ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017

στις


Πανσέληνος στο πύρινο ζώδιο του Κριου θα πραγματοποιηθεί στις 5/10/2017, ώρα 20:40:02 μμ. στον 11ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου, στην 12η μοίρα Κριου. 


Αφορά τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) και η δυνατή επίδραση της δείχνει να φέρνει αναταραχές και γεγονότα σε υπερβολικό βαθμό όπως επίσης και θυμό, όπου ήδη έχουμε πολύ έντονα περιστατικά, από την επιρροή του στελλιουμ στην Παρθένο.
Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού ωστόσο θα δοκιμαστούν έντονα συναισθηματικά αλλά και επαγγελματικά και θα πρέπει να προσέξουν πολύ πριν ρισκάρουν για την επίλυση η την διευθέτηση διαφόρων ζητημάτων που τους απασχολούν.Υπάρχει βέβαια η εκδοχή της επιτυχίας, αν είμαστε προνοητικοί αλλά και του λάθους με δυσάρεστες συνέπειες. Η ένταση στον διεθνή πολιτικο χώρο συνεχίζεται.Στην Ελλάδα επικρατεί αναβρασμός και διαμάχες στη Βουλή καθώς η Αφροδίτη και ο Αρης αγγίζουν τον βόρειο δεσμό της χώρας,επηρεάζοντας τον 5ο /7οοίκο της.

Η 12η μοίρα του Κριου κάνει λόγο για «ιερό εγωισμό».Το ισχυρό εγώ οδηγεί σε ισχυρή πρωτοβουλία, αφορά την ελεύθερη ατομική ιδιοκτησία,όπου υπάρχει ο συνεπαγόμενος κίνδυνος σύγκρουσης με το κατεστημένο, των επονομαζόμενων σύγχρονων δημοκρατιών.

Ο 2ος δεκανος του Κριου,συνδέεται με λοιμό,μια μεγάλη επιδημία,με την πανώλη. Ωστόσο, η πανσέληνος στον 2ο δεκανό του Κριου είναι περισσότερο ένας προστάτης και πολεμιστής,παρά ένας συμβατικός αναστηλωτής.

Ο 11οςοίκος όπου πραγματοποιείται η πανσέληνος συνδέεται και επηρεάζει τους σύμβουλους ή την ομάδα συμβούλων ενός βασιλιά ή ενός διευθύνοντος συμβούλου μιας κυβέρνησης,είναι οι τοπικές κυβερνήσεις,τα δημοτικά συμβούλια, τους συμμάχους ενός έθνους,τους πόρους του κυβερνώντος κόμματος,τις ενώσεις,τις κοινοτικές ομάδες,οι νομοθεσίες,τα μελλοντικά σχέδια, τις ελπίδες και τα ιδανικά του έθνους.Το κοινοβούλιο. Επηρεάζει τις μάζες.

Σχετίζεται με την πολιτική της χώρας και τους υποστηρικτές της και με τις απεργίες, διαδηλώσεις ή επαναστάσεις.Με το υπουργείο Πολιτισμού. Με την παραγωγή και την μετάδοση της ηλεκτρικής ενέργειας.Με την αεροπορία της χώρας και τα αεροδρόμια.Με την ανάπτυξη της αστρολογίας και της αστρονομίας.Με την διάδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών και με το διαδίκτυο.Στους Ελληνιστικούς χρόνους ο 11ος οίκος ήταν γνωστός ως το σπίτι του «καλού πνεύματος» και ήταν ένας τόπος που έφερε χαρά στο καλό πνεύμα Ζευς / Δία, ο βασιλιάς των θεών του Ολύμπου.
Η πανσέληνος Οκτωβρίου πιστεύω έχει έναν ισχυρό Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού που σημαίνει ότι η επικοινωνία των συναισθημάτων σας θα αποτελέσει ένα σημαντικό θέμα τις επόμενες δύο εβδομάδες.Έρχεται μόνο λίγες ώρες μετά την ευθυγράμμιση της Αφροδίτης- Άρη στην Παρθένο για να προσθέσει πάθος και ένταση, δυσκολίες και προβλήματα τόσο στις προσωπικές μας σχέσεις αλλά και στην πολιτική. 
Αυτή η πανσέληνος προσφέρει ευκαιρίες αλλά και κίνδυνο ταυτόχρονα.Υπάρχει ένα μείγμα τύχης και ελεύθερης θέλησης για να καθοριστεί πόσο θετική ή πόσο αρνητική θα είναι αυτή η πανσέληνος. 
Οι όψεις της πανσελήνου θα έχουν αντίκτυπο γενικότερα και στα δυο επίπεδα, τόσο σε κοσμικό όσο και σε προσωπικο, και αφορά τον τρόπο που επικοινωνείτε και συμπεριφέρεστε.

Αυτη ειναι η πρόβλεψη για τις Γερμανικές εκλογες,όπου ανέβασα ένα βίντεο στο Facebook.Η πανσέληνος Οκτωβρίου, ενεργοποιεί πολλά σημεία στο ωροσκόπιο της Βόρειας Κορέας. Η πιθανότητα ενός καταστρεπτικού αποτελέσματος πιθανότατα έχει περισσότερη σχέση με τη μοίρα απ ‘ό, τι με την ελεύθερη βούληση.

Βέβαια περισσότερα γράφω εδώ http://eastroephimerides.blogspot.gr/2017/06/blog-post_24.html
Ο Ερμής στον Ζυγό,έχει διπλωματικές ικανότητες, και ένα εκλεπτυσμένο τρόπο να εκφράζετε χωρίς να προσβάλλει τους άλλους.Έχει την ικανότητα να βλέπει τις δυο πλευρές του θέματος και να συμφιλιώνει δυο αντίθετα στρατόπεδα, με λίγα λόγια ο Ερμής εδώ μπορεί να είναι ένας τέλειος διαπραγματευτής.Ίσως όμως να είναι και διστακτικός η αναποφάσιστος.Συνήθως δίνει παράταση χρόνου μελετώντας τα υπέρ και τα κατά, αναβάλλοντας την αποφασιστική δράση του για την τελευταία στιγμή. Αλλα όταν παίρνει αποφάσεις η κρίση συνήθως είναι εκλεπτυσμένη και στηρίζεται σε κοινωνικές και αισθητικές αντιλήψεις.Το ζητούμενο εδώ είναι να υπάρξει μια ισορροπημένη άποψη η οποία θα εκφραστεί σε κοσμικό επίπεδο.
Μπορεί να φουντώσει ο κίνδυνος ενός πολέμου από… ένα λάθος;!
Η σύνοδος με τον Ήλιο στον Ζυγό στον 5ο οίκο απέναντι από τον 11ο, δείχνει την μετάδοση μηνυμάτων, την ευστροφία, ενθουσιασμό αλλά και ανυπομονησία, αδυναμία συγκέντρωσης και υποκειμενικότητα στις όποιες εκτιμήσεις.Σε μια πανσέληνο βέβαια ο Ήλιος είναι πάντα απέναντι από τη Σελήνη όπου αυτό υπογραμμίζει τις αντιτιθέμενες δυνάμεις ή πολικότητες στη ζωή σας.Κατά κάποιο τρόπο βλάπτει όσους διαπραγματεύονται την ειρήνη στον δεκανό που βρίσκονται οι δυο πλανήτες.

Η εσωτερική ένταση και οι εξωτερικές πιέσεις μπορούν να οδηγήσουν σε συγκρούσεις και κρίσεις που στραγγίζουν την ενέργειά σας.Συναισθήματα και ένστικτα φθάνουν στο αποκορύφωμά τους σε μια πανσέληνο.

Η επίδραση της πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες και σχετίζεται με την προηγούμενη νέα σελήνη.Η νέα σελήνη Σεπτεμβρίου, υπενθυμίζει τις πιο οδυνηρές πληγές που έχετε υποστεί, είτε σε προσωπικο/επαγγελματικο είτε σε διεθνής επίπεδο.
Η έναρξη της διαδικασίας επούλωσης συνεπάγεται με την προσαρμογή μας σε απροσδόκητες αλλαγές ή προσαρμογές στις πιο μακροπρόθεσμες ελπίδες και όνειρά σας.
Η πανσέληνος της 5ης Οκτωβρίου στις 12 ° 42 ‘ του Κριου επηρεάζεται περισσότερο από τον Ερμή, όπως μπορείτε να δείτε και στον χάρτη. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι η επικοινωνία των είναι το κύριο θέμα τις επόμενες δύο εβδομάδες.Ο χάρτης της πανσελήνου εδώ, ακόμα κυβερνάται από τον Ποσειδώνα που έπαιξε σημαντικό ρόλο τον προηγούμενο μήνα σε στενή σύνοδο με την σελήνη, πράγμα που σημαίνει ότι οι σκέψεις σας μπορεί να επηρεαστούν από την αυταπάτη, την παράνοια, τα ψέματα και την εξαπάτηση, αλλά και τα γεγονότα που έλαβαν θέση στον κόσμο, τις τελευταίες εβδομάδες, και αυτά είναι ουκ ολίγα.

Ταυτόχρονα, όμως εδώ σχηματίζονται δύο πολύ σημαντικές πλανητικές όψεις. 

Η μια είναι η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη, στον 5ο οίκο, απέναντι από τον 11οπου είναι η πανσέληνος όπως θα δείτε, και πραγματοποιείται μόνο δύο ώρες πριν την πανσέληνο, με τους δυο “πλανητικούς εραστές” να συνδέονται ξανά σε μια πολύ στενή σύνοδο στην 19η μοίρα της Παρθένου,που συνδέεται με τους αγώνες και τις μάχες της ανθρωπότητας. 

Όμως οι πλανήτες αυτοί κυβερνούν στον χάρτη,την παγκόσμια υγεια,τις συνθήκες διαβίωσης,που είναι ο οίκος της Παρθένου,το υπέδαφος και ότι είναι κρυμμένο.
Αυτό,από την άλλη σημαίνει ότι οι προσωπικές μας σχέσεις θα είναι ένα σημαντικό θέμα συζήτησης,αλλά όπως επίσης και θέματα πολέμου και ειρήνης.

Η Αφροδίτη και ο Αρης στην 19η μοίρα της Παρθένου,έχει τραχιά φύση,όπου η Παρθένος συνδέεται με την έντονη κριτική,υπάρχει μια απόλυτη ανάγκη για ελευθερία,και ισχυρή επαναφορά οποιουδήποτε κοινωνικού κώδικα και δημιουργεί αναβρασμό ανά τον κόσμο και επιβολή της εξουσίας δια την χρήση όπλων και στρατού,όπως στο δημοψήφισμα της Καταλονίας,όπου όπως γνωρίζεται συμβαίνουν τα ακατονόμαστα,μέσα στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Δημοκρατίας.

Ο Αρης και η Αφροδίτη στο ζώδιο που βρίσκονται, υποδηλώνει πολλή αντίθεση και ανηθικότητα,περιστατικά σκληρότητας σε γυναίκες και παιδιά,εγκληματικές επιθέσεις και παρόμοιες αηδιαστικές οργές. Φέρνει επίσης προβλήματα σε θέατρα, αλλά και πυρκαγιές και διαταραχές.Ασθένειες, θανάτους ηθοποιών και τραγουδιστών. Μεγάλο έγκλημα κατά των γυναικών και των παιδιών και τα ποσοστά της γεννητικότητας · πυρκαγιές και ατυχήματα στα σχολεία και στα μέρη αναψυχής.

Εκφράζει του ότι είμαστε πάντα έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας και τους νόμους εν γένει. Ο κόσμος αντιστέκεται όταν υπάρχει επίθεση.Είναι προτιμότερο να αποφύγετε τα ταξίδια σε ξένες χώρες, επειδή κάποιος μπορεί να υποστεί σοβαρά ατυχήματα, προδοσία, να υπάρξουν έντονες πολιτικές ή θρησκευτικές συγκρούσεις και να τραυματιστεί από μυστικούς εχθρούς, για παράδειγμα.Η ευτυχία και ο πλούτος είναι πιθανότατα βραχύβια και ακολουθεί θλίψη και λύπη.

Μετα το δημοψήφισμα της Καταλονίας, και μέσα στην σφαίρα επιρροής της συνόδου αλλά και της πανσελήνου, στον Κριο, που άρχισε ήδη, έχουμε και το θλιβερό περιστατικό στο Λας Βέγκας. Ξεπέρασαν τους 50 οι νεκροί και 250 τραυματίες, από την επίθεση με αυτόματο όπλο που εξαπέλυσε ένας 64χρονος κατά πλήθους που παρακολουθούσε μια συναυλία κάντρι μουσικής έξω από το καζίνο Mandalay Bay στο Λας Βέγκας… Μπαίνει ήδη στον κατάλογο των μεγαλύτερων μαζικών επιθέσεων στην ιστορία των ΗΠΑ.


Οι πρώτοι πυροβολισμοί εκδηλώθηκαν στις 10:08 μ.μ.,τοπική ώρα,1 Οκτωβρίου. Ο ωροσκόπος του χάρτη, για το γεγονός αυτό, βρίσκεται στις 21 μοίρες των Δίδυμων και ο Κρόνος είναι σε αντίθεση στον 7ο οίκο των ανοιχτών εχθρών στις 22 μοίρες του Τοξότη, που δηλώνει απώλειες, θλίψη και πολύ δυσάρεστες καταστάσεις.Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τέτοιες αντιθέσεις, διότι από τον Ιούλιο,έχουμε συναντήσει άλλες δυο φορές την ίδια όψη ,αλλά με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα.
Η Αφροδίτη και ο Άρης σε όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα από τον 4ο/10ο οίκο, παρουσιάζει σύγχυση, και αυτό λέει ότι ο σκοπευτής ήταν πιθανόν μη ισορροπημένος κατά τη στιγμή των πυροβολισμών.

Η σύνοδος Αφροδίτης/Άρη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα,μεταξύ 4/10ου οίκου, μπορεί επίσης να παρουσιάσει χρηματικές απώλειες και ο Paddock αναφέρθηκε ότι είχε πρόσφατα σημαντικές συναλλαγές τυχερών παιχνιδιών στο Λας Βέγκας.Μπορεί επίσης να συνδεθεί με σύγχυση στις σχέσεις,τα ναρκωτικά ή άλλες περίπλοκες και ασαφείς περιστάσεις.Η σύνοδος Άρη/Αφροδίτης όμως ξεκινά να σχηματίζει με τον Κρόνο όψη τετραγώνου που είναι μια ολέθρια και απογοητευτική διέλευση,που συνδέεται με την βια,τον θάνατο.

Υπάρχει βέβαια και η αντίθεση Δια/Ουρανού, που φέρνει απροσδόκητα περιστατικά, αλλαγές και απώλειες,μετά από 10 μήνες και ενώ διανύουν και οι δυο πλανήτες την ανώτερη οκτάβα τους, δεν με εκπλήσσει καθόλου, που δίνουν ακραία γεγονότα.Ο Πλούτωνας βρίσκεται στον 8ο οίκο του χάρτη, που έχει σαν αποτέλεσμα τον θάνατο.Τα μεγάλα παγκόσμια γεγονότα συνδέονται συχνά με την κίνηση του.

Η Σελήνη στον 9ο οίκο (Υδροχόος) τριγωνίζει τον Δία που δείχνει τη δυνατότητα μιας ξένης σύνδεσης ή με μια ξένη ιδεολογία ή μια συγκεκριμένη ιδεολογία ή πίστη.Ενώ το ISIS έχει αναλάβει την ευθύνη και λέει ότι ο Paddock είχε γίνει Ισλαμιστής πριν από την επίθεση, το FBI λέει ότι δεν υπάρχει ξένη ή τρομοκρατική σύνδεση κατά τη διάρκεια αυτής της θέσης. Βέβαια αυτό είναι γελοίο,ενώ είναι προφανέστερο.
Η πανσέληνος στις 5 Οκτωβρίου, αυτή που αναλύουμε σε αυτό το κείμενο, παίζει σημαντικό ρόλο, και συνδέεται και αυτή με όπλα, πυροβολισμούς και επιθέσεις, όπου το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα ,όπως θα δείτε πιο κάτω, οδηγεί σε βία, και συναισθηματικές κατακρημνίσεις.

Μια ματιά στον χάρτη του Paddock (9 Απριλίου 1953 – δεν υπάρχει ώρα γέννησης) δείχνει ότι έχει βιώσει πολλά σκαμπανεβάσματα κατά το παρελθόν, φαίνεται ότι έχει βιώσει πολλά θέματα που σχετίζονται με σχέσεις και έχουν δημιουργήσει πολύ άγχος.Ο Πλούτωνας τετραγώνιζε τον Ήλιο του Paddock τον περασμένο χρόνο και σχημάτισε αντίθεση με τον  Ουρανό του στις 14 μοίρες του Καρκίνου.Αυτό το τετράγωνο συνδέεται τυπικά με τις αλλαγές που δεν μπορούμε να ελέγξουμε,τους αγώνες εξουσίας και τις μεγάλες μεταβολές της ζωής που μπορούν να συνδεθούν με την προσωπική απώλεια (απρόσμενη) και τις ισχυρές απόψεις, αλλά και την επιθυμία να επιτύχουμε ή να κυβερνήσουμε τους άλλους με κάποιο τρόπο.Βασικά όμως, ο Πλούτωνας μπορεί να συνδεθεί με τη βία και την επιθυμία να ελέγξει τους άλλους.
Η διέλευση τετραγώνου Ερμή/Κρόνου συνδέονται με την κατάθλιψη, τις αρνητικές ειδήσεις, την αρνητική ψυχική προοπτική την ανησυχία και το άγχος. Η Αφροδίτη και ο Άρης στην Παρθένο σε αντίθεση επίσης με τον γενέθλιο Ερμή του, πυροδοτεί αυτό το ισχυρό τετράγωνο στον προσωπικό του χάρτη. Η πανσέληνος στον Κριο, όμως, αν ζούσε τώρα, θα έπεφτε στον γενέθλιο Ήλιο του Paddock, όπου θα τετραγώνιζε τον Ουρανό του, και συνδέεται με απρόβλεπτες ενέργειες.Επίσης, θα πυροδοτούσε το γενέθλιο τετράγωνο του Ηλίου/Πλούτωνα και την αντίθεσή στον γενέθλιο Ουρανό του στις 14 μοίρες του Καρκίνου. Θα μπορούσα να πάω βαθύτερα όσο αφορά ένα τέτοιο προφίλ, όπου με βάση τον χάρτη του, φαίνεται ότι είχε ψυχοπαθητικές τάσεις.

Ένα σημαντικό στοιχείο που παρατηρούμε είναι οι σταθεροί αστέρες κατά την διάρκεια του γεγονότος. Μαζί με την αντίθεση Δια/Ουρανού (ακραία γεγονότα) λίγο πριν αφήσει, ώρα Λας Βέγκας,ο ωροσκόπος του χάρτη ανατέλλει μαζί με τον σταθερό αστέρα Phact /Capella. Έχω ξαναμιλήσει απο την αρχή της χρονιάς,όπου σημαίνει σφαγή, και δημόσια εκτέλεση. Αλλα και άνοδος του φασισμού.

Ωστόσο, αυτό που είναι σημαντικο είναι το εξής, ο γενέθλιος χάρτης των ΗΠΑ δείχνει ένα μεγάλο καταστροφικό γεγονός αυτή τη στιγμή, καθώς ο Κρόνος τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα. Αυτό δείχνει θλίψη και μεγάλη δυστυχία / κατάθλιψη στον πληθυσμό. Η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονταν λίγες μοίρες κοντά σε αυτή τη διέλευση κατά τη στιγμή της σφαγής. Οι διελεύσεις Κρόνου-Ποσειδώνα συνδέονται συχνά με θλίψη ή απώλεια. Συνδέεται με οδυνηρά περιστατικά και καταστάσεις, αλλά διαχωρίζει, χωρίζει και εμποδίζει.
Τι ακριβώς σημαίνει η στενή σύνοδος των δυο πλανητών ,σε προσωπικο και κοσμικό επίπεδο, ήταν ένα φαινόμενο που επαναλήφθηκε το 2015 και το έχω εξηγήσει εδώ.Παρακαλώ διαβάστε για να μην μεταφέρουμε ολόκληρο το κείμενο εδώ, πατήστε τον σύνδεσμο από κάτω.

Έγραφα τότε:

Η ένταση θα συνεχιστεί σε παγκόσμια κλίμακα, δεν θα λείψουν οι παρασκηνιακές ενέργειες ,τα βίαια γεγονότα, ενώ οι εστίες πολέμου θα διατηρηθούν σε ολόκληρό τον πλανήτη, αλλα ταυτόχρονα θα υπάρξει πρόοδος στην επιστήμη, αλλα και απώλειες ,λεηλασίες, ακραία καιρικά φαινόμενα, έντονες γεωλογικές αναταραχές καθώς επίσης και αύξηση της θνησιμότητας στον πλανήτη όπως επίσης και η βιομηχανία και η γεωργία θα περιοριστούν…
Ωστόσο η ίδια αυτή σύνοδος, μπορεί να ξεπεράσει τα όρια και να δούμε περισσότερη διαστροφή και τρέλα σε παγκόσμιο επίπεδο. 
Η Αφροδίτη συνδέεται και με την οικονομία, οπότε μέσα από την σύνοδο θα δούμε να γίνονται σημαντικά λάθη κάτω από έντονη πίεση προκαλώντας απώλειες και σκάνδαλα. Επίσης πρέπει να προσέξουμε όσο αφορά την υγεια μας καθότι ο Αρης προκαλεί τραύματα, ημικρανίες, οξείς πόνους, καψίματα, ουλές, εξανθήματα, μολύνσεις, και εμπύρετες καταστάσεις.
Συνεχίσουμε με τις όψεις της πανσελήνου στον Κριο…
Η Σελήνη σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Ερμή όπου περιλαμβάνει την επικοινωνία των συναισθημάτων σας.Η κωδικοποιημένη ή πολωμένη σκέψη είναι το πιθανό μειονέκτημα, όπου δυσκολεύεστε να κατανοήσετε τα καθημερινά προβλήματα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε επιχειρήματα που προκαλούνται από συναισθηματική προκατάληψη ή απλή έλλειψη κατανόησης.Άλλες επιρροές στη σκέψη σας μπορεί να περιλαμβάνουν τον εθισμό, τον ρατσισμό και τις προκαταλήψεις σε θέματα 5-11ουοίκου.Υπάρχει μεγάλη ευαισθησία σε θέματα συζήτησης και οι διαπραγματεύσεις είναι πολύ δύσκολες κατά τις επόμενες δύο εβδομάδες.
Σκοντάφτουμε και αντιμετωπίζουμε προβλήματα, και τα συναισθήματα επηρεάζονται εύκολα από τα γεγονότα. Η όψη συνδέεται με την μεταβολή των συναισθημάτων μας, την μνήμη, υπάρχει ροπή προς το ψεύδος, τη φλυαρία, κουτσομπολιό, αστάθεια, έκθεση σε έντονη κριτική, συκοφαντία αλλά συμβολίζει και την αντίληψη.
Υπάρχει η όψη χιαστί ,Ερμή-Ήλιου με τον Ποσειδώνα μπορεί να διαστρεβλώσει την αντίληψή σας για την πραγματικότητα. Φέρνει λάμψη ή ίντριγκα στη ζωή σας, ή μια λεπτή ισορροπία μεταξύ των δύο. Αυτή η πράξη εξισορρόπησης μπορεί επίσης να εκδηλωθεί ως σωτήρας και θύμα, ή άγιος και αμαρτωλός.Υπάρχει μια πιθανότητα να εξιδανικεύουμε κάποιον η μια κατάσταση.Υπάρχει ένα ορισμένο επίπεδο σκεπτικισμού που είναι υγιές, αλλά υπάρχει και το δυναμικό της παράνοιας και της υποχονδρίας.

Κάντε ότι καλύτερο για να αποφύγετε αρνητικούς ανθρώπους και την αρνητική επιρροή τους.Εμπιστευθείτε μόνο τους ανθρώπους που γνωρίζετε πραγματικά, ώστε να μην πέσετε θύμα ψεύδους, εξαπάτησης, απάτης ή κουτσομπολιού. Είναι σημαντικό να διατηρηθεί η θετική αυτοεκτίμηση, αλλά υπάρχει πάντα μια εξισορρόπηση με τις όψεις quincunx. Η υπερβολική υπερηφάνεια θα οδηγούσε σε πτώση, όπως και η υπερβολική αυτό-λύπηση θα οδηγήσει σε αποτυχία.
Το τετράγωνο Ηλίου-Πλούτωνα, επίσης τετραγωνίζει την πανσέληνο και αυτό είναι σημαντικό τόσο για την προσωπική μας ζωή αλλά και σε κοσμικό επίπεδο για τα παγκόσμια γεγονότα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ψυχαναγκαστική και καταστροφική συμπεριφορά καθώς εκτίθενται βαθιά συναισθήματα που είναι θαμμένα βαθιά μέσα μας.
Είναι πολύ δύσκολο τέτοια έντονα συναισθήματα ή αντιδράσεις να ελεγχθούν. Τα παιχνίδια δύναμης με την εξουσία είναι επικίνδυνα, όπως επίσης είτε πρόκειται για μέλη μιας απλής οικογένειας ή εταίρους καθώς εσείς ή αυτοί μπορεί να γίνουν αρκετά αδίστακτοι, όπως και η εξουσία σε ένα κράτος έναντι της λαϊκής αντίδρασης.Είναι δυνατή εδώ η ζήλεια, η χειραγώγηση, η ενοχή, ο εκφοβισμός ή η σεξουαλική κακοποίηση.

Η έπαρση, η υπερηφάνεια, η αλαζονεία ενός ηγέτη, επιβάλλεται με οποιοδήποτε κόστος, όπου συμβολίζει την συνεχή υπερένταση, την επιβολή της εξουσίας δια της βίας με καταστροφικά αποτελέσματα. Όπως εξηγήσει και άλλες φορές, συνδέεται με το μαρτύριο, τη δοκιμασία, τον κίνδυνο, την απώλεια ζωής, τους δικτάτορες, την επιβολή της εξουσίας, και αυτό το έχω αναφέρει και πολλές φορές για τον δικό μας πρωθυπουργό.Το γεγονός ότι συνδέεται με την πανσέληνο αυτή, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε πολύ βίαια περιστατικά, όπως και ανάφλεξη.
Ωστόσο, υπάρχουν άλλες δυο σημαντικές όψεις στον χάρτη, που προέρχονται από την σύνοδο Αφροδίτης -Αρη, οπου και οι δυο πλανήτες τετραγωνίζουν τον Κρονο, οπου μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην προσωπική-ερωτική σας ζωή και να φέρει προβλήματα, αναστολές, ζήλια, μείωση της σεξουαλικής επιθυμίας ,ταλαιπωρία, κτλ. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια και να επωφεληθείτε.
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Αρη- Κρόνου, μπορεί να προσθέσει άγχος στις στενές σχέσεις λόγω των αρνητικών συναισθημάτων, της απόστασης ή άλλων προβλημάτων.Οι επιθυμίες και οι ανάγκες σας μπορεί να γίνουν ισχυρότερες, όμως θα είναι πιο δύσκολο να εκφράσετε τα πάθη σας. Επιπλέον προσπάθειες,καλύτερα θα ήταν να αποφευχθούν διότι μπορεί να κάνει τις σχέσεις πιο επικίνδυνες.Δεν είναι καιρός να αγνοήσετε τις ευθύνες σας,ειδικά για τους αγαπημένους σας.Η καλύτερη προσέγγιση είναι αμυντική. 
Η υπομονή και η σκληρή δουλειά όμως είναι το καλύτερο, προσπαθώντας να διατηρήσετε τις ισορροπίες. 
Ταυτόχρονα όμως και η Αφροδίτη και ο Αρης διατηρούν ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον 8οοίκο, όπου μπορεί να σημαίνει χαρά και ικανοποίηση σεξουαλική, δυνατά συναισθήματα και αύξηση του πάθους, σε υπερβολικό βαθμό,μεγάλη αυτοπεποίθηση,και υπερβολική προσπάθεια. 
Όμως μπορεί να χάσουμε το μέτρο και να φτάσει στον εξαναγκασμό.
Τέλος, η αντίθεση Δια-Ουρανού, στον άξονα Κριου-Ζυγού, φέρνει ευκαιρίες για επιτυχία, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να χαθούν όλα αυτά.Μπορεί να αισθάνεστε μια έντονη επιθυμία να επαναστατήσετε ενάντια σε αυτό που σας εμποδίζει.Δίνει μια τάση να ανανεώνεται κάτι και να ξεκινάει ξανά. Ωστόσο, όσο πιο ακραία είναι η αλλαγή, τόσο πιο δύσκολο είναι για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες.

Μπορείτε να βρείτε δημιουργικούς και έξυπνους τρόπους για να ανακουφίσετε την πλήξη σας χωρίς να προκαλέσετε συνολικό χάος και διαταραχή. Μπορεί να έχετε νευρωτικές εμμονές και εμμονές, αλλά μην τους αφήνετε να ξεφεύγουν από τον έλεγχο. Αποφύγετε την ανάγκη να ελέγχετε, να κουτσομπολεύετε ή να εξαπατάτε.

Αποφύγετε τον πειρασμό να είστε τεμπέλης, κακός ή άπληστος.Μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας για να ονειρευτείτε τον ιδανικό ρομαντικό σύντροφό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το έντονο πάθος αυτής της πανσελήνου για να αποκτήσετε κίνητρα και να εργαστείτε σκληρά για τους στόχους σας.

ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

Το σταθερό αστέρι Alpheratz στις 14 ° 33 ‘ του Κριου δίνει ελευθερία, αγάπη και πλούτη. Με την σελήνη ειδικότερα, αυτό το αστέρι στην Κεφαλή της Πριγκίπισσας Ανδρομέδας δίνει ενέργεια, πλούτο, πολλούς καλούς φίλους και επιχειρηματική επιτυχία, ειδικά από τον 5ο οίκο όπου βρίσκεται.

Υπάρχει, επομένως, η δυνατότητα αυτή η πανσέληνος να φέρει αγάπη και καλή τύχη; Ωστόσο, όπως και η πολικότητα της ίδιας της σελήνης, το σταθερό αστέρι που ενώνει τον Ήλιο και τον Ερμή έχει το αντίθετο αποτέλεσμα αλλα αυτό εξαρτάται από τον δικο σας χάρτη.

Το σταθερό αστέρι Algorab στο 13 ° 41 ‘ του Ζυγού, είναι μέσα στην σφαίρα τόσο του Ηλιου οσο και του Ερμή. Αυτό το αστέρι στον αστερισμό Corvus the Crow φέρνει καταστροφή, τρομοκρατία, ψέματα και σαρωτικά γεγονότα, και ακόμη περισσότερο αρνητικο στην θέση του Ζυγου . Ο Ερμής ανέτειλε πάνω σε αυτό το αστέρι όταν το πρώτο αεροπλάνο χτύπησε τους Δίδυμους Πύργους στις 9/11/2001.

Το φαινόμενο αυτό τους θα φέρει “θύελλες”, βια και εκρηκτικές καταστάσεις. Θα επηρεάσει την διεθνή οικονομία, θα αυξήσει ακόμη περισσότερο τα δυσάρεστα περιστατικά, τα ατυχήματα, τις ασθένειες και την εγκληματικότητα. Συνδέεται με τραυματισμούς, επιθέσεις, ψέματα, διότι είναι φύσεως Αρη/Κρονου.

Η ΣΎΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ


Με την πανσέληνο στον Κριο και με εξέλιξη των γεγονότων, έχω την αίσθηση ότι θα συμβεί κάτι μεγάλο που θα περιλαμβάνει τη Βόρεια Κορέα κατά τη διάρκεια των δύο εβδομάδων αυτής της φάσης.
Η ίδια η πανσέληνος όμως ενεργοποιεί την σύνοδο Ερμή/Ποσειδώνα (μεταπτώσεις, τεράστια ευαισθησία, μπέρδεμα, λάθος αντίληψη, σύγχυση, έλλειψη διαύγειας) στον Algorab στο ωροσκόπιο της Βόρειας Κορέας.Η εκρηκτική σύνοδος Αφροδίτης/Αρη πέφτει πάνω στη σύνοδο Ηλίου/MC της Βόρειας Κορέας.Ο Ήλιος και το Midheaven στην πολιτική αστρολογία κυβερνούν τον ηγέτη. 


Η σύνοδος Ηλίου/ MC σημαίνει ότι ο ηγέτης κυριαρχεί πλήρως,παίρνει αποφάσεις και είναι δείκτης δικτατορίας, είναι επίσης η εμφάνιση του ισχυρού Εγώ,το σώμα και η ψυχή μαζί, η επιτυχία και η επιδίωξη σκοπών κάποιου, που έχει πλήρη επίγνωση, κάποιος που εκπληρώνει την αποστολή του με οποιοδήποτε κόστος. 

Η ισχυρή σύνοδος Αφροδίτης/Αρη εδώ υποδεικνύει πόλεμο.Ενώ η σύνοδος επηρεάζει τον 4οοίκο των ΗΠΑ. Βέβαια η σύνοδος στην Παρθενο δεν έχει να κανει μόνο με τα όπλα,την τρομοκρατία,αλλά και με σεισμούς.

Οι άνθρωποι υποφέρουν από καταστολή, απομόνωση και φτώχεια. Ο μόνος τρόπος για να αποτρέψει αυτό το έθνος ένα βίαιο και καταστροφικό τέλος, είναι να ρίξει αυτό το ωροσκόπιο στον κάδο των αχρήστων και να ξεκινήσει από την αρχή. 

http://eastroephimerides.blogspot.gr/2017/06/blog-post_24.html


Οι διελεύσεις στο ωροσκόπιο της Βόρειας Κορέας από την πανσέληνο Οκτωβρίου έχουν ως εξής:
Η σεληνιακή έκλειψη Αυγούστου στον Υδροχόο, σε όψη αντίθεσης από τον Πλούτωνα (καταστροφή σπιτιών και τροφίμων, σπίτι πλημμυρισμένο, επίθεση ή πόλεμος υπεράσπιση της πατρίδας)

Η ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα, της 21 Αυγούστου, σε σύνοδο με τον Κρόνο (σκληρότητα και θλιβερά γεγονότα).

Η πανσέληνος στον Κριο, απέναντι από τον Ερμή/Ποσειδώνα το εξηγήσαμε

Ο Κρόνος είναι σε σύνοδο με τον Δία (μεγάλα κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά γεγονότα– ιστορικά σημεία καμπής )
Η συνοδος Αφροδίτης/ Άρη σε σύνοδο με τον Ηλιο/ Midheaven
Η συνοδος Ερμή
Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα
Το Midheaven σε σύνοδο με το Descendant

Το Vertex σε αντίθεση με την Αφροδίτη (υπόψιν ότι το Vertex συνδέεται με το πεπρωμένο, τα μοιραία δραματικά γεγονότα, όπου δεν έχουμε κανένα έλεγχο, ό,τι έλκουμε στη ζωή μας, μια ανοιχτή πύλη που μας παρέχει πρόσβαση σε άλλες πραγματικότητες,ψυχικά φαινόμενα, οράματα, ξαφνικές συνειδητοποιήσεις).

Email: astro.ephimerides@gmail.com