Site icon ΑΣΤΡΟΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ «Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»

SEVENTH IN A PACKAGE OF NINE PHOTOS.-- An explosion rips through the South Tower of the World Trade Towers after the hijacked United Airlines Flight 175, which departed from Boston en route for Los Angeles, crashed into it Sept, 11, 2001. The North Tower is shown burning after American Airlines Flight 11 crashed into the tower at 8:45 a.m.

Advertisements
 
 
Η επίθεση στους Δίδυμους Πύργους ήταν σίγουρα το γεγονός που σημάδεψε την αρχή της νέας χιλιετίας και πάρα πολλοί αστρολόγοι έχουν προσπαθήσει να αναλύσουν την πρωτοφανή τρομοκρατική επίθεση στη Ν Υόρκη το 2001. Από αυτές τις προσπάθειες έχουν εξαχθεί χρήσιμα συμπεράσματα για τη λειτουργικότητα του γενέθλιου χάρτη των ΗΠΑ όμως τελικά αυτό που εντυπωσιάζει είναι η καταλυτική επίδραση της Σεληνιακής έκλειψης, που προηγήθηκε στις 5/7/2001, στα γενέθλια δηλαδή της χώρας.

Παρατηρώντας το ωροσκόπιο της στιγμής που το πρώτο αεροπλάνο καρφώθηκε στον ένα Πύργο (8:46), η γενική αίσθηση είναι πως δεν ανταποκρίνεται στην μοναδικότητα και την σοβαρότητα του γεγονότος.
Θα μπορούσε να σταθεί κανείς στις όψεις (τετράγωνα) του Ήλιου με τον Κρόνο και με τον Πλούτωνα αλλά πρόκειται όμως για αποκλίνουσες όψεις, που δεν συμβαίνουν σε γωνιακούς οίκους και με ανοχή (πάνω από τέσσερις μοίρες), κάτι που κάνει την ισχύ τους ελεγχόμενη.
Αντίθετα, ο Ερμής πάνω στον Ωροσκόπο σε τετράγωνο με τον Δία παραπέμπει μάλλον σε κάτι υπερβολικό μεν, αλλά όχι τραγικό. Μάλιστα αν συνυπολογίσουμε και τον γωνιακό Ποσειδώνα (στον 4ο οίκο) η όλη υπόθεση θυμίζει έντονα μια … χολιγουντιανή παράστασηq?! Δυστυχώς βέβαια δεν ήταν έτσι ή μήπως τελικά ήταν και έτσι;
 
Συγκρίνοντας πάλι, τις πλανητικές θέσεις, βλέπουμε ένα συμβάν που θα μπορούσε όντως να έχει πιο τραγικές διαστάσεις. Και αναφέρομαι στον «σταυρό» που σχηματίζεται ανάμεσα στην Αφροδίτη και τους τρεις «κακούς» του ζωδιακού. Τον Ουρανό, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, με τους δύο τελευταίους στην αστρική τους εκδοχή. Ωστόσο, αυτός ο σταυρός αφήνει την αίσθηση του πόνου και του πένθους, δεν συνδέονται άμεσα με κάποιες από τις γωνιακές ακμές του χάρτη και οι απορίες παραμένουν. Η μεγαλύτερη από αυτές έχει να κάνει με τον σχετικά αδρανή Άρη, ο οποίος δεν εμπλέκεται –αλλά βέβαια φυσιολογικά θα όφειλε- τουλάχιστον με κάποιον από τους αργούς πλανήτες.
 
Όσον αφορά δε τον Ποσειδώνα, που είναι ο μαιτρ της σκηνοθεσίας και της απάτης, «κάθεται» απέναντι από τον Δία, ενθαρρύνοντας ουσιαστικά όλες αυτές τις θεωρίες συνομωσίας που διατυπώθηκαν από αρκετούς αναλυτές κατά την διάρκεια όλων αυτών των τελευταίων ετών. Ας πάμε τώρα στην έκλειψη της 5ης Ιουλίου, που το ωροσκόπιο της σε αντίθεση με εκείνο της 11ης Σεπτεμβρίου είναι περιγράφει άμεσα τα όσα συνέβησαν δύο μήνες μετά.
Η θέση του Άρη στον Τοξότη, στην ακμή του 4ου οίκου δίπλα στον Πλούτωνα και απέναντι από τον Κρόνο στους Διδύμους, απεικονίζει πολύ παραστατικά μια επίθεση η μια εισβολή, πολύ περισσότερο, που όλα αυτά βέβαια «κάθονται» πάνω στον γενέθλιο Ωροσκόπο των ΗΠΑ.
 
Ο Τοξότης μπορεί να συνδεθεί τόσο με το Διεθνές Κέντρο Εμπορίου, όσο και με μια πύρινη επίθεση από τον αέρα (το ζώδιο σχετίζεται άμεσα με τις πτήσεις και γενικότερα τα μακρινά ταξίδια). Ωστόσο η αστρολογική εικόνα της τραγωδίας γίνεται πολύ πιο καθαρή από την αντίθεση του Ωροσκόπου με τον Ουρανό στον Υδροχόο. Το όλο σχήμα με την προσθήκη του Άρη και του Μεσουρανήματος, μετατρέπεται σε έναν εξαιρετικά επικίνδυνο «σταυρό», με κύριο χαρακτηριστικό την αιφνιδιαστική επίθεση από αέρα (ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό).
 
Επιπλέον, η αντίθεση του Ήλιου με την Σελήνη «κλειδώνει» πάνω στον Άρη, δίνοντας του έτσι μια ακόμη μεγαλύτερη ισχύ. Το κατά πόσον «μέτρησε» αυτή η έκλειψη στα συμβάντα της 11ης Σεπτεμβρίου, προκύπτει από την κίνηση και την θέση του Ήλιου, που συχνά στις εκλείψεις παίζει το ρόλο του χρονοδιακόπτη, όπως εξ άλλου και η Σελήνη.
Από το ωροσκόπιο της Πανσελήνου (έχει +10 λεπτά διαφορά με την ακριβή στιγμή της έκλειψης) φαίνεται ξεκάθαρα η χρονική σύνδεση με τις 11/9.Πιο συγκεκριμένα η επίθεση έγινε όταν ο διελαύνων Ήλιος βρέθηκε στον ωροσκόπο (18:50 της Παρθένου) του χάρτη της Πανσελήνου!
 
Παρατηρούμε δηλαδή μια αστρολογική ένδειξη που ενεργοποιήθηκε 2 μήνες, περίπου, ύστερα από την έκλειψη. Και μπορεί τέτοιου είδους χρονικές συνδέσεις να είναι «κινέζικα» για τον μη εκπαιδευμένο νου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υφίστανται. Το ότι η έκλειψη ήταν Σεληνιακή, με την παράλληλη συμμετοχή μάλιστα της Δήμητρας, συνέβαλαν δυστυχώς στην μακάβρια «συμμετοχή» των χιλιάδων θυμάτων.
 
Δεν μπορεί όμως να μην παρατηρήσει κανείς κι εδώ την δραστική εμπλοκή του Ποσειδώνα (πέφτει πάνω στην αντίθεση Ήλιου-Σελήνης), κάτι που πάλι δικαιώνει όσες και όσους διατείνονται πως κάτι «αόρατο» ή «ύποπτο» υπήρχε πίσω από την πρωτοφανή τρομοκρατική επίθεση, που άλλαξε την διεθνή πολιτική.
 
 
Σε σχέση με τον Αμερικανικό γενέθλιο Χάρτη
 
 
Ο Πλούτωνας, , ήταν πάνω στον Αμερικάνικο Ωροσκόπο. Αυτή η διέλευση τείνει να συμπίπτει με κρίσεις και γεγονότα που αλλάζουν τη ζωή μας που μπορεί να φαίνεται ότι απειλούν την ύπαρξη μιας οντότητας.
 
Αντίθεση Σελήνης -Αρη, Επίθεση στο εγχώριο έδαφος. Απειλή για την εσωτερική ασφάλεια. Επίθεση κατά του αμερικανικού τρόπου ζωής και του ρόλου των γυναικών στην αμερικανική κοινωνία τόσο στη δημόσια ζωή όσο και στη μητριαρχική θέση στην οικογένεια.
 
Η αντίθεση Κρόνου-Πλούτωνα φέρνει δυσάρεστους συνειρμούς για τους αστρολόγους λόγω της ιστορικής της σύμπτωσης με εκρήξεις πολέμου. Η σύνοδος αυτών των πλανητών το 1914 συνοδεύει επίσης την έναρξη του πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Το 1946 συνέβη αμέσως μετά το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, όταν έγινε γνωστή η πραγματική καταστροφή του Ολοκαυτώματος. Και η αντίθεση των δύο πλανητών στα μέσα της δεκαετίας του ’60 συνέπεσε με τον πόλεμο του Βιετνάμ.
 
Η πραγματική διαμόρφωση είναι: έχουμε ενα μεγάλο τρίγωνο στο στοιχείο του αέρα, που περιλαμβάνει τον Ερμή στο Ζυγό ακριβώς πάνω στον Ωροσκόπο, ακριβώς τριγωνίζει τον Κρόνο στους Δίδυμους στο 9ο οικο και επίσης τριγωνίζει τον Ουρανό στον Υδροχόο στο 5ο οικο και τον Ποσειδώνα στον Υδροχόο στον 4ο.
 
Ο Ήλιος στη Παρθένο, που σχηματίζει έναν Τ-σταυρό με αυτούς τους πλανήτες στους Διδύμους και Τοξότη, καθώς τοποθετείται ακριβώς στο μεσοδιάστημα του Πλούτωνα-Χείρωνα, εστιάζει το στρες των αντιθέσεων σταθερά στο 12ο οικο. Η διέλευση του Πλούτωνα μετακινήθηκε πάνω από τον γενέθλιο Ηλιο της Σοβιετικής Ένωσης το 1989, υποδηλώνοντας έναν πλήρη μετασχηματισμό ή οριστικό τερματισμό («θάνατο») αυτής της πολιτικής οντότητας.
Η διέλευση του Κρόνου βρίσκεται στην ακμή του 7ου οίκου – το σπίτι των άλλων και των «ανοιχτών εχθρών».
 
Το MC την ημέρα εκείνη λάμβανε μια όψη συνόδου από τον τυχερό Δία, όπου ο ίδιος τετραγώνιζε τον Ερμή και τον Ωροσκόπο, έτσι η τύχη ευνοούσε μια επιτυχημένη επίθεση εκείνη τη στιγμή. 
Τέλος, ο Ποσειδώνας στον 4οοίκο και μόνος του μακριά από τους υπόλοιπους πλανήτες κυριαρχούσε στην όλη διαδικασία. 
Εδώ υπάρχει η ένδειξη ότι ένας πνευματικός (Ποσειδώνας) ηγέτης που κάθεται στον 4ο οίκο ήταν πίσω από όλη τη λειτουργία (Ποσειδώνας στους Ιχθύς συνδέεται με την τεχνολογία του ολογράμματος,την φωτογραφία). 
Γνωρίζουμε τώρα ότι ο άνθρωπος είναι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν και δέκα χρόνια μετά από το σοκαριστικό έγκλημα που κατάφερε να κάνει, η δολοφονία του έδωσε προς το παρόν μια αίσθηση κλεισίματος στον αμερικανικό λαό για τα αλησμόνητα γεγονότα της 9ης Σεπτεμβρίου 2001.
 
Όταν η νέα Χιλιετία ξεκίνησε την 1η Ιανουαρίου 2000, παρουσίασε μια συσχέτιση μεταξύ του Πλούτωνα και του Χείρωνα, υποδεικνύοντας ότι κάποια ισχυρή και οδυνηρή θεραπεία θα μπορούσε να εμπλέκεται στα εκτυλισσόμενα γεγονότα του 21ου αιώνα.
 
Στον χάρτη για τον πρώτο βομβαρδισμό του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, το οποίο έλαβε χώρα στις 26 Φεβρουαρίου 1993, σημειώνουμε ότι ο κύκλος διέλευσης Κρόνου-Πλούτωνα εμπλέκεται και πάλι, αυτή τη φορά με όψη ημι-τετραγώνου (βομβαρδισμός WTC). Ο Δίας, σε ανάδρομη πορεία, ήταν σχεδόν στην ίδια μοίρα με τον Ερμή στον χάρτη  των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου, σε σύνοδο με τον αμερικανικό Κρόνο. Ο Πλούτωνας, σε σύνοδο με την Σελήνη της Αμερικής, είχε μόλις μπει σε ανάδρομη πορεία εκείνη την ημέρα.
 
Για να βρούμε περισσότερα, θα πρέπει να συγκρίνουμε χάρτες. Στον χάρτη του πρώτου χάρτη συναστριας, ο Πλούτωνας συνδέεται με τον Νότιο Δεσμό. Αυτή είναι ιδιαίτερα καταστροφική. Ο Άρης, θεός του πολέμου, είναι ακριβώς σε σύνοδο με το MC. Με ένα τέτοιο συνδυασμό, έχουμε την έκφραση ενός πόλεμου. 
 
Ο πλανήτης Ποσειδώνας συνδέεται με τον Ήλιο, ο στόχος μπορεί να είναι θρησκευτικός, φανατικός και / ή εξωπραγματικός. 
Οι δεσμοί συνδέονται με τα μεταίχμια του 8ου οίκου και του 2ου που δείχνουν τα θύματα των επιθέσεων.
 
Στο δεύτερο διάγραμμα, η Σελήνη συνδέεται με τον Πλούτωνα, με όψη quincunx στον Βόρειο δεσμό. 
Οι αμερικανικές συνήθειες και ο τρόπος ζωής φαίνεται ότι βαθιά αναστατώνονται για πάντα. Οι Ηνωμένες Πολιτείες προκάλεσαν έμμεσα τις επιθέσεις, επειδή δεν κατάφεραν να ακούσουν τις μειονότητες (ο Ερμής), και ενήργησαν ανεύθυνα στην εξωτερική πολιτική τους (Δία). 
Οι Ταλιμπάν έχουν χρηματοδοτήσει τις επιθέσεις σε αυτή τη σκοτεινή μέρα που οδήγησε, θυμηθείτε, περίπου σε 3.000 θανάτους. Αλλά πώς συνέβη αυτό; Μια σύγκριση με τη Μέση Ανατολή επιτρέπει ίσως να δώσει μια απάντηση. Οι χάρτες της χώρας προέρχονται από το εξαιρετικό έργο του Charles Harvey, του Nicholas Campion και του Michael Baigent, World, Astrology, ενός βιβλίου που εκδόθηκε από την ομάδα Rocher.
 
Στις 25 Απριλίου 1920, μια διάσκεψη στην Ιταλία χώρισε την τουρκική αυτοκρατορία. Μετά την ήττα των Τούρκων εναντίον των δυνάμεων των συμμάχων, αποξηλωσαν όλες τις αραβικές χώρες, οι οποίες βρίσκονταν υπό τον έλεγχο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας από το 1510. Κάποιος αποφάσισε να μοιραστεί τη γη σύμφωνα με εντολές της Δύσης. Δεν τηρήθηκε η άποψη του Emir Feisal, ο οποίος του ζητήθηκε να ακούσει τις επιθυμίες των τοπικών πληθυσμών, και έκτοτε η περιοχή είναι ιδιαίτερα ασταθής, στην οποία στη συνέχεια προστέθηκε το 1949, η προσβολή της ίδρυσης του κράτους του Ισραήλ σε βάρος των Παλαιστινίων. Η διαίρεση αυτής της γης εξακολουθεί να γίνεται αντιληπτή σήμερα ως μια μεγάλη αδικία από τους τοπικούς πληθυσμούς και πολλοί Άραβες ονειρεύονται μια μεγάλη αυτοκρατορία κάτω από τη μαρασμό που γνώρισε κατά τη διάρκεια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
 
Το θέμα είναι εύθραυστο. Ο Ερμής, κυβερνήτης του Ωροσκόπου, πέφτει στους Ιχθύς στον αστερισμό της θρησκείας. 
Η Σελήνη, κυβερνήτης του Ωροσκόπου, είναι σε σύνοδο με τον Δία και τον Ποσειδώνα, που συνδέεται με το θρησκευτικό πάθος. Προβλήματα ακρόασης είναι παρόντα (Ερμής), το διάγραμμα έχει έναν τόνο που είναι μάλλον προβληματικό στο σύνολό του. 
 
Ο Κρόνος, ο κυβερνήτης του 8ου οίκου, τριγωνίζει τον Ήλιο και έτσι κάνει αρκετό κακό. Ο Ήλιος και ο Άρης συνδέονται με την σελήνη από ένα T-τετράγωνο.
 
Η σύγκριση με χάρτες από το 1920 και εκείνης της Νέας Υόρκης, δείχνει σαφώς τη συμμετοχή των αραβικών χωρών. 
Η 11η Σεπτεμβρίου φέρνει πολύ έντονες εντάσεις στους πληθυσμούς της Μέσης Ανατολής, επειδή ο Πλούτωνας συνδέεται με τη Σελήνη, σε τετράγωνο με τους Δεσμούς. Αυτό σημαίνει χειραγώγηση των αραβικών πληθυσμών. Η αντίθεση του Ήλιου -Ποσειδώνα εκφράζει τα θρησκευτικά ζητήματα που διακυβεύονται. 
 
Ο Ποσειδώνας προκαλεί πάντα μια προσπάθεια να ελέγξει σύνθετες δομές, κάτι που συμβαίνει. Οι Άραβες φέρνουν επίσης θάνατο και εντάσεις στη Νέα Υόρκη. Η τρομοκρατική δράση υποδηλώνεται σαφώς από τον Πλούτωνα, με την όψη τετραγώνου με τον Ωροσκόπο, με 57% αποτελεσματικότητα. Ο Άρης, ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου, επίσης σχηματίζει όψη με τον Ωροσκόπο είναι στο 88% και ο νότιος δεσμός σχηματίζει  ένα σφιχτό quincunx. Αυτός είναι ένας πόλεμος!
 
 
Το μεγάλο τρίγωνο του Βόρειου δεσμού στον Κρόνο και τη Λίλιθ δείχνει ένα πολύ σκοτεινή συνομωσία, η σύνοδος Σελήνης – Δία σηματοδοτεί το καθαρό όφελος για τους Άραβες. 
 Μακροπρόθεσμα θα κερδίσουν, ανεξάρτητα από τις κακοτυχίες τους. Ίσως κάποιος να αρχίσει να τους ακούει; 
Αλλά αυτό εξαρτάται από τη θέση του Κρόνου που συνδέεται με το μεταίχμιο του 8ου οίκου , οπού διαταράσσεται από τους δεσμούς.


 

 
 
 

 

 
Exit mobile version