ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΑΡΟ-5 ΡΑΒΔΟΙ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018


 
Σε αυτή την κάρτα απεικονίζονται πέντε νέοι με πελώρια Μπαστούνια, που σημαίνει δράση και ενέργεια.Η κάρτα αυτή συνδυάζεται με τον αριθμό 5 ο οποίος όμως προσδίδει αρνητικές διαθέσεις.Πρόκειται για μια μάχη, η οποία όμως φαίνεται να είναι ανοργάνωτη και ίσως ασυνεχής.
Ο καθένας φαίνεται να πολεμάει μόνος του, εναντίον όλων των άλλων, χωρίς συγκεκριμένη κατεύθυνση άρα και χωρίς αποτέλεσμα. Οπωσδήποτε, είναι μια κάρτα που συνδέεται με τον σκληρό ανταγωνισμό και ένα βίαιο αγώνα αντιθέσεων, αναπόφευκτων συγκρούσεων και εμποδίων. 
Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και τόλμη, για να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο.

Είναι ο ιδιος ο αγώνας της ζωής, στον οποίο πρέπει να δοθεί μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, έτσι ώστε οι πράξεις να αποκτήσουν κάποιο νόημα και να οδηγήσουν σε αποτέλεσμα. Είναι μια δοκιμασία οπου ο άνθρωπος πρέπει να ξεπεράσει για να φτάσει στην επιτυχία η να διατηρήσει ότι έχει κατακτήσει μεχρι τώρα.
Κατά κάποιο τρόπο δειχθεί ότι ίσως η όποια λύση έρχεται από άλλου.
Το άτομο σε κατάσταση πλήρης αποδιοργάνωσης και διάλυσης,ξεπερνάει τα εμπόδια και τις δυσκολίες,χάρη στη γεναιωδωρια των άλλων και τη βοήθεια τους.Μπορεί όμως να σημαίνει νέες προτάσεις και ευκαιρίες στον χώρο της δουλειάς.
 
Οι Πέντε Ράβδοι δείχνουν δύο τύπους συγκρούσεων – εξωτερικές και εσωτερικές.
Το πρώτο συμβαίνει όταν ο κόσμος γύρω σας γεμίσει με παρενοχλήσεις και μικρά εμπόδια που δεν θα επιβραδύνουν μόνο την πρόοδό σας, αλλά όταν συνδυάζονται, καθίστανται όλο και πιο δύσκολα για να ξεπεραστούν.
 
Η τελευταία έννοια εκδηλώνεται σε περιόδους δύσκολων ηθικών επιλογών, όταν το μυαλό πολεμά την καρδιά και όταν και τα δύο βρίσκονται σε μάχη με τη συνείδηση,ενώ το καθένα προσπαθεί να σας πει τον καλύτερο και σωστότερο τρόπο δράσης.Μπορεί πράγματι να φαίνεται ότι υπάρχουν παράγοντες που σας εμποδίζουν και ότι υπήρξαν η θα δεχτείτε επιθέσεις από όλες τις πλευρές σε τέτοιες περιόδους.
 
Όταν μια εξωτερική μάχη σηματοδοτείται από την εμφάνιση αυτής της κάρτας, περιμένετε αρκετά προβλήματα να εμφανιστούν όλα ταυτόχρονα, που απαιτούν την άμεση προσοχή και που φαίνεται να είναι ιδιαίτερα εύκολο να επιλυθούν. 
Στη συνέχεια, η κατάσταση γίνεται ένα μάθημα για τον καθορισμό των προτεραιοτήτων ήρεμα και χωρίς βιασύνη.Στην κάρτα αυτή υπάρχει μια τάση προς εξάντληση και απώλεια ελέγχου, και πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην αφήσετε αυτό να σας συντρίψει.
 
Για τις εσωτερικές μάχες που χαρακτηρίζονται από τις Πέντε Ράβδους, η προσέγγιση που πρέπει να ακολουθήσετε είναι παρόμοια. 
Η στρατηγική είναι το κλειδί,επειδή η ενέργεια αυτής της κάρτας είναι φυσική, άγρια ​​,και η φιλοσοφία που κουβαλά είναι «κάθε άνθρωπος για τον εαυτό του». Σε τέτοιες καταστάσεις, για μια ακόμη φορά, θα επικρατήσει ένα ξεκάθαρο μυαλό όπου οι θερμόαιμες προσωπικότητες κατακλύζονται από δυσκολίες. 
 
Η έμφαση δίνεται  στην εξεύρεση των πηγών εσωτερικών συγκρούσεων και στην αποκατάσταση των λανθασμένων γεγονότων που τους έχουν προκαλέσει. Όσο υπάρχει ενοχή, δεν υπάρχει ειρήνη. Η συγχώρεση και η μετάνοια, σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι πολύ πιο ισχυρά όπλα.
 
Η εφαρμογή νέων ιδεών αποτελεί κεντρικό θέμα των Ράβδων και το Πέντε μπορεί να παρουσιάσουν περιόδους όπου η εφαρμογή αυτή σταματάει ή παρεμποδίζεται με κάποιο τρόπο. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να εμφανιστεί όταν οι ιδέες σας αντιμετωπίζουν δύσκολες προκλήσεις από σκεπτικιστές ή αντιπάλους.
 
Σε εποχές όπως η σημερινή, η καλύτερη επίθεση είναι μια καλή άμυνα. Να είστε γρήγοροι στις αποφάσεις σας και μην αφήστε τίποτα να σας αποτρέψει από τους στόχους σας.Θα πετύχετε πάντα αν μπορείτε να αξιοποιήσετε τη φλογερή ενέργεια των Ραβδιών και,αντί να το χρησιμοποιήσετε για καταστροφικούς σκοπούς, χρησιμοποιήστε το για εποικοδομητικούς σκοπούς. Συμβιβαστείτε αν πρέπει, αλλά χωρίς να χάσετε τη  ψυχραιμία σας, ακόμα και αν κάθεστε σε αναμμένα κάρβουνα.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.