Η ΗΛΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΕΤΟΣ 2018-2019

στις
 
Η Ηλιακή επιστροφή της Ελλάδος υπολογίζεται για το έτος 2018 έως τα επόμενα γενέθλια της τον Φλεβάρη του 2019. Η φετινή της ηλιακή επιστροφή υπολογίζεται στις 3 Φλεβάρη 2018, ώρα 3:18:53 π.μ με ωροσκόπο στην 9 μοιρα του Τοξότη.
 
“Η πανσέληνος λάμπει πάνω από νομίσματα χρυσού και αργύρου διάσπαρτα στο έδαφος. “
 
Απόψεις και εμπειρίες μέχρι στιγμής θα πρέπει να επανεξεταστούν καθώς ο ωροσκόπος κυβερνά τον 1 και 12 οίκο. Αφορά τα πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία ,τη φήμη και τον πλούτο αλλά και τις σκοτεινές συναλλαγές. Ωστόσο, κατά ένα παράξενο τρόπο συνδέεται με το πλαστό η μαύρο χρήμα και την παραχάραξη της ιστορίας αλλά υπάρχει πάντα κάτι το αναξιόπιστο εδώ.Σηματοδοτεί σοβαρά νομικά και οικονομικά προβλήματα της χώρας. Βέβαια,ο ωροσκόπος και η Σελήνη τετραγωνίζουν τον Ποσειδώνα και τον Χείρωνα,στον 3 οίκο,προφανώς συνδέεται και με την προσπάθεια παραχάραξης της ιστορίας αλλά και προβλήματα στον άξονα εξωτερικής πολιτικής και διπλωματίας.Ο Αρης σχεδόν ακουμπά τον ωροσκόπο της χώρας μας, που συνδέεται με συγκρούσεις,βια,επιθέσεις και αντιπαραθεσεις πάσης φύσεως.

 
 
Φαίνεται ότι ο λαός για άλλη μια χρονιά θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει τα προβλήματα όσο πιο δυναμικά γίνεται ως ένα σημείο,αλλά είμαστε πλήρως απογοητευμένοι και συγχυσμένοι με όλα όσα γίνονται εντός και εκτός της χώρας.Είναι η μοίρα της επανάληψης γεγονότων. Βασικά, είμαστε συνεχώς σε μια κατάσταση όπου επαναλαμβάνεται χωρίς τέλος.
 
Υπάρχει συγκέντρωση πλανητών και ενέργειας στον 2οοίκο που συνδέεται με το χρήμα, τις τράπεζες και τις συναλλαγές, την περιουσία, τα αποκτήματα, τις αξίες, αντιπροσωπεύει το νομισματικό σύστημα και όλα γενικά τα οικονομικά αποθέματα του κράτους, τα χρήματα του λαού – το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.Ο Ήλιος, είναι η κυβέρνηση, ο ηγέτης,βρίσκεται στον 2 οίκο, που συνδέεται άμεσα με οικονομικά θέματα που θα την απασχολήσουν.
Η σύνοδος Ηλίου-Αφροδίτης, μπορεί να φαίνεται ευνοϊκή όψη αλλά ο Ελληνικός λαός θα πρέπει να γνωρίζει ότι το μεγάλο φαγοπότι που γίνεται πίσω από τις πλάτες του, όμως θέματα 2-8 οίκου δείχνουν μια εικόνα διάλυσης και αποσύνθεσης, και αυτό διότι η όψη αντίθεσης Ηλίου-Ceres, και τον Βόρειο Δεσμό στον 8 οίκο συνδέονται με το οριστικό τέλος της πρωθυπουργίας του Αλέξη Τσίπρα, την διάλυση συνεργασιών/κομμάτων αλλά και την διάλυση της οικονομίας από κάθε άποψη. Τις ίδιες όψεις είδαμε και στο Blue Red Blood Moon της 31 Ιανουαρίου.Δεν έχει μεγάλη διαφορά από τον χάρτη της Ολικής σεληνιακής έκλειψης –Blue red Blood Moon διότι η ηλιακή επιστροφή της χώρας γίνεται εντός της επιρροής της φέτος.
 
Η οικονομία της χώρας έχει πιάσει πάτο αλλά όπως και το ηθικό των Ελλήνων. Ο Σύριζα συνεχίζει όμως να πανηγυρίζει και να καθησυχάζει διαρκως τον λαό.
Η εμπλοκή του Ηλίου σε άξονες Αρη-Ουρανού-Πλουτωνα-Βορείου δεσμού, δείχνει ότι ο ηγέτης αυτής της χώρας δείχνει ότι θα υιοθετήσει ένα πιο σκληρό πρόσωπο και στάση σε σχέση με τα χρήματα του λαού, θα αρπάξει τις περιουσίες των Ελλήνων, τις συντάξεις και ότι έχει σχέση με το οικονομικό κομμάτι. Εξηγήσαμε τι σημαίνει η Ceres, στην έκλειψη, που συνδέεται με την πρακτική δημοκρατία, την μέριμνα, την τροφή και εδώ έχει πάλι αρνητικές όψεις, σημαίνοντας τα αντίθετα ,που είναι αποτέλεσμα των πράξεων της κυβέρνησης. Μόνο γενναιόδωρος δεν θα μπορεί να είναι. Θα χτυπούσαν την φοροδιαφυγή; Αδύνατον, θα αυξηθεί. Στο ναδίρ και τα κρατικά έσοδα.
 
Αν και έχει την έννοια του “ξαφνικού ατυχήματος” η ενός ξαφνικού γεγονότος, παρόλα ταύτα παίρνουμε και την πληροφορία ότι ανήκει και σε παράξενους οργανισμούς και ομάδες, συνάπτοντας παράξενες συμφωνίες. Ένα γενικό μπλοκάρισμα η περαιτέρω περιορισμοί σε σχέση με τα χρήματα, ίσως έχει να κάνει και με την τεχνολογία, την αχρηματη κοινωνία. Ανάμεσα στον Ήλιο και την Αφροδίτη υπάρχει ο Νότιος Δεσμός ,που σημαίνει σημαντικη αστάθεια και απώλειες, ενώ κυβερνά και τον 6 και 11 οίκο, που σημαίνει ότι ίσως βρει τον στρατό και τον λαό, απέναντι του κατά μια άποψη.
 
Αποφάσεις και πράξεις συνδέονται απευθείας με το κυβερνών κόμμα, που επηρεάζουν τις συνθήκες διαβίωσης και την υγεία των Ελλήνων αλλα και τα σώματα ασφαλείας, το κοινοβούλιο και αλλα και τη δικαιοσύνη. Αν θυμάστε στην έκλειψη, είχαμε την σύνοδο Αφροδίτης-Νοτίου Δεσμού, ενώ εδώ εχουμε αντίθεση και με τον Βόρειο δεσμο και την Ceres.
 
Νομίζω, ότι είναι η ώρα για τον κύριο Πρωθυπουργό, να μας αφήσει με τέτοιες όψεις, ούτε το προσωπικο του ωροσκόπιο πλέον ευνοείται, καθώς και θα επηρεαστεί και από τις εκλείψεις στο ζώδιο του, φέτος, ειδικά κατά την περίοδο του καλοκαιριού, διότι ουτωσι άλλως δεν θα μπορέσει να κάνει διαφορετικά η θα έχει τελειώσει η αποστολή του, η οποία επίσημα τελειώνει το Φθινόπωρο του 2018 και όχι το 2019 όπως ισχυρίζεται. Η θητεία του τελειώνει τον Σεπτέμβριο του 2018.
 
Η μικρή ευθυγράμμιση στον Υδροχόο έχει να κάνει με το χάος στην οικονομία και την οικονομική και πολιτική κρίση. Άν οι πλανήτες αυτοί σχημάτιζαν θετικές όψεις θα οδηγούσε σε μια έκρηξη οικονομικής δύναμης και ανάπτυξης, όπως το 1962, στις αρχές του 60 όπου είχαμε σε όλα τα επίπεδα παγκοσμίως.
 
Η αντίθεση Ερμή- Ceres, συνάδει με απώλειες, και η πολιτική του Σύριζα δημιούργει αντιπάθειες και αποστροφή στους αλλους. Το όφελος του είναι μονο προσωπικο, που γίνεται στα κρυφά, και το μονο που κάνει είναι να φλυαρεί και να μας παραμυθιάζει ασταμάτητα. Προβλήματα δημιουργεί και στο εμπόριο, στην επιχειρηματικότητα και τις συμφωνίες οσο αφορά θέματα οικονομίας, τους νέους, και τα ΜΜΜ, και ΜΜΕ.
 
Ο Ήλιος στην 14η του Υδροχόου Μοίρα της Κατάρρευσης– Απρόβλεπτοι κίνδυνοι για πτώχευση ή άλλου είδους, για άλλη μια φορά, την είχαμε δει και στην ηλιακή επιστροφή της χώρας μας για το έτος 2015, επαναλαμβάνεται, προειδοποιώντας για εξαπατήσεις, την εκμετάλλευση σε οικονομικό επίπεδο από πλευράς κυβερνητικής εξουσίας και για ένα βίαιο, αλλά και τον απότομο “θάνατο” η την απότομη πτώση της. Η ευθυγράμμιση στον Υδροχόο σηματοδοτεί μια ακόμη περιπέτεια για την χώρα μας σε οικονομικό επίπεδο.
 
Η ευθυγράμμιση στον 2ο οίκο σηματοδοτεί ένα σημείο καμπής αλλά ταυτόχρονα ρήξη και αλλαγή, ίσως στο νόμισμα της. Η συγκέντρωση ενέργειας τεσσάρων η περισσότερων πλανητών στον οίκο οικονομικών δεν είναι θετική, πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις και αλλαγές αλλά και συνδέεται με τον τρόπο που η κυβέρνηση διαχειρίζεται τα οικονομικά της.
 
Δημόσιες ληστείες, κλοπές, βιασμοί, σεισμοί και λιμός.” στον δεκανό που βρίσκεται ο Ηλιος ενώ και ο Νότιος Δεσμος είναι σε σύνοδο στην ιδια μοιρα.
Ο Ήλιος στον Υδροχόο κυβερνά επίσης και τον 9οοίκο που συνδέεται με τα Δικαστήρια, τον κλήρο, τη Θρησκεία, το Εμπόριο και σχέσεις με μακρινές χώρες εμπορικές δυνάμεις, την επιστήμη, την ανώτατη εκπαίδευση, τη ναυτιλία. Σχετίζεται με την μετανάστευση, τους μετανάστες, την οριοθέτηση φυσικών συνόρων και τον τουρισμό. Την διεθνή διπλωματία. Τις ξένες πρεσβείες και αντιπροσωπείες. Τα υπουργεία Εξωτερικών, Δικαιοσύνης, Παιδείας και Θρησκευμάτων.
 
Η σύνοδος Ηλίου- Αφροδίτης στον 2 οίκο σημαίνει την τάση της κυβέρνησης να ωραιοποιεί μια δυσάρεστη πραγματικότητα σε σχέση με τα οικονομικά του λαού, αλλά και σε θέματα 9 οίκου, δηλαδή εξωτερικής πολιτικής, κάτι το οποίο δεν ισχύει καθόλου.Η σύνοδος Ηλίου-Juno σημαίνει ότι πλέον νιώθει άβολα σε σχέση με τα όλα έχει υποσχεθεί, αλλά η όψη αντίθεσης Ηλίου-Ceres στον 8 οίκο και η αντίθεση με τον βόρειο δεσμό συνδέεται με την θλίψη, την απώλεια, και με την έλλειψη ανάπτυξης, την φτώχεια, τη έλλειψη τροφής η βασικών αναγκών, την πείνα, τις σημαντικές περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις. Αυτές οι όψεις βέβαια έχουν αρνητική επιρροή και σε εθνικά θέματα, που οι αποφάσεις του θα μπορούσαν να φέρουν την καταστροφή και να αποβούν μοιραίες.
 
Η Ceres συμβολίζει επίσης τις ισχυρές προστατευτικές δυνάμεις που προωθούν την ανάπτυξη ενώ συμβαίνει το αντίθετο.Η γεωργία και οι απλοί εργαζόμενοι όπως εξηγήσαμε υπάγονται στην κυριαρχία της Ceres, ενώ η ίδια συμβολίζει την ευημερία των απλών ανθρώπων και η έρευνα έχει αποδείξει ότι είναι ένα από τα σημαντικότερα βασικά σύμβολα του πνεύματος και της πρακτικής δημοκρατίας.
 
Οι όψεις αντίθεσης φέρνουν τα αντίθετα, επηρεάζοντας τα χρέη, συντάξεις, μισθούς, περιουσίες που θα χάσουν πολλοί Έλληνες ενώ μπαίνει πλέον σε εφαρμογή ένα ψυχρό, σκληρό πρόγραμμα που βγάζει πολλούς Έλληνες κυριολεκτικά στο δρόμο εξαιτίας των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Η αντίθεση Ηλιου-Βορείου Δεσμού, σηματοδοτεί το τέλος του ιδιου του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης του.
 
Το τετράγωνο Αφροδίτης- Δια, η αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό, αλλά και μια όψη ημι-τετραγώνου μεταξύ Αρη/ Πλούτωνα, σηματοδοτεί και πάλι χρηματικές απώλειες, εντάσεις, μυστικά και σκάνδαλα που θα βγουν στην επιφάνεια ,ενώ και αυτός κυβερνά τον 1 και 5,4 οίκο του χάρτη. 
Εντάσεις με εθνικά ζητήματα και στην διεθνή διπλωματία. Η συμπεριφορά που αναδύεται από τέτοια όψη συνδέεται με απειλές αλλά και τελεσίγραφα, βια, σκληρή συμπεριφορά και ανασφάλεια. Είναι ένα σκληρό παιχνίδι που παίζετε κυρίως παρασκηνιακά. Προβληματική φαίνεται να είναι η θέση της Ελλάδας όμως στους Διεθνείς οργανισμούς.
 
Πράξεις, συμπεριφορές και αποφάσεις επηρεάζουν δυσμενώς την χώρα ,την μεσαία τάξη και τον τρόπο διαβίωσης της, που δυσανασχετεί για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που υποχρεούται να ακολουθήσει και της υπαγορεύονται.
 
Σημαντικό είναι το τετράγωνο Ουρανού-Πλουτωνα μεταξύ 4 και 2 οίκου, το γνωστό τετράγωνο της αφύπνισης, που συνδέεται με την καταστροφή, την βια και τις βιαστικές κινήσεις, τις υποχρεωτικές επιβαλλόμενες αποφάσεις, την  εγχώρια αναστάτωση, τις ανατρεπτικές δραστηριότητες, τις εκρηκτικές καταστάσεις και τις τοπικές επαναστάσεις. 
 
Το τετράγωνο Ουρανού-Πλουτωνα ίσως να σηματοδοτεί εκρηκτικές εξελίξεις για την πολιτική και την οικονομία, η γεγονότα που συνδέονται με τις τράπεζες, αλλά συνδέεται και με τις δύσκολες καιρικές συνθήκες είτε και με το γεγονός ότι ο κόσμος αποφασίζει να εκραγεί και να επαναστατήσει με φόντο τους πλειστηριασμούς και τα εθνικά θέματα.
 
 
Θα σημειωθούν ραγδαίες εξελίξεις με έκτακτα συμβάντα. Υψηλός ο κίνδυνος για έντονη σεισμική δραστηριότητα και ακραία καιρικά φαινόμενα αφού επηρεάζεται ο 4 οίκος, αλλά όμως ταυτόχρονα συνάδει με έντονη αντιπαράθεση κυβέρνησης –αντιπολίτευσης.
Σημαντική είναι επίσης, η θέση του Κρόνου στον χάρτη της ηλιακής επιστροφής, πλέον στην 5 μοιρα του Αιγόκερω, ( κράτος, εξουσία, αφοσίωση)  στον 1ο οίκο με τους κυβερνώντες να εφαρμόζουν πιστά και με αφοσίωση, μια όλο και πιο σκληρή, άκαμπτη και στενόχωρη πολιτική με τον λαό να νιώθει όλο και πιο έντονα την επιθυμία της εξέγερσης.Ενα ακόμη μνημόνιο; είναι πολύ πιθανό. Έξοδος από τα μνημόνια; Έξοδο από την επιτροπεία; Ασφαλώς και όχι σε καμία περίπτωση!!! Οι υποσχέσεις του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα θα ναυαγήσουν.
 
Ο ετήσιος Hades με Vulcanus σηματοδοτεί άτομα που πράττουν σκοτεινές πράξεις, απώλειες, στέρηση και αναρχία. Αντιμετώπιση μεγάλου κινδύνου – Ανικανότητα ή μεγάλης κλίμακας βλάβες, ζημίες ή τραυματισμοί – Καταστροφή. Ο άξονας JU/KR μιλά για μια γενικότερη λιτότητα. Όσο άφορα τις λεγόμενες «επενδύσεις» και «φιλέτα» θα υπάρχουν πολλές απάτες αλλά και χρηματικές συναλλαγές «κάτω από το τραπέζι». Ακόμα και ο Δίας, ο πλανήτης της ευημερίας μιλά για λαμογιές, που βέβαια βρίσκετε στον Σκορπιό.
 
Ο Κρόνος πλανήτης των περιορισμών αλλά και των ορίων με την μηδενική Κριού μιλά για μια γενικότερη, παγκόσμια ύφεση-Εμπόδια παντού – Επιπλοκές έξω στον κόσμο. Για την Ελλάδα που βρίσκεται στον 4 οίκο της ειδικότερα σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι θα χάσουν τελικά τις περιουσίες τους. Η μάχη για την απομείωση του χρέους ενδεχομένως να είναι ανεπιτυχής με το χρέος να φουσκώνει όλο και περισσότερο. Θα υπάρξουν αρκετά προβλήματα με το τραπεζικό σύστημα και τα ασφαλιστικά ταμεία. Θα υπάρξει η κλασσική προπαγάνδα πως όλα πάνε καλά αλλά ο Ελληνικός λαός θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός και προνοητικός όσο γίνεται. Θα υπάρξουν προβλήματα που σχετίζονται με τις προσπάθειες για ελευθερία.
 
Ιδιαίτερα κρίσιμη η περίοδος από τον Φλεβάρη και Μαρτιο και ως το Φθινόπωρο, όπως κρίσιμος θα είναι και ο Ιούλιος που υποδεικνύουν οικονομικά προβλήματα και επιβαρύνσεις αλλα και περικοπές που θα φέρουν το χάος. Τότε θα εχουμε και έκλειψη. Το 2018 είναι μια ακόμη πολύ δύσκολη χρονιά. Το 2017 κατατσαλάκωσε την εικόνα της Αριστεράς, με τον ελληνικό λαο να μην μπορεί να τα βγάλει περα, πλέον.
 
Η Σελήνη στην Παρθένο, στον 9ο οίκο, που είναι ο λαός, κυβερνά και τον 8 οίκο, φαίνεται να υπεραναλύει, να επικρίνει, την κατάντια, να γκρινιάζει, που συνοδεύεται από ένα αίσθημα ανασφάλειας. Ο λαός στρέφει το ενδιαφέρον του σε θέματα που συνδέονται με την θρησκεία, την πνευματικότητα, την παιδεία, αλλά βεβαια και την επιχειρηματικότητα, θέματα που εμποδίζονται, μεταναστεύοντας στο εξωτερικό που θα αυξηθεί και πάλι.
 
Η Σελήνη βέβαια εκεί που είναι σηματοδοτεί επίσης μια κρίση και σημαντικά προβλήματα με τις γείτονες χώρες, με την  Τουρκία όσο και με την Αλβανία. Η Αλβανία λειτουργεί ως δορυφόρος της Τουρκίας φαίνεται πως έχει άγριες επεκτατικές διαθέσεις, με τον Δια στον Σκορπιό να την σιγοντάρει. Δυστυχώς σε στενή επαφή και συνεργασία με Τούρκους θα δημιουργήσουν συνθήκες έντασης και αποσταθεροποίησης. 
 
Η σχέση μας με την Τουρκία θα πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Ο προοδευμένος KRONOS της Τουρκίας (κυβέρνηση) ισούται με ZE/VU=SA/UR=CU/HA=SO/MO=SO/PL=WI/AD= και αυτό ερμηνεύεται πως θα υπάρξει μια μάχη. Μεγάλες προσπάθειες μιας κυβέρνησης. . Απώλειες εδάφους ή απώλειες της κυβέρνησης. Η Κατοχή. Ο τεμαχισμός και τα συντρίμμια. Τρόμος. Καταπιεσμένος θυμός.Τρομοκρατία. Αξίζει να σημειωθεί πως όποτε είχαμε εμπλοκή άξονα MA/AD είχαμε φτάσει στα όρια της σύρραξης (27/3/1987 – MA =MA/AD- 30/1/1996 Κρίση των Ιμίων MA/AD tr =MA/AD GREECE)
 
Η Τουρκία κατά την διάρκεια αυτής της χρονιάς θα εξωθήσει τα πράγματα στ’ άκρα. Είναι μια περίοδος που θα επιχειρήσει να δημιουργήσει γκρίζες ζώνες και σίγουρα δεν έχει σκοπο να πάει στην Χάγη ή αλλού γιατί εκεί ξέρει πως δεν έχει ελπίδα. Βέβαια σε περίπτωση που συμβεί μια πολεμική επίθεση εκ μέρους της δεν έχει ελπίδες ουτε εδώ.
 
Από την άλλη, ο Πλούτωνας και Μαύρη Λιλιθ, στον 2οοικο, σε μια μοιρα πολύ επικίνδυνη, επισημάνει την αστάθεια στην οικονομία, προειδοποιώντας ότι δεν είναι ότι καλύτερο να αποθηκεύουμε πλέον τις οικονομίες μας στην τράπεζα.
 
Ο Πλουτωνας, με ακλόνητο και άφοβο τρόπο, “αρπάζει”, μιας και μιλάμε για την Ceres, την δημόσια και ιδιωτική περιουσία ίσως είναι η μεγαλύτερη που υπήρξε ποτέ, και αυτό ίσως να αφορά επίσης και πηγές ενέργειας και το πετρέλαιο.Είναι πιθανό, να εκδηλωθούν έντονα γεωφυσικά φαινόμενα, αλλά σίγουρα σηματοδοτούν ένα “πολιτικό και οικονομικό σεισμό” γενικότερα. Ο Αιγόκερως δημιουργεί πλέον ένα πολύ αυστηρό κλίμα, λιτότητας και στερήσεων, υπερφορολόγησης, αρπαγής περιουσιών και καμιά φορά ίσως και πόλεμο.
 
 
Ο Αλέξης Τσίπρας ουσιαστικά έχει χάσει πολλά και θα χάσει ακόμα πολλά περισσότερα. Για άλλη μια χρόνια θα φανεί ηθικά και διοικητικά ανίκανος. Η σύνοδος Ουρανού -Έρις, επίσης συνδέεται με επαναστατικές αντιδράσεις, τις έριδες και διχόνοιες μέσα στο κόμμα, και με την αντιπολίτευση αλλά και θα επηρεάσει αρνητικά την εγχώρια τάξη. Το κάστρο πέφτει από μέσα. Ο Σύριζα πλέον είναι αντιπαθής. 
Ο ετήσιος Kronos προειδοποιεί όμως πως πράξεις και αποφάσεις και αποτελέσματα θα απογοητεύσουν τον λαό. Οι πλειστηριασμοί θα δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα.
 
Ο Αρης-Ήλιος-Ποσειδώνας δείχνει την έκθεση της χώρας σε μεγάλο κίνδυνο. Συνδέεται με τον ηγέτη που τα λάθη του είναι προφανή- Πράξεις που συμβάλλουν σε απώλειες – κρυμμένα κίνητρα – Χειραγώγηση – Εφαρμογή δόλου. O Βόρειος Δεσμός μιλά για διακοπή σχέσεων και συνεργασιών-αποχώρηση μελών στα κόμματα -διάσπαση κομμάτων αλλά και προσωπικά προβλήματα. Πολιτικές ενώσεις και συμμαχίες θα χαλάσουν. Μυστικά και σκάνδαλα έρχονται στην επιφάνεια αλλά και ο τρόπος αντιμετώπισης τους φέρνουν ρήξη ή πτώση.
 
Δημοσκοπικά πιάνει πάτο. Η αστρολογική εικόνα είναι αυτή της ολικής ανατροπής ; Η Νέα Δημοκρατία θα έχει ισχυρό και ακλόνητο προβάδισμα αλλά αν ο Σύριζα καταφέρει να της κόψει την αυτοδυναμία, αυτό εξαρτάται πολύ περισσότερο από την ημερομηνία των εκλογών. Πάντως και ο κύριος Μητσοτάκης φαίνεται ότι η ηγεσία του απειλείται και θα αντιμετωπίσει προβλήματα μέσα στο κόμμα.
 
Οι ΑΝΕΛ και ο ετήσιος Kronos με τον Admetos αλλά και με VE/UR=MA/JU σηματοδοτούν ίσως μια σταδιακή απομόνωση αλλά και πολλά προβλήματα. Μιλά όμως για κινήσεις που ίσως να οδηγούν τελικά στην πτώση της κυβέρνησης.
 
Ο Γιάννης με το με τον εάν “ν” ιδιαίτερα κατά τον Φλεβάρη του 2018 φαίνεται να επιτίθεται προς την κυβέρνηση, Ευρώπη και θεσμούς. Υποστήριξη από τρίτους θα τους στριμώξει άγρια. Η Πλεύση Ελευθερίας, της Ζωής Κωνσταντοπούλου, θα περάσει και αυτή δυσκολίες, δημιουργώντας προβλήματα στην κυβέρνηση αλλά και με απήχηση στο εξωτερικό, ωστόσο δεν θα έλεγα ότι ίσως και να μην ευνοείται και τόσο να μπει τη Βουλή. Η ένωση Κεντρώων του Λεβέντη, πάει στα τάρταρα, όπως επίσης και το ΠΑΣΟΚ, αλλά με την Χρυσή Αυγή να ανεβάζει κατά πολύ τα ποσοστά της.
 
Το κράτος των Σκοπίων (25/1/1991) έχει έναν εξαιρετικά δύσκολο χάρτη. Διαθέτει στον γενέθλιο χάρτη σύνοδο Ουρανού-Eρμη-Ποσειδώνα στον Αιγόκερω ακριβώς απέναντι από τον Ωροσκόπο και τον Κρόνο της Ελλάδας (με βάση τον χάρτη της Μεταπολίτευσης). Βασικά, φαίνεται να παραιτείται από το δικαίωμα της Ιστορίας του Αλεξάνδρου μέχρι να μπει σε Ε.Ε και ΝΑΤΟ αφού ο διελαύνων KRONOS ισούται με PO-HA/ZE & NE/CU ερμηνεύεται ως ο άξονας του πολιτισμού αλλά και των μεγάλων αποκαλύψεων. Προβλήματα στην ηγεσία των Σκοπίων προκαλούνται,και βεβαια δρομολογούν ρήξη.Οι όποιες παραιτήσεις όσο αφορά την ονομασία ίσως να γίνεται με ύπουλο τρόπο.
Ο χάρτης των Σκοπίων έχει διαλυτικούς άξονες,που το κανει δύσκολο να επιβιώσει.
 
 
Στον χάρτη της Μεταπολίτευσης οι πλανητικές εξισώσεις κάνουν λόγο για μια ξαφνική εντολή. Μια απόφαση. Δυστυχώς η Ελλάδα ίσως θα πρέπει να δεχτεί μια ήδη ειλημμένη απόφαση. Επιπλέον λόγω των απαιτήσεων των συμμάχων θα υπάρξουν απώλειες ενώ η φιλοξενία των μεταναστών θα έχει υψηλό οικονομικό κόστος, προκαλώντας ανεπανόρθωτες ζημιές.
Οι σχέσεις με τις ΗΠΑ ουσιαστικά αρχίζουν και μπαίνουν σε μια άλλη φάση πλέον όπου δεν μας θεωρούν αξιόπιστους συμμάχους, αναζητώντας κάποιον αλλο για να αναλάβει το τιμόνι της χώρας.Η Αμερική μόνο τυχαία δεν έστειλε στην Ελλάδα για Πρέσβη τον Geoffrey R. Pyatt. Θα αναζητήσουν πιο αφοσιωμένο κυβερνήτη αφού πρώτα φροντίσουν να τιμωρήσουν το παρών κόμμα.Οι Ρώσοι σταδιακά αρχίζουν να κάνουν δειλά την απόβαση τους στην Ελλάδα μέσω της επιχειρηματικότητας.
Αφροδίτη- Δίας –Κρόνος– κατεστραμμένες ελπίδες, εμπόδια, προβλήματα, προσγείωση στην πραγματικότητα.
 
Ερμής-Αρης-Κρόνος-η επιθυμία να βλάψει τους άλλους, η τάση να λέει άσχημα πράγματα, φασαρίες , καυγάδες.
 
Σελήνη -Δίας- Πλούτωνας– ο αγώνας για αποκτήματα και πλούτο, άγχος με το χρήμα
 
Ερμής –Κρόνος -Πλούτωνας– σχέδια άλλων που καθορίζουν την μοιρα των άλλων, αρνητικές σκέψεις, συζητήσεις για ιδιαίτερα προβλήματα
 
 Κρονος –Ουρανος -βόρειος δεσμός– η προκλητική συμπεριφορά της εξουσίας. Μια ενωμένη προσπάθεια απέναντι στον κοινο εχθρό, η ανικανότητα προσαρμογής στην κοινωνία, ξαφνικοί περιορισμοί και εντάσεις, η βια που εξασκεί η εξουσία του τόπου.
ΉλιοςΚρόνος-Ουρανος-ένα βίαιο μπλοκάρισμα η δυνατή πρόκληση η τεστ αντοχής σε σχέση με το οικονομικό κομμάτι είναι μεταξύ 2-4ου οίκου, μια ισχυρή δοκιμασία. Έχει να κάνει και με τα εδάφη, τις συγκρούσεις. Δυσκαμψία, ισχυρές δοκιμασίες, ο κόσμος εκτεθειμένος σε ισχυρές δοκιμασίες.
 
Ερμής -Αφροδίτη- Πλούτωνας– επιτυχία στον καλλιτεχνικό τομέα
 
Ήλιος –Ουρανος –Αρης -ηγέτης που ενεργεί γρήγορα, ξαφνικά γεγονότα, η εκτέλεση τολμήματος η ασυνήθιστου εγχειρήματος σε σχέση με τα χρήματα και τη χώρα.
 
ΚρόνοςMC-βόρειος δεσμός- Ήλιος άσχημες συνθήκες, πένθος, άτομα σε κηδεία- καταπίεση στους άλλους.
 
Δίας- Ποσειδώνας –Κρόνος– απαισιοδοξία, η τύχη μας έχει εγκαταλείψει, δυσάρεστη εμπειρία, σχέδια που οδηγούν πουθενά, απογοητεύσεις, απώλειες.
 
Δίας –Κρόνος –Ποσειδώνας -πόλεμος στις γείτονες χώρες, απώλειες, καταστροφές, περιορισμός, πετυχαίνει τους σκοπούς του αργά και σταθερά. σκληρή δουλειά χωρίς αποτελέσματα, Πόλεμος.
 
Πλούτωνας-MC-Αρης- μια σοβαρή κριση πολιτική και οικονομική κριση.
Εργατικές απεργίες – Μειώσεις της παραγωγικότητας – Αδράνεια – Ανεργία – Παθητικότητα – Μυστικές ίντριγκες – Πυρκαγιά ή ανάφλεξη
 
Τερματισμοί σχετικά με την ειρήνη – Όρια ή περιορισμοί που σχετίζονται με την επιστήμη ή τους ακαδημαϊκούς – Περιορισμένη ελευθερία – Εκτεταμένη μείωση – Πολλά εμπόδια – Περιορισμός των εμπορικών συναλλαγών.
 
Επικοινωνίακα αδιέξοδα – Διαταραχές με συνομιλίες – Τρέχοντα γεγονότα – Αυξανόμενες εντάσεις – Αύξηση πίεσης – Ανατροπές, ή αναλύσεις. Απογοήτευση εταίρων – Απόρριψη εταίρων – Αδυναμίες – Ανασφάλεια. Αποτυχίες – Εκτεταμένες ζημιές ή τραυματισμοί – Έλλειψη αρμονίας – δυστυχία. Πένθος – Παραίτηση. Πυρκαγιές, ανάφλεξη ή πυροβόλα όπλα – Απειλές.
 
Ανάφλεξη ή πυρκαγιές – Στρατιωτικές ενέργειες-  Αύξηση εντάσεων – Εκτεταμένες αναταραχές- Κυριαρχία άλλων.
 
Δυσκολίες όσον αφορά τις μεταρρυθμίσεις – Ξαφνικοί περιορισμοί – – Κατακλυσμός – Ανατροπές – Καταστροφή-  Πυροσβέστες – Ενέργειες που μοιάζουν με πολεμικές