ΜΕΡΙΚΗ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΗΛΙΟΥ-ΠΛΟΥΤΩΝΑ- H ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ* 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Μερική Ηλιακή Έκλειψη Ηλίου, θα πραγματοποιηθεί στην 20η μοιρα του Καρκίνου,(αστάθεια, περιορισμοί και εμπόδια, αποτυχία)στις 13 Ιουλίου, 2018, στις 5:01 ώρα Ελλάδος.Η Μερική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο χαρακτηρίζετε και επηρεάζεται έντονα από την αντίθεση Ηλίου/Πλούτωνα μεταξύ 1-7 οίκου, και σηματοδοτεί μια κρίση στις σχέσεις μεταξύ κρατών,στις διεθνής συμφωνίες και προσωπικές μας σχέσεις αλλά και κρίσιμα γεγονότα.Είναι η μία και μοναδική έκλειψη στον Παρορμητικό Σταυρό στο ζώδιο του Καρκίνου.Πρόκειται για Μερική Έκλειψη Ηλίου που θα μας θέσει προ των ευθυνών μας σε θέματα οικογένειας,σαν έθνος,σαν λαός αλλά και γενικά θα μας ανοίξει την όρεξη να κάνουμε αλλαγές για να ικανοποιήσουμε ανάγκες μας οι οποίες πιθανόν να έχουν καταπιεστεί, και τώρα να μην θέλουμε να μείνουμε άλλο αιχμάλωτοι μιας κατάστασης, κάνοντας βεβαια την επανάσταση μας, υποκινούμενοι πάντα από το συναίσθημα και την διαίσθηση!

Ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο με σημαντικό συναισθηματικό φορτίο, όπου βγάζει αρκετή εσωτερική ένταση, και σαν μερική έκλειψη Ηλίου, κατανοούμε ότι θα ασχοληθούμε με τις πεποιθήσεις μας,ιδέες,προκαταλήψεις που αφορούν συναισθήματα, σχέσεις με τους κοντινούς μας ανθρώπους, τη μητέρα, τον σύντροφο, την πατρίδα και αναμνήσεις από το παρελθόν που μπορεί να ακόμα να μας στοιχειώνουν.
Απώλειες, χωρισμοί και θέματα με την ακίνητη περιουσία μας, και την διαχείριση κληρονομικών ζητημάτων και των αποκτημάτων μας, αλλά και θέματα εθνικής και διεθνής αλλά και εδαφικής ασφάλειας που προκαλούν συναισθήματα ανασφάλειας.

 
 
Η μερική ηλιακή έκλειψη στις 13 Ιουλίου 2018 στις 20 μοίρες και 41 λεπτά στον Καρκίνο, επηρεάζει τους ανθρώπους που γεννήθηκαν με προσωπικούς πλανήτες από 16 έως 26 μοίρες στα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως).Η Μερική Ηλιακή Έκλειψη θα βρίσκεται σε σύνοδο με ένα σταθερό αστέρα,που φέρνει τη δυνατότητα νευρικής δυσφορίας η οποία προκαλείται από έναν βαθιά θαμμένο υποσυνείδητο φόβο της καταστροφής.
Τρίτος δεκανος [Σελήνη]. Καθίζηση, λοιμώξεις και πολλές ασθένειες. [4 Κουπα]

Εκλείψεις σε ζώδια του Νερού. Αυτά υποδηλώνουν μεγάλη θνησιμότητα μεταξύ των κοινών ανθρώπων, μεγάλη καταστροφή πτηνών και ψαριών, και πράγματα που ζουν μέσα ή κοντά στη θάλασσα.
Η Μερική Ηλιακή Έκλειψη είναι μια νέα σελήνη που πέφτει Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018, στις 2:48 Συντονισμένη Παγκόσμια Ώρα (UTC), και είναι supermoon.Επιπλέον, είναι το πλησιέστερο και μεγαλύτερο από τα  τρία ένα φεγγάρια,τα οποία εμφανίστηκαν και θα εμφανιστούν στις 13 Ιουνίου, 13 Ιουλίου και 11 Αυγούστου 2018.
 
SE2018Jul13P.gif
 
Αυτή η μερική ηλιακή έκλειψη θα είναι ορατή από πολύ λίγες τοποθεσίες στην ξηρά.Οι άνθρωποι θα δουν ένα πολύ μικρό κομμάτι της έκλειψης σε ορισμένα μέρη της νότιας Αυστραλίας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων της Αδελαΐδας και της Μελβούρνης.Η πλειοψηφία αυτής της μερικής έκλειψης του Ήλιου θα πραγματοποιηθεί στον Ειρηνικό και τον Ινδικό Ωκεανό. Η έκλειψη μπορεί επίσης να δει από ένα πολύ μικρό τμήμα της βόρειας Ανταρκτικής.
 
Η διάρκεια της θα είναι 3:02:16. Ανήκει στον κύκλο Σάρου 117.Μια παρόμοια έκλειψη είχαμε στις 1 Ιουλίου 2000 https://el.wikipedia.org/wiki/2000
 
Δεύτερος Πόλεμος της Τσετσενίας: Οι Ρώσοι καταλαμβάνουν το Γκρόζνυ της Τσετσενίας, αναγκάζοντας την κυβέρνηση των αυτονομιστών να οδηγηθεί στην εξορία.
Η Ελλάδα υπογράφει την ένταξη της στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση.
 
Βύθιση του Κουρσκ: Το ρωσικό υποβρύχιο Κουρσκ εκρήγνυται κατά τη διάρκεια στρατιωτικής άσκησης και βυθίζεται στη Θάλασσα Μπάρεντς, σκοτώνοντας ολόκληρο το πλήρωμα 118 ανδρών.
 
Το επιβατηγό πλοίο Εξπρές Σάμινα βυθίζεται λίγο πριν το λιμάνι της Πάρου με αποτέλεσμα 80 νεκρούς επιβάτες.
 
Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ανακοινώνει την ίδρυση του Κινήματος Ελεύθερων Πολιτών (ΚΕΠ).
 


Η μερική ηλιακή έκλειψη, θα πραγματοποιηθεί σχεδόν εξ ολοκλήρου πάνω από το ανοιχτούς ωκεανούς του πλανήτη Γη. Επειδή η έκλειψη θα φτάσει κατά τη διάρκεια του χειμώνα στο νότιο ημισφαίριο, το μεγαλύτερο μέρος της Ανταρκτικής θα βιώσει «πολικές νύχτες». 

Κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων,ο ήλιος δεν ανατέλλει για ημέρες, εβδομάδες ή μήνες. Αλλά η μερική ηλιακή έκλειψη θα περάσει σύντομα πάνω από το φωτισμένο άκρο της ηπείρου που βρίσκεται ακριβώς νότια της Αυστραλίας.
Η μερική ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο, θα πραγματοποιηθεί στον 1ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου, που αντιπροσωπεύει και επηρεάζει τον κοινό λαό, τη δημόσια υγεία, τις γενικές συνθήκες της χώρας και την κατάσταση των εσωτερικών υποθέσεων ενός κράτους γενικά.
Το Υπουργείο Εσωτερικών.Επίσης,η χώρα και οι κάτοικοί της η εικόνα και η εμφάνιση του έθνους, η φυσική κατάσταση και η ευημερία του, η υποδομή του, η γενική υγεία του πληθυσμού, οι εσωτερικές υποθέσεις,οι λαϊκές απόψεις. Οι αρχαίοι αστρολόγοι κάλεσαν τον 1ο οίκο το “τιμόνι”, όπως στο τιμόνι ενός πλοίου. Ο Οίκος αντιπροσωπεύει και τον ηγέτη ενός κράτους.

Tο ζώδιο του Καρκίνου,συνδέεται με θέματα εθνικής ασφάλειας, με την άμυνα, με τις περιουσίες, τα ακίνητα και την κτηματική περιουσία, τα εδαφικά ζητήματα,το ασήμι, την τροφή και τρόπους τροφοδοσίας ενός λαού, τα ρεστωραν.Επηρεάζετε το νερό, το υγρό στοιχείο στον πλανήτη.

Η μερική ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου επίσης σηματοδοτεί τη σωστή στιγμή για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας, να πετάξετε ότι σας κρατάει πίσω και ότι εμποδίζει την ευτυχία και την επιτυχία σας. Ο τυχερός σχηματισμός Μεγάλου Τριγώνου, (Grand Trine) που υπάρχει, σας επιτρέπει να εφαρμόσετε αυτή την αλλαγή στην ερωτική σας ζωή, οικονομικά ή όσο αφορά τη δημιουργική εργασία, με ένα τρόπο πιο εύκολο.
 
Η σκληρή δουλειά αλλά και η αποφασιστικότητα θα απελευθερώσουν τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που υπάρχουν μέσα στο Μεγάλο Τρίγωνο που σχηματίζετε ώστε να αποτρέψουν μια προσωπική κρίση η γενικότερα, μεταξύ Αφροδίτης/Κρόνου/Ουρανού.

Μια ηλιακή έκλειψη είναι ακριβώς όπως μια κανονική νέα σελήνη όπου η Σελήνη διέρχεται μεταξύ της Γης και του Ήλιου. Ωστόσο, μια ηλιακή έκλειψη είναι πιο ισχυρή επειδή η Σελήνη σκιάζει τον Ήλιο. Η ηλιακη έκλειψη τον Ιούλιο του 2018 είναι μια μερική ηλιακή έκλειψη, έτσι ώστε το μεγαλύτερο μέρος του Ήλιου θα εξακολουθεί να είναι ορατό. Το νέο φεγγάρι αντιπροσωπεύει το τέλος και την αρχή ενός νέου κύκλου.

 
https://player.vimeo.com/video/257164647?title=0&byline=0&portrait=0 Partial Solar Eclipse on July 13, 2018 from LarryKoehn on Vimeo.

Ενώ η νέα σελήνη έχει διάρκεια τέσσερις εβδομάδες, η ηλιακή έκλειψη διαρκεί περίπου έξι μήνες. Ωστόσο, αυτό το καλοκαίρι θα πραγματοποιηθούν δύο ακόμη εκλείψεις στη συνέχεια. Η επόμενη ηλιακή έκλειψη θα γίνει στις 11 Αυγούστου στον Λέοντα (18 μοιρα) όπου βέβαια θα υποσκιάσει την ηλιακή έκλειψη της 13 Ιουλίου,τόσο σε ισχύ όσο επίσης αφορά και την αστρολογική της ερμηνεία. Η Ολική σεληνιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στην 4 μοιρα του Υδροχόου, 27 Ιουλίου, 2018.
Ολες οι δυνατότητες βρίσκονται στο τραπέζι για νεα σχέδια στο μέλλον. Είναι καιρός να αμφισβητήσετε τις παλιές σας συνήθειες και συμπεριφορές καθώς αναζητάτε νέους και εφευρετικούς τρόπους για να κάνετε πρόοδο. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε μια νέα εκκίνηση, οπότε γράψτε τους νέους στόχους σας σε ένα φύλλο χαρτιού. Ο καλύτερος χρόνος για μια νέα εκκίνηση είναι από την ηλιακή έκλειψη έως την 28 Ιουλίου, που είναι η Σεληνιακή Έκλειψη.
Η Μερική Ηλιακή έκλειψη κυβερνά όμως και τον 2 οίκο (αξίες,χρήμα, τράπεζες, νόμισμα, εδάφη). Exουμε βεβαίως την σύνοδο Ηλίου/Σελήνης, όπως σε κάθε νέα σελήνη. Ο Ήλιος σχηματίζει μια όψη ημι-τετραγώνου με την Αφροδίτη, τριγωνίζει τον Ποσειδώνα, αλλά σχηματίζει και μια σημαντικη όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα.Ο Αρης στον Υδροχόο ανάδρομος βέβαια επηρεάζει και τον 8 οίκο. Η Ηλιακή έκλειψη στην 20 μοιρα του Καρκίνου πέφτει στον αστερισμό των Διδύμων, λόγω της διαδικασίας μετάπτωσης των Ισημεριών.
Η αντίθεση Ηλίου/Πλούτωνα, είναι η κύρια όψη που χαρακτηρίζει την μερική έκλειψη Ηλίου, δείχνει κάποια κρίση σε προσωπικο επίπεδο,σχετικά με την αυτοεκτίμησή σας, μια σχέση, συνεργασία ή ένα γεγονός. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι είστε αυτοκαταστροφικοί η μπορεί να υπάρχουν αυτοκαταστροφικά στοιχεία και συνήθειες γενικά, όπως ο εθισμός, η κατασκοπεία ή το πείσμα, έντονα πάθη και εκρήξεις.Στις σχέσεις σας, μπορεί να είστε το αντικείμενο, ή ο δράστης, αλλά πάντα βέβαια δείχνει την χειραγώγηση, τη ζήλια,την κυριαρχία του ενός σε ένα περιβάλλον και την επιβολή δύναμης.

Τα γεγονότα μπορούν να περιλαμβάνουν όμως την βια, την καταστροφή μιας συσκευής ή ενός αυτοκινήτου για παράδειγμα, κλοπή, βία ή καταστροφή από μια φυσική καταστροφή η από τους ανθρώπους.Ένα  έντονο παιχνίδι εξουσίας ενάντια στην αρμονία και την ειρήνη, που συνήθως φτάνει στα άκρα και ξεπερνάει κάθε όριο,στη πολιτική.Ο έρωτας και ο πόλεμος, δίδυμα αδέρφια. Η αντίθεση συνδέεται με την αλαζονεία των ηγετών, την έπαρση σε μεγάλο βαθμό, τις φανατισμένες φιλοδοξίες και τάσεις,την προσπάθεια ανάληψης εξουσίας και δύναμης,την απώλεια,το μαρτύριο, την ταλαιπωρία και την ισχυρή δοκιμασία ενός λαού, τις έντονες αντιδράσεις προς αποφάσεις τις κυβερνήσεις αλλά και ισχυρές μαζικές φωτιές.

Η όψη αντίθεσης Ηλίου/Πλούτωνα θα μας φέρει αντιμέτωπους με τις σκιές του εαυτού μας, τις ενοχές,τις τύψεις μας,με κυριαρχικές συμπεριφορές μέσα σε μια σχέση ή την οικογένεια, με ιδιαίτερες σεξουαλικές πρακτικές, για τις οποίες μετά δεν θα νιώθουμε περήφανοι και πρέπει να κρατήσουμε κρυφές από μια κοινωνία, που απλά δεν καταλαβαίνει. 
Η εγκληματικότητα θα φτάσει στα ύψη, εγκλήματα πάθους θα συμβούν όπως και βίαια ξεσπάσματα- εγκλήματα μέσα στον κλοιό της οικογένειας αλλά και ενός κράτους.

Ο ένας αρέσκεται να προκαλεί τον άλλον, ξεπερνώντας συχνά τα όρια.Έντονες προκλήσεις είναι δυνατόν να αντιμετωπίσετε εάν αντισταθείτε πεισματικά στην αλλαγή, ή έχετε εμπλακεί σε κάποια συνήθεια που είναι καταστροφική για τον εαυτό σας ή για άλλους.
Οι φιλοδοξίες μας θα βρουν έδαφος, θα απλωθούν σαν δηλητηριώδης κισσός, ώστε να καταβροχθίσουν οτιδήποτε τις περιορίζει, τροφοδοτούμενες από τις υποσχέσεις της εξουσίας.Εξουσία στη σχέση, στο κρεβάτι, στην εργασία, στην οικογένεια, στη παρέα, σε μια κοινωνία, μεταξύ εθνών και ηγετών. Εξουσία έκφρασης συναισθημάτων, φόβων, ενστίκτων.


Με όψη αντίθεσης η ανθρωπότητα φαίνεται να είναι εκτός του ελέγχου. Με κάποιο τρόπο σας βοηθούν να συνειδητοποιήσετε ότι δεν χρειάζεται να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των άλλων ή του περιβάλλοντος σας.
Παρόλο που μπορεί να αντιμετωπίσετε το τραυματισμένο Εγώ σας, όποια και αν είναι η περίπτωση, από την ηλιακή έκλειψη, υπάρχει επίσης μεγάλη πιθανότητα θετικών αλλαγών αν είστε ανοικτοί στην αλλαγή. Η αλλαγή μπορεί να σας αναγκάσει, ή ακόμα καλύτερα ίσως και να σας μεταμορφώσει, να την υποκινήσετε  αλλά και να σας υποκινήσει, δηλαδή να υπάρξουν ισχυρά κίνητρα για την όποια αλλαγή και αυτή η ηλιακή έκλειψη τότε θα είναι λιγότερο διαταραγμένη.

Μια ηλιακή έκλειψη απέναντι από τον Πλούτωνα σας προτρέπει να μεταμορφωθείτε προς το καλύτερο, αλλά η διαδικασία μπορεί να είστε συναισθηματικά έντονη και επίπονη.
Να εξελιχθεί η ψυχή σας έτσι ώστε να μπορείτε να ζήσετε μια καλύτερη ζωή και να βιώσετε μεγαλύτερη ικανοποίηση. Είναι πιο συνηθισμένο ότι αυτό θα συμβεί μέσω μιας στενής σχέσης, όπως ένα μέλος της οικογένειας, ένας στενός φίλος ή σύντροφος. Η αντίθεση προς στον Πλούτωνα έχει πολύ ισχυρή επίδραση στην ηλιακή έκλειψη. 
Ο Castor εδώ προσθέτει και τον υποσυνείδητο φόβο της καταστροφής.

Η αντίθεση Ηλίου/Πλούτωνα προδιαθέτει για υπέρταση, υπερτονία, συνεχές στρες, ανάπλαση και αναγέννηση των κυττάρων, οιδήματα, φλεγμονές αλλά και κίνδυνο του καρδιακού εμφράγματος. Επηρεάζει πάντα τους άντρες.

Κοινωνιολογικά ανήκει στους Δικτάτορες,πάντα η ηλιακή έκλειψη επηρεάζει τους ηγέτες, τους ιδεολογικούς μάρτυρες, το πάθος για την εξουσία, τους φανατισμένους αγωνιστές αλλά και τους πρωτοπόρους.

Μέσα από τις ερμητικά κλειστές πόρτες, μπορεί να διαδραματίζονται οικογενειακές καταστάσεις, με μικρά ή μεγαλύτερα δράματα,που εκρήγνυνται και έρχονται στο φως,με τα μέλη της να έρχονται σε αντιπαράθεση με διάφορα ταμπού και σκάνδαλα,τα οποία θα πρέπει να σκεπαστούν, ώστε να διασφαλιστεί η καλή φήμη της οικογένειας, ενώ συχνά, το χρήμα χρησιμοποιείται σαν δύναμη ώστε να σωπάσει φωνές και να επιβάλλει την τάξη στην πολιτική.

Οι τάσεις φυγής από μια στραγγαλιστική πραγματικότητα, είναι το μέσο επιβίωσης.Η απομάκρυνση από κάποια άτομα, και συνήθειες θα είναι σκληρή, αλλά αναγκαία.Η ηθική ως αξία, του καθενός θα επανεξεταστεί, με βασικό θέμα το αν τα μέσα που χρησιμοποιεί ο καθένας για να επιτευχθεί ο σκοπός του, ζημιώνουν ή όχι τους άλλους.

Θα υπάρξουν έντονα παιχνίδια εξουσίας τα οποία σκοπό θα έχουν να διεκδικήσουν την καταπάτηση των ορίων του άλλου.

Σε πολιτικό επίπεδο, αυτό το βλέπουμε, με τον πιο αξιοσημείωτο τρόπο, να λειτουργεί και μετά από τα τελευταία γεγονότα, και από τις δύο πλευρές. Το πώς τελικά μπορούν να δρουν οι άνθρωποι, τα κόμματα, οι κυβερνήσεις, έχοντας την εξουσία, που αντί να την αξιοποιήσουν για το κοινό καλό, την καταχρασονται, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα έχει καταστροφικά αποτελέσματα για τους συνανθρώπους μας. 
Η αντίθεση Ηλίου/Πλούτωνα έχει βρεθεί σε χάρτες μαζικών καταστροφών/θανάτους αλλά αφορά και τα πυρηνικά, που είναι ενας τρόπος αναμόρφωσης μέσω της βίας. 

Η αντιθεση Ηλίου/Πλουτωνα επηρεάζει την σχέση λαών και κράτους/πολιτικών κομμάτων, φέρνοντας αρκετές βίαιες αντιδράσεις στις όποιες αποφάσεις έχουν παρθεί,ενάντια σε καθε καταπίεση.

Το άτομο είναι θεληματικό, ενθουσιώδες μέχρι φανατισμού αλλά συνήθως κρύβει την ένταση των αισθημάτων του, τα προσωπικά κίνητρα και τις επιθυμίες του. Τείνει να είναι κτητικό, ζηλότυπο και καταναγκαστικό, να έχει τον έλεγχο των ανθρώπων και καταστάσεων. Έχει την επιθυμία να αναγνωρίζεται σαν αυθεντία σε κάτι και τείνει να λατρεύει ήρωες, των οποίων τα βήματα θέλει να ακολουθήσει. Έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του και θεωρεί ότι μπορεί να επιζήσει από οτιδήποτε του παρουσιάσει η ζωή. Έχει μεγάλη εσωτερική δύναμη και υποτιμά τους ανθρώπους που αποφεύγουν τη ζωή και τα προβλήματα της. 
Έχει διαισθητική αντίληψη που βλέπει πίσω από τα φαινόμενα πηγαίνοντας κατ’ ευθείαν στην καρδιά ενός θέματος. Η διάθεση του ατόμου για έλεγχο και εξουσία πάνω στους άλλους, η προδιάθεση του να γίνεται “οδηγός σκλάβων” μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη εχθρότητα και διαθέσεις αντεκδίκησης.
Ο Πλούτωνας σε ανάδρομη πορεία

Ο Πλούτωνας σε ανάδρομη πορεία αντιπροσωπεύει λοιπόν, ένα χρονικό διάστημα που σκεφτόμαστε την εξουσία και πώς να εχουμε τον έλεγχο στη ζωή μας. Εάν οι δικοί σας άνθρωποι σας ελέγχουν ή σας χειραγωγούν, τότε είναι πλέον καιρός να τους αφήσετε να φύγουν η να φύγετε εσεις από μια κατάσταση που σας ταλαιπωρεί.

Αν έχετε υπερβολικά τον έλεγχο άλλων ή τότε είναι καιρός να φύγετε. Είναι μια στιγμή οπου πρέπει να εξαλείψετε ότι αρνητικο υπάρχει στη ζωή σας. Τα μοιραία γεγονότα και τα επαναλαμβανόμενα θέματα θα ενισχύσουν κάποιες από τις συνήθειες ελέγχου, τους καταναγκασμούς, τους εθισμούς ή τις προκαταλήψεις που πρέπει να εξαλειφθούν. Η καταστροφή των πραγμάτων που έχουν τον έλεγχό πάνω σας όμως θα αυξήσει την πνευματική σας δύναμη και θα οδηγήσει στην προσωπική κυριαρχία.

Ο Πλούτωνας σε ανάδρομη πορεία είναι ιδανικός για άμεση, ακόμη και επιθετική προσέγγιση οσο αφορά την αντιμετώπιση των αναδρομικών δυνάμεων και ελέγχου του Πλούτωνα. Απελευθερώστε τον εσωτερικό πολεμιστή που έχετε μέσα σας και εμπιστευθείτε με βεβαιότητα τα δικαιώματά σας αν έχετε κυριαρχήσει ή κακοποιηθεί. 
Ο έντονος προσδιορισμός,η βούληση και το πνεύμα μάχης θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις αντιξοότητες, τον εθισμό ή την ασθένεια. Χρησιμοποιώντας τη δύναμη του μυαλού σας, μπορείτε να μετατρέψετε μια προσωπική κρίση σε μια ιστορία επιτυχίας.Τα θαύματα είναι δυνατά.
Σταθερό αστέρι Castor και Ηλιακή Έκλειψη

Στις 20 ° 29 ‘ του Καρκίνου είναι το λαμπρότερο αστέρι στον αστερισμό των Διδύμων, το σταθερό αστέρι Castor. Όπως ο πλανήτης Έρμης δίνει διάκριση, έντονη διάνοια, επιτυχία στο νόμο και πολλά ταξίδια, αγάπη για τα άλογα, ξαφνική φήμη και τιμή, αλλά συχνά ακολουθείται από απώλεια τύχης και ντροπής, ασθένεια, πρόβλημα και μεγάλη θλίψη. Αυτοί που τον έχουν στον χάρτη τους λέγεται ότι είναι άτακτοι και επιρρεπείς στη βία. [2]

Ο Καστόρ είναι ένα αστέρι της ατυχίας και σχετίζετε με το σπάσιμο ενός χεριού ή ποδιού. Υπάρχει η τάση για νευρική κατάρρευση και νευρωτική δυσφορία. Ο Καστόρ αντιπροσωπεύει την λεπτή γραμμή ανάμεσα στη μεγαλοφυία και την τρέλα. Σύμφωνα με τον Δρ Μόρς:

Ο Κάστορας, ο πρώην Απόλλωνας, είναι στην πραγματικότητα ένα δυαδικό ζεύγος αστεριών, όπως κάποτε ήταν ο Ήλιος και ο Φαέθων. Το δυαδικό ζευγάρι θυμίζει τον βαθύ φόβο που υπάρχει στην ανθρωπότητα, μια ασυνείδητη θύμηση της καταστροφής, έτσι ώστε να τείνουμε να αντιδράσουμε σε αυτήν ακριβώς όπως κανείς κάνει όλα τα λάθη, σε μια στιγμή κρίσης, αν συμβεί ώστε να ξυπνήσει σε κάποια από τα προηγούμενα τραύματα του ιδιου είδους. [3]
Σύμφωνα με τον Ρόμπσον, ο Ήλιος είναι σε κοντινή απόσταση από τον Καστόρ και σε όψη συνόδου: Κυριαρχία σε απόκρυφα θέματα, κυβερνητικές εργασίες που ασχολούνται με εξωτερικές υποθέσεις, σοβαρά ατυχήματα, τρομοκρατικά χτυπήματα, βιασμούς, πυροβολισμούς, ναυάγια, τραυματισμούς στο πρόσωπο, τύφλωση, ασθένειες, βίαιες πυρκαγιές, κακοδιαχείριση, βιασμό ή δολοφονία ή μαρτύριο, φυλάκιση, εξορία, αποκεφαλισμός.

Και με τη Σελήνη: Αγχώδης, ευαίσθητη, στερείται εμπιστοσύνης και αυτοπεποίθηση, ενδιαφέρον για το απόκρυφο και δείχνει ψυχικές ικανότητες, τύφλωση, τραυματισμούς στο πρόσωπο, ντροπή, πληγές, φυλάκιση.

Ηλιακή έκλειψη Ιούλιος 2018 -Μεγάλο τρίγωνο (Grand Trine)

Από τον Κάστορα και τον Πλούτωνα φαίνεται ότι η Μερική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο συμβολίζει ένα βαθύ μετασχηματισμό ως απάντηση σε μια κρίση, αλλά δεν προσφέρει πολλά για να βοηθήσει. Ευτυχώς, ο χάρτης αυτός, δείχνει ένα σχηματισμό Grand Trine το οποίο συνδέει την Αφροδίτη, τον Κρόνο και τον Ουρανό. Οι τυχερές όψεις του Τριγώνου δημιουργούν ένα ισορροπημένο και αρμονικό μείγμα πλανητικών ενεργειών.

Τα Μεγάλα τρίγωνα είναι πολύ τυχεροί σχηματισμοί, παρουσιάζοντας μεγάλο φυσικό ταλέντο και δημιουργικό δυναμικό.Εδώ έχουμε την ανάγκη να υπάρξει μεγαλύτερος εσωτερικός αγώνας ώστε να επιτευχθεί ένα είδος ισορροπίας ανάμεσα σε πτυχές τις προσωπικότητάς που δεν συμφωνούν μεταξύ τους. Οι πλανήτες του σχηματισμού αυτού θα δείξουν τί πρέπει να κάνετε ώστε να υπάρξει η ισορροπία.

Το τρίγωνο Αφροδίτης/Κρόνου είναι ιδανική όψη για δέσμευση σε μια σχέση όπου μπορείτε να επενδύσετε μακροπρόθεσμα. Όλες οι σχέσεις μπορούν να ωφεληθούν από τη λογική σας προσέγγιση και την σταθερότητα συναισθημάτων. Ο νέος έρωτας που βρήκατε τώρα μπορεί να είναι με κάποιον από διαφορετική ηλικιακή ομάδα και πιθανότατα να είναι μια μακρόχρονη ένωση ψυχικών συντρόφων. 
Οι υπάρχουσες σχέσεις όμως θα απολαμβάνουν στενότερη σύνδεση και σταθερότητα. Εάν μια σχέση ήταν αγχωτική τελευταία, τότε αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εργαστούμε μέσα από το πρόβλημα και να βρούμε μια λύση.
Το τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού δίνει την ώθηση να δοκιμάσετε κάτι νέο που μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τομείς της ζωής, από τα χόμπι, ιδέες μέχρι το ρομαντισμό. Θα υπάρξουν έντονα συναισθήματα και οι νέοι έρωτες είναι δυνατοί. Εάν έχετε ήδη έναν σύντροφο/ συνεργάτη, τότε θα αναζητήσετε ένα διαφορετικό είδος ευχαρίστησης/ ένα διαφορετικό τρόπο συνεργασίας. Ο πειραματισμός στην κρεβατοκάμαρα μπορεί να είναι απαραίτητος για να κρατήσει τα μάτια σας από περιπλάνηση. Η όψη μπορεί να φέρει τρελούς έρωτες που θα σας ενθουσιάσουν, η ένα διαφορετικό σύντροφο στη ζωή σας με διαφορετικές ιδέες για παράδειγμα.

Το τρίγωνο του Κρόνου/ Ουρανού αντιπροσωπεύει μια μεταβατική φάση στη ζωή που λειτουργεί αρκετά καλά με τον Πλούτωνα ως μετασχηματιστή. Αυτή είναι η ιδανική ηλιακή έκλειψη για να κάνετε μια θετική αλλαγή στη ζωή σας, επειδή το μεγάλο τρίγωνο θα εξομαλύνει την πιο δραματική μετασχηματιστική φύση του Πλούτωνα. Θα σας βοηθήσει να μείνετε ήρεμοι και υπομονετικοί, και να σχεδιάζετε κάθε βήμα μεθοδικά. Αυτή είναι επίσης μια καλή έκλειψη για πειραματισμό και δημιουργική αυτο-έκφραση. Έτσι μπορείτε να βρείτε νέους τρόπους ώστε να κάνετε θετικές αλλαγές η να ανανεώσετε μια σχέση.

Το αστέρι Castor σε σύνοδο με την Μερική ηλιακή έκλειψη δείχνει ατυχία και νευρωτική δυσφορία που προέρχεται από ένα βαθιά θαμμένο υποσυνείδητο φόβο καταστροφής.Η Ηλιακή έκλειψη απέναντι στον Πλούτωνα εντείνει κάθε δυσφορία ή φόβους.Ο Πλούτωνας σημαίνει επίσης ότι θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε μια κρίση που σας αναγκάζει να δείτε σοβαρά τι είναι αυτό που σας κρατά πίσω από την ευτυχία και την επιτυχία. Ισχυρές δυνάμεις είναι στο παιχνίδι που οδηγούν τα πράγματα εκτός ελέγχου.

Επομένως, ο μόνος τρόπος για να προχωρήσετε είναι να παραδώσετε τη δύναμή σας και τον έλεγχο σε μια υψηλότερη δύναμη. Εμπιστευθείτε τα ένστικτα σας, την διαίσθηση σας και τους πνευματικούς σας οδηγούς.
Ο Πλούτωνας σας παροτρύνει να μεταμορφώσετε ότι αρνητικό, καταστροφικό ή περιοριστικό υπάρχει στη ζωής σας. Το τυχερό Μεγάλο Τρίγωνο σας επιτρέπει να εφαρμόσετε αυτό το μετασχηματισμό στην ερωτική σας ζωή, τα οικονομικά ή τη δημιουργική σας εργασία. Η έκλειψη Ηλίου είναι σίγουρα έντονη, αλλά διαρκεί μόνο τις τέσσερις εβδομάδες μέχρι την ηλιακή έκλειψη στις 11 Αυγούστου. 
Το μεγάλο τρίγωνο δείχνει επισης δυνατότητες και ευκαιρίες, αλλά χρειάζεται συνειδητή προσπάθεια και σκληρή δουλειά για  να αποτρέψετε μια κρίση. Θυμηθείτε όμως να ξεκινήσετε τον προσωπικο σας μετασχηματισμό πριν από την Ολική έκλειψη σελήνης στις 27 Ιουλίου.
Η Μερική Ηλιακή Έκλειψη Ιουλίου στον Καρκίνο θα επηρεάσει τον 3 οίκο του Ελληνικού χάρτη,του 1830, όπου η Ηλιακή Έκλειψη και η Σελήνη σχηματίζουν αντίθεση με τον Ποσειδώνα, σηματοδοτούν συνθηκες χάους στον 9 οίκο της χώρας (εξωτερική πολιτική,συμφωνίες, ανώτερη εκπαίδευση, θρησκεία διεθνής συμφωνίες, μετανάστευση,διαπραγματεύσεις, σχέσεις με όμορα κράτη).

 Συμβολίζει τις αυταπάτες, αλλά και την κατάστρωση ενός σχεδίου με αδυναμία πραγματοποίησης του από πλευράς ηγεσίας, την απογοήτευση, συνθήκες χάους, τα οικονομικά σκάνδαλα, την εξαπάτηση και την παραπλάνηση ενός λαού για άλλη μια φορά στον άξονα αυτό σε σχέση με εθνικά ζητήματα. 

*Η συμφωνία Πρεσπων που υπογράφτηκε μεταξύ Σκoπιων και Ελλαδος, στις 17 Ιουνίου, ώρα 11:39:32.Η συμφωνία αυτή απο μόνη της φωτογραφίζει την εσχάτη προδοσία,(αντιθεση Ποσειδώνα/ωροσκόπου αλλά και όψη κουινκαξ μεταξύ Σελήνης/Ποσειδώνα) φέρνοντας κρίση και αστάθεια.Η αντιθεση Ερμη/Κρόνου στον χάρτη δεν μπορεί να φέρει την σταθερότητα και να ειναι ευημερευουσα σε καμιά περιπτωση η να αποσκοπεί στην καλή συνεργασία μεταξύ των δυο κρατών.Θα φέρει ρήξη, αποξένωση, διάλυση και διακοπή σχέσεων σηματοδοτωντας την πτώση της κυβέρνησης. 
Η αντιθεση Αφροδίτης/Αρη, μας δίνει την πληροφορία ότι η συμφωνία αυτή θα αποτελέσει το μήλον της έριδος στην Βαλκανική χερσόνησο, τόσο στα κοινοβούλια όσο και απο τις συμμαχικές δυναμεις θα αμφισβητηθεί,θα ανατραπεί και θα φέρει βια και εντάσεις ακόμα και πόλεμο.(τετράγωνο Αρη/Δια)


Ο Ήλιος και ο Ουρανος σε σύνοδο με τον Αρη στον Υδροχόο, αυτή τη φορά, θα επιταχύνει τις εξελίξεις, συνάδει με την βια,την εγκληματικότητα, τις γρήγορες αποφάσεις τις κυβέρνησης και το γεγονός ότι σκέφτεται μόνο το προσωπικό της συμφέρον αλλά και ξένων δυνάμεων, το ξέσπασμα ενός «πολέμου» εντός της κυβέρνησης, αλλά και το γεγονός ότι ο Αρης πιέζει και τον Ήλιο/Ουρανό της χώρας για ξαφνική πτώση και αλλαγή κυβέρνησης. Ο Ελληνικός λαός δείχνει να ενώνεται.Αν και οι όψεις αυτές επιφυλάσσουν ξαφνικές αλλαγές και εκπλήξεις ωστόσο όμως απελευθερώνουν πάντα ένα κομμάτι του χάους.Με τον Αρη να πυροδοτεί δυο πλανήτες στον 10 οίκο του χάρτη του 1830,προκαλεί πάντα δυνατές εξελίξεις,που περιέχουν σημαντικά πολιτικα λάθη,ατυχήματα,ρίσκα, ανεξέλεγκτες καταστάσεις,νέες αποφάσεις, αλλά απελευθέρωσή και ανεξαρτησία από το παλιό, ότι και αν είναι αυτό.

 Το τετράγωνο Ηλίου/Δια/Κρόνου συνεχίζει να δημιουργεί εντάσεις προς όλα τα επίπεδα,ενώ το τετράγωνο Κρόνου/Πλούτωνα και η σύνοδος Δια/Κρόνου που καταλαμβάνουν το πάνω μέρος του χάρτη, συνεχίζουν να πιέζουν φλέγοντα θέματα, όπως έχω εξηγήσει και στις προηγούμενες αναλύσεις, των τελευταίων μηνών.

Στον χάρτη Μεταπολίτευσης, η Μερική Ηλιακή έκλειψη επηρεάζει τον 1 οίκο. Ο Ήλιος/Σελήνη σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο, τριγωνίζουν τον Δια αλλά τετραγωνίζουν τον Ουρανό.Η αντίθεση Ηλίου/Αρη, η αντίθεση Κρόνου/Αφροδίτης, το τετράγωνο Κρόνου/Πλούτωνα.Όλα αυτά δεν προοιωνίζουν τίποτα θετικό για την χώρα. 

Σηματοδοτούν ισχυρές φωτιές,οικονομικούς περιορισμούς (μνημόνια) και δυσκολίες αλλά ανατροπές και εξεγέρσεις όσο αφορά τις συμφωνίες με εταίρους, συνεργασίες και κόμματα.(συμπεριλαμβανω βεβαια και τη συμφωνία με τα Σκόπια,όπου θα υπάρξουν ηχηρές παρεμβάσεις.)

 

Το τετράγωνο Ηλίου/Ουρανού επηρεάζει επίσης τον χάρτη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσιπρα, που σηματοδοτεί γι αυτόν μια περίοδο εντάσεων,αναστατώσεων,αναποδιές αλλά και βίαιες ανατροπές. Συνδέεται με φυλάκιση, με ατυχήματα και καταστροφές. 

Η αντιθεση Ηλίου/Πλουτωνα, της έκλειψης, και στους δυο χάρτες επηρεάζουν την συμφωνίες και διπλωματικές σχέσεις μεταξύ κρατών, όσο και τον Ελληνικό λαό και πυροδοτώντας ραγδαιοτατες εξελίξεις,απο οικουμενική κυβέρνηση μέχρι και εκλογες κάτι που ειχε πλέον δρομολογηθεί απο την Ολική σεληνιακή εκλειψη- Ματωμένη Σεληνη της 31 Ιανουαρίου.

Ας ρίξουμε μια ματιά στις εξισώσεις Ουρανιαν διότι ειναι άκρως σημαντικες..

Κρόνος/Βόρειος Δεσμός/Πλουτωνας– θλίψη, πένθος, απώλεια, στενοχώρια, πόνος.

Πωσειδωνας/Ερμής/Ωροσκόπος- μηχανογραφίες, κομπίνες, άσχημες δολοπλοκίες, εσφαλμένες κινήσεις.

Δίας/Πλουτωνας/Πωσειδωνας- γενική απογοήτευση, βλάβη, εξαπάτηση.
Σελήνη –Δίας/άσχημες κοινωνικές συνθήκες, εγκατάλειψη της ελπίδας, φτωχές προσδοκίες.

Ήλιος/Δίας/ Πωσειδωνας- προβλήματα, οικονομική απώλεια που στηρίζετε στην απάτη.
Ανατρεπτικές ή σοκαριστικες καταστάσεις- Θλίψη ή κατάθλιψη – Πένθος – Παραιτήσεις πολιτικων.
 
Οικονομικές θυσίες – Αυξήσεις που σχετίζονται με ανησυχίες ή φόβους – Σύννεφα στην ευτυχία – Ελλείψεις χρημάτων – Οικονομικές απώλειες – Αδικία
ξαφνικές ανατροπές

εντάσεις – ταραχώδεις καταστάσεις – Ξαφνικές πυρκαγιές – Μη αναμενόμενοι πυροβολισμοί
Αρκετά δημοσιονομικά ελλείμματα – ελλείψεις επίσημου χρήματος – Έκτακτα νομικά προβλήματα – Σημαντικές οικονομικές δυσκολίες
Έκτακτα προβλήματα σε ομάδες και κόμματα – Πολιτικο Διαζύγιο – Επίσημα κοινωνικά προβλήματα

Ανεπαρκής σταθερότητα ή ασφάλεια – Βύθιση του βιοτικού επιπέδου – Προβλήματα στο κοινό – Ιστορικά μειονεκτήματα – Αδιέξοδα – Πικρή αντίθεση – Απόρριψη
Ειδήσεις σχετικά με τη μεγάλη στέρηση – Ανισότητα σε συμβιβασμούς – Αδικία που σχετίζεται με την ευχαρίστηση ή τη διασκέδαση – Πορνεία
Δόλια Μυστική διαδικασία – Αναρχία

Ποινικές πράξεις – Κακόβουλες εξουσίες – Ατομικές δυνάμεις
– Αντιμετώπιση πράξεων χειραγώγησης – Απώλειες σχετικές με τις δυνάμεις της φύσης –

επιβολή  νέων  μνημονικών μέτρων η και συμφωνιών όσον αφορά στα εθνικά θέματα  – που ειναι αποτέλεσμα κρυφών συμφωνιών –  που με την σειρά τους μπορεί να προκαλέσουν εξέγερση του λαού και την χρησιμοποίηση των δυνάμεων καταστολής για να ελεγχθεί η εξέγερση, η ακόμα και δικαστικές εμπλοκές ”. 

Μυστικές συμφωνίες για Μνημόνιο με αυθαίρετους όρους που θα καταπίπτουν στα δικαστήρια η και διευθετήσεις όσον αφορά στα εθνικά θέματα που τελικά  θα δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις για τα ντόπια ενεργούμενα των δανειστών.
Οι χώρες που κυβερνά ο Kαρκίνος περιλαμβάνουν τις ΗΠΑ, την Παραγουάη,τη Σκωτία, την Ολλανδία, τις Μπαχάμες Μπαχρέιν Μπελίζ, το Μπουρούντι, το Πράσινο Ακρωτήριο Κολομβία, τις Κομόρες,τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό Κροατία Dijibouti, Κιριμπάτι Λάος, Λιβερία Μαδαγασκάρη, Μαλάουι Μοζαμβίκη Ρουάντα Σλοβενία Σολομώντα Σομαλία και τη Νότια Κορέα.

Οι πόλεις περιλαμβάνουν επισης το Μάντσεστερ, τη Νέα Υόρκη (εικόνα), τη Στοκχόλμη, το Τόκιο, τη Βενετία, το Υόρκη, το Άμστερνταμ.

Η Μερική Ηλιακη Έκλειψη θα επηρεάσει και τα Βαλκάνια, τα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας,την Θράκη και Μακεδονία όπου θα πυροδοτηθούν ζητήματα εθνικής και εδαφικής ασφάλειας.