ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ-26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

στις
Στις 26 Αυγούστου 2018,ώρα 13:56:04 π.μ. πρόκειται να πραγματοποιηθεί η πανσέληνος στην 3 μοιρα των Ιχθύων (Μοίρα της Άμυνας) στον 3ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου. Θα επηρεάσει τα μεταβλητά ζώδια, και η επιρροή της θα είναι έντονη,με ρευστό χαρακτήρα και ποικίλες επιρροές.Κύριο χαρακτηριστικο της θα είναι η υπερβολική έκφραση των γεγονότων,η παραπλάνηση και η αδυναμία στο να γίνει σωστή εκτίμηση των όποιων εξελίξεων.
Η περίοδος αυτή,όμως θέλει μεγάλη προσοχή,περισσότερο ρεαλισμό και ψυχραιμία.Οι εξελίξεις ωστόσο σε παγκόσμιο επίπεδο θα επιταχύνονται για άλλη μια φορά όλο και περισσότερο στα διεθνή ζητήματα με στόχο πάντα τις οικονομικές ανακατατάξεις.

Πανσέληνος στον 1ο δεκανό Ιχθύων: Προξενεί θλίψη στους ιερείς και στα θρησκευτικά σπίτια.

Με την πανσέληνο αυτή στον 3ο οίκο, παρατηρούμε κίνδυνο ατυχημάτων και την πτώση των εισπράξεων.

 

Ο 3οςοίκος είναι οι μετακινήσεις, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ, τα τρένα, μετρό, αυτοκίνητα.Ο τύπος,οι εφημερίδες,τα βιβλία. Οι τηλεπικοινωνίες:τα τηλεγραφήματα, τα τηλεφωνήματα.Οι συγγραφείς,οι πρώτες επαφές, η πρωτοβάθμια και η δευτεροβάθμια εκπαίδευση, οι συναλλαγές με τις γειτονικές χώρες. 
Οι μετοχές και τα ομόλογα, οι διαπραγματεύσεις,οι σχέσεις με τα όμορα κράτη.

O Ένατος Οίκος – Δικαστήρια, δικαστές, κλήρος,Θρησκεία, Εμπόριο και σχέσεις με μακρινές χώρες εμπορικές δυνάμεις, επιστήμη. Σχετίζεται με τα διαβατήρια, με το συνάλλαγμα,με τους τελωνιακούς κανονισμούς, με τους εμβολιασμούς,με τις μεταναστεύσεις, με τον χάρτη οριοθέτησης των φυσικών συνόρων και με τον τουρισμό.Δείχνει το νομικό καθεστώς της χώρας και την απονομή ύψιστης δικαιοσύνης στον Άρειο Πάγο.Την διεθνή διπλωματία. Τις ξένες πρεσβείες και αντιπροσωπείες. Τα υπουργεία Εξωτερικών, Δικαιοσύνης, Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Μια πανσέληνος χαρακτηρίζεται από την αντίθεση Ηλίου-Σελήνης που υπογραμμίζει τις αντιτιθέμενες δυνάμεις ή πολικότητες στη ζωή σας. Η εσωτερική ένταση και οι εξωτερικές πιέσεις μπορούν να οδηγήσουν σε προσωπικές συγκρούσεις και κρίσεις που εκκενώνουν την ενέργειά σας. Οι σεληνιακές ιδιότητες των συναισθημάτων και των ενστίκτων φθάνουν στο αποκορύφωμά τους σε μια πανσέληνο. 

Χρησιμοποιήστε αυξημένη συναισθηματική δύναμη και διαίσθηση για να ξεπεράσετε τυχόν προκλήσεις. Η υποσυνείδητη συνείδηση επιτρέπει μια αμερόληπτη και ισορροπημένη ματιά στις προσωπικές σας σχέσεις. Θα δείτε σαφώς οποιαδήποτε δυναμική σχέση ή αρνητικά συναισθήματα που προκαλούν δυσαρμονία.Το φαινόμενο της πανσέληνου διαρκεί για δύο εβδομάδες μέχρι την επόμενη νέα σελήνη, στις 9 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο.
Η πανσέληνος σχηματίζει μια όψη εξάγωνου με τον Κρόνο, όπου θα σας κάνει να αισθάνεστε την προστασία της οικογένειας και του συντρόφου σας. Θα δείξετε πόσο ενδιαφέρεστε για αυτούς με πρακτικούς τρόπους, και όχι μέσω δημόσιας έκφρασης συναισθημάτων.Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να μοιραστείτε βαθιά και σοβαρά συναισθήματα με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.Δέσμευση, πίστη ή οικογένεια και παράδοση μπορεί να είναι τα κεντρικά θέματα τώρα.

Μπορείτε να διεκπεραιώσετε τα καθήκοντά σας και τις ευθύνες σας με προσοχή και υπομονή. Μοιράζεστε κοινές ευθύνες.Ο σεβασμός προς την παράδοση και τους προγόνους μπορεί να οδηγήσει σε επισκέψεις προς τους γηραιότερους.Η οργάνωση είναι η λέξη κλειδί, συνδέεται επίσης με τον αυτοέλεγχο,τη προσοχή,την μέριμνα,την αίσθηση του καθήκοντος, την θεώρηση και την περίσκεψη.
Η πανσέληνος εξαγωνιζει τον Ουρανό φέρνει διεγερτικές προσωπικές συναντήσεις και συναρπαστικά γεγονότα. Θα νιώσετε πιο εξωστρεφής ώστε να κάνετε ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο στην καθημερινή ρουτίνα ή την προσωπική σας ζωή.Η όψη συνδέεται με την αντίληψη, είναι ο αγώνας για ένα στόχο η για ένα σκοπό,την αποφασιστικότητα,συνδέεται με υποστήριξη και την ενίσχυση από φίλους,την πραγματοποίηση της επιτυχίας.Επίσης είναι η ολοκλήρωση μιας αλλαγής στις συνθήκες και τα μέσα κάποιου.

Η διαίσθηση σας θα είναι ισχυρότερη από ότι το συνηθισμένο σας μπορεί να σας καθοδηγήσει στη λήψη γρήγορων αποφάσεων σχετικά με τον τρόπο που πρέπει να προχωρήσετε.Ακολουθήστε τα ένστικτα σας και αξιοποιήστε στο έπακρο όλες τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρούμε πρωτότυπους τρόπους για να κάνουμε αυτά που πρέπει. Ενδέχεται να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τα προβλήματα που σας απασχολούν, όπως για παράδειγμα από το ίντερνετ.

Οι πιθανότητες συναντήσεων μπορεί επίσης να οδηγήσουν σε άμεση έλξη και δημιουργία νέων φίλων. Οι γυναίκες ειδικότερα θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και νέων ευκαιριών.
Η διάθεσή σας μπορεί να είναι μεταβλητή και ορισμένες από τις συμπεριφορές σας θα σας φαίνονται περίεργες σε άλλους.Ωστόσο, θα πρέπει να αισθάνεστε άνετα εκφράζοντας την μοναδική πλευρά της προσωπικότητάς σας.
Η μείωση των αναστολών σας είναι αυτό που διευκολύνει την αλλαγή και τον ενθουσιασμό στη ζωή σας.Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να σπάσετε τις παλιές συνήθειες και να τις αντικαταστήσετε με κάτι νέο.
Η όψη ημιτετραγωνου προς στον Πλούτωνα μπορεί να οδηγήσει σε καταναγκαστική και καταστροφική συμπεριφορά καθώς εκτίθεται βαθιά θαμμένο συναίσθημα.Είναι δύσκολο να ελέγξετε τέτοια έντονα συναισθήματα ή αντιδράσεις που βγαίνουν από το υποσυνείδητό σας.

Ακόμα και με αυτή την όψη παιχνίδια δύναμης με την οικογένεια ή τους συνεργάτες σας που μπορεί να γίνουν αρκετά αδίστακτοι.Σε αυτή την όψη εμπλέκεται η ζήλια, η χειραγώγηση,η απάτη, ενοχές,ο εκφοβισμός, η σεξουαλική κακοποίηση ή η ενδοοικογενειακή βία. Είτε είστε ο δράστης του θύματος σε οποιαδήποτε σχέση, η πρόκληση μπορεί να μετατραπεί σε μια ευκαιρία για να μεταμορφωθεί και να εξελιχθεί.

Η συνειδητή συνειδητοποίηση θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση άλλων σκοτεινών περιοχών της ανθρώπινης φύσης όπως ο φανατισμός, ο ρατσισμός, οι φοβίες,ο εθισμός και τα σεξουαλικά προβλήματα.Μπορεί να αποκαλυφθούν οικογενειακά μυστικά τα οποία μπορεί να αντιμετωπίζουν,ή τα δικά σας μυστικά ή ενοχλητικές συνήθειες μπορεί να εκτίθενται στο κοινό.

Όποια και αν είναι η περίπτωση, αυτή η διέλευση μπορεί να οδηγήσει στην εξάλειψη κακών συνηθειών ή συμπεριφορών και σε θετικό μετασχηματισμό των συναισθημάτων και των σχέσεων σας.

Βέβαια ο Πλουτωνας δεν έχει διέξοδο,καθώς τετραγωνίζει την Αφροδίτη όπου εντείνει τέτοιου είδους συμπεριφορές. Οι απειλές και τελεσίγραφα όμως σε πολιτικο επίπεδο είναι δυνατές όσο και σε προσωπικο ειδικά αν κάποιος σύντροφος αισθάνεται πνιγμένος ή ελεγχόμενος.

Μια ανθυγιεινή σχέση μπορεί να καταρρεύσει,κάτι που θα ήταν πολύ οδυνηρό ή δραματικό.Μια καλά εδραιωμένη σχέση θα αντέξει την ένταση αυτής της διέλευσης.Σε αυτή την περίπτωση,θα υπάρξει ένα είδος μετασχηματισμού στο πλαίσιο της δυναμικής των σχέσεων. 
Ωστόσο,πρέπει επίσης να συνειδητοποιήσετε ότι ένα τέτοιο παραμύθι μπορεί να οδηγήσει σε καταχρηστική ή ακόμη και βίαιη προσκόλληση.
Σημαντικό είναι ότι το τετράγωνο Αρη-Ουρανού, και το τετράγωνο Αφροδίτης -Πλούτωνα μαζί με το ημιτετράγωνο να φέρνει στην επιφάνεια τέτοιου είδους καταστροφικές συμπεριφορές. 

Στην πολιτική βλέπουμε ένα οργανωμένο σχέδιο να εκπληρώνεται απο μια άποψη,εν μέρει,όπου συμβολίζει επιπλέον απώλειες από την κυβέρνηση αλλά και οικονομικές και εδαφικές,απειλές και τελεσίγραφα που θα έχει αντικυπο στην οικονομία,διπλωματία.

Σημαντικό ακόμη είναι το γεγονός ότι ο Αρης λόγω της ανάδρομης πορείας του επέστρεψε πίσω στο ζώδιο του Αιγόκερω όπου μαζί με τον Ουρανό στον Ταύρο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, θα φέρουν ξαφνικές ραγδαιοτατες πολιτικές εξελίξεις,και συνήθως συνάδει με δολοφονίες,πραξικοπήματα, σοβαρούς κινδύνους,βια,αποστασίες και κατάρρευση.Απώλειες στα χρηματιστήρια.Θα ισχύει ότι είχαμε πει για τον Μάιο, όσο αφορά την συνοδο.
ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ

Fomalhaut με σεληνη: Μυστική επιχείρηση που προκαλεί πολλά προβλήματα και εχθρότητα, αλλά τελικό κέρδος μετά από πολλές δυσκολίες. H διαίρεση είναι πιο ευεργετική από την προσήλωση.Τουλάχιστον για τους κοινούς θνητούς λόγω θετικών όψεων φαίνεται να είναι επικερδής όμως θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί λόγω του Ποσειδώνα (προδοσία, ψέματα,απάτη).

Ancha μες Σελήνη: μπορεί να προκαλέσει κίνδυνο και διωγμούς και ακόμη και θάνατο, αλλά λέγεται επίσης ότι δίνουν καλή τύχη.Σε σχέση με τον χάρτη του 1830,η πόλωση δημιουργείται ανάμεσα στον 11-5 οίκο,ενώ κυβερνά και τον 8 οίκο,εχουμε την αντίθεση Ηλίου-Ερμή όπου βλέπουμε να δημιουργούνται εντάσεις σε σχέση με την υπογραφή συμφωνιών στο κοινοβούλιο αλλά και τις πολιτικές συμμαχίες,ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τα κόμματα. 

Κατά την άποψη μου νομίζω ότι η πανσέληνος θα επιδεινώσει την κατάσταση, με την εσχάτη προδοσία να συνεχίζεται και την παραχώρηση εδαφών αμαχητί, και το μεταναστευτικό να δημιουργεί τεράστια προβλήματα στη χώρα.

 

Σημαντικό είναι το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα όπου ξανακάνει την εμφάνιση του,και κορυφώνεται,στις 26 Αυγούστου.Αυτό σημαίνει ότι θα βρεθούμε και πάλι σε κρίσιμο σημείο. Θα εμφανιστούν παιρετερω κοινωνικές αναταραχές,συνομωσίες,εξαπάτηση,εγκληματικότητα, απώλειες στο εμπόριο, θα αποκαλυφθούν σκάνδαλα και συγκρούσεις που θα παίξουν ρόλο στην εξέλιξη σημαντικών καταστάσεων, στα τελευταια γεγονοτα που έγιναν τους τελευταίους μήνες,αλλά και την σταδιακή διάσπαση κομμάτων και συνεργασιών.

Προδοσία και διπλή διαπραγμάτευση από ξένες δυνάμεις. Ωστόσο, το σενάριο εκλογών παίζει έντονα ,μαζί με τις εκλείψεις,να ισχύουν μέχρι τον Ιανουάριο του 2019. Θα επηρεαστούν τα σύνορα με την Τουρκία,την Αλβανία και την Θράκη.

Εμείς καλούμαστε να εργαστούμε συλλογικά, όλοι μαζί και να δείξουμε αλληλεγγύη και να ενωθούμε, διότι παίζει και τον ρόλο της αφύπνισης ταυτόχρονα!


Σελήνη-Κρόνος-Ουρανος-ταλαιπωρίες, βάσανα, ζημιές, απογοήτευση, εντάσεις, ξαφνικός κίνδυνος, περιορισμός συνόρων.

Ήλιος-Ουρανος-Κρόνος-επανάσταση, ανταρσία, ενάντια κάθε περιορισμού, ξαφνική απώλεια, ένα πρόωρο αντίο, απερισκεψία.

Πωσειδωνας –ωροσκόπος -Αρης– ταραχές και φασαρίες, βλάβη, ζημιά, δυσαρμονικές επιρροές στο περιβάλλον

Αρης-Βόρειος Δεσμός-Ουρανος-δραστήρια συνεργασία, οργανωμένη δραστηριότητα, ξαφνικές ενώσεις και συνεταιρισμοί.

Σελήνη-Κρόνος-Ουρανος-Ήλιος- ξαφνικός κίνδυνος, ταλαιπωρίες, βάσανα.

Ερμής-Αρης-Βορειος δεσμός– φασαρίες, ταραχές, δυσάρεστη κατάσταση.
Ουρανος-Πλουτωναςωροσκόπος- βια

Αρης-Ουρανος-Πωσειδωνας– πονηριά, δολιότητα, ατύχημα, λύσσα, μανία, θυμός, παραλήρημα, τρέλα.

Ηλιος-MC-Πωσειδωνας– λάθος στόχοι, επιβολή δύναμης με βια, απογοήτευση, σκοτεινές υποθέσεις.


Αυξήσεις που σχετίζονται με την ένταση- Εκτεταμένες αναταραχές

Υποδαύλιση των εντάσεων στις σχέσεις – Σημαντικές διαταραχές που σχετίζονται με τις ενώσεις – Βίαιη επανάσταση που αφορούν άλλους

Η επιτυχία με την τεχνολογία της θερμότητας – Συμπλοκές στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές- Ξαφνικές φωτιές

– Δράσεις που σχετίζονται με την αδράνεια, την ανεργία ή τις αποτυχίες επιχειρήσεων – Κίνδυνοι που απαιτούν διακρίσεις στις αθλητικές 

Αντιμετώπιση πράξεων χειραγώγησης – Ζημίες που σχετίζονται με τις δυνάμεις της φύσης – Επιβλαβείς επιπτώσεις – Βίαια εγκλήματα

Αυξανόμενη ιδεολογική αβεβαιότητα – Αύξηση της σύγχυσης
Αιφνίδιες λοιμώξεις – ατυχήματα – Έκρηξη καταιγίδων
Ψυχρότητα στις σχέσεις

Αύξηση διοικητικών ή πολιτικών προβλημάτων
Κυβερνητικές εντολές – Σημαντικές συζητήσεις – Σημαντικά επιχειρήματα