ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ- 15 ΜΑΙΟΥ 2018- ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΣΤΕ ΑΓΑΠΗ,ΕΛΠΙΔΑ,ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ.

στις
Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαΐου 2018, στην 24 μοιρα (Χαρακτήρα ισχυρό, αλαζονικό και αγέρωχο) στον 3 δεκανό του Ταύρου, στον 9 οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου, στις 13:47:40. Ωστόσο, η νέα σελήνη στον Ταύρο (χρήμα και τράπεζες, φύση),ενεργοποιεί δύο πολύ δυνατά αστέρια στον Αστερισμό του Περσέα. Τα σταθερά αστέρια Algol, Capulus, Zaurak και Segin συνδέονται με τη βία και την ατυχία.
 
Μεγάλος αριθμός ανθρώπων μπορεί να επηρεαστεί από ακραίες καιρικές συνθήκες ή άλλα ξαφνικά καταστροφικά γεγονότα. Την ίδια ημέρα, αργότερα στις 5:24 μμ. εχουμε την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο, σε πτώση, στον 8 οίκο (οίκος θανάτου,χρήμα), ενώ και ο Ερμής βρίσκεται στο ιδιο ζώδιο.
 
Η Νέα Σελήνη θα έχει διάρκεια μέχρι την πανσέληνο της 29ηςΜαΐου 2018, ενώ και τα αποτελέσματα της θα έχουν διάρκεια μέχρι της 13 Ιουνίου.Υπόψιν, ότι στις 14 Ιουνίου, αρχίζει το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στη Μόσχα, όπου έλαβε απειλητικό μήνυμα από το Ισλαμικό κράτος.Στις 13 Ιουνίου, θα προηγηθεί μια Νέα Σελήνη στον άξονα Διδύμων -Τοξότη, την οποία και θα αναλύσουμε σύντομα ,και επηρεάζεται από ένα πλήθιος σταθερών αστέρων, 10 σταθερούς αστέρες, για την ακρίβεια.Πρόκειται για μια αρκετά δυνατή προ-εκλειπτική περίοδο.
 
Στις 7 Μαΐου, η 4η ορκωμοσία του Βλαδίμηρου Πούτιν, έγινε στις 11:05 το πρωί, στην Μόσχα.Η αντίθεση Ηλίου/Δια και το τρίγωνο με τον Πλούτωνα, προδιαγράφουν μια θητεία λιγότερη πετυχημένη από την προηγουμένη, ενώ το 2012 είχε Ήλιο και Δια στον 10 οίκο. Η διαιρετική και μεταβαλλόμενη σύνοδος Ερμή/Ουρανού (ενεργειες γρήγορες με εξυπνάδα) διασχίζει το ζενίθ καθώς τετραγωνίζει τον Αρη/Πλούτωνα. 
Είναι πολύ πιθανό κατά την 4η θητεία του να αντιμετωπίσει κρίσεις υψηλού κινδύνου στις οποίες θα πρέπει να φανεί αδίστακτα αποφασισμένος.
 
Στην ομιλία του είπε ότι θα ακολουθήσει πολιτικές για τη βελτίωση της οικονομίας και την ενίσχυση του βιοτικού επιπέδου των Ρώσων. Η οικονομία της Ρωσίας έχει πληγεί από τις χαμηλές παγκόσμιες τιμές του πετρελαίου και τις κυρώσεις που συνδέονται με την προσάρτηση της Κριμαίας το 2014 και τη στρατιωτική συμμετοχή στην αποσχιστική εξέγερση στην ανατολική Ουκρανία. 
Το τετράγωνο Αφροδίτης/Ποσειδώνα στον 8 οίκο, αλλά και στο μεσοδιάστημα Δια/Κρόνου, δεν είναι βοηθητική όψη, και δείχνει απογοητεύσεις μέχρι το 2019/2020.
Ο χάρτης της Ρωσίας, στις 12 Ιουνίου 1990, 9,45 π.μ. δείχνει ότι ο Ουρανός κινείται μέσα στον 8ο για αρκετά χρόνια μπροστά, υποδεικνύοντας οικονομική αστάθεια, με υπαινιγμούς για μια ακόμη ύφεση το 2020.
 
Κατά την σύγκριση χαρτών, πολλά είναι αυτά που θα εμποδιστούν ενώ και η εξουσία του, θα υπονομεύεται το 2019/2020.Ενεργοποιείται ο χάρτης της Οκτωβριανής Επανάστασης και αυτό δεν είναι θετικό, καθώς διέπεται από σκληρές όψεις.
Ο γενέθλιος χάρτης του εξακολουθεί να υποφέρει από την επιρροή του Ποσειδώνα (Solar Arc Neptune)σε σύνοδο με τον Άρη του, ο οποίος ήταν σε πλήρη ισχύ έναντι της διεθνούς δράσης κατά της δηλητηρίασης του Skripal.Μέχρι το 2018 έως το 2020, ο Πλούτωνας θα τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα /Ερμή ο οποίος είναι, ψυχικά έντονος, βάλλεται γενικώς και ίσως να είναι κάπως ζοφερός.Η σύνοδος Αρη με τον Solar Arc Κρόνο ίσως κάνει λόγο για  μια σημαντική αποτυχία, καθώς είναι άξονας εμπλοκής, το 2021.
Από την άλλη, ο Algol του προέδρου Τραμπ στο MC του, ενεργοποιείται, αλλά και με τον Αρη στον Regulus, δεν είναι απο αυτούς που εύκολα πιέζεται από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ, όπως και ο χάρτης του Ισραήλ αλλά και του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα (με Ήλιο/Αρη στον Regulus αντίστοιχα).Αν και οι εξελίξεις πάνε με γρήγορο ρυθμό, βλέπουμε ότι ο πρόεδρος της Αμερικής αποσύρεται απο το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.
 
Η ενεργοποίηση του Άρη παραπέμπει σε κάτι βίαιο πάντα, είτε πρόκειται για μια δολοφονική απόπειρα εναντίον του, είτε για μια σοβαρή και ακραία κρίση στην υγεία του, όπως είχαμε αναφέρει στην ανάλυση του χάρτη του.
Το γεγονός ότι και ο Αρης του Έλληνα πρωθυπουργού ενεργοποιείται, (ισχυρή στρατιωτική δράση) είναι κάπως ανησυχητικό, ως προς μια ενδεχόμενη εμπλοκή της Ελλάδας σε «παιχνίδια πολέμου», αφού βέβαια εχουμε και την κατασκευή αγωγού East Med,αλλά αυτό ίσως ακόμη να βρίσκεται σε πολύ παρασκηνιακό επίπεδο, στον χάρτη της Νέας Σελήνης.
 
Η Νέα Σελήνη τριγωνίζει τον Αρη/Πλούτωνα που στην πολιτική αστρολογία δεν έχει καθόλου καλή έννοια, καθώς δεν δείχνει η δεν υπάρχει θέληση για διέξοδο, ενώ και ο Αρης (πόλεμος) τετραγωνίζει τον Ουρανό στο τελευταίο λεπτό του Κριου (29 του Κριου, δείχνει δυσάρεστες ημέρες που έρχονται), και τον Ερμή,και αυτό είναι πολύ σημαντικό.
 
Ο ALGOL (D) μέσα απο την Γαλλία
Canopus (N) μέσα απο το Ιράν


Τρίτος δεκανος του Ταυρου: (Κρονος)
Ανατριχιαστικά πράγματα θα συμβούν, οπου εκατομμύρια θα χαθούν.
Ο 9 οίκος συνδέεται και επηρεάζει την εξωτερική διπλωματία και την διεθνή πολιτική, τα δικαστήρια, τα θαλάσσια σύνορα, το υπουργείο ναυτιλίας, το κοινοβούλιο, αφού κυβερνά και τον 11 οίκο.Εδώ φαίνεται η ανώτατη εκπαίδευση, το εξωτερικό και τα μεγάλα ταξίδια. Διαφορετικές κουλτούρες, ήθη και πολιτισμούς, τους μετανάστες και το μεταναστευτικό, την τρομοκρατία.
Σχετίζεται με τα διαβατήρια, το συνάλλαγμα, τους τελωνιακούς κανονισμούς, με τους εμβολιασμούς, με τον χάρτη οριοθέτησηςτων φυσικών συνόρων και με τον τουρισμό. Θρησκεία. Δείχνει το νομικό καθεστώς της χώρας και την απονομή ύψιστης δικαιοσύνης στον Άρειο Πάγο. Την διεθνή διπλωματία.Τις ξένες πρεσβείες και αντιπροσωπείες. Τα υπουργεία Εξωτερικών, Δικαιοσύνης, Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Πολύ θα ήθελα να ελπίζω πραγματικά ότι η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, δεν θα συνδέεται με την ανακοίνωση κάποιας περαιτέρω στρατιωτικής δράσης η κάτι που έχει σχέση με το χρήμα και τις τράπεζες η τους μετανάστες η γενικότερα θέματα 9 οίκου, με απότομο τρόπο (Algol). Αλλα, με τον Ουρανό να εισέρχεται στον Ταύρο, τα ευχολόγια έχουν τελειώσει!
 
Ο Ουρανος στον Ταύρο,αναμένεται να κάνει την είσοδο του με δυνατό κρότο, και αναμένετε το επόμενο χρονικό διάστημα, γενικά, που ακολουθεί να είναι ανατρεπτικό.Σε συλλογικό επίπεδο θα μπορούσαμε να δούμε εξεγέρσεις, πραξικοπήματα, βία, δολοφονίες, απροσδόκητες αλλαγές,εκρήξεις, πτώσεις αεροσκαφών ή ατυχήματα, καταστροφές, ανατροπές και αστάθεια στις χρηματοπιστωτικές αγορές. Αυτή είναι μια από τις σημαντικότερες περιόδους του έτους,μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, όπου θα παρατηρήσουμε το πρώτο άγγιγμα του Ουρανού στον Ταύρο, πριν την ανάδρομη πορεία του.
Η είσοδος όμως του Ουρανού στον Ταύρο ενεργοποιεί πολύ και το σενάριο διάσπασης της Τουρκίας, αφού η Τουρκία είναι Σκορπιός. Τα χρόνια που έρχονται με τον Ουρανό στον Ταύρο οι γεωπολιτικές εξελίξεις θα είναι σημαντικές. 
 
Οι χώρες όμως που θα επηρεαστούν και θα υπάρξουν εξελίξεις και ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού είναι η Αγκόλα, το Μαρόκο,η Νορβηγία, η Τρανσυλβανία, η Βαυαρία, η Αντίγκουα, η Μπαρμπούντα, η Καμπότζη, η Δομινικανή, η Λετονία, ο Λίβανος, η Μικρονησία, ο Παναμάς, η Τουρκία,το Τουρκμενιστάν και η Ζάμπια.Οι πόλεις πού είναι στο ζώδιο του Σκορπιού περιλαμβάνουν το Σινσινάτι, το Λίβερπουλ, το Νιουκάστλ, την Ουάσιγκτον, τη Βαλτιμόρη και τη Νέα Ορλεάνη.
 
Οι χώρες που κυβερνιούνται από τον Ταύρο περιλαμβάνουν την Κύπρο, την Τασμανία, την Ιρλανδία, το Κάπρι, την Ελβετία, τη Ρόδο, τα Ελληνικά νησιά, την Κούβα, το Ανατολικό Τιμόρ, τη Σερβία, την Τανζανία και την Υεμένη. Οι πόλεις που κυβερνιούνται από τον Ταύρο περιλαμβάνουν τη Λουκέρνη, το Eastbound, το Eastbourne, το Hastings, το Παλέρμο, τη Λειψία, το Σαιντ Λούις και το Δουβλίνο.
 
Ωστόσο, και χώρες που έχουν πλανήτες, στα δυο αυτά ζώδια θα δουν σημαντικές γεωπολιτικές εξελίξεις,όπως το Ισραήλ και η Ρωσία (αντίθεση Ουρανού/Πλούτωνα), Ιράν, Βόρεια Κορέα. 
Ειδικά για την Βόρεια Κορέα, η συμφωνία ειρήνης με την Νότια Κορέα (κάρτα Φεβρουαρίου, «Ισχύς εν τη ενώσει») λέει πολλά, μπροστά στον κίνδυνο που έρχεται.Ωστόσο, η συμφωνία αυτή μεταξύ των δυο χωρών,θα έρθει σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο, κατά τα τέλη Ιουλίου, 2018, υπό τη επιρροή των εκλείψεων.
Ωρα να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα. Η Σελήνη στον Ταυρο είναι σε έξαρση, και θα ενεργήσει άμεσα, αλλα σε αυτόν τον δεκανό η εξασφάλιση της ειρήνης, δεν είναι εγγυημένη όπως συνηθίζουν να μας υπόσχονται οι πολιτικοί, καθώς και ο κυβερνήτης του δεκανού που είναι ο Κρονος, έχει την εννοια του ότι πρέπει να ξεπεράσουμε μεγάλα εμπόδια και ότι για άλλη μια φορά ο κόσμος θα δοκιμαστεί.
Η Σελήνη στον Ταύρο δημιουργεί εμμονές οικονομικής φύσεως, συνήθως,αλλά και τις ακραίες αντιδράσεις και την επιβολή, αφού επηρεάζεται από δυο πολύ σημαντικά σταθερά αστέρια, που είναι στρατιωτικής φύσης.Έτσι η Σελήνη, με αυτόν τον τρόπο χάνει την θετική της δύναμη.
 
Ωστόσο, στην προσωπική μας ζωή, η Σελήνη στον 3οδεκανό του Ταύρου, που είναι αρκετά δυνατή, ίσως να μην εμποδίζει την επιτυχία, κατά κάποιο παράξενο τρόπο.Ο Κρόνος δείχνει μελαγχολία αλλά κάποιος μπορεί να κάνει καριέρα τελείως ξαφνικά, να γίνουν δηλαδή όλα, με έναν μοιραίο τρόπο.
Η Νέα Σελήνη είναι ευαίσθητη και κτητική αρκετά και ο πόνος και θλίψη ίσως χτυπήσει κάποιους. Ωστόσο, συνδέεται με την απληστία, την ζήλια και την εξάρτηση από έναν σύντροφο η μια κατάσταση που μας ταλαιπωρεί, η να υπάρξουν περιστατικά που θα μας χαλάσουν την διάθεση με αιτία τα παραπάνω. Επίσης,μπορεί να φοβόμαστε τις απροσδόκητες αλλαγές όπου μπορεί να αποτελέσουν πηγή άγχους.
Η Νεα Σελήνη έχει χαρακτήρα αυτό-καταστροφικό. Η κατάθλιψη, οι καταχρήσεις θα είναι ένα πρόβλημα για τον καθένα από μας.Η Σελήνη όμως εδώ θα υποστηρίξει αυτούς που είναι «στρατιώτες της ζωής»! Θα πρέπει να βγείτε δυνατότεροι, από αυτή την νεα σελήνη. Τραυματισμένοι και μερικές φορές κακοποιημένοι σε οποιοδήποτε επίπεδο, αυτοι αργότερα θα περηφανεύονται, με υπερηφάνεια για τα σημάδια της δικής τους μάχης .
 
Με αυτή τη νέα σελήνη, μπορεί να υπάρξει νυχτερινή τρομοκρατία, τα όνειρα θα είναι εξαιρετικά ζωντανά και μερικές φορές θα είναι προφητικά. Ειδικά εάν τα μέσα ενημέρωσης διαδίδουν ότι χτυπάνε τα τύμπανα πολέμου, αλλά επίσης δείχνει και την απειλή ενός πυρηνικού πολέμου!
 
ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΣΤΕΡΙΑ
 
Capulus 24η ~ “Να είσαι μέσα ή να αντιμετωπίζεις ένα εχθρικό περιβάλλον. Δυσκολίες με τις γυναίκες ή ανησυχίες για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες. “
 
Algol 26º ~” Βίαιος θάνατος ή ακραία ασθένεια. Οι λαοί μαστίζονται από τραγωδίες. Για να έχουν μια ισχυρή κοινωνική συνείδηση. “
 
Ο Algol βρίσκεται στο κεφάλι της Μέδουσας που έχει αποκεφαλισθεί, το οποίο κρατά ο Περσέας, αλλά και έχω αναλύσει πολλές φορές. Αυτό το αστέρι έχει μια φοβερή φήμη, όπως μπορείτε να δείτε από τις παραδοσιακές ερμηνείες «Από τη φύση του Κρόνου και του Δία. Προκαλεί ατυχία, βία, αποκεφαλισμό, απαγχονισμό, ηλεκτροπληξία, δολοφονίες και βία στους όχλους, και δίνει μια επιθετική και βίαιη φύση που προκαλεί θάνατο στους λαούς. Είναι το πιο αδύναμο αστέρι στους ουρανούς.

Η μεταβλητότητα του Αλγκόλ καταγράφηκε για πρώτη φορά το 1670 από τον Τζεμινιάνο Μοντανάρι, αλλά είναι πιθανό αυτή η ιδιότητα να είχε γίνε αντιληπτή πολύ πριν· το όνομα Αλγκόλ (Algol) σημαίνει “δαιμονικό άστρο”, (από το Αραβικό الغولal-ghūl, “ο δαίμονας (γκάουλ)” ) που δόθηκε πιθανώς λόγω της περίεργης συμπεριφοράς του. Στον αστερισμό του Περσέα, αναπαριστά το μάτι της Γοργόνας Μέδουσας. Οι Κινέζοι έδωσαν στον Αλγκόλ τον θλιβερό τίτλο «Συσσωρευμένα πτώματα». 
Οι Εβραίοι τον ονόμασαν «το κεφάλι του Σατανά» και συνδέονται επίσης με την πρώτη γυναίκα του Αδάμ την Λιλιθ , που χαρακτηρίζεται ως νυχτερινό βαμπίρ και σούκουμπους.  Μπορεί να χαρακτηρίζει και κάποιον που είναι «δαιμόνιος» όπως λέμε έχει δαιμόνιο μυαλό..
 
ΟΨΕΙΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ
 
Παρόλο το γεγονός ότι εχουμε θετικές όψεις, η νέα σελήνη μας αφήνει υπονοούμενα και στην πραγματικότητα δείχνει να έχει απειλητική φύση που αυξάνεται, και αυτό είναι κάτι που δεν θα το περίμενε κανείς από αυτές τις απαλές όψεις. Εξάλλου, οι όψεις Σελήνης/Πλούτωνα πάντα συνδέονται με την επίδειξη και επιβολή δύναμης, τις συναισθηματικές εκρήξεις, τον φανατισμό. Θετική είτε αρνητική δεν δείχνει σεβασμό και δεν λαμβάνει υπόψιν τους άλλους σε καμία περίπτωση. Δείχνει πάντα εκρήξεις, ασυνήθιστες μεταβολές και μετασχηματισμό είστε στις ανθρώπινες σχέσεις είτε στην φύση.
 
Πρόκειται για ενα δύσκολο στάδιο μετασχηματισμού που σε προσωπικο επίπεδο θα είναι δύσκολο να ανταπεξέλθουμε. Σε συλλογικο επίπεδο, πάντα εξαρτάται από τα γεγονότα.
Τουλάχιστον, Ηλιος/Σελήνη/Πλουτωνας δείχνουν μαζικές πυρκαγιές και θανάτους, καταστροφή σπιτιών και τροφίμων, σπίτια πλημμυρισμένα, η αλλα ακραία φαινόμενα (αλλωστε ο Algol έχει καταγραφεί σε αρκετά σοβαρές φυσικές καταστροφές ) επίθεση ή πόλεμος και υπεράσπιση της πατρίδας. Πρόσφατα, είδαμε και τι έγινε στην Άγκυρα, με τις πλημμύρες και την εκρηξη ηφαίστειου στην Χαβάη αλλα και τους πρόσφυγες.
 
Οι αρμονικές όψεις τουλάχιστον ίσως να μπορούσαν να διοχετεύσουν αυτή την έντονη, διεισδυτική και περιστασιακά αδίστακτη ενέργεια σε κάτι δημιουργικό, αλλά σαφώς ναι θα πρέπει να γίνουν ειλικρινής προσπάθειες και όχι να σημαίνει το αντίθετο. Η Σελήνη και ο Πλουτωνας πάντα φέρουν τη χροιά του υποκόσμου όπου πάντα υπό την επιρροή της γίνονται και ισχυρές πολιτικές δηλώσεις.
 
Το τρίγωνο Σελήνης/Πλούτωνα για τους ανθρώπους, οδηγεί σε έντονες και βαθιές εμπειρίες. Θα έχετε μεγαλύτερη δύναμη και επιρροή στη ζωή σας, επιτρέποντας θετικούς μετασχηματισμούς.Μπορείτε επίσης να ασκήσετε μεγαλύτερη δύναμη και επιρροή στα γεγονότα της ζωής σας και στους ανθρώπους γύρω σας.Προσωπικά ή επαγγελματικά προβλήματα μπορούν επίσης να επιλυθούν πιο εύκολα τώρα.
Μερικές φορές υπάρχει μια εμμονή σχετικά με την έκθεση περισσότερης διαφθοράς (τετράγωνο Αφροδίτης/Ποσειδώνα και αντίθεση με ωροσκόπο της νέας σελήνης) μέσα από σκάνδαλα οικονομικής φύσεως, απογοητευσεις και απώλειες. Αυτή η νέα σελήνη, όμως μας καλεί και δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσουμε αυτά τα θέματα και ταιριάζει πολύ καλά με το θέμα του Algol. Πρέπει όμως να αντιμετωπίσουμε το «τέρας» που υπάρχει μέσα μας χωρίς φόβο.
 
* Σύζευξη Ηλιου- Lesath (34 Upsilon Scorpii m 2.69) – Ήλιος (orb -0 ° 5’45 “),
Λέξεις-κλειδιά: Κίνδυνος, απελπισία, ανηθικότητα και κακία, που συνδέονται με όξινα δηλητήρια, ατυχήματα, καταστροφές, επιχειρήσεις
Επίδραση: Ατυχής
Χαρακτήρας: Ερμής / Άρης
Ο Αρης τετραγωνίζει τον Ουρανό, ενώ τριγωνίζει την Σελήνη, αλλά και σχηματίζει μια όψη ημιεξαγωνου με την Αφροδίτη (όχι τόσο μεγάλες προσπάθειες για ειρήνη και διπλωματία και επίλυση οικονομικών δυσκολιών, διότι προκαλεί μικρές εντάσεις). 
 
Το τετράγωνο με τον Άρη, διπλασιάζει την ένταση και την ταχύτητα, και μερικές φορές και τα δύο ταυτόχρονα. Αν και αυτό το τετράγωνο, δεν νομίζω ότι δημιουργεί πραγματικά βία ή κακόβουλη πρόθεση σε μερικές περιπτώσεις, ωστόσο θα την δούμε ξανά κατά τα τέλη Ιουλίου και το Σεπτέμβριο. Αυτό που έχουμε περισσότερο από όλα είναι η παρορμητικότητα. Αλλα και αυτή όμως η παρορμητικότητα ίσως δράσει ακαριαία και πολλές φορές αποδεικνύεται ανεξέλεγκτη και καταστροφική.
 
Ωστόσο, δίνει μια τάση να ενεργήσετε αστραπιαία χωρίς να λαμβάνετε υπόψη τις συνέπειες. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μεγάλη αναστάτωση και αυξάνει τον κίνδυνο βίας που προκαλείται από το σταθερό αστέρι Algol. Μια πρωτότυπη ιδέα μπορεί να οδηγήσει σε έργα δημιουργικής λάμψης ή επιστημονικών ανακαλύψεων αλλά θα πρέπει να αποφύγετε παρορμητικές ενέργειες και να παίρνετε επικίνδυνα ρίσκα. Η έλλειψη προσοχής και συγκέντρωσης μπορεί να οδηγήσει σε ατυχήματα, ειδικά όταν οδηγείτε ή εργάζεστε με ηλεκτρισμό ή τεχνολογία. Εάν δεν έχει σπάσει κάτι, μην το διορθώσετε.
Το τρίγωνο Δια/Ποσειδώνα, αν και πάντα κρύβει μια αστάθεια, συνδέεται με τα πλούσια συναισθήματα και την έκφραση αυτόν. Δραστήρια φαντασία και ιδεαλισμός. Η απόλαυση καλών στιγμών στην ζωή μας ,είτε αυτό έχει να κάνει με την τέχνη, την μουσική, αλλά και τη μεταφυσική η τα θρησκευτικά θέματα. Μεγάλη αγάπη για τον ανθρωπισμό. Η ικανότητα να αγαπάμε και υπερβολική γενναιοδωρία. Η όψη αυτή δείχνει κερδοσκοπία, μια φιλεύσπλαχνη φύση, και κέρδη χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.
 
Θα είναι σε πλήρη ισχύ μέχρι της 25 Μαΐου και ενθαρρύνει την ελπίδα, τη γενναιοδωρία και το ομαδικό πνεύμα. Μπορείτε να κάνετε μια πνευματική αναζήτηση για να αναζητήσετε την αλήθεια. Η ηθική σας θα φτάσει σε υψηλότερο επίπεδο, θα βρείτε ότι ανιδιοτελώς βοηθώντας τους άλλους υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση. Συνδέεται με την φιλανθρωπική φύση μπορεί να επεκταθεί σε περιβαλλοντικά αίτια ή την καλή διαβίωση των ζώων. Η κοινωνική δικαιοσύνη γίνεται σημαντική, με μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη δυσχερή κατάσταση των προσφύγων και άλλων αθώων θυμάτων ή του πολέμου. Ότι και να είναι αξίζει να εκμεταλλευτείτε αυτή την χρονική περίοδο σε οποιοδήποτε τομέα στη ζωή σας.
Το τρίπτυχο Αρη/Κρόνου/Πλούτωνα στον Αιγόκερω, για λίγο ακόμα, θα συνεχίσει να δημιουργεί σοβαρά προβλήματα,(βίαιες αντιδράσεις, ατυχήματα, κίνδυνος, αμείλικτη φιλοδοξία και επιθετικότητα, απερισκεψία, παραμέληση και κατάχρηση εξουσίας. Επισημαίνει τις δυσμενείς επιπτώσεις από τους δικτάτορες, τους διεφθαρμένους πολιτικούς ή τους ανέντιμους στρατιωτικούς. 
Προειδοποιεί επίσης για φυσική επίθεση, πυρετό ασθένειες και ατυχήματα. Η εχθρότητα στην εργασία μπορεί να προκαλέσει αλλαγή των συνθηκών.Ο κίνδυνος μπορεί να προέρχεται από ανέντιμους ή σαδιστές και βίαιες καταστάσεις).Ωστόσο,ο Αρης θα εισχωρήσει στον Υδροχόο, στις 17 Μαΐου,όπου θα παραμείνει ολόκληρο το καλοκαίρι, λόγω της ανάδρομης πορείας του.
Καθώς ο Ουρανος θα εισέρχεται στον Ταύρο θα συναντήσει τον Ερμή στο ιδιο ζώδιο, καθώς και αυτός θα έχει ήδη εισχωρήσει στο ζώδιο του Ταύρου από τις 13 Μαΐου. Αυτό θα μπορούσε να φέρει απροσδόκητες ειδήσεις σχετικά με τα χρήματα, τις τράπεζες, καταστάσεις που σχετίζονται με τη γη ή οτιδήποτε κυβερνάται από τον άξονα Αφροδίτης / Ταύρου.
 
Στις 16 Μαΐου ο Αρης θα αρχίσει να μετακινείται προς στον Υδροχόο, που κυβερνάται από τον Ουρανό, και αφορά το συλλογικό.Αναμένετε εκπλήξεις, απροσδόκητα γεγονότα, πιθανότητες εκρηκτικών περιστάσεων,αλλαγές ή ακόμα και ατυχήματα.Ο Υδροχόος συνδέεται με τον καιρό, τους πολέμους, τα πραξικοπήματα, τις επαναστάσεις και την ελευθερία. Ορισμένες σχέσεις θα τελειώσουν.
Στις 19 Μαΐου,η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο και η αστάθεια των τελευταίων ημερών θα πρέπει να αρχίσει ίσως να υποχωρεί, κάπως.
 
Όσοι επηρεάζονται από την νέα σελήνη θα χρειαστεί να αισθανθούν ελεύθεροι για να κινηθούν. Παίρνουμε ρίσκα και αποδεχόμαστε τον κίνδυνο.Τροφοδοτεί περισσότερο την αδρεναλίνη και δίνει ελάχιστη υπομονή. Πρόκειται για μια επαναστατική νέα σελήνη και μπορεί να ξυπνήσει εύκολα ένα πλήθος ώστε να δράσει με περισσότερη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Ο Άρης σε σκληρή όψη με τον Ουρανό δημιουργεί ηλεκτρική φόρτιση, επομένως μπορεί πραγματικά να εμπνεύσει και να ενθουσιάσει τους άλλους για δράση.
 
Ωστόσο και ο Δίας στον 3 οίκο δεν είναι τόσο αθώος,διότι προκαλεί προβλήματα σε θέματα 4 οίκου,εσωτερικό αναβρασμό,και διαφωνίες (προσωπικά ζητήματα,σχέσεις, αντιπολίτευση,εδαφικά,κτηματική περιουσία).
 
Τα νέα φεγγάρια τείνουν να μας κάνουν να θέλουμε να φυτέψουμε νέους σπόρους και να ξεκινήσουμε ξανά. Σημασία έχει όμως τι φυτεύουμε;;; Φυτεύουμε το καλό η το κακό; ειρήνη η πόλεμο; μίσος η αγάπη;
 
Όμως, ουσιαστικά δουλεύουμε στα τυφλά χωρίς τον φωτισμό και την σοφία του Ήλιου. Πρέπει να συντονιστούμε με το υποσυνείδητο μας, ειδάλλως θα χρειαστούμε διορατικότητα, επειδή η καθοδήγηση του Ήλιου (το φως της αλήθειας) λείπει στη Νέα Σελήνη και κάποιος μπορεί εύκολα να ξεγελάσει.
Μια νεα σελήνη μπορεί να λειτουργήσει με «μαγικό τρόπο» επειδή η Σελήνη είναι πιο απομακρυσμένη από τη γη και αυτό απελευθερώνει τη φαντασία από τα υλικά όρια. Οι σπόροι σκέψης που φυτεύτηκαν στη Νεα σελήνη θα ανθοφορήσουν, οπότε προσέξτε τις σκέψεις σας και τις επιθυμίες σας!
 
Μια νέα σελήνη-είναι σαν μια μικρή σεληνιακή- ηλιακή έκλειψη βέβαια, μπορεί να δημιουργήσει μια πολύ ισχυρή επανεκκίνηση. 
Σημαίνει αναζωογόνηση, αλλά μπορεί να φέρει τα πάνω- κάτω.Το τρίγωνο Δια/Ποσειδώνα ίσως να υποστηρίζει αυτήν την ιδεαλιστική προσέγγιση της Νέας σελήνης ενθαρρύνοντας την πίστη, την ελπίδα και τη φιλανθρωπία, αλλά ταυτόχρονα είναι σε αντίθεση Ποσειδώνα/Ωροσκόπου (ψάχνουμε την αλήθεια;) αλλά αυξάνεται και η μετανάστευση και τα ατυχήματα και προβλήματα στη θαλασσα αλλά και με το νερό.
 
Η Νέα Σελήνη είναι πολύ ισχυρή και επηρεάζει τον 1οοίκο της χώρας μας (οι απλοί άνθρωποι, η δημόσια υγεία, οι γενικές συνθήκες της χώρας και γενικώς το υπουργείο εσωτερικών και δημοσίας τάξης,ο ηγέτης μιας χώρας.)
 
Η Νέα Σελήνη και ο Ήλιος,είναι σε απόλυτη σύνοδο (στην 24 μοιρα του Ταύρου) με τον ωροσκόπο της Ελλάδος όπου σηματοδοτεί σοβαρά προβλήματα για την χώρα αλλά και με τους μετανάστες,και την εξωτερική πολιτική, τις συμφωνίες όσο αφορά τα μνημόνια. Θα δημιουργήσει έντονη αναταραχή και δυσαρέσκεια, αύξηση της εγκληματικότητας,επηρεάζει και σηματοδοτεί την κακή υγεία μεταξύ των ανθρώπων,και οι υποθέσεις του κράτους γενικά δεν θα είναι ικανοποιητικές καθόλου.Επηρεαζει τις καιρικές συνθηκες και το χρήμα αλλά και το υλικό στοιχειο.
 
Δημιουργεί διαταραχές μεταξύ του ηγέτη της χώρας και των ανθρώπων και προσβάλλει την υγεία της κοινότητας, από διάφορες αιτίες. Ασθένεια,αναταραχή και δυσαρέσκεια αν σκεφτούμε ότι εκεί βρίσκεται και ο Algol/Capulus τότε τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά. Το γεγονός ότι και οι δυο σταθεροί αστέρες αγγίζουν τον ωροσκόπο της χώρας, σημαίνει ότι θα πρεπει να περιμένουμε δραματικές εξελίξεις και καταστάσεις που ειναι πιθανόν να σοκάρουν και αυτο ίσως ειναι το λιγότερο που λέω. 

Σηματοδοτούν θάνατο,πόνο και τον βρίσκουμε και σε ωροσκόπια δικτατόρων. Ίσως, να σηματοδοτει το είδος πολιτικής που ασκείται στην χώρα. Δραματικές εξελίξεις όσο άφορά την οικονομία;η ξαφνικός “θάνατος”;της οικονομίας;

Ο αστερισμός είναι ενδεικτικός των γεγονότων που επηρεάζουν μεγάλο αριθμό ανθρώπων, ειδικά εκείνα τα γεγονότα που προκαλούνται από μείζονα μετεωρολογικά φαινόμενα και γεγονοτα.

 
Ίσως αποφάσεις,που θα μοιάζουν με το κόψιμο του κεφαλιού της Μέδουσας, φέρουν σοκ η ενεργειες ξαφνικές που,όπου παίρνονται καποια σημαντικά ρίσκα.

Δεν μπορώ να μιλήσω για το Algol χωρίς να αναφέρω τη Nemesis.Αυτό το αστέρι είναι στο χέρι του σπαθιού του Περσέα που σκότωσε τη Μέδουσα. Είναι πολύ κοντά στο Algol, έτσι η επιρροή του Algol ειναι πάρα πολύ δυνατή. Μερικές φορές δύσκολο να πει καποιος την διαφορά μεταξύ των δύο αυτών σταθερων αστέρων.

Αυτό το αστέρι να αντιπροσωπεύει τη πρωτόγονη, αρσενική, σεξουαλική ενέργεια. Το ονομάζουμε και αρσενική Lilith. Οι άνθρωποι αισθάνονται διάσπαρτοι και είναι σε μια προσπάθεια να ενωθούν. Θέλουν να παίξουν τον ήρωα και να δουν τους εαυτούς τους ως “καλοί”. Υπάρχει μια σχέση αγάπης / μίσους με την εξουσία η με την δική τους εξουσία,και μπορεί ακόμη και να φοβούνται να τη χρησιμοποιήσουν. 

Αρης /Κρόνος/Πλουτωνας επηρεάζουν υποθέσεις εξωτερικού,μεταναστευτικό, όπου θα υπάρξουν σοβαρές εμπλοκές,και με γείτονες χώρες αλλά και τους μετανάστες αλλά και τα θαλασσιά σύνορα επηρεάζονται.(Ωστόσο, ο 9 οίκος είναι το διεθνές εμπόριο, συμφωνίες και Θρησκεία, ανώτερη εκπαίδευση).
Στον χάρτη Μεταπολίτευσης επειδή μας ενδιαφέρει και αυτό, επηρεάζει τον 11 οίκο, δηλαδή ,ότι και στον πρώτο χάρτη (1 οίκος κυβερνήτης του 11ου). Έτσι ο 11 οίκος ,συνδέεται με το συλλογικό,το κοινοβούλιο, σχετίζεται με την πολιτική της χώρας και με τις κατά καιρούς απεργίες, διαδηλώσεις ή επαναστάσεις.
Με το υπουργείο Πολιτισμού.Με την παραγωγή και την μετάδοση της ηλεκτρικής ενέργειας. Με την αεροπορία της χώρας και με τα αεροδρόμια .Με την διάδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών και με το διαδίκτυο. Ιδιαίτερες όψεις ακριβείας δεν σχηματίζονται παρά ένα τετράγωνο Ηλίου/Ουρανού.

Ένα είδος Νέμεσις στο ελληνικό κοινοβούλιο;μια πράξη Νέμεσις;Καλύτερα να προσέχουν οι μυστικές υπηρεσίες και ασφαλείας της χώρας..Ίσως μια επίθεση εναντίον της χώρας είτε πολεμική ενέργεια είτε σε σχέση με πράκτορες.Ότι και να ειναι η νέα σεληνη σχηματίζει αντιθεση με την Σεληνη του πρωθυπουργού, που συνδέεται είτε με ψυχολογικές διακυμάνσεις, αστάθεια,υπερβολική πίεση και αντιδράσεις.Η σύνοδος επηρεάζει τον 12ο οίκο του, που συνδέεται και με παρασκηνιακή δράση και τα θέματα της χώρας εκεί. Και οι δυο πλανήτες σχηματίζουν μια όψη κουινκαξ με τον Ουρανό. Σχεδιάζει μια ακόμη “ηρωική έξοδο” η επαναστατική κίνηση;
Ότι και να ειναι σίγουρα,καποιος θα του “πάρει το κεφάλι” στο τέλος η θα το πληρώσουμε ακριβά.Η Σεληνη του σε αντιθεση με τον Algol/Capulus.Βίαιο θάνατο ή ακραία ασθένεια. Ότι και αν ειναι,δεν ευνοεί τις κινήσεις του καθόλου, ενώ προβλήματα θα υπάρξουν και μέσα απο το κόμμα (κινήσεις εναντίων του).

 

Όμως,το τελευταίο χρονικό διάστημα είδαμε ότι θέματα του 11ου οίκου, έχουν πρόβλημα ( εντάσεις για ΔΕΗ, αεροπορία, κοινοβούλιο, κυβερνοεπίθεση από Τουρκία που δεν αποκλείεται να ξανασυμβεί). Αρης/Κρόνος/Πλουτωνας όπως βλέπουμε στον χάρτη δημιουργούν προβλήματα και εντάσεις μεγαλύτερες και ατυχήματα, με εχθρικές χώρες (7 και 6 οίκος) όπως η εμβολιση του «Αμαρτωλός» στις 3 Μαΐου. 
 
Όπως και να έχει η νέα σελήνη θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα σε σχέση με τους μετανάστες και συμφωνίες με εταίρους, ίσως λόγω ξαφνικών αποφάσεων της κυβέρνησης,και είναι πιθανό να υπάρξουν χειρότερα περιστατικά από αυτά που διαβάσατε το τελευταίο χρονικό διάστημα αλλά και χειρότερα που θα δυσκολέψει τον ελληνικό λαό η θα τον διχάσει.Η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει την Γαλλία, το Βέλγιο, το Λονδίνο, την Μπαρτσελόνα ενώ ο Πωσειδωνας την Ελλάδα, και την Κεντρική Ευρώπη,όπως βλέπεται στον χάρτη. Ωστόσο, αν δούμε τον χάρτη των ΗΠΑ, θα δούμε ότι ο Αρης, περνάει μέσα από το Χιούστον. Τόσο τα σταθερά αστέρια όσο και οι όψεις της νέας σελήνης είναι πολύ ανησυχητικές με την τρέχουσα κατάσταση της Συρίας.

 
Οι ελίτ δεν μπορούν προφανώς να ξεκινήσουν έναν πόλεμο από μόνοι τους και χρειάζονται «οπαδούς» και «πατριώτες» για να κάνουν τη βρώμικη δουλειά τους. Αυτές οι όψεις Σελήνης/Πλούτωνα και Αρη/Ουρανού είναι ίσως το εργαλείο τους,για την κατάλληλη προπαγάνδα.Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε τις εξελίξεις..
 
Ουρανος/Πωσειδωνας/Κρόνος- αστάθεια, απαισιοδοξία, καταπίεση, σοβαρή και οδυνηρή απώλεια, λύπη, πένθος.
 
Ήλιος/Σελήνη/Ωροσκόπος/Πλουτωνας- δυσαρμονία, δυσάρεστες συνέπειες από γεγονότα στο λαό.
 
Ήλιος/Πωσειδωνας/Πλούτωνας-μια αυταπάτη, εξαπάτηση, μια τραγική κατάσταση, μεγάλη ευαισθησία, προσβολές.
 
Σελήνη/Πωσειδωνας/Πλουτωνας- ένα τράνταγμα, σοκ, αιφνίδια αλλαγή.
 
Πλουτωνας/Αρης/Βόρειος δεσμός/ Ουρανος-επίδειξη βίας και σκληρότητας μεγάλες κοινωνικές αναταραχές, ένας καρμικος χωρισμός.
 
Πωσειδωνας/MC/Αρης- υποσκάπτουσες καταστάσεις και έντονες προκλήσεις, λάθος πραγματικότητα.
 
Αρης/Ουρανος/MC– άκαμπτος και αλόγιστος χαρακτήρας, επιθυμία για ανεξαρτησία, άτομο που βάζει το πιστόλι στο κεφάλι, βίαιη ενέργεια.
 
Ερμής/Αρης/Πωσειδωνας- λόγια χωρίς πράξη, φανταστικά σχέδια, φασαρίες, διακοπή υποσχέσεων.
 
Ήλιος/Κρόνος/Πωσειδωνας– περίεργος ψυχισμός, ασθενική κράση, ηλικιωμένος άρρωστος, έντονη ανησυχία σε θέματα ασθενειών, ψυχική κρίση.