ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ

στις

Από το 2011, υπάρχουν περίεργες αναφορές σχετικά με περίεργους θορύβους που προέρχονται από τον ουρανό, όπως ένα απόκοσμο βουητό, που ακούγεται σαν μεταλλικός ήχος, διαφορετικοί θόρυβοι που μιλούν για γενικό θόρυβο στις πόλεις και το πιο περίεργο απ ‘όλα, ακούγονται σαν τρομπέτες, σύμφωνα με μαρτυρίες. Φέτος, νέες αναφορές αυτού του φαινομένου προέρχονται από περιοχές τόσο γεωγραφικά ανόμοιες μεταξύ τους, όσο ο Καναδάς και η Ινδονησία. Επιστήμονες και δημοσιογράφοι προσπαθούν να ερευνήσουν το φαινόμενο από τότε.

Παράξενοι θόρυβοι προέρχονται από τον ουρανό – μπορεί αυτή να είναι η απάντηση;

Διάφορες θεωρίες έχουν κυκλοφορήσει από το 2011 για να εξηγήσουν την πηγή αυτών των παράξενων ήχων. Μια από τις πρώτες θεωρίες που προέκυψαν προέρχεται από τον γεωφυσικό του Αζερμπαϊτζάν Ελχίν Καλίλοφ που πρότεινε ότι το φαινόμενο αυτό προκλήθηκε από “κύματα ακουστικής βαρύτητας” που προκαλούνται από ισχυρές ηλιακές εκλάμψεις και εκπομπές πλάσματος από τον ήλιο». Ωστόσο, αυτή η θεωρία δεν έχει κερδίσει πολλή έδαφος και ειδικοί στον τομέα της ηλιακής φυσικής, όπως ο David Hathaway της NASA, έχουν πει ότι αμφέβαλλαν ότι η ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να συνδεθεί με τους ήχους.
Άλλες θεωρίες έχουν δείξει ότι οι ήχοι μπορεί να προέρχονται από λεπτές κινήσεις των τεκτονικών πλακών. Ωστόσο, αυτή η θεωρία μπορεί να απορριφθεί για ορισμένους λόγους.

Πρώτον, δεν έχει εντοπιστεί ασυνήθιστη σεισμική δραστηριότητα στις περιοχές που έχουν πληγεί από τους ήχους κατά τη διάρκεια του γεγονότος και, δεύτερον, αν οι θόρυβοι προκλήθηκαν από την κίνηση των πλακών, τότε το φαινόμενο θα είχε ανιχνευθεί πολύ πριν από το 2011. Τουλάχιστον έτσι λένε..
Οι παραπάνω θεωρίες βασίζονται στην ιδέα ότι οι θόρυβοι πρέπει να προκαλούνται άμεσα από ένα φυσικό φαινόμενο. Ωστόσο, ο Moulton Howe δεν είναι πεπεισμένος ότι αυτό συμβαίνει. Δεδομένου ότι αυτοί οι αναγνωρίσιμοι θόρυβοι άρχισαν απότομα το 2011, πιστεύει ότι είναι πιο πιθανό να προέρχονται από τεχνητή προέλευση;
Πιστεύει ότι οι θόρυβοι μπορεί να ήταν δοκιμές ενός αμφιλεγόμενου έργου που ονομάζεται “Όπλα Φωνής του Θεού”. Από το 2001, πιστεύεται ότι το Αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας προσπαθούσε να δημιουργήσει μεθόδους που προκαλούν ανησυχητικούς θορύβους και οράματα για να στοχεύσουν ψυχολογικά τους αντιπάλους τους στη Μέση Ανατολή.

Είναι άγνωστο το κατά πόσο ο Moulton Howe είναι σωστός οσο αφορά την υπόθεση αυτή. Ωστόσο, δεδομένου ότι οι θόρυβοι είναι γνωστό ότι συνοδεύονται από οράματα περίεργων αστικών περιοχών σε περιοχές όπως η Κίνα, είναι εντελώς πιθανό αυτό το ανησυχητικό φαινόμενο να είναι κάτι που δημιουργείται εξ ολοκλήρου από ανθρώπους.

Μυστηριώδης θόρυβος – Άγνωστη προέλευση

Σχετικά με τις δονήσεις στον ουρανό.. όλοι δηλώνουν … πλήρη άγνοια. Κανείς δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει αν αυτός ο ήχος προήλθε από ένα φυσικό φαινόμενο ή κάτι άλλο. Χρόνος ήχου: από τις 6 έως τις 8 το πρωί και από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 μ.μ. Μάρτιος 2011.

Στο παρακάτω κειμενο,το οποίο γράφτηκε το 2011, ήταν μια προσωπικη προσπάθεια να αποκωδικοποιησω τους ήχους αυτούς με τη βοήθεια της αστρολογίας, μέσα απο λέξεις και φράσεις κλειδιά , ως μετάφραση των ήχων. Η εργασία αυτή δεν ειναι ολοκληρωμένη, ακόμα. Απλα με τα χρόνια, μετά απο παρατήρηση, οι λέξεις κλειδιά και φράσεις επαναλαμβανονται. Παραθέτω τα αστρολογικά ευρήματα όμως, ειναι άπλες σημειώσεις. Τελικά, ίσως αυτές οι λέξεις κλειδιά,όντως να εχουμε άμεση σχέση.

Δεδομένα αστρολογίας

Transpluto -1 μοιρα-1ος οίκος- μεταφυσική, επιστήμη, φόβος που παγώνει, το σωστό χρονοδιάγραμμα, την σωστή στιγμή, εκείνοι που ξέρουν πότε πρέπει να δράσουν.

Παλλάς-στρατηγική-1ος οίκος-2η μοιρα της Παρθένου –επιστημονικό πρόσωπο, επιστήμονας, επιστημονική έρευνα, έρευνα και έλεγχος. “Ένας επιστήμονας που πραγματοποιεί χημικά πειράματα στο εργαστήριό του”.

Ceres-3ος οίκος-2η μοιρα του Σκορπιού- σενάριο

Ποσειδώνας-3ος οίκος-Σκορπιός-12η μοιρα– τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται ή τι μας λένε. Επιστημονική έρευνα. Επέκταση ή έξοδα που σχετίζονται με μη σταθερούς, μη φυσικούς ή αόρατους παράγοντες – Εκπληκτικές εμπειρίες στον αέρα ή με τον αέρα.
Ενθουσιασμός που σχετίζεται με υδάτινα σώματα – Επιτυχία σχετικά με τη μελλοντική ή φουτουριστική τεχνολογία – Τα σύνορα της επιστήμης – Διαδεδομένοι ήχοι που σχετίζονται φέρνουν σύγχυση –Κρυφοί πολέμοι ή κρυμμένα όπλα

Κρόνος-24η μοιρα,4ος οίκος – Σκορπιός – υποκρισία. Περιβαλλοντική πρόκληση, ανασυγκρότηση.

Κρόνος-Δίας-Ουρανός σε ημιτετράγωνο- διαταραχή-τεχνολογία. Η αντίθεσή Κρόνου/MC ισχυρή επιρροή.

Vertex-9η μοιρα του Αιγόκερω-έχει μια πνευματική και εσωτερική σύσταση. Κρύσταλλα. Συνδέεται με τα «οστά” της Γης. Eπαναενεργοποιηση. Πόρτα για μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση. Μυστικοπάθεια, Αποκρυφισμός. Οι ήχοι επαναλαμβάνονται και είναι περίεργοι.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω – 14η μοιρα – μετασχηματισμός μιας δομής – κάτι που αναπτύσσεται δυναμικά και σταδιακά. Φλογερός. Έντονος. Μαζική και ολική ισχύς, ρίζες. Αλλαγή.

Αφροδίτη-26η του Αιγόκερου-φύση δύναμη, βαθιά και μυστική.
Πολικός ωροσκόπος-29η του Αιγόκερω-βαθμός παρέκκλισης. Συλλογική δύναμη.

Σελήνη στον Υδροχόο-15η μοίρα αγγελική σημείο-κέντρο της ανθρωπότητας. Άγνωστες περιοχές. Προειδοποιεί για τυχόν εξαπάτηση, η Σελήνη τριγωνίζει τον Άρη από τον 3ο οίκο … ψέματά που επαναλαμβάνονται ξανά.

Ερμής-19η μοιρα του Υδροχόου – καταστρατήγηση κάθε δικαιώματος ή συμφωνίας, ειδικά εναντίον των αδύναμων.

τετράγωνο Ερμή-Κρόνου -Κρόνος και MC-ανασφάλεια-φόβος-πανικός. Είναι κάτι που δεν το αφήνουν να είναι γνωστό στο κοινό, ωστόσο ό, τι κι αν είναι, στέλνει το μήνυμά του, ξεπερνώντας το μπλοκ.

Astarea-7ος οίκος (πολλοί πλανήτες και αστεροειδείς στους Ιχθείς εδώ) -2η μοιρα-αμφισβητούμενο. Συγκέντρωση της ενέργειας, που εμπλέκεται στην διάσπαση των ατόμων. Θεία τάξη. Ανισορροπία.

Ποσειδώνας στους Ιχθείς-6η μοιρα-το πέραν. Νέα και λεπτή θεωρία σχετικά με την πραγματικότητα της φύσης και το πεπρωμένο της ανθρώπινης φυλής. Πολύ ευαίσθητοι σε αυτό που νιώθουμε. Κατανόηση του σύμπαντος. Εκφράζοντας τον ήχο. Πνευματικό. Δυσπιστία. Η σύνδεση με τη Σελήνη προτείνει να αναπτύξουμε τη διαίσθησή μας σε ατομικό επίπεδο.
Το τρίγωνο με τον Δία αναπτύσσεται και καλύπτεται ως ψέμα, αλλά θα αναπτυχθεί και δεν θα ξέρει πώς να το καλύψει στο τέλος.

Ήλιος-9η μοιρα των Ιχθύων-βαθμός δοκιμής. Το θέμα είναι ότι αυτές οι δονήσεις θα αρχίσουν να αυξάνονται συνεχώς σε όλο τον κόσμο και να επηρεάζουν τον πλανήτη. Ίσως να έχει σχέση με την ηλιακή ενέργεια ή τις ηλιακές κηλίδες. Αλλά αυτό είναι πολύ σημαντικό. Κάτι μου λέει ότι αυτό θα συνεχιστεί μέχρι να το καταλάβουμε καλά ή μέχρι να εκπλαγούμε και να δούμε ξεκάθαρα τα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου.

Vulkan-11η μοιρα Ιχθύων – ένα είδος ενέργειας που ίσως θέλει να είναι ελεύθερη ή θα απελευθερωθεί στο μέλλον. Αναζητώντας “φώτιση” … Αν αυτό σας λέει κάτι.

Χείρων-14η μοιρα Ιχθύων-ίσως ο πλανήτης Γη θέλει να θεραπευτεί εξαιτίας ζημιών. Αυτο-αναγέννηση. Σίγουρα δεν περιμένουμε από τους ανθρώπους να το κάνουν αυτό.
Juno 8ος οίκος-28η μοιρα. Η αλήθεια παραμορφώνεται ή καθυστερεί. Δεν ξέρω αν αυτό συνδέεται με τους πράσινους φόρους “πράσινα άλογα” και ούτω καθεξής … αλλά έχω την αίσθηση ότι είναι πολύ πιθανό. Το σημείο του Κριου είναι εκεί. Υπάρχει δυνητικός κίνδυνος απώλειας. Ενας ήχος που θα επηρεάσει παγκόσμια την ανθρωπότητα, σίγουρα δεν μένει απαρατήρητος.

Ο Ουρανός-στον Κριό-11η μοιρα– είναι ίσως ένα μεταφυσικό θέμα όπου υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Πνευματική διαισθητικότητα. Το μυστικό κρατιέται καλά .

Eris -9ος οίκος-23η μοιρα-συμβαίνει κάτι με αυτό. Ισχυρές απόψεις επικρατούν.
Νότιο Δεσμός- 29η μοιρα του Κριού – ίσως προβλέποντας κάτι ανησυχητικό, λέει για θλίψη και ατυχία.
Hygeia-9ος οίκος-11η μοιρα- ενεργοποιούν μετασχηματιστικές διαδικασίες. Καθαρότητα και καθαρισμός. Μελετήστε θέματα σχετικά με την υγεία του πλανήτη.

Sedna-10ος οίκος-Ταύρος-24η μοιρα– μπορεί να προκαλέσει κινδύνους, καταστροφή, κρίσεις. Ισχυρή διείσδυση στοιχειωδών ενεργειών σε υπερβολικά συνειδητή αυτο-κουκούλα. Επιστροφή στις αρχικές αξίες.

Ο Admetos-28η μοιρα του Ταύρου-βίαιοι θάνατοι, το χρησιμοποιούν για να μας κρατήσουν υποδουλωμένους στην πραγματικότητα που έχουν χτίσει. Τυραννία. Διαστροφή.

Hades-11ος οίκος-2η μοιρα-Απάθεια-ξέρουμε ότι είμαστε νεκροί ζωντανοί. Είναι ένα θέμα που το βλέπει ο καθένας. Για μερικούς άλλους είναι ένα αφυπνιστικό γεγονός, για άλλους είναι μόνο ένα άλλος ενας θόρυβος όπως κάνει το λεωφορείο όταν περνάει έξω από το σπίτι σας. Ο Κρόνος επιβεβαιώνει το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε βαθύ ύπνο. Ο Κρόνος επιβεβαιώνει επίσης το γεγονός ότι υπάρχει κίνδυνος να καταρρεύσει κάτι.

Αντί Βερτεξ- Καρκίνος 9η μοιρα. Είναι ένα ζωτικό εργαλείο για τον πλανήτη, μας προστατεύει. Το συλλογικό καλό. Προσπαθεί να εστιάσει την προσοχή μας εκεί. Ο Δίας στην 11η μοιρα, ο Καρκίνος, η παγκόσμια οικογένεια, ο πλανήτης μας. Μάζες, οι άνθρωποι ακούνε αυτούς τους θορύβους σε όλο τον κόσμο και το ηχογραφούν, καταγράφουν το γεγονός παρά του ότι είναι δύσκολο να το εντοπίσουν, αναρωτιούνται τι είναι αυτός ο θόρυβος σε όλο τον πλανήτη, υπάρχουν περιορισμοί. Αυτό είναι σίγουρα ένα νέο φαινόμενο, μια νέα ανακάλυψη όπως το περιγράφουν οι άνθρωποι. Έρχεται από το σύμπαν; δορυφόροι; μια πύλη ανοίγει;

Vulkanus-28η μοιρα του Καρκίνου-12ος οίκος– Είναι απαραίτητο να είστε επιφυλακτικοί. Απειλή στη ζωή. Είναι ο βαθμός ελευθερίας, κάλεσμα προς ελευθερία; Κάτι θα κυκλοφορήσει; Πιθανώς. Κάτι θα ξεσπάσει. Ο 29ος βαθμός του Καρκίνου, του πολικού DSc, μπορεί να μας πει ότι εδώ υπάρχουν προφητείες για αυτό το γεγονός, αλλά εκείνοι που το χρησιμοποιούν το χρησιμοποιούν για εξαπάτηση.
Φυσικά εκείνοι που συλλέγουν δεδομένα, έξω από την επιστημονική σφαίρα γνωρίζουν την αλήθεια ή ένα κομμάτι της αλήθειας. Υπάρχει αβεβαιότητα και αστάθεια σχετικά με αυτό το ζήτημα, απαιτούν δικαιοσύνη και έχουν θάρρος. Άνθρωποι που εργάζονται μυστικά, μόνοι.

Lilith-30η μοιρα Καρκίνου– σκοτεινή πλευρά, ο φανταστικός κόσμος, συναισθηματική χειραγώγηση, θέματα πνευματικής απόρριψης, εκρήξεις, φθορά, καταστροφή.

Part of fortune είναι εκεί, στον Καρκίνο, 29η μοιρα- ενέργεια που ρέει και συντονίζεται για πνευματικό σκοπό. Διαταραχές, αέρας, κίνδυνοι, χειραγώγηση, μυστικές ίντριγκες. Σοβαρές ή ανεξέλεγκτες αρχές, μυστικές δραστηριότητες και σε αυτό το φαινόμενο ίσως υπάρχει κάτι ηλεκτρονικό η μοιάζει να ακούγεται έτσι.