Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ- 15 ΜΑΙΟΥ 2018- 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2026

στις
Μετα από 7 χρόνια σκληρής διαμονής του Ουρανού μέσα από τον πύρινο Κριο, γύρω στα μέσα Μαΐου,θα δούμε μια άλλη σημαντικη αλλαγή, μετά από πολλά χρόνια.Ο Ουρανός θα εισέλθει στον γήινο Ταύρο στις 15 Μαΐου 2018, ώρα 5:28 μμ. στον 4 οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου.
 
Ο Ουρανός θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του στις 2 μοίρες και 33 λεπτά του Ταύρου στις 7 Αυγούστου 2018. Ο Ουρανός κατά την διάρκεια ανάδρομης πορείας του θα πάει πίσω στον Κριο, κατά τις 6 Νοεμβρίου 2018. Ο Ουρανός, θα γυρίσει σε ευθεία πορεία, στις 6 Ιανουαρίου 2019, στις 28 μοίρες και 36 λεπτά του Κριου.
Στις 6 Μαρτίου το 2019 θα ξαναβρεθεί στον Ταύρο, για να συνεχίσει το ταξίδι του για τα υπόλοιπα 7 χρόνια,το οποίο και τελικά θα τελειώσει στις 26 Απριλίου 2026, ενώ από τις 7 Ιουλίου-8 Νοεμβρίου 2026 θα εχουμε μια πρώτη εικόνα όταν θα εισέλθει στους Διδύμους. Και η τελευταία διέλευση είναι πολύ σημαντικη από τεχνολογικής άποψης διότι εκεί έχουν γίνει μεγάλες ανακαλύψεις.
Ο Ουρανος στον Ταύρο, καταρχήν είναι σε απόλυτη πτώση και ήταν εκεί από το 1935 έως το 1942.Ο Ουρανος στον Ταύρο θα παραμείνει εκεί για τα επόμενα 7 χρόνια εκφράζοντας μια ολόκληρη συλλογική επιρροή πάνω σε μια ολόκληρη γενιά με το δικό του τρόπο. Δείχνει με ποιο τρόπο επηρεάζεται το άτομο από τις επαναστατικές τάσεις της κοινωνίας.
 
Στον προηγούμενο κύκλο του, επί της ουσίας έληξε ο μεσοπόλεμος και σταδιακά ξεκίνησε ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος. Η περίοδος αυτή χαρακτηρίζεται από την διεύρυνση των δικτατορικών καθεστώτων και την αδυναμία των παραδοσιακών δυνάμεων να αντιδράσουν, λόγω του φόβου τους για έναν γενικευμένο πόλεμο. Το αποτέλεσμα ήταν ο φόβος τους να πραγματοποιηθεί μέχρι την στιγμή που πραγματικά ξύπνησε ο κοιμισμένος γίγαντας που ονομαζόταν Η.Π.Α.
 
Οι γεννημένοι αυτό το χρονικό διάστημα, γεύτηκαν τι σημαίνει ξεριζωμός και επιβολή. Όταν αυτή η γενεά ενηλικιώθηκε, αργότερα, αναγκάστηκε να βρίσκει οποιαδήποτε εργασία ώστε να καλύψει τις ανάγκες της. Η επαναστατικότητα της περιόδου αυτής εμφανίστηκε μέσα από το χαρακτηριστικό γνώρισμα του Ταύρου, για τον χορό και το τραγούδι. Γεννήθηκε το ροκ εν ρολ.
Ο Ουρανος στον Ταύρο από το 1935 έως το 1942, και αμέσως η σκέψη μας πάει πίσω στην άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία και τον 2 παγκόσμιο πόλεμο.Ο Ουρανος στον Ταύρο σε συλλογικό επίπεδο, αναμένεται να φέρει την οικονομική ανανέωση και νέες επαναστατικές μεθόδους στη χρησιμότητα των αποθεμάτων. Αυτή η επιρροή ωστόσο φέρνει νέες τάσεις στη ψυχαγωγία και στις απολαύσεις και νέες ανθρώπινες αξίες μέσα στην κοινωνία που προκαλούν τις υλιστικές απόψεις.
 
Κάποια ασυνήθιστα ιδανικά αντικαθιστούν την αρχή του χρήματος και υπάρχει μια μεγαλύτερη τάση στην κοινωνία για αναζήτηση εναλλακτικών μεθόδων σχετικά με την ασφάλεια και τις ασφαλής επιλογές. Ο 2 παγκόσμιος πόλεμος έφερε μεγάλες υλικές καταστροφές και οι άνθρωποι τότε έπρεπε να επενδύσουν ξανά την εμπιστοσύνη τους στους συνανθρώπους τους.Τα συστήματα αξιών αλλάζουν όπως όλοι φαντάζεστε και φέρνει και την μεταρρύθμιση των οικονομικών συστημάτων.
 
Ο Ουρανός στον Ταύρο σηματοδοτεί μια εποχή μαζικής παγκόσμιας αλλαγής στα χρηματοπιστωτικά συστήματα. Μετά την κατάρρευση του σημερινού παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος, θα υπάρξουν πολλά νέα πειράματα όσο αφορά τον τρόπο λειτουργίας των χρηματοπιστωτικών συστημάτων. Ποια μορφή θα λάβουν αυτά τα οικονομικά πειράματα θα εξαρτηθεί από ποια σημαντικά παγκόσμια γεγονότα θα εμφανιστούν μέχρι το 2018-19.
 
Το 2018 μέλλει να είναι μια ιδιαίτερα καταλυτική χρονιά για την ανθρωπότητα. Μέλλει να μας κάνει να δούμε τεράστιες γεωπολιτικές ανακατατάξεις, συνεργασίες να «τινάζονται» στον αέρα συμφωνίες, συμμαχίες τραπεζικά και φορολογικά συστήματα. Ο Ουρανός στον Ταύρο είναι που λέμε ιθύνων νους.
 
 
Η χρονιά του 2018 ξεκινά με τον Κρόνο (το χρήμα ως μέταλλο, χαρτί αλλά και μονάδα αξίας) να είναι σε επαφή με την μηδενική Κριού και τουλάχιστον «στατιστικά» η επαφή του Κρόνου με το εν λόγω σημείο δεν μας δίνει καλό «οιωνό» πρόβλεψης και να ισούται με Βόρειο Δεσμό, Δια και Κρόνο. Αυτό μιλάει για φτώχεια και επιβράδυνση σε παγκόσμιο οικονομικό επίπεδο.
 
Όμως στις 15 Μαΐου 2018 ο Ουρανός θα μπει στον Ταύρο και θα παραμείνει μέχρι 26 Απριλίου 2026.Η παρουσία,λοιπόν, του Ουρανού του πλανήτη των ανατροπών, των ξαφνικών γεγονότων αλλά και της κατάλυσης των θεσμών και της δημοκρατίας, κατά κάποιο τρόπο θα εχουμε ένα δεδομένα, αλλά τα πράγματα δεν θα είναι όπως τα ξέραμε μέχρι στιγμής,στο ζώδιο του Ταύρου (χρήμα, οικόπεδα, γη) θα σηματοδοτήσει κοσμοϊστορικές αλλαγές.
Ο Πλούτωνας, στον Αιγόκερω  ταυτόχρονα θα αλλάζει και γκρεμίζει αυτοκρατορίες ( Ευρώπη, ΗΠΑ) ενώ ο Ουρανός στον Κριό έφερε ανατρεπτικές κυβερνήσεις (Ελλάδα, Τσεχία, Αυστρία, Πολωνία και άλλες χώρες).
 
 
 
Είναι απόλυτα φυσιολογικό η παρουσία του ανατρεπτικού,ριζοσπαστικού και απολυταρχικού Ουρανού στον Ταύρο να φέρει την οικονομική και γεωπολιτική επανάσταση.Αρκεί να θυμηθεί κανείς τι έφερε ο Ουρανος την περίοδο 1934-1942…
Αν μέχρι το 2018 υπάρξει μεγάλη καταστροφή της παγκόσμιας επικοινωνίας, αλλά και μεταφορών και βιομηχανικής υποδομής, νέες μορφές οικονομικών συναλλαγών θα μπορούσαν να είναι η επιστροφή στα τοπικά και περιφερειακά Συστήματα ανταλλαγής. Είναι πιθανό να υπάρξει επιστροφή στα νομίσματα που υποστηρίζονται από χρυσό, ασήμι ή άλλα υλικά.
 
Θα πρέπει υπάρξει εξέγερση εναντίον της ιδιωτικής Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ. Θα υπάρξουν μεταρρυθμίσεις στη χρηματιστηριακή αγορά που θα αποθαρρύνουν την κερδοσκοπία και θα ενθαρρύνουν τις πραγματικές επενδύσεις σε βιομηχανίες που δημιουργούν προϊόντα και υπηρεσίες που πραγματικά θέλουν και χρησιμοποιούν οι άνθρωποι.
Οι δαπάνες του κρατικού ελλείμματος θα πρέπει να καταστούν παράνομες. Όμως ο δανεισμός από τις τράπεζες θα πρέπει να εξαλειφθεί.
 
 
Οι αχρησιμοποίητες ακίνητες περιουσίες που εξοικονομούνται από κρατικούς πόρους για τα έξοδα των φορολογουμένων θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για την στέγαση των άστεγων. Η δημιουργία νομισμάτων θα μπορούσε να εισαχθεί στην οικονομία με τη χρηματοδότηση που παρέχεται στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις για την πρόσληψη νέων υπαλλήλων αυξάνοντας έτσι το παραγωγικό εργατικό δυναμικό για να ξεκινήσει η οικονομία.
Οι εταιρείες που προσλαμβάνουν νέους υπαλλήλους στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος θα προσλαμβάνουν τους νέους εργαζόμενους με τον ίδιο τρόπο που θα προσλαμβάνουν οποιονδήποτε άλλον.
 
Θα τους ζητηθεί να δημιουργήσουν έναν συγκεκριμένο αριθμό νέων θέσεων εργασίας, αλλά δεν θα τους υπαγορεύουν ποιον να προσλάβουν. Αυτοί που προσλαμβάνονται σε ένα τέτοιο πρόγραμμα θα είναι ελεύθεροι να παραιτηθούν και οι εργοδότες τους θα είναι ελεύθεροι να τους απολύουν στην ίδια βάση με κάθε κανονική κατάσταση εργασίας, εφόσον προσλαμβάνουν κάποιον άλλο για να καλύψουν τον απαιτούμενο αριθμό νέων θέσεων εργασίας που καθορίζονται στο πρόγραμμα.
 
Ένα τέτοιο πρόγραμμα δεν θα ήταν πληθωριστικό επειδή θα δημιουργούσε πραγματική αμειβόμενη απασχόληση που παράγει πραγματικά πολύτιμα προϊόντα και υπηρεσίες. Μόλις η ανεργία μειωθεί σε επίπεδο που χαρακτηρίζει μια υγιή οικονομία, το πρόγραμμα μπορεί να μειωθεί ή να διακοπεί. Μια υγιής πραγματική ελεύθερη οικονομία της αγοράς θα αυτορυθμίζεται και θα λειτουργεί κανονικά όταν το εργατικό δυναμικό είναι πλήρως απασχολούμενο και η ρευστότητα θα επιστρέφεται στη μεσαία τάξη.
 
Η ποσοτική χαλάρωση ή η δυσμενής δημιουργία τρισεκατομμυρίων δολαρίων χωρίς υλικά περιουσιακά στοιχεία για την υποστήριξη από κεντρικές τράπεζες σε όλο τον κόσμο, εμπλουτίζει τους ελιτιστές και τροφοδοτεί κατά κάποιο τρόπο την κερδοσκοπία της χρηματιστηριακής πραγματικότητας, ενώ εξαντλεί τη μεσαία τάξη που παράγει Προϊόντα όπου πραγματικά χρησιμοποιούν οι άνθρωποι.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη συρρίκνωση της οικονομίας, όπου τα χρήματα χάνουν την πραγματική αγοραστική τους δύναμη. Από το ίδρυμα της Ομοσπονδιακής Τράπεζας της Αμερικής το 1913 το δολάριο είχε χάσει το 4% της αγοραστικής του δύναμης. Έτσι, το σημερινό σύστημα είναι παρασιτικό και ελαττωματικό στον πυρήνα του. Είναι το απόλυτο σχέδιο Ponzi.
 
Όπως ανέφερα προηγουμένως, σε ολόκληρη την ιστορία των 102 ετών, το Σύστημα Κεντρικών Τραπεζών (Federal Reserve System) ουδέποτε ελέγχθηκε από ανεξάρτητο ή κυβερνητικό οργανισμό. Η Fed λειτουργεί με απόλυτη μυστικότητα και δεν λογοδοτεί σε κανέναν, εκτός από τους παγκόσμιους τραπεζίτες που τη λειτουργούν και άλλες κεντρικές τράπεζες σε όλο τον κόσμο.
 
Ζούμε υπό οικονομική τυραννία εδώ και πάνω από 100 χρόνια. Δεν μπορεί να υπάρξει πραγματική δημοκρατία όπου δεν υπάρχει διαφάνεια.Μεταξύ της μυστικότητας στο χρηματοπιστωτικό σύστημα και του απόρρητου, όμως είναι απαραίτητο για την εθνική ασφάλεια, ο Αμερικανός λαός έχει χάσει τον έλεγχο της κυβέρνησής του.
 
Αυτές οι αποφάσεις καθορίζουν περισσότερο τη μελλοντική επιβίωσή μας ως έθνος, πολιτισμό,είδος και βιόσφαιρα γίνονται μυστικά από μια διεφθαρμένη, ενοποιημένη, ψυχολογικά διεστραμμένη, παθολογική, κοινωνικοπαθητική ελίτ με μυστικότητα και χωρίς τη συγκατάθεσή μας.Πώς μπορεί αυτό να είναι μια συνταγματική κυβέρνηση; Έχουμε απομακρυνθεί τόσο πολύ από αυτό που οι ιδρυτές-πατέρες μας όρισαν και εχουμε χάσει σχεδόν την ταυτότητά μας ως πολιτισμός.
 
Για να επιβιώσουμε ως λαός και έθνος, πρέπει πρώτα απο όλα να αναγνωρίσουμε και να παραδεχτούμε ότι το πολιτικό σώμα «έχει καρκίνο», το οποίο αν συνεχίσει στην ίδια πορεία θα προκαλέσει το θάνατό μας πιθανότατα νωρίτερα από αργότερα, αν και θα έπρεπε ήδη να έχει να συμβεί. Η κατάσταση είναι βασικά η ίδια στον υπόλοιπο κόσμο. Σε ποιο βαθμό παραμένει η δυσλειτουργία και η καταστροφή του πολιτισμού μας πριν να γίνουν οι απαραίτητες θεμελιώδεις αλλαγές; Η Φουκουσίμα από μόνη της, στις αρχές του Ουρανού στον Κριο, πριν επτά χρόνια, ήταν ένα κάλεσμα αφύπνισης για κάθε λογικό σκεπτόμενο άνθρωπο. Όταν ο Ειρηνικός Ωκεανός πεθαίνει, πρέπει να γνωρίζουμε ότι διακυβεύεται η επιβίωση όλης της ζωής στον πλανήτη.
 
Ο Ταύρος είναι ένα σταθερό ζώδιο της γης και ασχολείται με πράγματα της απτής φυσικής φύσης. Αυτό περιλαμβάνει βέβαια τη βιομηχανική υποδομή και το φυσικό περιβάλλον εν γένει. Ο Ταύρος συνδέεται στενά με τη φύση, το φυσικό περιβάλλον, τους φυσικούς πόρους, τη γεωργία και την παραγωγή τροφίμων.Με τον Ουρανό (ξαφνική απελευθέρωση ενέργειας) στον Ταύρο (το φυσικό περιβάλλον) θα συμβούν καθοριστικές αλλαγές που θα επηρεάσουν το φυσικό περιβάλλον και τη φυσική υποδομή του ανθρωπίνου πολιτισμού.
Αυτές οι αλλαγές στον πλανήτη γη θα μπορούσαν να συμβούν με τη μορφή μαζικών σεισμών, τσουνάμι, ηφαιστειακών εκρήξεων, μεγάλων πτώση μετεωριτών,εκτόξευση μεγάλης ηλιακής μάζας,αναστροφής των πόλων και του μαγνητικού πεδίου της γης, και σε ακραίες περιπτώσεις πραγματική ολίσθηση του λεπτού στερεού φλοιού της γης πάνω από τον υγρό πυρήνα.
 
Το κατά πόσο σοβαρές θα είναι αυτές οι αλλαγές δεν απομένει παρά να δούμε τι θα συμβεί. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει ήδη μια αυξανόμενη στατιστική τάση όσο αφορά τη συχνότητα και τη σοβαρότητα των σεισμών, της ηφαιστειακής δραστηριότητας, των μετεωριτών, των νεροτριβών, των ανώμαλων καιρικών συνθηκών, των παράξενων σχηματισμών σύννεφων, των παρατηρήσεων των UFO,το άκουσμα παράξενων μεταλλικών ήχων και άλλα παράξενα φαινόμενα σε όλο τον πλανήτη.Οι πρωτοφανείς πλημμύρες και ξηρασίες συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο.Οι άγριες πυρκαγιές είναι εκτός ελέγχου. Η ακτινοβολία και η ρύπανση του περιβάλλοντος είναι επίσης εκτός ελέγχου.
 
Τα χάπια γεννητικού ελέγχου, αλλά και τα φαρμακευτικά προϊόντα και τα πλαστικά υπολείμματα προκαλούν βλάβες στις γυναικείες ορμόνες. Η ραδιενέργεια από την πυρηνική βιομηχανία, τα Chemtrails (φορτωμένη με βιολογικούς παράγοντες τοξικών χημικών ουσιών και nanobots), τα εμβόλια GMO, τα τοξικά εμβόλια και η ηλεκτρονική ρύπανση από το Wi-Fi καταστρέφουν την υγεία των ανθρώπων και τη βιωσιμότητα της βιόσφαιρας.
 
Οι επιθέσεις αυτές αποτελούν μέρος μιας σκόπιμης συγκεκαλυμμένης ατζέντας για την εξάλειψη έως και 90% του ανθρώπινου πληθυσμού της Γης. Αυτό το κακό πρόγραμμα εκτελείται από την ελίτ αλλά ισως να προέρχεται από εξωγήινα όντα, στα οποία η ελίτ έχει υποταχθεί. Αυτοί οι καταπιεστές, υποδούλωσαν και «κλείδωσαν» την Γη εδώ και πολύ καιρό. Τώρα ο έλεγχός τους αμφισβητείται και οι κάτοικοι της Γης βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο. Αυτό είναι ένα μακρύ θέμα το οποίο δεν θα προσπαθήσω να μπω εδώ, αλλα απλα θα το αφήσω να αιωρείται απλα σαν μια ακραία θεωρία (Ουρανος στον Κριο) που δημιουργήθηκε έντονα ,όμως το κρατάμε κι αυτό στο πισω μέρος του μυαλού μας.
Υπάρχουν τεράστια αρχαιολογικά, γεωλογικά και ιστορικά στοιχεία για την επικύρωση των βασικών προϋποθέσεων αυτών των διδασκαλιών. Πολλά από αυτά τα στοιχεία (γιγαντιαίοι ανθρώπινοι σκελετοί, crystal skulls κτλ ) έχουν συγκεντρωθεί όμως και κατασταλεί από επίσημους θεσμούς όπως το Smithsonian, το Βατικανό και τα πιο αναγνωρισμένα πανεπιστήμια. 
Μάθαμε ότι σκόπιμα διδαχθήκαμε μια ψευδή ιστορία.Το πλήρες περιεχόμενο της βιβλιοθήκης του Βατικανού περιέχει ιστορικά έγγραφα και αρχαία αντικείμενα και χειρόγραφα που ποτέ δεν αποκαλύφθηκαν ούτε για σκοπούς επιστημονικής έρευνας. Οι άνθρωποι πληρώνουν μεγάλα χρηματικά ποσά για να στείλουν τα παιδιά τους σε πανεπιστήμια ώστε να αποκτήσουν διπλώματα στην παραπληροφόρηση.
 
Σύμφωνα με την αστρολογία, μαζικές αλλαγές θα γίνουν στις 15 Μαΐου 2018, και γύρω από τις ημέρες αυτές, όταν ο πλανήτης Ουρανός θα εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου (δεν είναι θετικές ημέρες για την οικονομία, επενδύσεις και χρηματιστήριο) προλέγει μια δεύτερη ισχυρή οικονομική κρίση, ίσως χειρότερη από την πρώτη που βιώσαμε με τον Ουρανό στον Κριο. Αυτή όμως είναι και μια χρονική περίοδος που πολλά απρόβλεπτα και ξαφνικά γεγονότα μπορεί να συμβούν!
 
Το φυσικό μας περιβάλλον καθώς και οι κοινωνικές μας δομές θα αποκτήσουν νέες μορφές και μπορούμε να περιμένουμε περισσότερες φυσικές καταστροφές που θα έχουν τον κυριο λογο στις επερχόμενες οικονομικοκοινωνικοπολιτικές αλλαγές. Έτσι πάντα γινόταν αλλωστε. Να είστε βέβαιοι ό, τι συμβεί, θα παίξει σημαντικο ρολο στο μέλλον της ανθρωπότητας.
Γεγονότα όπως αυτά θα προκαλέσουν αναταραχή στους ανθρώπους και θα τους βγάλουν από τον εφησυχασμό τους για να τους βοηθήσουν να αλλάξουν το συλλογικό νου. Παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να έχουμε άλλη επιλογή παρά να βρούμε νέους τρόπους ζωής. Αυτό που εχουμε εδώ και χρόνια δεν λειτουργεί και τώρα χρειαζόμαστε κάτι νέο. Ο Ουρανός θέλει να αποσυναρμολογήσει στην ουσία ότι υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και να το χτίσει ξανά – αλλά προφανώς καλύτερα.
 
Τα θέματα σχετικά με τη βιωσιμότητα, την κατανάλωση τοπικών, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, την αναγεννητική γεωργία και άλλες οικολογικά συνειδητές δραστηριότητες θα υποστηρίξουν γρήγορα την πρόοδό μας.Ο Ουρανός στον Ταύρο είναι πιο τολμηρός και διοχετεύει αυτή την ενέργεια μέσα στις μάζες.Στη συνέχεια, θα δούμε μια μάχη για το σώμα μας, τις βασικές ανάγκες όπως το φαγητό και το περιβάλλον αλλά και την οικονομία και το τραπεζικό σύστημα όπου θα αλλάξουν μορφή και συνεπώς τις ζωές μας.
 
Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης που κυβερνά την καινοτομία, την τεχνολογική πρόοδο και τα ανθρωπιστικά επιτεύγματα μέσω μιας διαδικασίας που φέρνει πάντα αναταραχή και αποσυναρμολόγηση.Το ζώδιο που συνδέεται με τον Ουρανό είναι ο Υδροχόος, ο οποίος κυβερνάει τον 11ο οίκο της παγκόσμιας συνείδησης.Ο Ουρανός πάντα φέρνει επαναστάσεις οι οποίες τελικά πάντα συμβαίνουν για καλύτερες ανθρώπινες συνθήκες και αυτές γεννιούνται μέσα από το χάος.Το χάος όμως πάντα εμπνέει και την Τάξη. Αυτή η διέλευση επηρεάζει τις παγκόσμιες μάζες,και υπάρχει μια επιφυλακτικότητα σχετικά με την προϋπόθεση ότι οι ζωές μας θα είναι δύσκολο να αγνοηθούν.
 
Ο Ουρανός αντιπροσωπεύει αυτό που οδηγεί την παγκόσμια ριζοσπαστική δράση μέσω του ατόμου για να γίνουμε κύριοι του εαυτού μας και να εχουμε τον έλεγχο πάνω από τη ζωή μας. Πάντα και μέσω της ανθρώπινης ιστορίας, αντιπροσώπευε τη φωνή του λαού, και κυβερνά τις ανθρωπιστικές δραστηριότητες.
Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που περιλαμβάνει τη σχέση μας με τον φυσικό κόσμο. Αυτό εμπεριέχει το σώμα μας, τη γη, τα ζώα, τα τρόφιμα, τους πόρους, τα χρήματα και τον τρόπο με τον οποίο αποδίδουμε αξία σε αυτά τα πράγματα. Είναι επίσης αυτό που πληρώνουμε για να καλύψουμε τις βασικές μας ανάγκες, και ανήκει στον Ταύρο όπου συνδέεται με το 2ο οίκο του προσωπικού πλούτου.
 
Ο πλανήτης Αφροδίτη, επίσης, κυβερνά τις φυσικές πολυτέλειες και τις αισθήσεις που βιώνουμε στο φυσικό επίπεδο. Το φαγητό, το καταφύγιο και το νερό είναι όλα αυτά τα πράγματα που εξάγουμε από τη γη.
Δεδομένου βέβαια ότι ο Ταύρος κυβερνά επίσης το πρώιμο στάδιο του παιδιού στη ζωή, δείχνει επίσης και την εξάρτησή μας από τις δυνάμεις που μας δίνουν τη ζωή. Είμαστε εξαρτημένοι από τους πόρους που συλλέγουμε και είμαστε ευάλωτοι όταν δεν τα προστατεύουμε επαρκώς.
 
Ο Ουρανός στον Ταύρο (αλλαγή στα συστήματα αξιών) στρέφει την προσοχή μας στο πώς πρέπει να εξασφαλίσουμε τους φυσικούς μας πόρους. Η συνεχιζόμενη βλάβη όμως που προκαλείται στα οικοσυστήματα θα επιβάλλει επίσης περισσότερους περιβαλλοντικούς νόμους και πολιτικές μεταρρυθμίσεις.Ομοίως, η εναλλακτική ενέργεια θα να αποτελέσει τάση καθώς εμείς θα επιδιώκουμε να ανακουφίσουμε τη γη από την πίεση.
Ο Ουρανός μας δίνει την ευκαιρία να αναλάβουμε άμεση δράση για την προστασία της γης. Ο Ταύρος είναι το ζώδιο της αφθονίας, της φύσης και της βιοποικιλότητας και θα ανοίξει τα μάτια των λαών σε αυτά τα ζητήματα. Η υγεία των οικοσυστημάτων εξαρτάται από την ύπαρξη ποικιλίας φυτικών ποικιλιών και φυλών ζώων στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις. Η βιοποικιλότητα θα πρέπει επίσης να αυξηθεί στις αστικές περιοχές και τις γειτονιές. Εδώ ανήκουν και τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας (Ουρανός) (Ταύρος).
 
 
Ο Ουρανός εγγυάται σχεδόν γεγονότα γεμάτα έκπληξη, ανατροπές και καταστροφές.Οι σοβαρές οικολογικές καταστροφές που προκαλούνται απο σεισμούς, πλημμύρες, ξηρασίες κλπ.θα καθιστούσαν προφανώς δύσκολη την καλλιέργεια.Θα μπορούσαμε να δούμε την κατάρρευση των σημερινών αγροτικών συστημάτων. 
Η οικοδόμηση ενός νέου γεωργικού συστήματος που θα εκτιμήσει τη βιοποικιλότητα θα είναι ζωτικής σημασίας και για την αποκατάσταση των πληθυσμών. Καθώς γνωρίζουμε τι είναι οικολογία, θα δούμε γιατί η εξασφάλιση τοπικών πηγών τροφίμων είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για να προστατεύσουμε τα τρόφιμα μας.Ο Ουρανός φέρνει μια επανάσταση για να φροντίσει καλύτερα τη γη και να δημιουργήσει την ανθεκτικότητα των τροφίμων στις κοινωνίες.
 
Ο Ταύρος είναι σταθερό ζώδιο της γης και αντιπροσωπεύει αυτό που είναι απτό, αυτό που μπορούμε να αγγίξουμε. Ως εκ τούτου, ο Ταύρος αντιπροσωπεύει σε μεγάλο βαθμό τη γη, τα χρήματα και τον πλούτο, τα υλικά πράγματα. Τα ουσιώδη πράγματα μας δίνουν την αίσθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας, κάτι που μπορούμε να αποκαταστήσουμε, κάτι που μας δίνει μια ορισμένη κατάσταση και αξία στη ζωή – είναι αυτό που αγαπά ο Ταύρος,ο Υλισμός.
 
Ο Ταύρος κλίνει επίσης προς τον συντηρητισμό – ενώ ο Ουρανός ευνοεί το νέο και το ακραίο. Πάνω από όλα, ο Ταύρος επιθυμεί ασφάλεια και σταθερότητα, ενώ ο Ουρανός ευνοεί μια επανάσταση, ότι καινούργιο αλλά και τις ακραίες αλλαγές. Ο Ταύρος είναι αργός και σταθερός- ο Ουρανός είναι απρόβλεπτος, ειδεχθής και γρήγορος.Έτσι ίσως μπορούμε ήδη να έχουμε μια αίσθηση ότι ο Ουρανός και ο Ταύρος δεν πρόκειται να είναι ένας «ονειρικός γάμος».
 
Ο Ουρανος στον Ταύρο είναι ένας πολύ ενδιαφέρον συνδυασμός και αυτό που θα κάνουμε είναι μια απόπειρα να τον καταλάβουμε μέσα από την ιστορία. Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο σταθερό μεν, αλλά αντιστέκεται δυνατά και με πεισματικό τρόπο στις αλλαγές του Ουρανού. Ο Ουρανός αμφισβητεί το status quo και αναγκάζει τόσο το άτομο όσο και την κοινωνία να αλλάξουν σπάζοντας τα δεσμά με το παρελθόν. Από την μεριά του Ουρανού, η προσκόλληση στο παρελθόν μπορεί μόνο να εμποδίσει την πρόοδο. Βέβαια, ο Ταύρος έχει αυτή την σκόπιμη, διαρκής και επίμονη άποψη, ότι η αλλαγή όχι μόνο θα μπορούσε να ανατρέψει την ησυχία στη ζωή του, αλλά απειλεί επίσης και το πιο σημαντικό από όλα γι αυτόν: την ασφάλεια.
Τόσο ο πλανήτης όσο και το ζώδιο αυτό είναι δυο τελείως διαφορετικά πράγματα, δυο τελείως διαφορετικές ενέργειες,αλλά και οι δύο μοιράζονται κάτι κοινό, την άρνηση τους να αποχωρήσουν πεισματικά από την εδραιωμένη θέση τους. Ακόμη και πριν από την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο, αυτή η πεισματική άρνηση ήταν ολοφάνερη με διάφορες μορφές στον πλανήτη μας, για κάποιο χρονικό διάστημα.
Για παράδειγμα, είδαμε την αδιέξοδη σύγκρουση μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και των άλλων κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Την εποχή του γράφαμε αυτά (στα τέλη του 2016- 2017), οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Μεγάλης Βρετανίας και Ε.Ε “Brexit” κινήθηκαν με ρυθμό σαλιγκαριού. Κάθε πλευρά αρνείται να δώσει κάτι. Ο Ουρανός πλησιάζει τον 8ο οίκο του Ηνωμένου Βασιλείου όπου σηματοδοτεί μια κατάλληλη περίοδο για το οικονομικό διαζύγιο που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στο Ηνωμένο Βασίλειο με την Ε.Ε.
 
Τελικά, οπουδήποτε υπάρχει στασιμότητα, αντιπαράθεση και αδιέξοδο, η μετακίνηση τελικά πρέπει συμβεί, και με τον Ουρανό στον Ταύρο, όταν συμβαίνει η αλλαγή, μπορεί να το κάνει με τρόπο πολύ δραστικό και εκτενές. Φυσικά, κανείς δεν μπορεί ποτέ να  ξέρει ακριβώς τι θα φέρει μια τέτοια διέλευση, είτε πρόκειται για ένα άτομο είτε για ένα έθνος ή στον ιδιο τον πλανήτη ΓΗ. Ποιος θα μπορούσε να έχει προβλέψει ότι μέσα από την εγωιστική έκφραση του Ουρανού στον Κριο θα έρχονταν οι selfies;!
 
Οικοδόμηση και χρησιμότητα της Γης
 1. 6 Ιουνίου, 1934 – 15 Μαΐου, 1942
 2. 8 Ιουλίου, 1850 – 14 Μαρτιου, 1859
 3. 3, Μαΐου 1767 – 8, Απριλίου 1775
 4. 21, Μαΐου 1683 – 28, Απριλίου 1691
 5. 12, Ιουνίου 1599 – 15, Μαΐου 1607
Την τελευταία φορά που ο Ουρανός βρισκόταν στον Ταύρο συνέπεσε περίπου με την θητεία του Ρούσβελτ ως 16 πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, από τον Μάρτιο 1933 έως τον Απρίλιο του 1945. Ο Ουρανός στον Κριό είχε δει την κατάρρευση του χρηματιστηρίου της Wall street, το 1929 την αρχή της Μεγάλης Ύφεσης (στα χειρότερα της, στις αρχές της δεκαετίας του ’30, καθώς ο Ουρανος μέσα από τον Κριο τετραγώνιζε τον Πλούτωνα στον Καρκίνο.) Όταν ο Ρούσβελτ ήρθε στην εξουσία, θέσπισε το New Deal, μια σειρά μεταρρυθμίσεων και προγράμματα για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης από την ύφεση.
Τότε ο Ουρανος στον Ταύρο, περιελάμβανε τη ρύθμιση του τραπεζικού συστήματος και τα μαζικά οικοδομικά έργα. Η τράπεζα είναι μια «λιονταρίσια δραστηριότητα», αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα χρήματα, οι αξίες και οι πόροι που κερδίζουμε και ξοδεύουμε είναι υπό την επιρροή του Ταύρου. 
Κάτω από του Ρούσβελτ το New Deal, οι άνεργοι πληρώθηκαν ώστε να οικοδομήσουν σχολεία, γέφυρες, δρόμους, φράγματα και σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.
 
Το κτίριο Empire State, Chrysler, the Golden Gate Bridge και Rockefeller Center  έχουν κατασκευαστεί ως προγράμματα ανακούφισης. Σε ορισμένες χώρες, αυτή η επιρροή σχεδόν σίγουρα θα οδηγήσει στην κατασκευή σημαντικών υποδομών όπως στην αυξημένη κατασκευή νέων σπιτιών.Ίσως αυτή τη φορά, θα μπορούσε να αυξηθεί η κατασκευή προκατασκευασμένων κατοικιών, που αγοράζονται σε μορφή κιτ. Σε ορισμένες χώρες,ιδίως στη Σουηδία, η “στέγαση” θα ήταν επαναστατική σε σύγκριση με άλλες.
Τα σπίτια με επίπεδη συσκευασία (flatpack) λέγεται ότι είναι φιλικά προς το περιβάλλον, όπου χτίζονται με γρήγορο και εύκολο τρόπο και ουσιαστικά είναι πιο φθηνότερα από τα συμβατικά κτίρια. 
Οι άνθρωποι θα μπορούσαν, σύμφωνα με τον Ουρανό στον Ταύρο, να χτίζουν τα σπίτια τους ανεξάρτητα, χωρίς να έχουν προσλάβει οικοδόμους.(εκτυπωτές 3D)
 Στο παρελθόν με τον Ουρανό στον Ταύρο είχαμε, μεταξύ πολλών και πολέμους και έτσι βέβαια οι χώρες οικοδομηθηκαν και πάλι.
 
Με τον Ουρανό στον Ταύρο, τα σύνορα άλλαξαν ,η ιδιοκτησία της γης άλλαξε χέρια αλλά είχαμε και το ξέσπασμα του Ισπανικού Εμφυλίου Πολέμου (1936), εισβολή της Ιαπωνίας στην Κίνα (1937), ο Ρωσοφινλανδικός πόλεμος του 1939 ή Χειμερινός Πόλεμος μεταξύ Σοβιετικής Ένωσης και της Φινλανδίας το 1939- 40, βέβαια είχαμε τη ναζιστική Γερμανία και την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία και τελικά το ξέσπασμα του Παγκοσμίου Πολέμου ΙΙ το 1939.
Στην Ελλάδα είχαμε την επιστροφή του Γεωργίου Β, με το Ελληνικό δημοψήφισμα του 1935 από τον Γεώργιο Κονδύλη για την επαναφορά της μοναρχίας. Το 1937-38, επίσης Ιδρύεται από την Τράπεζα της Ελλάδος το Ίδρυμα Εκτύπωσης Τραπεζογραμματίων και Αξιών. Η Τράπεζα της Ελλάδος εγκαινιάζει το κεντρικό της κτίριο στην Αθήνα.
 
Σημαντικότερο όμως το καθεστώς της 4ης Αυγούστου που είχε η Ελλάδα από τις 4 Αυγούστου 1936, ημερομηνία στην οποία ο Ιωάννης Μεταξάς, σε συνεργασία με το βασιλιά Γεώργιο, κατάργησε τον κοινοβουλευτισμό και επέβαλε δικτατορία, και λειτούργησε μέχρι την κατάληψη της χώρας από τους Γερμανούς τον Απρίλιο του 1941, τρεις μήνες μετά τον θάνατο του Μεταξά. Ο Μεταξάς διετέλεσε πρωθυπουργός από τις 13 Απριλίου του 1936 έως τις 29 Ιανουαρίου του 1941.
 
Στη συνέχεια,πρωθυπουργός ανέλαβε ο Αλέξανδρος Κορυζής μέχρι τις 18 Απριλίου 1941 και αργότερα ο Εμμανουήλ Τσουδερός.Τυπικά το καθεστώς καταργήθηκε με βασιλικό διάταγμα το Φεβρουάριο του 1942, ενώ η χώρα είχε καταληφθεί από τις δυνάμεις του Άξονα και η εξόριστη ελληνική κυβέρνηση βρισκόταν στην Αίγυπτο.
 
Καθ’ όλη τη διάρκεια του μεσοπολέμου, (όπως και τώρα με Ουρανό στον Κριο )με εξαίρεση την τετραετία 1928-1932 η Ελλάδα και τότε υπέφερε από πολιτικά πάθη (πραξικοπήματα, δικτατορίες, χρεοκοπία, παλινόρθωση κλπ.)
 
Στις 26 Ιανουαρίου του 1936 διεξήχθησαν εκλογές. Οι εκλογές οδήγησαν σε πολιτικό αδιέξοδο Λόγω του Εθνικού Διχασμού που αναζωπυρώθηκε από την κινηματική απόπειρα βενιζελικών αξιωματικών υπό τον Νικόλαο Πλαστήρα το 1935 οι δύο μεγάλες παρατάξεις αδυνατούσαν να έρθουν σε συνεννόηση μεταξύ τους.
 
 
 
Με τον Ουρανό στον Ταύρο, επίσης, άλλαξε επισης και ο τρόπος με τον οποίο η γη χρησιμοποιήθηκε σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.Στις ΗΠΑ, ο Roosevelt εισήγαγε νομοθεσία που επιδιώκει να βοηθήσει τους αγρότες.Οι ξηρασίες, οι κακές πρακτικές καλλιέργειας,και οι προκύπτουσες καταιγίδες σκόνης επηρέαζαν εκατομμύρια στρέμματα γης και εξανάγκασαν χιλιάδες οικογένειες να εγκαταλείψουν τις φάρμες τους. Μέχρι το 1940, 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι είχαν εγκαταλείψει τις μεγάλες πεδιάδες.
 
Το θέμα του Ταύρου και η χρήση της γης ήταν στην πολιτική ατζέντα, όπως ήταν η αλήθεια για την καλλιέργεια και το πραγματικό κόστος αυτού. Ίσως η σημερινή διέλευση να φέρει αλλαγές σχετικά με τις γεωργικές πρακτικές, την ιδιοκτησία και γενικότερα θέματα που συνδέονται με την γη και την χρησιμότητα της αλλά και την εκμετάλλευση της. 
Ο παγκόσμιος πληθυσμός αυξάνεται, το ερώτημα είναι πώς πρέπει να χρησιμοποιηθεί η γη – για τρόφιμα,στέγαση, αναψυχή, συντήρηση – είναι και πάλι ήδη αντικείμενο πολλών συζητήσεων. Ένα είναι σίγουρο ότι ο Ουρανος στον Ταύρο και πάλι θα αλλάξει τα σύνορά παγκοσμίως.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα υπάρξουν «επαναστάσεις» όσο αφορά την τροφή και την παραγωγή του και ακόμα ίσως αλλάξει και ο τρόπος που μαγειρεύουμε και το πώς αλλά και το τι τρώμε. 
Η χορτοφαγία, θα ανακοινώνετε επίσημα ως τρόπος ζωής. Θέματα υγείας καθώς και ευημερίας θα είναι σημαντικά. Κάποιος ίσως να υποπτεύεται και τα κίνητρα αυτού, αλλά ο Ουρανος στον Ταύρο θα μπορούσε ασφαλώς να φέρει σε επαφή τους ανθρώπους σχετικά με την αλήθεια για το τι πραγματικά συμβαίνει στις βιομηχανίες κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων, πράγμα που από μόνο του θα προκαλέσει αλλαγές σε αγροκτήματα, σφαγεία και σούπερ μάρκετ.
 
Χορτοφάγος ή όχι, ίσως οι άνθρωποι ξυπνήσουν και πλέον να αναρωτηθούν από πού πραγματικά προέρχεται το φαγητό τους.Το φαγητό είναι σίγουρα μια από τις βασικότερες ανησυχίες του Ταύρου, όχι μόνο το πώς θα το εξασφαλίσει αλλά και για την ποιότητα του.
 Ίσως κατά την διάρκεια της διέλευσης αυτής ανακοινωθούν κάποιες αποτελεσματικές θεραπείες, σχετικά με διατροφικές διαταραχές, όπως η ανορεξία, ή τουλάχιστον μια νέα συνειδητοποίηση για το πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση σε σχέση με όλα αυτά. Φυσικά, στη Δύση, είναι σημαντικό το πρόβλημα με το φαγητό. Θα ήταν ωραίο να πιστεύουμε ότι ο Ουρανός στον Ταύρο μπορεί να μειώσει την παχυσαρκία, αλλά είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς θα μπορούσε αυτό να συμβεί.
 
Φυσικά το να είσαι εξαιρετικά υπέρβαρος, έχει κάποιο οικονομικό κόστος για το κράτος, καθώς και για τις επιπτώσεις στην υγεία, μπορεί να θέσει το θέμα ψηλά στην πολιτική ατζέντα. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας διέλευσης του Ουρανού στον Ταύρο τη δεκαετία του 1930 και του ’40, η οικονομική ύφεση αλλά και η στέρηση λόγω του πολέμου και της ανυπαρξίας “Fast food” οι περισσότεροι άνθρωποι ήταν σε άθλια κατάσταση και δεν είχαν πρόσβαση για τα βασικά.
 
Οτιδήποτε επιπτώσεις μπορεί να έχει η τρέχουσα διέλευση στη σωματική μάζα και διάπλαση των ανθρώπων, σίγουρα θα υπάρχει μια μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση για το σώμα. Ωστόσο, δεδομένης της τάσης του Ουρανού προς τον εξτρεμισμό, ισως να υπάρξουν νέοι παράξενοι τρόποι ντυσίματος, νέες τάσεις μόδας, καθώς ο Ταύρος  μοιράζεται  τον πλανήτη Αφροδίτη με τον Ζυγο. Να επενθυμιζω όμως ότι ο πλανήτης Γη, είναι γεννημένος στον άξονα Ταυρου –Ζυγου. Όλα τα παραπάνω μπορεί να προκύψουν, από μια ακόμα μεγαλύτερη επείγουσα ανάγκη για να συμβεί αυτό.
Τι μπορούμε λοιπόν να περιμένουμε; Λέμε συχνά ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται και το κάνει συχνά, αλλά ποτέ με τον ίδιο τρόπο. Την τελευταία φορά που είδαμε τον Ουρανό στον Ταύρο πριν από το 1935- 1942 ήταν επίσης το 1850 – 1859. Πράγματι, στα τέλη του 1851 υπήρχε μια ευθυγράμμιση Ουρανού, Κρόνου και Πλούτωνα στον Ταύρο  όπου μια τέτοια ευθυγράμμιση από εξωτερικούς πλανήτες υποδεικνύει περιόδους τεράστιων αλλαγών και νέες εφευρέσεις (λάβετε υπόψη ότι μόλις περάσαμε τον κύκλο τετραγώνων Ουρανού / Πλούτωνα).
 
Η περίοδος 1850-59 ήταν η εποχή της Βιομηχανικής Επανάστασης που περιλάμβανε τεχνολογικές και καινοτόμες αλλαγές,νέα βασικά υλικά όπως ο σίδηρος και ο χάλυβας, νέες πηγές ενέργειας όπως ο άνθρακας, η ατμομηχανή, η ηλεκτρική ενέργεια, οι πρώτες σύγχρονες πετρελαιοπηγές και η μηχανή εσωτερικής καύσης, η εφεύρεση νέων μηχανών, πολιτική οργάνωση στην εργασία, οι νέες εξελίξεις στον τομέα των μεταφορών και επικοινωνίας, η εφαρμογή της επιστήμης στη βιομηχανία, η μαζική παραγωγή και συνεπώς οι κοινωνικοοικονομικές εξελίξεις και οι μεταβολές στις αστικές περιοχές κλπ. σε μαζική κλίμακα – πολιτιστικές, δημογραφικές, τεχνολογικές και βιομηχανικές μεταβολές.
Πριν από αυτή την περίοδο, η καθημερινή ζωή δεν είχε αλλάξει πραγματικά μαζικά, αλλά ήταν σαν μια τεχνολογική έκρηξη, η οποία προκάλεσε τους ανθρώπους σε ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής – δηλαδή οσο αφορά τον τρόπο που ζούσαν, και πώς δούλευαν. (Ουρανός στον Ταύρο).
Τα κύρια χαρακτηριστικά της Βιομηχανικής Επανάστασης ήταν:
 1. H εκτεταμένη χρήση νέων τεχνικών μέσων που περιόριζαν τη χειρωνακτική εργασία, αυξάνοντας την παραγωγή και μειώνοντας το κόστος των προϊόντων.
 2. H αξιοποίηση νέων μορφών ενέργειας.
 3. H εφαρμογή καινοτομιών στη μεταλλουργία.
 4. H ανάδειξη του εργοστασίου ως του βασικού χώρου παραγωγής, όπου συγκεντρώθηκε η πλειοψηφία των εργατών και, τέλος, οι υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης
Το νεότευκτο οικονομικό σύστημα του καπιταλισμού οδήγησε, αρχικά, από τη μία πλευρά τους ιδιοκτήτες των μέσων παραγωγής σε οικονομική ανάπτυξη και πλουτισμό και από την άλλη, μετέτρεψε τους εργαζόμενους σε θύματα εκμετάλλευσης και οικονομικής εξαθλίωσης. Το κράτος τήρησε, αρχικά, ουδέτερη στάση σ΄αυτή τη σύγκρουση συμφερόντων, στη συνέχεια, όμως, μέσα από κοινωνικές ανακατατάξεις και επαναστατικές εκρήξεις αλλα και τη σταδιακή άνοδο των σοσιαλιστικών κινημάτων, υιοθέτησε ένα παρεμβατικό ρόλο αναδιανομής του πλούτου (Κεϋνσιανή ρύθμιση).
 
Η τεχνική δεν ήταν, προφανώς,η μοναδική συνιστώσα που ώθησε στη Βιομηχανική Επανάσταση,έπαιξε, όμως, αποφασιστικό ρόλο με τον εκ μηχανισμό των παραγωγικών διαδικασιών, την αυξανόμενη αξιοποίηση των πορισμάτων της επιστήμης και τη χρήση, όλο και περισσότερων, υλικών, μορφών ενέργειας και πληροφοριών.
Η δεσπόζουσα θέση της τεχνικής στην οικονομία άρχισε να απαιτεί μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων με εξειδικευμένες γνώσεις, με αποτέλεσμα να ιδρυθούν, στον 19 αιώνα, τεχνικές και πολυτεχνικές σχολές κάθε κατευθύνσεως και επιπέδου. Αυτή η βελτίωση της κατάρτισης είχε ως αποτέλεσμα, πέρα της ανόδου του γενικότερου μορφωτικού επιπέδου της κοινωνίας, νέες τεχνικές βελτιώσεις, επινοήσεις και εφευρέσεις.
 
Η δεκαετία του ’30, ωστόσο, ήταν μια διαφορετική περίοδος αλλαγής – μια περίοδος κατά την οποία η ασφάλεια (Ταύρος) ήταν πολύ σημαντικη στο μυαλό των ανθρώπων, διότι παγκοσμίως οι ζωές των ανθρώπων επηρεάστηκαν από την έναρξη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.
Η στάση απέναντι στη γη άλλαξε καθώς οι άνθρωποι κλήθηκαν να γίνουν πιο αυτάρκεις και οι γυναίκες ενθαρρύνθηκαν να βοηθήσουν στην πολεμική προσπάθεια καλλιεργώντας και αυξάνοντας τα τρόφιμα καθώς οι άνδρες πολεμούσαν. Έτσι, με τη σειρά τους, η ζωή των γυναικών άρχισε να αλλάζει δραματικά.Οι γυναίκες ηλικίας άνω των 21 ετών είχαν πλέον το δικαίωμα ψήφου και ενθαρρύνθηκαν να αναλάβουν τους ρόλους των ανδρών στα εργοστάσια και στη γη.
 
Πρέπει επίσης να εξετάσουμε τις προηγούμενες περιόδους, όταν ο Ουρανός ήταν μέσα στον Κριό,επειδή αυτή είναι η πιθανή περίοδος για μια τάση προς νέες τεχνολογίες, νέες εφευρέσεις, καινοτομίες, αλλά ουσιαστικά είναι το στάδιο του Ταύρου που βλέπουμε αν υπάρχουν πραγματικά πιθανότητες βιωσιμότητας.
 
Έτσι, αυτό που ξέσπασε παγκοσμίως κατά τη δεκαετία του 1920, με τον Ουρανό στον Κριο, είναι να δούμε αν υπήρχε είχε στην πραγματικότητα βιωσιμότητα;
 
Πρώτα απ ‘όλα βέβαια υπήρχε η πενικιλίνη.Τα αντιβιοτικά επισης αποτελούσαν τον βασικό παράγοντα στην βελτίωση της υγείας και αύξηση του ορίου διάρκειας ζωής, αλλά τώρα η υπερβολική χρήση αντιβιοτικών σημαίνει ότι είμαστε πιθανώς στα πρόθυρα να μην μπορούμε να καταπολεμήσουμε βασικές και συνηθισμένες ασθένειες και λοιμώξεις.
Καθώς επισης, η τηλεόραση έγινε διαθέσιμη σε κάθε σπίτι και άνθιζε η βιομηχανία του κινηματογράφου που «χτύπησε σαν αστραπή» τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όπου τεράστια βιομηχανία δημιουργήθηκε γύρω από αυτή, ήταν η αρχή των μέσων ενημέρωσης. 
 
Η μαζική κυκλοφορία των εφημερίδων είχε ήδη αρχίσει, αλλά τώρα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης επεκτάθηκαν για να συμπεριλάβουν το ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Τα ταξίδια άλλαξαν επίσης με την ανάπτυξη του κινητήρα τζετ και την ταχεία ανάπτυξη της τεχνολογίας των αυτοκινήτων.Πράγματι, το 1929 το 90% των Αμερικανών κατείχε τουλάχιστον ένα αυτοκίνητο.
 
Καθώς ο Ουρανός μπαίνει στον Ταύρο το 2018, είμαστε στο χείλος ενός νέου τύπου ηλεκτροκίνητου ταξιδιού – του ηλεκτρικού αυτοκινήτου και βέβαια όχι μόνο, διότι έρχονται καινούργια πράγματα όσο αφορά τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Όχι όμως ακόμα διότι υπάρχει ακόμη άφθονο πετρέλαιο στο έδαφος, αλλά γίνεται όλο και πιο δύσκολο και, ως εκ τούτου, πιο δαπανηρό για να εξαχθεί.
Η δεκαετία του 1920 βεβαια ήταν μια περίοδος οικονομικής κρίσης, πανικού αλλά και υπερπληθωρισμού.
 
Τα προσωπικά τραπεζικά δάνεια πρωτοστάτησαν από την New York National City Bank κατά τη δεκαετία του 1920 και τι θα γινόταν ο κόσμος χωρίς πίστωση; Ωστόσο, όταν ο Ουρανός θα μπαίνει στον Ταύρο αυτή τη φορά – θα πρέπει να αναρωτηθούμε αν είναι η πιστωτική έκρηξη βιώσιμη; Τώρα η πίστωση τροφοδοτεί την κατανάλωση, ωθώντας και παρακινώντας την ανάπτυξη που ελέγχεται από τις κυβερνήσεις και τις κεντρικές τράπεζες.
Το χρέος μας καταναλώνει. 
 
Αντί να δημιουργούμε πλούτο, τον καταναλώνουμε.Αυτό είναι βιώσιμο μόνο αν συνεχίσουμε να εκτυπώνουμε περισσότερα χρήματα αλλά και πάλι σε κάποιο σημείο το σύστημα θα σπάσει και θα παγώσει και τότε θα υπάρξει ανατίμηση. Αλλά η επόμενη κρίση, αυτή που έρχεται τώρα, είναι πιθανόν να είναι πολύ πιο παγκόσμια από ό, τι είδαμε το 2008 με την είσοδο του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ιδίως λόγω της τεράστιας κρίσης χρέους – το χρέος των ΗΠΑ είναι σήμερα περίπου 20 τρισεκατομμύρια δολάρια, ενώ το χρέος του Ηνωμένου Βασιλείου είναι περίπου £ 2 τρισεκατομμύρια.
 
Ενδιαφέρον είναι επίσης το γεγονός, οτι το 1928 δημιουργήθηκε η Μουσουλμανική Αδελφότητα. Επεκτάθηκε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1930 και μέχρι τα τέλη της δεκαετίας είχε πάνω από μισό εκατομμύριο ενεργά μέλη που διασκορπίστηκαν σε και διακλαδώθηκαν σε όλο τον αραβικό κόσμο καθώς ο Ουρανός επαναστάτησε στον συντηρητισμό των Ταύρων.
 
Η Κοινωνία των Αδελφών Μουσουλμάνων γνωστή ως Μουσουλμανική Αδελφότητα, είναι μια διακρατική οργάνωση ισλαμιστών που ιδρύθηκε στην Αίγυπτο το 1928 από τον μουσουλμάνο λόγιο και δάσκαλο Χασάν αλ-Μπάννα. Το σύνθημα της Αδελφότητας ήταν παραδοσιακά «Πιστοί αλλά Αδελφοί». Αυτό το σύνθημα επεκτάθηκε σε πέντε μέρη: «Ο Αλλάχ είναι ο στόχος μας, Το Κοράνι είναι το Σύνταγμα, Ο Προφήτης είναι ο ηγέτης μας, Τζιχάντ είναι ο δρόμος μας, Θάνατος για χάρη του Αλλάχ είναι η επιθυμία μας»
 
Η Μουσουλμανική Αδελφότητα βρήκε την «αδελφή ψυχή» στη Ναζιστική Γερμανία και τα δύο κινήματα μοιράστηκαν τα ιδανικά για την παγκόσμια κυριαρχία και μια τέλεια φυλή.
 
Εκ των υστέρων σήμερα, όμως διαπιστώνουμε και βλέπουμε ότι η Μουσουλμανική Αδελφότητα ήταν πρόδρομος της ΙSIS (Στις 29 Ιουνίου 2014, το ISIS αλλάζει το όνομα του σε Ισλαμικό κράτος και κηρύττει μονομερώς την ίδρυση χαλιφάτου) και τώρα βλέπουμε ταυτόχρονα την άνοδο τόσο των Αριστερών Δεξιών όσο και των Αριστερών (ο Ουρανος είναι πάντα για των άκρων) ιδεολογιών.
Πράγματι,στη Γερμανία το 2017 ένα εθνικιστικό ακροδεξιό κόμμα μόλις κέρδισε δεκάδες έδρες για πρώτη φορά από την εποχή του Χίτλερ.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Ταύρος συνδέεται με ράβδους (χρυσό,ασήμι) και με την ασφάλεια –αλλά και ασφάλεια με τη μορφή φαγητού στο τραπέζι και χρήματα στην τράπεζα – τι μπορούμε να περιμένουμε με τον Ουρανό σε αυτό το ζώδιο;
 
Η υποψία μου είναι ότι μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση για το πώς ο νομισματικός κόσμος, όπως αυτή τη στιγμή λειτουργεί, δεν προσφέρει πλέον στους ανθρώπους την ελευθερία τους με τον τρόπο που θα θέλαμε. Κάποιος δεν μπορεί ποτέ να είναι ελεύθερος αν έχει για παράδειγμα, ένα μεγάλο χρέος.
Στην πραγματικότητα, τα χρήματα σημαίνει ελευθερία για όσους την έχουν, και ποικίλους βαθμούς υποδούλωσης για εκείνους για τους οποίους δεν υπάρχουν επαρκής παροχές. Ο Ουρανός στον Ταύρο θα μπορούσε να παραδώσει κάθε είδους αλλαγές σε διάφορα οικονομικά συστήματα, αλλά ίσως πιο ενδιαφέρον- και πιο εύκολο να υποθέσουμε – ότι οι αλλαγές θα αφορούν για το πώς χρησιμοποιούμε, πραγματοποιούμε και ξοδεύουμε τα χρήματά μας .
 
Ξέρουμε ότι θα περιμένουμε περισσότερα από την τεχνολογία για την παραγωγή και τις δαπάνες των χρημάτων. Μπορούμε να κάνουμε συνηθισμένες αγορές, μικρές και μεγάλες, με ένα κινητό τηλέφωνο. Αυτό συμβαίνει τώρα, φυσικά, και σε ορισμένες περιοχές του κόσμου.
Ο Ουρανός στον Ταύρο θα μπορούσε να μας μεταφέρει σε μια οικονομία χωρίς μετρητά. Μια κοινωνία χωρίς μετρητά μπορεί να μην είναι τα καλύτερα νέα, αρκεί όμως να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους –τόσο από τους  νέους ή και τους ηλικιωμένους, πλούσιους ή φτωχούς.
Bitcoins η αλλά κρυπτονομισματα θα μας απασχολήσουν με την διέλευση του Ουρανού στον Ταύρο.Για καλό ή για κακό αυτά τα νομίσματα θέτουν εξ ολοκλήρου τον πλούτο ενός ατόμου στα χέρια τους. Δεν υπάρχει μεσάζων για να πάρει ένα κομμάτι από οποιοδήποτε κέρδος.Τα bitcoins, ωστόσο αυτή την στιγμή δεν μπορούν να ελεγχθούν. Προφανώς, όμως αυτά αποτελούν πραγματική απειλή για τον κυβερνητικό έλεγχο, τη φορολογία, την αστυνόμευση. Με αυτή την διέλευση πολλές τράπεζες θα μπορούσαν να κλείσουν.
Καθώς ο Ουρανός έμπαινε στον Ταύρο κατά τη δεκαετία του ’30, ο Χίτλερ ήταν ήδη Καγκελάριος της Γερμανίας από το 1933-1945, ενθαρρύνοντας την παραγωγή περισσότερων Αρείων, προσφέροντας χρηματικά κίνητρα στους Γερμανούς για κάθε νεογέννητο μωρό –ο γάμος με τους Εβραίους απαγορεύτηκε και η σεξουαλική επαφή μεταξύ των Αρίων και Εβραίων τιμωρήθηκαν με θάνατο.Αυτή ήταν μια εποχή γενοκτονίας περισσότερων από 9 εκατομμυρίων Ευρωπαίων Εβραίων.Η ιδέα της μαζικής επιτήρησης θεωρήθηκε επίσης ότι η Γκεστάπο συγκέντρωσε φακέλους σε όλους τους Γερμανούς για να καταστείλει την πολιτική αντιπολίτευση.Τώρα έχουμε συνηθίσει τη μαζική παρακολούθηση όσον αφορά τις κάμερες κλπ.,αλλά τώρα είμαστε έτοιμοι να το σκεφτούμε αυτό όσον αφορά την προστασία και την ασφάλειά μας.
Η δεκαετία του 1930 ήταν επίσης μια εποχή εφευρέσεων που περιλάμβαναν:
 
 • Η πυρηνική σχάση δημιουργεί τη δυνατότητα για τεράστιες νέες πηγές ενέργειας. Τώρα βρισκόμαστε στα πρόθυρα της πυρηνικής σύντηξης δίνοντάς μας τη δυνατότητα μεγαλύτερης ενέργειας
 • Παραγωγή στοιχείων transuranium.
 • Πρώτες πρακτικές δοκιμές ραντάρ.
 • Υαλοβάμβακας
 • Πρώτη τηλεόραση HD
 • Ο στυλός
 • Σούπερμαν και Μπάτμαν
 • Λαμπτήρες φθορισμού
 • Η πρώτη εμπορική διατλαντική αεροπορική υπηρεσία επιβατών και η πρώτη εμπορική πτήση με καμπίνες.
 • Η δοκιμή του πρώτου αεροσκάφους με στροβιλοκινητήρες
 • Το πρώτο αμερικανικό ελικόπτερο.
 • Το νάιλον εισήχθη εμπορικά.
 • Η έγχρωμη τηλεόραση πρωτοστάτησε.
 • Ραδιόφωνα FM.
 • Προς το τέλος της παραμονής του Ουρανού στον Ταύρο το 1940, η πτώση της Γαλλίας, του Βελγίου, των Κάτω Χωρών, του Λουξεμβούργου, της Δανίας, της Νορβηγίας και της Ρουμανίας στους Γερμανούς οδήγησε τη Βρετανία και τη Ρωσία να εξαρτηθούν από την βοήθεια των ΗΠΑ. Αυτή ήταν η αρχή της ανόδου των ΗΠΑ ως υπερδύναμη.
Είδαμε επίσης μερικά από την ανύψωση υψηλών κτηρίων – θα συσχετίσω τον Ουρανό στον Ταύρο πάρα πολύ με τους θεούς των ουρανών που εμφανίζονται στη γη. Ωστόσο, είχαμε και την εφεύρεση του ανελκυστήρα από τον Otis το 1857 όταν ο Ουρανός ήταν στον Ταύρο. Τώρα, καθώς ο Ουρανός έρχεται στο τέλος της εποχής του Κριου, έχουμε πυρκαγιές σε υψηλά κτήρια, όπου τώρα υπάρχουν όμως ερωτηματικά σχετικά με την ασφάλεια αυτών των πύργων.
Τι είδαμε κατά τη διάρκεια της τρέχουσας διέλευσης του Ουρανού μέσω του Κριού; –
 
 • Η Αραβική Άνοιξη καθώς 17 έθνη τέθηκαν σε επανάσταση.
 • Φουκουσίμα – αν και υπάρχουν ελάχιστα νέα στα βασικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με αυτό, τα κοινωνικά μέσα μιλούν για συνεχιζόμενες διαρροές ακτινοβολίας.
 • Μπορούμε μόνο να αναρωτηθούμε πώς θα διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2020 στο Τόκιο.
 • Brexit – η απάντηση της νεολαίας στο Brexit φαίνεται πολύ διαφορετική από αυτήν της προηγούμενης γενιάς.
 • Ο Ουρανός συμβολίζει την εκθετική ανάπτυξη – το 20% του μεριδίου αγοράς φαίνεται να αντιπροσωπεύει το σημείο ανατροπής για κάτι νέο για να γίνει πραγματική τάση. Το 2011 το iPhone έπληξε αυτό το κρίσιμο όριο.
 • Άνοδος της ρομποτικής
 • Αύξηση δορυφορικής καλλιέργειας
 • Drones
 • Τρισδιάστατη εκτύπωση,
 • Experimental claytronics – μια αφηρημένη μελλοντική ιδέα που συνδυάζει τη ρομποτική νανοκλίμακα και την επιστήμη των υπολογιστών για τη δημιουργία μεμονωμένων υπολογιστών νανομέτρων που αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους για να σχηματίσουν απτά 3D αντικείμενα που μπορεί να αλληλεπιδράσει ένας χρήστης.
 • Bitcoin και cryptocurrencies
 • Τρισδιάστατες οθόνες που δεν χρειάζονται ειδικά γυαλιά για προβολή.
 • Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο και τώρα η συνεχιζόμενη ανάπτυξη από την Dyson ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου που χρησιμοποιεί μια μπαταρία στερεάς κατάστασης παρά λιθίου.
 • Τεχνολογία ασύρματης μεταφοράς ενέργειας.
 • Νάνο ενσύρματη μπαταρία.
 • Η ψηφιακή τεχνολογία των μοριακών ηλεκτρονικών στοιχείων και η τεχνολογία.
 • Η ταινία The Singularity is Near – καταδεικνύει πώς η τεχνητή νοημοσύνη και οι άνθρωποι θα συγχωνευτούν.
 • Προγραμματιζόμενη ύλη.
 • Στρατιωτικός πειραματισμός με πεδία δυνάμεων.
 • Stealth τεχνολογία – κινείται προς το αόρατο.
Ο Ουρανός συνδέεται πολύ με το διάστημα και βλέπουμε τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη διαστημικών ταξιδιών και την προσπάθεια αποικισμού του Άρη, όλα από ιδιώτες επενδυτές.
Ο Ουρανός στον Κριό συμβολίζει το «εγώ» – και είδαμε την επέλαση της selfie μαζί με την αυτοπροβολή και την αυξανόμενη αίσθηση του δικαιώματος.
Η άνοδος των απορριμμάτων και των πλαστικών θεωρείται σοβαρό ζήτημα για τον πλανήτη. Είδαμε επίσης την εμφάνιση των λεγόμενων εταιρειών «unicorn’» – εταιρείες όπως το Uber και το Snapchat, οι οποίες στην πραγματικότητα δεν κάνουν χρήματα, αλλά οι επενδυτές εξακολουθούν να θέλουν να επενδύσουν. Μπορεί αυτό να είναι βιώσιμο όταν ο Ουρανός μπαίνει στον Ταύρο;
Επειδή ο Ουρανός στον Ταύρο συνδέεται με τα χρήματα και τον πλούτο αλλα και τα πολύτιμα αντικείμενα, οι έρευνες για τη διαφθορά στην πολιτική και τις επιχειρήσεις μπορεί να εκθέσουν την σκοτεινή πλευρά του χρηματοπιστωτικού συστήματος είναι πολύ δυνατό να συμβεί ακόμα περισσότερο σε πολύ υψηλά επίπεδα.
Αυτό είναι ιδιαίτερα πιθανό καθώς φτάνουμε στη σύνοδο Ουρανού/Δια, Κρόνου/ Πλούτωνα στον Αιγόκερω που έχει τη δυνατότητα να καταστρέψει το παλιό σύστημα του 20ού αιώνα, ακόμα και εκείνων που φαίνεται αδύνατο να ανατραπεί. 
 
Με τα επίπεδα χρέους στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, μαζί με την ακόρεστη απληστία που παρατηρήθηκε στις επιχειρήσεις, τα χρηματοπιστωτικά συστήματα μπορεί να τραυματιστούν θανάσιμα. Καθώς ο Κρόνος εισέρχεται στον Αιγόκερω στα τέλη του 2017, είναι πιθανό να δούμε περισσότερους ελέγχους στα χρήματα, σφίξιμο των χρημάτων και αύξηση των επιτοκίων, αλλά ο Ουρανός θα μπορούσε να είναι το εργαλείο για την επαναφορά των αξιών μας.
 
Μετά τους καταστροφικές τυφώνες που σημειώθηκαν πρόσφατα στην Καραϊβική, στο Πουέρτο Ρίκο, Φλόριντα και αλλού θα μπορούσε να χρεοκοπήσει και οι ασφαλιστικές εταιρείες να πλημμυριστούν με απαιτήσεις για ανακατασκευή. Πώς αυτό θα επηρεάσει τα χρηματοπιστωτικά μας συστήματα;
Οι τράπεζες θα υποστηρίξουν τις αγορές, αλλά υπάρχει πραγματικά λίγο περιθώριο για σφάλματα αυτή τη στιγμή, οπότε αυτό σίγουρα θα είναι ένα σημαντικό ζήτημα καθώς ο Ουρανός μπαίνει στον Ταύρο.
 
Ο Ουρανός συνδέεται με καταιγίδες, αστραπές και κεραυνούς. Έχουμε ακούσει πολλές συζητήσεις για την αλλαγή του κλίματος, αλλά ο Ουρανός είναι το στοιχείο έκπληξη σοκ. Τον τελευταίο καιρό έχουμε δει ακραίες καιρικές συνθήκες από πλευράς τυφώνων, πλημμυρών και πυρκαγιών.
Τι θα συμβεί εάν η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι ένα ακόμη ψέμα και είναι παρά ένας ακόμη απροσανατολισμος, ενώ στην πραγματικότητα θα είναι μια ακόμη περίοδο παγκόσμιας ψύξης; (Κρόνος στον Αιγόκερω)
 
Η αναγνώριση προσώπου μπορεί να γίνει ο κανόνας.Τεχνητή νοημοσύνη. Πώς θα καταστούν τα όρια μεταξύ ανθρώπου και ρομπότ ,όλα αυτά φαίνονται κάπως θολά;
Η ανθρωπότητα θα μπορούσε να βρίσκεται σε σημείο ανατροπής, καθώς βέβαια η αυτοματοποίηση και η τεχνητή νοημοσύνη αρχίζουν να μας αντικαθιστούν. 
 
Είναι αυτή μια ανάλογη Βιομηχανική Επανάσταση όπως έγινε τον 19ο αιώνα; 
 
Η Βιομηχανική Επανάσταση του 19ου αιώνα ήταν σημείο αιχμής αλλά δημιούργησε θέσεις εργασίας.Τώρα αντικαθιστούμε τους ανθρώπους με τα ρομπότ σταδιακά και μπορούμε μόνο να φανταστούμε πού μπορεί να οδηγήσει αυτό.
Ο Ουρανός συνδέεται με την επανάσταση, και επομένως πρόκειται να δούμε μια επανάσταση στον τραπεζικό τομέα, τα χρήματα, το νόμισμα, ιδιαίτερα όσον αφορά την κρυπτογράφηση.
 
Ο Ουρανός ως κυβερνήτης του Υδροχόου μιλά επίσης για δικαιοσύνη και ισότητα. Αυτό θεωρείται σε μεγάλο βαθμό ζήτημα για τις γυναίκες που αναζητούν ισότητα. Ωστόσο, υπάρχουν προφανείς βιολογικές διαφορές.
Καθώς οι γυναίκες αρχίζουν να δημιουργούν πολύ αργότερα στη ζωή τους από ποτέ, βλέπουμε την αύξηση της ανάγκης για εξωσωματική γονιμοποίηση. Είναι ένα βήμα πάρα πολύ μακριά που μπορούμε να φτάσουμε σε ένα σημείο όπου τα μωρά θα μεγαλώνουν έξω από τη μήτρα καθώς οι γυναίκες θα προσπαθούν να μην διακόψουν τη σταδιοδρομία τους και να είναι περισσότερο σαν τους άντρες;
 
Βλέπουμε ήδη ένα είδος γενετικής τροποποίησης σε μια προσπάθεια εξάλειψης της ασθένειας – αλλά πώς θα πάει αυτό; Μπορούμε να δούμε την δημιουργία μιας επιθυμητής φυλής όπως την δεκαετία του 1930, αλλά σε μια ανθρωπιστική μορφή.
Σχετικά με τη δικαιοσύνη υπήρξε μια ξεπερασμένη αίσθηση αδικίας από τα τετράγωνα του Πλούτωνα / Ουρανού. Ωστόσο, σε συνδυασμό με αυτό έχουμε μια αυξανόμενη αίσθηση πολιτικής ορθότητας. Οι άνθρωποι αισθάνονται περιορισμένοι σε σχέση με αυτό που θέλουν να εκφράσουν, αλλά βαθιά μέσα τους οι απόψεις τους δεν έχουν αλλάξει. Ωστόσο, αυτος είναι ο λόγος για τον οποίο βλέπουμε τις κυβερνήσεις να εγκαταλείπουν με τους ανθρώπους, καθώς και τις δημοσκοπήσεις που είναι πάντα λάθος η στημένες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε έναν Πρόεδρο Trump. Ο Ουρανός στον Ταύρο είναι για την απαλλαγή από τους περιορισμούς, μαζί με μια αίσθηση κοινωνικής δικαιοσύνης.
Η μαζική επιτήρηση που είδαμε στην εποχή του Χίτλερ είναι πιθανό να αυξηθεί. Έχουμε ήδη δει εταιρείες όπου οι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν ένα τσιπ στο χέρι τους ως μέσο αναγνώρισης. Αυτό είναι ίσως πιο πιθανό να προσελκύσει τους νέους που επιθυμούν την ταχύτητα και την ευκολία. Ωστόσο, πού θα μπορούσε να οδηγήσει αυτό; Η Σουηδία αντιδρά σε αυτό.
 
Ο αποικισμός του διαστήματος είναι σαφώς στα χαρτιά, αλλά μπορεί να υπάρξει και κάποια μεγαλη αποκάλυψη για εξωγήινη ζωή και πολιτισμό;
Ο Ταύρος συμβολίζει τη Γη αλλά ο Ουρανος σοκάρει και φέρνει εκπλήξεις. Μπορεί λοιπόν να είμαστε στα πρόθυρα κάποιου σοβαρού οικολογικού προβλήματος; Οι κοραλλιογενείς ύφαλοι σε ορισμένες περιοχές πεθαίνουν και μια έκθεση μόλις προειδοποιεί για τον κίνδυνο ενός «οικολογικού Αρμαγγεδώνα, καθώς ο αριθμός των ιπτάμενων εντόμων μειώθηκε έως και 75% σε λιγότερο από 30 χρόνια.Γνωρίζουμε ότι οι μέλισσες είναι ζωτικής σημασίας για τη ζωή και ότι ο αριθμός τους έχει μειωθεί σημαντικά. Έτσι σε αυτόν τον κύκλο Ουρανού/Ταύρου, θα πρέπει να αναρωτηθούμε πού κατευθύνεται ο πλανήτης μας; Και αυτό διότι είχα πει ότι ο πλανήτης μας είναι γεννημένος στον άξονα Ταύρου/Ζυγού.
Πιθανά αποτελέσματα Μαΐου 2018 για την παγκόσμια οικονομία
 
Χρησιμοποιώντας την αστρολογία είναι δυνατόν να προβλέψουμε ότι τον Μάιο του 2018 θα μπορούσαμε να δούμε –
 
 • Τη Βρετανία να απομακρύνεται από την ΕΕ προς μια κατεύθυνση No Deal. Αυτό θα ήταν συγκλονιστικό. Μια αστραπιαία κατάρρευση της Wall Street και άλλων μεγάλων χρηματιστήριων αλλά και οπουδήποτε.
 • Το κλείσιμο τουλάχιστον μιας μεγάλης τράπεζας, πιθανόν περισσότερων.
 • Το τέλος των ιδιωτικών επιχειρήσεων .
 • Σημαντικές εξελίξεις για το Bitcoin που μπορεί να το τερματίζουν είτε να γίνει μια επανεκκίνηση.
 • Η άφιξη νέων ψηφιακών νομισμάτων με αντίπαλο το Bitcoin – που γεννήθηκε εν μια νυκτί.
 • Ο θάνατος ή η αποχώρηση ενός σημαντικού πολιτικού που επηρεάζει την αγορά μετοχών.
 • Χάος με τις offshore, Panama και Paradise Papers. Τα ονόματά και αλλα πολλά θα μας εκπλήξουν.
Δεκέβριος 2019 – σημείο καμπής
 
Η Ceres στον Αιγόκερω κυβερνά τις μεγάλες επιχειρήσεις και την κυβέρνηση. Δίας/ Κρόνος/ Πλούτωνας. Αυτή η σπάνια ευθυγράμμιση θα μεταβάλλει μόνιμα τον τρόπο λειτουργίας των εταιρειών και του πολιτικού συστήματος. Με τον Ουρανό στον Ταύρο, αυτό θα μοιάζει με αποδόμηση για όλα τα κέντρα εξουσίας.
2020 – Η ΜΕΓΑΛΗ ΘΥΣΙΑ…
Η παγκόσμια οικονομία θα είναι εκτός ελέγχου το 2020! Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα το εγγυάται αυτό! Η κατάσταση θα είναι απολύτως επικίνδυνη. Αν και τα πράγματα δεν θα φαίνονται τόσο επικίνδυνα όσο το 2010, ξαφνικά θα αποκαλυφθούν οι κρυμμένες απειλές.
Την άνοιξη του 2020 ο Άρης, ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας  θα είναι όλοι τους συγκεντρωμένοι στο ίδιο ζώδιο (Αιγόκερω, άλλωστε θα το δούμε από τις πολύ σημαντικές εκλείψεις που είναι εκεί) και θα τραβάει ο καθένας τον παγκόσμιο χάρτη προς την ικανοποίηση των αιτημάτων του! Αυτό είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει εντάσεις, αναβρασμούς και συγκρούσεις σε ολόκληρο τον κόσμο και κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες που θα εμφανίσουν τεράστια προβλήματα στην οικονομία τους.
Η έντονη δυσαρέσκεια θα είναι διάχυτη ήδη από τον Ιανουάριο του 2020 σε ολόκληρο τον κόσμο. Έντονες διαμάχες, διενέξεις και συνεχείς διαφωνίες θα αποτελέσουν το κύριο θέμα σε σχέση με ακίνητα, γη, φόρους, πλουτοπαραγωγικές πηγές αλλα και προσφυγικές ροές και θα συνοδεύονται από θρησκευτικές παρεμβάσεις από το καθολικό και το ορθόδοξο κόσμο.
Η διπλωματία θα προσπαθήσει να ματαιώσει τις συγκρούσεις αυτές μέχρι το τέλος Ιουνίου, όμως, μετά τον Ιούλιο ο κίνδυνος ενός μεγάλου πολέμου είναι πιθανόν και παλι, να γίνει ξαφνικά ορατός! Στις 9 Σεπτεμβρίου, ο Άρης μένει στάσιμος και γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού, τετραγωνίζοντας ταυτόχρονα τη σύνοδο του Κρόνου με τον Πλούτωνα!
Αν δεν έχουμε μάθει ακόμα σαν φυλή (που μάλλον φαίνεται απίθανο) τα μονοπάτια της Ειρήνης, αυτή η περίοδος θα αποτελέσει μια περίοδο μεγάλων πολέμων στους οποίους πολλοί λαοί θα αναμιχθούν.
Αυτή η Μεγάλη Σύγκρουση τον Σεπτέμβριο του 2020 θα έχει τις ρίζες της πάνω στην αναβράζουσα ατμόσφαιρα που θα έχει ήδη ξεκινήσει από τον Ιανουάριο ή τον Ιούλιο του 2019. Το βασικό θέμα της θα είναι ως γνωστόν, ποιος θα κατέχει τα εδάφη και τις ενεργειακές πηγές του πλανήτη.
Καθώς ο Κρόνος θα βρίσκεται στην 25η μοίρα του Αιγόκερω, σε ακριβές τετράγωνο, με τον ανάδρομο Άρη από τον  Κριό, αυτή η στιγμή μπορεί να αποτελέσει την έσχατη πρόκληση για τους εξουσιαστές του πλανήτη και την πιο αρρωστημένη επιθυμία τους να κυριαρχήσουν και να λεηλατήσουν πλήρως τη Γη, υποδουλώνοντας ακόμη περισσότερο τους ανθρώπους της!!!
 
Ίσως να εμφανιστεί ένας ακόμη Χίτλερ ή ένας «Αντίχριστος», με το Ιράν  να είναι ο βασικός ένοχος αυτή τη φορά και με την Κεντρική Ασία ή την Ινδία  σαν «μήλα της έριδος» και συμπρωταγωνιστές σ’ αυτό το θέατρο.
Φαίνεται, οι Ηνωμένες Πολιτείες να παίζουν μόνο έναν υποστηρικτικό ρόλο στην αρχή των γεγονότων. Η δράση τους μπορεί να περιορίζεται μόνο σε περιστασιακά χτυπήματα εναντίον των «ανυπάκουων» γειτόνων, μέχρι την άνοιξη του 2020. Όμως αργότερα κάτι πολύ μεγάλο και περίεργο θα συμβεί που θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου σε έναν πόλεμο, στον οποίο θα κληθεί να πάρει σαφή θέση…
Η ‘Μεγάλη Κρίση’ θα μεταμορφωθεί σε μια ’Μεγάλη Θυσία΄, για την οποία οι «ηθικοί αυτουργοί» της μας έχουν προετοιμάσει επιμελώς μέσα από «το Δόγμα του Σοκ» τα τελευταία χρόνια.
 
Το 2020 είναι ένα είδος «Καρμικού Τέστ» γι’ αυτό τον πλανήτη! Το 2020 είναι μια κατάσταση «Ring pass not» για την ανθρώπινη Φυλή. To «όλα ή τίποτα»  και το «ελευθερία ή θάνατος» θα είναι τα κυρίαρχα μηνύματα στα στόματα και στις ψυχές των ανθρώπων.
Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα μερικοί από εμάς να τα βγάλουν πέρα, πράγμα που εξαρτάται από το πόσο καλά είμαστε προετοιμασμένοι. Αν οι καταστάσεις ξεφύγουν πέρα από τα όρια πάνω στα οποία βρισκόμαστε τώρα, όλο αυτό δεν μπορεί να έχει καλή εξέλιξη. Όσο προχωράει ο χρόνος θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτό που θα γίνει «ορατό» μέσα από τις αναλύσεις των εκλείψεων και σεληνιακών φάσεων, όπου εχουμε τα πρώτα αρνητικά σημάδια, ήδη.
Τι μπορεί να δούμε τα επόμενα χρόνια με τον Ουρανό στον Ταύρο;
 
Πλούσιους επαναστάτες. Τρελούς τραπεζίτες. Επαναστατικούς αγρότες. Ριζοσπαστικούς φονταμενταλιστές. Ιστορικοί ελεύθερης σκέψης. Φυσική μεγαλοφυία.
Συγκέντρωση συντηρητικών απόψεων. Συντηρητικές ομάδες. Κλειστές κοινωνίες. Είστε σοκαρισμένοι ανακαλύπτοντας τις δικές σας προσωπικές συντηρητικές απόψεις. Οι ξαφνικές αλλαγές στο περιβάλλον σας κάνουν να γνωρίζετε τις δικές σας κολλημένες και ξεπερασμένες έννοιες. Επιστροφή στη Γη και Φυση. 
 
Γνωρίζετε τις δικές σας πεισματικές συμπεριφορές. Αντιμετωπίζετε τη δική σας σταθερή θέση. Που δεν είσαι ριζοσπαστικός; Πού δεν είστε πρόθυμοι να καινοτομήσετε ή να κάνετε αλλαγές; Πού είστε τόσο ικανοποιημένοι; Μια επιστροφή στον πραγματισμό.
Χτύπημα στη Wall Street. Χάος στις τράπεζες. Οι παραβιάσεις ασφαλείας συνεχίζονται. Οικονομικά προβλήματα. Αστάθεια νομισμάτων. Νέες μορφές νομίσματος. Ηλεκτρονικό νόμισμα. Νομισματική επανάσταση. Συνεχιζόμενες καινοτομίες σε Cryptocurrencies. Bitcoin, Ether, Monero, Litecoin, Dogecoin, κλπ. 
 
Οι τράπεζες είναι εκτός λειτουργίας. Νέοι τύποι τραπεζών. Οι τραπεζίτες χάνουν τη δουλειά τους. Ηλεκτρονική τραπεζική. Νέοι τύποι ΑΤΜ. Στιγμιαία τραπεζική. Πάρτε τα χρήματά σας αστραπιαία. Αστραπιαία απώλεια χρημάτων. Διαταραχή στην κοινωνική ασφάλιση.
Αλλαγή με κάθε κόστος. Επανάσταση με κάθε κόστος. Η τιμή της ελευθερίας. Η τιμή της ανεξαρτησίας. Η τιμή της ειρήνης. Ο αγώνας για την ουδετερότητα αποτυγχάνει επειδή πολλοί άνθρωποι είναι απογοητευμένοι και πολλοί άλλοι είναι άπληστοι. Το χάσμα στον πλούτο. Η μεσαία τάξη εξακολουθεί να κινδυνεύει. 
 
Η σταθερότητα είναι σε κίνδυνο.
Το άγχος δεν θα μας αφήσει. Μια σταθερή δόνηση. Μια μακρά αργή περίοδος σταθερής πίεσης. Το άγχος είναι ο νέος κανόνας. Όλοι είναι ανήσυχοι. Κανείς δεν αισθάνεται ασφαλής.
Μια επιστροφή στην απόλαυση των πολύ απλών απολαύσεων. Νέα εκτίμηση για χαλάρωση, ικανοποίηση και σιωπή. Συγκλονιστική σιωπή. Ανανεωμένη εκτίμηση για απλά νόστιμα φαγητά. Εκτιμώντας αυτό που έχετε στα χέρια σας και όχι κυνηγώντας κάθε καινούριο πράγμα. Πρωτοποριακές κατασκευές. Νέες τεχνικές δόμησης. Κτίρια για το μέλλον.
 
Αφύπνιση στις πραγματικές σας ανάγκες. Ριζική απλότητα. Λαμβάνοντας πρωτοφανή δράση για αυτοσυντήρηση. Κάνοντας ό, τι χρειάζεται για να επιβιώσει κάποιος. Σχεδιασμένη επανάσταση. Καλά προγραμματισμένοι κίνδυνοι.
 
Προβλήματα με ελέφαντες, ρινόκερους, ιπποπόταμους και άλλα μεγάλα χερσαία θηλαστικά. Οι επιστήμονες παράγουν τον κλώνο μαμούθ. Αφύπνιση του μαμούθ. Αλλαγές στη βιομηχανία βοοειδών. Αντιπαράθεση ενάντια στην καινοτομία.
 
Τεχνολογία ήχου. Οι φωνητικές εντολές φέρνουν επανάσταση στην καθημερινή τεχνολογία. Τεχνολογία ομιλίας. Τεχνολογία φωνής. Τεχνολογία γεύσης. Μαλακές, αισθησιακές φωνές υπολογιστών. Γευτείτε τη δική σας τεχνολογία.
Εξελιγμένα εργαλεία χειροτεχνίας. Τεχνικά προηγμένες χειροτεχνίες. Ενίσχυση των gadgets. Πιο όμορφα gadgets.Είναι φυσιολογικό να έχουμε τεχνολογία. Δεν είναι φυσιολογικό να μην έχει τεχνολογία. Δεν είστε φυσιολογικοί εάν δεν έχετε τηλέφωνο μαζί σας. Η τεχνολογία ήταν απελευθερωτική, τώρα είναι μια απαίτηση. Μόνο ένας περίεργος δεν έχει τηλέφωνο.
Φουτουριστική “φυσική” ομορφιά. Μόνιμες τροποποιήσεις σώματος με στόχο την πλήρη προσαρμογή σε έναν τομέα της κοινωνίας που είναι ριζικά διαφορετικός από αυτόν από τον οποίο προέρχεστε. 
 
Προσπάθεια να γίνουν θεμελιώδεις αλλαγές στη φυσική τάξη. Προσπαθώντας να αλλάξετε τη φυλή ή το φυλετικό προφίλ σας για να χωρέσετε σε οποιαδήποτε ομάδα είναι ο κανόνας στην περιοχή σας. Τεχνολογία ομορφιάς. Genius makeupκαλλιτέχνες. Νέα κλασσική ομορφιά.
Τα νέα βασικά. Διακοπή από την εφησυχασμό. Διακοπή της σταδιοδρομίας. Κοινοτικές εκμεταλλεύσεις. Διαταραχή στην κανονική ρουτίνα. Η φωνή αφύπνισης. Πραγματικές και μακροχρόνιες αλλαγές.
Χτυπήματα στην γη. Ορυχεία. Εκρήξεις στη γη. Διαταραχές αναστάτωσης στην ποιότητα του εδάφους. Σεισμοί. Η Γη βυθίζεται. Η Γη σπάει. Τα νησιά καταρρέουν. Αναστατωμένοι στη γεωργία. Γεωργικές μεταρρυθμίσεις. Αναστατωμένοι στη γεωργία. Βγάζοντας από τη γη σας. Μεταστροφή δικαιωμάτων γης. Η απάνθρωπη θεραπεία της Γης. Ριζικές μετατοπίσεις της Γης. Ενεργοποίηση της διατήρησης της γης.
Συγκλονιστική θλίψη. Εξωφρενική αυτοπεποίθηση.Προβλήματα που προέρχονται από την ανοχή των ακραίων συμπεριφορών.Οι επαναστατικές συμπεριφορές τίθενται υπό έλεγχο. Η πρόοδος δεν εξελίσσεται. Ηλεκτρική ενέργεια. Απορρόφηση κραδασμών. Εξωγήινοι στη Γη. Συγκλονιστική πραγματικότητα. Η Γη είναι σχεδόν ακατανόητη. Που είμαστε?
Ενεργοποιημένη Γη. Ενεργοποιημένα Κρύσταλλα.Ενεργοποιημένο χώμα. Ανανεωμένο ενδιαφέρον για στοιχεία. Διαισθητική Γη.
 
Προηγμένη χρήση φυτών. Νέες και καινοτόμες τεχνικές για την εργασία με βότανα. Πρωτοποριακή επέκταση μυαλού. Τα φυτά δεν θα αυξηθούν. Η αγροτική / φυτική / θεραπευτική επανάσταση. Εκτός γεωργίας, ο άνθρωπος. Γη-συνείδηση. Δικαιώματα της Γης. Η ζωή της Γης έχει σημασία. Η Γη είναι ένα ζωντανό πλάσμα.
 
Συγκλονιστικά ζητήματα γης.Αγροτικές κοινότητες. Οι κοινότητες αρχίζουν να επιστρέφουν. Συλλογική διαπραγμάτευση.Συνδικαλιστικές οργανώσεις.Συνεταιρισμοί αγροτών. Ομαδική καλλιέργεια.Ομαδική χρήση γης. Καινοτόμος χρήση των υφιστάμενων ακινήτων. Η τεχνολογία αναλαμβάνει τη γεωργία. Ρομπότ αγρότης. Ηλεκτρικά γαλακτοκομικά προϊόντα. Ρομπότ μετανάστες.Μηχανισμένη καλλιέργεια. Διαταραχή των φυσικών οικοτόπων.
Απελευθερώνοντας τα υπάρχοντά σας. Ελευθερώνοντας από ένα μεγάλο βάρος.
Η ξαφνική συνειδητοποίηση ότι δεν είσαι ασφαλής.Η ξαφνική συνειδητοποίηση ότι πρέπει να φύγεις από όπου είσαι.Δεν είναι πλέον ασφαλές εδώ. Συγκλονιστικός φανατισμός. Απελευθέρωση από το φανατισμό.
Αναβαθμίστε τα βασικά.Το Διαδίκτυο είναι πραγματικό.Η τεχνολογία είναι εδώ για να μείνει. Η τεχνολογία είναι σταθερή. Η τεχνολογία είναι ασφαλής. Τεχνολογικές επενδύσεις. Η τεχνολογία πλήττει τις αγροτικές περιοχές ;Το τεχνολογικό χάσμα. Η τεχνολογία είναι για τους πλούσιους. Μπορείτε να αναβαθμίσετε το τηλέφωνό σας; Η καλή ζωή δεν είναι εφικτή. Δεν υπάρχει ικανοποίηση.Η τεχνολογία καταστρέφει την ικανότητά μας να αισθανόμαστε ικανοποιημένοι.Ενημερώστε τις βασικές τεχνολογίες των επιχειρήσεων.
 
Η τεχνολογία σταθεροποιείται για λίγο. Δεν υπάρχουν σημαντικές νέες καινοτομίες στην επικοινωνία. Βελτίωση στα βασικά.Το Διαδίκτυο καθυστερεί.Η πρόοδος επιβραδύνεται. Η καινοτομία επιβραδύνεται.Επιστρέφοντας στα βασικά.Η πρόοδος κοστίζει πάρα πολύ. Επιστρέφοντας σε αυτό που γνωρίζουμε. Επιστρέφοντας στο δοκιμασμένο και αληθινό.
Ο Ουρανός ως πλανήτης των ξαφνικών αλλαγών ,των καινοτομιών αλλά και της επανάστασης μετά από 7 χρόνια παραμονής του στον Κριό, από τον Μάρτιο του 2011, στις 15 Μαΐου του 2018 θα περάσει  στο Ζώδιο του Ταύρου.Ο Ουρανός στον Ταύρο θα φέρει Επανάσταση στην Σχέση της Ανθρωπότητας με την Ύλη. Ο Ταύρος είναι το Ζώδιο που σχετίζεται με το Χρήμα και την Αφθονία.
 
Έτσι η Παγκόσμια Οικονομία, τα Τραπεζικά Συστήματα, τα χρήματα, θα μπουν κάτω από ένα νέο πλαίσιο, ανατροπής, αμφισβήτησης, και το χρήμα θα αρχίσει να υφίσταται με έναν διαφορετικό τρόπο από αυτόν που συνηθίσαμε μέχρι τώρα, και θα πάψει σταδιακά να έχει την ίδια επίδραση, που έχει ανάμεσα στους Ανθρώπους.
 
Επίσης, ο Ταύρος σχετίζεται με τα Φυσικά Ταλέντα του Ανθρώπου, ο Ουρανός εδώ θα φέρει ηλεκτρισμό και φώτιση, στο πως ο άνθρωπος θα κερδίζει την αφθονία του, αξιοποιώντας τα προσωπικά ταλέντα του και όχι απλά κάνοντας μια διεκπεραιωτική εργασία.
Έχουμε να δούμε πολλά μέχρι το 2026 με τον Ουρανό στον Ταύρο, και το πιο βασικό, είναι πως ο Ουρανός από τον Ταύρο θα ανατρέψει οτιδήποτε μέχρι τώρα θεωρούνταν καθιερωμένο σε όλα τα θέματα που εκφράζει,ο Ταύρος.
 
Θα φέρει αλλαγές στον Χώρο της μουσικής του τραγουδιού, και της Τέχνης γενικότερα, αλλά επίσης εκφράζει και την σωματική ομορφιά αλλά και την μόδα θα δούμε μέσα στα επόμενα χρόνια να αλλάζουν ριζικά τα πρότυπα της ομορφιάς, να αλλάζουν τα ρούχα και η αισθητική, να γίνονται ίσως πιο Θηλυκά σε ό,τι έχει σχέση με την Γυναίκα να αρχίζει η Μόδα να αποδέχεται την γυναίκα με περισσότερες καμπύλες και κάποια παραπανίσια κιλά, να τις θέλει πιο θηλυκές, και το ίδιο να γίνεται και με το πρότυπο ομορφιάς στον άντρα αντίστοιχα, πιο αρρενωπός, πιο αρσενικό πρότυπο πιο ανδροπρεπή ρούχα.
Επειδή ο Ταύρος συμβολίζει την Γη, την τροφή, και το Φυτικό Βασίλειο, ο τρόπος που θα διαχειριζόμαστε την Γη και τους καρπούς που μας δίνει, ο τρόπος που θα διαχειριζόμαστε την τροφή μας θα αλλάξει με ένα τρόπο επαναστατικό. Η εστίαση των Ανθρώπων θα μεταφερθεί απόλυτα από την Ύλη στην Ψυχή. Ή πιο σωστά δεν θα νοείται ενασχόληση με την Ύλη χωρίς να καθοδηγείται από το Φως της Ψυχής.
Μεθοδικοί, πιστοί ακόμη και στοχαστικοί, συνετοί και επίμονοι περιποιούνται αλλά και τρέφουν τον κήπο της φύσης, φέρνοντας στον κόσμο την αρμονία από το χάος.Το κεφάλι του Ταύρου, αντιπροσωπεύει την μήτρα, την μητέρα Γη,την γονιμότητα της άνοιξης,τον έρωτα στην υπηρεσία της τεκνοποίησης.Η ομορφιά τους γοητεύει, ευχαριστιούνται  πολύ με την αφή, τις γεύσεις, τα χρώματα, τα αρώματα και τους ήχους.
 
Αγαπούν την καλή ζωή, την άνεση, τις αισθητικές χαρές. Εκτιμούν την ομορφιά της φύσης, ο αισθησιασμός τους συντονίζεται με την ίδια την φύση. Είναι οι σοφοί επιστάτες της μητρικής αγαθοεργίας. Πιστεύεται ότι έχουν γεννηθεί για να εκτιμούν, διδάσκονται και φροντίζουν τον φυσικό κόσμο και είναι υλιστές με την καλή έννοια της λέξης.
 
Αποκτούν και διατηρούν τον πλούτο, αναζητώντας δύναμη κυρίως για δική τους ασφάλεια και επιβίωση καθώς και των παιδιών τους. Δεν είναι μόνο προσγειωμένοι αλλά και πρακτικοί, που προσφέρουν φροντίδα, αγαπούν το σπίτι τους, είναι τυπικοί, συντηρητικοί, ηθικολόγοι.Έχουν μεγάλη ζωτικότητα και αντοχή, διανοητική και σωματική. Εστιάζουν τις ενέργειες τους σε ένα συγκεκριμένο στόχο και κινούνται αμετάπειστα, αν και αργά, προς αυτόν.
 
Στην αρνητική τους πλευρά, είναι εξουσιαστικοί, και έχουν υπερβολικό ενδιαφέρον για τα χρήματα, την ασφάλεια και τις ανέσεις.Είναι φιλάργυροι, και μεταχειρίζονται ζητήματα καρδιάς και συντρόφους σαν προσωπική τους περιουσία, είναι ικανοί για άγρια ζηλοτυπία, ακόμα και βίαιο θυμό.
 
Ανάλογα με τις όψεις, μπορεί να είναι μελαγχολικοί,απαισιόδοξοι,να κουράζονται από τον κόσμο, να κρατάνε μούτρα,να είναι υπερβολικά εξωστρεφής η να υπάρχει έλλειψη αυτοελέγχου. 
Αυτά τα αρνητικά χαρακτηριστικά εκφράζονται μόνο αν οι Ταύροι παρερμηνεύουν τους αληθινούς τους ρόλους σαν κηδεμόνες και τροφοί.
 
Όταν διατηρούν την ισορροπία τους όμως ανθίζουν,ειδάλλως κινδυνεύουν οι ίδιοι να τους καταπιεί η απληστία. Σε αντίθεση με τους Κριούς σκέφτονται πολύ τα πράγματα. Συλλαμβάνουν τις ιδέες προσεχτικά.Ο Ταύρος συνδέεται με τον λαιμό, την φωνή, και πολλοί έχουν διακριθεί για τις φωνητικές τους ικανότητες και το μουσικό τους ταλέντο. Η γενιά εκείνη με τον Ουρανό στον Ταύρο,αλλά και με Πλούτωνα στον Λέοντα, κυριάρχησε την δεκαετία του 60, φέρνοντας τεράστιες αλλαγές σε κοινωνικό και καλλιτεχνικό επίπεδο ως ενήλικες πλέον.