Site icon ΑΣΤΡΟΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Η ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ: 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Jake Baddeley "Venus" Oil on canvas, 1999.

Advertisements

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης , θα αρχίσει στις 5 Οκτωβρίου, στις 9:07 μμ. στην 10η μοίρα του Σκορπιού, και θα λήξει στις 16 Νοεμβρίου, στις 12:45 μμ. στις 25 μοίρες του Ζυγού. Η ανάδρομη πορεία της, φέρνει έξι εβδομάδες αυξημένων παθών που μπορείτε να διοχετεύσετε με πολλούς τρόπους. Φυσικά η Αφροδίτη κυβερνά τον έρωτα, την αγάπη, την ειρήνη, έτσι πολλοί θα εστιαστούν στις σχέσεις τους. Οι όψεις αλλά και τα σταθερά αστέρια που εμπλέκονται κατά την διάρκεια ανάδρομης πορείας της ,είναι ιδανικά για καλλιτεχνική και δημιουργική δουλειά.

Η κύρια επιρροή της Αφροδίτης είναι μια τεταμένη όψη τετραγώνου προς στον Άρη. Η αύξηση της σεξουαλικής έντασης θα μπορούσε να μετατραπεί σε θυμό, έλλειψη αυτοελέγχου και παρορμητικότητα.

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ.

Η Αφροδίτη όταν γυρίζει ανάδρομη, ακόμα και αν έχουμε μια μόνιμη σχέση, ο σύντροφος μας θα φαίνεται απόμακρος, θα νιώθουμε ότι δεν μας καταλαβαίνει και ότι δεν μας θέλει όπως παλιά η εμείς μπορεί να λειτουργούμε έτσι. Κατά την ανάδρομη κίνηση της κάνουν την επανεμφάνιση τους άτομα η σχέσεις από το παρελθόν, δημιουργούνται έντονα συναισθήματα και τότε απορούμε και εμείς οι ίδιοι πως είναι δυνατόν αυτό να συμβαίνει. Νέες συνεργασίες η γνωριμίες που αρχίζουν με ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης συνήθως δεν έχουν μέλλον.

Τα οικονομικά παρουσιάζονται στάσιμα, υπάρχουν καθυστερήσεις σε οικονομικά ζητήματα ενώ θέματα που έχουν σχέση με την ομορφιά μπορεί να κρύβουν δυσάρεστες εκπλήξεις και αποτελέσματα. Επίσης μπορεί να συναντήσουμε άτομα που είχαμε να δούμε καιρό, να λύσουμε μια παρεξήγηση που εκκρεμεί η να ασχοληθούμε με το τι εμείς επιθυμούμε ουσιαστικά.

Με την Αφροδίτη ανάδρομη θα επιλέγουμε ασυνήθιστες συμμαχίες. Μπορεί να έχουμε μια αντισυμβατική άποψη από τους άλλους όταν στο γάμο ή τη σχέση δεν ξέρουμε πώς ακριβώς να εκφράσουμε την αγάπη μας / και τα συναισθήματά μας με σωστό τρόπο .

Η Αφροδίτη ασχολείται επίσης με τη θηλυκότητα και οι γυναίκες με την Αφροδίτη ανάδρομη δεν καταλαβαίνουν πάντα πώς να είναι πραγματικά θηλυκές. Μπορεί για παράδειγμα να γίνετε φανερά αρσενικές ή να ξεχάσετε να ντύνεστε γυναικεία και γενικά να υπάρχει σύγχυση στο τι είναι θηλυκό γενικότερα. Οι άνθρωποι με ανάδρομη Αφροδίτη θέλουν κάτι διαφορετικό από τις σχέσεις τους και τη φιλοσοφία τους για τις γυναίκες/ άνδρες στη ζωή τους είναι διαφορετική. Η Αφροδίτη έχει να κάνει με τα συναισθήματα, τη γεύση, την συναισθηματική ευτυχία, οικονομική ευημερία και την ειρήνη. Η ανάδρομη Αφροδίτη θα δημιουργήσει προβλήματα με όλα αυτά ανάμεσα στα κράτη.

Η επιρροή της ανάδρομης Αφροδίτης μπορεί να είναι καταστροφική για μια ευτυχισμένη έγγαμη ζωή, φυσικά, ανάλογα με τη θέση των πλανητών στον χάρτη μας, μπορεί είναι υψίστης σημασίας. Ενώ η Αφροδίτη είναι σε ανάδρομη πορεία η ταχύτητα της μειώνεται, το άτομο μπαίνει σταδιακά σε ανιδιοτελής και σεξουαλικές δραστηριότητες. Η Αφροδίτη φαίνεται να λειτουργεί εξίσου ομοίως σε όλα τα ζώδια, όταν οπισθοδρομεί. Προσβάλλει ιδιαίτερα τους άνδρες περισσότερο από τις γυναίκες.

Η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης σχετίζεται με πολυτέλειες της ζωής, καθώς και τις σχέσεις μας με κοντινούς και αγαπημένους ανθρώπους. Αν η διέλευση της Αφροδίτης είναι σε ανάδρομη κίνηση, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σχετικά με όλες τις σχέσεις που βιώνουμε στο παρόν, και με τον τρόπο με τον οποίο συνδεόμαστε με τους άλλους.

Είναι επίσης η στιγμή που θα πρέπει να επανεξετάσει κάποιος τα υλικά του κέρδη στη ζωή. Η έκταση και το είδος της επιρροής της Αφροδίτης σε ανάδρομη πορεία εξαρτάται από τη θέση της στους γενέθλιους χάρτες μας. Αλλά παρ ‘όλα αυτά, είναι η ώρα να είμαστε πιο προσεκτικοί, δεδομένου ότι είναι μια περίοδος με έντονα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα γενικότερα. Πρέπει να προσέχουμε..

α) επανεξετάζουμε τα συναισθήματα μας πριν εκφράσουμε αγάπη και στοργή

β) Σχετίζεται αδέξια με τους άλλους

γ ) Αμφιβολίες σε σχέση με την αγάπη και τα συναισθήματα που οι άλλοι προφέρουν

δ ) μπορεί να υπάρχει εμμονή με σχέσεις

ε) απογοήτευση από το επίπεδο δέσμευσης των άλλων

Η Αφροδίτη περιλαμβάνει την ευχαρίστηση, την αγάπη, τον ρομαντισμό, χαλάρωση ,την αισθητική, τα γαλήνια συναισθήματα, την αρμονία, τα χρήματα, και τις αξίες. Η Αφροδίτη τείνει να λειτουργεί ανάλογα την έλξη. Ενώ η Αφροδίτη είναι ανάδρομη, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε την ικανότητά σας ώστε να προσελκύσετε ό,τι θέλετε περιορισμένα ή σε αναστολή, αντιθέτως, ενδέχεται να αυξηθεί, καθώς ανάλογα με την τοποθέτηση στον χάρτη σας. Θα μπορούσατε να βρείτε τον εαυτό σας πολύ περισσότερο ανήσυχο σχετικά με την επίτευξη ή τη διατήρηση εξωτερικής σας ομορφιάς, με τη ροή των μετρητών σας χρημάτων, αμφισβητώντας τις ιδέες σας για την ευχαρίστηση ,την αισθητική, ή ακόμα και να επαναπροσδιορίζετε τα συναισθήματά σας για κάποιες ρομαντικές σχέσεις.

Κάθε ανάδρομη κίνηση πλανητών έχει να κάνει με το πρόθεμα «ξανά»…. αναπροσδιορίζω, ξαναανακαλύπτω, ξαναεπαναλαμβανω, ξαναερευνω, ξαναπληρωνω (μακριά από αυτό), ξαναγεννιέμαι, ξαναγυρίζω, ξανανιώνω, ξαναφορμαρω, ξαναβρίσκω κτλ..

Γίνονται πολλές ανακατατάξεις με την ανάδρομη Αφροδίτη μέσα μας και βάζουμε τις σχέσεις μας στο μικροσκόπιο αλλά και την συμπεριφορά των αγαπημένων μας. Δεν είναι καλή περίοδος για να ξεκινήσουμε μια νέα συνεργασία η σχέση γιατί είναι βέβαιο ότι η διάρκεια της θα είναι περιορισμένη. Δεν κάνουμε οικονομικά ανοίγματα και επενδύσεις ούτε προβαίνουμε σε σημαντικές αισθητικές αλλαγές στην εμφάνιση μας.

Εμφανίζονται πρόσωπα από το παρελθόν και ουσιαστικά αυτό γίνεται για να κλείσουμε παλιά κεφάλαια οριστικά στη ζωή μας. Ανάμεσα σε εμάς και στον σύντροφο μας προκύπτουν θέματα ζήλιας και ανασφάλειας και ότι καταπιεσμένο έρχεται στην επιφάνεια.

Ωστόσο ας δούμε αυτή την περίοδο ως ευκαιρία για ενδοσκόπηση χωρίς να βιαστούμε να πάρουμε κάποια απόφαση.

Όσο κινείται ανάδρομα θα φέρνει ανατροπές σε γάμους, έρωτες, η αισθηματικά μπερδέματα σε χώρους εργασίας. Πολλοί θα χρησιμοποιήσουν τις ερωτικές τους σχέσεις σαν σκαλοπάτι για την επαγγελματική τους ανέλιξη, και όσοι ασκούν εξουσία η έχουν οικονομική δύναμη θα είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι σε κολακείες. Οι σχέσεις μας με τους άλλους θα γίνουν πιο ψυχρές, είναι όμως η ιδανική περίοδος για να ξεπεράσουμε ότι μας πλήγωσε στο παρελθόν.

Μην ξεκινήσετε μια νέα σχέση, καθώς είναι πολύ πιθανό να μην έχει διάρκεια, μην αρχίσετε οποιαδήποτε νέα επαγγελματικά σχέδια και να μην προχωρήσετε σε σημαντικές οικονομικές δεσμεύσεις, αλλαγές ή επενδύσεις.

Η διέλευση της ανάδρομης Αφροδίτης εμφανίζεται μία φορά κάθε 19 μήνες για συνολικά έξι εβδομάδες (42 ημέρες). Αυτό σημαίνει ότι η Αφροδίτη είναι σε ανάδρομη πορεία μόνο το 7% του χρόνου, η μικρότερη ποσότητα οποιουδήποτε πλανήτη. Ο επόμενος πλησιέστερος είναι ο Άρης σε ανάδρομη πορεία στο 9%, στη συνέχεια ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στο 19%. Ως εκ τούτου, η Αφροδίτη ανάδρομη είναι η πιο αισθητή από όλους τους ανάδρομους πλανήτες.

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης η ερωτική σας ζωή εισέρχεται σε μια περίοδο τύχης, όπου μπορεί να συμβούν τυχαία. Το να δώσουμε και να λάβουμε αγάπη γίνεται πιο δύσκολο. Παλιοί φίλοι ή εραστές μπορεί να επανεμφανιστούν στη  ζωή μας ή να ξαναζήσουμε τις εμπειρίες του παρελθόντος για να λύσουμε καρμικά ζητήματα. Καθώς η Αφροδίτη κυβερνά τα χρήματα, παραδοσιακά θεωρείται ότι η Αφροδίτη δεν είναι η ιδανική στιγμή για να κάνουμε επενδύσεις ή να αγοράσουμε είδη πολυτελείας.

Η περίοδος αυτή είναι για ενδοσκόπηση και επαναξιολόγηση. Ενδεχομένως θα αρχίσετε να ενδιαφέρεστε για κάποιον ή κάτι που θα σας φέρει ευχάριστες αναμνήσεις από το παρελθόν. Οι τυχαίες συναντήσεις είναι δυνατές και μπορεί να έλθετε σε επαφή με την αδελφή ψυχή σας. Εάν ναι, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε αναπόφευκτα συναισθήματα ή έντονη οικειότητα. Ωστόσο, είναι καλύτερο να περιμένετε έως ότου η Αφροδίτη γυρίσει σε ευθεία πορεία για να κάνετε σοβαρές κινήσεις σε μια σχέση.

Χρησιμοποιήστε την ανάδρομη πορεία Αφροδίτης, για να βελτιώσετε τον τρόπο που αισθάνεστε για τον εαυτό σας, για να αγαπάτε τον εαυτό σας περισσότερο. Σκεφτείτε τι πραγματικά σας φέρνει ευχαρίστηση. Βρείτε τους λόγους για προβλήματα που υπήρξαν σε προηγούμενες ή τρέχουσες σχέσεις. Το γεγονός ότι πρόσωπα από το παρελθόν επανεμφανίζονται μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε το παρελθόν για να δημιουργήσετε χώρο για νέες σχέσεις. Ακόμα και να θυμάστε για τους παλιούς σας συνεργάτες, θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε ότι καρμικό στοιχείο ώστε να ελαφρύνετε το φορτίο.

Φέτος, το 2018 θα χωρίσουμε την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης σε τρεις ξεχωριστές φάσεις. Πριν η Αφροδίτη αρχίσει την ανάδρομη πορεία της, πάντα εισέρχεται σε μια ζώνη προ-ανάδρομης πορείας, που ονομάζεται επίσης ζώνη σκιάς. Η δεύτερη φάση είναι όταν η Αφροδίτη κινείται πλέον σε ανάδρομη κίνηση. Η τελευταία φάση είναι όταν η Αφροδίτη κινείται ξανά μέσω ζώνη σκιάς, και πάλι μετά επανέρχεται σε ορθή πορεία.

Φάση 2: Αφροδίτη στην αναδρομή ζώνη

Η Αφροδίτη εισέρχεται σε ζώνη σκιάς στις 2 Σεπτεμβρίου 2018 στις 25 ° 14 ‘ του Ζυγού. Από τώρα μέχρι να σταματήσει η Αφροδίτη είναι η πρώτη περίοδος σκιάς. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης αυτής θα έχετε μια ιδέα για τα προσωπικά σας ζητήματα και για τα χρήματα, που θα σας απασχολούν και κατά τη διάρκεια της ανάδρομης φάσης.

Η Αφροδίτη θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία στις 5 Οκτωβρίου πάνω σε ένα υπέροχο σταθερό αστέρι που είναι ευνοϊκό για ερωτικά θέματα. Η Αφροδίτη θα τριγωνίζει τον Ποσειδώνα που είναι μια άκρως ρομαντική επιρροή, αλλά η ισχυρότερη είναι το τετράγωνο Αφροδίτης/Άρη. Πρόκειται για μια πολύ προκλητική όψη, που  επομένως είναι καλύτερο να το καταλάβετε πριν κοιτάξετε τις απλές επιρροές.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΕ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Το τετράγωνο Αφροδίτης/ Άρη αυξάνει τη σεξουαλική σας δραστηριότητα, αλλά μπορεί να προκαλέσει δυσκολίες στη σχέση, ειδικά εάν υπάρχει ήδη κάποιες εντάσεις. Ωστόσο, σε μια υγιή σχέση, όπου και οι δύο σύντροφοι έχουν εξίσου ισχυρό δυνατό Εγώ, μπορούν να απολαύσουν μια πιο συναρπαστική σεξουαλική δραστηριότητα. Εάν είστε μόνος, η αυξημένη σεξουαλική σας επιθυμία θα ταιριάζει με την πιο ελκυστική σας αύρα. Ωστόσο, εάν βγαίνετε ραντεβού, θα πρέπει να προσέξετε να μην μειώσετε τα πρότυπά σας ή να βρεθείτε σε κίνδυνο εξαιτίας της ανυπόμονης επιθυμίας σας. Οι σχεσεις σας είναι πλέον πιο πιθανό να σχηματιστούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα υπάρξει διάρκεια που ακόμα και αν υπάρξει, σε βάθος χρόνου ένα ζευγάρι  θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα.

Έτσι σε μια καλή σχέση εκφράζετε την αγάπη σας μέσω του σεξ. Αλλά σε μια δύσκολη σχέση είναι πιθανότερο να εκφράσετε το μίσος εξαιτίας της συσσώρευσης σεξουαλικής απογοήτευσης. Αυτή πιθανότατα δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να βρούμε λύσεις, διότι η ανάγκη για σεξουαλική ικανοποίηση είναι τόσο πρωταρχική που υπερισχύει όλων των άλλων. Η συμβιβαστική οδός θα βοηθήσει στην αποφυγή της εχθρότητας, αλλά η τάση να συμφωνείτε σε όλα, μόνο για να φτάσετε εκεί που επιθυμείτε, θα μπορούσε να οδηγήσει σε απώλεια και λύπη.

Το τετράγωνό Αφροδίτης /Άρης φέρνει επίσης θυμό, έλλειψη αυτοελέγχου αλλά και παρορμητικότητα στην ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης για το 2018. Έτσι εάν είστε ήδη ανυπόμονοι ή επιθετικοί, προσπαθήστε να μην χάσετε την ψυχραιμία σας εάν αντιμετωπίσετε την απόρριψη από τους άλλους. Υπάρχουν άλλοι τρόποι για να εκφράσετε με ασφάλεια τις απογοητεύσεις σας. Προσπαθήστε να απελευθερώσετε την σωματική ένταση με παραγωγικούς τρόπους. Θα μπορούσατε επίσης να διοχετεύσετε αυτήν την ενέργεια σε δημιουργική δουλειά όπως γλυπτική ή χορό.

Το τετράγωνο Αρη/Αφροδίτης, μπορεί να φέρει έλλειψη αρμόζουσας συμπεριφοράς, ψυχρότητα, προσωρινή διακοπή σχέσεων, ξαφνικά ξεσπάσματα η και εκρήξεις υπερβολικού πάθους, δυσαρμονία, απιστία. Σίγουρα, η περίοδος αυτή δεν είναι κατάλληλη για κάνουμε παιδί.

Το τρίγωνο Αφροδίτης/ Ποσειδώνα έχει μια ρομαντική, χαλαρωτική και ονειρική επιρροή που θα μετριάσει την ακατέργαστη και παρορμητική φύση του τετραγώνου Αφροδίτης/ Άρη. Θα πρέπει να αισθάνεστε πιο πρόθυμοι να βοηθήσετε τους άλλους. Έτσι η αγάπη σας θα επωφεληθεί από την αυξημένη τρυφερότητα. Θέλοντας να συνδεθούμε σε πνευματικό επίπεδο θα μετριάσει επίσης την υπερβολικά σεξουαλική φύση της ανάδρομης Αφροδίτης για να ευνοήσει περισσότερο το σεξ.

Αυτή η δημιουργική, φιλική και όμορφη επιρροή μειώνει τον κίνδυνο να χάσετε την ψυχραιμία σας και να αναλάβετε ρίσκα μόνο και μόνο για να κάνετε σεξ. Μαζί με το τετράγωνο Αφροδίτης/ Άρη, αυτή η όψη είναι καλή για την παρακολούθηση ταινιών, τη διασκέδαση, επισκέψεις και φιλικές συγκεντρώσεις και ίσως να αλλάξουμε το ντεκόρ στο σπίτι μας. Ιδιαίτερα ευνοεί το τραγούδι, αλλά οτιδήποτε δημιουργικό μπορεί να οδηγήσει σε κάτι όμορφο.

Ο σταθερός αστέρος Alphecca στις 12 ° 32 ‘ του Σκορπιού σε σύνοδο με την Αφροδίτη είναι ευνοϊκή για την αγάπη. Παρέχει οφέλη από τους φίλους και δίνει καλλιτεχνικό και κυρίως μουσικό γούστο. Γενικά, αυτό το αστέρι στο Βόρειο Στέμμα, δίνει τιμή, αξιοπρέπεια, ποιητική και καλλιτεχνική ικανότητα. [1]

Το σταθερό αστέρι Acrux στις 12 ° 07 ‘ του Σκορπιού δίνει μια άλλη πνευματική επιρροή στην ανάδρομη Αφροδίτη. Αυτό το αστέρι στο Νότιο Σταυρό, δίνει δικαιοσύνη, μαγεία και μυστήριο και είναι συχνά εμφανές στα ωροσκόπια των αστρολόγων και των αποκρυφιστών. [1]

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται και πάλι σε ευθεία πορεία στις 16 Νοεμβρίου 2018 στις 25 ° 14 ‘ μοίρες του Ζυγού απέναντι από τον Ουρανό, αλλά στα δύο πιο τυχερά σταθερά αστέρια που χρησιμοποιούνται στην αστρολογία. Και πάλι είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τις προκλήσεις αυτής της δύσκολης όψης πριν ψάξουμε απαντήσεις στα σταθερά αστέρια.

Η Αφροδίτη απέναντι από τον Ουρανό (4 ° 23 ‘) σηματοδοτεί συνήθως μια αλλαγή σε ερωτικά θέματα. Αν έχετε ήδη σύντροφο, τότε ένα απροσδόκητο συμβάν μπορεί να σας προκαλέσει πολλή αναταραχή. Ίσως ο σύντροφος σας να απορρίψει την ανάγκη σας για αλλαγή ή περισσότερες φλογέρες νύχτες στην κρεβατοκάμαρα. Ακόμη και το φλερτ μπορεί να οδηγήσει σε κάποιο δράμα στη σχέση. Μια υγιής σχέση θα αντέξει τους κραδασμούς και ο οριστικός χωρισμός θα ήταν απίθανος. Η δημιουργία μιας σχέσης τώρα αυτή τη στιγμή θα οδηγούσε πιθανότατα σε έναν γρήγορο χωρισμό.

Αν βγαίνετε ραντεβού, μια νέα σχέση τώρα θα ήταν σίγουρα συναρπαστική. Είναι πολύ πιθανό, ωστόσο, ότι θα είναι μια βραχύβια σχέση. Αλλά αν είστε ο ανορθόδοξος τύπος και χρειάζεστε την ελευθερία σας, μια νέα σχέση με ένα παρόμοιο άτομο θα μπορούσε ακόμη και να οδηγήσει σε γάμο. Καθώς ο Ουρανός κυβερνά το Διαδίκτυο, θα μπορούσατε να εκπληρώσετε την ανάγκη σας για αλλαγή μέσω διαδικτυακών ραντεβού για παράδειγμα.

Όποια και αν είναι η κατάστασή σας, εάν η αγάπη δεν είναι επιλογή, τότε η αλλαγή και ο ενθουσιασμός μπορούν να εκδηλωθούν σε έναν άλλο τομέα της ζωής. Οικονομικά ατυχήματα είναι δυνατά, αλλά προσέξτε επιπλέον τα χρήματά σας. Προσέξτε την τάση να διακινδυνεύσετε όλα αυτά σε ύποπτα σχήματα ή να ρισκάρετε. Θα μπορούσατε εύκολα να βρείτε συγκίνηση με κάποιο άλλο τρόπο, όπως παιχνίδια ή άλλη μορφή διασκέδασης.

Η ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ 2018 ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,ΙΤΑΛΙΑ,ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΕ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

Το σταθερό αστέρι Arcturus στις 24 ° 29 ‘ του Ζυγού σε σύνοδο με την Αφροδίτη φέρνει δημοτικότητα, δώρα και ευνοεί από τους φίλους, αλλά και μερικούς ψεύτικους φίλους του δικού σας φύλου. Σε γενικές γραμμές, το φωτεινότερο αστέρι στο Boetes  δίνει πλούτη, τιμητική διάκριση, υψηλή φήμη, ελευθερία και ευημερία  αλλά και ταξίδια. [1]

Το σταθερό αστέρι Spica σε 24 ° 05 ‘ του Ζυγού σε σύνοδο με την Αφροδίτη παρομοίως φέρει οφέλη από φίλους, κοινωνική επιτυχία και ψεύτικους φίλους του ίδιου φύλου. Γενικά, το πιο φωτεινό αστέρι στον Αστερισμό της Παρθένου δίνει επιτυχία, φήμη, πλούτη, γλυκιά διάθεση, αγάπη για την τέχνη και την επιστήμη, αλλά και ασυνειδησία, ακαρπία και την αδικία στην αθωότητα. [1]

Η Αφροδίτη εγκαταλείπει τη ζώνη σκιάς στις 17 Δεκεμβρίου 2018 στις 10 ° 50 ‘ του Σκορπιού. Η τρίτη και τελευταία φάση ανάδρομης Αφροδίτης έχει ολοκληρωθεί.

***Μην ξεχνάμε ότι στη φετινή ανάδρομη πορεία της ο Ζυγός βρίσκεται στο σπίτι του. Είναι ένα ζώδιο σημαντικό στην πολιτική, που συνδέεται με την ειρήνη, τις διαπραγματεύσεις, τις συμμαχίες, την ισορροπία των πραγμάτων και γενικότερα του πλανήτη, τη δικαιοσύνη, τις νομικές υποθέσεις, την τέχνη, τις εθνικές συμφωνίες ενός κράτους. Η ανάδρομη Αφροδίτη θα αρχίσει στον 10ο οίκο  και θα καταλήξει πίσω στον 9ο,όπου αναμένεται να επηρεάσει, τις κυβερνήσεις, τα χρήματα, πολλά από τα θέματα που αντιπροσωπεύει αλλά και την συμφωνία των Πρεσπών που υπογράφτηκε με αντίθεση Αρη/Αφροδίτης.

Η ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει περισσότερα σκάνδαλα, προκαλώντας δυσαρέσκεια και ποινικές διαδικασίες σε θρησκευτικούς και νομικούς κύκλους. Επίσης μπορεί να φέρει σοβαρές επιπλοκές σε ειρηνευτικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, το διεθνές εμπόριο, τις αποικίες.

Η περυσινή ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης κατά την περίοδο Μαρτίου/Απριλίου έφερε Νέα εποχή για Σκλαβενίτη –Μαρινόπουλο, Τραγωδία στο Σαραντάπορο, φεύγει απ’ τη ζωή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Κρίση στην Κορεατική Χερσόνησο, Ο πόλεμος κατά του ISIS σε Συρία και Ιράκ, διαδικασίες εξόδου της Αγγλίας από την ΕΕ.

38.023090223.7467637
Exit mobile version