Site icon ΑΣΤΡΟΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ-ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ-9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Advertisements
Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 9 Σεπτεμβρίου,ώρα, 20:01:21 μμ. στον 6 οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου, στην 17 μοιρα (προστασία) της Παρθένου. Η Νέα Σελήνη είναι πολύ τυχερή αστρολογικά επειδή η κύρια επιρροή της είναι το εξάγωνο Δια/Πλούτωνα. Αυτή η είναι η όψη της ευκαιρίας και της επιτυχίας όπου κορυφώνεται στις 12 Σεπτεμβρίου, 2018.
Ωστόσο, η νέα σελήνη Σεπτεμβρίου σχηματίζει όψη αντίθεσης απέναντι από τον Ποσειδώνα που προκαλεί σύγχυση, εξαπάτηση και φόβο. Η επίλυση αυτών των αρχικών προβλημάτων θα σας επιτρέψει να εστιάσετε στην επίτευξη των στόχων σας. 

Ευτυχώς, τα θετικά αντισταθμίζουν τα αρνητικά και υπάρχουν περισσότερες λύσεις παρά προβλήματα.Αυτή η νέα σελήνη θα φέρει αποκαλύψεις μυστικών ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους φόβους σας. Και αυτό θα οδηγήσει σε περισσότερη εμπιστοσύνη και επιτυχία.

Δεύτερος δεκανος της Παρθένου [Αφροδίτη]. Βλάπτει τους συμβούλους και τους γραμματείς και τα συναφή. [Εννέα Πεντακτινα]. 

 

Η Αφροδίτη στον χάρτη βρίσκεται στον 7 οίκο των σχέσεων και συνεργασιών όπου κυβερνά τον 2 οίκο των οικονομικών. Όμως η Αφροδίτη συνδέεται με την νέα σελήνη με δύσκολες όψεις και σχηματίζει τετράγωνο με τον Αρη,αντιθεση με τον Ουρανό.
 
Οι οικονομικοί πόροι δεν επαρκούν ή υπάρχει αποδοκιμασία στα μέλη της οικογένειας.Η επιτυχία μπορεί να επιτευχθεί στη δημόσια διοίκηση, σε διοικητική θέση στο στρατό ή στην αστυνομία (6 οίκος). Η 17 της Παρθένου προάγει τη μακροζωία και την ευτυχία. 
Η μοιρα αυτή έχει χαρακτήρα ανήσυχο,αλλά και γενναιόδωρο και ευαίσθητο χαρακτήρα.Προστασία και αφοσίωση στα μέλη της οικογένειας, αλλά φροντίζει και τις ανάγκες άλλων ανθρώπων.Σε ορισμένες περιπτώσεις, κάποιος υφίσταται την απώλεια ενός παιδιού η γενικότερα απώλειες. Βεβαία,ο άξονας Ιχθυων/Παρθένου πάντα προσφέρει.
 
Η Παρθένος υπενθυμίζω είναι το ζώδιο της ειλικρίνειας, είναι η καθαρότητα στην υγεία, φέρνει τη κάθαρση σε όλα τα επίπεδα, συνδέεται με την παραγωγή τροφίμων,τους αγρότες,την σοδειά, την παραγωγική εργασία και το εργατικό δυναμικό,τα εργατικά συνδικάτα αλλά και το ζωικό βασίλειο. 
Η Παρθένος είναι ο κριτικός,ο αναλυτής,ο υπάλληλος,αυτός που δίνει της υπηρεσίες του,είναι το ζώδιο που κυβερνά τα στατιστικά στοιχεία, την έρευνα, τα μαθηματικά και τις λεπτομέρειες.Η Παρθένος είναι η μικροαστική πλευρά της ζωής και είναι η κινητήριος δύναμη του ζωδιακού κύκλου.
Στην κοσμική αστρολογία,που μας ενδιαφέρει,η Παρθένος κυβερνά τη συγκομιδή,τα λαϊκά στρώματα,τις ένοπλες δυνάμεις, τους στρατούς, τα όπλα, τα ζώα, τη παγκόσμια υγεία, την οικολογία, μαζί με τον Ταύρο είναι εγγενώς συνδεδεμένη με το ακαθάριστο εθνικό προϊόν της χώρας,τα εργατικά συνδικάτα, τις αριστερές οργανώσεις-πτέρυγες, τα ακραία κόμματα, τη δημόσια διοίκηση.Η νέα σεληνη σχηματίζεται στον οίκο της και αυτά ενεργοποιουνται.
 
Μια νέα σελήνη αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός άλλου νέου κύκλου 28 ημερών. Η σύνοδος Ηλίου/Σελήνης αποτελεί σημείο μιας αναζωογονητικής εκρηκτικής ενέργειας και πρωτοβουλίας.
Είναι η σωστή στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά. Οι επιπτώσεις της θα διαρκέσουν τέσσερις εβδομάδες μέχρι τη νέα σελήνη της 8ης Οκτωβρίου. Αυτή η περίοδος θα έχει διάρκεια από τις 9 Σεπτεμβρίου έως τις 24 Σεπτεμβρίου που είναι η πανσέληνος.
Η νέα σελήνη της 9ης Σεπτεμβρίου στις 17 ° 00 ‘ της Παρθένου κάνει ισχυρές όψεις προς τρεις πλανήτες. Η νέα σελήνη απέναντι από τον Ποσειδώνα είναι η πιο σημαντική επιρροή, αλλά είναι και η μόνη δύσκολη όψη που φαίνεται στον χάρτη. 
Οι χρήσιμες όψεις του Δία/Πλούτωνα προσφέρουν λύσεις σε οποιαδήποτε προβλήματα που προκαλούνται από τον Ποσειδώνα.Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται μόλις τρεις ημέρες πριν από την κορύφωση του εξάγωνου Δία/Πλούτωνα και αυτό είναι πολύ σημαντικό και θετικό για τα επαγγελματικά των ανθρώπων. Οι ευκαιρίες για ανάπτυξη και επιτυχία αντισταθμίζουν κάθε αρχικό φόβο ή σύγχυση που προκαλείται από τον Ποσειδώνα.
 
Η Νέα Σελήνη απέναντι από τον Ποσειδώνα είναι η ισχυρότερη όψη στο ωροσκόπιο της νέας σελήνης. Αυτή είναι μια δύσκολη επιρροή που σας κάνει πιο επιρρεπής προς την σύγχυση και εξαπάτηση. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ανασφάλεια και αποθάρρυνση. Αλλά θα παρατηρήσετε στον χάρτη ότι υπάρχουν όψεις που δίνουν πολλές ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε τυχόν παρανοήσεις ή σύγχυση.
 
Άλλες πιθανές προκλήσεις είναι οι συγκρούσεις του εγώ,ο φόβος του ανταγωνισμού ή η αντιμετώπιση των ισχυρών ανθρώπων, η απογοήτευση από τους άλλους,ο κίνδυνος να εκτεθούμε, η νωθρότητα,η τεμπελιά,η αδιαφορία, και η υπονόμευση των σχεδίων μας από τους άλλους. 
Οι ύπουλοι άνθρωποι μπορεί ωστόσο να προσπαθήσουν να επωφεληθούν από την καλοσύνη, ευαισθησία και τη συμπόνια σας. 
Τότε υπάρχουν οι τσαρλατάνοι και άλλοι που προσπαθούν να σας πουλήσουν πράγματα που δεν χρειάζεστε ή να σας κάνουν να πιστέψετε αυτά που δεν υπάρχουν.
 
Οι δύσκολες όψεις του Ποσειδώνα φέρνουν επίσης κουτσομπολιά, σκάνδαλα, μυστικά και ψέματα στην επιφάνεια και επηρεάζει τις κυβερνήσεις όπου θα υπάρξουν αποκαλύψεις το επόμενο χρονικό διάστημα σε σχέση με πρόσφατα γεγονότα και απάτες.
Είναι σημαντικό όμως να είστε αρκετά πολύ σαφής και ειλικρινής. 
Αλλά αυτές οι χρήσιμες όψεις που υπάρχουν θα διευκολύνουν στην εκκαθάριση οποιασδήποτε πρόσφατης απάτης που στήθηκε εναντίον των λαών, ταλαιπωρίας,τακτικής ή σε κοσμικό επίπεδο. 

Θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τις σκληρές πραγματικότητες της ζωής και να λάβετε προφυλάξεις για να αποφύγετε τις απώλειες και την απογοήτευση. Αυτό θα σας δώσει χρόνο για να αναπτύξετε το θετικό δυναμικό του Ποσειδώνα μέσω συμπονετικών, δημιουργικών, πνευματικών και φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων.
 
Η Νέα Σελήνη εξαγωνιζει τον Δια, φέρνει καλή τύχη και ευτυχία. Δίνει επίσης την ειλικρίνεια, την ηθική και την ηθική για να αποφύγετε την εξαπάτηση και τα ψέματα. Ο Δίας σας κάνει πιο γενναιόδωρους και φιλόξενους. Παρέχει ενθουσιασμό και αισιοδοξία να ξεκινήσετε ένα νέο έργο και να θέσετε νέους στόχους. 
Η προσωπική ανάπτυξη σας θα είναι υλική και πνευματική, με ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τον πλούτο σας. Άλλα μέσα για την επέκταση των οριζόντων σας μπορεί να περιλαμβάνουν περαιτέρω εκπαίδευση και ταξίδια μεγάλων αποστάσεων.
 
Επίσης τριγωνίζει τον Πλούτωνα όπου δίνει έντονη εστίαση και αποφασιστικότητα αλλά επίσης περισσότερο επηρεάζει το πολιτικο σύστημα που θα συμβάλλει στην αποκάλυψη μυστικών και θα εκθέσει τα ψέματα τους. Η μάσκες συνεχίζουν να πέφτουν..
Αυξάνει όμως την αυτοπεποίθησή σας και δίνει τη δύναμη και την επιρροή για την αντιμετώπιση δυσκολιών. Μια έντονη προσπάθεια για έρευνα και διερεύνηση θα σας βοηθήσει να καταλάβετε σύνθετα θέματα.
Το εξάγωνο Δια/ Πλούτωνα φέρνει την επιτυχία μέσω θετικών αλλαγών. Δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε ή να αντιδράσετε σε απρόβλεπτες αλλαγές. Αυτή είναι μια φυσική εξέλιξη στη ζωή σας που συνδέεται με αυξημένη εξουσία και επιρροή, πνευματική και προσωπική ανάπτυξη, δημιουργία πλούτου και επαγγελματική εξέλιξη. Ισχυρές δυνάμεις εργάζονται στο βάθος για να σας προάγουν σε ένα υψηλότερο επίπεδο. Ίσως θα μπορούσατε να πάρετε μια προαγωγή στην εργασία σας με περισσότερη ηγετική θέση και ευθύνες.
 
Μια έντονη επιθυμία να κάνετε μεταρρυθμίσεις στη ζωή σας θα συμπέσει με τις ευκαιρίες για να κάνετε ακριβώς αυτό. Έτσι η νέα σελήνη Σεπτεμβρίου στην Παρθένο μπορεί να φέρει μεγάλη ικανοποίηση με τα επιτεύγματά σας. Μεγαλύτερη επιρροή και δημοτικότητα πιθανότατα θα προκύψουν με την επιτυχία σας. Είναι επίσης πιθανό ότι ένα άτομο με δύναμη και επιρροή θα μεταμορφώσει δραματικά τη ζωή σας.
 
Ο άξονας αυτος συνδέεται με την φήμη, την μεγαλη δημοσιότητα, την υλική και πνευματικη ανάπτυξη, την σωστή οργάνωση, συνδέεται με την γενική εκτίμηση μας για το τι χρειάζεται μια κοινωνία, δίνει τις ιδιότητες ενός αρχηγού, με τη άνοδο, την αναγνώριση.
Οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές για τα επαγγελματικά, θα συμβάλλει σε ένα νέο και θετικό ξεκίνημα για τις επαγγελματικές μας συνεργασίες και δραστηριότητες. Επίσης, είναι σε σύνοδο με τον Ερμή, σε ευθεία πορεία πλέον, τριγωνίζοντας τον Ουρανό και τον Κρόνο, θα διευκολύνει τις νέες επαφές, την επικοινωνία, το εμπόριο, την δημιουργία, να επιμεληθούμε τις ευθύνες μας, να γίνουμε πιο μεθοδικοί στην δουλειά μας, να συγκεντρωθούμε καλύτερα σε αυτό που πρέπει και θέλουμε να κάνουμε.
 
Μπορεί η πρόοδος να είναι αργή κάπως αλλά σημασία έχει το σημείο εκκίνησης, δηλαδή αν η έκβαση είναι θετική. Ο Ερμής/Ουρανος θα συμβάλλει στο να γίνουμε πιο επινοητικοί, εφευρετικοί, πιο εύστροφοι και διαισθητικοί στην δουλειά μας. Περισσότερο πρόγραμμα και πιο αναλυτικοί και προσεχτικοί με την λεπτομέρεια.
 
Τάξη και οργάνωση στην καθημερινή μας ζωή, να οργανώσουμε καλύτερα την ρουτίνα μας, θέματα υγείας, το σπίτι μας, τα παιδιά μας και την νέα τους σχολική χρονιά, την δουλειά μας, οι καλλιτέχνες επίσης, οι αυτοδημιούργητοι κυρίως ευνοούνται από αυτή την εξαιρετική συγκυρία. 
Έχουν ότι χρειάζονται αλλά καλούνται να χρησιμοποιήσουν πλήρως το δυναμικό τους.Μη παρασύρεστε από ανταγωνιστές και αυτούς που θέλουν να σας συγχύσουν και να σας αποσυντονίσουν.
 
ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ MIZAR
 
Ο Μιζάρ βρίσκεται στην ουρά των μεγάλων αρκούδων αλλά και στον μακρόκοσμο «συνδέεται με πυρκαγιές καταστροφικής έκτασης και μαζικές καταστροφές. Στους προσωπικούς χάρτες, ο Mizar δεν είναι χρήσιμος εάν συγκρούεται με «κακούς» πλανήτες. Δεν είναι λάθος να υποθέτουμε ότι, εκτός από τα μειονεκτήματα αυτά, οι καλλιτεχνικές επιρροές μπορούν επίσης να αποδοθούν στον Μιζάρ ».
Μπορείτε να δείτε πού προέρχεται η φήμη της Παρθένου ως θεραπευτή. Η ενέργεια της Παρθένου, του δευτέρου δεκανού, έχει την υπομονή να χειρίζεται τους πιο δύσκολους ή διαταραγμένους ανθρώπους.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ARACHNE 407
 
Αστρολογικά, η Αράχνη αντιπροσωπεύει τις αρκετά πολύπλοκες αλληλεπιδράσεις, ειδικά εκείνες στις οποίες έχουμε εμπλακεί ή είμαστε μπλεγμένοι. Ο “ιστός που πλέκουμε” είναι μια έκφραση που χρησιμοποιείται όταν εξαπατούμε τους άλλους, το ίδιοι ισχύει για την πολιτικη η για τους ανταγωνιστές σας.Οι ακανθώδεις ή περίπλοκοι τρόποι με τους οποίους συνδεόμαστε με τους άλλους,τις σημασιολογικές έννοιες και την παγίδευση.

9 ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΑ-ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΕΚΑΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ
 

Η κάρτα ταρώ που συνδέεται με αυτή τη νέα Σελήνη είναι το 9 Πεντακτινα, η οποία είναι μια εξαιρετικά θετική και επιτυχημένη κάρτα και πραγματικά βοηθά στην εξουδετέρωση οποιωνδήποτε σκοτεινών επιρροών που υπάρχουν. Θα μπορούσατε να πείτε ότι αυτή η κάρτα είναι σαν ένας θετικός Πλούτωνας. Συνδέεται με τον πλούτο! Αυτή η κάρτα αφορά στη σκληρή δουλειά και την ευημερία.

“Το να πεις ότι έχεις κάνει επιτυχία είναι μια υποτίμηση, αλλά και εσύ και εγώ ξέρουμε ότι ήταν δύσκολο να κερδίσεις. Παρεμπιπτόντως, το κάνατε αυτό σχεδόν μεμονωμένα, με πολύ λίγη βοήθεια από άλλους. Αυτή η κάρτα μπορεί να σας υποδείξει ότι έχετε κάνει πολλές θυσίες ή έχετε αρνηθεί την ελευθερία και τον αυθορμητισμό σας για να πετύχετε τον στόχο ή το όνειρό σας. Δεν φοβάστε τη σκληρή δουλειά, αν και μπορεί να χάσετε τη διασκέδαση στη ζωή σας. “~
Κατά την πυθαγόρεια εννεαδα, αναφέρεται στο τέλος μιας διαδικασίας, αλλά και στην ιδέα της πνευματικής μητρότητας. Θα ήθελα να περιγράψω αυτήν την κάρτα περισσότερο ως αποκορύφωμα και όχι ως συμπέρασμα, και την ικανότητα να περιποιηθείτε τον εαυτό σας όπως η μητέρα το παιδί της,να γεννήσετε μια καλή ζωή για τον εαυτό σας.Αυτοπειθαρχία, επίτευγμα, δυνατότητα δημιουργίας μιας καλής ζωής για τον εαυτό σας. Μπορεί να είναι η ολοκλήρωση ενός συγκεκριμένου έργου.
 
Δύσκολες επιρροές υπάρχουν επισης στον χάρτη της νέας σελήνης,όπως ο σχηματισμός Ταυ-τετραγώνου και Kite που αφορούν κυρίως καταστροφές και κοσμικά γεγονότα, αλλά και ο σχηματισμός Μεγάλου τριγώνου, είναι ένα δώρο για όσους θέλουν να πάρουν μια δουλειά, να δουλέψουν σκληρά, συνδέεται με την χορήγηση η την δημοσίευση. 

Όποιος έχει προσωπικούς πλανήτες σε ζώδια της γης η του νερού στην 17-18 μοιρα θα πρέπει να αισθανθεί το όφελος αυτής της νέας σελήνης. Ακόμα και ολόκληρη η ομάδα των μεταβλητών ζωδίων, σίγουρα έχουν πολλά να πάρουν από αυτή την επιρροή, ακόμα και αν την χρησιμοποιήσουν ως πηγή έμπνευσης (Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθείς, Παρθένοι). Υπάρχει κάτι για όλους σε αυτή τη νέα σελήνη αρκεί να ξέρεις τι θέλεις να κάνεις.
 
Αυτή η νέα σελήνη συνεχίζει να κινείται στα ίδια περίπλοκα μοτίβα όψεων όπως η τελευταία πανσέληνος στους Ιχθείς την άνοιξη, οπότε την βλέπουμε ως ένα δεύτερο μέρος. Ο άξονας των Παρθένου / Ιχθύων, βλέπουμε να διαδραματίζετε η πολικότητα του Θύματος / Σωτήρα.
 
Αυτές τις μέρες μπορούμε να βρούμε άλλους τρόπους να καλλιεργήσουμε τους εαυτούς μας, αλλά οι άνθρωποι είναι φυσικά πολύ δημιουργικοί άνθρωποι έτσι ώστε σε αυτό το νέο φεγγάρι να βρουν τρόπους να δημιουργήσουν κάτι συγκεκριμένο και όχι απλά να περνάει η ώρα; Πρέπει να υπάρξει ισορροπία. 

Ακόμα κι αν πρόκειται απλώς για δημιουργία περιεχομένου στο utube, ενεργοποιείτε το τσάκρα του λαιμού σας για να εκφραστείτε. 
Δώστε φωνή στις σκέψεις σας. Ο Ερμής δίπλα στη νέα σελήνη, είναι εκεί για να κάνετε αυτό ακριβώς, είτε μέσα από τον γραπτό και προφορικό λόγο η με άλλο μέσο. 
 
Είναι πιθανό να υπάρξουν μαζικές κινητοποιήσεις όπου ευνοούνται υπό τη επιρροή αυτή, στον 6 οίκο και τα μηνύματα του κόσμου να είναι ηχηρά, ώστε να ακουστούν πραγματικά. Οι πιο ταλαντούχοι θα γίνουν αντιληπτοί, γιατί όπως βλέπετε ο Δίας είναι ο πλανήτης της δημοσίευσης.

 

Σε σύγκριση με τον ελληνικό χάρτη του 1830, η νέα σελήνη στην Παρθένο, επηρεάζει την θέση του πρωθυπουργού και το κοινοβούλιο, ενώ επηρεάζει και τον χάρτη του πρωθυπουργού με αρνητικό τρόπο.Σε συγκριση με τον χάρτη της νέας σελήνης,ο Ήλιος/Σελήνη του σε αντιθεση αλλά και το τετράγωνο Ερμη/Ποσειδώνα, όπου τον χαρακτηρίζει η ανειλικρινεια και το ψεύδος (προεκλογική παγίδα προς τον λαο;)
 
Αν και σύμφωνα με την επίσημη δήλωση του Πρωθυπουργού από την Ιθάκη, στις 21 Αυγούστου,2018, η Ελλάδα βγήκε από τα μνημόνια.
Στην ηλιακή επιστροφή να υπενθυμίζω ότι η παρουσία του Κρόνου, στον Αιγόκερω,αμφισβήτησε κάθετα μια τέτοια περιπτωση, καθώς η πλανητική θέση αυτή,δεν αφήνει περιθώρια.Πρέπει να ακολουθήσουμε τους κανόνες.
Παραθέτω το κείμενο που είχε γραφτεί τον Φεβρουάριο του 2018 για την ηλιακή επιστροφή της Ελλάδος 2018-19.
Στον χάρτη ανακοίνωσης εξόδου της χώρας από τα μνημόνια, η πολύ στενή σύνοδος Σελήνης/Κρόνου/ στον 2 οίκο, άξονας οικονομίας, Αρη/Πλούτωνα στον Αιγόκερω συνεχίζει να ελέγχει τις τράπεζες και την εθνική οικονομία και πλούτο του Ελληνικού κράτους.
Σε σύγκριση με τον ελληνικό χάρτη,επηρεάζει κυβερνήσεις και διεθνής συμφωνίες,όπως και τις σχέσεις με γείτονες χώρες και τους δανειστές γενικότερα.Τουλάχιστον,από αστρολογικής άποψης,η έξοδος αυτή δεν υφίσταται.

 

Ο χάρτης του 1830 συνεχίζει να επηρεάζεται από το τετράγωνο Αρη/Ποσειδώνα,και στη νέα σελήνη. Θα εμφανιστούν παιρετερω κοινωνικές αναταραχές,συνομωσίες,εξαπάτηση, εγκληματικότητα, απώλειες στο εμπόριο, θα αποκαλυφθούν σκάνδαλα και συγκρούσεις που θα παίξουν ρόλο στην εξέλιξη σημαντικών καταστάσεων, στα τελευταία γεγονότα που έγιναν τους τελευταίους μήνες,αλλά και την σταδιακή διάσπαση κομμάτων και συνεργασιών.
Προδοσία και διπλή διαπραγμάτευση από ξένες δυνάμεις. Η όψη αυτή φέρνει χάος, παραπλάνηση, πολιτικη αστάθεια και παρασκήνιο. 

Απλα να θυμίσω ότι η Αθήνα ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου αλλά και η κυβέρνηση Σύριζα -Ανελ εκλέχθηκε στο ζώδιο του Υδροχόου.Ο Αρης μέχρι τον Νοέμβριο θα συνεχίσει να την επηρεάζει και θα σημάνει λογικά την πτώση της.
Ωστόσο,το σενάριο εκλογών παίζει έντονα,μαζί με τις εκλείψεις,να ισχύουν μέχρι τον Ιανουάριο του 2019. 

Θα επηρεαστούν τα σύνορα με την Τουρκία, την Αλβανία και την Θράκη, ενώ η πρώτη μπορεί να βιώσει ένα μεγάλο σεισμό. Επηρεάζεται η Ιταλία,η Ρωσία,Γαλλία,Αγγλία,Σουηδία. 
Εμείς καλούμαστε να εργαστούμε συλλογικά, όλοι μαζί και να δείξουμε αλληλεγγύη και να ενωθούμε, διότι παίζει και τον ρόλο της αφύπνισης ταυτόχρονα!
Exit mobile version