ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ-18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

στις
Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη, στις 18 Δεκεμβρίου, 2017 και αφορά τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμος,Τοξότης,Παρθένος,Ιχθύς) και η επιρροή της θα είναι έντονη αλλά και ανανεωτική ταυτόχρονα καθώς δίνεται η ευκαιρία να ανασυγκροτήσουν τα ζώδια του άξονα τις δυνάμεις τους, στρέφοντας την προσοχή τους σε βασικούς τομείς προς νέα κατεύθυνση, με στόχο τη βελτίωση για το νέο έτος, μετά την ταλαιπωρία των τελευταίων τριών ετών, όπου εδώ ολοκληρώνεται ένας κύκλος με τον τερματισμό του φετινού Δεκέμβρη. Τα γεγονότα έχουν ακόμη μια φορά προειδοποιητικό χαρακτήρα όμως σε κοσμικό επίπεδο.

Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 26 μοίρα (ανικανότητα) του Τοξότη, στον 12ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου,στις 8:30:20,π.μ. και κυβερνάται από τον Αρη στο Σκορπιό (κλασσική περίπτωση για τρομοκρατία,εντάσεις και επιθέσεις),ενώ εχουμε ένα στελλιουμ στον Τοξότη στον 12 οίκο μεταξύ Κρόνου,Ηλίου,Σελήνης,Αφροδίτης και Ερμή σε ανάδρομη πορεία που είναι πολύ σημαντικη σε αυτό το σημείο της σεληνιακής φάσης.

Νεα Σελήνη στην 26 του Τοξότη: Προκαλεί λοιμούς και πολλά δεινά ανάμεσα στην ανθρωπότητα.
 
 
Λίγο πριν τα Χριστούγεννα,ας ξεκινήσουμε με τα ευχάριστα,ο χάρτης της Νέας Σελήνης κυβερνάται από τον Αρη στον Σκορπιό και αυτό σε προσωπικο επίπεδο θα δώσει πάθος στις σχέσεις,ενώ και η Νέα Σελήνη στον 12 οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου, επηρεάζεται άμεσα από τον Κρόνο και την Αφροδίτη.Αυτή η αστρολογική εικόνα εκ πρώτης όψεως, θα έλεγε κανείς ότι παραπέμπει περισσότερο σε μοναχικές και ήσυχες Χριστουγεννιάτικες ημέρες, κάπως μελαγχολικές,αλλά το τρίγωνο με τον Ουρανό,θα τραβήξει την μελαγχολική διάθεση αυτή προς τα έξω, και θα βελτιώσει τα πράγματα, φέρνοντας στην επιφάνεια την θετική έκφραση του Τοξότη.
 
Η Νεα Σελήνη Δεκεμβρίου είναι θετική για δεσμεύσεις σε προσωπικο επίπεδο, είτε για να συναντήσετε κάποιον που θα σας αρέσει ιδιαίτερα ώστε να περάσετε όμορφα αυτές τις ημέρες, είτε για να δημιουργήσετε μια σοβαρή σχέση όπου θα μπορεί να μοιραστεί το υπόλοιπο της ζωής μαζί σας. Με αυτή την Νεα Σελήνη θα μπορέσετε να κάνετε θετικές αλλαγές χωρίς να υπάρξει ανατροπή στην δομή και στην ρουτίνα σας. Έτσι λοιπόν, οι ημέρες αυτές θα είναι λαμπερές και θετικές, καθώς θα αφήνετε πίσω σας τις αναμνήσεις του 2017, είτε είναι αρνητικές είτε θετικές και θα ετοιμάζεστε να δημιουργήσετε μια νέα πραγματικότητά.
 
Η Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός άλλου νέου κύκλου 28 ημερών. Η σύνοδος Ηλίου/Σελήνης, αποτελεί μια αναζωογονητική έκρηξη ενέργειας και πρωτοβουλίας.Πρόκειται για μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε ένα νέο και αισιόδοξο ξεκίνημα και να γυρίσετε σελίδα.Μπορείτε επίσης να αμφισβητήσετε τις παλιές συνήθειες, τις συμπεριφορές και τις πεποιθήσεις καθώς αναζητάτε νέους και εφευρετικούς τρόπους για να κάνετε πρόοδο.Η επιρροή της νέας σελήνης της 18ης Δεκεμβρίου θα έχει διάρκεια τέσσερις εβδομάδες μέχρι τη Νεα Σελήνη της 16ης Ιανουαρίου.


Η καλύτερη περίοδος για μια νέα αρχή και για την έναρξη νέων έργων είναι κατά τις δύο πρώτες εβδομάδες αυτού του κύκλου νέας σελήνης.Αυτή η φάση Σελήνης διαρκεί από τις 18 Δεκεμβρίου έως την πανσέληνο της 1/2ης Ιανουαρίου.
Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σχηματίζει όψεις με τρεις πλανήτες.Ο χάρτης παρακάτω δείχνει ότι ο Κρόνος έχει τη μεγαλύτερη επιρροή στη Νέα Σελήνη λόγω της εγγύτητάς του.Επίσης υπάρχει η σύνοδος με την Αφροδίτη και μετά το θετικό τρίγωνο με τον Ουρανό,ανάμεσα στον 12/3 οίκο,θα ελαφρύνει την έντονη επιρροή του Κρόνου μετατρέποντας την σε μια θετική νέα σελήνη.
Η νέα σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο σημαίνει ότι είναι απαραίτητη η σκληρή δουλειά, η πειθαρχία και η υπομονή για την εκπλήρωση των καθηκόντων και των υποχρεώσεών σας. Αυτή η όψη συχνά υποδηλώνει δυσκολία, θλίψη και φόβο.Ωστόσο, η θετική επιρροή της Αφροδίτης και η αφυπνιστική επιρροή του Ουρανού θα φέρει στην επιφάνεια την θετική πλευρά του Κρόνου,έτσι δεν θα του αφήσει περιθώρια για περισσότερα.
 
Αυτή η νέα σελήνη αφορά την επίτευξη, την αναγνώριση και την ικανοποίηση τόσο σε υλικό όσο και σε προσωπικο επίπεδο και πνευματικό.Η ανάληψη μεγαλύτερης υπευθυνότητας και ενεργειών θα κερδίσει τον σεβασμό των άλλων και την πρόοδο. Δημιουργήστε ένα ισχυρό θεμέλιο για το μέλλον και κάντε τη ζωή σας πιο σταθερή και ασφαλής για εσάς και την οικογένειά σας.
 
Αυτή η νεα σελήνη θα απλοποιήσει και θα φέρει αποδοτικότητα στη ζωή σας. Αυτό θα κάνει τους στόχους σας λιγότερο περίπλοκους και ευκολότερους. Στις σχέσεις σας θα μπορούσατε να είστε βράχος στην ζωή κάποιου σε περίοδο κρίσης ή να ενεργείτε ως οδηγός και μέντορας. Αυτή η νεα σελήνη ευνοεί τις οικογενειακές επανασυνδέσεις, αν είχατε να δείτε κάποιους συγγενείς για παράδειγμα, πολύ καιρο, και ενισχύει τις σχεσεις γενικότερα.
Η Νέα Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη φωτίζει τις σχέσεις αγάπης και τη δημιουργικότητά σας. 
Θα πρέπει να αισθάνεστε περισσότερη αγάπη, θα είστε περισσότερο στοργικοί και κοινωνικοί, αλλά ο Κρόνος δίνει έναν πιο σοβαρό και πρακτικό τόνο στις σχέσεις σας.Ναι βεβαίως και πρέπει να είμαστε πιο πρακτικοί στις σχέσεις μας και όχι μόνο λόγια, δηλαδή πράξεις και λόγια να συμβαδίζουν,αν ναι,ακόμα καλύτερα. Αυτή είναι μια νέα σελήνη με αμοιβαίο σεβασμό,πίστη και δέσμευση στις σχέσεις.Θα πρέπει να το αισθανθείτε στην καρδιά σας αν κάποιος ενδιαφέρετε σοβαρά για εσάς ή αν είστε σίγουροι γι ‘αυτούς.
Ένας νέος έρωτας είναι εφικτός και πιθανότατα θα έχει μια καρμική αίσθηση σαν να τον/την γνωρίζατε πριν.Είναι πιθανό να υπάρχει μια αξιοσημείωτη ηλικιακή διαφορά ή μπορεί να αναπτυχθεί δυναμική σχέση μεταξύ σας. Όμως η απόσταση, η καριέρα ή τα οικονομικά μπορεί να προκαλέσουν ανησυχίες ή καθυστερήσεις. Μια ρομαντική σχέση που ξεκινά κατά τη διάρκεια αυτής της νέας φάσης σελήνης θα έχει μια καλή πιθανότητα να είναι μια μακροπρόθεσμη σχέση.
Η νέα σελήνη που κάθεται μεταξύ της Αφροδίτης και του Κρόνου είναι επίσης θετική για την εξοικονόμηση και την επένδυση των χρημάτων σας. Θα πρέπει να εξετάσετε τη μακροπρόθεσμη οικονομική βιωσιμότητα των στόχων σας. Αυτή είναι μια θετική περίοδος για να ξοδέψετε χρήματα για το σπίτι, δωρα κτλ. Να είστε όμως καπως συντηρητικοί με τα χρήματά σας και να ξοδεύετε μόνο για πρακτικά αντικείμενα που είναι χρήσιμα είτε σε εσας είτε στους αλλους.
Το τρίγωνο Νέας Σελήνης/Ουρανού θα κάνει τα πράγματα πιο συναρπαστικά ωστόσο μπορεί να υπάρξουν και απροσδόκητα γεγονότα και να είναι αποκαλυπτική, φέρνοντας στο φως αλήθειες, σε κοσμικό επίπεδο αλλά τουλάχιστον σε προσωπικο αυτό δημιουργεί ευχάριστες εκπλήξεις.Ωστόσο, θα νιώσετε έντονα το συναίσθημα να φύγετε από την ρουτίνα και να κάνετε πράγματα που δεν έχετε δοκιμάσει, η να πάτε σε τοποθεσίες που είναι κάπως έξω από τα συνηθισμένα η ακόμα και να μαγειρέψετε κάτι το οποίο δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ ξανά.
 
Θα πρέπει να απολαμβάνετε τώρα περισσότερη ελευθερία, αφήστε την άνεσή σας και διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο με μερικούς εξαιρετικούς ανθρώπους. Τουλάχιστον το τρίγωνο αυτό θα αποδειχτεί μια πρωτότυπη ενέργεια, από τι θα φορέσετε αν είστε καλεσμένοι κάπου, μεχρι το πώς διακοσμήσετε το σπίτι σας, και να εντυπωσιάσετε με κάθε κίνηση τους αλλους. Αλλωστε ευνοεί τις μικρές αλλαγές που θα ανανεώσουν.
Εάν έχετε σύντροφο, θα αναζητήσετε διαφορετικές απολαύσεις.Η ενσωμάτωση κάποιας μορφής αλλαγής ή ενθουσιασμού μπορεί να αναζωογονήσει μια παλιά σχέση και να φέρει νέα δέσμευση. Αν είστε ελεύθεροι, kinky τύποι μπορεί να σας έλξουν και περισσότερο εκκεντρικοί αλλά θα είναι τελείως διαφορετικοί ενδεχομένως .Θα μπορούσατε να προσελκύσετε ανθρώπους από άλλους πολιτισμούς ή με διαφορετικό τρόπο ζωής από τον δικό σας, για παράδειγμα.
 
Μια νέα σχέση που ξεκίνησε κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης φεγγαριού θα ικανοποιήσει την ανάγκη σας για αγάπη και ενθουσιασμό, προσφέροντας ακόμα σταθερές συντροφικές σχέσεις και σοβαρή δέσμευση. Οι νέοι στόχοι σας θα μπορούσαν να είναι περισσότερο για χρήματα παρά για αγάπη, όμως κατά την άποψη μου και τα δυο είναι εφικτά.
 
Η θετική επιρροή του Ουρανού θα σας επιτρέψει να υπολογίσετε ορισμένους κινδύνους. Μια ξαφνική απροσδόκητη πηγή εισοδήματος είναι δυνατή.Οι αλλαγές που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια αυτής της νέας φάσης φεγγαριού αποτελούν μέρος μιας μεταβατικής περιόδου που τελειώνει. 
Αφήστε το παρελθόν σας πίσω και δημιουργήστε τη νέα πραγματικότητά σας.
Έτσι λοιπόν, και ειδικά οι Τοξότες που ήταν υπό την μόνιμη πίεση του Κρόνου, σίγουρα αυτό θα αρχίσει να φεύγει, με τον Κρόνο να εισέρχεται στον Αιγόκερω, επανακτώντας την αυτοπεποίθηση τους σταδιακά μετά από τόσο καιρό,βελτιώνοντας τις συνθήκες. 
 
Η σημασία του στελλιουμ, σημαίνει ότι βγείτε έξω και απλώστε γενναιόδωρα τα «δώρα» που έχετε, και αυτά είναι η θετική σκέψη, το φωτεινό σας χαμόγελο!
Τέλος, σε κοσμικό επίπεδο ο Αρης κυβερνά τον χάρτη αλλά και τον 10,11,3,οίκο, ενώ τριγωνίζει τον Ποσειδώνα ενώ αυτός ταυτόχρονα τετραγωνίζει τον Ερμή στον Τοξότη. Τρομοκρατικές ενέργειες δεν αποκλείονται με μια τέτοια όψη με τον Ερμή να συνδέεται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς,αλλά επίσης αφορά και τη χρήση χημικών σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα.
 
Ενώ ο Ωροσκόπος του χάρτη βρίσκεται σε σύνοδο με τον σταθερό αστέρα Facies. Είναι το νεφέλωμα στο πρόσωπο του Τοξότη και είναι φύσεως  Ήλιου και Άρη και προκαλεί τύφλωση, ελαττωματική όραση ,ασθένεια, ατυχήματα και βίαιο θάνατο.Και παλι με τον Facies, συνδέεται με την πολύ στοχευμένη επιθετικότητα ή και στρατιωτικές επιθέσεις, βίαιους θανάτους .
 
Τα παρακάτω είναι τα σχόλια του Πτολεμαίου: «Τα αστέρια στο σημείο του βέλους στον Τοξότη έχουν επιρροή παρόμοια με εκείνη του Άρη και της Σελήνης: όσοι βρίσκονται στο τόξο και στο χέρι, ενεργούν όπως ο Δίας και ο Άρης . ” 
 
Ο Αρης στον Σκορπιό και Δίας στον 10ο οίκο,μπορεί να φέρει περισσότερες αποκαλύψεις για τις κυβερνήσεις αλλά και μεγάλα τρομοκρατικά χτυπήματα.Και ο Αρης βασικά περνάει μέσα από την Κωνσταντινούπολη, αλλά η νέα σελήνη έχει μεγαλύτερη επιρροή στην Ευρώπη και την Αίγυπτο (Αλεξάνδρεια).
 
 

To στελλιουμ στον Τοξότη επηρεάζει τον 8 οίκο της χώρας μας(‘Ήθη, θνησιμότητα, αυτοκτονίες. Διεθνή χρηματοοικονομικά ,Συμβούλιο Επικρατείας.Αντιπροσωπεύει τις μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών,τα δημόσια χρέη,το ενεχυροδανειστήριο,το χρηματιστήριο, τις ασφαλιστικές εταιρείες,τις συντάξεις και κάθε είδους αποζημιώσεις ) της χώρας μας,που είναι σε αντίθεση με την Σελήνη στους Διδύμους στον 2 οίκο (εθνικό νόμισμα, οικονομία, Έσοδα, Τράπεζες, Εμπορικά Θέματα και συναλλαγές.Αντιπροσωπεύει το νομισματικό σύστημα και όλα γενικά τα οικονομικά αποθέματα του κράτους – το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών ) του γενέθλιου χάρτη της.
 

 

Η χώρα μας επηρεάζεται από το τετράγωνο Ηλίου/Δια/Κρόνου, στις 18,στις 24 και 25 Δεκεμβρίου, το οποίο θα είναι ακριβείας, όπου θέματα οικονομικής φύσεως, όπως τα παραπάνω,θα φέρουν εκνευρισμό,δοκιμασίες,εντάσεις,αλλαγές και διασπάσεις κομμάτων επηρεάζοντας τον 4/6 οίκο του χάρτη, δηλαδή θέματα κατοικίας, τους πλειστηριασμούς, τις εργατικές τάξεις, την δημόσια υγεια,σαφώς δε μπορούμε να μιλάμε για ανάπτυξη η για κάτι το οποίο θα γεννηθει πολυ δύσκολα. 

Φαίνεται ότι θα ανοίξει όμως τον ασκό του Αιόλου για τα καλα. Δεν υπάρχει τρόπος να περάσουν μέτρα φυσικά, χωρίς ο κόσμος να φοβηθεί ότι θα χάσει πολλά, αλλά θα το προτιμήσει από το να τα χάσει όλα. Διότι με το τετράγωνο αυτό, δύσκολα κανείς επιβιώνει.

Επιπλέον φέρνει ακραία καιρικά φαινόμενα, σκάνδαλα που θα ξεσπάσουν στις κυβερνήσεις περισσότερο σε σχέση με το δημόσιο χρήμα και τα χρέη και θέματα 8 οίκου γενικότερα. Υπομονή και ψυχραιμία! 
Και εδώ τελειώσαμε με τις αναλύσεις των σεληνιακών φάσεων, για το έτος 2017!
Ερμής/ωροσκόπος/Αρης/Βόρειος Δεσμός, συσκέψεις, συμβούλια, συζητήσεις, διαπεραίωση διαπραγματεύσεων
 
Κρόνος/βόρειος Δεσμός/Ουρανος επαναστατικότητα, και επιθυμία για ελευθερία, μια βίαιη σύγκρουση, ξαφνικός χωρισμός, λύπη, πένθος, απώλεια, επιθυμία να απαλλαγούμε από τις εντάσεις. Ηλικιωμένοι άνθρωποι που υποφέρουν.
 
Κρόνος/Ποσειδώνας/Αρης/ασθένεια, αδράνεια, αδιαφορία, σύγχυση
 
Ποσειδώνας/Πλούτωνας/Δίας/θρησκευτικότητα,, αγάπη για την ανθρωπότητα, Επιτυχία στον επιστημονικό τομέα. Αίρεση. Μυστικές συναντήσεις, μυστικότητα
 
Αρης/Πλουτωνας/Πωσειδωνας, θεομηνία, εξαιτίας του νερού, καταστροφή, απατη, σκληρότητα, αδιαλλαξία, ζημιά με ύπουλο τρόπο
 
Πλούτωνας/MC/Ποσειδώνας/ απογοήτευση, σοβαρά λάθη.
 
Δίας/Ωροσκόπος/Ερμής/καλά νέα, κοινωνικές επαφές, και διασκέδαση, ανταλλαγή απόψεων
 
Δίας/Πλούτωνας/Ερμής/διαφημιστική δραστηριότητα, προπαγάνδα, το χάρισμα του λογου
Ερμής/Κρόνος/Αφροδίτη/ αστάθεια
 
Αρης/Βορειος Δεσμος/Ηλιος /συντροφικότητα, σεξουαλικές ενώσεις, φυσικές ενώσεις, αλληλεγγύη, θέληση
 
Οικονομικές θυσίες – Αυξήσεις που σχετίζονται με ανησυχίες ή φόβους – Σύννεφα στην ευτυχία – Ελλείψεις χρημάτων – Οικονομικές απώλειες – Αδικία
Απροσδόκητη αβεβαιότητα ή αστάθεια – Ξαφνική σύγχυση – Ξαφνική απόρριψη – Εσωτερικό χάος
 
Η μομφή ως αιρετικός;
 
Ημέρες ή χρόνια τελεσιγράφων ή τυραννίας
Οικονομικές θυσίες για τους εταίρους – Εικασίες άλλων — Οικονομικές απώλειες που σχετίζονται με τους εταίρους – Οικονομική απάτη 


Email: astro.ephimerides@gmail.com
Follow on instagram.com/astroephimerides/