ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ:ΦΛΟΓΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ Η ΕΙΡΗΝΗΣ;

στις

Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιανουαρίου,2018, ώρα 4:17:08, π.μ. στην 26η μοιρα του Αιγόκερω,στον 2 οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου,που συνδέεται και πάλι με την οικονομία, τις αξίες.
Κυρίως θα επηρεάσει τα Παρορμητικά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους,Ζυγούς και Αιγόκερους και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια.O Κρόνος στον Αιγόκερω θα επηρεάσει αυτά τα ζώδια του πρώτου όμως δεκανού μέσα στο 2018. Τώρα θα υπάρχει αυξημένη ευαισθητοποίηση και θα μπορέσετε να κάνετε νέα μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον σας. Θα είστε πολύ δυναμικοί, απολαμβάνοντας νέες εμπειρίες.

Αυτή είναι μια φάση που θα κάνετε νέα ξεκινήματα είτε στην προσωπική σας ζωή, είτε με την οικογένειά σας, είτε με την καριέρα σας και τις δημόσιες σχέσεις.


Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μας διδάσκει πώς να αναρριχηθούμε στο βουνό της ζωής. Ο Κρόνος, που ο κυβερνήτης του Αιγόκερω, μας ωθεί να βρούμε μια θέση μέσα στον κόσμο ή την κοινωνία. Έχουμε μια ευκαιρία για να μάθουμε πώς μπορούμε να ρυθμίσουμε και να θέσουμε ρεαλιστικούς στόχους για τον εαυτό μας, να δούμε τη «μεγάλη εικόνα» των πραγμάτων, να καθορίσουμε τους στόχους αυτούς, που έχουν νόημα και είναι εφικτοί για μας.

Κάθε μακροπρόθεσμος στόχος που θέτουμε είναι το “προσωπικό μας βουνό” που ο καθένας μας αποφασίζει να ανέβει μέχρι να φτάσει στην κορυφή.Ο Αιγόκερως χρειάζεται αργά και σταθερά βήματα μέχρις ότου ο στόχος να επιτευχθεί. Μπορεί να υπάρξουν αναποδιές και εμπόδια η δυσκολίες στην πορεία, αλλά ο στόχος κερδίζεται μέσω της σκληρής δουλειάς, της υπομονής, της ακλόνητης πίστης και της επιμονής.Ο Κρόνος θεωρείται σκληρός αλλά όμως ελέγχει και την πραγματικότητα. 
Ο Κρόνος απαιτεί δράση, σχέδιo και οργάνωση ώστε να αντέξουμε στις δοκιμασίες του, αλλά από τη στιγμή βέβαια που θα σταθεροποιηθούν, η επιτυχία μας θα είναι μεγαλύτερη και τα αποτελέσματα θα έχουν διάρκεια!
Η Σελήνη στον τρίτο δεκανό του Αιγόκερω προκαλεί το θάνατο κάποιου βασιλιά η σημαντικού πολιτικού προσώπου, αλλά και εξεγέρσεις.
Σε αυτόν χάρτη θα παρατηρήσετε ότι το ζώδιο του Αιγόκερω, καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος των πλανητών, που είναι 6 πλανήτες, δηλαδή τον Κρόνο, Ερμή,Πλούτωνα, Σελήνη,Ήλιο,και Αφροδίτη,πρόκειται δηλαδή για ένα μεγάλο στελλιουμ στον 2 οίκο. Οι πλανήτες που είναι συγκεντρωμένοι εκεί, κυβερνούν και πολλούς οίκους από την αντίθετη πλευρά του χάρτη,με την Σελήνη και τον Ήλιο να κυβερνά τον 8 οίκο οικονομικών και τον 9 της εξωτερικής πολιτικής, σηματοδοτώντας πολιτικές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

Εν τούτοις, φαίνεται ότι για την ευαίσθητη Σελήνη, αυτή είναι μια δύσκολη τοποθεσία αλλά και για την Αφροδίτη τόσο σε προσωπικο αλλά και κοσμικό επίπεδο, τόσο για τους λαούς όπου και η ίδια αντιπροσωπεύει όσο και για τα εδάφη των εθνών,είτε ως αξία είτε σαν κάτι που κερδίζεται από μια διαμάχη η μάχη.Ωστόσο από την ίδια την Νέα Σελήνη,απορρέει τεράστια φιλοδοξία των ηγετών που βρίσκονται στην εξουσία, όπου δείχνει ότι κάποιος θέλει να αναρριχηθεί και να καθίσει στον θρόνο της εξουσίας.Η Σελήνη στον Αιγόκερω, φέρνει και αρκετές δυσκολίες,εδαφικές συγκρούσεις αλλά και μεγάλες απαιτήσεις.
Στην πολιτική αστρολογία, αυτή η Νέα Σελήνη υπογραμμίζει τους συμβούλους και όσους δρουν πίσω από την σκηνή, παρασκηνιακά, αυτοί δηλαδή που κατά κάποιο τρόπο «κυβερνούν» έμμεσα. Χρειάζεται προσοχή ώστε να μην διαλέξουμε τον λάθος ηγέτη που θα ακολουθήσουμε, διαφορετικά μπορεί κανείς να γίνει το πιόνι ενός πολύ αυταρχικού και εκφοβιστικού σχεδίου η αυτών που κινούν τα νήματα πίσω από τις κυβερνήσεις. Οι όποιες διαταγές, κανόνες η νόμοι, αυτή τη στιγμή θα ακολουθούνται αδιαμφισβήτητα, και παρόλο που η αφοσίωση είναι αξιοθαύμαστη, κάτι το οποίο έχει ο Αιγόκερως, μπορεί να είναι και καταστροφική, βέβαια αν είναι εσφαλμένη, που τα περισσότερα είναι.

Η Νέα Σελήνη είναι αρκετά πανούργα και ευφυής, αλλά η δόνηση της εξουσίας πίσω από το θρόνο μπορεί να καταστρατηγηθεί όταν δεν είναι άμεσα υπεύθυνη. Ο «βασιλιάς» θα πάρει την ανταπάντηση για τις συμβουλές που του δίνονται, είτε είναι καλές είτε κακές, ενώ ο σύμβουλος αποφεύγει την ευθύνη.Μερικές φορές η δυναμική παρασκηνιακά μπορεί να κάνει τους ανθρώπους που αγγίζουν αυτή τη Νέα Σελήνη να φαίνονται αρκετά σκοτεινοί και αναξιόπιστοι.Το σταθερό αστέρι που ευθυγραμμίζεται με την νέα σελήνη, όπως θα δείτε παρακάτω,δεν είναι πολύ ευχάριστο.Ωστόσο, το στελλιουμ αυτό σηματοδοτεί και την επανεμφάνιση ενός ηγέτη από το παρελθόν,αλλά και πολλές δυσκολίες,ένα μεγάλο εμπόδιο, σε οικονομικό επίπεδο,που μόνο με σκληρή δουλειά,οργάνωση και σοβαρότητα μπορούν να ξεπεραστούν, όπως θα μπορούσε βέβαια να συμβεί στην δική μας χώρα.
Παρόλο που οι πλανήτες αυτοί συγκεντρωμένοι, σχηματίζουν συνόδους μεταξύ τους, όμως περιέχουν και ισχυρές όψεις τετραγώνων, όπως ο Ήλιος, η Σελήνη και η Αφροδίτη έχουν κοινό παρανομαστή το τετράγωνο με τον ανατρεπτικό Ουρανό, που σηματοδοτούν ανατροπές στην οικονομία, ανασφάλεια των λαών για τα χρήματα του, αλλαγές αξιών, μεγάλη απώλεια δημόσιων εσόδων, αύξηση της φορολογίας και μεγάλες δαπάνες αλλά και ανατροπές όσο αφορά εδαφικά ζητήματα. Η ανάκαμψη και η βελτίωση της οικονομίας θα είναι πολύ δύσκολο όμως να πραγματοποιηθει, όπου η αστάθεια θα είναι σημαντικός παράγοντας, για οποιονδήποτε λόγο.

Και η Αφροδίτη βέβαια, σημειώνει σοβαρές απώλειες στις τράπεζες και τα χρηματιστήριά, τα οικονομικά ενός κράτους που πάνε στράφι ,από το κακό στο χειρότερο,είναι δυσοίωνο για το τραπεζικό σύστημα και τις εμπορικές σχέσεις αλλά και για την ίδια την ειρήνη τόσο παγκοσμίως όσο και σε εγχώριο επίπεδο.Σαφώς δε,σημειώνονται νομισματικές αλλαγές αλλά και στο τραπεζικό σύστημα, όπως αργότερα με τον Ουρανό στον Ταύρο.


Εκτός από οικονομικές ανατροπές,σηματοδοτεί και πολιτικές ανατροπές, μεγάλους σεισμούς και τρομοκρατικές επιθέσεις, αν και οι γιορτές που πέρασαν ήταν σχετικά ήρεμες, όμως ετοιμάζεται κάτι μεγάλο.Αυτό το στελλιουμ θα επηρεάσει ιδιαίτερα την Αμερική η οποία θα συνεχίσει να σκιάζεται από την μεγάλη έκλειψη της 21 Αυγούστου μέχρι το 2019. Η έντονη σεισμική δραστηριότητα θα συνεχιστεί με τον Αρη και τον Δια τον Σκορπιό στον 12 οίκο.

Αν και μετά της 19 του μήνα, με τον Ήλιο στον Υδροχόο,αυτή η ευθυγράμμιση θα αρχίσει να ανοίγει κάπως, παρόλα ταύτα ενεργοποιεί μια κρίση στα χρηματιστήρια αλλά και πολιτική κρίση το επόμενο χρονικό διάστημα σε πολλές χώρες του κόσμου, όπως η Ελλάδα, η Αμερική, η Ουκρανία,τα Βαλκάνια, την Μέση Ανατολή,ενώ και ο Υδροχόος αργότερα θα εξαπολύσει αρκετή νευρικότητα δημιουργώντας ρήξεις.Κατά τα τέλη Ιανουαρίου η μετακίνηση του Αρη από τον Σκορπιό προς το ζώδιο του Τοξότη, δημιουργεί πολεμική ατμόσφαιρα,όπου θα μπορούσε να δώσει ισχυρά τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ευρώπη και την Αμερική αλλά και στην Μέση Ανατολή.Αυτό βέβαια ενισχύει και την ανατροπή η την αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν για παράδειγμα, έστω και με καθυστέρηση.Η Νέα Σεληνη όμως επηρεάζει τον Ιράν,και την περιοχή της Μέσης Ανατολής,περισσότερο απο κάθε άλλη χώρα. Περισσότερο ανησυχώ με την διέλευση του Αρη στον Τοξότη μέχρι τα μέσα Μαρτίου αλλά και μετά μέσω του Αιγόκερω μέχρι τον Μάιο. 

Αυτό δείχνει ότι το 2018 θα είναι συνεχώς σε μια ένταση δημιουργώντας κρίσεις,και πολέμους, ακόμα και πολεμικά επεισόδια, ακόμα και αργότερα, αφού κλείσουν οι παραπάνω διελεύσεις αυτές με τις ανάλογες όψεις που θα φέρουν και θα αναλύσουμε. Η έκλειψη την οποία θα αναλύσουμε και ακόμα σημαντικότερη θα είναι εκείνη του Φλεβάρη, δείχνει ένα Μπρεξιτ με κακά αποτελέσματα για τις Βρυξέλλες και την Ευρώπη.Η Αγγλία είναι Αιγόκερως και θα επηρεαστεί αρκετά.

Η τελευταια διέλευση Κρόνου μέσα απο τον Αιγόκερω ήταν πολυ σημαντικη και το 1991 είχαμε πάλι πολυ ισχυρές ευθυγραμμισεις στο ιδιο ζώδιο. Διαβάστε εδώ το κειμενο για τις ευθυγραμμισεις που εχουμε αναρτήσει παλαιότερα και θα καταλάβετε. http://eastroephimerides.blogspot.gr/2015/05/blog-post_21.html

Και όπως θα διαβάσετε στο κειμενο που έχω ανεβάσει:

Σύμφωνα με μια αρχαία Βαβυλωνιακή προφητεία λέει ότι, “όταν όλοι οι πλανήτες συναντιόνται στον Αιγόκερω τότε ο κόσμος θα καταστραφεί από τη φωτιά”. Τον Ιανουάριο του 1991, υπήρξε μια ευθυγράμμιση έξι πλανητών στον Αιγόκερω.

Η Νέα Σελήνη της 16ης Ιανουαρίου είναι η τελευταία φάση της σελήνης πριν από μια νέα σειρά εκλείψεων. Ας πάμε να δούμε πως θα μας επηρεάσει στην προσωπική μας ζωή και γενικότερα.

Αυτό επηρεάζει την Νέα Σελήνη καθώς δημιουργεί μια βιασύνη όσο αφορά την ολοκλήρωση των μακροπρόθεσμων εργασιών που έχετε ξεκινήσει τους τελευταίους πέντε μήνες. Αυτό αφορά και αποφάσεις που παίρνονται στην πολιτική, διότι στο προηγούμενο κείμενο μίλησα για κάποιους που βιάζονται να επιλύσουν κάποια εθνικά θέματα, μόνο και μόνο για να κοκορεύονται ότι απλά τα έλυσαν.

Έτσι λοιπόν,εάν οι στόχοι σας έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή η τα χρήματα, θα είστε ευχαριστημένοι. Η νέα σελήνη ευθυγραμμίζεται με την Αφροδίτη, στον 2 οίκο, με έναν όμορφο τρόπο, με τον πλανήτη της αγάπης και της αρμονίας, αλλά και της ειρήνης, των οικονομικών, της πολιτικής και των διαπραγματεύσεων.Ωστόσο,ταυτόχρονα, σχηματίζει μια σκληρή όψη με τον Ουρανό, στο μεταίχμιο του 4-5 οίκου όπου φέρνει απροσδόκητες αλλαγές, αστάθεια, αναταράξεις και αβεβαιότητα. Αλλά φαίνεται ότι η ισχυρή παρουσία του Άρη μέσω μιας όψης εξάγωνου, έρχεται να διασώσει, εν μέρει, και να επιλύσει οποιαδήποτε κρίση αλλά ανάβοντας τις φλόγες της αγάπης,της ειρήνης η και του πολέμου.

Οι επιπτώσεις της νέας σελήνης θα έχουν διάρκεια τέσσερις εβδομάδες μέχρι την ηλιακή έκλειψη της 15ης Φεβρουαρίου. Ο καλύτερος χρόνος για μια νέα αρχή και για την έναρξη νέων έργων είναι κατά τις δύο πρώτες εβδομάδες αυτού του κύκλου νέας σελήνης δηλαδή έως της 31 Ιανουαρίου που είναι η Ολική σεληνιακή έκλειψη. Όσοι έχετε να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο, καλύτερη συγκυρία δεν θα βρείτε για τα επαγγελματικά.

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω ευθυγραμμίζεται με έναν πλανήτη, ένα σταθερό αστέρι και έναν αστεροειδή. Αυτές οι τρεις συζεύξεις είναι το κύριο θέμα της νέας σελήνης και οι υπόλοιπες όψεις θα αναπτύξουν την ιστορία.

Η νεα σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη στις 28 ° 46 ‘του Αιγόκερω θα εστιάσει την προσοχή σας στην αγάπη, τα χρήματα, την αρμονία και την ομορφιά και σε ότι άλλο αντιπροσωπεύει σε κοσμικο επίπεδο. Θα υπάρχει αυξημένη επιθυμία για ευχαρίστηση, άνεση και ευκολία για να είστε καλύτερα ικανοποιημένοι με τα αγαπημένα σας άτομα, ώστε να ξοδεύετε περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό σας και την οικογένειά σας. Η νεα σελήνη ευνοεί την κοινωνική σας ζωή και τον ρομαντισμό ,τον γάμο αλλά και κυρίως τις επιχειρηματικές συνεργασίες.
Εάν το σεξ και η στοργή λείπουν από τη ζωή σας, αυτό είναι η τέλεια συγκυρία για να κάνετε μια νέα αρχή προς αυτή την κατεύθυνση. Εάν η μοναξιά είναι ένα μακροπρόθεσμο πρόβλημα, το πρώτο βήμα είναι να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου περισσότερο και να βελτιώσεις την εικόνα σου. Εκτός από τις σχέσεις, η νέα σελήνη είναι καλή για την δημιουργικότητα και τις τέχνες, για την αγορά ρούχων, καλλυντικών και είδη πολυτελείας, και για διακόσμηση, ενώ μην ξεχνάμε οτι πέφτει και σε μια περίοδο εκπτώσεων.

Η Νέα Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον αστεροειδή Hestia, Εστία δηλαδή, στις 28 ° 17 ‘του Αιγόκερω σημαίνει ότι η Αφροδίτη εστιάζεται στην αγάπη και την αρμονία τόσο σε προσωπικο όσο και σε κοσμικό επίπεδο. Το όνομα Hestia σημαίνει “εστία, τζάκι, βωμός”. Η Εστία είναι η αρχαία ελληνική παρθένα θεά της εστίας και κυβερνά όμως και την εγχώρια τάξη σε πολιτικό επίπεδο.Σαφώς ,σε προσωπικο επίπεδο, η νέα σελήνη είναι ιδανική για την ανανέωση της σχέσης σας,για το σπίτι και την οικογένεια, για την ζεστασιά.
Η αμέλεια και η βιασύνη για τα εθνικά θέματα μπορεί να “ανάψει φωτιές” και να προκαλέσει εγχώρια αναταραχή η εντάσεις, οι οποίες ίσως και να μην τελικά μεγάλη έκταση, προς το παρόν, αλλά ίσως μετά τις 20 του μήνα. Αυτό μπορεί να γίνεται σκόπιμα, όμως η διαδικασία αυτή συνοδεύεται και αποτελεί την ολοκλήρωση, την κάθαρση και ανανέωση για πολλά θέματα στη συνέχεια.

Η Νέα Σελήνη επίσης, σχηματίζει σύνοδο με το σταθερό αστέρι Terebellum στις 26 ° 54 του Αιγόκερω δίνει τύχη αλλά και λύπη, ντροπή, πονηρία, έχει ιδιοτελής φύση και δείχνει απωθητικότητα η απέχθεια.

Γενικά, η νέα σελήνη με την Αφροδίτη, τον αστεροειδή Hestia και το αστέρι Terebellum είναι ένας καλός οιωνός για την έναρξη η την ανανέωση μιας σχέσης και την οικογένειά σας. Αλλα όπως η Αφροδίτη, η Hestia έχει έναν παθητικό, μη αντιπαραθετικό χαρακτήρα πάντα, οπότε η ειρήνη και η αρμονία θα βοηθήσουν να αναπτυχθεί μια νέα σχέση και να ανανεωθεί μια παλιά αγάπη. Σαφώς, όμως η παθητικότητα δεν είναι και τόσο καλή για τα διάφορα θέματα σε πολιτικο επίπεδο. Η φλόγα της Εστίας και η αγάπη της Αφροδίτης δημιουργούν τις Φλόγες της Αγάπης. Όμως σε κοσμικό επίπεδο, όταν η Αφροδίτη στριμώχνεται μπορεί να δημιουργήσει τις φλόγες του πολέμου. Ωστόσο, αυτό βέβαια ισχύει ακόμα και σε προσωπικο επίπεδο.
Αν και το αστέρι προσθέτει καλή τύχη σε αυτό το όλο μείγμα, φέρνει επίσης λύπη και άλλα δυσάρεστα. Η προκλητική όψη της νέας σελήνης με τον Ουρανό δημιουργεί και προκαλεί αναστάτωση, αναταράξεις και αβεβαιότητα, ισχυρή επιθυμία για ανεξαρτησία και ελευθερία, αναξιοπιστία, απιστία, προδοσία. Αλλά μέσα από την σύγκρουση κάτι νέο δημιουργείτε πάντα. Μια θετική όψη του Άρη θα προσπαθήσει να σβήσει τις προκλητικές σπίθες του Ουρανού.
Για να το κατανοήσουμε καλύτερα, η νέα σελήνη ,αλλά και το τετράγωνο Αφροδίτης–Ουρανού, μπορεί να προκαλέσει τις σταθερές σχέσεις μας, αλλά και σε πολιτικό επίπεδο, μέσω απροσδόκητων πιέσεων ή γεγονότων. Η αυξημένη ανάγκη για ελευθερία και ενθουσιασμό μπορεί να τεστάρει την υπομονή σας. Αν αισθάνεστε πνιγμένοι, περιορισμένοι ή βαριέστε, μπορεί να εκδηλωθεί θυμός που θα προκαλέσει  λύπη, και ντροπή λόγω του σταθερού αστέρα Terebellum.

Μια υγιής σχέση δεν αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα, ειδικά με ένα ανοιχτόμυαλο συνεργάτη η σύντροφο. Ο πειραματισμός στην κρεβατοκάμαρα θα ικανοποιούσε την ανάγκη σας για αυξημένη διέγερση. Αλλά αν προσπαθήσετε να αντισταθείτε στην επιθυμία για αλλαγή και ενθουσιασμό, είναι πιθανό ο συνεργάτης σας η ο σύντροφος να εκφράσει αυτή την ενέργεια μέσω μιας απροσδόκητης και ξαφνικής ενέργειας. Αυτό θα κινδύνευε να σβήσει τις φλόγες της αγάπης από τον αστεροειδή Εστία.

Αν βγαίνετε ραντεβού αυτή την χρονική περίοδο, μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας να προσελκύετε από συναρπαστικούς ή εκκεντρικούς ανθρώπους – εκείνους που τους αρέσει ο κίνδυνος και το ρίσκο ή το διαφορετικό, προέρχονται από διαφορετικό πολιτισμικό ή εθνοτικό υπόβαθρο.

Όμως , αν δούμε παρακάτω, ο Άρης σχηματίζει όψη κουινκαξ με τον Ουρανό, εκτός απο το τετράγωνο Σελήνης- Αφροδίτης -Ουρανού, όπου συνάδει με πρόωρες, βιαστικές και παρορμητικές κινήσεις. Αυτό είναι ότι χειρότερο για τις αποφάσεις που παίρνονται στην πολιτική, όπου η Αφροδίτη εγκλωβίζεται και δημιουργεί αστάθεια.

Το κλειδί, τουλάχιστον σε προσωπικο επίπεδο, είναι να πειραματιστείτε και να βρείτε πρωτότυπους η διαφορετικούς  τρόπους για να επιλύσετε το όποιο πρόβλημα, αντιμετωπίζετε από τον Ουρανό, χωρίς να προσθέτετε λάδι στη φωτιά. Όμως θα πρέπει να σταματήσετε πολύ γρήγορα αν δείτε ότι ο ενθουσιασμός ξαφνικά μετατρέπετε σε δυσαρέσκεια η όποιο άλλο αρνητικό συναίσθημα. 
Για να βγούμε από την απρόβλεπτη και ανησυχητική κατάσταση του Ουρανού θα χρειαστεί υπομονή και κοινή λογική. Άλλωστε και η σύνοδος Ερμή-Κρόνου στον Αιγόκερω, στον 1ο οίκο του χάρτη αυτό μας δείχνει.
Η Νέα Σελήνη, η Αφροδίτη και το εξάγωνο με τον Αρη είναι εξαιρετικές όψεις τόσο για κοινωνικοποίηση αλλά και παθιασμένες ρομαντικές ιστορίες. 

Το τέλειο μείγμα σεξουαλικότητας και στοργής και πολλοί θα νιώσετε αρκετά σέξι, δυναμικοί, γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Αυτή η ισορροπία όμως πρέπει να υπάρξει με μια προϋπόθεση, ότι είστε έτοιμοι να δώσετε στους άλλους, αλλά και να λάβετε αγάπη και θαυμασμό, δηλαδή να υπάρξει διάθεση για αμοιβαία ανταπόκριση.
Αυτή είναι βέβαια, και η ιδανική στιγμή για ραντεβού λόγω της παιχνιδιάρικης ατμόσφαιρας που δημιουργείται.Αυτή η έλξη δεν είναι επιφανειακή αλλά βασίζεται σε έντονη αμοιβαία έλξη. Αν οι φλόγες της Εστίας έχουν πεθάνει ή έχουν εξαφανιστεί τελείως, αυτή είναι η τέλεια όψη για να αναζωογονηθεί το πάθος και η επιθυμία.

Η σύνοδος Αρη-Δια, είναι ιδανική όψη για ένα καινούργιο ξεκίνημα, επειδή δίνει ενέργεια, πρωτοβουλία και θάρρος. Δίνει αυτοπεποίθηση για να επιτύχετε σε κάθε τομέα της ζωής από τα επαγγελματικά και τις σχέσεις. Όμως, αυτό δεν είναι μόνο η σπίθα που προκαλεί το ρομαντισμό, αλλά και ταυτόχρονα μπορεί να αποτελέσει το καύσιμο για να ανάψει φωτιές.

Νέες σχέσεις θα πάρουν μπρος και θα αναθερμανθούν. Η αμεσότητα και το θάρρος σας θα πραγματοποιήσει τις ευχές σας, είτε πρόκειται για τις σχεσεις σας είτε για τις συνεργασίες σας. Το εξάγωνο Δια- Πλούτωνα είναι εξαιρετικά τυχερό και ισχυρό, φθάνοντας για την ακρίβεια λιγότερο από 24 ώρες πριν από τη νέα σελήνη. Επιφέρει επιτυχία μέσω θετικών αλλαγών και αυτό θα καταναλώσει μεγάλο μέρος της προκλητικής ενέργειας του Ουρανού. Δεν θα χρειαστεί να επιβάλετε την αλλαγή ή να αντιδράσετε σε απρόβλεπτες αλλαγές.

Αυτή είναι μια φυσική εξέλιξη στη ζωή σας που συνδέεται με αυξημένη εξουσία και επιρροή, πνευματική και προσωπική ανάπτυξη, δημιουργία πλούτου και επαγγελματική εξέλιξη. Ακόμα καλύτερα νέα είναι ότι αυτή η μεγάλη επιτυχία εμφανίζεται και πάλι τον Απρίλιο και τον Σεπτέμβριο του 2018.

Η νεα σελήνη εστιάζετε στην αγάπη και αρμονία, ειδικά στην προσωπική και οικογενειακή σας ζωή. Οι απρόσμενες αλλαγές μπορεί να απειλήσουν μια σταθερή σχέση ή μπορεί να σας παροτρύνουν να αναζητήσετε συντροφικότητα μετά από μια περίοδο μοναξιάς. Ισχυρές επιθυμίες και πάθος θα σας βοηθήσουν να λύσετε οποιαδήποτε κρίση. Η σύγχυση και η αβεβαιότητα θα δώσουν τη θέση της στην αγάπη και την αρμονία.
Η Νέα Σελήνη, είναι η τελευταία φάση του φεγγαριού στον τρέχοντα κύκλο έκλειψης. Κοιτάξτε πίσω στην ηλιακή έκλειψη του Αυγούστου 2017 για να δείτε πώς έχουν αναπτυχθεί από τότε οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σας μέχρι στιγμής.

Η Νέα Σελήνη σημαίνει την έναρξη εντάσεων, με το τετράγωνο Αφροδίτης -Ουρανού, όπου μια εξέγερση θα μπορούσε να “μαγειρεύεται” μόνο και μόνο για να δημιουργηθούν ταραχές.Υπάρχει η πιθανότητα να κάνει λόγο, για ένα σχέδιο που μαγειρεύεται στο παρασκήνιο. Θα μπορούσε να είναι μια παγίδα η ένα γενικό μπλοκάρισμα σε θέματα οικονομίας, και του 2ου οίκου. Το σενάριο της εκδίκησης παίζει επίσης εδώ. 
Η όψη κουινκαξ Αρη-Ουρανού, φέρνει απροσδόκητες ενέργειες που μπορεί να είναι γρήγορες και συγκλονιστικές ταυτόχρονα. Θα μπορούσε αυτό να είναι ένα Πραξικόπημα; η κάτι αλλο που συνδέεται με τις τραπεζες και τα χρηματηστηρια; Η Νέα Σεληνη επηρεάζει περισσότερο την Μέση Ανατολη, την Κίνα, Βόρεια Κορέα, την Ευρώπη αλλά και τους ηγέτες που ανήκουν στο ζώδιο αυτο.


Όσο αφορά την χώρα μας το στελλιουμ στον Αιγόκερω καταλαμβάνει το πάνω μέρος του χάρτη του εθνικού ωροσκοπίου της,με την Νέα Σελήνη να επηρεάζει ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, τον 9 οίκο (οίκος της διεθνής διπλωματίας, Δικαστήρια, Θρησκεία, Εμπόριο και σχέσεις με μακρινές χώρες, επιστήμη.Σχετίζεται με τα διαβατήρια, το συνάλλαγμα,με τους τελωνιακούς κανονισμούς,με τους εμβολιασμούς, με τις μεταναστεύσεις, με τον χάρτη οριοθέτησης των φυσικών συνόρων και με τον τουρισμό. Τις ξένες πρεσβείες και αντιπροσωπείες.Τα υπουργεία Εξωτερικών,Δικαιοσύνης,Παιδείας και Θρησκευμάτων.)


Ο διελαυνων Αρης στον Σκορπιό είναι σε αντίθεση με τον ωροσκόπο της χώρας, που συνδέεται με συγκρούσεις και διαμάχες τόσο κομματικές όσο και με τις εχθρικές χώρες. Η αντίθεση Ηλίου-Βορείου Δεσμού σηματοδοτεί την ανάγκη για συνεργασία, αναγκαστικές προσαρμογές σε καταστάσεις, θέματα ηγεσίας και εξουσίας, αλλά και την αύξηση πίεσης. Ωστόσο οι θετικές όψεις του με τον Πλούτωνα και τον Δια δείχνουν τις βαθιές αλλαγές που γίνονται αλλά ταυτόχρονα και ευκαιρίες που δεν πρέπει να χαθούν στην εξωτερική πολιτική.

Πλουτωνας-Ωροσκόπος-MC-πραγματοποίηση μιας επιτυχίας η σχεδίου, επιτυχία στην καριέρα, μια ισχυρή προσωπικότητα με χαρισματική δυναμη, η απόκτηση εξουσίας.

Ουρανος-ΠοσειδώναςΚρόνος-αστάθεια, σοβαρή και οδυνηρή απώλεια, πένθος,
ΚρόνοςΒόρειος Δεσμός-Ουρανος– βίαια σύγκρουση, λύπη, πένθος, απώλεια, επαναστατικότητα

Δίας-Κρονος-Πωσειδωνας-πόλεμος, καταστροφές από το νερό, η αερια,
Αρης-Κρονος-Ωροσκόπος– δυσκολίες, πένθος, απώλεια.
Αυτό που είναι σημαντικο πολύ και θα ήθελα να υπογραμμίσω περισσότερο, είναι να δώσω περισσότερες οδηγίες για την Νεα Σελήνη στον Αιγόκερω. Ο Κρονος και ο Αιγόκερως συνδέονται με το γεγονός ότι βάζουμε ορια στις σχεσεις μας και στον ευατο μας, συνδέεται με την σκληρή δουλειά και την πειθαρχία. Οι σοβαρές σχεσεις ευνοούνται περισσότερο. Σχεσεις και συνεργασίες που αρχίζουν τώρα θα έχουν διάρκεια.

Μερικές ιδέες για την επιρροή του στελλιουμ της νέας σελήνης στους οίκους σας.

1οςοίκος – Εργαστείτε μέσα στα όριά σας όχι μόνο με συνεργασίες αλλά και με την οικογένειά σας.

2ος οίκος – Περιορίστε τις δαπάνες σας. Εξοικονομήσετε χρήματα. Εργαστείτε για την αυτοεκτίμησή σας.

3ος οίκος – Επικοινωνήστε με περισσότερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα, σαν ενήλικας.

4ος οίκος – Οικογενειακές ευθύνες και βάρη.Σε οποιαδήποτε περίπτωση, κάντε το σωστό!

5ος οίκος – Δημιουργική εργασία – διδάξτε τα παιδιά – ελέγξτε το εγώ σας.

6ος οίκος – σχεδιάστε και δώστε δομή στην καθημερινή σας ρουτίνα. Προγραμματίστε την καθημερινότητα σας.

7ος οίκος – Να συνεργάζεστε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα αλλά να είστε εξίσου το ιδιο και σοβαροί με συντρόφους.

8ος οίκος – Γνωρίστε τη σκιά σας. Εργαστείτε για την ψυχή σας αν χρειαστεί.

9ος οίκος – Πάρτε την ευθύνη για τις σκέψεις και τις ιδέες σας. Προσέχετε την προσωπική σας φιλοσοφία.Ζηστε σύμφωνα με τις πεποιθήσεις σας.

10ος οίκος – Υπευθυνότητα, σοβαρότητα και οργάνωση στα επαγγελματικά.

11ος οίκος – Δέσμευση με ανθρωπιστική προσπάθεια. Εργαστείτε για να εκδηλώσετε τις επιθυμίες, τις ελπίδες και τα όνειρά σας στον υλικό κόσμο.
12ος οίκος – Εργασία για λύτρωση.


#Facebook: #astroephimerides/

#Twitter:#astroephimeris