ΝΈΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΌΡΠΙΟ-18 ΝΟΈΜΒΡΙΟΥ 2017

στις


Νέα Σελήνη,θα πραγματοποιηθεί στις 18 Νοεμβρίου,στην 26ημοίρα του Σκορπιού, ώρα 13:42:03 μ.μ., στον 9ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου. Αφορά τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων,Υδροχόος,Σκορπιός)και η επίδραση της θα είναι αρκετά δυνατή όπου τα ζώδια αυτά θα έχουν κάποιες ευκαιρίες για να ανασυγκροτήσουν τις δυνάμεις τους ώστε ο καθένας να εκπληρώσει κάποιο συγκεκριμένο σκοπό.Δίνεται η ευκαιρία να ανεφοδιαστούμε σε τομείς της ζωής μας που υπήρξαν απώλειες η να επαναπροσδιορίσουμε την θέση μας τόσο σε προσωπικο επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό.

Πολλοί θα περάσουν ψυχολογική κρίση και σε γενικότερες γραμμές το χρονικό διάστημα που ακολουθεί συνδέεται με τις κρυφές συνεννοήσεις και παρασκήνιο,ενώ οι ισχυροί του κόσμου φαίνεται να σκληραίνουν την στάση τους όλο και περισσότερο.Ο Ποσειδώνας κυβερνά τον χάρτη της νέας σελήνης και συνδέεται με τα χημικά και τους ωκεανούς, το στοιχείο του νερού.

Τρίτος δεκανος του Σκορπιού:” Φέρνει τα ίδια με τους προηγούμενους δεκανους ου ζωδίου, επίσης μεγάλες ασθένειες, με πολλές καταστροφές, διαμάχες και σφαγές. Πρόκειται για φρικτές βροντές και αστραπές και ίσως σεισμό. Στεγνώνει τις ελιές και τα φρούτα και ο αέρας είναι μεταδοτικός με τους πυρετούς και τους λοιμούς.”
O 9oς οίκος συνδέεται και επηρεάζει τα Δικαστήρια,δικαστές,κλήρος,Θρησκεία, Εμπόριο και σχέσεις με μακρινές χώρες εμπορικές δυνάμεις, επιστήμη,οι ξένοι, πρόσφυγες, εξωτερική πολιτική, μεγάλα ταξίδια. Σχετίζεται με τα διαβατήρια,με το συνάλλαγμα,με τους τελωνιακούς κανονισμούς, με τους εμβολιασμούς,με τις μεταναστεύσεις, με τον χάρτη οριοθέτησηςτων φυσικών συνόρων και με τον τουρισμό.Δείχνει το νομικό καθεστώς της χώρας. Την διεθνή διπλωματία.Τις ξένες πρεσβείες και αντιπροσωπείες.
Τα υπουργεία Εξωτερικών, Δικαιοσύνης,Παιδείας και Θρησκευμάτων,τα ανώτερη εκπαίδευση, τις διεθνής επικοινωνίες, τις εκδόσεις,σοφία, φιλοσοφία,επιστήμες, θρησκεία, πίστη, προσευχή, προσκυνήματα, τελετουργίες,οράματα.Εκδόσεις, αστρολογία.Ο κλήρος,ο πατριάρχης.
Η Νεα Σελήνη στον Σκορπιο, μπορεί να μην έχει ιδιαίτερες όψεις αλλα βρίσκεται απέναντι από ένα μικρο πλανήτη που ονομάζεται Sedna. Τη Σέντνα παρατήρησαν για πρώτη φορά στις 14 Νοεμβρίου 2003 ο Μάικλ Μπράουν στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνια, Τσαντ Τρουχίλο (Chad Trujillo) (Gemini-Observatory) και ο Ντέιβιντ Ραμπίνοβιτς (David Lincoln Rabinowitz, Yale University) χρησιμοποιώντας το τηλεσκόπιο Schmidt των 1,2 μ. στο Αστεροσκοπείο του Πάλομαρ. Επιπλέον επεξεργασία έγινε με το Διαστημικό τηλεσκόπιο Σπίτζερ και το Διαστημικό τηλεσκόπιο Χαμπλ. Η ανακάλυψη ανακοινώθηκε στις 15 Μαρτίου 2004.
Λόγω της παγερής επιφάνειάς της, διάλεξαν για όνομα το «Σέντνα», που στη μυθολογία Ινουίτ των Εσκιμώων, είναι η θεά της θάλασσας και μένει στα βαθιά παγωμένα νερά του Ατλαντικού ωκεανού. Αρχικά υποστηρίχθηκε ότι η Σέντνα θα έπρεπε να θεωρείται ο δέκατος πλανήτης του ηλιακού συστήματος. 
Κατόπιν επιστημονικών συζητήσεων όμως και σύμφωνα με τον ορισμό για τους πλανήτες που ψήφισε η Διεθνής Αστρονομική Ένωση στις 24 Αυγούστου 2006, η πρόταση απορρίφθηκε. Είναι όμως υποψήφιος πλανήτης νάνος.

Καθώς είναι το πιο απομακρυσμένο μέχρι σήμερα γνωστό σώμα του ηλιακού μας συστήματος, η Σέντνα εγείρει ερωτήματα πολύ περισσότερο από άλλους αστεροειδείς. Η μεγάλη αυτή απόσταση από τον ήλιο, για παράδειγμα, δεν εξηγείται από τις σύγχρονες θεωρίες για το σχηματισμό του ηλιακού συστήματος. Ενώ οι πλανήτες υποτίθεται ότι σχηματίστηκαν από τη συνένωση και τις συγκρούσεις πλανητοειδών, αυτό δεν μπορεί να ισχύει στη Ζώνη του Κάιπερ. 

Επειδή εκεί το πρωτοπλανητικό υλικό ήταν πολύ πιο αραιό απ’ ό,τι στις εσωτερικές περιοχές του ηλιακού συστήματος, θα χρειάζονταν εκατοντάδες δισεκατομμύρια χρόνια για δημιουργία σωμάτων, την στιγμή που η διάρκεια ζωής του πρωτοπλανητικού δίσκου είναι μικρότερη από δέκα εκατομμύρια χρόνια.
Οι επιστήμονες αρχικά υπέθεσαν ότι η Σέντνα ανήκει σε κάποιο «εσωτερικό τμήμα» του Νέφους του Όορτ, πιθανώς λόγω κάποιας απόκλισης της τροχιάς.Αιτία θα μπορούσε να ήταν η διασταύρωση της τροχιάς του ηλιακού συστήματος με αυτή κάποιου ουράνιου σώματος.Η πολύ ελλειπτική τροχιά της θα μπορούσε κατά μίαν άλλη εκδοχή να ήταν το αποτέλεσμα της επιρροής ενός άλλου σώματος στο εξώτερο ηλιακό σύστημα αν αυτό είχε το μέγεθος περίπου του πλανήτη Άρη.Για να ισχύει όμως η εικασία αυτή, το σώμα αυτό θα έπρεπε σύμφωνα με υπολογισμούς να απέχει περίπου 200 AU από τον ήλιο,πράγμα που με τις σημερινές θεωρίες είναι λιγότερο πιθανό ακόμα και από την ύπαρξη της ίδιας της Σέντνα.

Η περίοδος περιστροφής γύρω από τον άξονά της προσδιορίστηκε αρχικά στις σαράντα ημέρες. Επειδή αυτή η περίοδος θα σήμαινε πολύ μικρή γωνιακή ταχύτητα υπάρχει η υποψία ότι η Σέντνα έχει ένα φεγγάρι που την επιβραδύνει λόγω παλιρροϊκής έλξης.

Τελικά μια ομάδα επιστημόνων του Harvard-Smithsonian Center for Astrophysics με αρχηγό τον Scott Gaudi έκανε προσεκτικές παρατηρήσεις μεταξύ Οκτωβρίου του 2004 και Ιανουαρίου 2005 και απέρριψε τις προηγούμενες μελέτες.Η Σέντνα περιστρέφεται με περίοδο δέκα με δεκαοχτώ ωρών,πράγμα που αποκλείει και κάθε συζήτηση περί φεγγαριού.


ΜΥΘΟΣ


Η Σέντνα, η μητέρα των θαλάσσιων ζώων, κάποτε ήταν θνητή ,αλλά σήμερα είναι θεά και ζει στο βυθό της θάλασσας. Και να πώς έγιναν τα πράγματα.Η Σέντνα δεν ήθελε να παντρευτεί. Απέρριπτε όλους τους νέους του χωριού της. Αλλά μετά ερωτεύτηκε έναν σκύλο και τον παντρεύτηκε. 
Οι χωρικοί έβαλαν τη Σέντνα σε μια βάρκα και την έριξαν στη θάλασσα.Η Σέντνα γαντζώθηκε στα τοιχώματα της βάρκας,αλλά εκείνοι της έκοψαν τα δάχτυλα.Καθώς τα δάχτυλα βυθίζονταν στη θάλασσα,μεταμορφώθηκαν στις πρώτες φώκιες και σε άλλα θαλάσσια πλάσματα.Η Σέντνα βυθίστηκε στον πάτο της θάλασσας όπου έγινε αφέντρα του Κάτω Κόσμου,αρχόντισσα όλων των ζωντανών πραγμάτων.Εξαιτίας του τραγικού της τέλους,η Σέντνα είναι πολύ οξύθυμη.

Όταν κάποιος την προσβάλλει ,φυλακίζει όλα τα ζώα, έτσι που κανένας δεν μπορεί να βγει για ψάρεμα ή για κυνήγι. Τότε κάποιος τολμηρός άντρας ,με τις ξεχωριστές δυνάμεις του σαμάνου, δηλαδή του ιερέα που μπορεί να επικοινωνήσει με τα πνεύματα ,πρέπει να κάνει μια επικίνδυνη βουτιά στη θάλασσα για να την κατευνάσει.

Πρέπει να περάσει από τους τρομερούς φύλακες του σπιτιού της,μέχρι να βρει την ίδια τη Σέντνα. Όλες οι αμαρτίες των ανθρώπων πέφτουν στο νερό και μαζεύονται στα μαλλιά της Σέντνας σαν λίπος και βρόμα. Αλλά επειδή δεν έχει δάχτυλα, δεν μπορεί να τα καθαρίσει. Για αυτό ο σαμάνος πρέπει να πλέξει τα μαλλιά της Σέντνας κοτσίδες ,να ξεμπερδέψει τους κόμπους και να αφαιρέσει τις βρομιές.Για να δείξει την ευγνωμοσύνη της η Σέντνα, ελευθερώνει τα ζώα και οι άνθρωποι βρίσκουν ξανά τροφή.

Οι περισσότερες ερμηνείες φαίνεται να βασίζονται στη μυθολογία της αρκτικής θεάς της θάλασσας, επειδή ο πλανήτης πήρε το όνομά της.Λόγω της τροχιακής ιστορίας της Sedna, είμαι βέβαιη ότι συνδέεται με την αλλαγή του κλίματος και την άνοδο της στάθμης της θάλασσας.Το έχω ξαναφέρει πριν πολύ καιρό και κάποιοι δεν θα το θυμούνται. Η Eris όσο και η Sedna αντηχούν στον μύθο της Περσεφόνης. Και οι δύο φέρουν θέματα αναβίωσης από βαθιές, σκοτεινές και δύσκολες τοποθεσίες η καταστάσεις.

Η θεά Sedna μας διδάσκει ότι πρέπει να βυθιστούμε σε σκοτεινά, κρύα μέρη που φοβόμαστε περισσότερο αν βρούμε τα πλούτη που υπάρχουν εκεί. Η Sedna μας θυμίζει ότι, παρά τις αδυναμίες και τα ανόητα λάθη μας, είμαστε ακόμα άξιοι αγάπης και σεβασμού και έχουμε κάθε δικαίωμα να προσμένουμε, ακόμη και να απαιτήσουμε, να μας μεταχειριστούν οι άλλοι καλά. “

Η Sedna υπάρχει μέσα στη ζωή σας για να σας πει να σταματήσετε να είστε θύμα. Η Σέντνα λέει ότι όλοι μας έχουμε υπάρξει θύματα, από πατριαρχικούς θεσμούς, διακρίσεις λόγω φυλής, φύλου,σεξουαλικής προτιμήσεως, θρησκείας ή χρώματος η την πολιτική.Σας ενθαρρύνει να διεκδικήσετε όμως την εξουσία σας.
Οι πληγές στην ψυχή προκαλούνται από την ανυπομονησία, την καταδίκη, την καθαίρεση ή την οργή του πατέρα.

Η Νέα Σελήνη της 18ης Νοεμβρίου συνδέετε ίσως με μια νέα συνειδητοποίηση της κλιματικής αλλαγής με την πιο σημαντική πλανητική όψη του 2017, και αυτό είναι το τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού. Αυτή η σημαντική όψη θα σας βοηθήσει να κάνετε θετικές αλλαγές στη ζωή σας ως απάντηση στις απειλές που προκαλεί η κλιματική αλλαγή.Η Νέα Σελήνη Νοέμβριου θα σας βοηθήσει να βρείτε πρακτικούς και δημιουργικούς τρόπους για να εξοικονομήσετε ενέργεια, κάνοντας τη ζωή σας πιο αποτελεσματική και παραγωγική.
Ένα νέο φεγγάρι αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός άλλου νέου κύκλου 28 ημερών. Η σύνοδος Ηλίου-Σελήνης, δείχνει μια νέα αναζωογονητική έκρηξη ενέργειας και πρωτοβουλίας.Πρόκειται για μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να γυρίσετε μια νέα σελίδα ή να ξεκινήσετε ένα νέο έργο.Μπορείτε επίσης να αμφισβητήσετε τις παλιές συνήθειες,συμπεριφορές και τις πεποιθήσεις καθώς αναζητάτε νέους και εφευρετικούς τρόπους για να κάνετε πρόοδο.

Τα αποτελέσματα της νέας σελήνης της 18 Νοεμβρίου διαρκούν τέσσερις εβδομάδες μέχρι τη νέα σελήνη της 18ης Δεκεμβρίου.Ο καλύτερος χρόνος για μια νέα αρχή και για την έναρξη νέων έργων είναι κατά τις δύο πρώτες εβδομάδες αυτού του κύκλου νέας σελήνης. Αυτή η φάση της  Σελήνης διαρκεί από τις 18 Νοεμβρίου μέχρι την πανσέληνο της 3ης Δεκεμβρίου.
Η νέα σελήνη στις 26 ° 19 ‘του Σκορπιού σχηματίζει τρεις πολύ στενές πλανητικές όψεις. Οι τρεις όψεις αυτές δεν είναι συνηθισμένες και πολλοί ίσως αστρολόγοι δεν θα τις συμπεριλάμβαναν σε ένα κείμενο για την ερμηνεία μιας σεληνιακής φάσης. Νομίζω όμως ότι είναι πολύ σημαντικές λόγω των μοιρών μεταξύ τους και της αύξουσας σημασίας του μικρού πλανήτη Σέντνα.


Ο χάρτης της Νέας Σελήνης δείχνει δύο σημαντικές όψεις – Η Νέα Σελήνη σχηματίζει όψη αντίθεσης από την Sedna, και ο Κρόνος τριγωνίζει τον Ουρανό. Πρώτα απ ‘όλα, η ροή ενέργειας από τη νέα σελήνη αρχίζει με την προκλητική όψη της Sedna. Στόχος όμως είναι να φτάσουμε το αρμονικό τρίγωνο μεταξύ Κρόνου και Ουρανού.

Ο μικρός πλανήτης Sedna ανακαλύφθηκε μόλις το 2003. Έχει εξαιρετικά μεγάλη και επιμήκη τροχιακή περίοδο 11.400 ετών. Η Sedna πλησιάζει την πλησιέστερη προσέγγισή της προς τη Γη (περιήλιον) στα μέσα του 2076. Την τελευταία φορά που η Sedna ήταν αυτή κοντά στη γη ήταν το 9400 π.Χ., συμπίπτοντας με μια απότομη αύξηση της θερμοκρασίας για πάνω από 50 χρόνια. Αυτό οδήγησε στην πλημμύρα των χαμηλών περιοχών σε υψόμετρο του πλανήτη μας – σας φαίνεται γνωστό;
Πιστεύω ότι η Sedna συνδέεται με την αλλαγή του κλίματος – θερμότερες θερμοκρασίες, αύξηση της στάθμης της θάλασσας, πιο ακραία καιρικά φαινόμενα και την μαζική εξαφάνιση ειδών. Αυτό συνέβη στην αρχή της περιόδου πριν από 11.400 χρόνια και συμβαίνει και πάλι τώρα.
Η αντίθεση Νέας Σελήνης- Sedna θα πρέπει να δώσει κάποια προοπτική για το πώς η αλλαγή του κλίματος αρχίζει να επηρεάζει τη ζωή μας. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε πλέον να αγνοήσουμε τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής γιατί αρχίζει να προκαλεί προβλήματα που επηρεάζουν τον τρόπο ζωής μας, τα οικονομικά, το μέλλον μας και ειδικά τα παιδιά. Ισως, η αύξηση της θερμοκρασίας και της στάθμης της θάλασσας θα συνεχιστεί για τα επόμενα 60 χρόνια μέχρι η Sedna να φτάσει στο περιήλιό της.
Η Νέα Σελήνη,με την Sedna,θα πρέπει επίσης να τονίσει τις αντίθετες απόψεις που υπάρχουν για την αλλαγή του κλίματος,είμαι βέβαιη γι αυτό, αλλά βέβαια και θέματα που αφορούν τον 9ο οίκο,όπως πρόσφυγες, θρησκεία,παιδεία κτλ.Αυτό κυμαίνεται από αυτούς που θέλουν να απαγορεύσουν τον άνθρακα, μέχρι τους σκεπτικιστές που αρνούνται την αλλαγή του κλίματος. 

Η όψη αντίθεσης που υπάρχει σας αναγκάζει να αναγνωρίσετε τις πολικότητες ή τα αντίθετα στη ζωή σας.Οι ενέργειές σας,οι στόχοι σας και τα σχέδιά σας για το μέλλον λαμβάνουν υπόψη τους θερμότερους καιρούς,τις σούπερ καταιγίδες και τις ελλείψεις τροφίμων; Μπορεί να πιστεύετε ότι η αλλαγή του κλίματος είναι πραγματική,αλλά τι κάνετε για αυτό; Πώς αυτές οι ραγδαίες αλλαγές στο περιβάλλον επηρεάζουν τη σωματική και ψυχική σας υγεία ή την ανάπτυξη των παιδιών σας;

Η Νεα Σελήνη σχηματίζει οψη quincunx με τον Ουρανό και, σε μικρότερο βαθμό, η νέα σελήνη ένα ημι-εξαγωνο με τον Κρόνο, οπου δίνουν κάποιες απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις. Μπορούν να σας βοηθήσουν να μετακινηθείτε από τον τεταμένο φόβο και την ανησυχία που δημιουργεί η οψη αντίθεσης, στην καθησυχαστική αρμονία του τριγώνου.
Η Νεα Σελήνη σε quincunx με τον Ουρανό μπορεί να κάνει δύσκολο το να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε καθώς η διαίσθηση σας αλλάζει ή παίρνει μια πιο δραματική διάσταση. Ωστόσο, η συσσώρευση ενέργειας στο σύστημά σας μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε συναρπαστικά αλλά και λίγο παράξενα. Η πίεση για αλλαγή μπορεί να προέλθει από κάποιον ή κάτι που έχει δύναμη πάνω σας. Ένα απροσδόκητο συμβάν, ή οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί να σας αναγκάσει να αλλάξετε τη ρουτίνα σας, τη συμπεριφορά ή τα σχέδιά σας.
Είναι σημαντικό να είστε ευέλικτοι και να προσαρμόζεστε στις μεταβαλλόμενες συνθήκες. Εάν αντισταθείτε στην αλλαγή και γίνετε αλαζονικοί ή αποδιοργανωτικοί, θα υποστείτε απώλειες ή θα χάσετε σημαντικές ευκαιρίες. Απαιτείται προσαρμογή είτε είστε αναγκασμένοι να κάνετε αλλαγές είτε βρεθείτε σε ενα διαφορετικό μονοπάτι από ότι υπολογίσατε. Κάνοντας επίσης όμως και κάτι ελαφρώς με διαφορετικό τρόπο θα μπορούσε να κάνει την όλη διαφορά, κάνοντας τη ζωή ευκολότερη για τον εαυτό σας και τους γύρω σας.
Το τρίγωνο Κρόνου- Ουρανού κάνει την τελευταία του εμφάνιση μια εβδομάδα πριν από τη νέα σελήνη.Η Νέα Σελήνη της 18ης Νοεμβρίου είναι και η τελευταία ενεργοποίηση αυτής της μεγάλης σημασίας αστρολογικής όψης για τα επόμενα τριάντα χρόνια.Φαίνεται να είναι σημαντικό ότι αυτός ο αρμονικός συνδυασμός αλλαγών και σταθερότητας συνδέεται άμεσα με την Sedna και την κλιματική αλλαγή.Αυτή η όψη σημαίνει ότι μπορείτε να πειραματιστείτε με νέες ιδέες και τρόπους ζωής χωρίς πολύ μεγάλη αναστάτωση.

Μπορείτε να ενσωματώσετε τη θετική αλλαγή στη ζωή σας ενώ εξακολουθείτε να εργάζεστε σύμφωνα με τους κανόνες της κοινωνίας. Μπορείτε να πειραματιστείτε με  παραδοσιακούς τρόπους και να κάνετε καποια πράγματα χωρίς να είστε επαναστατικοί.Αυτό σημαίνει ότι οι αλλαγές που θα κάνετε θα γίνουν αποδεκτές και θα σας σεβαστούν.Μπορείτε να βρείτε πιο πρακτικούς τρόπους για να αυξήσετε την παραγωγικότητα σας και να ζήσετε πιο αποτελεσματικά, εξοικονομώντας χρόνο, ενέργεια και χρήμα.Ο Κρόνος ρυθμίζει την πειθαρχία και τον περιορισμό, ενώ ο Ουρανός ρυθμίζει την ηλεκτρική ενέργεια και την καινοτομία.
Οι δυο πλανήτες βρίσκονται σε σύζευξη επίσης κάθε 46 χρόνια.Ο Κρόνος αντιπροσωπεύει τις δυνάμεις του παρελθόντος ενώ ο Ουρανος τις δυνάμεις του μέλλοντος. Όμως ωστόσο αυτή η ατυχής συνάντηση των δυο φέρνει και σοβαρές αναταραχές στην οικουμένη. Στην μυθολογία, οι αλλαγές δεν άρεσαν στον Κρόνο οπότε ευνούχισε τον Ουρανό
Η σύζευξή του 1942 υπήρξε κατά την διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου, και η άλλη ήταν το 1988 που εγκαινίασε το τέλος της Σοβιετικής Ένωσης και της Ανατολικής Ευρώπης.

Αυτό δείχνει μέχρι σε πιο βαθμό μπορούν να φτάσουν οι όποιες μεταρρυθμίσεις στην κοινωνία και ανάλογα την όψη κατά πόσο ειρηνικές μπορεί να είναι. Όμως παρόλα ταύτα δημιουργείται πάντα μια πολικότητα η τριβή μεταξύ των δυο,μεταξύ ενηλίκων και νέων,ειδικά κατά την διάρκεια έντονης πόλωσης αυτού του κύκλου,όπως για παράδειγμα, η όψη του 1965,η όψη αντίθεσης μεταξύ των δυο, όπου η νεολαία εγκατέλειψε την παραδοσιακή κοινωνία.Η όψη αυτή σηματοδοτεί ορόσημο στην πρακτική εφαρμογή της σύγχρονης τεχνολογίας,όπου οι δομές ανανεώνονται.

Αντλούμε δύναμη από τα αποθέματα που έχει ο καθένας μέσα μας.Ο προσωπικός αγώνας του καθενός έχει σχέση με το πότε πρέπει να αποδεσμεύεσαι από το παρελθόν και να αποδέχεσαι την αναγκαιότητα της αλλαγής.Συχνά κολλάμε σε ένα περιοριστικό τρόπο ζωής για πολύ καιρό ώσπου να προκύψει μια ξαφνική αλλαγή, όπως γίνεται συνήθως, και το οικοδόμημα που έχουμε χτίσει να διαλυθεί τελείως, και χωρίς συμβιβασμούς να κατευθυνόμαστε σε μια νέα περιπέτεια. 
Μπορούμε να ισορροπήσουμε πάνω στο τεντωμένο σχοινί που υπάρχει και ενώνει, δυο διαφορετικές γενιές αλλά και την ικανότητα να γεφυρώνουμε το χάσμα γενεών. Μερικές φορές ταυτιζόμαστε με το κατεστημένο, παρόλα ταύτα υπάρχουν και αποφασιστικές αποδεσμεύσεις καθώς με βιαιότητα αγωνιζόμαστε για την προσαρμογή μας στις αλλαγές. 
Ο ρόλος σου στην κοινωνία είναι να είσαι ο σημαιοφόρος της μεταρρύθμισης.

Στα επαγγελματικά μας και γενικότερα, στη ζωή μας , η ανθρωπότητα καλείται πάντα να γεφυρώσει το παλιό με το νέο. Με το ένα πόδι στην παράδοση και τις συλλογικά δοκιμασμένες αξίες, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την ανάγκη για μεταρρύθμιση με σκοπό την προσαρμογή μας σε ένα νέο μέλλον.Οι συγκρούσεις με το κατεστημένο είναι ένα ενδεχόμενο και αυτό θα εξαρτηθεί από την πλευρά στην οποία θα βρίσκεστε μέσα σε αυτή την εξίσωση.
Έτσι συχνά, αντιμετωπίζουμε δύο διαφορετικά στρατόπεδα με διαφορετικές απόψεις. Έχουμε να κάνουμε με κοινωνικές δομές που είναι έχουν πάψει πλέον να λειτουργούν και να είναι χρήσιμες και πάντα χρειάζεται μια επανάσταση για να ανοίξει ο νέος δρόμος για το μέλλον.Ο καθένας από μας μπορεί να γίνει σημαιοφόρος μιας μεταρρύθμισης η αλλαγής αλλά η μη συμμετοχή των κοινωνιών θα το κάνει πιο δύσκολο η όποια αλλαγή και  μεταρρύθμιση τελικά μπορεί να μην αντιπροσωπεύει το σύνολο.

Η Νέα Σελήνη θα σας δώσει την ευκαιρία να ενεργήσετε υπεύθυνα και να δείξετε τις ηγετικές σας ιδιότητες.Η προσαρμογή σε σοβαρές αλλαγές σημαίνει την έναρξη αλλαγών στο σπίτι και στον χώρο εργασίας σας.Αυτή η όψη είναι καλή για να συνεργαστείτε με ομάδες και ενδεχομένως να συγκεντρώσετε ανθρώπους με ποικίλο υπόβαθρο και δεξιότητες.Νέες τεχνολογίες και καινοτομίες θα είναι διαθέσιμες για να σας βοηθήσουν να προσαρμοστείτε.Μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε το διαδίκτυο για να συνδεθείτε με ομοϊδεάτες,να μάθετε,να μοιράζεστε πληροφορίες και τελικά να διδάσκετε και να καθοδηγείτε άλλους.
Η Νέα Σελήνη της 18ης Νοεμβρίου θα σας κάνει να έχετε μεγαλύτερη επίγνωση της αλλαγής του κλίματος, λόγω της σχεδόν ακριβούς αντίθεσής του προς τον πλανήτη Sedna. Οι γρήγορες αλλαγές στο περιβάλλον απειλούν όμως γενικότερα τον τρόπο ζωής σας και τώρα είναι καιρός να κάνουμε κάτι γι ‘αυτό.

Ακολουθώντας τη διαίσθησή σας και παίρνοντας το προβάδισμα,οι άνθρωποι καλούνται να βρουν πρακτικούς τρόπους για εξοικονόμηση χρόνου, ενέργειας και χρημάτων.Μπορεί να αποφασίσετε να αγοράσετε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο η και αλλο που θα διευκολύνει την ζωή σας.Κάθε κομμάτι βοηθά και η νέα σελήνη Νοέμβριου είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε.Ο Κρόνος με τον Ουρανό σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε τα πράγματα, πολύ καλά με ήρεμο και υπομονετικό τρόπο.Μπορεί να είστε ένα σταθερό χέρι σε αυτή την εποχή της αλλαγής και να βγείτε από το χάος.
Η επικοινωνία είναι σημαντική. Οι γραπτές και προφορικές λέξεις είναι ισχυρά εργαλεία στη ζωή σας αλλά ισχύει και για τους πολιτικούς. Ως εκ τούτου, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις δυνάμεις σας για το καλό των άλλων, προσφέροντας χρόνο και ακρόαση. Αυτό είναι ένα δώρο.Ο ωκεανός, η θάλασσα,είναι πιθανό να είναι μια ηρεμιστική δύναμη στη ζωή σας,βοηθώντας σας να εστιαστείτε σε αυτό που είναι σημαντικό. Όταν αισθάνεστε άγχος,ίσως ακόμη και κατάθλιψη,μπορείτε να πάτε στην κοντινότερη παραλία για να ανεβάσετε τα πνεύματα.Εάν ζείτε μακριά από τον ωκεανό η τη θαλασσα, μπορείτε να επωφεληθείτε από εικόνες.
Όμως υποτίθεται ότι η θέση της σελήνης μέσα από υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού είναι σε πτώση. Η ενέργεια της είναι άβολη και παράξενη αλλά και έντονη.Αυτό οφείλεται εν μέρει στην εποχή του χρόνου, όταν ο Ήλιος πέφτει στον κάτω κόσμο πριν την ανάσταση του τα Χριστούγεννα. Η Νέα Σελήνη πέφτει στο σταθερό αστέρι Agena που βρίσκεται στον μηρό του Κένταυρου.Αυτός είναι ο αστερισμός του πληγωμένου θεραπευτή Χείρωνα.
Οι πληγές μας από την παιδική ηλικία ανοίγουν εκ νέου και εκτίθενται στην νέα σελήνη. 
Τα φύλλα του φθινοπώρου έχουν επίσης ξεραθεί και πέφτουν στο έδαφος.Όσοι μένετε στη επαρχία η έχετε ζήσει εκεί,ήρθε η ώρα να σκουπίσουμε τα τελευταία φύλλα όπου έχουν πέσει, και να τα κάψουμε στην φωτιά.Με αυτόν τον τρόπο, δεν μένουμε σε έναν κήπο γεμάτο από σάπιους και μουχλιασμένους σπόρους.
Agena ~ 24º Σκορπιού “Σαρκασμός και πικρός λόγος, έντονα πάθη.

Τα δύο πιο φωτεινά αστέρια στον 3ο δεκανό του Σκορπιού είναι η Agena και ο Toliman.Η Agena είναι το 10ο φωτεινό αστέρι στον ουρανό.“Δίνει θέση, φιλία, φινέτσα, την ηθική, την υγεία και την τιμή.” Σύμφωνα με τον Robson, θεωρείται γενικά ένα επιτυχημένο αστέρι ανάλογα με τον πλανήτη που είναι σε σύνοδο. 
Ο Manilus λέει ότι η επιρροή του Centaurus δίνει τη δυνατότητα να προβλέπετε μια ασθένεια σε ένα «σώμα που δεν έχει ακόμη συνειδητοποιήσει την ασθένειά του». [2] Αυτό το αστέρι έχει επίσης την ικανότητα της προφητείας.Ο Unukalhai βρίσκεται επίσης στην αρχή αυτού του δεκανού και ασκεί ακόμη πιο υπερφυσικές θεραπευτικές επιρροές σε αυτή την νέα σελήνη.

Χωρίς την επουλωτική επιρροή της Agena, αυτός ο δεκανος θεωρείται γενικά ότι είναι τελείως ανήθικος! Ο Αγρίππας λέει ότι σημαίνει «μεθυστικότητα, πορνεία, οργή, βία και σύγκρουση». Αυτό υποστηρίζεται από μια αστρολογική έρευνά όπου βρέθηκαν αρκετά πολλοί άνθρωποι με τραυματικά γεγονότα στη ζωή τους αλλά και με φονικά ένστικτα με τη θέση της Σελήνης εδώ.

“Αυτό είναι ένα πρόσωπο κακών έργων και γούστου, και η ένωση των προσπαθειών με τις γυναίκες χρησιμοποιείται με την βία και με το να είναι απρόθυμοι” 

Η μυστηριώδης και μερικές φορές τρομακτική επίδραση της σκοτεινής Σελήνης είναι βέβαιο ότι θα τονίσει περισσότερο τις απόκρυφες δυνατότητες αυτού του δεκανού.Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει μια υπερβολική ποσότητα ταλαντούχων τραγουδιστών με αυτή την τοποθέτηση, αν και με αυτά που ακούγονται ίσως τελικά να υπάρχει και μια αλήθεια εδώ κάπως τρομακτική, πίσω από μια ταλαντούχα προσωπικότητα που μπορεί να μας μαγεύει στο κόσμο του θεάματος. 
Ως επί το πλείστον, οι άνθρωποι με αυτή την σελήνη εδώ είναι εξαιρετικά σαγηνευτικές ψυχές, χρησιμοποιώντας τις ιδιότητές τους με τον πιο ερωτικό τρόπο.

Εκείνοι που έρχονται σε επαφή με την νέα σελήνη σε αυτό τον δεκανό του Σκορπιού «θα αισθάνονται πολύ περισσότερο αυτό που οι άλλοι αρνούνται να δουν η να καταλάβουν αλλά θα είναι και πιο ανοιχτοί σε καταθλιπτικές καταστάσεις.Ως αποτέλεσμα,έχουν ένα συναισθηματικό εύρος που λείπει σε πολλούς και είναι συχνά αρκετά ευαίσθητοι,με πολλές διαισθητικές και ψυχικές ικανότητες που έχουν αποδειχθεί.  

Η ενέργεια της Νέας Σελήνης στον Σκορπιό θα μας ανοίξει τα μάτια περισσότερο προς στον εκφυλισμό που υπάρχει έξω στον κόσμο.Μόνο μετά την τον καθαρισμό της “βρωμιάς”, θα είναι δυνατή μια νέα αυγή.Σε αυτή τη Νέα Σελήνη υπάρχει μια παθολογική ανάγκη για σοκ και εκφοβισμό με την όψη κουινκαξ με τον Ουρανό.Αυτή η νέα σελήνη επισημάνει τα προβλήματα της εναλλακτικής γονικής μέριμνας, τα παιδιά που μεγαλώνουν αισθάνονται ότι είναι ασυνήθιστα η με «ειδικές ικανότητες» ή αντίθετα ότι δεν αξίζουν να γαλουχηθούν επειδή είναι τόσο έξω από τον κανόνα. Μερικές φορές υπάρχει ένα περίεργο μείγμα των δύο που τους αφήνει να αισθάνονται πολύ ανασφαλείς.


Στις παλιές μέρες, η ιδέα της ανατροφής Ουράνιων προσωπικοτήτων πιθανότατα θα σήμαινε την ύπαρξη μιας επαναστατικής, ανύπαντρης μητέρας ή μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια που ποτέ δεν λογάριαζε και κατέστρεφε τις ρίζες η οτιδήποτε παραδοσιακό. Αλλά αυτό είναι το 2017! Με όλη τη διαμάχη για το φύλο κάποιου, γνωρίζω ότι η επιρροή του Ουρανού θα μπορούσε να ξεκινήσει τη ζωή ως άνθρωπος ή το αντίστροφο.

Εν πάση περίπτωσή,ο πόλεμος στην παραδοσιακή οικογένεια και η προώθηση εναλλακτικών λύσεων ενδέχεται να εμφανιστούν στις ειδήσεις αυτή τη στιγμή. Αλλά και η άγρια ​​πλευρά αυτού του δεκανού ενδεχομένως να παίξει κάποιο σημαντικό ρόλο.Τίποτα δεν αλλάζει με ήσυχο τρόπο και τόσο εύκολα όταν μιλάμε για τον Ουρανό, όπου και αυτός δεν είναι μόνος του αλλά σε σύνοδο με την Έρις που όπως αναφέραμε πριν αρκετό καιρό θα δημιουργήσει κύματα αλλαγής στον πλανήτη.

Ίσως επιπλέον, το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα κατά τη διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης να προσθέσει κάποια ένταση, μεταξύ 7-11 οίκου. 
Ίσως κάποια άγρια προφητεία που έχουμε διαβάσει να εκπληρωθεί.Η πρόβλεψη της τρομοκρατίας είναι κάτι πολύ πιθανό αυτές τις μέρες όπως και η πιθανότητα ενός βίαιου γεγονότος είναι σε αρκετά υψηλό επίπεδο ανάμεσα στις δυο φάσεις σελήνης. Αυτή είναι όμως και η κατάλληλη στιγμή για να απενεργοποιήσετε όλους τις αποκαλούμενους “νεοταξικούς βομβαρδισμούς” και να δημιουργήσετε λίγο χώρο στο μυαλό σας, ώστε να απολαύστε τη σιωπή.
Στον χάρτη έχουμε επίσης την σύνοδο Sedna/Algol.Γεγονός, που εξηγεί πολλές από τις πολιτικές και κοινωνικές και γεωφυσικές αναταραχές.Έτσι, η Sedna, η οποία μπορεί να αντιπροσωπεύει την προδοσία από κάποιον,ειδικά από άνδρα, που είναι κοντά σας, όμως αυτό ισχύει σε πολιτικό επίπεδο περισσότερο και τον Algol, που μπορεί να αντιπροσωπεύει το καθαρό κακό, βρίσκονται σε στενή σύνοδο απο τα τέλη Αυγούστου.

Ο Πωσειδωνας σε σύνοδο με τον ωροσκόπο της νέας σελήνης, δείχνει ότι επηρεαζόμαστε εύκολα από τους αλλους και τα γεγονότα, αλλα υπάρχει και μεγαλη τάση ταυτόχρονα για εξαπάτηση, προδοσία, απογοήτευση, ανακρίβεια, ψευτιά και κατάχρηση.

Και πριν κλείσει η χρονιά να υπενθυμίζω τα εξής για τον Ποσειδώνα. Ο Ποσειδώνας είναι γνωστός στην ελληνική μυθολογία
Ο Ποσειδώνας είναι «θεός» των θαλασσών, σεισμών και παλιρροϊκών κυμάτων.Τα σύμβολα του περιλαμβάνουν: τα άλογα,τον ταύρο, δελφίνι, και την τρίαινα.Αυτός θα κάνει την ενέργεια του Ποσειδώνα / Ιχθείς σε μεταβλητό ζώδιο,ισοδύναμη με την υδατώδη δύναμη του γιν, μια ενέργεια που είναι ανάλογη με την δύναμη του Άρη στον Κριό στο πρώτο οίκο ..η ευαισθητοποίηση μας βελτιστοποιεί την ισορροπία πέρα από το επίπεδο της συλλογικής συνείδησης.

Οι περισσότεροι αστρολόγοι γνωρίζουν τον Ποσειδώνα ως «η υψηλότερη οκτάβα» της Αφροδίτης, στο ίδιο πλαίσιο, όπου ο Ουρανός είναι η υψηλότερη οκτάβα του Ερμή. Στην χαμηλότερη δόνηση του Ποσειδώνα, βρίσκουμε την αυταπάτη, αυτό-αναίρεση, η άρνηση και τον εθισμό ως μορφές διαφυγής.Η Παγκόσμια επιρροή του Ποσειδώνα μπορεί να εκθέσει τα κρυμμένα τρωτά σημεία μας, μας προτρέπει να φύγουμε και να ξεφύγουμε ή να ξεσηκωθούμε και να πετάξουμε στα ύψη πάνω από κάθε προσδοκία.

Ο Ποσειδώνας έχει μεγάλη επίδραση στα όνειρα μας, το παρελθόν μας ή για όποια αισθήματα ενοχής, ειδικά όταν δεν είμαστε συμπονετικοί ή κατανόηση σε Διακρίσεις ή αποφάσεις για τον εαυτό μας και τους άλλους μας.Το αρνητικό δυναμικό ενέργειας του Ποσειδώνα περιλαμβάνει τη δυνατότητα εκείνους που αγωνίζονται με απελπισία, εκείνους που απομονώνονται από την κοινωνία, και εκείνων που πρέπει να θεσμοθετηθούν. Η επικοινωνία με την οικογένεια και τους πατριάρχες και μητριαρχες περιστασιακά αμφισβητούνται λόγω έλλειψης συνείδησης, φόβου, ή απλό παλιών παρανοήσεων.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες αντιπροσωπεύει το “Dark Ages”,μια αρκετά σκοτεινή περίοδο,ένα είδος Μεσαίωνα, και αυτό συνδέεται με την σκοτεινή συμπεριφορά μεταξύ εθνικών κρατών, και εννοείτε βέβαια ότι αναμένουμε τον Ποσειδώνα να οδηγήσει και να δημιουργήσει την αναγέννηση και την επακόλουθη ανάπλαση που θα εγκαινιάσει μια ουτοπική κοινωνία για την ίδρυση της ενότητας.
Δίπλα από το Anti/vertex,ο Ποσειδώνας και ο Χείρωνας δείχνει τηνσυνειδητοποίηση της πραγματικότητας μέσα από γεγονότα που ίσως μας πληγώσουν, μια ανοιχτή πύλη που μας παρέχει πρόσβαση σε άλλες πραγματικότητες, ξαφνικές συνειδητοποιήσεις, σημεία καμπής στη ζωή και τη μοίρα πάνω στα οποία δεν έχουμε κανέναν έλεγχο,τα μοιραία γεγονότα. Άλλωστε ο Ποσειδώνας συνδέεται και με τον σοσιαλισμό και κομμουνισμό, τα αριστερά κόμματα, την κατασκοπεία, την εκκαθάριση.
Ο Αρης σε άβολη θέση στον Ζυγο, στον 7ο οικο οπου σχηματίζει αντίθεση με την Έρις, ενώ αυτή τετραγωνίζει τον Πλούτωνα και τον Ουρανο που μπορεί να μην είναι αντίθεση ακριβείας, όμως επειδή το κοιτάω ωρες, έχει να κάνει με τον πόλεμο και την διαφωνία, όμως την ιδια οψη βλέπουμε και στο Περλ Χάρμπορ στις 7 Δεκεμβρίου 1941 στις 7:55 π.μ. όταν ξεκίνησε ο πόλεμος μεταξύ Ιαπωνίας και ΗΠΑ. Όψεις μεταξύ τέτοιων πλανητών έφεραν στο παρελθόν το χάος, πολέμους και κατάρρευση σε συνδυασμό και με αλλους άξονες.
Αυτό που πρέπει να ξέρετε για την Έρις είναι τα εξής:

Το αρχέτυπο της Έρις εκδηλώνεται ως αντίδραση στην καθιερωμένη εξουσία, όχι απαραίτητα βίαιη, από εκείνους που θέτουν ζητήματα, μιλούν την αλήθεια, και δεν υποκύπτουν στην εξουσία.

Κάποιος που τον αφήνουν απέξω από μια κατάσταση, κάποιος που είναι είναι διαφορετικός

Εκδικητική και αντιπαραθετική τάση

Καταπολέμηση της ανισότητας, της αδικίας, ( Pussy Riot, ριζοσπαστικά θηλυκά συνελήφθησαν στη Ρωσία για την εμφάνισή τους σε εκκλησία το 2012 στη Ρωσία της Μόσχας, όταν ο Κρόνος ήταν απέναντι από την Έρις στο Ζυγό)

Σκοτεινή πλευρά της φύσης, αγώνας για επιβίωση

Χρειάζεστε να φωνάξετε για αυτό που πιστεύετε.
Προειδοποίηση: προσέξτε τις συνέπειες

Το φαινόμενο Butterfly – όταν μια πεταλούδα φτερουγίζει τα φτερά της στο Αμαζόνιο, αυτό μπορεί να προκαλέσει μια καταιγίδα στην Αυστραλία

Καμία ενέργεια δεν είναι πολύ μικρή!

Υπενθυμίζουμε ότι οι ενέργειές μας, όσο μικρές και αν είναι μπορεί να οδηγήσουν και να αντηχούν πολύ περισσότερο από ό, τι μπορούμε να φανταστούμε, μπορούμε να πάρουμε για να βοηθήσουμε ίσως στη στροφή της παγκόσμιας δυναμικής ως ενεργοί παράγοντες αλλαγής.
Το μεσοδιαστημα στον χάρτη της νέας σελήνης Ηλιου-Πωσειδωνα -Κρονου έχει να κάνει περισσότερο με μια ψυχική κριση.

Η σύνοδος Αφροδίτη-Δια στον Σκορπιό ,πρόκειται για ένα καταπληκτικο ουράνιο φαινόμενο που πραγματοποιείται από τις 13 Νοεμβρίου, 2017. Και οι δυο πλανήτες επί το πλείστον έχουν θετικές όψεις,σε ένα οίκο που υποφέρουμε όπως οι φόροι, τα χρήματα, τα κληροδοτήματα, οι συντάξεις, τα χρέη, είτε πρόκειται για την δική σας περιουσία και χρήμα κτλ.

Κάποιος μπορεί να σκεφτεί ότι αυτός είναι ένας τυχερός συνδυασμός, ένας πολύ καλός οιωνός, που θα φέρει ευτυχία, χαρά και αρμονία.Ο Δίας τριγωνίζει τον Ποσειδώνα και τον ωροσκόπο.
Η Αφροδίτη επίσης το ίδιο, αλλά τετραγωνίζει τον Βόρειο δεσμό στον 6ο οίκο που έχει να κάνει με την δυσαρέσκεια. 
Οι ερωτικές σχέσεις είναι το επίκεντρο στην προσωπική σας ζωή.Θα πρέπει να επωφεληθείτε από κάθε οικονομική προσφορά καθώς υπάρχει αυξημένη πιθανότητα αύξησης του πλούτου σας.Οι επενδύσεις θα πρέπει να αποφέρουν κέρδη τόσο σε προσωπικο επίπεδο όσο και σε ένα κράτος,αν υπάρχει μυαλό. 
Αυτή είναι μια πολύ τυχερή διέλευση, όμως η έλλειψη ελέγχου και η υπερβολή ,η κατάχρηση θα φέρουν αιφνιδιαστικά γεγονότα αλλά και αύξηση των χρεών η το κλίμα να είναι απόλυτα αισιόδοξο. Είναι πιθανό να υπάρξει μια μεγάλη ανοδική τάση στο χρηματιστήριο.
Ενώ το τετράγωνο Αρη-Πλούτωνα θα δημιουργήσει τριγμούς και εξεγέρσεις στη πολιτική,με τον Ουρανό και την Έρις στον 2 οίκο, όπου θα φέρει αναστατώσεις στην οικονομία και αστάθεια,η Αφροδίτη από τον 8 οίκο τετραγωνίζει τον Βόρειο δεσμό, προφανώς έχει να κάνει με δυσάρεστα περιστατικά και το γεγονός ότι συνηδητοποιουμε μια νέα πραγματικότητα σε ότι αφορά το νέο καθεστώς σε θέματα οικονομικής φύσεως, τα χρέη, συντάξεις,Διεθνή χρηματοοικονομικά ,μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών,τα δημόσια χρέη, το ενεχυροδανειστήριο, το χρηματιστήριο, τις ασφαλιστικές εταιρείες, κτλ.
Και τέλος για να κλείσω με τον Νοέμβριο, κάποιοι ίσως έχετε παρατηρήσει τον Πλούτωνα σε σύνοδο με τον Rukbat.Τι είναι αυτό; 
Δεν το έχουμε ξαναπεί. Νομίζω ότι είναι ασφαλές να πούμε ότι από τις 18 Οκτωβρίου περίπου, με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, ίσως αυτή η χρονική περίοδος να είναι πολύ ενοχλητική για πολλούς ανθρώπους.Η Νέα Σελήνη απέναντι από τον Ουρανό έχει αναστατώσει αρκετά τα πράγματα αυτή τη φορά.

Το μάθημα που σκέφτομαι είναι να συνεχίσω να υπάρχω μέσα στην πορεία αυτή μαζί με τις αλλαγές που συμβαίνουν τώρα.Ο λόγος; Το τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού που εξηγήσαμε πιο πάνω και βρισκόταν σε εξάγωνο με τη Νέα Σελήνη.Εάν αποδεχτείτε τη διαταραχή που συμβαίνει τώρα,τότε θα είστε σε θέση να δείτε τα πράγματα στο τέλος πιο καθαρά. Είναι καιρός να είμαστε πιο ισχυροί, αποφασισμένοι και πολύ υπομονετικοί.Σχετικά με αυτό, υπάρχει ένα ακόμα στοιχείο που σηματοδοτεί την αναπόφευκτη αλλαγή που μας επηρεάζει όλους τώρα, και αυτός είναι ο πλανήτης Πλούτωνας σε σύνοδο με το σταθερό αστέρι Rukbat, στον αστερισμό του Τοξότη.

Ο Rukbat σήμερα κάθεται στις 16,53 μοίρες του Αιγόκερω από τα τέλη Σεπτεμβρίου. Ο Rukbat είναι ένα αστέρι στο γόνατο του Τοξότη, κρατώντας τον στόχο του ισχυρό και αληθινό. Αυτό το αστέρι δεν έχει αντιληπτό χαρακτήρα, αλλά σας επιτρέπει να κάνετε όλες τις προετοιμασίες και να βάλετε όλα τα θεμέλια της ζωής σας έτσι ώστε να έχετε διαρκείς επιτυχίες, ισχυρές πεποιθήσεις και φιλοσοφίες που μπορεί να σας διαρκέσουν μια ζωή. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι ο Rukbat είναι τόσο άκαμπτος που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίο πείσμα και όταν πρέπει να αλλάξετε κατεύθυνση, θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ περισσότερο για να το κάνετε “.

Φανταστείτε τον εξολοθρευτή Πλούτωνα έρχεται και να ξοδεύει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και να κάθεται πάνω σε αυτό το αστέρι.Αυτό είναι ένα αστέρι της τάξης και της δύναμης που αντιπροσωπεύει τα θεμέλια της ζωής μας, όλα όσα γνωρίζουμε και είναι αληθινά. Στον ευρύτερο όμως κόσμο, αυτό μπορεί να είναι η τάξη που μας κυβερνά, τα θεσμικά όργανα που συγκρατούν τα πράγματα.Τότε ο Πλούτωνας έρχεται αργά αλλά σίγουρα ανακατεύει το βιβλίο των κανόνων, ώστε να ξεκινήσει μια νέα τάξη πραγμάτων.

Εάν ο Rukbat αντιπροσωπεύει το σταθερό πόδι που στηριζόμαστε για να διατηρήσουμε την ισορροπία μας και τον στόχο μας, τότε ο Πλούτωνας το σπάει τελείως έτσι ώστε να αισθανόμαστε εντελώς ασταθής. Οι ισχυρές δυνάμεις καταστρέφουν αυτό που γνωρίζουμε, αλλάζοντας το τοπίο, αναγκάζοντάς μας να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας για να ταιριάξουμε στις μεταβαλλόμενες περιόδους και εποχές, όχι μόνο ως κοινωνία αλλά και ξεχωριστά.
Αυτη είναι μια πολύ σημαντική στιγμή και ο Πλούτωνας δεν θα επιστρέψει σε αυτό το σημείο για τα επόμενα 248 χρόνια, τα αποτελέσματα του Πλούτωνα θα συνεχίσουν να δουλεύουν για αρκετό καιρό. 
Ο Πλούτωνας να είναι σαν να ρίχνουμε μια πέτρα σε μια λίμνη. Ακόμη και μετά την πτώση της πέτρας στο νερό, οι κυματισμοί από τη σύγκρουση της πέτρας και του νερού εξαπλώνονται όλο και πιο ευρύτερα για πολύ καιρό αργότερα, έως ότου τελικά το νερό καταλήξει και είναι ήρεμο και πάλι. Αυτός ακριβώς είναι ο τρόπος λειτουργίας του Πλούτωνα, ένα αρχικό χτύπημα που χρειάζεται χρόνο για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, να επεξεργαστούμε τις αλλαγές και να ανταπεξέλθουμε. Τα γεγονότα των τελευταίων 2 μηνών θα έχουν τεράστια επίδραση στον τρόπο με τον οποίο ζούμε τις ζωές μας στο μέλλον.

Σε σχέση με την  τον χάρτη της χώρας μας,η νέα σελήνη θα επηρεάσει τον 7ο οίκο της που είναι πιθανό να φέρει διαφωνίες και δυσαρμονία, στα κόμματα και συνεργασίες. (Εξωτερικές υποθέσεις και σχέσεις με άλλες δυνάμεις.Πόλεμοι και διεθνείς συνθήκες. Διμερείς και πολυμερείς συμφωνίες που αφορούν την άμυνα και τις εμπορικές διαπραγματεύσεις.Επίσης δείχνει τις πρεσβείες του κράτους στο εξωτερικό.Τους φανερούς εχθρούς της χώρας.Τους εχθρούς του δημοσίου συμφέροντος.Τα δικαστήρια και τους δικηγόρους).


Σημαντικό είναι ότι η διελαύνων Αφροδίτη τετραγωνίζει τον Ήλιο στον 10 οίκο αλλά και τον Κρόνο στον 4,όπου κάποιες υπερβολές η λάθη της κυβέρνησης να έχει επιζήμια επακόλουθα σε σχέση με θέματα υγείας,και συνθήκες διαβίωσης η και με θέματα πολιτισμού, αλλά και προβλήματα η περιορισμό και δυσκολίες στην οικονομία ,ωστόσο ο Κρόνος ωφελεί να είναι επιφυλακτικός με πολλά.
Σελήνη-ΠοσειδώναςΠλούτωνας ένα σοκ, αιφνίδια αλλαγή,υψηλός βαθμός ευαισθησίας.

Αρης-MC-Ουρανος-απρόβλεπτες καταστάσεις, αναποδογυρίσματα η εμποδισμένα σχέδια, θερμή ιδιοσυγκρασία

Δίας-Ουρανος-MC -τυχερή στροφή

Πλούτωνας-βόρειος δεσμός-MC/ εξάρτηση από τους άλλους,ατυχίες,ξαφνικές απώλειες
ΉλιοςΚρόνος-Ουρανος– δυνάμεις αντίστασης,ανταρσία,δυσκαμψία,ισχυρές δοκιμασίες.

Ήλιος-Κρόνος-Ποσειδώνας– έντονη ανησυχία με θέματα ασθενειών, ψυχική κρίση

Αρης-βόρειος δεσμός—Ερμής -εποπτική συνεργία
Εντάσεις – Αμοιβαία αναστάτωση – υπονόμευση της ενότητας- ανασφάλεια ή αστάθεια – Σύγχυση σχετικά με εταιρικές σχέσεις – Απογοήτευση μεταξύ εταίρων – Διάλυση ή άρνηση ή απόσυρση που επηρεάζει τις εταιρικές σχέσεις – εξαπάτηση-ροπή προς την αλλεργία- Απάτη σχετικά με δημόσια θέματα- – Επίσημα νέα σχετικά με πυροβολισμούς ή πυρκαγιές
Θετικές ενέργειες – Διαχείριση χρηματοοικονομικών θεμάτων – Υποβοηθούμενοι για οικονομικούς λόγους – Να ζητήσετε ή να διεκδικήσετε χρήματα – – Νομικές ενέργειες