ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018- ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ

στις

Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου, 2018, ώρα 15:11:28, στο ζώδιο των Ιχθύων, στον 8 οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου.Επηρεάζονται οι Δίδυμοι, Παρθένοι,Τοξότες και Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά στις τελευταίες μοίρες των ζωδίων αυτών. Η νέα Σελήνη επαναλαμβάνεται στον 8 οίκο,όπως και στην πανσέληνο.Ο Κρόνος κυβερνά τον χάρτη και η Αφροδίτη στον Κριο σε πτώση.

Αυτη η νέα σελήνη σηματοδοτεί το τέλος του χειμώνα και την έναρξη της άνοιξης. Γι αυτό το λόγο η περίοδος αυτή είναι ασταθής. Οι ασταθείς καιρικές συνθήκες παραμένουν και ίσως να δούμε το χιόνι και την υγρασία να σκεπάζει ακόμα το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη.Το τετράγωνο Ηλίου-Σελήνης/ Άρη που υπάρχει στον χάρτη της νέας σελήνης ,φέρνει ακόμα μεγαλύτερη αστάθεια. Βέβαια, από την άλλη η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα επιβραδύνει επίσης κατά κάποιο τρόπο τα πράγματα από τις 23 Μαρτίου. Αυτό ίσως δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να παρθούν αποφάσεις ή να δεσμευτείτε σε οποιοδήποτε επίπεδο. Ωστόσο, μείνετε ανοιχτοί σε όλες τις επιλογές που θα υπάρξουν και σκεφτείτε. Προτιμήστε να αναθεωρήσετε, να αναμορφώσετε και να επανεφεύρετε.


Ο 8ος οίκος,όπως ξαναείπαμε,συνδέεται με τα κεφάλαια του κράτους, το αποταμιευτικό σύστημα. Είναι το ανώτατο υπουργικό συμβούλιο, το συμβούλιο επικρατείας. Είναι η θνησιμότητα, ο θάνατος, και οι αυτοκτονίες σε ένα κράτος, είναι οι συντάξεις, το ασφαλιστικό σύστημα, τα ασφαλιστικά ιδρύματα. Είναι ακόμα το χρηματιστήριο, τα χρέη του κράτους προς τα άλλα κράτη και τα εισοδήματα των άλλων κρατών .

O οίκος δείχνει τη σεξουαλικότητά, το ίδιο το σεξ και τις προτιμήσεις σου, πάθη, επιθυμίες και βαθύτερα συναισθήματα, τον πνευματικό (ενίοτε και φυσικό) θάνατο αλλά και τη δική σου μεταμόρφωση ή αναγέννηση.Επίσης αφορά σε κληροδοτήματα, ασφάλειες, επενδύσεις, κληρονομιές, συμβόλαια, δάνεια, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, διαχείριση χρημάτων των άλλων. Διεθνή χρηματοοικονομικά, αντιπροσωπεύει τις μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών, τα δημόσια χρέη, το ενεχυροδανειστήριο, το χρηματιστήριο, τις ασφαλιστικές εταιρείες, τις συντάξεις και κάθε είδους αποζημιώσεις.

Οι Ιχθείς συμβολίζουν τις φυλακές, τα ιδρύματα, τα νοσοκομεία και τους έγκλειστους χώρους, μια χρόνια κατάσταση. Το υγρό στοιχείο στον πλανήτη, τους ωκεανούς, το νερό, το πετρέλαιο, τα αέρια και τα χημικά, τα ναρκωτικά.

Η νεα σελήνη στους Ιχθείς φαίνεται να είναι ανατρεπτική, επεισοδιακή αλλά και επίσης αρκετά παραπλανητική λόγω της έντονης Ποσειδώνιας επιρροής, και παλι. Η νεα σελήνη θα επηρεάσει τις καιρικές συνθήκες, θα διαταράξει την Γη με μεγάλους σεισμούς και θα φέρει νέες δυσκολίες στην διεθνής πολιτική σκηνή. Θα αυξηθούν δραματικά τα ατυχήματα. Βρίσκετε κοντά στην εαρινή ισημερία, οπου οι όψεις θα είναι αρκετά δύσκολες.
Η Νέα Σελήνη στις 17 Μαρτίου, στις 27 ° στους Ιχθείς , είναι η Μοίρα του Αναποδογυρίσματος- προβλέπει Ξαφνική και απρόβλεπτη συμφορά. Κίνδυνος από τη θαλασσα, και για να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα χρειάζεται μια ολοκληρωμένη πολιτική αντιμετώπιση.

Η Σελήνη στους Ιχθείς στον τρίτο δεκανό: Απειλεί με επιπόλαιες επιθέσεις, τρομοκρατικά χτυπήματα και βιασμούς, τόσο στη θάλασσα όσο και στη γη.

Η νεα σελήνη θα εκθέσει με ανώδυνο τρόπο τις πληγές λόγω της στενής της ευθυγράμμισης με τον μικρό πλανήτη Χείρωνα, τον πληγωμένο θεραπευτή αλλα και τον Πωσειδωνα. Σχηματίζει όψεις με τον Άρη και τον Ουρανό, που ονομάζεται και Τρίγωνο Μάθησης αλλα υπάρχει και το Σφυρί του Θωρ στον χάρτηπου μεταφράζεται ως μια σύγκρουση ή μια κρίση σοβαρή που θα προκύψει, τόσο σε πολιτικό αλλά και προσωπικο, ψυχικο επίπεδο θα προσθέσει αλάτι στην εκτεθειμένες πληγές σας, αλλά βέβαια θα φέρει νέες αποκαλύψεις, και εκεί θα δείτε κατά ποσο έχετε αυτογνωσία, που θα οδηγήσει σε ταχεία επούλωση της όποιας πληγής.
Η Νεα Σελήνη αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός άλλου νέου κύκλου 28 ημερών. Η χαρακτηριστική της συνοδος Ηλιου/Σελήνης, δίνει μια αναζωογονητική έκρηξη ενέργειας και πρωτοβουλίας. Πρόκειται για μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να γυρίσετε μια νεα σελίδα ή να ξεκινήσετε ένα νέο έργο. Μπορείτε επίσης να αμφισβητήσετε τις παλιές συνήθειες, τις συμπεριφορές και τις πεποιθήσεις σας καθώς αναζητάτε νέους και εφευρετικούς τρόπους για να σημειώσετε πρόοδο.

Οι επιπτώσεις της νέας σελήνης θα έχουν διάρκεια τέσσερις εβδομάδες μέχρι την νέα σελήνη της 16ης Απριλιου,2018. Ο καλύτερος χρόνος για μια νέα αρχή και για την έναρξη νέων έργων είναι κατά τις δύο πρώτες εβδομάδες αυτού του κύκλου νέας σελήνης.
Καταρχήν ο χάρτης έχει δυο στελλιουμ, ένα στον Κριο (9 οίκος) και ένα στους Ιχθείς (8 οίκος). Και τα δυο σηματοδοτούν εμπόδια και προβλήματα σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, θρησκεία η με μετανάστες, διεθνές εμπόριο, δικαιοσύνη, ανώτερη παιδεία αλλά και την οικονομία, μυστικές υπηρεσίες κτλ. εξάλλου είναι και σε δύσκολες μοίρες όπως εξηγήσαμε πιο πάνω.

Η όψη τριγώνου μεταξύ Αρη/Ουρανού στον χάρτη αντιπροσωπεύει μια κατάσταση αρμονίας. Αυτή η ισορροπημένη κατάσταση είναι όπου φυσικά θα θέλαμε ολοι να μείνουμε, ώστε να αισθανόμαστε άνετα και ασφαλής.

Όμως η όψη τετραγώνου μεταξύ Σελήνης/ Άρη αντιπροσωπεύει έναν ερεθισμό ή διαταραχή που δυσκολεύει και διαταράσσει αυτή την ισορροπημένη κατάσταση ηρεμίας και καθιστά δύσκολο στο να παραμείνουμε ασφαλής και ήρεμοι. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ληφθούν άβολες και δύσκολες αποφάσεις ή να προβούμε σε ενέργειες που θα προτιμούσατε να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσετε, είτε σε προσωπικο είτε σε πολιτικο επίπεδο.

Στη συνέχεια, σε προσωπικο επίπεδο μια κρίση που ήδη υπάρχει, με αυτές τις όψεις σταδιακά αναπτύσσεται καθώς ισως και να αντιμετωπίζουμε νεα διλήμματα για το αν θέλουμε να είμαστε ανάμεσα σε αυτο που θέλουμε, και σε αυτό που πρέπει να παλέψουμε.
Ωστόσο,η όψη ημι-εξάγωνου από τη νέα σελήνη προς στον Ουρανό παρέχει μια τρίτη άποψη. Αντιπροσωπεύει μια κατάσταση ροής, πειραματίζεται και προσπαθεί να βρει νέους τρόπους ώστε να πετύχει την τέλεια ισορροπία.Αντί να αναβάλλετε την αντιμετώπιση της κρίσης, θα πρέπει να δείτε το τετράγωνο ως μια ευκαιρία για την επίλυση της σύγκρουσης, τουλάχιστον σε προσωπικο επίπεδο αλλά ίσως και σε πολιτικο να μην υπάρχει άλλη διέξοδος.

Αυτό το μοτίβο αποκαλείται και «Τρίγωνο μάθησης» η «Τρίγωνο Huber». Αντιπροσωπεύει στην αστρολογία έναν μηχανισμό αντιμετώπισης κρίσεων που έχει ως αποτέλεσμα τη μάθηση ή την ανάπτυξη. Μόλις λοιπόν, ολοκληρωθεί αυτός ο μηχανισμός κρίσης, επιτυγχάνεται μια κατάσταση αρμονίας. Μπορεί να χρειάζεται να ολοκληρωθούν περισσότεροι από ένας κύκλος για να το πετύχουμε αυτό, ειδικά αν προκύψει ένα νέο πρόβλημα.

σύγκρουση → προσπάθεια λύσης → εναρμόνιση

Το τρίγωνο της μάθησης είναι ένας πλανητικός σχηματισμός, ο οποίος σύμφωνα με την σχολή Huber αποτελείται από τρεις πλανήτες (ή από τρεις ομάδες πλανητών αν έχουμε πλανήτες που βρίσκονται στις ίδιες μοίρες) που μεταξύ τους σχηματίζουν μια κόκκινη όψη, μια μπλε και μια πράσινη, όπως βλέπετε στον χάρτη της νέας σελήνης. Η κόκκινη όψη, όπως αναφέρθηκε, μπορεί να είναι σύνοδος, αντίθεση ή τετράγωνο, η μπλε όψη μπορεί να είναι εξάγωνο ή τρίγωνο κτλ.  Ανάλογα λοιπόν με το είδος των όψεων και τον συνδυασμό τους, προκύπτουν δύο περιπτώσεις:

Το μεγάλο τρίγωνο της μάθησης και το μικρό τρίγωνο της μάθησης. Προσωπικά, θα τα ονόμαζα τρίγωνο της μεγάλης γνώσης και το τρίγωνο της μικρής γνώσης αλλά αυτό πιστεύω ότι μικρότερη σημασία στην ανάλυση.

Κατά την γνώμη μου βέβαια εχουμε ένα ακόμη σχηματισμό που είναι πιο σημαντικός και που εχουμε ξανασυναντήσει στο παρελθόν και αυτό είναι  «το σφυρί του Θωρ» ανάμεσα στη Σελήνη, Ήλιο, Αρη, Χείρωνα και Βόρειο Δεσμό. “Το σφυρί του Θωρ”, η αλλιώς η “Γροθιά του Θεού”. Αναφέρετε σε ένα μεγάλο κίνδυνο για τον πλανήτη που ενεργοποιεί το ισχυρό ένστικτο επιβίωσης όπου εκδηλώνονται ως σημαντικά εξωτερικά γεγονότα.

Είναι πιθανόν οι άνθρωποι τότε αλλά όσοι είχαν το Σφυρί του Θωρ στον χάρτη τους, υπήρξαν μάρτυρες βίαιων γεγονότων ή τα μέλη της οικογένειας κατέληξαν στη φυλακή εξαιτίας βίαιων πράξεων η ακόμα μπορεί να είμαστε και μάρτυρες εμπόλεμων καταστάσεων αλλά και τρομοκρατικών επιθέσεων.

Το τετράγωνο Σελήνης/Αρη υποδεικνύει ότι η κρίση περιλαμβάνει μια πρόκληση από έναν οργισμένο άνδρα, συμβολίζει τους ανταγωνιστές ή τους εχθρούς. Κάποιος μπορεί για παράδειγμα, να προσπαθήσει να επιβληθεί πάνω σας, οδηγώντας μια σχέση η συνεργασία σε συγκρούσεις . Μπορεί να είστε ήδη ευερέθιστοι και ανυπόμονοι και πιθανόν να αντιδράσετε σε οποιαδήποτε πρόκληση ή απειλές και με επιθετικότητα η να δράσετε απερίσκεπτα.

Αυτή η οψη οδηγεί σε συσσώρευση θυμού, δυσαρέσκειας ή σεξουαλικής απογοήτευσης. Αυτές οι δυνητικά καταστροφικές ενέργειες πρέπει να διοχετεύονται εποικοδομητικά, ώστε να μην οδηγούν σε σύγκρουση, ατυχήματα, πόνο στους μυς ή εξάντληση. Η άσκηση, ή η σκληρή δουλειά θα δουλέψουν αρκεί να μην υπερβείτε τον εαυτό σας και καταπονηστειτε.
Όμως το τετράγωνο Σελήνης/Αρη, δείχνει βια, επιβολή περιορισμών σε πολιτικο επίπεδο, τρομοκρατία,ανταρσία,τις αυθόρμητες ενέργειες, τα προβλήματα, την αδιαλλαξία, τις διαμάχες και τις φασαρίες, όπου σχηματίζεται μεταξύ 8-5 οίκου. Μια ένταση αυξάνεται επικίνδυνα.

Θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν ότι η Νέα Σελήνη Μαρτίου, είναι η πρώτη φάση σελήνης μετά από τις εκλείψεις που είχαν φόντο ισχυρά φεμινιστικά θέματα και αλλά σημαντικά όπως αναλύσαμε.

Το τετράγωνο Ηλίου/Αρη, από τον 8ο προς τον 5ο οίκο, θα μπορούσε να επιφέρει αύξηση των σεξουαλικών αλλά και τρομοκρατικών επιθέσεων ή να αναφερθούν πράξεις σεξουαλικής βίας. Οι άνδρες μπορεί να αισθάνονται ότι απειλούνται με πιθανές καταγγελίες εναντίον τους και άλλοι να αισθάνονται θύματα λόγω ψευδών καταγγελιών. Θα υπάρξει η αντίδραση ανδρικής οργής σε πρόσφατους ισχυρούς ισχυρισμούς περί σεξουαλικής κακομεταχείρισης. Αυτό αφορά βέβαια και τον καλλιτεχνικό χώρο όσο και την προσωπική μας ζωή όπου μπορεί να υπάρξει κρίση στις ρομαντικές και σεξουαλικές σχέσεις.

Το τετράγωνο Ηλίου /Αρη φέρνει αναστατώσεις, οξυθυμία, προβλήματα, εκνευρισμούς, εντάσεις. Συμβολίζει τους τρομοκράτες, τα βίαια άτομα, τους στρατιωτικούς και αθλητές.

Το ημι-εξάγωνο Νέας σελήνης/Ουρανού δείχνουν ότι η προσπάθεια για μια λύση περιλαμβάνει τη συγκέντρωση πληροφοριών μέχρι τα πράγματα να αρχίσουν να έχουν νόημα. Η περιέργεια και η εφευρετικότητα θα σας βοηθήσουν να κάνετε νέες ανακαλύψεις. Οι απροσδόκητες και τυχαίες συναντήσεις η και τα τυχαία γεγονότα θα είναι πιθανότατα πιο διαφωτιστικά.

Η επιστήμη, το Διαδίκτυο και η αστρολογία η αλλες τεχνικές μπορεί να σας βοηθήσουν να επιλύσετε μια κρίση ή να ανακουφίσετε την απογοήτευσή σας. Μπορεί να έχετε δυσκολία, να κολλήσετε σε μια ρουτίνα και θα μπορούσατε εύκολα να αποσπάσετε την προσοχή σας. Ωστόσο, αυτή η τάση οδηγεί σε επιπλέον διορατικότητα και ανακαλύψεις.

Το εξάγωνο Αρη/Ουρανούπροτείνει ότι η εναρμόνιση θα είναι διασκεδαστική και συναρπαστική, περισσότερο από ήρεμη και χαλαρωτική. Η επίλυση της σύγκρουσης θα πρέπει να περιλαμβάνει ευχάριστες εκπλήξεις και ενθαρρυντικές συναντήσεις. Η πρόσθετη πρωτοβουλία, η έμπνευση και τα κίνητρα θα φέρουν γρήγορες αλλαγές που θα βοηθήσουν στην επίλυση του αρχικού δράματος της σχέσης σας, της σεξουαλικής απογοήτευσης ή άλλης κρίσης.

Αυτή η σεξουαλικά διεγερτική όψη φέρνει την ευκαιρία για συναρπαστικές ρομαντικές ιστορίες και θα έχετε το θάρρος να κάνετε την πρώτη κίνηση. Ο πειραματισμός και η ακαμψία στην κρεβατοκάμαρα μπορούν να αναζωπυρώσουν μια ταραγμένη σεξουαλική σχέση. Από την άλλη πλευρά, είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ξεφύγετε από τις σχέσεις που αισθάνεστε ότι περιορίζουν την εκδήλωση συναισθημάτων ή την ελευθερία σας. Αυτό ισχύει επίσης για θέσεις εργασίας ή άλλα πράγματα που σας κρατούν πίσω από την επιτυχία και την ευτυχία. Εμπιστευθείτε τα ένστικτα σας και μην φοβάστε να διακινδυνεύσετε. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς.

Οι άγριες μεταβολές διάθεσης που υπάρχουν σε αυτόν τον δεκανό της Σελήνης είναι βέβαιο ότι θα μας κρατήσουν στα δάχτυλα των ποδιών μας. Λόγω των ψυχικών διακυμάνσεων, ίσως να είναι δύσκολο για μας να διατηρήσουμε σε ισορροπία στις σχέσεις μας ή να επιμείνουμε στην ολοκλήρωση οποιοδήποτε έργου. Λόγω του ότι αυτός ο δεκάνος είναι χαρακτηριστικός της ιδιοσυγκρασίας του συχνά περιγράφεται ως “καλλιτεχνικός δεκανος”. Αυτός ο δεκανος στους Ιχθείς αγαπά το δράμα, το κουτσομπολιό αλλά μπορεί να προκύψει και οργή εξαετίας ενός παιδικού τραύματος. Η έξυπνη διπλωματία ωστόσο στην πολιτική και η υπομονή θα πρέπει να μπουν μπροστά.

ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ -ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ

Υπάρχουν διαφωνίες για το που ακριβώς βρίσκεται η Σελήνη και ο Ήλιος. Αρχικά πολλοί είπαν στον Scheat,που είναι πολύ κοντά, άλλοι λένε αλλού. Εγώ θα γράψω αυτό που βλέπω. Η Νέα Σελήνη και ο Ήλιος είναι σε σύνοδο με τον σταθερό αστέρα Matar. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη σημασία για το σταθερό αστέρι Matar, οπότε πρέπει να κοιτάξουμε στον αστερισμό του Πήγασου, το ιπτάμενο άλογο.

Όταν ο Περσέας αποκεφάλισε τη Μέδουσα, που είχε καταστήσει έγκυο ο Ποσειδώνας, ξεπήδησαν από τη τομή ο Χρυσάωρας, πατέρας του Γυριόνη και ο Πήγασος το φτερωτό άλογο. Κατά μια μαρτυρία, ο Πήγασος γεννήθηκε από το αίμα που έπεσε στη θάλασσα. Τότε ο Περσέας ιππεύοντας αυτόν κατάφερε να διαφύγει τη καταδίωξη των άλλων δύο γοργόνων, αδελφών της Μέδουσας ή, με την πιο συνηθισμένη μορφή του μύθου, με τα φτερωτά σανδάλια του. Ο Πήγασος ήταν συνεπώς γιος του Ποσειδώνα και της Μέδουσας. Ο Πήγασος ήταν το φτερωτό άλογο της Ελληνικής Μυθολογίας, για τον οποίο, αν και ο Όμηρος δεν τον αναφέρει, υπάρχουν οι ακόλουθες παραδόσεις:

Σε ακόμη μεταγενέστερους χρόνους ο Πήγασος θεωρήθηκε ως άλογο των Μουσών που ιππεύουν οι ποιητές και πετούν μαζί του ψηλά στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Τελικά οι θεοί πρόσφεραν στον Πήγασο μια αιώνια θέση στον ουρανό δημιουργώντας τον Αστερισμό του Πήγασου.
Πολλές υπήρξαν οι παραστάσεις του Πήγασου κυρίως σε νομίσματα και δακτυλιόλιθους κατά τους Μυκηναϊκούς χρόνους μέχρι και τους τελευταίους Ρωμαϊκούς ως άλογο με πτέρυγες. Εκτός από το βάθρο του άρματος του Ποσειδώνα και της Αμφιτρίτης, στην Κόρινθο, που από το στέρνο και κάτω απεικονίζεται ως θαλάσσιο κήτος.

Γενικά ο Πήγασος συμβολίζει αλληγορικά το θαλάσσιο νέφος (θαλάσσιοι υδρατμοί – γιος του Ποσειδώνα), που μεταφέρει τους κεραυνούς (του Δία) και όπου γίνονται αντιληπτοί στις καταιγίδες. Θαλάσσιο κήτος σήμερα ίσως να αναφέρεται και στα υποβρύχια.

Ειδικότερα, από τη παραπάνω 4η μυθολογική παράδοση διαφαίνεται περίτρανα (με τα λακτίσματα του Πήγασου στον Ελικώνα), το τελευταίο στάδιο του κατακλυσμού όπου σταμάτησαν πλέον τα νερά να υποχωρούν και αντίθετα να υψώνονται οι κορυφές των βουνών (με εντολή του Ποσειδώνα) μέσα με πανηγυρισμό και νίκη των τεχνών (Μουσών).
Σύμφωνα με τον Πτολεμαίο, είναι φύσεως Άρη και Ερμή. Ο αστερισμός δίνει φιλοδοξία, ματαιοδοξία, διαίσθηση, ενθουσιασμό, καπριτσιόζικη συμπεριφορά και κακή κρίση. Είναι η ταχύτητα στο σώμα και το μυαλό. Ο αστερισμός παρουσιάζει γεγονότα που αφορούν τα πλοία η τα υποβρύχια και τον ωκεανό, αλλά και τις καιρικές συνθήκες. Κατά τους μεσαιωνικούς χρόνους λέγεται ότι δείχνει μάταια άτομα με μεγάλη φιλοδοξία, αλλά με πολύ κακή κρίση.
Ωστόσο η οψη με τον Αρη είναι πολύ σημαντικη και θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν. Αυτό θα μπορούσε να εκδηλωθεί με διάφορους τρόπους, είτε με την σεξουαλική κατάκτηση, μια καπριτσιόζα συμπεριφορά που θα επικρατεί στις σχεσεις μας φέρνοντας προβλήματα και εντάσεις.
Η Σελήνη σε σκληρή οψη με τον Άρη δίνει μεγάλη ώθηση στο να προστατεύσουμε και να υπερασπιστούμε την οικογένεια, αλλά και τα παιδιά. Η επιτυχία, η φιλοδοξία αλλα και η ανταγωνιστικότητα ενθαρρύνονται αυτή τη στιγμή, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να γίνουμε υπερβολικά πιεστικοί και να ασκήσουμε υπερβολική πίεση στα παιδιά μας η στους αγαπημένους μας.
Ο Αρης όμως είναι σε σύνοδο με το σταθερό αστέρα Acumen στο κεντρί του Σκορπιού, αλλά και τον Sinistra, που δημιουργεί έντονες καταστάσεις για πόλεμο, συμβολίζει το πολεμοχαρής πνεύμα που χαίρεται μια πλούσια αιματοχυσία και σφαγές περισσότερο από ό, τι με τη λεηλασία. 

Ο δεύτερος, συνδέεται με σκάνδαλα και διαφθορά. Ο Αρης όμως κυβερνά τον 4 και 9 οίκο στον χάρτη της Νέας σελήνης που συνδέονται σκάνδαλα και διαφθορά με την θρησκεία, την εκκλησία, επεισόδια, φωτιές, τρομοκράτες, τους λεγόμενους κουκουλοφόρους σε μας και γεγονότα στην εξωτερική πολιτική, τους μετανάστες, αλλά και τα εδάφη.

Ο Δίας στον Σκορπιό και στον 4 οίκο σε σύνοδο με τον Agena, Unukalhai, που δεν είναι τυχαίο, σηματοδοτεί τα ατυχήματα, τη βία και τον κίνδυνο δηλητηρίασης, Υποκρισία, εξαπάτηση, εκδίωξη, φυλάκιση ή εξορία που όλως τυχαίως κυβερνά τον 5 και 8 οίκο του χάρτη. Άρα όλα συνδέονται μεταξύ τους κατά ένα περίπλοκο τρόπο.

Ο Ουρανος σε σύνοδο με τον Al Pherg σηματοδοτεί ναυτικό πόλεμο ,μάχες στη θάλασσα και αιματηρά κύματα στη θάλασσα. Είναι φύσεως Κρόνου και Δία δίνει ετοιμότητα, σταθερότητα, αποφασιστικότητα και τελική επιτυχία. Ο Ουρανος στον 9 οίκο του χάρτη σηματοδοτεί εκρήξεις και ατυχήματα σε πλοία, πυρκαγιές, απεργίες, διαδηλώσεις και διαμάχες στους ναυτιλιακούς -εκκλησιαστικούς κύκλους, την παιδεία, τον επιστημονικό τομέα. Ξαφνικά και απροσδόκητα προβλήματα στις αποικίες.

Ο Πλουτωνας στον 6ο οίκο με τον Dheneb, φύσεως Άρη και Δία. Δίνει τη δυνατότητα στην διοίκηση, την ελευθερία, την επιτυχία στον πόλεμο και την ευεργεσία.

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον αστεροειδή  (1198) ATLANTIS μπορεί επίσης να μιλήσει για υπερβολική υπερηφάνεια ή Ύβρις που οδηγεί σε πτώση, καθώς και εξαφάνιση, πολιτισμικό σνομπισμό, αίσθηση επικείμενης μοίρας, εξολόθρευση και χρήση κάρμα του για τον εξορθολογισμό των γεγονότων. Αστρολογικά, η Ατλαντίδα αντιπροσωπεύει τη συγκλονιστικά γεγονότα που περιλαμβάνουν πλημμύρες, ή φυσικές καταστροφές που περιλαμβάνουν νερό. Μπορεί να υπάρξει μια αίσθηση προειδοποίησης ή επικείμενη καταστροφή και σχετίζεται με την ακατάλληλη χρήση της γνώσης ή της τεχνολογίας με τους συναφείς κινδύνους και αρνητικά αποτελέσματα.
Δεν υπάρχει ιδιαίτερο μοτίβο σε αυτή την νέα σελήνη, αλλά η σύνοδος Ερμή / Αφροδίτης με τον βόρειο δεσμό μοιάζει με μια διαφυγή ή ακόμα και με μια παρεκτροπή σε θέματα 9 οίκου. Και οι δύο πλανήτες βρίσκονται στον Alpheratz, που βρίσκονται στον αστερισμό της Ανδρομέδας.Αυτό το αστέρι συνδέεται με το σπάσιμο των αλυσίδων που ανέφερα και στην κάρτα ταρο του μήνα (Σελήνη) ή ενδεχομένως και στους καρμικους δεσμούς. Η Ανδρομέδα χρησιμοποιήθηκε ως θυσία και αλυσοδέθηκε σε ένα βράχο από τον πατέρα της για να κατευνάσει την οργή του Ποσειδώνα.

Σύμφωνα με την παράδοση, όταν η Κασσιόπη ισχυρίστηκε ότι ήταν ωραιότερη από τις Νηρηίδες, ο Ποσειδών, για να την εκδικηθεί, προκάλεσε καταιγίδα στην Αιθιοπία, από την οποία πλημμύρισε τη χώρα, και επιπλέον έστειλε ένα θαλάσσιο τέρας, το Κήτος που κατασπάραζε ανθρώπους και ζώα. 

Σύμφωνα με το χρησμό του μαντείου του Άμμωνα, για να σωθεί η χώρα έπρεπε η Ανδρομέδα να θυσιαστεί στο τέρας· έτσι την εγκατέλειψαν σ΄ ένα βράχο της ακτής, για να την καταβροχθίσει το Κήτος.
Η Ανδρομέδα λοιπόν βρέθηκε δεμένη στο βράχο, στο έλεος του κτήνους. Ο Περσέας ο οποίος επέστρεφε από τη σφαγή της Γοργούς, σκότωσε το Κήτος, την ελευθέρωσε και την παντρεύτηκε αγνοώντας το Φινέα, με τον οποίο ήταν αρραβωνιασμένη η Ανδρομέδα. Έτσι συμβολικά αυτό περιγράφει έναν ηγέτη που κάνει μια προσωπική θυσία για το μεγαλύτερο καλό. Ευτυχώς η Ανδρομέδα διασώθηκε από τον Περσέα.

Ωστόσο, η Αφροδίτη, σε σύνοδο με τον αστεροειδή Eurydike75, αντιπροσωπεύει αυτό που έχει χαθεί, πέρα από το σημείο της ανάκλησης, κάτι που δεν μπορεί να ανακτηθεί ή να αντικατασταθεί, άστοχη νοσταλγία και μια λαχτάρα να επιστρέφουμε σε μια προηγουμένη κατάσταση, δείχνει προσκόλληση στο παρελθόν, κάτι παρωχημένο ή κάτι που δεν είναι πλέον χρήσιμο.

ΕΥΘΥΓΡΑΜΙΣΕΙΣ

Το θέμα είναι βέβαια ότι σε πολιτικό επίπεδο τα πράγματα είναι άκρως επικίνδυνα με αυτή την σκληρή όψη Σελήνης/Αρη. Πέρα από τα τρομοκρατικά χτυπήματα και την βια, η ευθυγράμμιση στους Ιχθείς στον 8 οίκο έχει να κάνει με τον έλεγχο των πόρων και την διαχείριση των οικονομικών. Χάνουμε τον έλεγχο σε διάφορες καταστάσεις ή σημειώνονται αναταραχές που φαίνεται να πλήττουν την ανθρώπινη ζωή. Η απόκτηση ελέγχου πάνω από το ανεξέλεγκτο είναι αρκετά σημαντικό. Αυτό αφορά την διαχείριση μεγάλων ποσών, και οι καταχραστές θα πρέπει να φανούν υπεύθυνοι. Όμως φαίνεται, ότι με την ευθυγράμμιση αυτή θα έρθουν τα πάνω-κάτω στην οικονομία, όπου ο 8 οίκος συνδέεται με τα χρέη κρατών, και όχι μόνο.

Πιστεύω ότι ο 8ος οίκος που κυβερνά την οικονομία, τα πράγματα που είναι εντελώς πέρα ​​από τον έλεγχό μας και τη στάση μας απέναντι σε τέτοιες υποθέσεις. Οι εμμονές με το ανεξέλεγκτο μπορούν να περιπλέξουν πολύ τη ζωή μας. Μπορεί να υπάρξουν προβλήματα με τη διαμόρφωση της σεξουαλικότητας ή μια σύγκρουση μεταξύ σεξουαλικότητας και πνευματικότητας σε προσωπικο επίπεδο. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση ενέργειας και απροσανατολισμο.

Οι ταχέως όμως μεταβαλλόμενοι πλανήτες (Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη) έχουν συνενωθεί με τον Ποσειδώνα που τετραγωνίζει τον Άρη, δημιουργώντας μια ομίχλη ή / και θυμό όπου θα δημιουργήσει  θλίψη, σύγχυση ίσως και θύματα, μιας και γίνεται στον οίκο θανάτου και εξωτερικής πολιτικής μέσα από κατακλυσμικά γεγονότα. Αν και ο 9 οίκος έχει να κάνει με τους μετανάστες, την θαλασσα, την δικαιοσύνη, την εξωτερική πολιτική.

Η ευθυγράμμιση στον Κριο, που είναι στον 9ο οίκο, είναι μικρή αλλά σημαντικά προκλητική. Ο Ήλιος, η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Ουρανός θα συγκεντρωθούν στον Κριό, από τις 21 Μαρτίου μέχρι τις 30. Αυτό είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο επειδή ο Ουρανός θα αφήσει τον Κριό για τον Ταύρο τον Μάιο του 2018. Δεν θα επιστρέψει στο σημείο μέχρι το 2095. Θα βάλει φωτιά κυριολεκτικά σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, τα σύνορα, θρησκείας και με τους μετανάστες, τις συμφωνίες στο εμπόριο αλλά και τις διαπραγματεύσεις.

Ο Κριός που συμβολίζει τον πόλεμο, είναι μια εντελώς εγωιστική, ωμή αρσενική ενέργεια και έτσι αναμένεται να δράσει εδώ, με μια δόση απερισκεψίας για τους ηγέτες και υπουργούς που συνδέονται με την εξωτερική πολιτική η πρέσβεις, σε δυσοίωνους σταθερούς αστέρες.

Το stellium στον Κριό θα τετραγωνίζει τον Κρόνο, σε σύνοδο με τον Ουρανό και θα τετραγωνίζει τον Πλούτωνα. Αυτοί οι πλανήτες θα τετραγωνίζουν επίσης τον Άρη όταν αυτος πλέον θα εισέλθει στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 17 Μαρτίου! Είναι σημαντικο διότι θα μας οδηγήσει στο Blue Moon τέλη Μαρτιου και θα συνεχίζει να υπάρχει μέσα στον Απρίλιο.

Στις 20-24 Μαρτίου, ο Ήλιος θα τετραγωνίζει τον Άρη. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περαιτέρω θυμό και εγωισμό, βια, εντάσεις. Καθώς ο Ήλιος και ο Άρης θα κινούνται αργά και συγχρόνως, αυτή η ενέργεια θα συνεχιστεί μέχρι τις 24 Μαρτίου. Στις 22 Μαρτίου, το τετράγωνο Ηλίου-Αρη θα βρίσκεται σε 2 μοίρες του Κριού / Αιγόκερω και στις 23 Μαρτίου θα βρίσκεται στις 3 μοίρες Κριού / Αιγόκερω. 

Στις 24 Μαρτίου οι όψεις θα είναι αγχωτικές καθώς και η Σελήνη θα αντιτάσσονται επίσης προς στον Άρη και τον Κρόνο. Δυστυχώς, είναι πολύ πιθανό ότι θα δούμε περισσότερη βία στον κόσμο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, και θα μπορούσε να περιλαμβάνει νέους άνδρες και όπλα. Εάν όχι, θα εξακολουθεί να είναι ασταθής.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΔΩ

Η νέα σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Χείρωνα σημαίνει ότι η κρίση, ο θυμός ή η σύγκρουση που προκύπτει από την νέα σελήνη θα εκθέσει τα οδυνηρά τραύματα που υπάρχουν στην ψυχή μας. Θα μπορούσε να είναι ένα γεγονός από την παιδική σας ηλικία όπως ο εκφοβισμός ή μια φυσική πληγή, ασθένεια ή αναπηρία. Θα μπορούσε να είναι μια ραγισμένη καρδιά που ποτέ δεν θεραπεύτηκε ή το θάνατο ενός αγαπημένου. Η βαθύτερη πληγή σας θα μπορούσε να βλάψει την αυτοεκτίμησή σας και να οδηγήσει σε κατάθλιψη, συναισθήματα θυματοποίησης ή σύμπλεγμα κατωτερότητας. Ωστόσο, η αλαζονεία και η περιφρόνηση, αποξενώνει συγγενείς και φίλους. Αυτη η μοιρα έχει φύση παραπλανητική.
Στην κοσμική αστρολογία θα δημιουργήσει σοβαρά τραύματα, πληγές ανεπανόρθωτες μέσα από γεγονότα. Τον Scheat  τον είδαμε στις εκλείψεις του 2015 και το 2016 στους Ιχθείς. Ας θυμίσουμε τι συμβολίζει.

Ο Χείρων είναι σε σύνοδο με το σταθερό αστέρι Scheat στις 29 ° 38 ‘Ιχθείς και αυτό φαίνεται ιδιαίτερα καταστροφικό για τον Χείρωνα. Αυτό το περιβόητο αστέρι συνδέεται περιληπτικά, με ακραία ατυχία, δολοφονία, αυτοκτονία και πνιγμό. Ο Scheat συνδέεται επίσης με καταστροφές, όπως πλημμύρες, ναυάγια, ατυχήματα στις εξορύξεις και αεροπορικά ατυχήματα.

Το τετράγωνο Αρη/Χείρωνα συνδέεται επίσης με τραυματισμούς από πόλεμο, πυρκαγιά, περιορισμούς, όπλα, βία και σεξουαλική βία ή σεξουαλικά προβλήματα όπως η ψυχρότητα, η ανικανότητα και άλλες σεξουαλικές δυσλειτουργίες.
Η αύξηση αναφοράς σεξουαλικών παραπτωμάτων θα προκαλέσει αναμφίβολα πόνο για πολλά θύματα, δράστες, για αυτούς που κατηγορούνται ψευδώς και όλες τις οικογένειές τους. Η εγκληματικότητα θα φτάσει στα υψη.

Με την πρώτη ματιά, η νέα Σελήνη δεν φαίνεται εύκολη να αποκρυπτογραφηθεί, και ίσως επισημάνει κάποιες θυσίες που πρέπει να γίνουν και αυτός δεν είναι άλλος από τον λαό που πιέζεται, τραυματίζεται και δυσανασχετεί από αυτά που γίνονται σε οικονομικό επίπεδο. Θα υπάρξει μεγάλη αστάθεια στην οικονομία και στην εξωτερική πολιτική η οποία θα τραυματιστεί ανεπανόρθωτα.


Όπως και ο Πήγασος, ίσως να θέλουμε να φτάσουμε στα αστέρια, αλλά θα είναι δύσκολο να φτάσουμε μεχρι εκεί. Απαιτείται μεγαλη υπομονή. Οι γρήγορες αποφάσεις, η αλαζονεία ηγετών, μπορεί να καταλήξουν σε μια πτώση που θα κάνει πάταγο. Η εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη του φυσικού νόμου θα είναι μια πρόκληση, αλλά υπάρχει και μια καλή πιθανότητα ότι ένας σωτήρας ισως να εμφανιστεί το τελευταίο λεπτό ώστε να διορθώσει τυχόν λάθη και να σώσει μια κατάσταση.
Η νέα σελήνη επηρεάζει τον 11ο οίκο του Ελληνικού χάρτη, που αναφέρεται στους συμμάχους, τις τοπικές κυβερνήσεις, τα συμβούλια, το κοινοβούλιο, τις κοινωνικές ομάδες, την αεροπορία, το διαδίκτυο, με όλους τους σταθερούς αστέρες που συναντήσαμε, μαζί με τον Χείρωνα. Αυτό συνεπάγεται με μεγάλη αστάθεια ,προβλήματα και αλλαγές στο κοινοβούλιο και τις κοινωνικές ομάδες που έχουν πληγεί η θα πληγούν λόγω ανατρεπτικών γεγονότων και αποφάσεων.

Ωστόσο, το τετράγωνο Αρη/Ποσειδώνα συνεχίζει να έχει ισχυρή επιρροή στον χάρτη, όπως εξηγήσαμε στις δυο προηγούμενες σεληνιακές φάσεις. Αυτό συνδέεται με σκάνδαλα και εξαπάτηση στην οικονομία, συνεπάγεται με μολύνσεις, αδυναμία, κοινωνικές αναταραχές, βια, ανέντιμες συναλλαγές, αποκαλύψεις, ανατροπές, διαπλοκές και παιχνίδια εξουσίας. Όμως λειτουργεί και ως ένα είδος αφύπνισης! 

Εξάλλου, η παρουσία του Ποσειδώνα στον 11 οίκο υποδηλώνει αναταραχή, μυστικές συνομωσίες, προδοσίες και κακή συνεργασία μεταξύ των μελών του κοινοβουλίου, μερικά σκάνδαλα και δυσάρεστα γεγονότα, ατυχήματα .
Ερμής, Αφροδίτη και Ουρανος στον 12 οίκο της χώρας, υποδηλώνει κλοπή η συμφωνία που αφορά κλοπή, πλαστογραφία και εγκλήματα κατά των παιδιών, σκάνδαλα,κατασκοπεία, υποκλοπές,με το δημόσιο χρήμα,εγκλήματα,πυρκαγιές,εκρήξεις,εμπρησμούς,σε ιδρύματα και έγκλειστους χώρους και ανυπαρξία η απειθαρχία και ανυποταξία σε εργαστήρια και παρόμοιους θεσμούς.

 Η νέα σεληνη επηρεάζει περισσότερο τις ΗΠΑ, την Αγγλία, Γαλλία, Ρώμη, Βερολίνο την κεντρική Ευρώπη.

«Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί …. και πιθανότατα θα γίνει». Να περιμένουμε το απροσδόκητο. Μια ξαφνική επιτάχυνση των γεγονότων μπορεί να οδηγήσουν τα πράγματα εκτός ελέγχου. Πιθανώς επειδή είναι.