδεκτη συμπεριφορά που μπορεί να βρεθεί με το τετράγωνο Δια-Ποσειδώνα στον χάρτη του Βατικανού.Ο Δίας, ο οποίος κυβερνά την Εκκλησία και την θρησκεία, είναι σε συνδυασμό με το θλιβερό σταθερό αστέρι Alcyone. Αυτό εξηγεί τόσο την ομοφοβία που προωθείται από τους νόμους της Εκκλησίας, όσο και την ενδημική ομοφυλοφιλία της ιεροσύνης. Ειδικά με τον Δία, τα αστέρια αυτά δίνουν «δολιότητα, υποκρισία, νομικά και εκκλησιαστικά προβλήματα».
 
Η τραγική φύση των Πλειάδων είναι υπερβολική από τον Δία, και ο πόνος και η θλίψη στην πραγματικότητα γίνεται η αποστολή του Βατικανού,ο στόχος της, με τον Δία να κορυφώνεται στις Πλειάδες. Το MC σε συνδυασμό με την Alcyone προκαλεί “ντροπή, καταστροφή, βίαιο θάνατο,εκδίωξη ή φυλάκιση. ” Οι Πλειάδες προκαλούν θλίψη, πένθος, θλίψεις και τραγωδίες. Δεν ευνοεί με τις σχέσεις με το αντίθετο φύλο, που κατά μια άποψη, αυτό σημαίνει πολλά.
Όσο αφορά την αιδώ, ο κόσμος έχει δει πολλά ιδιαίτερα στις μέρες μας. Τι γίνεται με την καταστροφή και τον βίαιο θάνατο; Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ήδη συνειδητοποιήσει τη μεγάλη επιρροή του πλανήτη στα τρέχοντα χρόνια. Το τετράγωνο Ουρανού -Πλούτωνα συνδέεται με σημαντικές και δραματικές αναταραχές σε παγκόσμιους οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου και της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας. Το Βατικανό άρχισε να βιώνει την πρώτη επιστροφή του Ουρανού το 2013, στον Κριό.
 
Όχι μόνο η επιστροφή του Ουρανού εκθέτει όλα τα κρυμμένα άπλυτα, στο ωροσκόπιο του Βατικανού, αλλά ο διελαυνων Πλούτωνας τετραγωνίζει τον Ουρανό του Βατικανού, απογυμνώνοντας την επιρροή και τη δύναμή του, ίσως και από την οικονομική δύναμη που έχει, με κάποια τύχη.
Η διέλευση του Πλούτωνα σε τετράγωνο με τον Ουρανό του Βατικανού, συνεχίστηκε για ολόκληρο το 2014. Η τελική ακριβής επιστροφή Ουρανού έγινε στις 24 Μαρτίου 2014, μόλις μια εβδομάδα πριν από την Νέα Σελήνη της 30ής Μαρτίου, “Μπορεί να υπάρξουν κάποιες αλλαγές ή απροσδόκητες ειδήσεις από το Βατικανό, η Νέα σελήνη σε σύνοδο με τον αστεροειδή Vaticana “.
 
Ωστόσο, αν δούμε τον χάρτη του Βατικανού,ο Ήλιος,η Σελήνη,ο Ερμής στους Διδύμους συνδέεται με μοίρες όχι και τόσο θετικές,στον 10οοίκο της, αυτές συνδέονται με λεηλασίες. Πλούτη από ύποπτες συναλλαγές,πανουργία,ραδιουργίες,από αμφίβολα καμιά φορά μέσα. Πολύ λίγη εύνοια που να διαρκεί,πτώχευση ή απώλεια κάποιας δύναμης.Με εξωτερικά βίαια γεγονότα,με πολέμους και τραυματισμούς.

Ο Ήλιος με τον σταθερό αστέρα Rigel δείχνει, μια δυνατή και έντονη συμπεριφορά, οδυνηρός, απίστευτη ιδιοσυγκρασία, βιαστικές ενέργειες, αιματοχυσία, πολλούς εχθρούς, μεγάλη τύχη, στρατιωτική επιτυχία.
Πρόσφατα έδειξε να επηρεάζεται και από την ηλιακή έκλειψη της 21ης Αυγούστου, στον Λέοντα.
Η ύπαρξη γενέθλιου Άρη και Ποσειδώνα με αρνητικές όψεις, στον 12ο οίκο της,δείχνει διαταραχές σε συνεργασίες και οργανισμούς, συνομωσίες και δολοπλοκίες,μυστικές συνομωσίες και δολοπλοκίες ,κακή συνεργασία μεταξύ των μελών,σκάνδαλα και δυσάρεστα γεγονότα.
Το Βατικανό έχει Κρόνο στην 29η αναιρετικη του Τοξότη, στον 4ο οίκο. 
Αυτό συνδέεται με την καταστροφή χωραφιών,την υποτίμηση αξίας της γης,και διαταράσσει την ιδιοκτησία, συνδέεται με άλλες καταστροφές,σεισμούς και γενικότερα δεν είναι θετικός οιωνός,ενώ είναι σε όψη αντίθεσης με Ήλιο και την Σελήνη της έκλειψης. 
 
Αν υπάρχει,το κακό,αυξάνεται σημαντικά.Επίσης,επηρεάζεται άμεσα και από το τετράγωνο Δια-Πλούτωνα,που το έχουμε αναλύσει αρκετές φορές όπου συνδέεται με την κατάχρηση εξουσίας ενώ υπάρχει και το τετράγωνο Ηλίου-Ποσειδωνα, όπου επηρεάζεται πολύ και από την πανσέληνο της 6ης Σεπτεμβρίου,2017. 
Σίγουρα,επιβεβαιωνεται ότι το Βατικανό κρύβεται πίσω απο πολλά.

 

 
 
Exit mobile version