ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΈΝΟ: ΘΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,ΑΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ,ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑΠανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου, 2018, στην 11 μοιρα (ψεύδος, άπατη )της Παρθένου, στον 8 οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου. Βέβαια ο Μάρτιος έχει δυο Πανσελήνους, και η δεύτερη θα είναι στις 31 Μαρτίου- Blue Moon, το δεύτερο της χρονιάς. Όπως βλέπεται και πάλι χτυπάει τον άξονα οικονομίας.

Ο 8ος οίκος συνδέεται με τα κεφάλαια του κράτους, το αποταμιευτικό σύστημα. Είναι το ανώτατο υπουργικό συμβούλιο, το συμβούλιο επικρατείας. Είναι η θνησιμότητα και οι αυτοκτονίες σε ένα κράτος, είναι οι συντάξεις, το ασφαλιστικό σύστημα, τα ασφαλιστικά ιδρύματα. Είναι ακόμα το χρηματιστήριο, τα χρέη του κράτους προς τα άλλα κράτη και τα εισοδήματα των άλλων κρατών .Αυτός ο οίκος δείχνει τη σεξουαλικότητά, το ίδιο το σεξ και τις προτιμήσεις σου, πάθη, επιθυμίες και βαθύτερα συναισθήματα, τον πνευματικό (ενίοτε και φυσικό) θάνατο αλλά και τη δική σου μεταμόρφωση ή αναγέννηση. Επίσης αφορά σε κληροδοτήματα, ασφάλειες, επενδύσεις, κληρονομιές, συμβόλαια, δάνεια, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, διαχείριση χρημάτων των άλλων. Διεθνή χρηματοοικονομικά, αντιπροσωπεύει τις μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών, τα δημόσια χρέη, το ενεχυροδανειστήριο, το χρηματιστήριο, τις ασφαλιστικές εταιρείες, τις συντάξεις και κάθε είδους αποζημιώσεις.

Η Παρθένος συνδέεται μετα εργατικά συνδικάτα, το στάρι, το ζωικό βασίλειο, το εθνικο σύστημα υγειας.Τις υπηρεσίες, την βιομηχανία. Η Παρθένος είναι το ζώδιο της ειλικρίνειας, είναι η καθαρότητα στην υγεία, φέρνει τη κάθαρση σε όλα τα επίπεδα, συνδέεται με την παραγωγή τροφίμων, τους αγρότες, την σοδειά, την παραγωγική εργασία και το εργατικό δυναμικό, τα εργατικά συνδικάτα αλλα και το ζωικό βασίλειο. Η Παρθένος είναι ο κριτικός, ο αναλυτής, ο υπάλληλος, αυτος που δίνει της υπηρεσίες του, είναι το ζώδιο που κυβερνά τα στατιστικά στοιχεία, την έρευνα, τα μαθηματικά και τις λεπτομέρειες. Η Παρθένος είναι η μικροαστική πλευρά της ζωής και είναι η κινητήριος δύναμη του ζωδιακού κύκλου.

Πλανήτης της είναι ο Ερμής όπου φιλοξενεί και τους Διδύμους αλλά κυβερνά και τον 6ο οίκο που είναι το φυσικό σπίτι της Παρθένου (υγεια, εργασία, στρατος, συνθήκες διαβίωσης).
Στην κοσμική αστρολογία, που μας ενδιαφέρει, η Παρθένος κυβερνά τη συγκομιδή, τα λαϊκά στρώματα, τις ένοπλες δυνάμεις, τους στρατούς, τα όπλα, τα ζώα, τη παγκόσμια υγεία, την οικολογία, μαζί με τον Ταύρο είναι εγγενώς συνδεδεμένη με το ακαθάριστο εθνικό προϊόν της χώρας, τα εργατικά συνδικάτα, τις αριστερές οργανώσεις-πτέρυγες, τα ακραία κόμματα, τη δημόσια διοίκηση.


Οι όψεις δεν είναι πολλές αλλά ξεκάθαρες που τις εχουμε ξανασυναντήσει. Ο χάρτης της πανσελήνου κυβερνάται από τον Κρόνο με τον Ερμή σε πτώση και την Αφροδίτη σε έξαρση.
Η Πανσέληνος  Μαρτίου βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Την ίδια ημέρα ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων βρίσκονται σε τρίγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό. Η πανσέληνος αυτή αναμένεται να είναι έντονη, όπως και το στοιχείο του νερού. Τα ζώδια που πρέπει να αποφύγουν τις εξαπατήσεις και τις συναισθηματικές εξάρσεις είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου. Τυχεροί θα σταθούν αυτή την ημέρα οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου.

Η αντίθεση της πανσελήνου με τον Ποσειδώνα, σημαίνει σύγχυση και εξαπάτηση στις σχέσεις μας λόγω αρνητικών συναισθημάτων, συμπεριφορών και συνηθειών. Συνοδεύεται όπως θα δούμε παρακάτω στο κείμενο από ένα σταθερό αστέρα που αυξάνει την πιθανότητα των προβλημάτων εξαιτίας του ψεύδους, του εγωισμού, της ανηθικότητας και της κακίας.

Η πανσέληνος σχηματίζει επίσης και μια χρήσιμη όψη προς στον Κρόνο που σημαίνει ότι μπορείτε να αναλάβετε την ευθύνη για τις προκλητικές συμπεριφορές σας. Μπορείτε να αξιοποιήσετε επιπλέον αυτοπειθαρχία, υπομονή και αποφασιστικότητα για να σπάσετε κακές συνήθειες και να βελτιώσετε τη ζωή σας. Αυτή είναι μια καλή πανσέληνος για να συμβουλευτείτε γιατρούς και ψυχολόγους ή να επισκεφτείτε ένα κέντρο αποκατάστασης. Αποτοξινώστε το σώμα και την ψυχή σας.

Η βασική όψη μιας πανσελήνου είναι η αντίθεση Ηλίου/Σελήνης μεταξύ 8-2ου οίκου, όπου τα συναισθήματα κορυφώνονται, η εσωτερική ένταση και οι εξωτερικές πιέσεις μπορούν να οδηγήσουν σε προσωπικές συγκρούσεις, δυσαρμονία, ανισορροπία και κρίσεις που αδειάζουν την ενέργειά σας. Μια πανσέληνος έχει σχέση με την προηγούμενη νέα σελήνη.

Και δεν είναι άλλη από την έκλειψη ηλίου όπου οι στόχοι της από τις 15 Φεβρουαρίου μπορούν τώρα να ρυθμιστούν ή να ολοκληρωθούν, είναι χρόνος συγκομιδής. Μπορείτε να κάνετε συναισθηματικές προσαρμογές ως απάντηση σε αυτούς τους νέους στόχους. Η πανσέληνος Μαρτίου θα έχει διάρκεια για δύο εβδομάδες μέχρι τη νέα σελήνη στις 17 Μαρτίου.

Ο Πωσειδωνας κυβερνά όπως ξέρουμε τις μεγάλες και ανοιχτές θάλασσες, τα αριστερά κόμματα, ότι έχει σχέση με αέρια, χημικά και ναρκωτικά. Κυβερνά τις σκευωρίες, τις μηχανορραφίες, τις πλαστογραφίες, τις απάτες, τις προδοσίες, ότι μυστικό και παράνομο, τα σκάνδαλα. Ακόμα τα κοινωνικά και φεμινιστικά κινήματα.
Η πανσέληνος στις 2 Μαρτιου, στις  11 ° 23 ‘ της Παρθένου είναι στην πραγματικότητα στον αστερισμό του Λεοντα και μάλιστα  στην πλάτη του Λιονταριού βρίσκουμε το σταθερό αστέρι Zosma. Η πανσέληνος σε σύνοδο με τον Zosma μπορεί να προκαλέσει κατάθλιψη αλλά και καλά ένστικτα και οράματα. Επίσης συνδέεται με την τοξικομανία ή την ευαισθησία, προβλήματα κινητικά ή άγχος που να επηρεάζει και το στομάχι. Αυτό γενικά δεν είναι όμως ένα θετικο αστέρι διότι κατά κανόνα είναι φύσεως Κρόνου και Αφροδίτης, αλλα επιπλέον σχηματίζει αντίθεση και με τον Ποσειδώνα.
Προκαλεί κέρδη από ντροπή,  εγωισμό, ανηθικότητα, ανησυχία, μελαγχολία, δυστυχία του νου και φόβο δηλητηρίασης, και δίνει έναν παράλογο, ξεδιάντροπο και εγωιστικό χαρακτήρα.

Στην κοσμική αστρολογία ο αστερισμός του Λέοντα συνδέεται με τα βασιλικά γεγονότα, ειδικά την Ανάληψη ή το θάνατο βασιλιάδων και βασιλισσών, την εκλογή ή τον θάνατο αρχηγών κρατών, τις εξεγέρσεις και τις σφαγές, τις δολοφονίες, το νόμισμα και το χρηματιστήριο, το Βατικανό και την Ευρωπαϊκή Ένωση όπου και θα επηρεάσει. Και φανταστείτε ότι εχουμε και Blue Moon μπροστά. Η Σελήνη εκεί που είναι στον 8 οίκο, σε αντίθεση Ποσειδώνα, σημαίνει πανικό και αυτοκτονίες, η θανάτους ως αποτέλεσμα του πανικού.

Η εξαπάτηση και το γεγονός ότι μας κοροϊδεύουν όλους ψιλό γαζί, όπως βλέπεται συνεχίζεται και πραγματοποιείται στον άξονα και πάλι, οικονομίας και δεν είναι η πρώτη φορά. Η αστρολογική όψη αυτή συνδέεται με το ψεύδος, τις ψευδαισθήσεις , την έλλειψη σταθερότητας στην οικονομία, την αδυναμία, είναι και είναι η όψη της εκμετάλλευσης. Δε είναι η πρώτη φορά την δυνατή επιρροή του Ποσειδώνα, αλλά πολύ έντονα τους τελευταίους μήνες.Αυτή η έλλειψη σταθερότητας συνδέεται επίσης με την εξωτερική πολιτική, τα συμφέροντα που υπάρχουν και τις διαπραγματεύσεις που γίνονται με όμορα κράτη, στον 3 οίκο, την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Με τον Ποσειδώνα τα πράγματα είναι αρκετά παράξενα και θολά και φέρει τις ιδιότητες του και εδώ.Ξέρουμε πολύ καλά τι συμβαίνει εκεί, οπότε η αλήθεια είναι και τέλεια συγκαλυμμένη και μας κοροϊδεύουν. 

Παίζει τον ρόλο του απροσανατολισμου, αλλά συμβαίνουν, αλλά γίνονται η αλλά ετοιμάζονται.
Δεν είναι αυτό που βλέπουμε. Συνδέεται με τα σκάνδαλα. Είναι πολύ πιθανό να ξεσπάσει και άλλο σκάνδαλο σε σχέση με τα χρήματα αλλά και τις διαπραγματεύσεις η συμφωνίες που γίνονται σε διπλωματικό επίπεδο. Δίπλα ο Ερμής και η Αφροδίτη, και οι δυο τετραγωνίζουν τον Αρη και τον ωροσκόπο τού χάρτη στο ζώδιο του Τοξότη.
Και τα δυο συνδέονται με διαπληκτισμούς, λογομαχίες,εκρήξεις και έλλειψη ικανοτήτων των ατόμων που διαπραγματεύονται

O Πωσειδωνας στον 2ο οίκο σε αντίθεση με την Σελήνη φωτογραφίζει ακριβώς την απάτη και ατιμωρησία, απώλειες στα έσοδα από παράνομες επιχειρήσεις, κλοπή, αιχμηρές πρακτικές και τα πάντα γίνονται απρόσμενα και μυστικά…με πολύ δυναμικό τρόπο, όχι μόνο για την Ελλάδα βέβαια αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η πανσέληνος απέναντι στον Ποσειδώνα στην προσωπική σας ζωή, σημαίνει ότι τα ένστικτα και οι ψυχικές εντυπώσεις σας θα επηρεαστούν αρνητικά από τους υποσυνείδητους φόβους σας και θα είναι συνεπώς ανακριβή. Μπορεί να έχετε παράξενα συναισθήματα ή να εφιάλτες και θα πρέπει να αποφύγετε τις έντονες ψυχικές δραστηριότητες, γιατί η οψη αυτή συνδέεται με τον ονειρικο κόσμο.
Θα αυξήσει τη συναισθηματική ευαισθησία σε τέτοιο επίπεδο ώστε μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις με τους άλλους και να συγχέεται με τα δικά σας συναισθήματα. Θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα τις συναλλαγές σας με άλλους, στην καθημερινότητα σας, επειδή είναι πιθανό να έχετε λάθος εντύπωση αλλά επίσης και οι άλλοι να έχουν εσφαλμένη εντύπωση για εσάς.

Μπορεί να εξιδανικεύσετε κάποιον η μια κατάσταση, αγνοώντας τα αρνητικά χαρακτηριστικά του χαρακτήρα του άλλου. Αυτό θα σας αφήσει ευάλωτους και εκτεθειμένους στην εξαπάτηση και σκάνδαλο και ότι άλλο συνδέεται με τον Ποσειδώνα. Θα πρέπει να είστε πολύ σαφής και ειλικρινής για τις προθέσεις σας και να αποφύγετε τα κουτσομπολιά. Μην πάρετε πολύ σοβαρά τα συναισθήματά σας για το τι σκέφτονται ή λένε οι άνθρωποι για σας. Θα μπορούσατε εύκολα να αποθαρρύνεστε, να προβάλετε μια παρανοϊκή συμπεριφορά η να αντιμετωπίστε μια τέτοια συμπεριφορά από τους άλλους, ίσως να νιώσετε ότι διαλύεστε, να φοβάστε ή να αισθανθείτε ένοχοι και αδύναμοι.

Η αντίθεση Σελήνης/ Ποσειδώνα στην πραγματικότητα μοιάζει πολύ με τον Zosma. Ως εκ τούτου, μια τέτοια πανσέληνος μπορεί να προκαλέσει καταθλιπτικές διαθέσεις, εθισμούς, υπερευαισθησία, άγχος και ασθένεια, ειδικά εάν είστε ήδη επιρρεπείς σε τέτοια πράγματα. Πάρτε επιπλέον προφυλάξεις αν δεν αισθάνεστε καλά καθώς θα μπορούσατε να είστε πιο ευάλωτοι σε μια λοίμωξη, για παράδειγμα. Το αλκοόλ και τα ναρκωτικά θα έχουν πιθανών πιο ισχυρότερη επίδραση και θα μπορούσαν ακόμη να προκαλέσουν δηλητηρίαση ή υπερβολική δόση.
Το σταθερό αστέρι Zosma και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα καθιστούν αυτή την πανσέληνο αρκετά προκλητική και αρνητική, αλλά υπάρχουν θετικά;; Ο Ποσειδώνας διεγείρει τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και τη συμπόνια.Τα καλά πράγματα που πρέπει να κάνουμε κατά τη διάρκεια αυτής της σεληνιακής φάσης περιλαμβάνουν τη φιλανθρωπική δουλειά και την επίσκεψη ασθενών ή ηλικιωμένων φίλων και συγγενών. Χαλαρώστε με μια ταινία ή μουσική ή δοκιμάστε να τραγουδήσετε στο ντους.Προσπαθήστε να χαλαρώσετε με διάφορους τρόπους και να μην τραυματιστείτε πολύ σοβαρά σε ψυχικό επίπεδο.

Η πανσέληνος λοιπόν, τριγωνίζει τον Κρόνο, στον 1 οίκο, και αυτό θα μπορούσε να είναι κάπως θετικό, διότι δίνει περισσότερη υπομονή και τη συναισθηματική δύναμη ώστε να χειριστεί κάποιος αυτά τα ευαίσθητα ή δύσκολα ζητήματα που τον απασχολούν, και επηρεάζει και τον 2 οίκο οπότε επί το πλείστον θα μπορούσαν να είναι σίγουρα τα οικονομικά, τα χρήματα η απλά να αισθάνεστε μπερδεμένοι.

Η κοινή λογική και η πραγματικότητα του Κρόνου θα προσπαθήσει να κάνει κάποια δουλειά, ώστε να διαλύσει οποιαδήποτε αυταπάτη ή φαντασιώσεις που μπορεί να έχετε. Ο Κρόνος δίνει μια γειωμένη αίσθηση, φέρνει προσγείωση, αν νιώθετε αναστατωμένοι και έτσι διευκολύνει το αίσθημα σύγχυσης και αποπροσανατολισμού από τον Ποσειδώνα. Τουλάχιστον θα προσπαθήσει πράγμα που είναι εξαιρετικά δύσκολο και αυτό εξαρτάται από την δυναμική ενός προσωπικού ωροσκοπίου. Η όψη δεν είναι τόσο ισχυρή όσο η αντίθεση προς τον Ποσειδώνα στον χάρτη της πανσελήνου.Τα ένστικτά σας μπορεί να μην είναι τόσο παραπλανητικά, αλλά δεν πρέπει να βασίζεστε σε αυτά.

Κατά τη λήψη αποφάσεων θα πρέπει να βασίζεστε στη λογική σας, όχι στα συναισθήματά σας. Ζητήστε συμβουλές από έναν ηλικιωμένο ή επαγγελματία. Οι παραδοσιακές αξίες και οι παλιές συνήθειες-αξίες μπορούν να φέρουν λύσεις σε νέα προβλήματα. Αυτή είναι μια καλή φάση για να επισκεφθείτε τους γονείς και τους παππούδες σας ή τους προγόνους σας. Θα νιώσετε έλξη προς στο παρελθόν και θα κερδίσετε περισσότερο καθησυχασμό όπως για παράδειγμα να βλέπετε παλιές φωτογραφίες και αναμνηστικά.

Η πανσέληνος σε σύνοδο με το σταθερό αστέρι Zosma και απέναντι στον Ποσειδώνα θα φωτίσει τα αρνητικά συναισθήματα, ελαττωματικές συμπεριφορές και συνήθειες, σκάνδαλα και διαφθορά, μυστικά, απιστίες. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν εξαπάτηση, ψέματα, εγωισμό, ανηθικότητα και κακία αλλά και πολιτικά σκάνδαλα η το τι συμβαίνει πίσω από την κουρτίνα.Οι φόβοι και οι τυχόν εθισμοί σας θα είναι επίσης πιο προβληματικοί. Θα γίνουν προφανείς μέσα από προσωπικές αλληλεπιδράσεις, ιδιαίτερα τις στενές σχέσεις σας όπως ο / η σύντροφος και η οικογένειά σας.

Η χρήσιμη όψη με τον Κρόνο σημαίνει ότι είναι μια πανσέληνος όπου αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις προκλητικές συμπεριφορές μας. Μπορείτε να αξιοποιήσετε την επιπλέον αυτοπειθαρχία, υπομονή και αποφασιστικότητα για να σπάσετε τις κακές συνήθειες ώστε να βελτιώσετε τη ζωή σας.

Ο Κρόνος παρέχει επίσης δομές υποστήριξης για να σας βοηθήσει. Μπορείτε όμως επίσης να αναζητήσετε συναισθηματική υποστήριξη από την οικογένεια ή τον σύντροφό σας. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τις δικές σας δομές και ρουτίνες με βάση μια υγιεινή διατροφή και τρόπο ζωής. Μπορείτε να ξεκινήσετε με την αποτοξίνωση του σώματός σας και την έναρξη και άσκηση.
Η πανσέληνος σε σχέση με την χώρα μας επηρεάζει τον 5ο οίκο της. Δείχνει το είδος της πολιτικής εξουσίας που ασκείται στην χώρα από τον πρωθυπουργό της και αυτή είναι του ψεύδους, της παραπλάνησης και της απάτης. Αντιπροσωπεύει τον ισχυρότερο αρχηγό του κράτους, που επηρεάζει την ζωή του έθνους: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ή ο Πρωθυπουργός. Σχετίζεται με τους αξιωματούχους, τους υπουργούς και όλες τις πολιτικές προσωπικότητες του δημόσιου βίου. Αυτοί που χρειάζονται σίγουρα αποτοξίνωση από το ψέμα είναι οι πολιτικοί.


Έτσι λοιπόν η αντίθεση Σελήνης/Ποσειδώνα βρίσκεται εκεί. Έχουμε το τετράγωνο Ερμή/Σελήνης, την αντίθεση Σελήνης/Αρη, την αντίθεση Αρη/Βορείου δεσμού, τη σύνοδο Κρόνου/Δια, το τετράγωνο Κρόνου/Πλούτωνα.Έτσι λοιπόν κατά αυτόν τον τρόπο, συνοπτικά,όλα αυτά μαζί φέρνουν πολιτικές συγκρούσεις, σκάνδαλα και διαφθορά σε κοινοβουλευτικο επίπεδο, ανάμεσα στις πολιτικές συνεργασίες και κόμματα. Επιπλέον σκάνδαλα θα σκιάσουν την πολιτική ζωή της χώρας αλλά και συμφωνίες που έχουν γίνει στο παρασκήνιο θα έρθουν τώρα στην επιφάνεια και θα αποκαλυφτούν.

Μάλλον το σκάνδαλο Novartis, δεν είναι μόνο αυτό. Ο Πωσειδωνας στον 11ο οίκο της Ελλάδος, επηρεάζει μέσα σε όλα αυτά και τα νοσοκομεία, θεσμούς, δείχνει δυσάρεστα περιστατικά παραπλανητικής φύσης θα προκύψουν κάτω από αυτή τη θέση. Και μιας και μιλάμε για αντίθεση Σελήνης/Ποσειδώνα, αυτό υποδεικνύει ακόμα και εγκληματικότητα κατά των παιδιών που ίσως έρθουν στο φως, διαταράσσει τις εκπαιδευτικές υποθέσεις και υποδηλώνει μεγάλη αύξηση στα στοιχήματα και τα τυχερά παιχνίδια.

Ο Πωσειδωνας κυβερνά και επηρεάζει τον 7 οίκο της χώρας και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο να μιλάμε ακόμα και για προδοσία και διπλή διαπραγμάτευση εκ μέρους των ξένων δυνάμεων. Προειδοποιεί ένα έθνος να είναι επιφυλακτικό ενάντια σε οποιαδήποτε πλοκή- σενάριο που έχει στηθεί, σχέδια από εχθρικές δυνάμεις, μπορεί να σηματοδοτεί μυστικές επιθέσεις από θαλασσα και άλλα  παρόμοια. Σηματοδοτεί επίσης σκάνδαλα, πολιτικά διαζύγια, εγκλήματα και ανηθικότητα και πολλά δυσάρεστα και αηδιαστικά επεισόδια στα δικαστήρια η με την δικαιοσύνη.

Σε θέσεις εξουσίας, αυτή η μυστικιστική συμπεριφορά και η παραπλανητική συμπεριφορά του Πωσειδωνα μπορεί εύκολα η ενέργεια αυτή να χρησιμοποιηθεί για να χειραγωγήσουν τους λαούς , να καταχραστούν την θέση εξουσίας τους, για να καλύψουν τη διαφθορά. Ο Ποσειδώνας είναι περισσότερο επικίνδυνος με την οψη αντίθεσης 180 μοιρών, σαν κι αυτή ακριβώς. Ως εκ τούτου, μπορεί να φέρει εγκληματικές τάσεις και ενέργειες  έστω και στην πολύ χαμηλότερη δόνηση του.

Η Σελήνη (λαός) πέφτει θύμα του αρνητικού Ποσειδώνα λόγω της τάσης της να κάνει τα πράγματα ασυνείδητα. Η Σελήνη (λαός) μπορεί πολύ εύκολα να υπνωτίζεται από την υπόσχεση του Ποσειδώνα για σωτηρία. Η όψη αντίθεσης Ποσειδώνα μπορεί να παραπλανήσει σκόπιμα. Ωστόσο η αντίθεση 180 μοιρών γρήγορα μπορεί να γίνει αντιληπτή, λόγω του ότι είναι έντονη, και επειδή εύκολα προκαλεί την αντίδραση των γύρω τους.

Οι άνθρωποι με την αντίθεση του Ποσειδώνα θα μπορούσαν εύκολα να παρασυρθούν και να νιώσουν κάτι που δεν αισθάνονται πραγματικά η να είναι αυτοί οι ίδιοι που παράγουν σκάνδαλα, λένε ψέματα και χειραγωγούν. 
Ένας πολιτικός με όψη αντίθεση Σελήνης/Ποσειδώνα και ο Γεώργιος Παπανδρέου, όπου επηρεάζει τον 6 οίκο του. Μπορεί να επηρεάζει την υγεια του και τις συνήθειες του, και ακόμα σκάνδαλα που συνδέονται με στρατό (μιζες), υγεια, την σοσιαλιστική προπαγάνδα, ανήθικα σχέδια ενάντια της κατώτερης τάξης.Ταυτόχρονα, ο λαός-οι μπορεί ασυνείδητα να συμπαραταχθούν με τον δήθεν ιδανικό ηγέτη.

Όμως ,κατά κάποιο τρόπο να ελπίσω ότι ο Κρόνος στην πραγματικότητα θα σώσει αυτή την όψη διαλύοντας εντελώς την ομίχλη; και να δώσει κάποια πρακτική επιρροή; προς το παρόν ο Κρόνος θα κολλήσει στον 8 οίκο της χώρας μας ασκώντας περισσότερη πίεση, με  το τετράγωνο του Πλούτωνα και την σύνοδο με τον Δια. Το μνημόνιο το ονομάσαμε επιτήρηση για τα επόμενα 10 χρόνια.

Κατά τα άλλα η αντίθεση Σελήνη/Ποσειδώνα ,θα μπορούσε να σωθεί από τον Αρη και να το μετατρέψει σε ένα πνευματικό αγώνα. Ο Αρης αντίθετα στον χάρτη της χώρας μας έχει ιδιαίτερη ισχύ και επιρροή στον 7 οίκο της εδώ και πολύ καιρό, όπως και τώρα. Δείχνει σοβαρό κίνδυνο διεθνών αντιθέσεων, διαφωνία με άλλες δυνάμεις, μη ικανοποιητική κατάσταση των εξωτερικών σχέσεων και κίνδυνος πολέμου, προς την νοτιοανατολική και βορειοανατολική περιοχή της χώρας μας.


Βόρειος δεσμός/ωροσκόπος/Πλουτωνας/συνθήκες εξαναγκασμού

Κρόνος/Βόρειος δεσμός/Ουρανος/ σύγκρουση, επανάσταση, εντάσεις, επιθυμία για ελευθερία.

Αρης/Ουρανος/Δίας/ γνώση και έλεγχος μιας κατάστασης, πετυχημένοι αγώνες για δύναμη, ατυχήματα

Αρης//Ουρανος/Βόρειος δεσμός– διαμάχες, φασαρίες, βίαιες πράξεις

Δίας/Πλουτωνας/έρμης/ατομο που επηρεάζει το πλήθος
Επαφές με καλλιτέχνες – Ημέρες ή χρόνια κοινωνίας ή ενότητας – Οργανωτικά μέλη- αγώνες που σχετίζονται με συνεργασίες

Πραγματοποίηση σχεδίων σε δράση με άλλους – Διαπραγματεύσεις με άλλους – Καυστική ομιλία – Επιχειρήματα ή διαφωνίες- Νομικές ενέργειες – Διάδοση πυρκαγιάς- Εκτεταμένη ανάφλεξη – Εκτεταμένος πυροβολισμός – Διάδοση πυρκαγιάς

Κοινωνική αβεβαιότητα ή αστάθεια – Μυστικό σχετικά με γνωστή οικογένεια – Απογοήτευση σχετικά με συνεργασίες- Διάλυση πολιτικών συνεργασιών  – Ζημίες εταιρειών που σχετίζονται με άλλους – Αβεβαιότητα, ανασφάλεια ή αστάθεια σχετικά με τις συνθήκες διαβίωσης – Τεράστια απάτη

Αναχώρηση ή απομάκρυνση από ή με συνεργάτες – Αναβολές που αφορούν προσωπικές επαφές – – Προβλήματα κατά την επικοινωνία – Αναχώρηση ή απομάκρυνση συνεργατών – Δημιουργία επαφών υπό προβληματικές συνθήκες- Σοβαρές ή κρίσιμες ανησυχίες που μοιράζονται με άλλους

Σκέψεις σχετικά με τους περιορισμούς ή τα όρια η σύνορα – Λήξεις που σχετίζονται με τις επικοινωνίες – Προσπάθεια για επιτεύγματα – Εργαζόμενοι – Στρατιώτες – Άνθρωποι που ασκούν δύναμη

Διαταραχές που σχετίζονται με περιστασιακές εταιρικές σχέσεις – Εμπόδια και ανασφάλεια – Άρνηση ή απόσυρση σχετικά με τη σταθερότητα ή την ασφάλεια των εταιρικών σχέσεων – Συνεχής απογοήτευση των εταίρων – Υπονόμευση των εταιρικών σχέσεων – Προβλήματα με τα ναρκωτικά

Αυξήσεις που σχετίζονται με τη ρύπανση του αέρα ή των υδάτων – Ελαχιστοποιημένα δικαιώματα για υγρά ή υδρόβια μέσα – Ιατρικά προβλήματα που υπονομεύουν το εισόδημα – Αδυναμία – Αβεβαιότητα ή αστάθεια – Ανασφάλεια – Απογοήτευση – Σύγχυση – Άρνηση ή απόσυρση – Παράλειψη – Ζημίες.
                                       Email: astro.ephimerides@gmail.com
Follow on instagram.com/astroephimerides/