ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ-4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

στις


Πανσέληνος στο ζώδιο του γήινου Ταύρου θα πραγματοποιηθεί στις 4 Νοεμβρίου, 2017 όπου θα είναι και σουπερμουν, πολύ κοντά στο περίγειο της Γης, ώρα 7:22:49 π.μ. στον 6ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου. 

Θα επηρεάσει περισσότερο τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) και η επίδραση της θα είναι αρκετά έντονη και μακρόχρονη. Είναι ο γνωστός άξονας Ταύρου-Σκορπιού που επηρεάζει την οικονομία.
Τα ζώδια αυτά κυρίως πρέπει να αντιμετωπίσουν υπεύθυνα τις όποιες πιέσεις δεχτούν ακόμα και αιφνιδιασμούς.Ανακοινώσεις που ίσως γίνουν και όποιες πρωτοβουλίες και αν παρθούν πρέπει να γίνουν με αρκετή περισυλλογή.Σε γενικές γραμμές,η περίοδος αυτή θα είναι δύσκολη για τις σχέσεις των ισχυρών του πλανήτη αυτού ενώ θα γίνουν ακόμα περισσότερο συνειδητά τα οικονομικά προβλήματα της Ηνωμένης Ευρώπης και όχι μόνο. Ατυχήματα και εγκληματικότητα θα αυξηθούν όπως και ο κίνδυνος για ακραία καιρικά φαινόμενα.

Η πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στις 11 μοίρες του Ταυρου, στο δεύτερο δεκανό: ”Ο θάνατος κάποιας βασίλισσας, και η έλλειψη σπόρων, και η ακαρπία της γης.”


Ο άξονας Ταύρου-Σκορπιού συνδέεται με την οικονομία και τους φόρους,τα χρέη, το τραπεζικό σύστημα αλλά και τους σεισμούς, την βια, τον πόλεμο και τα ακραία καιρικά φαινόμενα.Μια υπερπανσεληνος, όπου θα αναταράξει τις σχέσεις των περισσοτέρων, μαζί με τα επαγγελματικά τους σχέδια όσο και το έδαφος κάτω από τα πόδια μας. Οι εξαιρετικά προσεκτικοί παρατηρητές θα παρατηρήσετε ότι η πανσέληνος εμφανίζεται αρκετά μεγάλη και φωτεινή στον ουρανό. Η πανσέληνος στον Ταύρο θα βρίσκετε κοντά στο περίγειο της γης. 
Η λέξη περίγειο περιγράφει το πλησιέστερο σημείο της Σελήνης στη Γη για οποιοδήποτε δεδομένο μήνα.
Έτσι λοιπόν στις 4 Νοεμβρίου η σελήνη θα είναι 14 φορές μεγαλύτερη και 30 φορές φωτεινότερη από ότι συνήθως.
Όμως η κοντινότερη θα είναι εκείνη της 3ης Δεκεμβρίου,όπου και θα είναι και η τελευταία υπερπανσεληνος για το έτος 2017.

Η πανσέληνος στις 4 Νοεμβρίου,στον Ταύρο,βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο του Σκορπιού. Αυτό είναι δείκτης δυνατών σεισμών,στους οίκους που βρίσκεται, αλλά αυτό μπορεί να σημαίνει ότι μπορεί να προκαλέσει οποιοδήποτε σεισμικό γεγονός και στην οικονομία, στους τραπεζικούς λογαριασμούς,ρήγματα σε σχέση με οικονομικές κυρώσεις, όπου μπορεί ξαφνικά να συμβεί και να παρουσιαστεί μεγάλη ελαττωματικότητα και ταρακουνήματα στα χρηματιστήρια επηρεάζοντας τα κέρδη (Ταύρος) σε μια διελκυστίνδα με την διαπροσωπική οικονομική πολιτική (Σκορπιός), των τραπεζών, τα χρέη, τους φόρους κτλ.Είναι πιθανόν να υπάρξει ένα γεγονός που θα μας ταρακουνήσει.Ο Ταύρος συνδέεται με το χρήμα, το νόμισμα, τα είδη πολυτελείας,με το τραπεζικό σύστημα, το φαγητό και το ποτό.

Η πανσέληνος θα δημιουργήσει την πολικότητα της μεταξύ 6-12ου οίκου αλλά ταυτόχρονα κυβερνά και τον 10ο οίκο,9ο,12ο,2ο. Τα όποια γεγονότα θα επηρεάσουν τις κυβερνήσεις,ίσως να φέρει εμπόδια και καθυστερήσεις στο εμπόριο και συναλλαγές,έχει να κάνει με την εξωτερική πολιτική που ασκείται, τους πρόσφυγες η να ενεργοποιήσει κάποια θέματα του 6ουοίκου όπως τον στρατό η αστυνομικές δυνάμεις σε περίπτωση εκτακτης ανάγκης.

Ο 6οςοίκος συνδέεται με τις Ασθένειες , δημόσια υγεία , δημόσιες υπηρεσίες . Στρατός και ναυτικό , πολεμικά πλοία και γενικώς τις εργαζόμενες τάξεις.Αντιπροσωπεύει τα εργατικά συνδικάτα.Τις εθνικές εκλογές. Την αστυνομία . Το υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Τις συνθήκες διαβίωσης.

Ο 12οςοίκος συνδέεται με τις φυλακές, τα εργοστάσια, τα νοσοκομεία, τα άσυλα, αναμορφωτήρια, φιλανθρωπικές οργανώσεις, το έγκλημα, οι φόνοι, οι εγκληματίες, κατάσκοποι και μυστικοί εχθροί. Αντιπροσωπεύει την παρασκηνιακή εξουσία. Τον ιδεαλισμό του λαού. Το κομμουνιστικό κόμμα. Την θρησκευτική πίστη. Την θάλασσα, την αλιεία και την ναυτιλία. Τα υπουργεία Εμπορικής Ναυτιλίας, το υπέδαφος.
Οποιοδήποτε ταρακούνημα στα χρηματιστήρια, ειδικά της Νέας Υόρκης, θα κάνει πολλούς που θα αισθανθούν ένοχοι του ότι ποτέ στην πραγματικότητα δεν έκαναν καμία αληθινή μεταρρύθμιση. Η Μεγάλη Κατάθλιψη του 30,”Great Depression”, το μεγάλο κραχ, είναι πολύ πιθανό να ξανασυμβεί ,όχι όμως αργότερα από το 2018 και ίσως να είναι χειρότερο και από αυτό του 2008 η ακόμα και του 1929 και αυτό του 1987.Το επόμενο έτος στα μέσα της άνοιξης, καθώς και ο Ουρανος θα εισέρχεται στον Ταύρο,μετά από 7 χρόνια στον Κριο, οι πολιτικοί, οι ειδήμονες και οι συμμορίες-τραπεζίτες θα το ονομάσουν ως την χειρότερη “ύφεση” που έγινε ποτέ.
Ωστόσο ,ίσως και το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου να προσπαθεί να βοηθήσει μια ημέρα πριν, ξαναθυμίζοντας στον Αμερικανό πρόεδρο την Τέχνη της διαπραγμάτευσης “Art of the Deal”,αποσυμπιέζοντας με διπλωματικό τρόπο το βαθύ συναίσθημα που θα επικρατεί από τη όψη αντίθεσης που υπάρχει με τον Ουρανό στην 25η μοίρα του Κριου.

Η 25η του Κριου, έχει χαρακτήρα, δραστήριο, άγριο και ανεξάρτητη φυση, ανήσυχη. Η δύναμη που επιδεικνύει τείνει να μετατοπιστεί σε τυχαία και αφόρητη τυραννία.
Αυτό κατά μια άποψη μπορεί να σημαίνει ότι ο κόσμος δεν λαμβάνει ξεκάθαρα το μήνυμα από το κατεστημένο. 
Ήλιος-Σελήνη-Ποσειδώνας θα βρίσκονται στην 11η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων, μεταξύ 12-4-6ου,οίκου που σηματοδοτούν ακραία γεγονότα, περιορισμούς,τραγωδίες και θλίψη.


Η όλη κατάσταση μπορεί να κάνει τα θεμέλια της Wall Street να τρίζουν.Ο χρόνος τελειώνει, και η οικονομική αποτυχία για το 2018 είναι το εισιτήριό μομφής του. Το Obamacare θα είναι οικονομικά μη βιώσιμο η νομοσχέδια που ψηφίζονται αν μην προλάβουν να εκπληρωθούν.

Ο Ήλιος στον Σκορπιό απασχολεί τον 11ο οίκο των ΗΠΑ με τις αστρολογικές του όψεις, όπου προμηνύει μια μετατόπιση του αμερικανικού πεπρωμένου τετραγωνίζοντας τον Βόρειο δεσμό στο Λέοντα στον 8ο οίκο, στις 5,9 και 14 Νοεμβρίου,ενώ προς το τέλος το κουινκαξ με τον Ουρανό παρουσιάζετε ως αρκετά ενοχλητικό,δείχνοντας δυσάρεστα γεγονότα όπου έχουν σχέση με θνησιμότητα αλλά και θέματα οικονομικής φύσεως.

Ισως ένας σεισμός έρχεται να χτυπήσει μια ή περισσότερες από τις τέσσερις σεισμικές ζώνες στις οποίες διέσχισε η έκλειψη της 21ης Αυγούστου. Αν θυμάστε το 1999,με τον Μεγάλο Σταυρο στα σταθερά ζώδια Σκορπιού, Λεων, Υδροχόου και Ταυρου είχε γίνει μεγάλος σεισμός στην Τουρκία, με την ηλιακή έκλειψη και Νεα Σελήνη στις 11-8-1999,με την ευθυγράμμιση Ηλιου, Κρονου, Αρη, Γη, Σελήνης και Ουρανού. Μετα ακολουθήσε ενας μεγάλος σεισμός στην Αθήνα στις 7-9-1999 με τον Δια στον Ταυρο ανάδρομο, και την Σελήνη στον Λεοντα. Η επικινδυνότητα στον σταυρο των σταθερών ζωδίων για ένα σεισμό είναι αρκετά μεγαλη και στον Ελλαδικό χώρο, ενώ σημαντικές εκλείψεις έχουν προηγηθεί.
Μια κρίση στην παγκόσμια οικονομία μπορεί πρώτα να εκραγεί σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη νομισματική της Ένωση, που βρίσκονται στο ζώδιο του Σκορπιού, από μια άλλη κατάρρευση της Ελλάδας και να υπάρξουν περαιτέρω εντάσεις στη διαδικασία διαζυγίου του Brexit του Ηνωμένου Βασιλείου τα επόμενα δύο χρόνια. Η πανσέληνος στον Ταύρο επηρεάζει τα θεμέλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον Σκορπιό. Όμως και η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 18 Νοεμβρίου.

Ο λόγος είναι ότι ο Άρης στο Ζυγό είναι σε αδυναμία να κρατήσει τις ισορροπίες και την ειρήνη πιέζοντας ταυτόχρονα για λύσεις, δείχνοντας εχθρότητα και αδυναμία στο να φερθεί με διπλωματία.

Δεν είναι σε καλή θέση πιέζοντας μέσω του τετραγώνου που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στις 17 μοίρες του Αιγόκερω, επηρεάζοντας την οικονομία.Πρόκειται για μια επικίνδυνη και δυνητικά βίαιη απελευθέρωση δυνάμεων.Προφανώς είναι καιρός να αποτινάξουμε την ψευδαίσθηση που κρύβει την Αλήθεια. Ίσως να είναι μια περίοδος που σηματοδοτεί μια πυρηνική κρίση με τη Ρωσία;

Εξετάζοντας τον Άρη στο Ζυγό που μπορεί να προκαλέσει εκρήξεις και εντάσεις, που περιλαμβάνει από σεισμούς μεχρι και την δημιουργία επιχειρήσεων όταν εξαγωνιζει τον βόρειο δεσμό στις 18 μοίρες του Λεοντα, μεχρι της 20 του μηνα. Ο Άρης που θα κάνει την γη να τρέμει κατω από τα πόδια  μας ή τα πυρηνικά απειλητικά κτυπήματα μπορεί επίσης ισως, θα μπορούσε να αποτελέσει δύναμη μιας εποικοδομητικής αλλαγής, να λύσει τις εντάσεις και να τελειώσει μια κρίση. Σεισμοί και μεγάλα τσουνάμι είναι πιθανά σε υψηλο επίπεδο να συμβούν, αφού μετα από τόσο καιρο σε ανάδρομη πορεία επιστρέφει ,και ο Πωσειδωνας σε ορθή πορεία.
Ο Νοστράδαμος μας έδωσε δύο χρονοδιαγράμματα για τον πυρηνικό πόλεμο, το πρώτο που εξαντλείται τον Νοέμβριο του 2017 και ο άλλος στο πολύ μακρινό 2027. Επομένως, έχουμε μια πιθανότητα 50-50 ότι ο Νοέμβριος θα ταρακουνήσει τον κόσμο μας στις χρηματοπιστωτικές αγορές και την γη κάτω από τα πόδια μας ,απελπισμένοι για μεταρρυθμίσεις.

Ωστόσο, μερικές φορές αναρωτιέμαι τι θα ήταν προτιμότερο,να χρησιμοποιήσουμε τα πόδια μας για να τρέξουμε όσο το δυνατό πιο ψηλότερα ώστε να γλυτώσουμε μια κρίση η ένα τσουνάμι,ένα σεισμό,παρά να βρεθούμε σε καταφύγια για να γλυτώσουμε τα κεφάλια μας ,υπό την πτώση των ICBMs. (πύραυλοι μεγάλου βεληνεκούς εφοδιασμένοι με ηλεκτρονικό σύστημα αυτόματης κατεύθυνσης). http://eastroephimerides.blogspot.gr/2014/04/blogpost_23.html
Όσο αφορά το σκάνδαλο Harvey Weinstein,που κάποιοι ρωτήσατε, που έπληξε το Χόλιγουντ σύμφωνα με την ειδησεογραφική έκθεση στις 11 Οκτωβρίου 2017, είναι ένα καλό παράδειγμα ,για να εξηγήσω κάποιες όψεις, αλλά και το τετράγωνο Αρη-Πλούτωνα που υπάρχει στην πανσέληνο Νοεμβρίου.

Η σεξουαλική κακοποίηση νεαρής γυναίκας του Weinstein υπήρξε ανοιχτό μυστικό στη βιομηχανία ψυχαγωγίας για μια δεκαετία.Ο αστρολογικός χάρτης του Harvey Weinstein δείχνει σαφώς τα σημάδια αυτής της σεξουαλικής κακοποίησης και κατάχρηση της εξουσίας του.Ο Harvey Weinstein γεννήθηκε στο Flushing της Νέας Υόρκης στις 19 Μαρτίου 1952, με άγνωστη ώρα γέννησης. [Harvey Weinstein – Wikipedia] Ο Άρης καθορίζει τη σεξουαλικότητα στην αστρολογία, ενώ η κατάχρηση εξουσίας είναι ο τομέας του Πλούτωνα.Το τετράγωνο Αρη-Πλούτωνα είναι η ισχυρότερη όψη στο ωροσκόπιο του Harvey Weinstein.Του επέτρεψε να διεκδικήσει την κυριαρχία του μέσα από μια θέση εξουσίας.Η επιτυχία του προήλθε από την τεράστια προσπάθειά του, τις φιλοδοξίες, τα ενεργειακά του αποθέματα και την επιμονή, αλλά με τις άρνηση κατηγοριών, αυτό μετατράπηκε σε θυμό και δυσαρέσκεια.Για να ξανακερδίσει την κυριαρχία του, κατέφυγε σε ένα ξέσπασμα καταστροφικής οργής, εκμεταλλευόμενος τη δύναμή του μέσω της σεξουαλικής βίας.

Η αντίθεση Ερμή- Ποσειδώνα είναι αρκετή για να εξηγήσει την εξαπάτηση και το σκάνδαλο, αλλά και η παρουσία του Δία δείχνει την υπερβολή και το μέγεθος.Η αντίθεση Ερμή-Κρόνου, δείχνει μεγάλη απογοήτευση και θλίψη από την αδυναμία του προφανώς να συνδεθεί με άλλους ανθρώπους σε προσωπικό επίπεδο.Ο λάθος χειρισμός, η περιορισμένη ανάπτυξη νοητικής δύναμης, και προφανώς τα δύσκολα παιδικά χρόνια και σχέσεις, επιβαρύνουν την όλη κατάσταση δείχνοντας επιπλέον, απογοήτευση.Κοινωνιολογικά αναφέρεται στους βλάκες, τους καχύποπτους ,τους ανέντιμους και πρόστυχους ανθρώπους. Οι άνθρωποι τον βλέπουν ως ένα μοναχικό, λυπηρό και κακό πρόσωπο.

Η αντίθεση Ερμή- Ποσειδώνα προκαλεί επιπλέον παλι απογοήτευση σε στενές σχέσεις. Το βασικό πρόβλημα εδώ είναι η διανοητική κατάσταση του ατόμου, λόγω μιας αδύναμης αντίληψης της πραγματικότητας. Η κακή επικοινωνία στρέφεται σε κατηγορίες για εξαπάτηση και ψέματα.

Η αντίθεση Δια-Ποσειδώνα, σημαίνει ότι τα κοινωνικά πρότυπα δεν έχουν περιορίσει τη συμπεριφορά του Harvey Weinstein. Η όψη συνδέεται με τους κερδοσκόπους, τους υποκριτές, τα σκάνδαλα,την αστάθεια συμπεριφοράς, και την κλίση κάποιου να εξιδανικεύει καταστάσεις και πρόσωπα.Ο χάρτης του του Harvey Weinstein δείχνει πώς η σεξουαλική κακοποίηση νέων γυναικών συνδέεται άμεσα με μυστικά, ψέματα και σκάνδαλα. Ο Δίας που βρίσκεται απέναντι από τον Ποσειδώνα συνδέεται με το τετράγωνο  Άρη- Πλούτωνα. Οι θετικές όψεις του Πλούτωνα εξηγούν την τεράστια επιτυχία και τον τεράστιο πλούτο του. Οι μη θετικές όψεις του Άρη είναι οι όψεις όπου τελικά τον έφεραν σε αυτή την κατάσταση. Καθώς η ιστορία κορυφώνεται όλο και περισσότερο,ο Ήλιος και Ο Ερμής, προσγειώνονται απέναντι από την σύνοδο Ηλίου- Δία και συναντούν τον Ποσειδώνα του. Επίσης στις 11 Οκτωβρίου 2017,η σύνοδος Ηλίου-Ερμή είναι τετραγώνιζε τον Πλούτωνα.Ο Ήλιος και ο Ερμής προσγειώνονται απέναντι από την γενέθλια σύνοδο Ερμή-Δια και συναντιούνται με τον Ποσειδώνα του. Επίσης στις 11 Οκτωβρίου 2017, η σύνοδος Ηλίου-Ερμή τετραγωνίζει τον Πλούτωνα.

Ας επιστρέψουμε όμως στην ανάλυση της πανσελήνου ,που κυβερνάται από τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που με τις όψεις του κάνει την όλη κατάσταση αλλά και τους ανθρώπους αρκετά ευαίσθητους. Η πανσέληνος Νοεμβρίου επηρεάζεται επίσης αρκετά έντονα από την Αφροδίτη στον Ζυγό.Αυτός ο πλανήτης της αγάπης και της ειρήνης βρίσκεται στον ίδιο οίκο όπως είχαμε και στην νέα σελήνη της 19ης Οκτωβρίου.Η επιρροή της θα ισχύει μέχρι την νέα σελήνη Νοεμβρίου.

Αυτό θα ενισχύσει την καλή τύχη της νέας σελήνης και θα ενισχύσει τις φιλίες, την αγάπη και τον ρομαντισμό, αλλά μόνο αν είστε υπομονετικοί, ανοιχτοί και ευέλικτοι.Και αυτό διότι σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό, που κάνει το συναίσθημα της ανεξαρτησίας περισσότερο έντονο, προκαλεί παραξενιές, εκκεντρικότητες, παρορμήσεις, ιδιοτροπίες, αστάθεια, απιστίες,ερωτικές περιπέτειες, αναξιοπιστία

Η αντίθεση Αφροδίτης -Ουρανού, φέρνει αναταράξεις κτηρίων και σεισμούς στο ζώδιο της ισορροπίας.

Όμως κατά την γνώμη μου, το εξάγωνο, αν και φαίνεται για τετράγωνο, μεταξύ πανσελήνου-Ποσειδώνα στα ζώδια Ταύρου-Ιχθύ, μπορεί να προσθέσει περισσότερη μαγεία, φαντασία, να αυξήσει το επίπεδο ευαισθησίας και να δημιουργήσει ευχάριστη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι σας ανάμεσα στα μέλη μιας οικογένειας, και να βοηθήσει την προσωπική σας ζωή, τις σχέσεις με τις γυναίκες, περισσότερο αυτό θα ισχύει για τα ζώδια  του νερού και της γης…φαντάζομαι! Η ίδια η όψη όμως αυξήσει τις τοξίνες στον πλανήτη Γη, και σε αυτό συμβάλλουν και οι πυρηνικές δόκιμες και τόσα άλλα.

Απέναντι έχουμε μια σύνοδο να σχηματίζεται μεταξύ Ηλίου-Δια-ωροσκόπου, ενισχύοντας το πολιτικό παρασκήνιο και τις ιδιότητες του Δια στον Σκορπιό. Ο Δίας στον Σκόρπιο θα φέρει γεγονότα που θα μας ταρακουνήσουν και προφανώς είναι έτοιμα να βγουν από την σκιά στο φως.Η όψη εξάγωνου ίσως να μην είναι αρκετή, παρά να κάνει ένα μικρο διάλειμμα, η να δώσει μια μικρή ευκαιρία, όμως τα πράγματα δεν θα αργήσουν να ανατραπούν, τουλάχιστον σε κοσμικό επίπεδο. Παρόλα ταύτα οι άνθρωποι θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν πολύ για τα επαγγελματικά τους και να αρπάξουν τις ευκαιρίες που θα βρεθούν στον δρόμο τους για πρόοδο και επιτυχία.

Αν και η σύνοδος Ηλίου-Δια-ωροσκόπου στον χάρτη ,μπορεί να σηματοδοτεί επιτυχία, ικανότητα να πραγματοποιήσουμε κατορθώματα τόσο σε υλικό και φυσικό επίπεδο , ωστόσο ίσως να υπάρχει και μια δόση υπερβολής ενώ σχηματίζει αντίθεση με την πανσέληνο αλλά επίσης τριγωνίζει τον Ποσειδώνα.Όλα λοιπόν πιστεύω ότι μέσα μας τουλάχιστον εμείς πρέπει να ισορροπήσουμε τα αντίθετα στοιχεία στον εαυτό μας.

Ο Ουρανος στον 6ο οίκο, σηματοδοτεί εκρηκτικά και παράξενα γεγονότα, και είναι υπεύθυνος για εκρήξεις, εξεγέρσεις, απεργίες,να φέρει την αναρχία,και τον μηδενισμό, όπου μαζί με την πανσέληνο στον ίδιο οίκο, αναστατώνει τις μάζες, τους λαούς που υποφέρει. 

Η θέση του Ηλίου,Δια και Αφροδίτης στον 12ο,σηματοδοτεί οικονομικά, τραπεζικά σκάνδαλα και καταχρήσεις με το δημόσιο χρήμα, εγκλήματα κατά των γυναικών και των παιδιών. Το σημαντικότερο είναι ότι ο Δίας συνδέεται με το χρήμα ,την ευημερία και τους τραπεζίτες, την θρησκεία ,τους νόμους αλλά και η Αφροδίτη με την ειρήνη και ευημερία.


Ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον Alphecca που δείχνει επιτυχία, αλλά και σκάνδαλα χωρίς να επηρεάζουν την θέση κάποιου. 

Σε σύνοδο με τον Acrux, προσθέτει συνειδητή πνευματική συνείδηση ​​μέσω του Ήλιου.Ο Elsbeth Ebertin είπε αυτό το μαγικό αστέρι δίνει την κατανόηση της εσωτερικής φύσης του συνανθρώπου, την προτίμησή του για τις αποκρυφιστικές σπουδές, το δώρο της επιτυχημένης διερεύνησης της κρυμμένης πλευράς των πραγμάτων,το εφευρετικό μυαλό και το βαθύ θρησκευτικό χαρακτήρα που συνδέεται με τα μυστικιστικά και τα θεοσοφικά συμφέροντα. Ίσως να δείχνει κάποιους πετυχημένους ηγέτες του κατεστημένου, μια περίοδος όπου το κατεστημένο επικρατεί.
Έτσι λοιπόν, η νέα σελήνη Οκτωβρίου,στον Ζυγό, έφερε ευκαιρίες για πλούτο, τιμή και επιτυχία λόγω της ευθυγράμμισής της με τα εξαιρετικά τυχερά σταθερά αστέρια Spica και Arcturus.Οι θετικές όψεις Κρόνου και Ουρανού σημαίνει ότι πρέπει να παραμείνετε υπομονετικοί αλλά και ανοιχτοί και ευέλικτοι για να ξεκλειδώσετε τους θησαυρούς της νέας σελήνης. Η θέση της Αφροδίτης κοντά σε πολύ τυχερά αστέρια παρατείνει αυτή την περίοδο επιτυχίας.Ωστόσο, πολλοί μπορεί να ερωτευτείτε και να βρείτε τον αληθινό σύντροφο ψυχής.Αν και ισχύουν τα παραπάνω, η πανσέληνος στον Ταύρο επηρεάζει τον 12ο οίκο της χώρας μας, που μπορεί να σηματοδοτεί ένα σεισμό,με την Αφροδίτη και τον Ουρανό η αναταράξεις στην οικονομία και προβλήματα με τους μετανάστες. 


Η αντίθεση όμως Αρη-Πλούτωνα μεταξύ 5-11ου οίκου, θα προκαλέσει εντάσεις, έναν γεγονός που θα προκαλέσει έκρηξη και οργή και σχέδια για περισσότερο έλεγχο.Η διέλευση αυτή έχει να κάνει με τη βια, τις αδυσώπητες τακτικές της κυβέρνησης.Ο άξονας της σύγκρουσης και του πολέμου, μπορεί να στήσει να βίαιο σκηνικό αποσταθεροποίησης μέσα στη χώρα, διότι συνδέεται και με τραυματισμούς και την επίθεση και άλλου τέτοιου είδους περιστατικά.


Κατά την γνώμη μου, όμως η παρουσία του διελαυνων Δία στον Σκορπιό (χρήματα) δείχνει ότι ίσως να γίνουν πιο ουσιαστικά βήματα για την άρση των capital controls στην χώρα μας, όμως και ο δρόμος για την επιστροφή στην δραχμή ,έχει ήδη ανοίξει, όπως έχω πει και σε άλλα κείμενα.

Θέματα 5ου οίκου (παιδιά, κόσμος του θεάματος, κέρδη, επιχειρηματικότητα, νεολαία, θέματα εκπαίδευσης, γεννητικότητα, σχολεία, ηθικές αρχές και τυχερά παιχνίδια) ίσως αποτελέσουν πηγή απογοήτευσης.Ωστόσο, θα χρειαστεί η χρειάζεται η κυβέρνηση να επαναξιολογήσει τις πράξεις τις, σε σχέση με αυτά τα θέματα πριν παρθούν τελικές αποφάσεις. Ωστόσο η αντίθεση Αρη-Πλούτωνα φέρνει εκρήξεις και γεγονότα από την πολιτική που ασκείται που καταπιέζει τον λαό αλλά και ταυτόχρονα θέματα σημαντικά.

Μεσοδιαστήματα

Αρης-Αφροδίτη-Πλούτωνας-τραγικό γεγονός

Αρης-Ουρανος-Πλούτωνας-παρέμβαση από ανώτερη δύναμη, εξαναγκασμός, βια

ΚρόνοςMC-Ουρανος-πένθος, πόνος, θλίψη, σοκ, ταραχή

Ήλιος-Αρης-Ουρανος– προσαρμογή σε νέες συνθήκες και καταστάσεις, κάλεσμα στον στρατό, ατύχημα, φυλάκιση, ξαφνικά γεγονότα, πρόωρη δράση.

Ερμής-Ουρανος-Ήλιος,γρήγορη προσαρμογή σε νέες περιστάσεις, ξαφνικά περιστατικά

Αρης-Κρόνος-ωροσκόπος– εμπόδια, ασθένεια, πένθος ,θάνατος στο περιβάλλον, μεγάλες δυσκολίες.

Κρόνος– Ουρανος-MCεπαναστατικότητα ,προκλήσεις, ξαφνικός και βίαιος χωρισμός.

Αρης-Ποσειδώνας-Κρόνος-επιδημία, τοξίνες, κρίση, αλλαγές στα επίπεδα ενέργειας -καταστάσεις αδυναμίας που ενεργοποιούνται ξαφνικά.

Παγωμένο κεφάλαιο – Περιορισμένη καλή τύχη – Αυξήσεις που σχετίζονται με τη θλίψη ή την κατάθλιψη – Περιορισμένα περιουσιακά στοιχεία – Μειώσεις που σχετίζονται με το χρήμα ή το εισόδημα- μεγάλα διλήμματα – Προβλήματα που σχετίζονται με επίσημα θέματα- Απροσδόκητη αβεβαιότητα ή αστάθεια – Ξαφνική σύγχυση – Εσωτερικό χάος- – Εκτεταμένη ανάφλεξη – Εκτεταμένη πυρκαγιά – Διάδοση πυρκαγιάς- Απροσδόκητες σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τα οικονομικά – Αύξηση εντάσεων- – Οικονομικά προβλήματα μεγάλης επιρροής – 
Νομικά προβλήματα που σχετίζονται με πολιτικά ή εξουσιαστικά ζητήματα- – Επιχειρήσεις εκβιασμού – Δράσεις που συμβάλλουν σε οικονομικές απώλειες ή θυσίες – Εκφυλισμός των αξίων – Τα περιουσιακά στοιχεία αρχίζουν να εξασθενίζουν – Οικονομικές ζημίες που σχετίζονται με τη φωτιά, την ανάφλεξη – Ενέργειες που σχετίζονται με βλάβες ή τραυματισμούς – Ζημιές από πυρκαγιές ή ανάφλεξη – Αρνητικές πράξεις που σχετίζονται με πυρκαγιές – 

Υποχρεωτικές αλλαγές σχετικά με τις αρχές- Απρόβλεπτες απώλειες που σχετίζονται με συναλλαγές. Αδικίες που σχετίζονται με ουσιώδεις μεταβολές – Ανεπάρκειες σχετικά με την ωφέλιμη ανάπτυξη του δυναμικού – Αυξήσεις που σχετίζονται με τις οικονομικές απώλειες – Κίνδυνοι ή καταστροφές που σχετίζονται με χρηματοπιστωτικές συναλλαγές – Πολλά νομικά προβλήματα – 

Αποσβέσεις αξίας- ειδήσεις που αναστατώνουν σε σχέση με τον λαό – Ειδήσεις σχετικά με δημόσιες εντάσεις- Ενέργειες που ξεσηκώνουν τον λαό – Εκπαιδευτικά θέματα που επηρεάζουν – Αντίσταση σε γεγονότα- προβλήματα που αφορούν την Ηθική – Απόρριψη ιδεολογιών – Παρανοήσεις- Πολλές καταστροφές, ζημιές ή τραυματισμοί – επιδημίες- Εκτεταμένη στέρηση –