ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ,Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ ANTARES/ALDEBARAN ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ-29 ΜΑΙΟΥ 2018

στις


Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί,στις 29 Μαΐου,2018 ώρα 16:19:27 μμ.,στην 8 μοιρα του Τοξότη, στον 2 οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου. Η πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη πρόκειται να δημιουργήσει μια αρκετά έντονη και δραματική ατμόσφαιρα για τις επόμενες δυο εβδομάδες αφού είναι πολεμικό ζώδιο. Για αρκετά συνεχόμενες εβδομάδες όπως και τώρα, η πανσέληνος περιβάλλει αυτόν τον τόσο σημαντικό άξονα οικονομίας, αυτή τη φορά στην καρδιά του Σκορπιού, απέναντι από το μάτι του Ταύρου.

Η πανσέληνος βρίσκεται σε σύνοδο με έναν ακόμη σημαντικο σταθερο αστέρα τον Antares (alpha Scorpii ) ενώ ο Ηλιος βρίσκεται σε σύνοδο με τον σημαντικο σταθερο αστέρα Aldebaran, (alpha Tauri). Η ενεργοποίηση αυτού του μαχητικού άξονα μεταξύ των δυο, σημαίνει γενικά ότι ο νικητής τα παίρνει όλα. Η επιρροή της Πανσελήνου της 29ηςΜαΐου, θα διαρκέσει μεχρι την νεα σελήνη της 13ης Ιουνίου, 2018.
Η 8η μοιρα του Τοξότη/ υποδεικνύει ότι η ζωή ξαφνικά παίρνει μια απροσδόκητη στροφή, υπο την επιρροή εξωτερικών συνθηκών και γεγονότων. Το βασιλικό σταθερό αστέρι Antares υπόσχεται δόξα και δύναμη, αλλά ταυτόχρονα και αναταραχές στον κόσμο, συκοφαντίες και βία.

Πρώτος δεκανος του Τοξότη: Φέρνει κλοπές και βιασμούς. Η πανσέληνος μπορεί να προκαλέσει ξαφνικο θυμο αλλα σίγουρα θα επηρεάσει την παγκόσμια οικονομία, το τραπεζικό σύστημα, και τα χρέη αλλα και τη φορολογία, τις συντάξεις, θνησιμότητα κτλ.

Ο Austin Coppock αποκαλεί αυτό τον δεκανό «Poison Arrow» (το δηλητηριώδες βέλος) επειδή ο Τοξότης εδώ αντιπροσωπεύεται από την κάρτα ταρώ των 8 Ράβδων (που όλως περιέργως ήταν η κάρτα ταρο Απριλίου, που σηματοδοτεί γρήγορες εξελίξεις και κλιμάκωση) που είναι γνωστή ως “Swiftness” (ταχύτητα). Αυτούς που τους αγγίζει η πανσέληνος δεν θα πρέπει να «χτυπήσουν» κατευθείαν προς τον στόχο τους μέχρι να είναι απόλυτα σίγουροι για αυτό .Ωστόσο, δημιουργείται και ένας έντονος ανταγωνισμός.
Ως γνωστόν,ο 2/8ος οίκοςσυνδέεται με το χρηματιστήριο, την εθνική οικονομία, τα έσοδα, το χρήμα γενικά μέσω εμπορίου, μέσω συναλλαγών, οι τράπεζες, τα δύσκολα ή εύκολα οικονομικά του λαού, τις συντάξεις,το χρέος.O Όγδοος Οίκος -‘Ήθη, θνησιμότητα, αυτοκτονίες. Διεθνή χρηματοοικονομικά,γερουσία,Συμβούλιο Επικρατείας.Αντιπροσωπεύει τις μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών, τα δημόσια χρέη, το ενεχυροδανειστήριο,το χρηματιστήριο,τις ασφαλιστικές εταιρείες,τις συντάξεις και κάθε είδους αποζημιώσεις

Ο Τοξότης συνδέεται με τα εθνικά σπορ, τις διεθνείς υποθέσεις και εξωτερική πολιτική του κράτους, την ανώτερη εκπαίδευση, το εξωτερικό εμπόριο και συμφωνίες, τις κοσμοθεωρίες, τα μακρινά ταξίδια, τον νόμο, εισαγωγές / εξαγωγές, το σύστημα της δικαιοσύνης, βιομηχανία εκδόσεων, θρησκεία, φιλοσοφία, ελευθερία.

Και ενώ θα πρέπει να ετοιμαζόμαστε πλέον για πολύ σημαντικά γεγονότα στον κόσμο, επίσης πλησιάζουμε σε μια ακόμη σημαντικη αστρολογική αναμέτρηση όπως θα διαβάσετε παρακάτω.Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου στις 15 Μαΐου, ημερομηνία ορόσημο, που θα θυμόμαστε για τα επόμενα χρόνια, μαζί την είσοδο του Ουρανού στο ιδιο ζώδιο θα φέρει τελείως διαφορετικά πράγματα.

Ο Ουρανός μετακινείται τώρα μέσα από τον Ταύρο και θα αρχίσει να ανακατεύει το βιβλίο κανόνων οπου συνδέεται με όλα τα θέματα που τον αντιπροσωπεύουν και αναφέραμε στο μεγάλο κείμενο. Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης, της τροφής και της καλλιέργειας, της οικοδόμησης και της δημιουργίας των πραγμάτων, επι των οικονομικών και των χρημάτων, των αξιών και όσων αγαπάμε συν τα παραδοσιακά πράγματα που γνωρίζουμε.

Ο συνδυασμός Ταύρου/Ουρανού θα αρχίσει να ξεριζώνει τη γη και τα πράγματα που πάντα γνωρίζαμε έως τώρα. Αναμένετε ισχυρούς σεισμούς από τώρα μέχρι το 2026. Η σταθερότητα του πλανήτη θα κλονιστεί και όλα όσα γνωρίζουμε τα τελευταία 80 χρόνια θα υποστούν απροσδόκητες και ενοχλητικές αλλαγές.

Ο Αρης εδώ ήδη σε αυτό σημείο, έχει εισχωρήσει στον Υδροχόο, όπου θα παραμείνει ολόκληρο το καλοκαίρι, είναι δείκτης ατυχημάτων,τα γεγονότα θα τρέχουν με ταχύτητα, θα υπάρξει επαναστατική δράση, αναταραχές,πυρκαγιές, όπου οι ισχυροί αυτοί κραδασμοί τελικά θα κλονίσουν το status quo. Ο Άρης θα τετραγωνίζει τον Ερμή στον Ταύρο, οπότε θα ειπωθούν σκληρά λόγια και θα δούμε συμφωνίες να τινάζονται στον αέρα, τα επιχειρήματα και οι διαμαρτυρίες θα είναι στο προσκήνιο καθώς οι άνθρωποι θα αντιδρούν στα πράγματα που αλλάζουν, θα είναι ενάντια στις αρχές και τις αποφάσεις που λαμβάνονται κατά της θέλησής τους, από τις κυβερνήσεις. Ο Αρης στον Υδροχόο μέχρι τον Αύγουστο, θα επηρεάσει τον ελληνικό χάρτη,καθώς ενώνεται με τον γενέθλιο Ουρανό της στον 10ο οίκο.

Ο Ουρανός θα κινείται ανάμεσα σε δύο αστέρια,τον Al Rescha και τον Mirach.Η σύνοδος με τον Al Rescha φέρνει ασυνήθιστες συμμαχίες και θα ενώσει τους λαούς.Ο Mirach στον αστερισμό της Ανδρομέδας που αντιπροσωπεύει την Πριγκίπισσα αλυσοδεμένη στα βράχια όπου ο Περσέας απελευθέρωσε από το κακό θαλάσσιο τέρας Cetus.
Αυτό είναι ένα αστέρι της ελευθερίας, συμβολίζει το σπάσιμο των αλυσίδων και των δεσμών του παρελθόντος και της απόλυτης αδράνειας. Ουσιαστικά ο Ουρανός απελευθερώνεται σε αυτό το σημείο, κι έτσι βρισκόμαστε στην αρχή μιας νέας εποχής, καθώς είναι μια στιγμή καθαρής επανάστασης.
Ο Κρόνος, από την άλλη, σε σύνοδο με τον Facies στον αστερισμό του Τοξότη δείχνει την αποφασιστικότητα της εξουσίας για να τελέσει αυτό που θέλει με τον δικό της τρόπο. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στην εξουσία τώρα θα έχουν εμμονές, βλέποντας μόνο τη δική τους ατζέντα, θα ενεργούν αυθαίρετα για να θέσουν τις ιδέες τους σε κίνηση. Θα υπάρχει σκληρότητα, γύρω μας, ανατρεπτικά γεγονότα θα σημειωθούν όπου θα αποκλείσουν τις απόψεις των άλλων.

Ο Πωσειδωνας σε σύνοδο με τον Achernar και Ankaa. Ο Achernar είναι το αστέρι στον Ηριδανό,ο αστερισμός του ποταμού, όπου δίνει μια ελεύθερη ροή σε καταστάσεις κρίσης που όμως πρέπει να αντιδράσουμε πολύ γρήγορα. Ο Ankaa είναι ο φλεγόμενος  Φοίνιξ στον ουρανό, καίει παλιές δομές, έτσι ώστε να μπορέσουν νέα πράγματα να γίνουν. Η εικόνα της λάβας από το όρος Kilauea ήταν μια τέλεια αναπαράσταση της συνόδου του Ποσειδώνα με αυτά τα δύο αστέρια.
Προσθέστε το Ραμαζάνι, τον ιερό μήνα των Μουσουλμάνων που άρχισε στη Νέα Σελήνη, την αλλαγή της Πρεσβείας των ΗΠΑ στο Ισραήλ από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ, την άνοδο της βίας στη Μέση Ανατολή στη Δυτική Όχθη μεταξύ των Εβραίων και Παλαιστίνιων, η απόσυρση από την συμφωνία στο Ιράν, η ακύρωση συνάντησης Τραμπ-Κιμ, ο Βασιλικός γάμος του Χάρυ -Μεγκαν φαίνεται ότι μια κατάσταση είναι έτοιμη να εκραγεί.
Εν ολίγοις, ετοιμαστείτε για αλλαγές, για πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί, για οικονομικές αναταραχές στις χρηματοπιστωτικές αγορές, οι ηγέτες θα παίρνουν ασυνήθιστες αποφάσεις ενώ θα προσπαθούν να κρατήσουν σταθερό το τιμόνι, καθώς ο κόσμος θα γυρνάει ανάποδα.
ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ
Στις 08 ° 10  μοίρες του Τοξότη, η πανσέληνος της 29ης Μαΐου βρίσκεται στην περιοχή του ισχυρού σταθερού αστέρα Antares (10 ° 01′ Τοξότη) στην Καρδιά του Σκορπιού. Αυτό το αστέρι είναι φύσεως Άρη /Δία, έτσι σύμφωνα με τον Elsbeth Ebertin κάνει τους ανθρώπους σκληρούς, παθιασμένους και πανούργους. Αυτό είναι ένα σημαντικό αστέρι για το στρατιωτικό δυναμικο και λέγεται ότι μεταφέρει πνευματική εγρήγορση, στρατηγική ικανότητα και θάρρος. [1]

Η Σελήνη όμως αναδεικνύει τη θετική φύση του Antares σύμφωνα με τον Vivian Robson:
Δημοφιλια, ανοιχτο μυαλό, πρόοδος, ενδιαφέρον για τη φιλοσοφία, την επιστήμη και τη μεταφυσική, μπορεί να αλλάξει θρησκευτικές απόψεις, δείχνει ισχυρούς φίλους, ευνοϊκό για επιχειρηματικές και τις εγχώριες υποθέσεις, χαρίζει δύναμη, τιμή και πλούτο, αλλά τα οφέλη μπορεί να μην έχουν διάρκεια, δείχνει κίνδυνο βίας, ασθένειας, πνιγμού ή δολοφονίας. [2] τα εγκλήματα πάθους είναι στις ειδήσεις ​​”

Συναισθηματική αναταραχή και προθυμία αντιμετώπισης του δράματος. Υπάρχει εμμονή με οικογενειακά θέματα ή θέματα υγείας.

Antares λέξεις-κλειδιά: έντονος, φλογερός, ψυχαναγκαστικός, πρωταρχικός, οι επιζήσαντες, μαχητικός, μανιακός, αυτός που προκαλεί, ο φοίνικας που αναδύεται από τις φλόγες, αυτός που ταρακουνάει.

Επειδή ο Antares είναι βασιλικό αστέρι, θα δώσει μεγάλη κοσμική επιτυχία. Ωστόσο, η φιλοδοξία του Antares μπορεί να είναι αρκετά αδίστακτη, καθώς δυσκολεύεται να προσαρμοστεί.  Δείχνει ότι επίσης κάποιος μπορεί να είναι η αιτία της δικής τους ανατροπής. Το φυσικό θέμα αυτού του αστεριού είναι να παράγει επιτυχία περνώντας από μια καθαρή εμπειρία ζωής και θανάτου. Μπορεί να υποδηλώνει ότι κάποιος επιδιώκει ένταση ακόμη και όταν δεν απαιτείται. Με τον μυθολογικό του συμβολισμό, δείχνει ότι φτάνουμε πάντα στα ακρα, είτε απο επιλογή είτε όχι. “[1]


Η πανσέληνος ενεργοποιεί την πιο εντυπωσιακή πολικότητα στον ουρανό, την οποία εχουμε ξαναδεί τα τελευταία 3 χρόνια. Ενεργοποιείται και πάλι. Απέναντι από τον Antares εχουμε το εξίσου ισχυρό σταθερό αστέρι Aldebaran στους Διδύμους, στο μάτι του ταύρου. Έτσι μαζί με την αντίθεση Ηλίου-Σελήνης εχουμε και την αντίθεση Antares – Aldebaran.

Κάθε άστρο δίνει μια απίστευτη ποσότητα ενέργειας και δραστηριότητας. Επίσης, ο άξονας αυτός προκαλεί μεγάλες διακυμάνσεις στη ζωή, αλλά μετά από μια πτώση δίνουν αποφασιστικότητα και ανάκαμψη ώστε να φτάσουν ξανά στην κορυφή. Και τα δύο αστέρια έχουν χρώμα κόκκινο, αστέρια τύπου Άρη και είναι επομένως είναι ένα σημάδι του πολέμου και ισχυρής κλιμάκωσης. Η ενεργοποίηση του συγκεκριμένου άξονα σταθερών αστέρων στον ουρανό δείχνει σημαντικές επιπτώσεις και επακόλουθα για την παγκόσμια πολιτική.
Σύμφωνα με τον Δρ. Eric Morse:

Ο άξονας αυτών των δυο άστρων δείχνει μια σύγκρουση, είτε μια ημερομηνία έναρξης πολέμου είτε γενέθλιοι χάρτες των ηγετών, δείχνει ότι η  ειρήνη σπάνια ακολουθεί πριν από τη συνολική και συντριπτική ήττα της μιας πλευράς ή της άλλης. Και είναι ένας πόλεμος που κλιμακώνεται σε τεράστιες αναλογίες, ακόμη και σε παγκόσμια κλίμακα. Οπότε ότι συμβαίνει θα δούμε ξανά μια ισχυρή κλιμάκωση αυτή τη φορά.

ΟΨΕΙΣ

Πρώτα από όλα υπάρχουν πολλοί πλανητες που φαίνεται σαν να είναι εγκλωβισμένοι μέσα σε αρκετούς σχηματισμούς, δηλαδή ένα Ταυ-τετράγωνο, ένα Yod, ένα μεγάλο τρίγωνο. Η πανσέληνος δεν σχηματίζει όμως σημαντικές όψεις, αν και παλι υπάρχει διαφωνία για το ποιες είναι αυτές που ζωγραφίζονται στον χάρτη της πανσελήνου, εκτός από ένα αδύναμο ημι-εξαγωνο με τον Κρονο και ένα ενοχλητικό κουινκαξ με την Αφροδίτη. Κανένα από τα αυτά στην πραγματικότητα όμως δεν  μετράει σε επιρροή εκτός από τον άξονα των δυο σημαντικών σταθερών αστέρων και την οψη αντίθεσης Ηλιου/Σελήνης.

Όταν η Αφροδίτη φτάσει στις 15 μοίρες του Καρκίνου, ίσως να δούμε να τελειοποιείται κάτι, μαζί με το τρίγωνο Δια/Ποσειδώνα, όπου θα το δούμε για άλλη μια φορά τον Αύγουστο. Αυτό βέβαια για την προσωπική ζωή του καθενός μπορεί να φαντάζει κάπως παραμυθένιο και ονειρικό.

Η πανσέληνος σχηματίζει μια όψη ημι-εξάγωνου με τον Κρόνο,όπου δημιουργεί μια δυσκολία στο να εξισορροπήσει την ικανοποίηση του εγώ και την βαριά αίσθηση ευθύνης. Ο Κρόνος θα μας κάνει να σκεφτούμε δύο φορές πριν πάρουμε τολμηρά ρίσκα  αλλά η υπομονή και αυτοπειθαρχία δεν είναι εγγυημένα.Το απόθεμα και η ωριμότητα του Κρόνου επηρεάζονται εύκολα από την ισχυρή επιρροή του Άρη και των σταθερών αστεριών. Επαγγελματικά είτε συναισθηματικά απαιτείτε σκληρή δουλειά και υπευθυνότητα, για να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

Εδώ υπάρχει βέβαια η ανάγκη για σταθερότητα και ασφάλεια, αλλα να δεν είμαστε ευπροσάρμοστοι τότε εχουμε την τάση να ακολουθούμε μακροχρόνιες συνήθειες και εργασιακά μοτίβα. Αντίθετα στην εξωτερική πολιτική, η οψη αυτή θα δημιουργήσει δυσκολίες και προβλήματα, οι πιθανότητες για ειρήνη και διπλωματία είναι ελάχιστες.
Το εξάγωνο Σελήνης/Αρη είναι και αυτό ευαίσθητο, μεταξύ Τοξότη και Υδροχόου, σημαίνει ότι δεν ενεργούμε με λογική, ο μεγαλύτερος εχθρός είναι τα νεύρα μας και έτσι αναμένονται να υπάρξουν πολλά προβλήματα στο να διαπεραιώσουμε κάποιες υποθέσεις μαζί με άλλους,ενώ υπάρχει ανάγκη για διπλωματία και συμπάθεια. Αντίθετα δημιουργείται μια ατμόσφαιρά έντασης, ανταγωνισμού,θέλουμε να τελειώνουμε γρήγορα, γινόμαστε υπερβολικά δυναμικοί και καταπιεστικοί για να περάσει το δικό μας. Συχνά γινόμαστε επιθετικοί η υπερβολικά αμυντικοί για να αντιμετωπίσουμε τις όποιες υποτιθέμενες  απειλές.
Τελικά, η επίθεση έρχεται, ενώ αυτό είναι κάτι που θέλουμε να αποφύγουμε. 

Μέσα από αυτή την όψη πρέπει να αναπτύξουμε περισσότερη ευαισθησία και ψυχραιμία τόσο στις επαγγελματικές και συναισθηματικές σχέσεις για να κερδίσουμε την εύνοια των άλλων.

Ωστόσο, το τετράγωνο Σελήνης/Πωσειδωνα, επιμένει και επαληθεύει την ανάπτυξη ευαισθησίας, κατανόησης και σύμπνοιας , έστω και αν αυτό που κάνετε είναι μονότονο και ασήμαντο. Αντίθετα, δείχνει ότι τα πνευματικά χαρίσματα χρειάζονται να αναπτυχθούν περισσότερο.

Το τετράγωνο αυτό συμβάλει βέβαια σε κοσμικο επίπεδο το ότι επηρεαζόμαστε έντονα από τα εξωτερικά γεγονότα και μια φυσική μόλυνση και τις τοξίνες στην ατμόσφαιρά, αλλα τελευταία παρατηρήθηκε η οψη αυτή μέσα από την αφρικάνική σκόνη και τα πυρηνικά. Τόσο σε κοσμικό και προσωπικο επίπεδο δημιουργεί αυταπάτες, ψευδαισθήσεις και αστάθεια.
Ο Δίας βρίσκεται στο θρησκευτικό αστέρι Achernar. “Καλά τοποθετημένος, υπόσχεται πάντα ευτυχία και επιτυχία δίνοντας καλή ηθική, πιστή και τήρηση των θρησκευτικών πεποιθήσεων ή φιλοσοφικών κλίσεων.

Σύμφωνα με την παράδοση, ο Achernar πιστώνεται με την απονομή υψηλών αξιωματούχων στην εκκλησία. Δίνει αγάπη για τη γνώση και την επιστήμη, πολλά ταξίδια και πολλές αλλαγές, θέση εξουσίας, αλλά υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων, ειδικά στη θάλασσα και πνιγμούς.
Από τη στιγμή που αυτή η πανσέληνος κυβερνάται από τον Δία, τότε μπορώ να φανταστώ ότι το τρίγωνο Δια/Ποσειδώνα (ψυχική ανάταση) θα χρωματίσει την ερμηνεία αυτού του φεγγαριού κατά ένα παράξενο τρόπο. ~ “Παραδοσιακά, το τρίγωνο αυτο είναι πολύ ιδεαλιστικό και εσωτερικό και συμβολίζει τα μεγάλα όνειρα που κάνουν οι άνθρωποι, ότι και να συμβαίνει και αλλοίμονο σε όποιον δεν κάνει.

Ο Δίας τριγωνίζει την Αφροδίτη, οπότε κατά μια άποψη μπορεί να φέρει αρκετή τύχη, να χρησιμοποιηθεί με δημιουργικό τρόπο χωρίς αρνητικές επιπτώσεις.Καλλιεργούμε τις ικανότητες μας και τα ταλέντα μας, εκφράζουμε τις προσδοκίες μας με υπερβολικό τρόπο αλλά προσοχή διότι όμως τελικά αυτές μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, όταν ο Δίας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία. Ωστόσο, είναι σημαντικό να είμαστε λογικοί,καθώς η λάμψη,ο έρωτας,η χαρά κτλ.διαρκούν λίγο.
Βέβαια το τρίγωνο Δια/Ποσειδώνα, μπορεί να είναι ο αρχέτυπος γκουρού, ένας μυστικιστής, θεραπευτής ή πνευματικός δάσκαλος.Μπορεί να δηλώσει κάποιον που έρχεται στη ζωή σας και ο οποίος χρησιμεύει ως σπουδαίος δάσκαλος ή μέντορας, αλλά μπορεί να υπάρχει και η τάση να εξιδανικεύεται αυτό το άτομο.Πάντα υπάρχει μια σκοπιμότητα.
Πρόκειται για μια εξαιρετικά γοητευτική σύνδεση, σχεδόν παραμυθένια. Μπορεί να κερδίζουμε χρήματα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια από αυτό που κάνουμε, δείχνει πάθος στις σχέσεις, τις χρωματίζει με γενναιοδωρία, μοιραζόμαστε τα ιδεαλιστικά ενδιαφέροντα μας με τους άλλους, ωστόσο υπάρχει ταυτόχρονα και μια αστάθεια. Δείχνουμε και υπάρχει ανάγκη για αγάπη, υπάρχει ενδιαφέρον για μεταφυσικά και θρησκευτικά θέματα, την μουσική, τον κινηματογράφο, τα ΜΜΕ, η οποιαδήποτε τέχνη.

Ωστόσο, υπάρχει επίσης μεγάλη συμπόνια και ευαισθησία εδώ. Αυτή η όψη αναδεικνύει την φιλανθρωπία προς αυτούς που είναι λιγότερο τυχεροί προς εμάς,αλλά όπως πάντα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε να μην γίνουμε θύματα εξαιτίας της ειλικρίνειας μας και της αφέλειας μας αλλά και καλής φύσης των ανθρώπων. Θα υπάρχουν πάντοτε οπορτουνιστές που θα κερδίζουν από αυτή τη συμπαθητική και ιδεαλιστική ενέργεια εις βάρος κάποιων άλλων.
Το τρίγωνο αυτό φαίνεται να αποκόπτει την κορυφή της πυραμίδας Yod.Ο Κρόνος βρίσκεται στον αδίστακτο Facies. Σε αυτή την πανσέληνο, η συμπεριφορά μπορεί να είναι απροσδόκητα συγκεκαλυμμένη. Μια διπλή μπλόφα; Πιστέψτε μόνο σε ότι βλέπετε!

Μερικές φορές τα μεγάλα τρίγωνα στο στοιχείο του νερού μπορούν να κάνουν θαύματα, αλλά πρέπει να είστε σίγουροι ότι κατευθύνεστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και όχι αθεράπευτα υπεραισιόδοξοι. Η όψη αυτή θα πρέπει να διοχετευτεί δημιουργικά στην καριέρα σας, στον κόσμο της διανόησης και κοινωνικά.
Θα υπάρξουν κηρύγματα σε θρησκευτικό, κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο. Είναι η ώρα που κάποιοι θα «πουλήσουν οράματα και όνειρα». (Το ιδιο έγραφα, το 2015 πριν τις εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου.) Και εξηγώ..

«Σε συλλογικο επίπεδο η ανθρωπότητα καταλαμβάνεται από μεγάλα όνειρα και μεγάλες ελπίδες για ένα είδος εξιδανικευμένου. Οι άνθρωποι δουλεύουν με στόχο την Ουτοπία, αλλά μέσα από αυτό πάντα έρχεται η απογοήτευση, ενώ η περίοδος αυτή μπορεί να ενώσει τους ανθρώπους η ανιδιοτελής αγάπη τους για ένα κοινό ιδανικό. Και αυτό είναι θετικό. Ο Πωσειδωνας θολώνει τα ορια όμως σε συνδυασμό με την υπερβολή του Δια. Κατά την διάρκεια όμως αυτής της στιγμής το μπαλόνι φουσκώνει, και αυτό δεν είναι ορατό, η αισιοδοξία  ξεπερνά κάθε όριο μεχρι το μπαλόνι να φτάσει στα ουράνια, πριν την μεγαλη προσγείωση.»
Τα δυναμικά σταθερά αστέρια και η οψη με τον Άρη θα σας παροτρύνουν να προχωρήσετε επιθετικά ώστε να πάρετε και να κερδίσετε αυτό που θέλετε, προς το παρόν, ανεξάρτητα από τις συνέπειες. Όμως σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να ακούτε τα σοφά λόγια των πρεσβυτέρων, να σεβαστείτε τις παραδόσεις  και να μάθετε από την ιστορία. Οι πολικότητες σε αυτή την πανσέληνο σημαίνουν ότι μπορείτε να περιμένετε μια ισχυρή αντίθεση και ανταγωνισμό, αν θέλετε να παλέψετε για ένα σκοπο και ένα όνειρο. Οι νικητές έχουν πολλά να κερδίσουν από αυτή την πανσέληνο, αλλά οι ηττημένοι θα πληρώσουν υψηλά το τίμημα. Έτσι, αν ξεκινήσετε έναν αγώνα, θα πρέπει να είστε σίγουροι, με αυτοπεποίθηση και ρεαλισμό για τις πιθανότητες επιτυχίας σας.

Στον ελληνικό χάρτη η πανσέληνος στις 29 Μάιου μαζί με την πολικότητα AntaresAldebaran,θα επηρεάσει τον 1-7 οίκο, ενώ η πανσέληνος κυβερνά και τον 9 οίκο (εξωτερική πολιτική,συμφωνίες,ανώτερη εκπαίδευση, θρησκεία, πρόσφυγες,σύνορα). 
Αυτό είναι ένδειξη αναταραχών και δυσαρέσκειας και οι υποθέσεις του κράτους δεν πάνε καλά,προδιαγραφοντας μια επεισοδιακή και έντονη περίοδο να ακολουθεί.

Η πανσέληνος επηρεάζει τον 7οοίκο την σχέση του λαού με την κυβέρνηση (αποφάσεις της κυβέρνησης,Εξωτερικές υποθέσεις και σχέσεις με άλλες δυνάμεις.Πόλεμοι και διεθνείς συνθήκες.πολιτικά διαζύγια,Διμερείς και πολυμερείς συμφωνίες που αφορούν την άμυνα και τις εμπορικές διαπραγματεύσεις. Επίσης δείχνει τις πρεσβείες του κράτους στο εξωτερικό. Τους φανερούς αντιπάλους της χώρας.)

Αναμένονται προβλήματα στην εξωτερική πολιτική, εν όψη παράδοσης του ονόματος Μακεδονία,σκάνδαλα στην εγχώρια ζωή, πολιτικά διαζύγια και πολλά δυσάρεστα επεισόδια στη δημόσια ζωή.

Μέσα από την σύνοδο Κρόνου/Δια, το τετράγωνο Κρόνου/Πλούτωνα, και την σύνοδο Πλούτωνα/Ποσειδώνα, θα δούμε για άλλη μια φορά ότι θα ενισχύσουν το στοιχείο της διαφθοράς,της σκληρότητας και της δολοπλοκίας αλλά επίσης και πάλι θα υπάρξει και απροσανατολισμος.

Φαίνεται ότι η κυβέρνηση θα είναι πιο σκληρή με τον λαό, θα αυξηθεί η εγχώρια βία αλλά και η εγκληματικότητα. 
Η οικονομική κρίση δεν έχει ξεπεραστεί.Το βέβαιο είναι ότι θα παρθούν αυστηρά μέτρα, τα οποία θα επιβαρύνουν τους πολίτες και μάλιστα τους πιο αδύναμους οικονομικά. Το τετράγωνο Κρόνου – Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει σεισμούς, ακραία καιρικά φαινόμενα ενώ δεν αποκλείονται οι εκρήξεις ηφαιστείων αλλά και προβλήματα με την σκόνη που πλήττει τους τελευταίους μήνες την χώρα.

Ο Αρης στον Υδροχόο, φέρνει ακραία καιρικά φαινομενα,γενικώς, αλλά βροχές, χιόνια, κρύο,οπότε ειναι πιθανόν να περιμένουμε ένα βροχερό καλοκαίρι και ίσως αρκετή ζέστη στα νότια
Επίσης σημαίνει στην πολιτική αστρολογια  “αλλαγη του κυβερνήτη της χώρας η του βασιλιά που κυβερνά. Σηματοδοτεί τα βάρη και τις δοκιμασίες “.

Η σύνοδος Αρη/Ουρανού στον ελληνικό χάρτη, ειναι άκρως σημαντικη και θα φέρει απρόβλεπτες εξελίξεις και αστάθεια στην κυβέρνηση.Ο Αρης στον Υδροχόο θα παραμείνει έως της 16 Νοεμβρίου, 2018, λόγω της ανάδρομης πορείας του. 

Θα επηρεάζει την κυβέρνηση και δίνει μια έντονη επιθυμία να ξεφύγουμε από οποιεσδήποτε περιοριστικές καταστάσεις στη ζωή μας. Χρειαζόμαστε αλλαγή ,όπου αυτή σίγουρα ειναι αναγκαία.Ωστόσο,υπάρχει η τάση για αυθόρμητες και ακανόνιστες ενέργειες, ατυχήματα μπορεί να σημειωθούν όπου μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες εκπλήξεις και ανατροπές στην κυβέρνηση.

 Η λήψη ρίσκων δεν είναι η καλύτερη επιλογή τώρα, αν και θα το ξέρετε αυτό.Δημιουργεί απερισκεψία και χαμένες ευκαιρίες καθώς η ενέργεια αυτή είναι ασταθής,οδηγώντας την χώρα ίσως σε μια νέα περιπέτεια όπου μπορεί να συμβούν απροσδόκητα γεγονότα.Για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα,κανονικά αρχίζει μία αρκετά έντονη και δύσκολη χρονική περίοδος, με την πανσέληνο να σχηματίζει όψη κουινκαξ με την Αφροδίτη απελευθερώνοντας εντάσεις, διαφωνίες και προβλήματα, ενώ αυτή είναι σε συνοδό με τον Κρόνο επιβάλλοντας περισσότερους φόρους, περιορισμούς, επηρεάζοντας την οικονομία της χώρας.

Ο Αρης τριγωνίζει τον Πλούτωνα και τον Ουρανό(περισσότερη αλαζονεία).Αλλα η όψη που θα τον επηρεάζει για αρκετό καιρό, λόγω μεγάλης παραμονής του Αρη στον Υδροχόο, θα είναι η αντίθεση Ηλίου/Αρη (Λέων-Υδροχόος).Η όψη όμως αυτή συνάδει με αναστατώσεις, ανατρεπτικές αλλαγές, και αστάθεια λόγω ενός συνεργάτη η εξωτερικών ανατρεπτικών γεγονότων. 


Είναι μια όψη που συνάδει με ριζοσπαστικές κινήσεις,άγχος, ατυχήματα,περίεργη συμπεριφορά, ανυπομονησία ή την απροθυμία για προσαρμογή, επαναστατικότητα αλλά και θα ειναι δύσκολο να ελέγξει τις καταστάσεις.
Η αντίθεση των δυο θα επηρεάσουν το ωροσκόπιο του, διότι απελευθερώνει πολλούς «δαίμονες» όπου θα είναι δύσκολο να συνεργαστεί με άλλους. 

Παίρνουμε ρίσκα που δεν ξεχνιόνται εύκολα βάζοντάς τον λαό σε κίνδυνο, «καίμε γέφυρες αντί να χτίζουμε», συμμαχίες και φιλίες χάνονται, ωστόσο η όψη αυτή δεν είναι θετική και για την υγεία του.

Οι χώρες που που θα επηρεαστούν απο την πανσέληνο στον Τοξοτη ειναι η Ισπανία, η Αυστραλία, η Χιλή, η Κίνα, η Ουγγαρία, η Σαουδική Αραβία, η Νότια Αφρική, η Σιγκαπούρη, το Μπαγκλαντές, τα Μπαρμπάντος, το Καμερούν, το Καζακστάν, η Κένυα, η Λιβύη και η Μαυριτανία.Οι πόλεις που κυβερνά ο Τοξότης περιλαμβάνουν το Τορόντο, τη Βουδαπέστη, τη Νάπολη, το Νότιγχαμ, το Σέφιλντ, το Σάντερλαντ και τη Στουτγάρδη.
#instagram.com/astroephimerides/

#Email: astro.ephimerides@gmail.com
#Facebook: #astroephimerides/
#Twitter:#astroephimeris