ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ & Ο ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΑΣTEΡΑΣ KRAZ-9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

στις

 

7cca377ab3871405864743c77e3753af

Νέα Σελήνη πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην 15η μοιρα του Ζυγού, στις 9 Οκτωβρίου, 2018, στον 1ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου (αντιπροσωπεύει το λαό, τη γενική κατάσταση της χώρας, τις κρατικές υποθέσεις και τη δημόσια υγεία), ώρα 5:46:45 π.μ. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό είναι παρόμοια με την Ολική σεληνιακή έκλειψη Ιανουαρίου,2018. http://eastroephimerides.blogspot.com/2018/01/blue-red-blood-moon-31-2018.html
Και οι δυο σχηματίζουν ακριβώς τις ίδιες όψεις με τον Ποσειδώνα αλλά και τον μικρο πλανήτη Ceres. Οπότε ενδεχομένως, θα πρέπει να αισθάνεστε πιο ευαίσθητοι, ελκυστικοί και έτοιμοι να προσφέρετε παρηγοριά απέναντι στους αγαπημένους σας. Αυτή η νέα σελήνη στρέφει την προσοχή των ανθρώπων στα δικαιώματα και τις συνθήκες των γυναικών, προς στις παραδοσιακές οικογένειες, τις ανύπαντρες και τις εργαζόμενες γυναίκες αλλά και στους ελευθέρους γονείς.

newmoon libra oct 2018

Η νέα Σελήνη Οκτωβρίου στον Ζυγό (εθνικές συμμαχίες, δικαιοσύνη και νομικά θέματα, εθνικές συμφωνίες), προσθέτει επιπλέον δράμα και ένταση μέσω ενός τετραγώνου όπου σχηματίζεται με τον Πλούτωνα στον 4ο οίκο ( έγινε λόγος για αρπαγή εδαφών στην ηλιακή επιστροφή της Ελλάδος για αυτή τη χρονιά, γη, εδάφη, αντιπολίτευση, καιρικές συνθήκες, δημόσια κτήρια). Μια κρίση υγείας ή στις προσωπικές/εθνικές μας σχεσεις μπορεί να μας αναγκάσει να οδηγηθούμε σε ριζοσπαστικούς μετασχηματισμούς.

Δηλώνει ασθένεια, αναταραχή και δυσαρέσκεια στον λαό. Ίσως χρειαστεί να γίνετε αδίστακτοι ώστε να εξαλείψετε κάθε δηλητηριώδης στοιχείο από τη ζωή σας. Αυτή η νέα σελήνη, ωστόσο είναι θετική για την έναρξη μιας νέας δίαιτας, άσκησης ή αποτοξίνωσης.

Τα αποτελέσματα της νέας σελήνης Οκτωβρίου θα διαρκέσουν τέσσερις εβδομάδες μέχρι τη νέα σελήνη της 7ης Νοεμβρίου. Ο καλύτερος χρόνος για μια νέα αρχή και για την έναρξη νέων έργων είναι κατά τη διάρκεια των πρώτων δύο εβδομάδων αυτού του κύκλου νέας σελήνης. Αυτή η φάση της Σελήνης διαρκεί από τις 8 Οκτωβρίου έως την πανσέληνο της 24 Οκτωβρίου.

Δεύτερος δεκανος του Ζυγού: Όλεθρος και πικρία σε όλους. (3 Σπαθί)

15η μοιρα Ζυγού: Ρομαντικές σχεσεις και ο γάμος είναι πιο πιθανό να είναι οι πηγές αποτυχίας και κακοτυχίας.
Η νέα σελήνη αποτελείται από μια ευθυγράμμιση στον Ζυγό,(Ωροσκόπος, Σελήνη, Ήλιος, Ερμής,Ceres στον Ζυγό). Πέφτει στο σταθερό αστέρι Kraz στον αστερισμό Corvus, το κοράκι, όπου το είχαμε ξανασυναντήσει μήνες πριν, κατά τον Μάρτιο. Η Σελήνη εδώ φαίνεται να δημιουργεί είτε μια παρανοϊκή ιδιοφυΐα ή πρόκειται να αναδείξει τα πιο κακοήθη χαρακτηριστικά του κόρακα. Όλα τα αστέρια που πέφτουν εδώ στον δεύτερο δεκανό του Ζυγού, είναι πολύ σημαντικά. Η σελήνη δεν είναι ευτυχισμένη στον 2ο δεκανό του Ζυγού.

 

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ KRAZ

Ο Κόραξ (Λατινικά: Corvus, συντομογραφία: Crv) είναι αστερισμός που σημειώθηκε στην αρχαιότητα από τον Πτολεμαίο και είναι ένας από τους 88 επίσημους αστερισμούς που θέσπισε η Διεθνής Αστρονομική Ένωση. Ο Κόραξ βρίσκεται ολόκληρος στο νότιο ημισφαίριο της ουράνιας σφαίρας, αλλά είναι στο σύνολό του ορατός από την Ελλάδα. Συνορεύει μόνο με τρεις άλλους αστερισμούς, την Παρθένο, τον Κρατήρα και την Ύδρα. Διακρίνεται ως χαρακτηριστικό τετράπλευρο σχήμα.
Παρά τις μικρές του διαστάσεις στην ουράνια σφαίρα, ο Κόραξ έχαιρε μεγάλης εκτιμήσεως από τους αρχαίους Έλληνες και Ρωμαίους. Αντιπροσώπευε το ιερό πτηνό του θεού Απόλλωνος σε συνδυασμό με το μαντικό του χάρισμα, καθώς ο Φοίβος είχε μεταμορφωθεί σε κόρακα κατά τη Γιγαντομαχία.Σύμφωνα με τον μύθο της Κορωνίδος και της απιστίας της προς τον Απόλλωνα, όταν ο κόρακας ανέφερε στο αφεντικό του τα δυσάρεστα νέα, ο Απόλλωνας άλλαξε το χρώμα του από ασημένιο σε μαύρο (Οβίδιος, Μεταμορφώσεις).

Κατά έναν άλλο μύθο, ο κόρακας στάλθηκε με ένα κύπελλο για νερό, καθυστέρησε σε μία συκιά μέχρι που τα σύκα της ωρίμασαν, και μετά επέστρεψε στον θεό με ένα νερόφιδο στα νύχια του και ένα ψέμα στο στόμα του, δικαιολογούμενος ότι το φίδι υπήρξε η αιτία της καθυστερήσεώς του.

Ο Απόλλων τότε τιμώρησε τον κόρακα καρφώνοντάς τον για πάντα στον ουρανό μαζί με το κύπελλο (ο αστερισμός Κρατήρ) και το νερόφιδο (την Ύδρα). Από τους μύθους αυτούς προέρχονται οι λατινικές ονομασίες για τον αστερισμό Phoebo Sacer ALes (Μανίλιος), Phoebeius Ales (Οβίδιος), Avis Ficarius (= το πουλί των σύκων) και Emansor (= ο καθυστερών). Ο Άρατος περιγράφει τον Κόρακα να ραμφίζει τις κουλούρες της Ύδρας.
Ο Corvus είναι φύσεως Άρη και Κρόνου.
Λέγεται ότι προκαλεί φρενίτιδα, απληστία, εφευρετικότητα, υπομονή, εκδίκηση, πάθος, εγωισμό, ψέματα, επιθετικότητα και υλικά ενστικτώδη, και μερικές φορές προκαλεί τη έξαψη των ντόπιων “, κουτσομπολιά στους δημοσιογράφους και παπαράτσι. Μερικές φορές θίγει την ατυχία των άλλων. Οι άνθρωποι δεν είναι σίγουροι για τον εαυτό τους και πιθανότατα πάρα πολύ προβληματισμένοι με το τι σκέφτονται οι άλλοι. Αυτοί που επηρεάζονται από την νέα σελήνη στον Ζυγό, θα προσπαθήσουν να πετύχουν, ώστε να μπορέσουν να κερδίσουν την έγκριση του ακροατηρίου τους. Οι σχεσεις που δημιουργούνται δεν έχουν διάρκεια.

 

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ & 3 ΣΠΑΘΙ (2ος ΔΕΚΑΝΟΣ ΖΥΓΟΥ)

38-Minor-Swords-03Ότι και να πούμε, το 3 Σπαθί ειναι ένα χαρτί αρνητικής σημασίας. Συνδέεται με τον πόνο, το κλάμα, την απόρριψη ιδεών και συναισθηματων αλλά και τις αντίξοες συνθηκες που δημιουργουνται. Σημαίνει αποτυχίες σε θέματα  οικονομικής φύσεως. Δεν ειναι τυχαίο ότι φιλοξενεί και τον συγκεκριμένο σταθερό αστέρα,Kraz.Το καρμικό μάθημα εδώ μπορεί να περιλαμβάνει θλίψη, χωρισμούς, διάλυση σχέσεων και ερωτικά τρίγωνα. Αυτός ο δεκάνος κυβερνάται επίσης από τον Κρόνο , οπότε έχει ένα πολύ μεγάλο καρμικό φορτίο. Έτσι, το μάθημα εδώ είναι ότι καθένας που κυνηγάει το χρήμα, όπως ο χρυσοθηρας τον χρυσό, ή οποιαδήποτε συμπεριφορα τύπου ζιγκολό, θα έρθει με θα έρθει με μια τεράστια τιμή.

“Η απελευθέρωση, είναι το κλειδί με τα Τρία Σπαθιά. Μια μεγάλη θλίψη, συνήθως ριζωμένη στο (καρμικό) παρελθόν, αναφέρεται συχνά …. Οι οδυνηρές μνήμες μπορούν να κατασταλούν σε μεγάλο βαθμό. Τα τρία σπαθιά, υπογραμμίζουν την ανάγκη να αφήσουμε παλιά τραύματα, καθώς επηρεάζουν το παρόν. Είναι καιρός να μιλήσουμε γι ‘αυτούς … (σε αυτή την ζωή) πρέπει να ανοιχτείτε και να αφήσετε το “δηλητήριο” που κουβαλάτε στην ψυχή σας, να βγει προς τα έξω πριν σας τραυματίσει από μέσα. Αφήστε τον εαυτό σας να συγχωρήσει και να συγχωρεθεί. ”

 

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΤΗΝ CERES

Ο μικρός πλανήτης Ceres ρυθμίζει θέματα που συνδέονται με τη μητρική αγάπη, ζητήματα αναπαραγωγής στις γυναίκες, τους οικογενειακούς δεσμούς και σχέσεις. Ως παρθένα θεά, η Ceres αντιπροσωπεύει ανεξάρτητες γυναίκες και τους ελεύθερους γονείς. Ως θεά σιτηρών, η Ceres ρυθμίζει την καλλιέργεια φυτών και τροφίμων, τη συγκομιδή, τους φυσικούς πόρους και το περιβάλλον.

Έτσι, η νέα σελήνη, Οκτωβρίου θα πρέπει να έχει μια ανακουφιστική επιρροή απέναντι στην οικογένειά σας και ιδιαίτερα στα παιδιά. Μπορεί να θέλετε να νοιάζεστε για τους άλλους, αλλά μην ξεχάσετε να φροντίζετε τον εαυτό σας. Η εμφάνιση της θερμής και προστατευτικής σας φύσης μπορεί επίσης να σας κάνει πιο ελκυστικούς προς τον σύντροφο ή πιθανούς συνεργάτες.Οι κοινωνικές και πολιτικές συζητήσεις σε αυτή τη φάση σελήνης θα περιλαμβάνουν την γονική μέριμνα, δικαιώματα επιμέλειας, άδεια μητρότητας, παιδική μέριμνα και ίση αμοιβή, πολύ πιθανόν επιδόματα κτλ.
Στην πολιτική αστρολογία, η Ceres συμβολίζει την ευημερία των απλών ανθρώπων και η έρευνα έχει αποδείξει ότι είναι ένα από τα σημαντικότερα βασικά σύμβολα του πνεύματος και αλλά της πρακτικής δημοκρατίας. Το περιβάλλον και η κλιματική αλλαγή θα πρέπει επίσης να είναι στα επίκαιρα και πώς επηρεάζουν την παραγωγή τροφίμων.
Άλλες πλανητικές όψεις που αναφέρονται παρακάτω δείχνουν επίσης ανησυχία για τα χημικά όπως για παράδειγμα, τα φυτοφάρμακα, τις πλαστικές συσκευασίες και τις αυξητικές ορμόνες. Στη συνέχεια, υπάρχουν οι επιπτώσεις των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων, οι υπερβολικές ποσότητες ζάχαρης και ακόμη πιο ύποπτες πρακτικές των πολυεθνικών εταιρειών τροφίμων.

 

ΟΨΕΙΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ
Ο Ήλιος/Σελήνη σε όψη quincunx με Ποσειδώνα (στον 6ο οίκο) φέρνει λαμπρότητα ή ίντριγκες στη ζωή σας, διότι υπάρχει μια λεπτή ισορροπία μεταξύ των δύο. Αυτή η πράξη εξισορρόπησης μπορεί επίσης να εκδηλωθεί ως σωτήρας και θύμα, ή άγιος και αμαρτωλός. Είναι σημαντικό να πιστεύετε σε αυτό που κάνετε επειδή η σύγχυση σχετικά με την ταυτότητά σας θα οδηγούσε σε μείωση της αυτοεκτίμησης σας.

Μπορεί να είστε ένας διασημότητα ή ένας απλός άνθρωπος, αλλά πρέπει να πιστεύετε σε αυτό που κάνετε. Οποιαδήποτε σύγχυση σχετικά με την ταυτότητά σας θα οδηγούσε σε μείωση της αυτοεκτίμησης και των σχετικών προβλημάτων. Σταθείτε μπροστά από έναν καθρέφτη και επαναλάβετε θετικές εκφράσεις. Κανείς δεν πρέπει να δει ή να το μάθει. Ωστόσο, η ίδια η όψη μπορεί να προσθέσει μια εκπληκτική σπίθα και ηλεκτρική ενέργεια στην ιδιοσυγκρασία σας.
Η όψη quincunx μόνο συνδέεται με την επανεξισορρόπηση του κάρμα από προηγούμενες ζωές ή από τη νιότη σας. Αυτό συσχετίζεται συχνά με ανισορροπίες στην υγεία. Ο Ποσειδώνας συνδέεται με την υγεία και την πνευματικότητα, έτσι ίσως μια πίστη στη μετενσάρκωση. Ένα υγιές εγώ απαιτεί ένα υγιές σώμα, καθαρή ζωή, καλή διατροφή και άσκηση. Αυτό σημαίνει να μείνουμε μακριά από τα ναρκωτικά, συμπεριλαμβανομένου του οινοπνεύματος. Είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε δηλητηριάσεις και ευάλωτοι σε εθισμούς. Πρέπει επίσης να προσέξετε να αποφύγετε τη μόλυνση, τις λοιμώδεις νόσους και τις επιδημίες. Ωστόσο, οι όψεις αυτές σηματοδοτούν χημικά και τοξίνες στην ατμόσφαιρά.
Δεν παίρνει πάρα πολύ χρόνο για να επιστρέψει η ισορροπία από αρνητική σε θετική με όψη quincunx. Ωστόσο, είναι πάντα μια πράξη εξισορρόπησης, διότι η υπερβολική υπερηφάνεια θα οδηγούσε σε πτώση και επηρεάζει τους ηγέτες, όπως επίσης και η υπερβολική αυτο-κρίση θα οδηγήσει σε αποτυχία.

Με την Ceres βέβαια να κυβερνά την τροφή και τη διατροφή, η όψη quincunx προς στον Ποσειδώνα φέρνει ανισορροπίες στην υγεία και την υγιεινή. Ο Ποσειδώνας μπορεί να σας κάνει πιο ευαίσθητους σε σχέση με το φαγητό και το περιβάλλον. Πάρτε προφυλάξεις για να αποφύγετε τη μόλυνση, και προσοχή με τα μικρά ζωάκια. Η «δηλητηρίαση σε πνευματικό επίπεδο» μπορεί επίσης να επηρεάσει τις σχέσεις σας, αλλά και την καθημερινότητα σας. Είναι σημαντικό να περιβάλλετε τον εαυτό σας με θετική ενέργεια. Αν υπάρχουν γύρω σας «σκουπίδια», άνθρωποι αρνητικοί, τότε θα μπορούσατε να μεταμορφωθείτε εύκολα σε ένα από αυτούς.

Ήλιος/Σελήνη τετραγωνίζουν τον Πλούτωνα και αυξάνει την ανάγκη σας για έλεγχο, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε συγκρούσεις του εγώ με άλλους ισχυρούς ανθρώπους ή προσωπικότητες. Μια κρίση ή μια σύγκρουση θα μπορούσε να οδηγήσει σε ακραία ή καταστροφική συμπεριφορά. Ο εκφοβισμός, οι απειλές μπορεί να σας οδηγήσουν στη γωνία, όπου θα πρέπει να υπερασπιστείτε τη θέση σας είτε να κάνετε μια σημαντική αλλαγή.

Τέτοιες έντονες εμπειρίες μπορεί να πυροδοτήσουν βαθιά θαμμένα ψυχολογικά ζητήματα που περιλαμβάνουν φόβους θανάτου, απώλεια ελέγχου, κατάχρηση ή διώξεις.
Οι όψεις με τον Πλούτωνα συνήθως συνδέονται με την υπεράσπιση της πατρίδος, με μαρτύριο και απώλειες ακόμα και μέσα από καιρικές συνθήκες, ισχυρές δοκιμασίες, συγκρούσεις και αιφνίδιες αλλαγές είτε σε εθνικό επίπεδο είτε σε προσωπικό.

Αντιμετωπίζοντας τους φόβους σας θα σας βοηθήσει να καταλάβετε την ανάγκη σας να έχετε τον έλεγχο. Αυτό θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε, να χαλαρώσετε και να αισθανθείτε λιγότερο ότι απειλήστε. Αυτός ο μετασχηματισμός ή αναγέννηση θα σας αφήσει με μεγαλύτερη αίσθηση εσωτερικής δύναμης. Μπορείτε να διοχετεύσετε την έντασή σας στην επιτυχία μέσω της φιλοδοξίας και σκληρής δουλειάς.

Η Ceres επίσης τετραγωνίζει τον Πλούτωνα και θα μπορούσατε να εκτεθείτε σε βρώμικα κόλπα όπου οι πολυεθνικές εταιρείες τροφίμων, ναρκωτικών και χημικών χρησιμοποιούν το κέρδος από την κακή υγεία των ανθρώπων. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει τις τοξίνες στην τροφική αλυσίδα από τα φυτοφάρμακα και τα ζιζανιοκτόνα, τις επιπτώσεις των γενετικά τροποποιημένων φυτών και ζώων, την υπερβολική ζάχαρη και τα τεχνητά πρόσθετα τροφίμων.

Άλλες δυνατότητες περιλαμβάνουν τα παιχνίδια εξουσίας και τις συγκρούσεις του εγώ ακόμα και για την επιμέλεια παιδιών, την κατάχρηση εξουσίας από τους εργοδότες αλέα και τους ηγέτες, σε σχέση με τις εργαζόμενες μητέρες και την περιθωριοποίηση των ελευθέρων γονέων από την Εκκλησία και το Κράτος.
Η Ceres σχετίζεται με τη Θλίψη και τον Διαχωρισμό αλλά και την απώλεια με αρνητικές όψεις. Η Ceres σχετίζεται με τη διατροφή, τη γεωργία και τις διατροφικές διαταραχές, τα σκάνδαλα και τις προδοσίες, τα ακραία καιρικά φαινόμενα, και αναφορές στη χρήση γεωμηχανικης σε σχέση με αυτό, στις ειδήσεις. Την έλλειψη πρακτικής δημοκρατίας, θέματα τροφής και διατροφής, αλλά και θέματα ίσων δικαιωμάτων στην μητρότητα.

Στην όποια περίπτωση η σχέση με την μητέρα τείνει να είναι αρκετά εύθραυστη και κυρίως επικίνδυνη, όπως και οι διπλωματικές, οικονομικές σχεσεις και πολιτική ενός κράτους. Η παγκόσμια λιμοκτονία, η γεωργία, η οικονομία, προβλήματα και απώλειες μέσω εχθρών, οι πηγές ενέργειας, τα ακραία καιρικά φαινόμενα, η δηλητηρίαση του νερού και της τροφής.
Η κακοποίηση όμως όπως είχα εξηγήσει και στην έκλειψη Ιανουαρίου, μπορεί να υφίσταται σε πολλά επίπεδα, με διαφορετικούς τρόπους. Οι πολίτες του κόσμου αυτού,το έχουν συνειδητοποιήσει;
Η εμπιστοσύνη και η πίστη στον εαυτό σας και στο σύστημα των πεποιθήσεών σας είναι και πάλι σημαντικό για την αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων. Οι όψεις Πλούτωνα/νέας σελήνης πιθανότατα θα εντείνει τα υπάρχοντα προβλήματα είτε σε πολιτικο είτε σε προσωπικο επίπεδο. Μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε με την ακραία ή ελεγχόμενη συμπεριφορά, τις συγκρούσεις και το δράμα που αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τους φόβους σας.

Ο Πλούτωνας μπορεί επίσης να περιπλέξει ή να εμβαθύνει θέματα που αφορούν την Ceres και τον Ποσειδώνα, ειδικά σε σχέση με την υγεία σας. Μια πλήρης μεταμόρφωση μπορεί να χρειαστεί για να βελτιωθεί η υγεία σας. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει έρευνες για να βρεθεί η αιτία των συμπτωμάτων και να αναζητηθεί βοήθεια για ψυχικά και σωματικά προβλήματα υγείας.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.


Η νέα σελήνη επηρεάζει τον 6ο οίκο( καθημερινές συνθήκες διαβίωσης, εργαζόμενοι, η δημόσια υγεία, μεταναστευτικό, τα εργατικά συνδικάτα, τις εθνικές εκλογές. Την αστυνομία. Το υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Είναι ο στρατός, το πολεμικό ναυτικό, τα σώματα ασφαλείας) στο εθνικό ωροσκόπιο της χώρας μας, όπου Ήλιος/Σελήνη/Ceres εξαγωνιζουν τον Αρη και αυτό ίσως σημαίνει ότι θα γίνει μια προσπάθεια, να δοθούν κάποιες παροχές, οι συνηθισμενες δηλαδή.. .απο αυτά τα επιδόματα, ασφαλώς, λόγω προεκλογικής περιόδου, αλλωστε το εξάγωνο, είναι απλά θετικό και τίποτα παραπάνω, άρα προσωρινό.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.


Ο Δίας σε όψη αντίθεσης με τον ωροσκόπο, σημειώνει προστριβές και εντάσεις, σπατάλες και ασωτία, αλλά και δυσάρεστα περιστατικά σε σχέση με την εκκλησία, τον νόμο, την παιδεία, αλλά βέβαια και μεγάλη αντίσταση.

Το τετράγωνο Αρη/Ποσειδώνα για πολύ καιρό, συνεχίζει να σφυροκοπά τον ελληνικό χάρτη του 1830. Αυτό επαναλαμβάνω, σημαίνει και πάλι σε κρίσιμο σημείο, ένα αδιέξοδο. Θα εμφανιστούν παιρετερω κοινωνικές αναταραχές, συνομωσίες, εξαπάτηση, εγκληματικότητα, απώλειες στο εμπόριο, θα αποκαλυφθούν σκάνδαλα και συγκρούσεις που θα παίξουν ρόλο στην εξέλιξη σημαντικών καταστάσεων, στα τελευταία γεγονότα που έγιναν τους τελευταίους μήνες, αλλά και την σταδιακή διάσπαση κομμάτων και συνεργασιών. Ένας νέος κύκλος φυσικών καταστροφών, ζημιές και εκμετάλλευση, δυσαρέσκεια και απογοήτευση, παραπλάνηση.

Όλα καλύπτονται από ένα πέπλο ομίχλης. Εξαπατήσεις και διαψεύσεις κρύβει το σκηνικό, τα παρασκήνιο οργανώνει τα δικά του παιχνίδια με έναν άκρως συνωμοτικό τρόπο, που θα φέρει πολλούς προ… εκπλήξεως. Βια και εξαναγκασμό.
Προδοσία και διπλή διαπραγμάτευση από ξένες δυνάμεις. Θα επηρεαστούν τα σύνορα.

Εμείς καλούμαστε να εργαστούμε συλλογικά, όλοι μαζί και να δείξουμε αλληλεγγύη και να ενωθούμε, διότι παίζει και τον ρόλο της αφύπνισης ταυτόχρονα! Δε θα πρέπει να εμπιστευθούμε τις υποσχέσεις που δίνονται.

Τυχαίο, δεν είναι στον χάρτη Μεταπολίτευσης, η νέα σελήνη επηρεάζει τον 4ο οίκο του χάρτη, όπου Ήλιος/Σελήνη/Ουρανος/Πλουτωνας σε όψη κουινκαξ με την Ceres, όπου δημιουργεί εντάσεις και προβλήματα σε εθνικά θέματα.
Τέλος, η νέα σελήνη επηρεάζει αρνητικά την πρωθυπουργία του Αλέξη Τσίπρα, ενώ σχηματίζει αρνητικές όψεις με Ποσειδώνα και Ceres, και αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί με τον τρόπο που θέλει στα θέματα της επικείμενης περιόδου.