ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ-ΕΝΑΣ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ

στις
Μια σημαντικη αλλαγή που πραγματοποιείται είναι η αλλαγή ζωδίου στον Χείρωνα. Ο Χείρων μετακινείται στις 0 μοίρες του Κριου, στις 17 Απριλίου 2018. Αυτός είναι ο πιο ισχυρός βαθμός στον Ζωδιακό, ειδικά στο ζώδιο αυτό, που ονομάζεται ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ, όπου έχει παγκόσμιες συνέπειες. Στις 25 Σεπτεμβρίου 2018, θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του και θα φτάσει μέχρι τις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων, και στις 19 Φλεβάρη του 2019 θα αρχίσει κανονικά την πορεία του μέσα από τον Κριο, όπου θα μείνει μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου 2026, οπότε και θα βρεθεί στον Ταύρο!!! Την τελευταία φορά μα που μας επισκέφτηκε μέσα από το ζώδιο αυτό ήταν το 1977. Μια φιλη έφερε το θέμα προς συζήτηση, για τον Πολεμιστή Κριο, που συμβολίζει τους τραυματισμένους πολεμιστές η έναν πολεμιστή που πληγώνεται;
Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού, συμβολίζει το κεφάλι, το σώμα, τα πρώτα στάδια της ζωής, την ενέργεια της άνοιξης, κλπ. Ο Χείρων ξεκινάει έναν νέο 50ετή κύκλο αυτή την άνοιξη, διασχίζοντας το ζώδιο του Κριου για τα επόμενα 9 χρόνια. Αυτό σημαίνει ένα νέο κύκλο για τον τύπο τραυματισμού που θα είναι πιο συνηθισμένος κατά την διάρκεια αυτής της εποχής. Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς και του πολέμου, που κυβερνάται από τον Αρη, συμβολίζει το πληγωμένο σώμα, έχει αστείρευτη δύναμη, συμβολίζει τις πληγές της κεφαλής και ούτω καθεξής.
 
Τα άτομα που γεννήθηκαν με τον Χείρωνα στον Κριό σίγουρα φέρουν ένα τραύμα στη ζωή τους, αλλα συνήθως και στο σώμα τους, είναι πιθανό να έχουν από τα παιδικά τους χρονια και γενικότερα είναι επιρρεπής στα ατυχήματα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι μεγαλύτεροι τώρα σε ηλικία, προετοιμάζοντας να αντιμετωπίσουν τα δικά τους τραύματα για το σώμα τους μέσα στα επόμενα 9 χρόνια. Ωστόσο, αυτά τα τραύματα μπορεί να είναι φυσικά επι το πλειστον η και ψυχικά , δεν αποκλείεται. Αλλά σε αυτό το Πλανητικό πλαίσιο, ο Χείρωνας στον Κριό είναι οι φυσικές πληγές που μπορεί να συμβούν από τον πόλεμο ή τον φυσικό τραυματισμό.
Ο Χείρων την τελευταία φορά που ήταν στον Κριο, ήταν στα τέλη της δεκαετίας του 1960. Κάθε έθνος θα έχει διαφορετικά αποτελέσματα με βάση τον γενέθλιο χάρτη. Για τις ΗΠΑ, ο Χείρων στον Κριό είναι σημαντικός και ήταν πάντα δύσκολος. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι Η.Π.Α. έχουν την Αφροδίτη στις 3 μοίρες Καρκίνου, στη συνέχεια ο Δίας, ο Ηλιος και ο Ερμής. Αυτό δημιουργεί μια ευθυγράμμιση τετραγώνου από τον Χείρωνα στον Κριο. Αυτή ήταν μια σειρά αιματηρών ετών πολέμου στο Βιετνάμ, καθώς και άλλες βιαιότητες στις ΗΠΑ που έγιναν στα τέλη της δεκαετίας του 1960.
Αν και οι ΗΠΑ βρίσκονται πάντα σε πόλεμο, αυτοί οι πόλεμοι στη Μέση Ανατολή δεν είχαν το ίδιο βαθμό δραματικής απώλειας ζωής και αίματος όπως το Βιετνάμ, τουλάχιστον από αμερικανικής πλευράς. Ο πόλεμος στο Βιετνάμ στοίχισε στην Αμερική και ακόμα δε το έχουν ξεπεράσει. Ο λαός της διαλύθηκε, και τα σωματικά και ψυχικά τραύματα δεν έχουν επουλωθεί ακόμα σε αυτούς που πήγαν και πολέμησαν εκεί. Ο Χείρωνας χτύπησε άλλες χώρες σκληρά με βάση τους γενέθλιους χάρτες τους. Αλλά για τις ΗΠΑ, τα πράγματα συνήθως χειροτερεύουν όταν ο Χείρωνας βρίσκεται στον Κριό εξαιτίας της σύγκρουσης με τον Καρκίνο. Άλλωστε το είχα αναφέρει πρόσφατα στην ανάλυση σεληνιακών φάσεων.
Αυτό με οδηγεί στο να πιστέψω, βασισμένο σε πολλές άλλες σπάνιες ευθυγραμμίσεις, ότι έρχεται ένας άλλος αιματηρός πόλεμος που θα μπορούσε να πληγώσει για άλλη μια φορά την αμερικανική στρατιωτική δύναμη και τους Αμερικανούς πολίτες, ανάλογη σαν και αυτή της δεκαετίας του 1960. Τουλάχιστον θα δούμε αύξηση της γενικής σωματικής βίας για τους Αμερικανούς.

 

Άλλες χώρες θα αντιμετωπίσουν πολλές δυσκολίες.
Τον Απρίλιο, ο Χείρωνας απομακρύνεται από τους Ιχθείς και εισέρχεται στον Κριο. Ο Χείρων είναι ένας μικρός πλανήτης που ανακαλύφθηκε από τον αστρονόμο Charles T. Kowal την 1η Νοεμβρίου του 1977. Ανήκει στην κατηγορία των «Κενταύρων», δηλαδή των ουράνιων σωμάτων που έχουν ασταθή τροχιά  και συμπεριφέρονται κατά το ήμισυ ως αστεροειδείς και κατά το άλλο μισό ως Κομήτες.
 
Κατά τον Χείρωνα σε αυτό το ζώδιο, η ζωή ήταν άδικη και οι πληγές ανίατες. Αν και οι πληγές του Χείρωνα φαίνεται να είναι διαχειρίσιμες μόνο μέσω της αποδοχής. Ενώ ο Χείρωνας βρισκόταν στον Ιχθείς, η απώλεια της πίστης μας σε έναν κόσμο που φαινόταν να είναι εναντίον μας δημιούργησε πληγές που οδήγησαν σε πικρία και απογοήτευση από τους άλλους, είτε αυτοί είναι οι προϊστάμενοι μας, οι φίλοι μας,οι τοπικές πόλεις και η κυβέρνηση.
 
Ο Χείρωνας στον Κριο είναι μια ενέργεια που πρόκειται να αλλάξει τα πράγματα δραματικά. Αντί να είμαστε απογοητευμένοι από τους άλλους, υπάρχει μια βαθιά αίσθηση απογοήτευσης που συμβαίνει μέσα μας. Θα αισθανθούμε μπλοκαρισμένοι και η αίσθηση της ατομικής έκφρασης θα μπερδευτεί και θα καταπνίγει οδηγώντας πολλούς να εγκαταλείψουν τη ζωή τους εξαιτίας της αντίστασης από τον εξωτερικό κόσμο. Αν και η εύρεση μιας προσωπικής ταυτότητας μπορεί να είναι δύσκολη, με τον Χείρωνα να βρίσκεται στον Κριό είναι απαραίτητο να προσπαθήσουμε να είμαστε ο εαυτός μας και να συνειδητοποιήσουμε ότι η αίσθηση της ξεχωριστής προσωπικότητας μας ωθεί στο δικό μας ταξίδι.

 

Μεγάλωσες με όρια και με περιορισμούς που δεν σε άφησαν να αναπτύξεις αλλά και να εξελίξεις την προσωπικότητά σου, με αυτονομία, έτσι ακριβώς όπως θα ήθελες. Διαθέτεις μεγάλο σθένος, όμως πολλές φορές γίνεται μία πάλη μέσα σου, που σε οδηγεί σε συμπεριφορές που ούτε εσύ μπορείς να προβλέψεις ή να δαμάσεις. Δεν εξωτερικεύεις εύκολα τον πραγματικό σου εαυτό, γιατί πολλές φορές και εσύ ο ίδιος δεν γνωρίζεις την προσωπική σου ταυτότητα. 
 
Αυτό όμως που μπορείς και εσύ να ομολογήσεις, είναι ότι κρύβεις μέσα σου πολύ θυμό αλλά και απωθημένα, που φοβάσαι να τα δεις και να τα αντιμετωπίσεις κατάματα, γιατί θέλεις να αποφύγεις την πληγή, τον πόνο αλλά και το κλάμα.Μετά από γεγονότα που θα γίνουν στη ζωή σου θα αναγκαστείς από τις συνθήκες να κάνεις έναν απολογισμό, που θα σε βοηθήσει να τα βρεις με τον εαυτό σου και να κατανοήσεις ακόμα περισσότερο το ποιος είσαι, τι θέλεις και μέχρι που θέλεις και μπορείς να φτάσεις! Μπορεί το ταξίδι της ανακάλυψης του εαυτού σου να είναι «ομηρικό», όμως στην πορεία του, θα καταφέρεις να βοηθήσεις ανθρώπους που σε περιβάλλουν να ανακαλύψουν όλες τις πτυχές του εαυτού τους!
ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΕΙΡΩΝΑ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ  ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΙΟ/ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΑΙΓΌΚΕΡΩ
 
Ο Κριός τετραγωνίζει τον Καρκίνο και τον Αιγόκερω και τα ζώδια αυτά θα επηρεαστούν. Είναι ενδιαφέρον να δούμε ποιες χώρες ανήκουν στα ζώδια αυτά. 
 
Αγγλία, Γερμανία, Πολωνία, Παλαιστίνη, Ισραήλ, Συρία, Λιθουανία. Από τον Καρκίνο κυβερνώνται η Ολλανδία, ΗΠΑ, Παραγουάη, Σκωτία, Νέα Ζηλανδία. Από τον Αιγόκερω η Βουλγαρία, Μεξικό, Ηνωμένο Βασίλειο, Αλβανία, Βοσνία, Αφγανιστάν, Λιθουανία, Ινδία.
 
 • Τουρκία- Χείρωνας στον Κριο (τώρα βγάζουμε συμπεράσματα)
 • Ισπανία- (Χείρωνας στον Κριο)
 • Σκόπια –(Χείρωνας στον Καρκίνο)
 • Αίγυπτος –(Χείρωνας στον Αιγόκερω)
 • ΝΑΤΟ (έχει μια μεγαλη ευθυγράμμιση στον Κριο)
 • Παλαιστίνη (Χείρωνας στον Καρκίνο)
 • Ολλανδία (Χείρωνας στον Κριο)
 • Ουγγαρία (Χείρωνας στον Κριο)
 • Ρωσία- έχει Χείρωνα στον Λέοντα αλλά διαθέτει μια ευθυγράμμιση στον Αιγόκερω και ωροσκόπο Καρκίνο.
 • Τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974 έγινε με Χείρωνα στον Κριο. Ο χάρτης της Ελληνικής Μεταπολίτευσης και ου Νέου Ελληνικού Συντάγματος, ο χάρτης της Ελληνικής Επανάστασης κατά τον Τουρκικό ζυγο.
 • Χώρες/Πόλεις που κυβερνά ο Κριός: Καμπότζη, Πακιστάν, Δανία, Μποτσουάνα, Γερμανία, Παναμάς, Βόρειο και Νότιο Βιετνάμ, Αγγλία. Λέστερ, Φλωρεντία, Κρακοβία, Νάπολη, Ουτρέχτη, Μασσαλία, Μπέρμιγχαμ (Ηνωμένο Βασίλειο),Σαραγόσα (Ισπανία), Μπέρμιγχαμ και Μπλάκμπερν (Αγγλία), Brunswick (Γερμανία), πόλεις των ΗΠΑ: Σαν Φρανσίσκο (ΚΑ) (ΝΤ), Πούντε (ΝΑ), Πούντμπο (CO), Φορτ Λόντερντεϊλ (Φλόριντα), Στάμφορντ (CT), Utica.
 • Χωρες/Πόλεις που κυβερνά ο Καρκίνος- Άμστερνταμ, Μάντσεστερ, Μιλάνο, Νέα Υόρκη, Στοκχόλμη.
 • Χωρες/Πόλεις που κυβερνά ο Αιγόκερως- Μπράντενμπεργκ, Βρυξέλλες, Οξφόρδη, Γάνδη, Δελχί, Πόλη του Μεξικού, Πορτ Σάιντ
Ο ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ
 
Ο Χείρωνας στον Κριό (1800 – 2100)
9 Απρ 1820 – 5 Μαρ 1829 (εκτός από 7 Οκτ 1820 – 8 Φεβ 1821 ή 7 Μάϊος 1828 – 11 Νοέμβριος 1828)
 
4 Ιουνίου 1868 – 4 Φεβρουαρίου 1878 (μη συμπεριλαμβανομένων των 31 Ιουλίου 1868 – 22 Μαρτίου 1869 ή 5 Νοεμβρίου 1869 – 13 Ιανουαρίου 1870 ή 5 Ιουλίου, 1876 – 31 Αυγούστου 1876 ή 20 Απριλίου 1877 – 13 Δεκεμβρίου 1877)
 
31 Μαρτίου 1918 – 25 Μαρτίου 1927 (εκτός 22 Οκτωβρίου 1918 – 28 Ιανουαρίου 1919 ή 24 Μαΐου 1926 – 20 Οκτωβρίου 1926)
1 Απριλίου 1968 – 28 Μαρτίου 1977 (μη συμπεριλαμβανομένων των 18 Οκτωβρίου 1968 – 
 
30 Ιανουαρίου 1969 ή 28 Μαΐου 1976 – 13 Οκτωβρίου 1976)
17 Απρ 2018 – 14 Απρ 2027 (δεν περιλαμβάνεται 25 Σεπ 2018 – 18 Φεβ 2019 ή 19 Ιουν 2026 – 17 Σεπ 2026)
 
3 Μαΐου 2068 – 23 Φεβ 2078 (εκτός από 3 Σεπ 2068 – 4 Μαρ 2069 ή 28 Απρ 2077 – 21 Νοε 2077)
Παρακάτω είναι μερικά από τα γεγονότα από αυτές τις περιόδους που έχω βρει που αντηχούν με τον Χείρωνα στον Κριό. Ορισμένες από αυτές μπορεί να σας εκπλήξουν:
1820: 
 
Ανακάλυψη της Ανταρκτικής, «Αμερικανικοί Ινδικοί πόλεμοι» (Native American Genocide), θάνατος στην εξορία του Ναπολέοντα, άφιξη κινητήρων εσωτερικής καύσης και ηλεκτρικών κινητήρων, υλοποίηση της πρώτης αστυνομίας, πρεμιέρα του «Faust» και η 9η συμφωνική του Beethoven που θεωρείται ευρέως το μεγαλύτερο έργο του. Ο Αλέξανδρος Υψηλάντης γίνεται αρχηγός της Φιλικής Εταιρείας, μίας μυστικής οργάνωσης με σκοπό την ανατροπή της οθωμανικής κυριαρχίας στην Ελλάδα. Καταργείται η δουλεία στην Ελλάδα. Καταργείται η δουλεία στη Χιλή.
 
Πυρκαγιά καταστρέφει την αρχαία Βασιλική του Αγίου Παύλου Εκτός των Τειχών στη Ρώμη. Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζέιμς Μόνροου απευθυνόμενος στο Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών διακηρύσσει την αμερικανική ουδετερότητα σε μελλοντικές ευρωπαϊκές συγκρούσεις και προειδοποιεί τις ευρωπαϊκές δυνάμεις να μην παρεμβαίνουν στην Αμερική. Πρώτος αγγλοβιρμανικός πόλεμος: Η Μεγάλη Βρετανία κηρύσσει επισήμως τον πόλεμο στη Βιρμανία. Ρωσοπερσικός πόλεμος (1826-1828) https://el.wikipedia.org/wiki/1820
1868 – 1878: ο άνθρωπος του Cro-Magnon που αναγνωρίστηκε για πρώτη φορά, οι «Αμερικανοί Ινδικοί πόλεμοι» κορυφώνονται με αιματηρές μάχες, η μακρά κατάθλιψη στην Ευρώπη και την Αμερική (Long Depression), η βασίλισσα Βικτόρια γίνεται αυτοκράτειρα της Ινδίας, εφευρέθηκαν μπλε τζιν και συρματοπλέγματα, η τάξη των σαμουράι καταργείται στην Ιαπωνία, τα φεγγάρια του Άρη ανακαλύφθηκαν, ο Τολστόι δημοσιεύει το «Πόλεμος και την Ειρήνη».
 
1918 – 1927: Τέλος του Πρώτου Παγκόσμιου Πολέμου, με την κοινωνία να αντιμετωπίζει την ερήμωση όσων τον βίωσαν, ο Χίτλερ γίνεται ηγέτης του ναζιστικού κόμματος και δημοσιεύεται το «Mein Kampf», ο θάνατος του Λένιν προκαλεί διαχωριστική πάλη εξουσίας μεταξύ Τρότσκι και Στάλιν, ο Χιροχίτο γίνεται αυτοκράτορας της Ιαπωνίας, μεταδίδονται οι πρώτες τηλεοπτικές εικόνες και γίνεται η πρώτη ταινία του “talkie” (“The Jazz Singer”).
 
1968 – 1977: Προσσελήνωση στο φεγγάρι, Woodstock, δολοφονίες του JFK και MLK, έναρξη των «προβλημάτων» στη Βόρεια Ιρλανδία, δημιουργία ARPANET (γένεση του Διαδικτύου), επικύρωση της συνθήκης μη διάδοσης των πυρηνικών όπλων, θάνατοι Morrison, Hendrix, Presley και Joplin, η γενοκτονία του Killing Fields, η ανακάλυψη του Australopithecus afarensis (είδη ανθρώπων που ζούσαν πριν από 3-4 εκατομμύρια χρόνια), η εκτόξευση διαστημικού Voyager, η παγκόσμια ενεργειακή κρίση, οι πρώτοι γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί (βακτήρια και ποντίκια) Ο ιός Ebola, η γέννηση των υπολογιστών της Apple, επιχειρήθηκαν τα πρώτα facelifting, η παραίτηση του Νίξον, η δημοτικότητα του τατουάζ και του piercing, ‘Mohawk’ hairstyle, το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ «Ο Νονός», «Jaws», ‘, ‘The Exorcist’, ‘Rocky’, ‘ Superman ‘και’ One Flew over the Cuckoos Nest ‘, στη λογοτεχνία την άφιξη του Stephen King. https://el.wikipedia.org/wiki/1968
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΣΣΟΡΟΠΗΜΕΝΟΣ
 
Η αίσθηση της ύπαρξής σας έχει παραβιαστεί κατά κάποιο τρόπο και μπορεί να φοβηθείτε να διεκδικήσετε τον εαυτό σας. Μπορεί επίσης να αντισταθμίσετε τα πράγματα υπερβολικά προσπαθώντας να είστε οι πρώτοι σε όλα. Φυσικά μπορεί να υποστείτε τραύματα στο κεφάλι η στο σώμα. Μπορεί να γίνετε πρωτοπόροι με τρόπο που θα εξυπηρετεί την ανθρωπότητα.Ο Χείρωνας στον Κριο, μιλά για μια πληγή σχετικά με την προσωπική σας εικόνα, και την αυτο-αντίληψη. 
 
Υπάρχουν δυσκολίες στο να εκφράσετε τον εαυτό σας, στο να ενεργήσετε ελεύθερα,να αισθανθείτε ανεξάρτητοι αλλά και αυθόρμητοι.Υπάρχει μια δυσκολία στο να εκφράσετε τον θυμό σας με υγιή τρόπο. 
 
Μπορείτε ως εκ τούτου να είστε ανυπόμονοι, ευερέθιστοι, απογοητευμένοι, έντονοι, θυμωμένοι και βίαιοι. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να είστε εξαιρετικά ντροπαλοί, ο θυμός μπορεί να κατασταλεί και να στραφεί προς τα μέσα.Τα επίπεδα ενέργειας και η σεξουαλική ενέργεια μπορεί να είναι μια πάνω και μια κάτω. Όλα θα εκφράζονται σε υπερβολικό βαθμό /η θα υπάρχουν αναστολές.
 
Φυσικά συμπτώματα: Πονοκέφαλοι, αϋπνία, πυρετοί, ατυχήματα, μώλωπες και ειδικά γύρω από το κεφάλι.
 
Αρνητικές σκέψεις: Σκεφτείτε ότι είστε εγωιστές, νομίζετε ότι είστε αρνητικοί / ή άχρηστοι, νομίζετε ότι είστε πολύ επιθετικοί, υπερβολικοί.
 
Θεραπεία: Βρίσκοντας τη μοναδικότητά σας μέσα από την αυτο-ανακάλυψη, ενισχύετε την αίσθηση του ανταγωνισμού μέσα από τον αθλητισμό η άλλες παρόμοιες ασχολίες, ενισχύοντας τον ιδιαίτερο εαυτό σας αλλά και τα στοιχεία που σας κάνουν μοναδικούς, κάντε περισσότερο πρακτική με την υπομονή και να προσπαθήσετε να είστε πιο ανοιχτοί.

 

Η πληγή του Χείρωνα στον Κριό είναι βασικά υπαρξιακή – αυτοί οι άνθρωποι έχουν την ανάγκη να αγωνιστούν για κάτι, αλλά δεν μπορούν να πολεμήσουν οποιαδήποτε μάχη αν δεν ξέρουν ποιοι είναι, τι ή τι πρέπει να πολεμήσουν και ποιες είναι δικές τους προσωπικές αδυναμίες. Έτσι, για αυτά τα άτομα, η πορεία προς την επούλωση και ολότητα εμπεριέχει τη συνειδητοποίηση της δικής τους έμφυτης δύναμης, είναι μόνοι τους και μπορούν να ενεργήσουν ενάντια στους τρομερούς εχθρούς, χωρίς βοήθεια εάν χρειαστεί και πιθανόν να έχει πληγεί το Εγώ.
 
Αυτοί είναι όμως αργότερα απίστευτα ισχυροί άνθρωποι, ακόμη και υπεράνθρωποι ή υπερφυσικοί, αλλά η αφέλεια τους είναι μια δυνητικά θανατηφόρα ευπάθεια.Τείνουν να έχουν μια έμφυτη και σχεδόν παιδική εμπιστοσύνη όχι μόνο στις ικανότητές τους, που δεν είναι πάντα επαρκείς, αλλά και στην ακεραιότητα και την αξιοπιστία άλλων ανθρώπων.
 
Και οι δύο αυτοί παράγοντες τους κάνουν να «καίγονται» πιο συχνά στην ζωή τους,  από ό, τι πρέπει. Από την ανιδιοτελή αγάπη και παγκοσμιότητα περνάμε στην ξέφρενη ταχύτητα, τα τραύματα της ατομικότητας, δηλαδή Ιχθείς- Κριός. Αφήστε την ηττοπάθεια.
 
Αυτοί οι άνθρωποι είναι αξιοσημείωτο για τις ουλές και τα εγκαύματα στο σώμα τους αλλά και τα “χτυπήματα”που η ζωή τους δίνει, στρέφονται στη μάχη αλλά και πρέπει να επιλέξουν τις μάχες τους με σοφία. «Φορέστε» αυτές τις ουλές με υπερηφάνεια, και μην αφήσετε τους άλλους να καθορίσουν ποιοι είστε και επιλέξτε τις μάχες που θα σας επισημάνουν προσεκτικά.
Είναι σημαντικό να θυμόμαστε τις τραυματικές μας εμπειρίες,ο πόνος,τη θλίψη, όλα αυτά είναι κομμάτι της ανθρώπινης ύπαρξης και εμπειρίας. Μέχρι το 2027, στόχος του ειναι να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αποδοχή του εαυτού μας, να αντιμετωπίσουμε τις ανεπάρκειες μας, την χαμηλή αυτοπεποίθηση μας, και τις αμφιβολίες, ώστε να ανακαλύψουμε την εσωτερική μας δύναμη και τον πολεμιστή μέσα μας.
Διεκδικείς το δικαίωμα να είσαι ο εαυτός σου. Δεν ανέχεσαι να είσαι το φερέφωνο των άλλων, έχεις τη δική σου φωνή. Δεν ζεις για για χάρη των άλλων.Έχεις το δικό σου όραμα, είσαι αυθεντικός με τον εαυτό σου. Συχνά επιδεικνύουμε τόλμη και παίρνουμε ριψοκίνδυνες αποφάσεις, κάνοντας γνωστή τη θέση μας στους γύρω, με επίσημες δηλώσεις.
 «Άδραξε τη μέρα».
 Όλοι μας εχουμε προσωπική δύναμη και θέληση, κόβουμε τις εξαρτήσεις και ανοιγόμαστε σε νέους ορίζοντες, αντλώντας πίστη από μέσα μας. Βαδίζουμε στη ζωή μας με το δικό μας στυλ.