ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΜΗΝΟΣ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ- 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουνίου, 2018 στην 22 μοιρα των Διδύμων, στον 5ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου,στις, 21:43:08 μμ. ώρα Ελλάδος.Ξέρουμε ότι η 22η μοιρα, είναι από τις πιο επικίνδυνες, που έχει την σημασία της δολοφονίας.Μας προτρέπει να διακρίνουμε προσεκτικά μεταξύ του γνήσιου και του πλαστού, του αληθινού και του ψεύτικου, αν πρόκειται να αποτρέψουμε τη ζωή μας από το να τελειώσει σε οδυνηρή φτώχεια και μοναξιά.Επιπλέον, δεν πρέπει ποτέ να διστάσετε να καταπολεμήσετε τις αδικίες αντί να περιορίσετε τον εαυτό σας σε μια δειλή ουδετερότητα.

Δίδυμοι τρίτος δεκανος– προκαλεί τον θάνατο φημισμένων προσωπικοτήτων. (Κάρτα ταρο 10 Σπαθί)

Ο 5ος οίκος συνδέεται με τοποθεσίες αναψυχής Θέατρα,αίθουσες συναυλιών και χώροι διασκέδασης,νεολαία,εκπαίδευση, γεννητικότητα,σχολεία, ηθικές αρχές και τυχερά παιχνίδια. Δείχνει όμως και το είδος της πολιτικής εξουσίας που ασκείται στην χώρα. Αντιπροσωπεύει τον ισχυρότερο αρχηγό του κράτους, όποιος κι αν είναι αυτός που επηρεάζει την ζωή του έθνους:είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ή ο Πρωθυπουργός για την Ελλάδα, για παράδειγμα. Σχετίζεται με τους αξιωματούχους,τους υπουργούς και όλες τις πολιτικές προσωπικότητες του δημόσιου βίου.
Η Νέα Σελήνη Ιουνίου,εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι θετική, όταν ανοίγετε τους χάρτες σας, μπορεί να μοιάζει με μια καλή ιστορία ειδήσεων. Οι πλανητικές όψεις που υπάρχουν είναι ελάσσονος σημασίας μπροστά στο σμήνος σταθερών αστέρων που υπάρχει σε αυτή την περιοχή του ουράνιου θόλου,που επηρεάζετε συνολικά, σε μεγάλο βαθμό από οκτώ σταθερούς αστέρες.Η νέα σελήνη βρίσκεται ακριβώς στη μέση του. Όμως στην πραγματικότητα, διχοτομεί δύο από τα πιο τυχερά αστέρια αυτής της ομάδας που χωρίζονται μόνο από 0 ° 20 ‘ μοίρες.
Η νέα σελήνη δίνει καλή τύχη και προστασία για τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας. Διατηρεί την καλή τύχη, δίνει ευτυχία που διαρκεί και φήμη.Μια νέα σελήνη είναι μια καλή στιγμή για να θέσετε νέους στόχους και να ξεκινήσετε νέες εργασίες.Οι σταθεροί αστέρες ειδικότερα δίνουν τις ικανότητες που απαιτούνται για να τα πάτε καλά σε αυτό που κάνετε και δημιουργείτε.Σαφώς ο 5 οίκος σχετίζεται και με την επιχειρηματικότητα και την δημιουργία, τα παιδιά, την τέχνη.
 
Οι επιπτώσεις της νέας σελήνης θα έχουν διάρκεια τέσσερις εβδομάδες μέχρι την ηλιακή έκλειψη στις 12 Ιουλίου,2018. Ο καλύτερος χρόνος για μια νέα αρχή και για την έναρξη νέων έργων είναι κατά τη διάρκεια των πρώτων δύο εβδομάδων αυτού του κύκλου νέας σελήνης. Αυτή η φάση θα έχει διάρκεια έως την πανσέληνο της 28ης Ιουνίου.
 
Ιταλία – Σε κατάσταση συνεχούς αναμονής
 
Η πανσέληνος της 29ης Μαΐου, δεν είναι θετική για την Ιταλία σε πολιτικό επίπεδο. Οι εκλογές που διεξήχθησαν πρόσφατα δεν κατέληξαν σε συνολικό αποτέλεσμα και τα κόμματα, Πέντε Αστέρια και η Λίγκα του Βορρά, προσπάθησαν να σχηματίσουν κυβέρνηση συνασπισμού, μόνο για τον Πρόεδρο της χώρας Σέρτζιο Ματαρέλλα να αγνοήσει τον διορισμό του μελλοντικού υπουργού Οικονομικών, επειδή ήταν πολύ ευρωσκεπτιστης. Ο συνασπισμός κατέρρευσε.
 
Τώρα ο Luigi Di Maio, ο ηγέτης των Πέντε Αστέρων και το μεγαλύτερο κόμμα μετά τις εκλογές, καλεί τον Πρόεδρο να τεθεί υπό αμφισβήτηση. Εν τω μεταξύ, ο Πρόεδρος προσπαθεί να επιβάλει μια προσωρινή κυβέρνηση για να επιβλέπει τα πράγματα, προτού κληθούν σε νέες εκλογές. Η Ιταλία βρίσκεται σε χάος, και οδηγείται από την μια κρίση στην άλλη. Ακόμη και για την Ιταλία, μια χώρα που έχει τρομερό ρεκόρ όταν πρόκειται για την εκλογή σταθερών κυβερνήσεων, αυτή είναι η μεγαλύτερη κρίση από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Τώρα όταν ασχολείται με μια τόσο αρχαία χώρα όπως η Ιταλία είναι δύσκολο, καθώς η Ιταλία είχε πολλές μετενσαρκώσεις. Χρησιμοποιώ δύο χάρτες για την Ιταλία, τον Χάρτη Δημοκρατίας ,του 1946 μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και τον χάρτη ενοποίησης της Ιταλίας το 1871 και το παλαιότερο από τα δύο, ανταποκρίνεται στην τρέχουσα κρίση.
Ο χάρτης του 1871 έχει ένα εντυπωσιακό μεγάλο παρορμητικό τετράγωνο  πάνω του, με τον Ήλιο και τον Δία στον Καρκίνο στον 9ο οίκο που αντιτίθεται στη Σελήνη και τον Κρόνο στον 3ο οίκο στον Αιγόκερω, όλοι τετραγωνίζονται από τον Άρη στο Ζυγό και τον Χείρωνα στον Κριό σε αντίθεση. Όλοι οι πλανήτες βρίσκονται μέσα στη ζώνη 6-11  μοιρών αυτών των παρορμητικών ζωδίων, οπότε κάθε φορά που ένας ενοχλητικός πλανήτης μπαίνει σε αυτή τη ζώνη, η Ιταλία θα βυθίζεται σε μια δύσκολη κατάσταση. 
 
Η αδυναμία στην κυβέρνηση είναι δεύτερης φύσης για τους Ιταλούς, αν και ο Ουρανός κάθεται στον 10ο οίκο της Κυβέρνησης.Υπάρχει μια επαναστατική ποιότητα που διοχετεύεται μέσω του Ουρανού, και καμία κυβέρνηση δεν θα σταθεροποιηθεί ποτέ, καθώς υπάρχει πάντα η πιθανότητα ενός απροσδόκητου γεγονότος. Αυτό που είναι σίγουρο όπως είχα πει πριν 5 μήνες οι η Ιταλία διέρχεται σε μια σοβαρή οικονομική/πολιτική κρίση που θα την οδηγήσει εκτός Ευρώπης.

 

Πριν από λίγα χρόνια, 2011/ 2013, ο Πλούτωνας ήταν στις 6 – 11 μοίρες του Αιγόκερω, και η Ιταλία ήταν μπροστά σε ένα τεράστιο οικονομικό κίνδυνο. Τώρα ο Κρόνος πλήττει αυτούς ξανά αυτές τις μοίρες δημιουργώντας μια σοβαρή κυβερνητική κρίση. Η Ιταλία βιώνει επιστροφή Κρόνου, και αυτή είναι μια εποχή που τα κοτόπουλα θα επιστρέψουν στο κοτέτσι τους για να κουρνιάσουν. Ο Κρόνος κυβερνά τον 4ο οικο – Αιγόκερως και η σύνοδος με τη Σελήνη που κυβερνά τη Διοίκηση της χώρας (10ος οίκος – Καρκίνος), έτσι μπορείτε να δείτε τις βαθύτερες αιτίες του τι συμβαίνει. Θα υπάρξει αρκετός πόνος (τετράγωνο Κρόνου/Χείρωνα) και τετράγωνο Αρη/Κρόνου.
Επιπλέον, ο Ποσειδώνας τριγωνίζει το MCκαι μια δύσκολη όψη με τον ωροσκόπο, φέρνοντας σύγχυση και αβεβαιότητα. Ο Πλούτωνας κάνει επίσης ένα τρίγωνο προς στον ιταλικό γενέθλιο Πλούτωνα, επομένως σε μεγάλο βαθμό μετασχηματίζεται η εξουσία και ο έλεγχος κατά τη διάρκεια του 2018 στη χώρα και οι αξίες του (ο Πλούτωνας στον 8ο οίκο κυβερνά τον 2ο οίκο – Σκορπιός). Υπάρχει μια βαθεια αλλαγή όσο αφορά την κυβέρνηση και όσο περισσότερο καθυστερούν, τόσο μεγαλύτερο θα είναι. Θυμηθείτε όμως, η Ιταλία δεν ειναι Ελλαδα.

ΟΨΕΙΣ

 
Η Σελήνη και ο Ήλιος σχηματίζουν μια σύνοδο με τον Ερμή, είναι οι όψεις που συνδέονται με την συνειδητοποίηση σκοπών και στόχων,με την γρήγορη κατανόηση και γνώση, την έντονη δραστηριότητα, τις συμφωνίες,καλές ευκαιρίες και την ανάπτυξη νοητικών και πρακτικών ικανοτήτων,την επαγγελματική επιτυχία,την δημιουργία,την επέκταση διανοητικών οριζόντων,ταξίδια,καλή κρίση,προσαρμογή, μέριμνα, ελευθερια βούλησης.
 
Ωστόσο, όμως η αντίθεση Ερμή/Κρόνου περιπλέκει τα πράγματα, σαφώς μας λέει ότι οι δυσκολίες δεν θα λείψουν, λόγω ξεροκεφαλιάς, και επιφυλακτικότητας η υποψιών, σε υπερβολικό βαθμό, θα μπορούσαμε να χάσουμε καλές ευκαιρίες η να καθυστερήσουμε την πρόοδο, αλλά σίγουρα έχει διαφορά από το να είσαι απλά προσεχτικός. Δύσπιστοι, βλάκες και καχύποπτοι υπάρχουν παντού ουτωσι άλλως.Η αντίθεση, φέρνει σοβαρή σκέψη και συνομιλίες,αλλά αρνητικότητα και θλίψη.Η κακή αυτοεκτίμηση μπορεί να οδηγήσει σε δυσκολίες επικοινωνίας και απομόνωση.Η μελέτη ή εργασία με υπολογιστή θα σας κάνει να αισθάνεστε πιο άνετα, όμως ευνοεί την εν τω βαθει έρευνα. Από άποψη υγείας μπορεί να φέρει προβλήματα στο νευρικό σύστημα η ευαισθησία και άγχος, να επηρεάσει την ακοή και την ομιλία και τις φωνητικές χορδές.
 
Ήλιος και Σελήνη σχηματίζουν μια όψη ημιτετραγωνου με τον Βόρειο δεσμό στον 7 οίκο, μια όψη κουινκαξ με τον ωροσκόπο, του χάρτη της νέας σελήνης, ένα κουινκαξ με τον Πλούτωνα, πολύ πιθανό να δημιουργήσουν εντάσεις ανάμεσα σε ομάδες, κόμματα, όπου θα φέρει τσακωμούς, ρήξεις και διασπάσεις.
 
Απλα σκεφτείτε ότι η νέα σελήνη κυβερνά και τον 7οοίκο, οπότε όποιες και αν είναι οι όψεις σας με την νέα σελήνη, ακόμα και οι απλοί άνθρωποι πρέπει να σκεφτούν και να είναι προσεχτικοί σε επαγγελματικές συνεργασίες και σχέσεις.Υπάρχει η πιθανότητα να προκύψουν κάποιες κακές ειδήσεις ή πολύ δύσκολες καταστάσεις, στον εργασιακό χώρο η την δημόσια υγεία. 
Τουλάχιστον στην προσωπική σας ζωή μην αμελείτε τον εαυτό σας, διότι θα είναι μια έντονη περίοδος όπου θα πρέπει να είστε κάπως ανεκτικοί με τους άλλους.
 
Ωστόσο, είναι πιθανό ότι θα δείτε τα χειρότερα σε κάθε περίπτωση, σε κοσμικό επίπεδο. Παρόλο τους θετικούς αστέρες, όπως θα δείτε παρακάτω, ακόμα και με αυτούς, θα πρέπει να είστε κάπως προσεχτικοί με τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, ειδικά για τις σχέσεις/συνεργασίες σας. Να είστε προσεχτικοί επίσης την υπογραφή συμβάσεων, συμφωνιών ή την πραγματοποίηση μεγάλων επενδύσεων. Είναι πιθανό να γίνουν λάθη.
 
Ίσως να μην χρειαστεί να εξηγήσω τίποτα πάνω σε αυτό, διότι, η επιρροή τους είναι πολύ μικρή και αμφίβολη.Αλλωστε μια σελήνη στους Διδύμους δημιουργεί διαίρεση, διχογνωμίες και διχοτόμηση, όμως για τους ανθρώπους είναι μια έντονη περίοδος όπου θα κάνετε τις απαραίτητες επαφές και πολλά πράγματα ταυτόχρονα.
 
Ίσως να βρούμε πιο ενδιαφέρον το γεγονός ότι η Αφροδίτη τετραγωνίζει τον Ουρανό, όπου φαίνεται να δημιουργεί δυσκολίες και αστάθεια σε ειρηνευτικές και οικονομικές διαπραγματεύσεις η στις προσωπικές μας σχέσεις και τα οικονομικά.Ακόμη και ο Αρης σε αντίθεση με τον Βόρειο δεσμό δημιουργεί φασαρίες,διακοπή συνεργασιών και συγκρούσεις σε πολιτικό επίπεδο.
Σημαντική είναι η επιρροή των σταθερών αστέρων και η ποσότητα ενέργειας που απορρέει από το σμήνος αυτό.
 
1 ° 11 ‘Δίδυμοι – σταθερό αστέρι Bellatrix (Orion)
22 ° 06 ‘Δίδυμοι – σταθερό αστέρι Capella (Auriga)
22 ° 24 ‘Δίδυμοι – σταθερό αστέρι Phact (Columba)
22 ° 39 ‘Δίδυμοι – σταθερό αστέρι Mintaka (Ζώνη του Ωρίωνα)
22 ° 44 ‘Δίδυμοι – Νέα Σελήνη Ιούνιος 2018
22 ° 49 ‘Δίδυμοι – σταθερό αστέρι El Nath (Ταύρος)
23 ° 13 ‘Δίδυμοι – σταθερό αστέρι Ensis (ζώνη Orion)
23 ° 42 ‘Δίδυμοι – σταθερό αστέρι Alnilam (ζώνη Orion)
25 ° 01 ‘Δίδυμοι – σταθερό αστέρι Al Hecka (Ταύρος)
 
Σύνολο 8 σταθεροί αστέρες. Η νέα σελήνη, βρίσκεται ακριβώς μεταξύ Mintaka και El Nath, και η διαφορά είναι 0 ° 10 ‘μεταξύ τους. Ο Mintaka έχει την ισχυρότερη επιρροή στη Νέα Σελήνη επειδή η Σελήνη έχει ήδη περάσει πάνω της. Το πλήρες δυναμικό του Mintaka εξαπολύεται από τη νέα σελήνη, αλλά το δυναμικό του El Nath δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί πλήρως.
 
Το σταθερό αστέρι Mintaka στη Ζώνη του Ωρίωνα δίνει καλή τύχη και προστασία στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας. Σύμφωνα με τον Robson, μια νεα σελήνη σε σύνοδο με τον Mintaka αποτελεί καλή τύχη, διαρκής ευτυχία και φήμη. Κάνει τους ανθρώπους διακριτικούς, προσεκτικούς, δείχνει μια μεταβαλλόμενη διάθεση, όμως δίνει ενέργεια, μας κάνει να επαγρυπνούμε και να είμαστε επιφυλακτικοί στις επιχειρήσεις. Δίνει επίσης μια δημόσια θέση, πολλοί εχθροί στην επιχείρηση, τύφλωση τουλάχιστον ενός ματιού, νέοι φίλοι με επιρροή, πολύτιμα δώρα και αγάπη των αξιοσέβαστων γυναικών. [1]
 
Η Ζώνη του Ωρίωνα δίνει δύναμη, ενέργεια, καλό για την βιομηχανία, οργανωτικές ικανότητες, φήμη, καλή τύχη, διαρκής ευτυχία, ένα κοφτερό μυαλό και καλή μνήμη. [1] Ο Noonan λέει ότι κάνει τους ανθρώπους «παθιασμένους αφιερωμένους στο κυνήγι, αλλά όχι το ευγενές κυνήγι με γεράκι ή τόξο». [2]
 
Ο αστερισμός του Ωρίωνα δίνει μια ισχυρή και αξιοπρεπή φύση, αυτοπεποίθηση, αβεβαιότητα, θάρρος, αλαζονεία, εξέγερση, βία, ανικανότητα, ευημερία στο εμπόριο και ιδιαίτερα με ταξίδια ή στο εξωτερικό, αλλά όμως και κίνδυνο προδοσίας και δηλητηρίασης. Στην κοσμική αστρολογία, είναι διαφορετικά τα πράγματα διότι αυτός είναι ο αστερισμός του πολέμου, πολύ επιβλαβής για τα βοοειδή και παράγει καταιγίδες. [1] [2] Σκεφτείτε ότι στον άξονα αυτόν είχαμε την αντίθεση AldebaranAntares οπου θα δημιουργήσει πόλεμο, αντιθέσεις, μετωπικές συγκρούσεις και ξεσηκωμούς, βια.
 

 

Νέα Σελήνη στο Βόρειο Κέρατο του Ταύρου
 
Το σταθερό αστέρι El Nath δίνει τύχη, υπεροχή και ουδετερότητα για καλό ή κακό. Σύμφωνα με τον Robson, μια νέα σελήνη σε σύνοδο με τον El Nath θα δώσει επιχειρηματική επιτυχία, τιμή μέσω της επιστήμης, της θρησκείας ή της φιλοσοφίας, αλλά και διαμάχες με αμφισβητούμενους συνεργάτες και ζημιά μέσω της συζύγου, ενός συνεταίρου ή συγγενή. [1]
Ο αστερισμός του Ταύρου, αναγγέλλει τα αποτελέσματα των αρχών μεγάλων πολιτικών εγχειρημάτων. Συσχετίζετε με τα άγρια ζώα, ειδικά αυτά που είναι επικίνδυνα για τον άνθρωπο. [2]
 
Το σταθερό αστέρι Capella είναι το λαμπρότερο από τα οκτώ αστέρια και έτσι θα έχει ισχυρή επιρροή στη Νέα Σελήνη. Μάλιστα, είναι μόνο 0 ° 38 ‘πίσω από τον Ήλιο και τη Σελήνη. Είναι επίσης το πιο τυχερό από αυτά τα αστέρια και δίνει τιμή, πλούτο, υπεροχή, φήμη, μια δημόσια θέση εμπιστοσύνης και διάσημους φίλους. Κάνει τους ανθρώπους προσεκτικούς, δειλούς η φοβισμένους, περιπετειώδεις και αγαπούν τη γνώση και ιδιαίτερα τις καινοτομίες. [1] Ο Ebertin είπε ότι δίνει αγάπη για την εκμάθηση, τη σπουδαιότητα και το ενδιαφέρον για την έρευνα. Κάνει επίσης τους ανθρώπους κάπως περίεργους, δίνοντας μια επίμονη, ενοχλητική και περιπετειώδη περιέργεια. [4]
 
Σύμφωνα με τον Robson, η νεα σελήνη σε σύνοδο με τον Capella θα κάνει τους ανθρώπους περίεργους, φλύαρους, μεταβλητούς, υπερβολικά φιλόδοξους, σαρκαστικούς, αμφιλεγόμενους, παρεξηγημένους και επικριτικούς. Παρέχει πολεμική τιμή, πλούτο και πολλά ταξίδια και ταξίδια, αλλά και γρήγορη και αδιάκριτη ομιλία, εσωτερική δυσαρμονία, κίνδυνο για την όραση και τάση για ατυχήματα. [1]
 
Ωστόσο, υπάρχουν δύο ακόμα αστέρια στην ζώνη του Ωρίωνα, που έχουν παρόμοια επιρροή με τον Mintaka αλλά είναι λιγότερο τυχεροί. Το σταθερό αστέρι Al Hecka είναι το άλλο Κέρατο του Ταυρου που επίσης σχετίζεται με τη βία, τη βία των ανδρών και τον κίνδυνο ατυχημάτων.
 
Ωστόσο, αυτό το αστέρι βρίσκεται πιο μακριά από το ευνοϊκότερο Βόρειο κέρατο του Ταυρου, που θα κυριαρχήσει.
 
Το σταθερό αστέρι Bellatrix είναι το γυναικείο αστέρι πολεμιστής και λιγότερο τυχερό αλλά πιο μακριά από τους Mintaka, El Nath και Capella. Προφανώς κάνει τις γυναίκες άγριες και τρελές, και δίνει μια ψηλή, σκληρή και απότομη φωνή. 
 
Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το σταθερό αστέρι Phact είναι το Περιστέρι που φέρνει καλά νέα, φιλανθρωπία, ευγένεια, ελπίδα και καλή τύχη.
 
Νομίζω ότι από όλα θα έχει ο μπαξές όπου οι απλοί άνθρωποι θα μπορούν να κάνουν πολλές κινήσεις στην επαγγελματική ζωή τους και να ευνοηθούν. Δεν δίνει τα καλύτερα για την πολιτική και τους πολιτικούς. Αρης αλλά και Ερμής δίνουν βια, εγκληματικότητα και επιθετικές τάσεις.Κατά τα άλλα, η νέα σελήνη μπορεί να δώσει αρκετά θετικά πράγματα σε επαγγελματικό/προσωπικο επίπεδο.
 
Ας πάμε να δούμε την χώρα μας  όμως,που οι όψεις είναι κάπως διαφορετικές σε σχέση με τον χάρτη της Ελλάδος και τον χάρτη του πρωθυπουργού που τον επηρεάζει αρκετά εδώ και ένα μήνα.Η κυβέρνηση αποφάσισε να πάει σε εκλογές στον Οκτώβριο του 2018,απλά θα περιμένουμε την ανακοίνωσή της ημερομηνίας.
Σε σχέση με τον χάρτη της Ελλάδος,ο Ήλιος και η Σελήνη στους Διδύμους σε σύνοδο με την γενέθλια Σελήνη της στον 2 οίκο, ακριβώς στην 22 μοιρα, σηματοδοτεί εξελίξεις και αλλαγές σε οικονομικό επίπεδο, οπότε υποθέτω ότι η σημασία της 22 μοίρας μας αφορά άμεσα, όπως εξήγησα στην αρχή του κειμένου την σημασία της.Η επιρροή της θα είναι αρκετά έντονη, προβληματική και αρκετά παραπλανητική.

 

Σε σύνοδο με Capella, υπάρχει τάση για ατυχήματα,δυσαρμονία, παρόλο που από την μια βλέπουμε μια σταδιακή άρση των ορίων στα capital controls,ωστόσο η νέα σελήνη σχηματίζει μια όψη αντίθεσης με τον Αρη στον 7 οίκο της Ελλάδος, ένα τετράγωνο με την Αφροδίτη στον 11 και τον βόρειο δεσμό, που συνδέεται με απερίσκεπτες κινήσεις, αυθόρμητες ενέργειες,την βια και επιβολή περιορισμών, εξαναγκασμό, αδιαλλαξία, προβλήματα, τα οικονομικά γίνονται αντικείμενο έντονης διαμάχης με τα αλλά κόμματα, και βέβαια αυτή θα είναι μια περίοδος διαπραγμάτευσης με τους εταίρους, και άλλες χώρες, όπου θα δημιουργηθεί μια τεράστια πόλωση μεταξύ λαού και κυβερνητικών αποφάσεων, ίσως υπάρξουν εντάσεις,εξεγέρσεις και φωτιές.
 
Ο Δίδυμος και γενικότερα ο Άξονας Τοξότη/Διδύμων δημιουργεί μια πολύ παράξενη ατμόσφαιρα, με εντάσεις,επιθέσεις,αναταραχές. Οι Δίδυμοι είναι επίσης το Ζώδιο του Ηθοποιού, αλλά και ένας τεράστιος καθρέπτης, όπου οι επιλογές και αποφάσεις ενός λαού καθρεφτίζουν και προσδιορίζουν ακριβώς αυτό που συμβαίνει.
 
Ο Αλέξης, θριαμβολογεί κοροϊδεύοντας περί επιτευγμάτων για άλλη μια φορά και είναι έτοιμος για παραχωρήσεις στο Σκοπιανό. Αποτελεί όπως είχα πει από το 2015, τον μοιραίο για την Ελλάδα και ξεδιάντροπο ηθοποιό της εξουσίας, τον πιο επικίνδυνο δημαγωγό που είδε ποτέ η χώρα στην ιστορία της!
 
Η σύνοδος Δια/Κρόνου και το τετράγωνο Κρόνου/Πλούτωνα σημαίνει ότι η κατάλυση της δημοκρατίας προχωρεί ακάθεκτη με απώλειες άλλα και ολέθρια αποτελέσματα, επηρεάζοντας τον 8 οίκο (περικοπές στις συντάξεις, μισθούς, μυστικές υπηρεσίες, συμβούλιο επικράτειας κτλ).Έρχεται βέβαια κι άλλο μνημόνιο,οι όψεις αυτές μας δίνουν το μήνυμα ότι θα συνεχίσουμε να ειμαστε υπό επιτήρηση, για τα επόμενα χρόνια.
 
Η νέα σελήνη επηρεάζει τον ωροσκόπο του πρωθυπουργού, σχηματίζοντας Ήλιος και Σελήνη όψεις κουινκαξ με την Μαύρη Λιλιθ του, απελευθερώνοντας την σκοτεινή πλευρά του εαυτού του.Το quincunx Σελήνη/Ηλίου Lilith είναι το παράλογο και το σουρεαλιστικό. – Ο λαός είναι δυσαρεστημένος με την αρνητική στροφή των πραγμάτων, παράγει θλίψη και αρνητικά αποτελέσματα. Η Λιλιθ είναι πάντα εχθρική και δυσοίωνη. Η Λιλιθ αρνείται, είναι καταστροφική, απογοητευτική, συνδέεται με το φόβο, τη  προδοσία και φέρνει βέβαια το χάος.
 
Ο Κρόνος απέναντι από τη μαύρη σελήνη Lilith. Μπορεί να αισθάνεται ότι θέλει να κάνει μια δραματική και ηρωική έξοδο, την ώρα που συνεχίζει να διατυμπανίζει την έξοδο από τα μνημόνια,αλλά αυτή μπορεί να είναι με μεγαλύτερο κόστος από ό, τι αναμενόταν. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα φέρει αναταράξεις στο τραπεζικό σύστημα αλλά και προβλήματα με γειτονικά κράτη.
 
Μην ξεχνάμε ότι η συνάντηση Αρη/Ουρανού στον 10 οίκο (κυβέρνηση) του χάρτη της χώρας αλλά και την αντίθεση Antares/Aledebaran φέρνει πολιτικές ανατροπές αλλά και αλλαγή κυβέρνησης και πρωθυπουργού, όπως εξήγησα στην πανσέληνο στον Τοξότη, μια αλλαγή που είναι αναγκαία να γίνει ξαφνικά, στην σημαδιακή πανσέληνο στις 29 Μαΐου. Πολλές συμφωνίες θα καταρρεύσουν. Η περίοδος που ακολουθεί με τρεις εκλείψεις θα φέρει ανατροπές και αναταραχές, για πολλές χώρες.
Στους χάρτες βλέπουμε πολλές πλανητικές επιρροές πάνω από την Ευρώπη, όπου εχουμε να δούμε χρόνια, απο την εποχή που ήρθαν τα μνημόνια για πρώτη φορά, ο Ουρανός επηρεάζει το Βερολίνο και την Ρώμη, φέρνοντας ανατροπές και αστάθεια, όπως είχα αναφέρει στις προβλέψεις,ο Κρόνος θα φέρει προβλήματα στην Ελλάδα και την Αλβανία, η νέα σελήνη επηρεάζει την Τουρκία,τα Βαλκάνια,ο Ερμής την Άγκυρα και την Ρωσία,όπου προβλέπονται τρομοκρατικά χτυπήματα, απόπειρες δολοφονίας, Ερντογαν και Τραμπ, αλλά και αστάθεια στα χρηματιστήρια.
Ήλιος/Σελήνη/Κρόνος/Πλουτωνας– ένα βίαιο μπλοκάρισμα, χωρίς οίκτο συμπεριφορά, εμπόδια, μια περίοδος ανικανότητας, περιορισμός, φυλάκιση, απομόνωση, απαγορεύσεις, κατάπτωση, αποθάρρυνση, ταλαιπωρία, εξαναγκασμός, δυσκολίες στη δημόσια ζωή.
 
Ερμής/Αρης/Πλουτωνας– ένας φανατισμένος κριτικός, ισχυρός αναλυτής, βαριές επιθέσεις η προσβολές, εντάσεις, εκβιασμός, ασυμφωνία και σύγκρουση.
 
Αρης/Κρόνος/ ωροσκόπος– πρόοδος μέσα από μεγάλες δυσκολίες, δράση απέναντι στη  καταπίεση.
 
Αρης/Πλουτωνας/Αφροδίτη– βιασμοί, επιθέσεις
 
Δίας/Ουρανος/Αρης/MC– γρήγορες αποφάσεις, αγάπη για ανεξαρτησία και ελευθερία, έλλειψη αυτοελέγχου, φασαρίες, διαμάχες, ατυχήματα, βια.
 
Πλούτωνας/MC/Πωσειδωνας– σοβαρό λάθος.