ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ-ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΕΛΗΝΗΣ-ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ

στις

Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στην 6η μοιρα (Μνησικακία και πικρίες, δυστυχία και μοναξιά, έχει φιλόδοξο, κτητικό και καταστροφικό χαρακτήρα) του Αιγόκερω στις 28 Ιουνίου, 2018, ώρα 6:52:52 π.μ, στον 6 οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου. Η πανσέληνος είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο ανάδρομο, μόλις 1 μοιρα μεταξύ τους άρα είναι και εξαιρετικά δυνατή και άμεση.Αυτή τη φορά ο χάρτης της πανσελήνου έχει και τον Αρη σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο.
Κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων είναι πιθανό να αισθάνεστε πιο σοβαροί από ότι το συνηθισμένο,συναισθήματα θλίψης,ενοχής,φόβου,περιορισμό ή παρεμπόδιση. Φυσικά, μια πανσέληνος σε αυτό το ζώδιο δεν έχει να δώσει κάτι το θετικό.Η ζωή μαστίζεται από κάθε είδους αντιπαλότητα,από το σχολείο έως το πανεπιστήμιο και στο χώρο εργασίας και πάει λέγοντας.


Το μίσος και η εκδίκηση είναι η ισχυρή ώθηση που προτρέπει να καταφεύγουμε σε ακραία και κατακριτέα μέσα για να πάρει αυτό που επιθυμεί κανείς,είτε πρόκειται για έναν ερωτικό σύντροφο είτε για μια θέση ανώτερη στην κοινωνία.
Σαφώς, βέβαια ο Αιγόκερως συνδέεται πάντα με την ιεραρχία, τις κυβερνήσεις και τους ηγέτες, τους περιορισμούς, την πολιτική, τους κανόνες και τα πρωτόκολλα.


Η πανσέληνος Ιουνίου είναι επίσης πολύ στενά συνδεδεμένη με ένα αστέρι που δίνει πρωτοβουλία και επινοητικότητα. Μια θετική όψη με τον Ουρανό φέρνει ευκαιρίες για αλλαγή αλλά και το «σπάσιμο των αλυσίδων» που μας κρατούν σε μια άθλια κατάσταση. Αυτός ο θετικος παράγοντας όμως δεν είναι τόσο ισχυρός, όσο η επιρροή του ανάδρομου Κρόνου, διότι θα πρέπει να εργαστούμε πολύ σκληρά για να κάνουμε τις αλλαγές που θέλουμε ή χρειαζόμαστε. Το φαινόμενο της πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες μέχρι την ηλιακή έκλειψη στις 12 Ιουλίου, 2018.
1οςδεκανος [Δίας]. Προξενεί συνωμοσίες μεταξύ ανδρών και δείχνει την θλιβερή δολοφονία κάποιου εξαίρετου ανθρώπου.
Ο 6οςοίκος είναι οι καθημερινές συνθήκες διαβίωσης, οι εργαζόμενοι, η δημόσια υγεία, το ζωικό βασίλειο. Είναι ο στρατός, το πολεμικό ναυτικό, τα σώματα ασφαλείας.Ασθένειες, δημόσιες υπηρεσίες. Στρατός και ναυτικό, πολεμικά πλοία και γενικώς οι εργαζόμενες τάξεις. Αντιπροσωπεύει τα εργατικά συνδικάτα.Τις εθνικές εκλογές.Την αστυνομία. Το υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Η πανσέληνος της 28ης Ιουνίου στις 06 ° 28 ‘ του Αιγόκερω ευθυγραμμίζεται πολύ στενά με τον Κρόνο. Η πιο προκλητική φύση του Κρόνου θα εκφραστεί για τις επόμενες δύο εβδομάδες, επειδή αυτή η συνοδος είναι αρκετά σφιχτή και ο Κρόνος είναι ανάδρομος.
Η πανσέληνος Ιουνίου είναι εξαιρετικά εστιασμένη στο να κάνουμε τεράστιες προσπάθειες για να πετύχουμε τα σχέδια μας. Είναι επίσης μια πολύ φιλόδοξη πανσέληνος. Αυτός ο δεκανος του Αιγόκερω συνδέεται με την κοινωνική αναρρίχηση, καθώς περιλαμβάνει και το αδίστακτο σταθερό αστέρι Facies

Οι πανσέληνοι όμως σχετίζονται με την εκκαθάριση και εστιάζεται ιδιαίτερα στα ανεπιθύμητα στοιχεία που υπάρχουν στη ζωή σας. Αυτή η πανσέληνος έχει τη δύναμη μιας δέσμης λέιζερ. Η πανσέληνος κυβερνάται από τον Αιγόκερω, συν το γεγονός του ότι εχουμε την σύνοδο Σελήνης/Κρόνου.
***Η πανσέληνος του Ιουνίου συμπεριλαμβάνει απειλές, τελεσίγραφα, βία, επίδειξη εξουσίας, δολοφονίες, εισβολές σε ξένα εδάφη, ανατροπές και πόλεμο, χρήση της ατομικής ενέργειας και όπλων.Υπάρχει, ωστόσο, μια ευκαιρία συμβιβασμού και ειρήνης τόσο μεταξύ δυο εραστών σε προσωπικό επίπεδο όσο και μεταξύ των εθνών, αν το θελήσουν οι τελευταίοι, πράγμα που είναι πολύ δύσκολο. Ο στρατός και οι όποιες δυνάμεις μπορεί να ενεργοποιηθούν για την όποια σοβαρή κατάσταση ,είτε για τρομοκρατία, μετανάστευση, μια στρατιωτική εμπλοκή,αναταραχες κτλ.Η σύνοδος Σελήνης/Κρόνου, προσθέτει σοβαρότητα στα συναισθήματά σας και μπορεί να οδηγήσουν όμως σε απόσταση ανάμεσα σε σας και τον σύντροφο αλλά και όσο αφορά τις στενές σχέσεις σας.

Μπορεί να χρειαστεί επίσης να αντιμετωπίσετε κάποιες δύσκολες καταστάσεις και αρνητικές συμπεριφορές που θα σας κάνουν να αισθάνεστε χειρότερα από ό,τι στην πραγματικότητα, στον χώρο εργασίας αλλά και γενικά στην καθημερινή σας ζωή, για παράδειγμα.Αυτά τα εμπόδια και οι περιορισμοί θα ισχύουν κυρίως για την προσωπική και καθημερινή σας ζωή. Κάποιο δράμα που περιλαμβάνει το σπίτι, τους γονείς, τα παιδιά ή τον σύντροφό σας,την εργασία, γεγονότα μπορεί να οδηγήσουν σε αισθήματα απόρριψης και κατάθλιψης.

Η σύνοδος Σελήνης /Κρόνου, θα φέρει σοβαρά γεγονότα και εξελίξεις τόσο στη χώρα μας όσο και παγκοσμίως. Η σύνοδος συνδέεται με την εγκράτεια, την οικονομική λιτότητα, τον εγωισμό και την ιδιοτέλεια,τον έλεγχο,τα λάθη, τα τραγικά λάθη στην πολιτική. Η σύνοδος αυτή έχει μια τραγικότητα, οι επιδράσεις του περιβάλλοντος είναι ισχυρές και υπάρχει αστάθεια. Ειδικά οι γυναίκες μπορεί να υποστούν περισσότερες δυσκολίες και θλίψη διότι βέβαια η πηγή της θλίψης συνδέεται με την οικονομία και τις απώλειες.

Στις ανθρώπινες σχέσεις μας απαιτείται γενικότερα όμως να εχουμε περισσότερη αυτοπειθαρχία και συναισθηματική ωριμότητα ώστε να ξεπεραστούν συναισθήματα ενοχής σχετικά με τις συμπεριφορές του παρελθόντος. Η έκθεση των συναισθηματικών τρωτών σημείων και το άνοιγμα προς τα αγαπημένα τους πρόσωπα θα επιτρέψει την καλλιέργεια και την στενότερη σύνδεση που απαιτείται ώστε να ξεπεραστεί το πρόβλημα.

Ο ανάδρομος Κρόνος σηματοδοτεί μια περίοδο περιορισμών, άγχους και φόβου. Μπορεί να δοκιμαστείτε και να αναλάβετε επιπλέον ευθύνες.Τα μαθήματα που μαθαίνετε μπορεί να είναι σκληρά αλλά θα είναι και πολύτιμα είτε αυτό είναι προσωπικο είτε σε εθνικό επιπεδο. Η ανθρωπότητα παίρνει μαθήματα για άλλη μια φορά. Ίσως οι αρνητικές συμπεριφορές, όπως η θλίψη ή η συστολή, να ξεφύγουν από τον έλεγχο. Αν ναι, η πανσέληνος προσφέρει την ευκαιρία να αναγνωρίσετε και να παραδεχτείτε το πρόβλημα. Τα πράγματα μπορεί να είναι εκτός ελέγχου όπου μια παρέμβαση ή κάποιο δραστικό συμβάν πρέπει να συμβεί για να σας ταρακουνήσει για να σας βγάλει από την κατάθλιψη ή την απομόνωσή σας.

Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης ορθοδοξίας, συντηρητισμός, παράδοση, επιφυλακτικότητα, προστατευτισμός, ασφάλεια, μέτρα ασφάλειας, φόβος, συναγερμός, πανικός, ασθένεια, επιδημίες, κακουχίες και ταλαιπωρία. Καθορίζει μέτρα ασφαλείας, οικονομία, φτώχεια, βασικές υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, ορυκτά, ορυχεία και ανθρακωρύχοι, αγρότες, εργάτες, γη, καταστροφικά καιρικά φαινόμενα, καταιγίδες, πλημμύρες, φυσικές καταστροφές, απώλεια, θλίψη και απελπισία.

Τα μέτρα που αποσκοπούν στη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας, στην κράτηση άλλων, στις έκτακτες ανάγκες της δημόσιας υγείας, στα κρούσματα ασθενειών, στον φόβο και στον πανικό, καθώς και στις απώλειες και ταλαιπωρία που προκαλούνται από καταιγίδα, πλημμύρα ή φυσική καταστροφή είναι κοινά γεγονότα του Κρόνου.

Η σύνοδος Σελήνης/Κρόνου στον 6ο οίκο ίσως και να σηματοδοτεί το ξέσπασμα μιας επιδημίας.
Υπάρχει και μια άλλη όψη στον χάρτη, το τρίγωνο Σελήνης/Ουρανού είναι μια αδύναμη επιρροή λόγω της ευρείας σφαίρας του 4 ° 33 ‘. Ωστόσο, εάν κάνετε μια συνειδητή προσπάθεια, θα είστε σε θέση να φέρετε την αλλαγή και περισσότερο ενθουσιασμό στη ζωή σας με ελάχιστη αναστάτωση και χάος. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας και αφήστε την παρορμητική φύση του Ουρανού να σας απαλλάξει από την υπερβολικά επιφυλακτική φύση του Κρόνου.

Οι πιθανότητες είναι πιθανές και μπορεί να προσελκύσετε ασυνήθιστους τύπους ανθρώπων ή ανθρώπους διαφορετικού εθνοτικού ή πολιτιστικού περιβάλλοντος. Ο Ουρανός φέρνει την ευκαιρία για νέες σχέσεις και ο Κρόνος ανάδρομος σημαίνει πιθανές καρμικές συναντήσεις ή επαφές του παρελθόντος. Αυτό το μείγμα παλιού και νέου μπορεί να σηματοδοτήσει την αρχή μιας σχέσης με διάρκεια. Θα μπορούσε επίσης να ανανεώσει μια σχέση που έχει γίνει πολύ βαρετή και έχει ρουτινιασει.

Αν είστε σε μια νοσηρή σχέση, μπορείτε να βρείτε μια ευκαιρία να ξεφύγετε. Αλλά θυμηθείτε τη σχετικά αδυναμία αυτής της όψης, διότι σημαίνει ότι πρέπει πραγματικά θέλετε την αλλαγή και πρέπει να είστε έτοιμοι να εργαστείτε σκληρά γι ‘αυτό. Ομοίως, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πανσέληνο για να σπάσετε τα δεσμά από τις όποιες κακές συνήθειες,να ξεπεράσετε τις φοβίες ή την κατάθλιψη ή να απομακρυνθείτε από ένα αρνητικό περιβάλλον.


ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΡΗΣ/ΚΡΟΝΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Θα πρέπει να είμαστε πολύ ευέλικτοι και προσεχτικοί με σχέσεις και συνεργασίες που αντιμετωπίζουν ήδη δυσκολίες διότι θα είναι δύσκολο να διατηρήσουμε μέσα στο επόμενο δίμηνο τις ισορροπίες,ειδικά αν δεν υπάρχουν άλλες λύσεις θα πρέπει να παίξουμε το διπλωματικό παιχνίδι με υπομονή.Απαγορεύεται να ξεκινήσουμε μια νέα ερωτική σχέση αλλά ωστόσο αν προκύψουν νέες γνωριμίες, καλό θα είναι να περιμένουμε, για να προχωρήσουμε σε κάτι πιο σοβαρό εκτός να θέλετε περιπέτειες οπότε δεν υπάρχει θέμα.
Ο πλανήτης του ελέγχου και των δυσκολιών θα «αναστατώσει» και θα δημιουργήσει απρόβλεπτες εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομία, θα αναδείξει προβλήματα και θα μας προσγειώσει στην πραγματικότητα.

Ο Άρης είναι ο πλανήτης της ενέργειας, της δράσης, της επιθυμίας, του αθλητισμού και του πολέμου, της βίας, της εγκληματικότητας, της φωτιάς, προκαλεί επιδημίες, είναι ο σίδηρος.
Όταν ο Άρης γυρίζει σε ανάδρομη κίνηση, κάθε 2 χρόνια και 2 μήνες περίπου, η συνολική ατμόσφαιρα αλλάζει, οι άνθρωποι έχουν χαμηλότερη φυσική ενέργεια, αισθάνονται περισσότερο κουρασμένοι και κουράζονται πιο εύκολα επομένως χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να χαλαρώσουν και να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους.

Η διάθεση, οι επιθυμίες, η πρωτοβουλία, η φιλοδοξία, όλοι φαίνονται να λειτουργούν σε χαμηλότερο επίπεδο και ως εκ τούτου, όλα τα νέα έργα που θα ξεκινήσουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου φαίνεται να στερούνται αντοχής και εστίασης. Το ίδιο όμως συμβαίνει και σε σεξουαλικο επίπεδο: η λίμπιντο μειώνεται για λίγο, αλλά στη συνέχεια επανέρχεται στο φυσιολογικό μετά το τέλος αυτής της περιόδου.
Όλες οι ενέργειες υπό την επήρεια αυτή αποτυγχάνουν σε ένα πολύ υψηλό ποσοστό (χειρουργικές επεμβάσεις, αρχίζοντας από ένα άθλημα, μια δικαστική μήνυση, πόλεμος). Επίσης, δεν συνιστάται να αγοράζουμε ηλεκτρονικά είδη.

Ενώ ο Άρης είναι ανάδρομος, όλη αυτή η Αρειανή ενέργεια τώρα εσωτερικεύεται, και η ανεξέλεγκτη επιθετικότητα που υπάρχει στο υποσυνείδητο μπορεί να ξεσπάσει προς τα έξω. Τα ένστικτα μας δεν είναι τόσο αξιόπιστα όπως και πριν, έτσι οι παρορμητικές ενέργειες δεν συνίστανται.

Ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε την ανάδρομη περίοδο του Άρη είναι να κάνετε σχέδια, να εργαστείτε πάνω στις λεπτομέρειες και στη συνέχεια να περιμένετε το τέλος αυτής της περιόδου, προκειμένου να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Οι άνθρωποι πρέπει να χαλαρώσουν, να μελετήσουν,να φροντίζουν για την υγεία τους, να κάνουν κάποιες ασκήσεις γιόγκα ή πρακτική η να χρησιμοποιήσουν άλλες τεχνικές που χρησιμοποιούν την εσωτερική ή πνευματική ενέργεια. 

Η λέξη-κλειδί της περιόδου είναι η υπομονή. Πρέπει απλά να περιμένετε μέχρι να περάσει αυτή η ανάδρομη φάση του για να κάνετε τα πράγματα σωστά.
Όπως θα δείτε παρακάτω από τα παραδείγματα στην πρόσφατη ιστορία (ο πόλεμος του Γιομ Κιπούρ, η εισβολή στο Ανατολικό Τιμόρ από την Ινδονησία, ο πόλεμος στα Φώκλαντ, ο πόλεμος στο Κοσσυφοπέδιο), αυτοί οι πόλεμοι ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια ανάδρομης πορείας του Άρη όπου είναι πάντα χαμένοι σε μακροπρόθεσμη βάση από την χωρα που επιτίθεται και οι πόλεμοι αυτοί έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά αιματηροί, με τεράστιες απώλειες.

Είναι ενδιαφέρον, όπως έχει μελετηθεί στην σύγχρονη ιστορία σε σχέση με τον Άρη ανάδρομο, παρατηρήθηκε ότι όλοι οι πόλεμοι που ξεκίνησαν από το Ισραήλ άρχισαν αμέσως μετά από μια ανάδρομη περίοδο του Άρη ( περίπου 10-26 ημέρες μετά). Ήταν όλες πολύ επιτυχημένες στρατιωτικές εκστρατείες. Είναι αρκετά ενδιαφέρων. Αυτό μπορεί να εξηγηθεί είτε από μια κοσμική σύμπτωση, λόγω της πολύ ιδιαίτερης και ισχυρής θέσης του Άρη στο ωροσκόπιό του Ισραήλ, είτε από τους ηγέτες του Ισραήλ με τη χρήση της αστρολογίας για ένα επιτυχή πόλεμο.

Το 1956 ο πόλεμος του Σουέζ ξεκίνησε όταν το Ισραήλ επιτέθηκε στην Αίγυπτο στις 29 Οκτωβρίου, 1956, όπου είναι 19 ημέρες μετά την προηγούμενη ανάδρομη περίοδο του Άρη που έληξε στις 10 Οκτωβρίου, 1956.

Το 1967 ο Πόλεμος των Έξι Ημερών ξεκίνησε όταν το Ισραήλ επιτέθηκε στους Άραβες γείτονές της Αιγύπτου, της Ιορδανίας και της Συρίας στις 5 Ιουνίου, 1967, οπου είναι 10 ημέρες μετά την προηγούμενη ανάδρομη περίοδο Άρη που έληξε στις 26 Μαΐου, 1967.

Το 1978 η εισβολή του Λιβάνου από το Ισραήλ (επιχείρηση Litani) ξεκίνησε στις 14 Μαρτίου, 1978, η οποία είναι 10 ημέρες μετά την προηγούμενη ανάδρομη περίοδο Άρη που έληξε στις 2 Μαρτίου, 1978.

Το 1982 η εισβολή του Λιβάνου από το Ισραήλ άρχισε στις 6 Ιουνίου, 1982, η οποία είναι 26 ημέρες μετά την προηγούμενη ανάδρομη περίοδο του Άρη που έληξε στις 12 Μαΐου, 1982.

Ο Άρης ανάδρομος: Σεπτέμβριος 19 – 26 Νοέμβριος, 1973-Γιομ Κιπούρ (το 1973 αραβο-ισραηλινός πόλεμος) όπου οι απώλειες ήταν τεράστιες.

Ο Άρης ανάδρομος: 7 Νοέμβρη, 1975 – 20η Ιανουαρίου 1976-Η εισβολή στο Ανατολικό Τιμόρ από την Ινδονησία. Στις 7 Δεκεμβρίου 1975, οι ινδονησιακές δυνάμεις ξεκίνησαν μια μαζική εισβολή από αέρα και θάλασσα , γνωστή ως Operasi Seroja, ή «Επιχείρηση Lotus». Κατά τη διάρκεια της εισβολής μαζικοί φόνοι και βιασμοί πραγματοποιήθηκαν: 60.000 άνθρωποι στο Τιμόρ είχαν πεθάνει μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου.
Ο Άρης ανάδρομος: 20 Φεβρουάριου – 12 Μάιου 1982

Ο Πόλεμος των Νησιών Φόλκλαντ- Στις 2 Απριλίου, ο Galtieri διέταξε την εισβολή των Νήσων Φώκλαντ, προκαλώντας τον πόλεμο των Φώκλαντ.

Ο Άρης ανάδρομος: Μάρτιος 18 – 4 Ιουνιος 1999
Ο πόλεμος στο Κοσσυφοπέδιο- βομβιστική εκστρατεία του ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία διάρκεσε από το 24 Μάρτιος-10 Ιουνίου 1999.(οι ίδιες ημερομηνίες ισχύουν και για την χώρα μας)
ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ
Το σταθερό αστέρι Kaus Borealis στις 06 ° 34 ‘ του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει επίσης να σπάσετε αυτές τις αλυσίδες,να αποδράσετε,να απελευθερωθείτε και να λυτρωθείτε από μια άθλια κατάσταση, αλλά μόνο μέσω προσωπικού η συλλογικού αγώνα. Παρέχει πρωτοβουλία και επινοητικότητα, ενεργό νου και αίσθηση της δικαιοσύνης. Βοηθά στην προώθηση ιδεαλιστικών και ανθρώπινων ιδεών.Ο Δρ Eric Morse [1] λέει ότι αυτό το αστέρι μεταφέρει μια αίσθηση δύναμης και ευελιξίας, επιτρέποντάς σας να βάλετε μεγάλη δύναμη πίσω από τη συλλογιστική σας, ενώ εξακολουθεί να είναι κάπως ευέλικτη.

Ωστόσο, μη ξεχνάμε ότι ο Κρόνος βρίσκετε σε σύνοδο με τον σταθερό αστέρα Facies. Και θα επαναλάβω και το οποίο είχα αναφέρει ξανά την προηγούμενη χρόνια. Η ομοιότητα με το όνομα Facies και το Fascist είναι πάρα πολύ παράξενη ώστε να αγνοηθεί ενώ είχαμε και προσωπικότητες που γεννήθηκαν μέσα σε αυτό το δεκανό.

Η σελήνη στον 1οδεκανό του Αιγόκερω περιλαμβάνουν τον Αδόλφο Χίτλερ, Γιόζεφ Γκέμπελς, τη Μελάνια Τραμπ, τον Μαρκ Τσάπμαν (δολοφόνος του Τζον Λένον). Στην πραγματικότητα η συμπεριφορά του 1 δεκανού στο ζώδιο αυτό, είναι αρκετά παρόμοια με τη φασιστική νοοτροπία, είτε σας αρέσει είτε όχι.

Ωστόσο, η κακή φήμη της ταιριάζει υπέροχα, αφού ο Αιγόκερως του πρώτου δεκανού χρησιμοποιείται για να πούμε ότι κάποιος είναι το «μαύρο πρόβατο» της οικογένειας. Η Σελήνη εδώ συχνά συνδέεται με την σκληρότητα στην αγάπη, και γι ‘αυτό, δεν είναι ποτέ ευχαριστημένη. Ο φασισμός προέρχεται από μια εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης, όπου τα πράγματα είναι τόσο άσχημα που ένας αυταρχικός ηγέτης είναι απαραίτητος για να συγκρατήσει το χάος. Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο Brady λέει ότι ο Facies μπορεί να είναι ανθρωπιστές ή σαδιστές.

Ο 1 δεκανος του Αιγόκερω είναι ο τέλειος «γονέας» για να κάνει τη «δουλειά» όταν τα «παιδιά» του κράτους προκαλούν αναρχία. «Ο φασισμός απορρίπτει τους ισχυρισμούς ότι η βία είναι αυτομάτως αρνητική και βλέπει την πολιτική βία, τον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό ως μέσο που μπορεί να επιτύχει την εθνική ανανέωση». Το Fascismo είναι ένας ιταλικός όρος και προέρχεται από το Fascio που σημαίνει «δέσμη ράβδων». Αυτό υποδηλώνει δύναμη μέσω της ενότητας, καθώς μια ενιαία ράβδος είναι πραγματικά δύσκολο να σπάσει. Η Σελήνη γενικά σημαίνει την οικογενειακή μονάδα και μια ισχυρή οικογένεια είναι επίσης δύσκολο για το κράτος να κυριαρχεί.
Ο Κρόνος που είναι ανάδρομος στην πανσέληνο της 28ης Ιουνίου θα σας κάνει να αισθάνεστε λυπημένοι, ένοχοι, διστακτικοί, φοβισμένοι, μικροί ή περιορισμένοι. Τα προβλήματα σχέσεων, τα ψυχρά συναισθήματα, τα αρνητικά πρότυπα συμπεριφοράς και οι κακές συνήθειες θα μπορούσαν να κάνουν τη ζωή σας πιο δύσκολη. Αλλά ταυτόχρονα θα θελήσετε να ξεφύγετε από τέτοιους περιοριστικούς παράγοντες.

Ένα θετικό σταθερό αστέρι είναι ακόμα πιο κοντά στην πανσέληνο που δίνει την πρωτοβουλία και τους πόρους για να κάνει τις αλλαγές που θέλετε. Η θετική οψη με τον Ουρανό φέρνει επίσης την ευκαιρία και την επιθυμία για θετική αλλαγή. Ωστόσο, η σχετική αδυναμία του Ουρανού και του σταθερού αστέρα σε σύγκριση με τις περιοριστικές, παρεμποδιστικές δυνάμεις του Κρόνου σημαίνει ότι θα πρέπει να δείξετε μεγάλη δύναμη και αποφασιστικότητα για να αναγκαστείτε να κάνετε αλλαγή που θέλετε ή χρειάζεστε.
Η πανσέληνος θα επηρεάσει τον 9 οίκο και 8 της Ελλάδος. Ισχύουν αυτά που είπαμε και στην νέα σελήνη στους Δίδυμους, ενας λαός”δολοφονείται”, διχοτομείται η διχάζεται. Η πανσέληνος στον Αιγόκερω σηματοδοτεί προβλήματα σε σχέση με τους δυσβάσταχτους φόρους, θλίψη σε σχέση με ζητήματα 8 οίκου (‘Ήθη, θνησιμότητα, αυτοκτονίες.Διεθνή χρηματοοικονομικά,Συμβούλιο Επικρατείας. Αντιπροσωπεύει τις μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών,τα δημόσια χρέη, το ενεχυροδανειστήριο,το χρηματιστήριο,τις ασφαλιστικές εταιρείες, τις συντάξεις και κάθε είδους αποζημιώσεις) θα υπάρξουν συναντήσεις σε πολιτικό επίπεδο και μια έντονη φάση σε εξωτερικά ζητήματα που θα σημειωθούν προβλήματα με γειτονικές χώρες ενώ δεν αποκλείεται και ένα ατύχημα η εμπλοκή στην θαλασσα.


Αν και η πανσέληνος σχηματίζει σύνοδο με τον Δια που ίσως να βοηθήσει κάπως αυτή την τουριστική περίοδο για μας και τη επιχειρηματικότητα, παρόλα ταύτα θα είναι δύσκολο. Η πανσέληνος σχηματίζει ένα ημιεξαγωνου με τον Ουρανό που ίσως αφήσει να γίνουν κάποιες μικρές αλλαγές που θέλετε να κάνετε αλλά με δυσκολία. Εδω ίσως να βοηθήσει τις μαζικές κινητοποιησεις. Όμως, η σύνοδος Δια/Κρόνου στον Αιγόκερω για την Ελλάδα κάνει τα πράγματα αρκετά δύσκολα, διότι περιορίζει την επεκτατική κίνηση του Δια.

Συνδέεται με την οικονομική κρίση, έλλειψη σταριού, την σταδιακή κατάρρευση, και την παραχώρηση πλούτου και εδαφών σε ξένες δυνάμεις, σοβαρά προβλήματα στην διεθνή πολιτική και γενικότερα σε όλα τα επίπεδα. Την σύνοδο την έχω εξηγήσει εδώ παλιότερα ,διαβάστε την για να καταλάβετε. http://eastroephimerides.blogspot.com/2015/10/blog-post.html
Η σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα δημιουργεί συγκρούσεις, αναταραχές και αιφνίδιες αλλαγές, δυσαρέσκεια αλλά και εκρήξεις γι αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας.
Η αντίθεση και το τετράγωνο Ηλίου/Δια, φέρνουν έντονες πολιτικές συγκρούσεις, αλαζονεία και απαιτητική συμπεριφορά.

Το κουινκαξ Ηλίου/Ουρανού σχετίζεται με ατυχήματα, καταστροφές, νέες συνθήκες και περιστάσεις, αναστατώσεις και αναταραχές, ξαφνικές εντάσεις και αναποδιές.

Το τετράγωνο Ηλίου/Πλούτωνα σηματοδοτει απώλειες, δοκιμασίες, μαρτύριο, υπερεντάσεις, κίνδυνο, έπαρση, αλλά και επιβολή της εξουσίας με οποιοδήποτε κόστος.

Η αντίθεση Ουρανού/Βορείου δεσμού, φέρνει ξαφνικά περιστατικά στην δημόσια ζωή της χώρας και αναστάτωση, φασαρίες και διαμάχες, πολιτικη αστάθεια και διασπάσεις κομμάτων.

Ο Αρης στον Υδροχόο επηρεάζει την κυβέρνηση πιέζοντας για ανατροπή και αλλαγή. 

Ωστόσο στον χάρτη Μεταπολίτευσης επηρεάζει τον 6ο οίκο της, όπου αυτό κάνει πιο έντονο το σενάριο μιας θαλάσσιας σύγκρουσης στα πλαίσια ενός ατυχήματός,δημιουργεί έντονα προβλήματα αλλά και εχθρικό παρασκήνιο η την επιβολή εξουσίας με τρόπο μη δημοκρατικό.

Η πανσέληνος στον Αιγόκερω επηρεάζει τον 7οοίκο του Έλληνα πρωθυπουργού,όπου συνδέεται με έντονα προβλήματα και με ανοιχτούς εχθρούς, με συμφωνίες,εμπόδια και προβλήματα στις πολιτικές συνεργασίες.


Η πανσέληνος θα επηρεάζει την Ινδία, Chorrassan, Circan, Maraccan, Πουντζάμπ, Αφγανιστάν, Θράκη, Μακεδονία, Μορέα, Ιλλυρία, Αλβανία, Βοσνία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Έσση, S.W. Σαξονία, Συρία, Romandiola, Μεκλεμβούργο, Μεξικό, Λιθουανία, Νήσοι Ορκουέ. Μικρές και μεγάλες πόλεις. Την Οξφόρδη, το Port Said, το Prato στην Τοσκάνη, το Βρανδεμβούργο, το Tortona, το Constanz, τις Βρυξέλλες, την Fayencein Provence, το Keighley. Νέα Υόρκη. Κολομβία,Περού, Χιλή.
Ηλιος/Κρονος/Σελήνη- στέρηση, απώλεια, περιορισμοί
Δίας/Πωσειδωνας/MC– λανθασμένες επιλογές, βλάβες και ζημιές, απερισκεψία, σπατάλη
Δίας/Πλουτωνας/Πωσειδωνας/μια γενική απογοήτευση
#instagram.com/astroephimerides/
#Email: astro.ephimerides@gmail.com
#Facebook: #astroephimerides/
#Twitter:#astroephimeris